search
top

Eroseksiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina siitä mitä tapahtuu, kun tunteita osataan ilmaista ainoastaan fyysisesti. Tämä tarina ei ole suoraan jatkoa edelliselle, vaan on ihan yksittäinen poiminta tuon samaisen tytön elämästä.

”Kuule Jenna, kun mehän tullaan ihan helvetin hyvin juttuun, eikö niin? Ja tää juttu onkin ollu ihan kaikin puolin tosi toimiva. Me ollaan kuitenkin vasta nuoria, joten meidän on saatava kokea vielä paljon muutakin. Voidaanhan me edelleen pitää samanlailla hauskaa yhdessä kun tähänkin saakka, mutta ei meidän silti tartte niin vakavasti olla sitoutuneita tässä iässä. Sä ymmärrät mua jotenkin paremmin kun kukaan muu, niin sä varmaan ymmärrät jo mitä mulla on mielessä ennen kun mitään sanonkaan. Kellekkään muulle en vois edes sanoa tälläistä, mutta sä oot niin poikkeuksellinen nainen, että sulle vois sopia tällänen vähän vapaampi järjestely.”

Yritin pysyä vahvana, en varmana itkisi, en en en. Siis Masa tosiaan jätti minut. Ei voi olla totta. Nieleskelin ja pidin ääneni mahdollisimman neutraalina: ”Tottakai tälläinen järjestely sopii minulle. Tottakai ymmärrän sinua.”
”No hyvä homma. Mä itse asiassa paninkin jo yhtä meidän luokalla olevaa Janinaa.”
Tunteet yrittävät väkisin vyöryä pintaan ja se melkein jo kuuluu äänessäni: ”Siis mitä helvettiä? Eiku oho siis aha siis okei… Oliks hyvä?”
”Juu välitunnilla mentiin hallin vessaan paneen, varmaan otetaan heti huomenna uusiks. Sillä on muuten paljon isommat tissit, kun sulla. Kiva saada jotain muhkeampaa naista välillä.”
Mitäs tuohonkin nyt sanoisi. Tuntui, kuin minua olisi viillelty koko ilta ja nyt heitetty vielä haavoihin suolaa päälle. ”No sehän on kauhean kiva. Muista sit käyttää kortsua.”
”Juu tottakai. Jääksä tänne yöks, vai haluatko kotiis.”
Kömmin peiton alle suureen sänkyyn ja vedän peiton korviin saakka, jotta pystyn salaa pyyhkimään kyyneleeni peiton kulmaan. Ääneni pysyy edelleen täysin vakaana: ”No kuule mitä luulet.”

Masa jää vielä tupakalle avoimen ikkunan ääreen. Vanhan omakotitalon yläkerrassa tuoksui ennen Masan avautumista harrastettu seksi, mutta nyt ne tuoksut peittyvät tupakansavulla ja avoimesta ikkunasta sisään virtaavalla kostealla syysilmalla. Lopulta Masa kömpii viereeni ja kaappaa minut peiton alla syleilyyn. Kosketus ja fyysinen lähellä oleminen sai minussa pintaan sellaiset tunteet, mitä olin pystynyt siihen saakka tyynnyttelemään. En tiedä itkinkö vai raivosinko enkä enää välittänyt, mitä toinen minusta ajatteli. Olinhan jo tullut jätetyksi, ei minun tarvinnut enää olla mikään hyvä tyyppi kenellekkään muulle, kuin itselleni.

Kierähdin Masan päälle ja tarrasin häneen tiukasti. Siinä vaiheessa viimeistään kasvoiltani näkyivät itku, raivo, epätoivo sekä kaikki ne muut tunteet, jotka nyt halusivat nousta pintaan. Masa puolestaan näytti hieman häkeltyneeltä, mutta minä en välittänyt, vaan annoin tunteiden ohjata tekojani. Pidin Masan käsivarsista kiinni ja heittäydyin kiivaaseen suudelmaan toiselta lupaa kyselemättä. Samalla tunnen, miten penis alkaa paisumaan allani. Suutelemme yhä kiivaammin ja huomaan haluavani satuttaa. Painan kynteni käsivarsiin jättäen niihin syvät painaumat. Nousen irti huulilta yhtä äkkinäisesti, kuin olin aloittanutkin. Samalla hetkellä, kun kohotan kättäni läimäyttääkseni, Masa tarttuu ranteeseeni ja estää aikeeni.

