search
top

Partiolaisen kunnialla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Aikoinaan It:orgilla julkaistu tarina. Perustuu osittain tositapahtumiin.

Jenni on äskettäin 17 vuotta täyttänyt nuori tyttö joka on ollut partiolainen ihan pikkutytöstä lähtien. Jenni on toiminut lippukuntansa vartiojohtajana jo kolmen vuoden ajan. Vastuuta hän on saanut joka vuodelta enemmän pitkälti luotettavuutensa ja itsenäisen toimintansa ansiosta. Tämän vuoden Kilke suurleirillä Jenni sai vastuulleen oman vartionsa lisäksi myös ensiapuvastaavan vastuut.

Leirillä mentiin jo viidettä päivää ja leiri oli aamupäivän aikana pitkälti tyhjentynyt päivän toimien viedessä vartioita ympäri alueen metsiä. Edellinen ilta oli hurahtanut pikkutunneille vartiojohtajien viettäessä iltaa yhdessä jutellen ja pelaillen. Jenni tunsi jo aikamoista kiiman tuntua jota eilisillan hetket Sampan sylissä oli sytyttänyt. Loppukevään ero poikaystävästä oli jättänyt suuren loven jo säännölliseksi muodostuneeseen seksielämään poikaystävän kanssa ja kesänmittainen ”kuiva kausi” alkoi ilmeisesti jo tehdä tehtävänsä.

Leirin hiljennettyä Jenni suunnitteli käyttävänsä aikaa nautinnolliseen runkkuhetkeen teltassaan käytyään ensin katsomassa Eliaksen vointia. Tyttö oli jäänyt leiriin valvomaan Eliasta jolle oli aamuyöstä noussut kuumetta ja lepäili nyt teltassaan.

Jenni kävi hakemassa kuumemittarin lääkintäteltasta ja nappasi varmuudenvuoksi mukaansa Buranan ja lasillisen vettä mikäli Eliaksen kuume on taas noussut.
Jenni kömpi varovasti poikien telttaan vesimuki kädessään ja jähmettyi tyystin näkyyn jonka hän kohtasi.

Elias makasi puoliksi makuupussissaan tyydyttäen itsensä silmät kiinni. Elias ei ollut ilmeisesti kuullut Jennin tuloa eikä tajunnut jäänensä kiinni itse teossa.

Jenni häkeltyi eikä tiennyt mitä tehdä tilanteessa. Jostain syystä hän jäi vain tuijottamaan pikkupoikaa joka runkkasi puolikasvuista penistään etusormen ja peukalon välisellä otteella. Tyttön valtasi häpeän ja kiihottumisen sekainen tunne. Poikahan oli vasta 12 vuotias eikä sen ikäinen saisi saada häntä tuntemaan kiihoituksen tunnetta. Kuitenkin hän tunsi kuinka hän kostui häpyhuulien välistä. Pitkän aikaa Jenni oli hiirenhiljaa eikä tiennyt uskaltaisiko hän peruuttaa ulos teltasta koska poika saattasi havahtua siihen. Jenni kääntyi kuitenkin varovasti ja lähti kömpimään ulos jolloin hän kuuli nopean kahinan.

Elias oli vetänyt makuupussinsa suojakseen ja tuijotti Jenniä järkyttynein ilmein ja purskahti itkuun. Jenni kääntyi takaisin ja lähestyi poikaa varovasti yrittäen lohduttaa häntä.

– Elias hei, ei toi haittaa yhtään. Mä tuskin kerkesin näkemään yhtään mitään hei!
Elias veti makuupussin kasvojensa suojaksi ja itki lohduttomasti.

– Ihan tosi hei, toin sulle vaan Buranan ja vähän vettä ja aattelin että mitattaisiin sun lämpöö.
Oon hei nähny poikien runkkaavan ennenkin, ei siinä oo mitään ihmeellistä. Kaikki sitä tekee,
Jenni lohdutteli.

– Laitahan tää mittari kainaloon ja katotaan toi lämpö jooko?
Elias otti kuumemittarin ja sujautti sen nopeasti kainaloon pyyhkien samalla kyyneliään.

– Sitä paitsi se oli ihan kivan näköistä. Ei mitään hätää. Sulla näyttää kuume laskeneenkin eli mä vien
tän mittarin takas ja voit jatkaa siitä mihin jäit, se on ihan ok ihan tosi, Jenni sanoi hellästi hymyillen.

