search
top

Vierailu.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Olin jo pitkään kiinnostunut pojista ja haaveillut pojan kanssa seksistä, mutta en ole koskaan tohdinnut hakea seuraa koska tuskin kukaan tuntemani poika olisi kiinnostunut edes minusta.. Olihan itsekkin poika? Pelkään kai että muut alkaisi kiusata minua sen takia.
Mutta yhtenä päivänä kotona ollessani chattaillessäni joillekkin kavereilleni ja eräälle nettitutulleni joka oli kanssa kiinnostnut pojista. Hän halusi kai tavata minut, välimatkamme ei ollut kovinkaan pitkä hän asui lähellä omaa pakkakuntaani ja bussimatka sinne kesti noin tunnin.
Suostuin tapaamiseen hetken mielijohteesta ja sovimme tapaamisen perjantaiksi..

Bussissa istuessani mietin että oliko tämä hyvä ajatus mutta ajattelin vain että olisi mukavaa tavata tämä poika ihan kinnostuksesta, olin nähnyt hänen kuviaan ja kuvissa hänellä oli vaaleat hiukset jotka oli söpösti pystyssä aina hän oli aika laiha mutta myös lihaksikas vähän, itse olin aika ruivelo ja monet sanovatkin mua kukkakepiksi.
Kun olin perillä näinkin bussista jo että Timo oli odottamassa minua, hän oli aivan saman näköinen kun kuvissakin mutta ehkä paljon söpömpi livenä. En tiennyt mitä sanoa hänelle mutta hän tulikin jo mua vastaan ja halasi mua ihanku oltais oltu tavattu ennenki ja ei olla pitkään aikaan nähty, sitten hän hymyili minulle ja kysyi että haluisinko käydä kahvilla läheisellä kahvilassa, vastasin että mikäpäsiinä. kahvilla ollessamme juttelimme kaikennäköistä ja sitten Timo kysyi minulta että haluisinko jäädä hänen luokseen yöksi, olin tukehtua kahviin ja Tmo katsoi minua hiukan hämillään, hetken mietin asiaa ja vastasin “enhän ottanut edes vaatteita mukaani..” Timo nauroi ja sanoi että voisi lainata vaatteitaan minulle. Tuijotin kahviani ja myönnyin pyytöön, olinhan yli 18 ja asuinkin omillani jo, niinkuin Timokin, joten vanhempani ei ainakaan soittelisi perääni.