Masa saa nopeasti tilanteen käännettyä päinvastaiseksi, onhan hän minua isompi ja vahvempi. Hän heilauttaa minut selälleni ja lukitsee omalla vartalollaan paikalleni. Yritän potkia ja kiemurrella, mutta Masa painaa minut yhä tiiviimmin aloilleni.”Voi tyttörukka, siitä pääsetkin vain huutamalla.” Kiemurtelen entistä rajummin ja yritän tosissani vapautua tukahduttavan varmasta otteesta. Haluaisin tilanteen etenevän, haluaisin rajua sänkypainia ja kovaa kullia sykkivään pilluuni. Minulla on kuitenkin liian kova vastus, joka ei aio päästää minua niin helpolla. Pyristelemällä aiheutan ainoastaan lisää kipua itselleni, kun Masa joutuu puristamaan ranteisiini yhä syvemmät jäljet. ”Usko jo, kivusta pääset vain huutamalla.” Silmissäni leimuaa, mutta kohtaan Masan tummissa silmissä tyynen rauhallisen itsevarman katseen. Se katse saa minut huutamaan. ”Kusipää” taisi olla ainoa sana, jonka sain muodostettua huutoni lomassa. Se onneksi riitti ja Masa päästi minut taas mukaan painiin hieman keventämällä otettaan.

Käytän tilanteen heti hyödyksi ja kierähdän Masan päälle. Kova kalu liukuu märkään vakooni helposti ja aloitan heti rajun ratsastuksen. Otan kalua sisääni tarkoituksella liian syvälle, niin että joka työnnöllä tunnen pientä kipua. Annan silmieni leiskua ja tuijotan Masaa tiiviisti silmiin. Masa selvästi nauttii tilanteesta, vaikka ohjaileekin minua koko ajan hieman rauhallisempaan tahtiin. Pilluni on jo tottunut Masan suureen penikseen, eikä syvätkään työnnöt enää satuta riittävästi. Tartun Masaa lyhyestä tukasta ja taivutan hänen päätään taakse, jolloin pääsen näykkimään Masan kaulaa ja rintaa. En saa kuitenkaan haluamaani reaktiota aikaiseksi, joten lopulta painan hampaani hänen olkapäähänsä ja puren kunnolla. ”Ai saatana, narttu!”, huutaa Masa ja heittää minut pois päältään. Tunnen kovan vihlaisun olkapäässä paiskautuessani seinää vasten.

Masa tarttuu taas käsiini ja heilauttaa minut mahalleni. Hän laittaa yhdellä napakalla työnnöllä koko komeutensa kivusta kostuneeseen tiukkaan pilluuni. Kohotan pyllyäni saadakseni sen vielä syvemmälle. Masa on taas liian rauhallinen, hän pysyy lähes aloillaan syvällä pillussani. Työntelen pyllyäni ja teen pillulihaksilla jatkuvaa sykkivää työtä. En koe silti saavani tarpeeksi ja päästään turhautuneen voihkaisun. Masa läimäyttää minua pyllylle ja käskee jatkamaan. Jatkan liikettä, mutta välillä hiljennän tahallani saadakseni lisää iskuja. Masa oivaltaa heti juoneni ja kurottaa sängyn alla olevaan piiskaan. Hän käskee minut kontilleni ja sivaltaa napakan iskun toiselle pyllyposkelle. Huudan ähkäisyn ilmoille ensimmäisen sivalluksen yllättämänä. ”Huuda sanoja vitun narttu.” Masa käskee ja sivaltaa uudestaan. Tätä iskua osasin jo odottaa, joten saan huutoni tukahdettua. Kiusallani olen aivan hiljaa liikkumatta ja odotan lisää. ”Saamasi pitää.” Masa sivaltaa yhä uudelleen ja uudelleen jättäen punaiset juovat pyllyyn, reiteen, selkään. Sattuu ja kirvelee, mutta vieläkään en tunne riittävästi. Lopulta huudan toiveeni julki: ”kovempaa!”.

