search
top

Vain läheisyyttä, kuhertelua ja tyydytystä ;)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (6 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen novellini, joten älkää antako liian raskasta kritiikkiä.

Olin poikaystäväni kanssa kotona ihan kaksistaan – taas. Isä oli töissä ja äiti kavereiden kanssa juhlistamassa juhannusta. Istuimme sohvalla, minä hänen kainalossaan ja keskityin hänen tuoksuunsa, siihen miten rennosti hän istui ja tapaan jolla hän piti kättä hartioillani. Hän katsahti minuun ja hymyili tuota kaunista, valloittavaa hymyään joka toi perhosia vatsaan. Ihmettelin sadannen kerran miten ihmeessä olin saanut hänet omakseni, hänet joka oli koulun suosituin kundi ja johon kaikki tytöt olivat lääpällään. Hän oli vain ruvennut vilkuilemaan minua kulmiensa alta viettelevästi ja hurmannut katseellaan minut. Kun kerran olimme päätyneet samaan bussiin ilman että kukaan muu koulustamme tuli sinne, hän paljasti tunteensa minua kohtaan ja sanoi että oli jo pidemmän aikaa katsellut minua. Pelkäsin että olen hänelle vain kokeilu mutta ei, suhteemme oli kestänyt jo vuoden ja kaksi kuukautta. Nyt, siinä sohvalla hymyillessään minulle hän kumartui ja kuiskasi korvaani käheästi:

“Olet kaunein tyttö mitä tiedän, eikä mua kiinnosta toi leffa yhtään, haluun vaan katella sua.” Tämän lausahduksen jälkeen hän naurahti heikosti ja puraisi minua hellästi korvalehdestä. Vavahdin ja hän huomasi sen. Hän siirsi huulensa kaulalleni ja suuteli minua ja liikutteli huuliaan kaulallani ja solisluillani hitaasti, kuin varoen etten mene rikki. Hänen kätensä oli reidelläni ja siirtyi siitä vatsalleni ja hän nosti paitani helmaa että sai kätensä sen alle ja pääsi hivelemän vatsaani. Makasin jo selälläni sohvalla hengityksen ollen raskasta jä hän oli päälläni liikutellen kättään vatsallani ja huuliaan olkapäilläni, solisluillani ja kaulalla. Hänen toinen kätensä seikkaili reiteni alla hivellen ihoani löysien kangasshortsien alta. Hänen hengityksensä kiihtyi ja nostin käteni hänen kaulalleen ja yritin päästä suutelemaan häntä ja tuntemaan häne kuumat huulensa omillani. Hän nosti huulensa kaulaltani suulleni ja suuteli minua vaativasti ja ehkä jopa hieman rajusti. Nautin siitä ja yritin saada kaadettua hänet sohvalle niin että olisin päässyt istumaan hänen päälleen hajareisin ja vuorostani kiusaamaan häntä. Hän antoi minun tehdä sen ja nyt se olin minä, joka vei huulet hänen korvalleen ja antoi hampaiden osua korvanlehteen ja siirtyä siitä kaulalle ja alemmas niin, että lopulta suutelin hänen paljasta ihoaan pallean kohdalta ja vatsan seudulta. Hän oli aikaisemmin ottanut T-paitansa pois vedoten kuumuuteen.Eikä se haitannut minua millään tavalla, tuota jumalaista treenattua vartaloa kuka vain jaksaisi katsella vaikka koko yön. Siirryin taas ylemmäs ja katsoin häntä silmiin. Rupesin hivelemään sormenpäilläni varovasti hänen kauniita kasvonpiirteitään ja hiusrajaansa. Sormeni seikkaili huulten päällä liukuen siitä nenänvartta pitkin poskipäille ja siitä kulmakarvojen yli takaisin nenälle. Hän oli sulkenut silmänsä ja annoin sormeni vaellella nyt hänen täydellisellä vartalollaan. Aivan yllättäen hän otti ranteistani kiinni ja veti minut perässäni minun huoneeseeni ja heittäytyi sängylle selälleen kädet takaraivon takana katsoen minua ilkikurisesti sinisillä silmillään. Naurahdin ja kipusin hänen viereensä. Hän nousi kyynerpäänsä varaan ja katsoi minua tarkkailevasti, pitkään. Lopulta hän nosti taas paitani helmaa niin että sai vatsani näkyviin ja painoi huulensa siihen. Silittelin hajamielisesti hänen hiuksiaan kun hän nosti katseensa ja käsien liukuessa kylkiäni pitkin hellästi hän tuli itsekin taas naamani korkeudelle ja suuteli minua pitkään ja vaativasti. En jaksanut liikuttaa edes sormeani, annoin hänen tehdä minulle mitä vain. Kumpikaan meistä ei ollut vielä harrastanut seksiä, ja nyt meidän kuhertelumme alkoi mennä sille tasolle että tänä iltana saattaisi jotain tapahtua. Kun tuo komistus suuteli minua, samalla hänen toinen kätensä oli pääni alla ja toinen rintani päällä hieroen sitä samalla kevyesti. Olin kiihottunut, ja tunsin hänenkin olevan, ainakin hengityksestä päätellen. Minulla oli päälläni vain löysä T-paita, jossa yleensä nukuin ja löysät kangasshortsit, joita pidin tälläisina rentoina koti-iltoina. Hän nosti jalkojani polvitaipeista sen verran että sai vedettyä housuni pois ja hän vetikin ne, hyvin hitaasti, kuin kiusaten. Hänen katseessaan oli jotain uutta ja merkillistä, kuin innostusta ja kiihkoa. Tiesin mistä se johtui. Olimme ensi kertaa menneet niin pitkälle että hän riisui minua. Ennen olimme vain tyytyneet siihen että saimme ola toistemme lähellä ja kiusoitella puremalla korvanlehteä tai muuta yhtä kiihottavaa. Nyt hän riisui minulta jo paitaa, eikä minulla ollut paidan alla mitään. Olihan hän ennenkin nähnyt minun rintani ja kosketellutkin niitä. Mutta nyt, ensikertaa, hän otti toisen rintansa käteensä ja siirsi huulensa sille. Nännit olivat kuin kaksi pientä terhakkaa nappulaa, ja nyt se saivat ensikertaa tälläistä kohtelua. Värähdin kun tunsin hänen kuumat ja kosteat huulensa rinnallani ja toisen käden seikkailevan jossain selkäni kaarella hipoen ihoani. Otin toisen rintani omaan käteeni ja aloin hieroa sitä. Olin jo aivan kiimoissani, kun poikaystäväni nosti huulensa rinnaltani ja siirtyi suutelemaan minua suulle, tälläkertaa hellemmin. Tunsin reittäni vasten jonkin kovan ja tajusin että hänen kalunhansa se siellä yritti päästä pois mustista minun ostamistani boxereista. Se tuntui hyvältä. Tajusin että olin odottanut liian pitkään tätä hetkeä ja nyt odotin että pääsisimme tositoimiin. Niin taisi odottaa poikaystäväni, sillä hänen kätensä yrittivät saada stringejäni pois jalastani että pääsisi näkemään tuon pyhän paikan, jonne oli useasti halunnut laittaa kätensä ja hieroa minua. Tajusin olevani aivan märkä jo, ja levitin reisiäni kutsuvasti. Chris(niin, se on hänen nimensä) hiveli reisieni sisäpintaa käyden joka kerta lähempänä kosteaa vakoani. Kun hän viimein laittoi kätensä hellävaroen kummulleni, minä vavahdin ja nostin lantiota paremmin esiin. Chris avasi näppärillä sormillaan huuliani ja sai keskisormensa klitorikselle ja alkoi pyöritellä sormeansa samalla katsoen minuun ja hymyillen viekkaasti. Kun olin lähellä laukeamista, hän otti kätensä pois ja tuli taas suutelemaan minua ja kävi korvanlehdellänikin kolauttelemassa sinne hampaitaan. Paloin halusta ja jalkovälissäni sykki, kun yritin ohjata hänen kättään sinne, mutta se käsi pisti vastaan, eikä selvästikkään halunnut vielä lopettaa kiusaamistani. Olin jo valmis viemään omat sormeni sinne, kun hän otti käteni käteensä ja veti sen kasvoilleni. Näin hänen silmistään että hän olisi halunnut jatkaa, mutta hänen itsehillintänsä riitti.

“Oletko oikeasti valmis, jos teemme sen nyt? Ymmärrät kai, etten halua pakottaa sinua mihinkään,” hän kuiskasi käheällä äänellään hengästyneesti.
Nielaisin kuuluvasti ja nyökkäsin. Kyllä, olin valmis nussimaan häneltä vaikka aivot pihalle jos tarve vaati, haluni oli jo niin suuri.

“Olen valmis jos sinäkin olet,” sanoin ja sivelin hänen hiuksiaan.

“Mitä jos odotettaisiin huomiseen?” Kestätkö odottaa?” hän virnisti kysyessään ja näytin hänelle kieltä.

“Luuletko että jaksan odottaa äskeisen käsittelyn jälkeen!?” katsoin vaatien häneen ja yritin kurottaa huuliani kohti hänen huuliansa, mutta hän veti päätään kauemmas ja katsoi minua vakavasti.