– Taidan itse asiassa itsekin mennä tekemään samaa eli oo ihan rauhassa vaan jooko?, Jenni jatkoi

– Tekeeks tytötkin tätä? Elias kysyi niiskuttaen loppuja itkujaan.

– Tottakai tekee! Tai no…ainakin minä, ja aika useinkin. Se on ihan luonnollista ja saat nähdä että siitä tulee sulle tapa ihan loppuiäks vielä. Mä teen sitä melkeen joka päivä…tai no ainakin kotona. Mut oon mä täälläkin tehny salaa yöllä. No meille tytöille se on ehkä vähän helpompaa silleen…

– Oon mäkin vähän salaa tehny kun muut nukkuu, Elias tunnusti.

– Mut…no, mitä sä teet sit…siis sit kun tuut siis. Eiks sulla mee kaikki ihan sotkuseks?

– En mä oo tota tullu. Pojat on kertonu siitä, ja siitä et tulee spegua ja silleen mutta en oo vielä saanu orkkua. En tiedä teenkö väärin tai jotain.

– Ei sitä voi kovinkaan väärin tehdä Elias. Jos se tuntuu hyvältä niin kyllä siitä tulee orkku kun jaksaa tarpeeks kauan tehdä. Ja sit voi ajatella jotain kivaa, vaikka jotain tyttöä ja mitä se tekis sulle tai jotain. Jenni neuvoi.

Jenni oli hetken hiljaa ja mietti. Koko tilanne oli niin absurdi ja tyttö tunsi jo olevansa tosi kiihoittunut tilanteesta. Tyttö näki selkeesti kuinka Eliaksen käsi välillä liikkui makuupussin alla ja liikehti vähän nivusissa. Jenni tiesi että oli väärin kiihottua tästä mutta tokaisi kumminkin nopeasti ja vähän yli pirteästi:

– Haluutsä et mä näytän sulle, tai siis autan. Mä oon runkannu mun poikaystävääki ja tiedän ainaki mistä se tykkää. Se on ihan ok ja sanot vaan jos tuntuu pahalta.

– En mä tiiä, tai siis et saa sit kertoa kenellekään.

– No en tietenkään kerro, ei tulis mieleenkään!

Jenni hivutti varovasti kätensä makuupusiin avoimesta vetoketjusta ja tunsi kivikovana seisovan peniksen käsiään vasten. Penis oli vielä kasvuvaiheessa ja ehkä jonkun 11 sentin mittainen eikä karvoituksesta ollut juurikaan vielä merkkejä. Jenni liikutti kättään runkkausliikkeellä hyvin hellällä otteella hetken ja taittoi sitten makuupussin sivuun varovasti. Näky sai Jennin hengen salpautumaan kun poika makasi silmät suljettuina ja nautti tytön käsittelystä.

– Kuvittele vaikka että oon sun ikäinen tyttö joka tekee tätä sulle, Jenni tokaisi.

Poika alkoi jo huohottaa kiivaammin ja puri alahuultaan. Jenni oli ihan varma että pystyy tekemään pojalle hänen ensimmäisen orkkunsa, olihan hän tehny poikaystävälleen niitä monesti samalla käsittelyllä. Jenni liikutti sormiaan peniksen vartta pitkin ja pyöritteli niitä välillä terskan ympärillä. Terska oli selvästi hyvin herkkä Eliaksella koska poika alkoi kiemurtelemaan joka kerta kun terska sai käsittelyä. Tytön teki mieli kosketella itseäänkin kun näki kuinka poika nautti mutta ei uskaltanut, olihan poika kumminkin reilusti nuorempi ja ties mihin se johtaisi. Välillä hän runkkasi nopeammin ja näki kuinka pojan lantio nousi maasta säännöllisesti.

Yhtäkkiä Jenni kuuli äänen takanaan.

– Sano muikku! Äänenmurroksessa oleva ääni vingahti.
Jenni tunnisti äänen Nikoksi. Jenni kääntyi pelästyneenä ympäri ja näki 3 poikaa Eliaksen vartiosta. Niko piti kädessään kännykkäänsä ja oli selvästi kuvannut kaiken.

– Mitäs ihmettä täällä tapahtuu, kysyi Niko virnuillen.
Jenni ei saanut sanaakaan suustaan.