”Hyvä tyttö, löytyhän se sanakin sieltä.” Masa laskee piiskan käsistään ja työntää minut takaisin mahalleni. Hän työntyy rajusti sisääni ja aloittaa tasaisen pumppaavan liikkeen. Hän nojautuu päälleni ja tarraa kevyesti hampailla niskasta. Siirrän hiukset sivuun ja paljastan kaulan merkiksi, että purisit nyt vaan kunnolla. Masa puree vuoroin kaulaani ja vuoroin korvaani. Sattuu, mutta haluan vieläkin enemmän. Joudun huutamalla anelemaan ”lisää, kovempaa!” Huutoni saa Masan jatkavan kiihdyttävää panemista ja kannustan lisää huutamalla. ”Joo, kovempaa, enemmän!” Vihdoin hän uskaltaa tarrata myös hampaillaan minuun riittävän kovaa. Kipu tuntuu alkuun vain puremajäljessä, mutta laajenee lopulta koko vartaloon. Tuska tuntuu joka puolella vartalollani yhtä tasaisesti ja olen laukeamispisteessä. Masa tarttuu lantiooni ja nostaa pyllyäni saadakseen käsilleen työskentelytilaa. Hellä sormen pyöritys klitoriksella toimii täydellisenä vastakohtana koko vartalolla tuntuvalle kivulle ja paine pillussa voimistuu sietämättömäksi. Lopetan oman lihastyöskentelyn ja annan orgasmin ottaa ohjat. Orgasmi on yhtä upea, kuin äärimmilleen viety kipu. Se alkaa voimakkaalla pillun puristumisella ja sykkimisellä, joka saa Masankin yhtymään sykkeeseen omalla laukeamisellaan. Syke leviää koko kroppaan jättäen jälkeensä käsittämättömän lauhkean olon. Kipu ja paine katoaa, tunnen enää pientä kihelmöintiä paikoissa, joissa huomenna näkyisi mojovat mustelmat.

Jäämme raukeana makaamaan, Masakin kierähtää viereeni. Laskeutuu hiljaisuus, jossa ei tarvitse enää ajatella mitään. Hiljaisuuden katkaisee Masan tyytyväinen hihitys. ”Kuule tyttö, sähän rakastat mua.” En sano mitään. Masa jatkaa kiusotteluaan ja hyvän olon täyttämänä on minunkin pakko lopulta yhtyä nauruun. Tökkäsen häntä leikkisästi nyrkillä ja sanon ”kusipää”. Katseeni kuitenkin paljastaa kaiken tarvittavan. Masa hymyilee ja sanoo: ”Niin mitään Janinaa ei muuten ole olemassakaan. Sä oot mun.” Kestää hetki, ennen kun tajuan lauseen ja ymmärrän sen koko sisällön. Silmistäni valuu kyynelten muodossa onnellisuus, helpotus ja rakkaus, joka voisi toisessa tilanteessa yhtä hyvin olla kiukku, epätoivo ja viha. Masa hymyilee entistä leveämmin. ”Jep, kyllä sä mua rakastat.” Siirryn Masan päälle ja painaudun häntä vasten hellään suudelmaan. ”Kusipää”, kuiskaan suudelman lomassa.

2 kommenttia viestissä: “Eroseksiä”

  1. justme says:

    Tosi hyvä novelli. _Toivottavasti kirjotat enemmänkin.

  2. Trickster says:

    Ihan hyvä tarina, ainakin erilainen. Kuvaat hyvin tunnepuolta, etkä keskity pelkästään aktin yksipuoliseen kuvaamiseen, mikä on hyvä juttu. Masa oli kyllä hahmona oikeasti täysi kusipää, mikä oli niinikään hyvä juttu.

    Itse toiminta oli hyvin kuvattu, vaikka piiskan olisin jättänyt pois. Se teki tarinasta hieman epäuskottavan ja tarpeettoman pornon. Väkivaltaa olisit voinut myös karsia, sillä tarina ei lopulta ollut erityisen kiihottava, vaikka muuten hyvä olikin.

    Kappalejako oli suurimmalta osin hyvä, joskin viimeisimpiä kappaleita olisin pilkkonut vielä kahteen osaan. Kirjoitat keskimääräistä paremmin, eikä tekstissä ole juuri kirjoitusvirheitä. Tunteiden kuvaamisesta vielä plussaa ja tarinan hahmotkin olivat heikkouksineen mielenkiintoisia. Jatka ihmeessä.

Kommentoi

top