“Entä jos jätetään se huippukohta huomiselle ja nyt vain annan sinulle vaatimasi tyydytyksen?” hän kysyi ja hymyili.

Nyökkäsin vain ja annoin hänen painaa huulensa varovasti omilleni ja odottin koska hänen kätensä eksyy jalkoväliini. Mutta hänellä oli suuremmat suunnitelmat. Hän lähti huuliensa kanssa tutkimusretkelle, seikkaili rinnoillani, kyljilläni, siirtyen kokoajan alemmas, kunnes tunsin hänen huulensa jo alavatsallani ja ne siirtyivät siitä yhä alemmas, kunnes löysivät klitoriksen ja alkoivat imeä. Suljin silmäni ja annoin itselleni vapauden äännellä niin paljon kun vain jaksaisin. Kun vihdoin saavutin huipun, oli hänen taitava kielensä klitoriksellani ja toisen käden etusormi reiässäni. Mahlaani oli valunut peitolle ja nyt siinä oli vaalea märkä läntti, mutta minua ei haitannut yhtään. Hymyilin autuaasti ja yritin suudella ihanaa prinssiäni, joka antoi minulle nautinnon tänä iltana, mutta hän väisti huuliani ja kuiskasi korvaani:

“Huomenna on minun vuoroni. Saat tehdä minulle mitä ikinä haluat ja kuinka kauan vain jaksat.” Hänen äänensä oli niin seksikkään käheä että minua alkoi kiihottamaan uudelleen. Otin hänen päänsä käsieni väliin ja kovakouraisesti siirsin huuleni hänen huulilleen. Suutelimme pitkään ja kun lopulta irroittauduimme, hän katsoi minua ja hymyili. Sitten hän veti peittoni pois altamme, heitti sen päällemme, nappasi minut eteensä kyljelleen selkä häneen päin ja painoi huulensa niskaani. Värähdin. Hetken mietin huomista iltaa, kunnes nukahdin hänen kätensä kyljelläni hivellen ihoani ja toinen omistavasti ympärilläni. Nukahdin onnellisena.

6 kommenttia viestissä: “Vain läheisyyttä, kuhertelua ja tyydytystä ;)”

 1. Hyvä tarina says:

  Onko jatko-osaa jossaki?

 2. sienissä. . . says:

  Ja fantasia/scifi osastoa on se että tää on mun oma fantasiani ja katsoin sopivaksi laittaa tämän siihen osastoon.

 3. Mr Frasier says:

  En ole mikään novellisti, mutta luultavasti tarinasta saisi vielä paremman antamalla sen odottaa jossakin ennen kuin julkistat sen. Ja luet sen läpi monia kertoja niin huomaat huonoja kohtia ja korjaat ne. Aina välillä voi tulla lisää ideoita miten parannella kertomusta.

 4. sienissä. . . says:

  kiitos kiitos 🙂 Oli tosiaan ensimmäinen tarinani eli hieman tönkkö mutta kirjoitustaito harjaantuu kyllä novellien myötä 😉

 5. Trickster says:

  Mikäs tässä tarinassa oli sitä Fantasia/Scifi -osastoa? Joka tapauksessa tämä oli minun mielestäni ihan hyvä tarina. Jatkossa suosittelen jättämään hymiön pois otsikosta, ja keksimään samalla paremman otsakkeen koko tarinalle. Tuollaisenaan se paljastaa tarinasta vähän liikaa.

  Kannattaa myös pilkkoa tarina pienempiin kappaleisiin. Meinasi hieman keskittyminen herpaantua tuon yhden ison järkäleen kanssa. Ja aivan kaikkea ei tarvitse kuvailla yksityiskohtaisesti vaan jättää myös jotain lukijan arvattavaksi.

  Muuten kyllä tykkäsin tästä tarinasta, koska se poikkesi vähän tänne yleisesti postatuista tarinoista. Tai sitten en ole lukenut Eka kerta -osion tarinoita kovin usein. Mieti hieman jatkossa myös kuvailua, josko siitä saisi sujuvampaa. Yksi esimerkki ja ehdotus:

  “Makasin jo selälläni sohvalla hengityksen ollen raskasta jä hän oli päälläni liikutellen kättään vatsallani ja huuliaan olkapäilläni, solisluillani ja kaulalla. ”

  > Makasin jo selälläni sohvalla hengittäen raskaasti. Hän oli päälläni, liikutellen kätään vatsallani ja suudellen olkapäitäni, kaulaani.

  Muista kuitenkin, että sinä olet kirjoittaja ja kirjoitat niinkuin itsestäsi tuntuu parhaimmalta. Lupaava alku, joten kannattaa jatkaa!

 6. Lukija says:

  Hoo loistava.

Kommentoi

top