search
top

Hetket Saaran kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.44 out of 5)
Loading...

Tyttäreni Saara istui kirjoituspöydän alla, jalkojeni välissä ja täysin näkymättömissä, ottaen minulta suihin, kun valmistelin veroilmoitusta. Vaimoni ilmestyi oviaukkoon hieman huolestuneen näköisenä. Hän oli aikoinaan hyvin kaunis nainen, mutta keski-ikä oli jättänyt häneen muitakin jälkiä kuin harmaata hiuksiin. Siitä huolimatta, kaikesta tekemästäni huolimatta, saatoin rehellisesti sanoa yhä rakastavani häntä.
– Oletko nähnyt Saaraa? Tyttö ei ollut huoneessaan… Vaimoni kysyi.
– Ei, en ole, vastasin tavoitellen normaalia äänensävyäni siinä täysin onnistumatta.
– Onko kaikki hyvin? vaimoni kysyi, huomaten hänestä varmaankin ehkä hieman sairaalta vaikuttaneen olemukseni. Olin tietenkin kaikkea muuta kuin sairas; Saara oli lopettanut edestakaisin liikkeen ja piti penistäni suurelta osin suussaan, ja minun oli vaikea olla laukeamatta hänen suuhunsa siinä paikassa.
– Rasittaa vain näiden läpikäyminen, minä sanoin, lähes yli-inhimillisin ponnistuksin.
– Selvä, kulta, vaimoni sanoi ja lisäsi: – En ymmärrä mihin se tyttö on mennyt. Täytyy varmaan katsoa pihalta.
Vaimoni poistuttua Saara jatkoi imemistä ja vein itse molemmat käteni kirjoituspöydän alle, tarrasin kiinni tytön kiharaan tukkaan ja pidellen siitä kiinni laukesin hänen suuhunsa. Saara kakoi hiljaa, mutta taisteli urheasti ja nieli lastini. Olin ylpeä tyttärestäni, muuten ujoksi vain kaksitoistavuotiaaksi tytöksi hän oli jo mestari suihinotossa – kiitos isänsä jo kuukausia jatkuneen valmennuksen.
Laukeaminen ei ollut vienyt himoani. Päin vastoin, näky Saarasta hennolla kädellään pyyhkimässä spermani rippeitä suupielistään vain lisäsi sitä – ja mieleni teki ottaa tyttö heti kun minulla seisoisi taas, mutta sitä varten minun pitäisi saada vaimoni pois kotoa.
Mieleeni tuli taas kerran ensimmäinen kertamme yhdessä, kesämökillämme, kun vaimoni oli pitänyt lähteä katsomaan sairastunutta anoppiani, ja yksi asia oli johtanut toiseen, ja olin saunaillan päätteeksi, hieman liikaa juoneena, vienyt Saaran neitsyyden rannalla, nuotion loistaessa vaaleassa kesäyössä. En tuntenut syyllisyyttä jälkikäteen, en tuntenut sitä nyt.
Heikko ja hauras tyttö allani, hänen tukahtunut kirkaisunsa immenkalvon puhjetessä, kyyneleet jotka sitten vierivät hänen silmäkulmistaan kalpeille poskille ja siitä alas nuorille rinnoille hänen saadessaan nuoren elämänsä ensimmäisen orgasminsa, kaikki tuntui minusta enemmän oikealta kuin mikään ennen elämässäni.
Sinä ensimmäisenä kertana olin aktin jälkeen nostanut Saaran alastoman, värisevän vartalon syliini, ja seisonut värisevä tyttö käsissäni rannalla, munasillani, liekkien värjätessä vartalomme, ja tuntenut olevani enemmän mies kuin koskaan aiemmin. Huusin onneni hiljaiseen kesäyöhön.
Aamulla, auringonsäteiden värjätessä liekkien sijaan vartalomme ja aaltojen liplattaessa rantaan, olin yhtynyt Saaran kanssa toisen kerran. Saara edessäni nelinkontin, ottaen kainosti vastaan työntöni hänen nuoren pillunsa puristaessa hänet siittänyttä elintäni tiukasti, koin tuon täydellisen onnen tunteen uudestaan.
Seksi Saaran kanssa oli jotenkin viimeistellyt minut ihmisenä ilman, että se olisi vienyt minulta rooliani Saaran isänä mielestäni. Koin, että se oli elämäni kaunein kokemus, että seksi Saaran kanssa oli puhdasta, että en pettänyt velvollisuuttani isänä häntä kohtaan, vaan, että olin tehnyt jotakin kaunista, jonka siitä edes tahtoisin toistaa joka päivä.
Kun Saara oli lähtenyt ja mennyt siistiytymään, välttäen äitinsä huomion, joka kuului touhuavan jotakin keittiössä,
huusin vaimoani ja hänen tullessaan pyysin häntä sitten käymään apteekissa hakemassa minulle jotakin särkylääkettä.
– Vero-ilmoitusten teko tekee minulle aina tämän, sanoin anteeksipyydellen ja noloa teeskennellen, ja myötätuntoisen näköisenä hän kävi suutelemassa minua otsalle, sanoi “Tiedän” ja lähti käymään apteekissa. Hetken aikaa omatuntoni soimasi minua siitä, että petin niin hienoa naista kuin vaimoni. Toivoin, että olisin voinut kertoa vaimolleni ja saada hänet ymmärtämään, niin, että hän olisi voinut osallistua, mutta tiesin, että sitä henkistä kynnystä, jonka minä olin ylittänyt, hän ei koskaan
tulisi ylittämään, ja että siinä, missä minä näin kauneuden, hän näkisi vain pahuuden, pahimman mahdollisen teon, jonka voisin tehdä häntä ja Saaraa kohtaan.
Oven käytyä lähdin etsimään Saaraa pöytälaatikostani kaivamani kondomin kera. Lähes vapisin halusta, ja suutani kuivasi. Nautin suihinotosta, mutta yhdyntä Saaran kanssa oli jotakin paljon parempaa. Tuntea hänen nuori pillunsa elintäni puristamassa oli hetki, jonka eteen elin nyt kaikki elämäni muut hetket.
Löysin tytön huoneestaan peilailemasta itseään hänen sänkynsä vieressä olevan peilin luona, tartuin häneen hieman kovakouraisesti ja heitin hänet, hennon tytön, sänkynsä reunalle. Tyttö ehti vain huudahtaa hämmennyksestä, ja vedin hänet sitten polviensa varaan niin, että jalat olivat lattialla ja yläruumis sängyllä. Nostin hameen ja revin pikkuhousut alas, hieroin toisella
kädellä klitorista saadakseni hänen pillunsa kosteaksi ja työnnyin kondomin paikoilleen laitettuani varovasti sisään nuoreen ja tiukkaan pilluun. Yritin aluksi olla hellä ja varovainen, mutta minulla oli kiire, joten hieman hätäinen ja loppua kohden kovakourainenkin pano siitä tuli, ei hellä rakastelu.
Ennen laukeamistani vein käteni Saaran vielä pienille, ilman rintaliivejä – vaimoni oikku, “Eivät pikkutytöt rintaliivejä tarvitse” hän sanoi minulle nauraen, kun Saara oli pyytänyt saada rintaliivit itselleen – oleville rinnoille, joiden pienet nännit törröttivät. Kourin pieniä rintoja lauetessani, työntyen mahdollisimman syvään laukeamisen hetkellä, ja Saara ulvahti. Itse huoahdin syvään, ja tuntui, kuin kaikki voima olisi paennut minusta. Lysähdin Saaran viereen ja pörrötin hänen kiharaisia, tummia hiuksiaan.
– Kiltti tyttö, isälle teki hyvää, minä sanoin ja Saara hymyili urheasti.
– Sattuiko se? minä kysyin, ja Saara nyökkäsi. – Vähän, isä, mutta se teki myös… hyvää. Tyttöä punastutti. Suutelin häntä huulille ja sanoin: – Hyvä, ja vein käteni tytön jalkoväliin.
– Isä antaa sinulle nyt orgasmin ennen kuin äiti tulee.
Saara värähti kosketuksestani, kun aloin hieromaan hänen klitoristaan.