– Tässä on muuten aika hyvä pätkä näytettäväksi Sampolle.

Sampo oli lippukunnan johtaja joka oli pikälti vaikuttanut siihen että Jenni oli saanut niinkin paljon vastuuta niinkin nuorella iällä.

– Saithan sä sen silleen ettei mun naamaa näy, kysyi Elias Nikolta.

Jenni tajusi saman tien mitä oli tekeillä. Koko homma oli alusta lähtien lavastettu. Järjetön häpeä ja pelko valtasi Jennin mielen ja häpeä ehkä ennemminkin siksi että nämä 12-14 vuotiaat pojankoltiaiset olivat onnistuneet naruttamaan hänet ihan tyystin.

– Ihan tosi hei, tää ei oo yhtään hauskaa…anna se kännykkä tänne Niko nyt heti! – Jenni huusi ja hyökkäsi Nikon kimppuun yrittäen saada puhelin käsiinsä.

Niko heitti puhelimen teltan ovesta ulos ja Juho ja Tobias asettuivat oven eteen esteeksi.

– Ei vittu pojat, te ette tiedä mitä se tarkoittaa jos näytätte ton jollekin. Ootte saatanan kusipäitä kaikki! Ihan tosi hei! – Jenni kiukutteli

– Kyllä me tiedetään hei. Ei me tyhmiä olla. Jos sä oot fiksu sä saat ton puhelimen käsiisi ja saat pyyhkiä klipin muistista, Niko selvensi. Teet vaan kiltisti niin kuin me sanotaan etkä valita mistään niin saat puhelimen.

Jenni punnitsi mielessään mitä tekisi. Tapahtuneen kieltäminen ei onnistuisi vaikka kuinka yrittäisi selitellä kun kaikki löytyi videona. Jos asia tulisi julki asia tuskin päätyisi vain lippukunnan sisäiseksi asiaksi vaan Jennin vanhempiin otettaisiin todennäköisesti yhteyttä, ja pahimmassa tapauksessa poliisiinkin. Ja koko asia tulisi varmasti myös kaveripiirin tietoon. Häpeä olisi valmis.

– Mitä teillä on mielessä, mä en mihinkään ällöttömyyksiin rupea sit.

– Mä sanoin että teet kiltisti ja valittelematta kaiken. Niko selvensi.

– Mistä mä tiedän että annat sen vitun puhelimen sen jälkeen? Jenni kysyi ääni väristen.

– Saat nyt vaan luottaa meihin. Sanotaan vaikka että partiolaisen kunnialla!

Pojat tekivät nauraen hölmön käsiliikkeen ja istuivat polvillaan selkä suorana hetken.

– No, jatka nyt siitä mihin jäit. Niko komensi
Jenni siirtyi epäröiden takaisin Eliaksen viereen ja otti kädellään otteen vieläkin kovana seisovasta pippelistä. Tyttö ei voinut uskoa että tuo herttainen ja kiltti poika oli mennyt mukaan noiden muiden rasavillien touhuihin, ja vielä suostunut syötiksi.

Jenni alkoi runkata Eliasta taas polvillaan seisten. Muut pojat tulivat hänen taakseen ja alkoivat riisua tytön shortseja lantionauhasta vetäen. Jenni tiesi että pikkuhousut olivat haaroista läpimärät ja häpesi että pojat kohta huomaavat sen.

– Ota se suuhun, Niko komensi

– Te ootte kyllä saatana ällöttäviä! Jenni valitti.

Tyttö tiesi kuitenkin että mikään ei enää auttaisi. Oli vaan toteltava poikia. Eniten häntä harmitti että kaiken sen häpeän keskellä hän myös kiihottui tilanteesta entisestään.

Tyttö kumarsi ja pojat laskivat samalla pikkuhousut polvitaipeisiin ja komensivat Jenniä nostamaan jalkojaan yksi kerrallaan jotta saivat shortsit ja pikkuhousut kokonaan riisuttua.

– Kattokaa hei, joku on selvästi kiimassa, Niko naurahti kun Jennin märkä pillu oli täysin poikien nähtävillä.

