search
top

Luokka 211

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.26 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Päähenkilönä 15-vuotias Stiina ja 31-vuotias matematiikansijainen Jarkko Syvälahti

“Kotiläksyksi sivut 197-198 ja muistakaa koe!” opettaja sanoi, kun kello ilmoitti tunnin päättyneeksi. Pistin tekemättömän harjoitusmonisteen kirjan väliin ja pakkasin kirjan laukkuun. “Stiina, haluaisin keskustella arvosanoistasi”, opettaja sanoi. “Milla, hae mulle limu samalla kun meet!” huusin parhaalle ystävälleni Millalle, joka oli lähdössä välitunnille. Istuin pulpetin ääreen ja odotin saarnaa. Opettaja, nuori kolmikymppinen komistus, nimeltään Jarkko Syvälahti rupesi puhumaan. “Numerosi keikkuu siellä vitosen paikkeilla, sinun kannattaisi parantaa tätä jos tähtäät lukioon”, Jarkko sanoi ja selasi papereitaan. “Mä en todellakaan oo menossa lukioon, mulla on jo mahdollinen työpaikka tiedossa joten mitä väliä”, vastasin. “No kaipa mun on sitten opetettava sulle käytöstapoja”, Jarkko sanoi ja nousi pöytänsä äärestä. Hän käveli ovelle ja nousin seisomaan, koska luulin että saisin mennä. “Paikoillasi”, hän määräsi ja napsautti oven lukkoon. Vilkaisin häntä kummissani, mitä hän oikein yritti? Jarkko pysähtyi ja katseli minua. Syvälahti oli tullut meille opettajaksi vuoden alussa, äitiyslomalle jääneen Marja-Leena Tolosen sijaiseksi. Hän oli hyvä opettaja ja mitä ystävällisin, mutta olin jo aikoja sitten menettänyt kiinnostukseni matikkaan eikä uusi opettaja sitä voinut palauttaa. Hän lähestyi minua hitaan harkitusti ja näin että hänellä seisoi.

Pian sijainen oli jo aivan edessäni ja sulki pakoreitin minulta. “Olen todella pahoillani”, hän sanoi maireasti ja tarttui minua lujasti olkapäistä. “Hei mitä sä tee…” huudahdin, mutta hän sulki suuni. “Nyt pelataan minun säännöilläni”, hän ja painoi minut lattiaan. Hänen kätensä hakeutuivat rinnoilleni ja Jarkko puristeli niitä hitaasti. Olin taas aikeissa ruveta huutamaan, mutta hän esti minua. Jarkko tempaisi minut lattialta ylös ja raahasi opettajanpöydän luokse.

Yhdellä huitauksella hän pyyhkäisi sen tyhjäksi ja pakotti minut makaamaan pöydälle. Hän piteli kättä suuni edessä, samalla kun etsi jotain pöydältä. Pian hän tulikin leveän teippirullan kanssa. Jarkko teippasi suuni kiinni hymyillen pirullisesti. Hän asettui hajareisin päälleni ja rupesi uudestaan koskettelemaan rintojani. Jarkko rupesi avaamaan paitapuseroni nappeja hitaasti ja varmasti. Minä olisin hänen uhrinsa, enkä pääsisi karkuun. Pian paitani oli jo auki ja hän veti sen kokonaan pois. “Nousehan hieman tyttö”, hän mutisi ja nosti minua sen verran että pääsi käsiksi rintsikoideni hakasiin. Rimpuilin, mutta hän oli minua paljon vahvempi ja kevyesti hän sai rintani paljaiksi. Hänen kätensä siveli vatsaani, sormet vaelsivat farkkuleginssieni sisään. Jarkko painoi minua pulpettiin ja rupesi riisumaan housujani.

Hetkisen kuluttua makasin alastomana opettajanpöydällä, Jarkon tarkastellessa ruumistani. Äkkiarvaamatta hänen sormensa vaelsi häpykummulle. Jarkko siveli häpyhuuliani ja avasi niitä vähän kerrassaan. Kun häpyhuuleni olivat auki, hänen sormensa rupesi pyörittelemään klitoristani. Väreet kulkivat pitkin kehoani ja vaginani kostui. Hän leikitteli klitoriksella. Yllättäen hän painoi kasvonsa alapäähäni ja alkoi nuolemaan. Kieli osui klitorikseen ja uusi kiihkon aalto pyyhkäisi ylitseni. “Mun vuoroni on nyt”, hän kuiskasi ja riisui farkkunsa ja bokserinsa. Muna seisoi täysillä hänen hivuttautuessaan päälleni. Penis kutitteli klitorista ja pysähtyi pimppareiälle. Hän työntyi voimalla sisään, parkaisin immenkalvon revetessä. Hän työnsi kulliaan raivokkaasti sisääni ja se alkoi kiihottamaan minua. Hetkessä pilluni oli aivan kostea. Vikisin kiihkosta ja äkkiä orgasmi iski minuun. Kehoni nytkähteli ja huohotin nautinnosta. Hän jähmettyi kesken työnnön ja syöksi kuumat siemennesteet sisääni.

Hän vetäytyi sisältäni ja pyyhki penistään talouspaperiin. Rupesin itsekin siistimään itseäni. Kun olin saanut spermat ja kiimanesteet pyyhittyä pukeuduin nopeasti. Avasin oven, jonka Jarkko oli aukaissut äsken. Hän vilkaisi minua viekkaasti kun ryntäsin käytävään.

2 kommenttia viestissä: “Luokka 211”

  1. fr11kk1 says:

    Vanha kunnon opettajafantasia, tällä kertaa lyhyesti ja ytimekkäästi kirjoitettuna. Itse olisin kaivannut tähän vähän lisää pituutta, sekä tarinallisesti että kuvailua lisäten. Kannattaisi kirjoittaa lisääkin, ei välttämättä jatkoa tälle, mutta selvästi osaat seksinovelleja kirjoittaa joten joku toinenkin tarina olisi kiva lukea.

  2. Trickster says:

    Tarina oli aika lyhyt, eikä kovin omaperäinen, mutta hyvin kirjoitettu. Kappaleet olivat sopivan mittaisia, eikä kirjoitusvirheitä ollut paljoa. joten ensi kerralla keskity miettimään enemmän tarinan henkilöitä ja tapahtumia, niin tulee parempi 🙂

Kommentoi

top