9 kommenttia viestissä: “Hetket Saaran kanssa”

 1. Antsu says:

  Tämä tarina ei minuun napannut…
  Aika oksettavaa ajatella aikuista miestä ja pientä tyttöä.
  Yäk, hoitoon kirjoittaja…..

 2. pukki says: says:

  Onneksi hänen huoneensa on alakerrassa

  jotta voin hiippailla yöllä avokkini nukahdettua,hänen viereensä.

  Olen antanut välillä hänelle todistuksen poissaolosta koulusta.

  Hänelle ei kuulemma traumoja jää päinvastoin.

  Haluaisi naimisiin kanssani täysi-ikäisenä…

  Käytämme ehkäisynä kortsua+olen antanut häenelle e-pillereitä avokkini varastosta…Mutta välillä nain häntä paljaaltaan.

 3. ihanaa says:

  Mun mielestä tää oli muuten aivan loistava, mutta tosin loppui lyhyeen! Lisää tällaisia.

 4. perheonparas says:

  Samaa mieltä MasterJonathanin kanssa. Hieman hutiloitu teos, mutta oma tytär alla penis suussa on aika kiihottavaa, tosin kun tyttö on alaikäinen, se on todella pervoa.

 5. charlie says:

  Sairasta!! Ei tätä voi ymmärtää. Hoitoon kaikki jotka tämmöistä edes kirjoittaa!!

 6. Katriina says:

  Olisi mukavampaa jos tyttökin tästä nauttisi, mutta kinky on aina kivaa! 🙂

 7. fr11kk1 says:

  Oli kyllä erilainen novelli kuin useimmat, kiellettyä hedelmää pahimmillaan/parhaimmillaan. Pituutta vähän lisää että lukija ehtii saada mielensä oikeaan asentoon ennen kuin tarina jo loppuu.

 8. Trickster says:

  Alku oli minunkin mielestäni hyvä ja vähän tavanomaisesta poikkeava. Muissa tarinoissa yleensä käytetään pitkä aika siihen, että ylipäätään päästään toimintaan, kun tässä aloitettiin heti.

  Kielen kanssa sinun täytyy tehdä vielä enemmän töitä, sillä vaikka kirjoitusvirheitä ei ollut paljoa, niin teksti oli paikoin hieman kankeaa ja kappalejakoa olisi voinut käyttää tekstin lukemisen helpottamiseksi.

  En voi kuitenkaan mitään sille, että minusta 12-vuotiaan ja aikuisen suhde on ainoastaan epämiellyttävä ja ällöttävä.

 9. MasterJonathan says:

  Alku oli näppärä. Kielletty hedelmä ja kiinnijäämisen uhka. Nam. Mutta hätäisen oloinen ja loppui ennen kuin alkoikaan.

Kommentoi

top