Jenni antoi Eliaksen kullin liikkua hiljaa suussaan ja tunsi sormen liikkuvan klitorikselta aina peppuaukolle asti.
Juho ja Tobias riisuivat hädissään housut ja paidat ja asettuivat patjoillensa makuulle ja alkoivat hitaasti kosketella itseään samalla tarkasti seuraten Jennin suihinottoa.

Myös Niko riisui housunsa ja runkkasi kovana seisovaa kaluaan kosketellen kömpelösti Jennin pillua toisella kädellään.

Elias alkoi vääntelehtiä Jennin käsittelystä ja Jenni tunsi kuinka pojan penis koveni entisestään suussa.
Äkkiä kulli alkoi nykiä suussa ja Elias vaikeroi voimakkaasti. Jenni tunsi muutaman lämpimän ryöpsähdyksen purkautuvan kullinkärjestä ja tajusi että poika oli juuri tullut hänen suuhunsa. Spermaa ei tullut kovinkaan paljon ja Jenni sai kaiken nieltyä helposti. Tilanne kiihotti tyttöä entisestään. Hän oli ilmeisesti juuri antanut ensimmäisen orgasmin pojalle, mikäli se tarina yleensä piti paikkansa.

– Nyt saat näyttää meille pilluas. Meistä ei oo kukaan nähny oikeeta pillua livenä. Mee tohon selin makuulle. Niko viittasi makuupaikkaansa. Ja ota paita pois.
Jenni teki työtä käskettyä. Jenni riisui toppinsa ja yritti peitellä rintojaan niin pitkälle kuin mahdollista. Tytön kasvot alkoivat punoittaa häpeästä kun pojat asettuivat jalkopäähän ja levittivät Jennin jalkoja levälleen.
Niko asetti kätensä pillulle ja levitti häpyhuulia niin leveälle kuin pystyi. Pojat olivat selvästi ottaneet oppeja pornovideoista joissa pilluja levitetään kuin loppuun luettuja kirjoja.

Häpyhuulet erkanivat toisistaan jättäen kiimanlimasta venyviä pisaroita välilleen. Pojat tunsivat voimakkaan makean ja myskisen tuoksun nousevan märästä pillusta. Vaikka leirillä uitiin paljon vedessä nopesti suoritettu alapäänpesu ei selvästikään vastannut kunnon suihkua, ainakaan helteisen kesäviikon aikana.

Jennin klitoris ryömi esiin suojastaan kun häpyhuulia levitettiin äärimmilleen. Tiukasti kiinni puristettu pillunaukko kiilsi kiimasta. Jenni sulki silmänsä häpeästä. Pojat ihastelivat tuota epätodellista näkyä. Ensimmäinen oikea pillu, ja vielä täysin heidän vallassaan.

– Kuka saa nuolaista sitä eka? Vedetään pitkää tikkua. Juho poimi maasta neljä tikkua ja katkoi ne eripituisiksi.

Tobias veti pisimmän korren ja asettui hapuillen Jennin jalkojen väliin samalla varovasti katsoen Jenniä silmiin. Jenni piti vieläkin silmiään kiinni ja tunsi kuinka lämmin hengitys hiljaa lähestyi hänen pilluaan.

Ensimmäinen lipaisu oli vaivalloinen ja varovainen mutta Jenni tunsi kuinka hänestä valahti mehuja kun kielenkärki hitaasti nousi avoimen reiän kautta klitorikselle. Kielenkärki tuskin hipaisikaan klitorista mutta se tuntui silti melkein sähköiskulta ja tyttö nytkähti äkkiä. Jenni yritti olla hiljaa ja liikkumatta jotta pojat eivät huomaisi että se tuntui hyvältä. Hän ei kestäisi sitä häpeää ja ilkkumista siitä että hän jopa nautti heidän käsittelystään oudolla ja perverssillä tavalla.

– Tää maistuu aika hyvältä itse asiassa, Tobias tokaisi nostaen päätään hetkeksi.

Juho ja Elias siirtyivät hyväilemään Jennin terhakkaita rintoja. Molemmat tutkivat niitä kiinnostuneena ja Juho pyöritteli nänniä sormien välissä niin kuin oli nähnyt pornovidoissa tehtävän.

Niko näki kuinka äsken ryöpsähtänyttä kiimaa alkoi valumaan ulos levälleen levitetystä pillusta ja alas välilihaa pitkin. Poika päästi otteen pillusta ja vei sormensa kiimavanaa pitkin peppuaukolle.