Illalla kun olimme menneet timon talolle hän kysyi että haluisinko nukkua vierashuoneessa vai sohvalla, sanoin että ei ole väliä. Niinpä hän vei minut vierashuoneeseen ja sanoi että kaapissa on puhtaita vaatteita jos tarvitsen ja jos haluisin käydä suihkussa niin pyyhe oli sängyn päällä. Kello ei ollut juurikaan yli seitsemän kun Timo kysyi haluisinko jotain syötävää ja sanoin että kyllä olisinki jo nälkä ja voisin syödä jotain mutta ensin haluisin käydä suihkussa. Timo katsoi minua hetken ja nauroi ja kysyi vähän kiihkeämmällä äänellä että pääsisikö hän mukaan suihkuun, olin tippua jaloilleni ja kysyin häneltä että oliko se vitsi.. Taas hän nauroi ja jatkoi ruuan valmstusta, seisoin paikoillani ja katsoin Timon kroppaa ja vähän hiljaisella sävyllä sanoin “kyllä se mnulle sopii..” Hän kääntyi ympärin ja lähti kävelee minua kohti ja kävelikn ohi ja toi minulle pyyhkeen ja piti omaansa käsivarrellaan.. Olin vähän jännittynyt asiasta mutta kävelimme sitten yhdessa suihkuun ja hän riisutui eka vaattistaan ja en voinut ollut katsottamatta hänen penistään kuinka iso se oli ja paksu, nielaisin ja riisuin omat vaatteeni ja menimme sitten suihkuun pesiessäni hiuksia Timo halasi minua takaa päin ja tunsin kuinka hänen peniksensä oli aivan kovana siinä samalla hän laski käsiään minun reisille ja hieroi toisella kädellään penistäni, voihkaisin vähän ja pidätin hengitystäni.. Kuinka hyvältä se tuntuikaan. Timo puri minua hellästi kaulasta ja kuiskasi korvaani “haluan sua, sulla on upea vartalo ja sulla on komean kokoinen peniskin” purin huuliani ja huomasin kuinka minullakin seisoi jo, sanoin timolle että jatkettaisiinko makuuhuoneessa hän hymyili minulle ja läppäisi minua perseelle ja sanoi että menee jo edeltä odottamaan minua.
Hetken ollessani ihan toisessa maassa huomasin kuinka paljon häntä halusinkaan, pesin hiukseni äkkiä ja kiedoin pyyhkeen ympärilleni ja kävelin Timon makuuhuoneeseen, ja istui sängyn laidalla ja hymyili minulle ja näin kuinka hänen pyyhe oli vähän kohollaan, tilanne hiukan kiihoitti minua ja kävelin Timon luokse ja seison hänen edessään. Timo laski pyyhkeeni ja pussasi mua vatsalle ja runkkasi toisella kädellä penistäni, olin menettää tajuni kun Timo nuolaisi penkseni päätä.
Hän kaaoi minut sägylleensä ja tuli mun päälle ja painaitui mua vasten ja hieroi omaa penistään muhun, samalle suudellen mun kaulaa, kallistin päätäni taakse päin ja en edes huomannu kun Timo oli jo jalkovälissäni nuolemassa penistäni ja aikeissa otaa sen suuhun. Hänen suunsa oli märkä ja kuuma penikseni tuntui hänen suussaan hyvältä. hän imi penistäni hitaasti koko matkalta ja olin vähällä laueta mutta pidättelin viellä koska en halnnu hänen lopettavan sitä. Hän otti penikseni pois suustaan ja otti siitä hellän otteen ja runkkasi sitä hitaasti samallakun imi kassejani. Sanoi timolle tulevani kohta ja hän ottikin penikseni suuhun ja melkeen saman tien laukseni hänen suuhunsa, lasti olikin aika suuri mutta Timo nieli kaiken minkä pystyi ja hänen suu pielestään valui osa pois..
Vaihdoimme osia ja aloitin suutelemalla hänen kaulaansa ja hieroien hänen nännejään ja vähitellen hivuttaeni kättäni hänen penikselleen ja runkaten sitä hiataasti katsoin Timon kasvoja ja huomasin yllätykseni että hän nautti tästä ja paljon, jatkoin pussailemalla hänen nänniänsä ja hänen vatsaansa ja kielelläni nuollen hänen peniksensä päätä ja puristellen hellästi hänen kassejaan. Otin hänen ison peniksensä suuhun ja koitin parhaan mukaan ottaa sen kokonaan suuhun mutta se oli liian iso joten ostin sen minkä pystyin. Timo nousi istumaan ja lopetin hetkeksi hänen imemisen ja katsoin häntä silmiin, huomasin kuinka hnen hengitys oli raskas. Timo käski minut pois päältään ja pyysi lupaa saada tulla mun sisään. Menin selilteni makaamaa sänkyyn ja Timo otti laatikostaan liukastusvoiteensa ja hieroi sitä peppureikääni ja pisti sormensa eka sisään, ja laskeutui päälleni suudellen minua huulilleen ja sen jälkeen hieroi liukasuvoidettaan penikselleen ja laittoi sen reijän suulle ja kokeili aluksi kuin kiusotellen kärjellään reikääni ja sitten hän työnsi sen kokonaan sisääni ja minulta pääsi huuti kivun ja nautinnon sekoituksesta. Hän aloitti hitaalla liikkeellä ja minä koitin pitää huutojani ja ajan myötä koko homma tuntui vaan nautinnolta ja Timo lujensi tahtiaan ja huomasin kuinka minulla seisoi taas. Aloin runkkaamaan itseäni ja Timo sanoi että haluisi laueta sisälle ja suostuin.
Hetken päästä Timo tulikin sisälleni ja jäi hetkeksi paikoilleen ja veti hitaasti peniksensa pois sisältäni ja tunsin kuinka kaikki hänen spermansa valui pois, Hän lysähti viereeni ja huomasi kuinka mulla vie seisoi ja ottikin penikseni käteen ja runkkasi sitä nopeasi ja ei kestnyt kauaa kun tulinkin taas..

Timo meni pikaisesti suihkuun ja jatkoi ruuan laittoi ja sanoin hänelle että taidan nukkua hetken.. No hetki olikin seuraava aamu kun heräsin timon vierestä ja hymyilin hänelle vaikka hän olikin unessa ja annoin hänelle pusun poskelle ja jatkoin unia itsekkin.

Sitä viiknloppua en kyllä ikinä unohda!

2 kommenttia viestissä: “Vierailu.”

  1. manoprkl says:

    Ihan 5/5 😀

  2. myName says:

    Muutamia kirjoitusvirheitä löysin ja tarina tuntui jostakin syystä laimeelta. Uskon, että pystyt parempaan

Kommentoi

top