– Sinne et sitä laita hei, ihan tosi! Jenni kavahti.
Niko ei paljoa kuunnellut vaan ryhtyi pyörittelemään sormeaan märällä liukkaalla ryppyreiällä ikään kuin olisi tehnyt sitä ennenkin.

Niko painoi varovasti sormeaan peppureikään ja liikutteli sitä edestakaisin.
Myös Eliaksen kulli oli alkanut heräämään taas. Juho nautiskeli Jennin suihin otosta ja teki naintiliikkeitä syvälle suuhun.

– Me mennään nyt makuulle tohon ja saat ratsastaa meitä kaikkia vuorotellen, Niko komensi.
Pojat siirtyivät kaikki vierekkäin makuulle ja Jenni asettui hajareisin ensin Tobiaksen kyrvän ylle.
Pojan kulli upposi leikiten tiukkaan märkään vittuun kun tyttö laskeutui alemmas. Juho ja Niko makasivat molemmin puolin ja runkkasivat itseään hiljaa seuraten Jennin ratsastusta.

Jenni nopeutti hieman tahtia jonka seurauksena Tobiakselta purkautui voimakas vaikerrus ja Jenni tunsi kuinka poika tuli hänen sisälleen.

– Mun vuoro komensi Juho ja Jenni nousi Tobiaksen päältä spermavana valuen häpyhuulien välistä.

Jennin asettui Juhon päälle ja Juho ohjasi kyrpänsä avoimeen ja kaverin spermasta märkään reikään. Juholta pääsi raskas huokaus kun tyttö hiljaa laskeutui alaspäin.
Jennin posket punoittivat voimakkaasti häpeän sekaisesta kiimasta ja hän pelkäsi että ei voisi pidätellä orgasmiaan kauaa. Nikokaan ei pystynyt enää vuoroaan ja nousi patjalta ja asettui tytön taakse.

– Kumarra eteenpäin, hän komensi tyttöä.

Et hei laita sinne ihan tosi Niko, Jenni sanoi vaimealla ja epävarmalla äänellä vaikka häpeäkseen joutui toteamaan itselleen että salaa toivoi että Niko ei tottelisi häntä.
Niko painoi kovana seisovan kyrpänsä pään tytön anukselle ja alkoi varovasti painaa sitä sisälle. Terska luiskahti useamman kerran sivuun liukkaan reiän vastuksesta mutta neljännellä yrityksellä terska reikä aukesi hieman tunkeutujalle ja terska luiskahti sisään.

Jennin silmissä sumeni ja orgasmi hyökkäsi varoittamatta. Vaikka hän kuinka yritti sitä peitellä hänen hengitys muuttui voimakkaaksi rytmikkääksi ininäksi.

– Siltä hei tulee Juho totesi ja tunsi oman orkun lähtevän liikkeelle.
Nopeat voimakkaat spermaryöpyt lensivät paineella tytön sisälle ja Niko aloitti nopean rytmikkään nainnin Jennin anuksessa. Jennin orgasmi jatkui pitkinä pieninä orgasmi sykäyksinä kun hän tunsi kivikovan peniksen liikkuvan takapuolessaan.

Äkkiä nopeat naintiliikkeet muuttuivat voimakkaiksi työnnöiksi ja Niko vaikeroi voimakkaasti saadessan orgasmin tytön peräreikään.

Hetken päästä Niko veti veltostuvan kalunsa ulos reiästä spermavanan seuraamana ja lysähti patjalle selälleen.

– Eliakselle vielä, poika sai vaivoin sanottua hengästyksensä lomasta.

Jenni nousi Juhon velton kyrvän päältä ja asettui Eliaksen nuoren pojan taas jo innokkaana seisovan pippelin ylle.
Pieni kyrvänalku luiskahti vaivatta limoista läpimärkään pilluun ja Jenni aloitti naimisen tietäen häpeällisen session olevan kohta ohi.

Jennin naidessa Eliasta Tobias halusi vielä kuitenkin saada ensimmäisen suihinottonsa ja asettui seisoman hajareisin Eliaksen ylle tarjoten puolivelttoa ja spermoistaan kiiltelevän kyrpänsä Jennin suuhun.

Jenni avasi suunsa ja aloitti naimisen suullaan samalla kun ratsasti Eliasta. Tyttö tunsi kuinka pojan kyrpä koveni kovenemistaan suussaan ja kasvoi äärimittoihinsa. Elias huohotti jo aikalailla tytön naidessa häntä.

Jenni tunsi häpeillen tuon tutun hyvänolon saapuvan taas. Koko tilanne oli niin epätodellinen. Nuori poika hänen sisällään ja toinen suussa ja hän tunsi hyvin kuinka Nikon lasti valui pepusta joka työnnön jälkeen ja alas kostuttaen entisestään hänen sisällään liikkuvaa penistä.

Niko ja Juho nousivat polvilleen ja alkoivat hieroa tytön terhakkaita rintoja. Neljän pojan hänelle antama huomio oli tytölle vain liikaa ja orgasmi alkoi taas tehdä tuloaan. Jenni tunsi kuinka Eliaksen penis alkoi nykimään hänen sisällään ja samalla orgasmi iski taas. Tyttö otti kiihkoissaan Tobiaksen kyrvän niin syvälle suuhunsa ja Tobiaksenkin orgasmi lähti liikkeelle.

– Mmmmmmhh!, kuului tukahduttuna Jennin suusta kun hän orgasmin keskellä otti vastaan lämmintä spermaa suuhunsa. Orkun kiihkossa tyttö nieli kaiken vaikka ei normaalisti sperman mausta välittänytkään.
Jenni valahti voipuneena silmät suljettuina poikien viereen ja jäi hengästyneenä makaamaan patjalle.

Niko puki housut ja kömpi ulos teltasta. Hetken päästä hän palasi puhelin kädessään ja sujautti sen taskuunsa.

– Anna se nyt tänne! Jenni komensi voipuneena ja hengästyneenä.

– Älä nyt hosu Jenni…musta vähän tuntuu että me ehkä tarvitaan tätä vielä leirin aikana, Niko vastasi virne naamallaan.

– Et saatana mee näyttään sitä kenellekään…tajuutsä että se on mulle vakava juttu! Jenni kiivastui. Mä oon hei tehny kaiken mitä ootte pyytäny!

– Et kaikkea, leiriä on vielä muutama päivä jälellä…tajuutsä? Niko irvisteli.

13 kommenttia viestissä: “Partiolaisen kunnialla”

 1. entinen partiolainen says:

  Juuh, itekkin olin tuolla kilke leirillä. Kortsuja tosiaan sai halvalla. Jostain jännän syystä ainakin Lapa alaleirissä oli halailu ja pussailu kielletty, seksistä puhumattakaan.

 2. pillu poika says:

  uu mukava tarina kuinkakohan monta lasta se saa tälle pitää saada jatkoa heti

 3. Marjo says:

  Ihana:) Mutta pikkupojilla on pippeli, ei kullia tai kyrpää.

 4. ooooooo says:

  upeeta, mahtavaa

 5. hp says:

  Jep jep varasto puolen työntekijänä leirillä voin sanoa että erilaisia myytäviä juomia oli neljä kontillista ja kortsuja kaksi kontillista. Ihan mielen kiintoinen suhde

 6. aargh says:

  Pitikin lopettaa partioharrastus ala-asteella

 7. Kilkkeen turvan työntekijä says:

  Ja turva tykkää tai sitten ei.

  Kyllä, minäkin harrastin seksiä Kilkkeellä mutta sentään oman kihlattuni kanssa.

 8. Hengenpelastaja says:

  Aivan loistava novelli!
  Ehdottomasti jatkoa tälle ja pian! 😛
  En malta odottaa!

 9. Katriina says:

  Iso tyttö pikkupoikien kanssa on aivan ihana skenaario, mutta mieluummin vapaaehtoisesti…

 10. H89 says:

  oisin toivonu lisää kuvailua, penikset, tissit+ muut ois voinu olla paremmin kerrottuna. Muuten mielenkiintone 🙂

 11. mai says:

  mitenkäs ite sait miu sitte tietää, että siel tapahtu tämmöstä?

 12. Partiolainen says:

  Hyvä novelli, yhdyn miun komenttiin, sillä itsekkin olin tuolla. Kondomeja sai halvemmalla kuin normikaupoista, jännää.

 13. miu says:

  hui oli aika karua lukee tätä tekstii ku ite ollu tol leiril 😀

Kommentoi

top