search
top

Jumppamaikka Anette kiristyksen pauloissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on uuden saagan ensimmäinen osa. Tarkoitus olisi hieman seurata Mahtisonni Toimitusjohtajan ja vikisevän Jumppamaikan keskinäistä vaakatangoa. Tämä on itsenäinen tarina, joka on saanut alkunsa ”Nuoriherra Jonne”-kuvaelmasta. Aikomuksenani on kirjoittamisessa siirtyä minulle selkeämpiin kuvioihin, ja teini-ikäinen lukiopoika saa toistaiseksi väistyä romuluisen isänsä tieltä. Mikäli mielenkiintoa löytyy, niin lisää on tulossa. Ja kuten aina, kaikkinainen palaute on tervetullutta.

Ulkopuolinen voisi kuvitella lukion voimistelunopettajan pääsevän helpolla. Tarvitsisi vain vahtia pari tuntia remuavia nuoria ja loppupäivä olisi vapaata. 28-vuotias Anette ei kuitenkaan jakanut tätä ajatusta. Pahimmassa murrosiässä olevat teinit olivat rankka homma kaitsia. Voi sitä meteliä ja huutoa jos huomio hetkeksikin herpahti. Eikä hän ymmärtänyt mihin kaikkeen tarvittiin sitä paperityötä, mihin jumppamaikaltakin kuin toista tuntia päivässä. Paikallaan istuminen ja paperien pyörittely oli äärimmäisen tylsää ja vastemielistä aktiiviselle naiselle.

Nuori opettajatar kiiruhti pitkin koulun käytäviä kohti opettajahuonetta. Hän oli juuri päättänyt aamun tunnit ja käynyt pikaisesti suihkussa. Mustat kutrit olivat vielä kosteita ja roikkuivat olkapäillä. Anette oli ollut lukiossa vasta lukukauden alusta ja uutena vielä kiusaantui, kun koulupojat tuijottivat hänen tyköistuvien salihousujen alta paljastuvaa muodokasta takamusta.

“Fiuuu! Mikä peppu!”

Rohkein koiraleuka vihelsi perään ja Anette kirosi itseään, ettei ollut vaihtanut jumppatunnin jälkeen johonkin vähemmän paljastavaan vaatetukseen. Pitkänä ja atleettisena naisena hän keräsi turhankin paljon huomiota puberteetin hormonimyrskyn keskellä olevilta lukiopojilta. Eikä asiaa auttanut opettajattaren tiukan T-paidan etumuksen kookas pullistuma, kun pari muhkeita tisuja suorastaa pursui ulos ohuesta materiaalista.

Anette suorastaa huokaisi, kun sai sulkea opettajahuoneen oven perässään kiinni. Tosin naista huomattavasti vanhemmat miespuoliset opettajakollegat olivat vielä pahempia kuin lukiopojat, mutta he edes ymmärsivät kääntää katseensa nolostuneena pois, kun nuori jumppamaikka mulkaisi tuimasti. Hän istahti kannettavan tietokoneensa ääreen ja vilkaisi sähköpostejaan. Vain kaksi uutta viestiä. Ensimmäinen oli muistio koulun rehtorilta ja Anette sivutti sen nopeasti. Toisessa ei ollut lainkaan otsikkoa ja opettajatar oli aikeissa poistaa se roskapostina. Jokin kuitenkin pysäytti ja uteliaisuuttaan hän avasi sen.

Viestissä ei ollut lainkaan tekstiä ja vain yksi kuva. Mutta millainen kuva! Se esitti voimistelunopettajaa ilkosen alastomana koulun pukuhuoneen suihkussa. Ja mikä pahinta, kuvassa naisen nivusalue oli sakean vaaleanharmaan visvan tahrima. Kauhistunut Anette sulki läppärin kannen salamannopeasti ja hätäisesti vilkuili ympärilleen, että oliko joku nähnyt kuvan. Yksikään kollegoista ei kuitenkaan osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa, joten nuori nainen huojahti helpotuksesta. Hän sammutti koneen samalla miettien kuumeisesti kuvaa. Anette ei ollut varma, mutta kuvan oli täytynyt ottaa 16-vuotias koulupoika Jonne. Ilmeisesti heti sen jälkeen kun nainen oli mennyt antamaan pojan lykätä hevosenkalun hänen pimperoonsa. Ja laskea siemenet päällensä. Seksiaktin jälkeen Jonne ei ollut antanut kuulua itsestään ja he olivat vain satunnaisesti tavanneet koulun käytävillä. Joka kerta teinipoika oli kääntynyt vain katseensa pois, eikä ollut sanonut mitään. Vaikka kiusaantunut syyllisyydentunne valtasi Aneten aina kun näki pojan, niin oli kuitenkin huojennus kun tämä ei ollut vongannut lisää seksiä.

Siis tähän asti. Nuori jumppamaikka oli täysin varma, että sähköposti oli Jonnelta ja että tämä oli ensiaskel kiristyksen seuraavaan vaiheeseen. Anette huolestui ja mietti mitä nuorukainen mahtaisi haluta seuraavaksi. Seksi oppilaan kanssa oli väärin niin monella eri tasolla. Hän ei kyennyt kieltämään, etteikö se ollut tuntunut hyvältä, mutta jälkeenpäin oli tullut likainen olo.

“Hei Anette. Reksillä on jotain asiaa. Sun pitää mennä sinne heti.” Ajatukset keskeytti historianopettajan kutsu.

”Mitäs se vanha ukko taas haluaa?” Anette voivotteli mielessään.

Kooten itsensä, nainen nousi ja lähti kulkemaan kohti rehtorin toimistoa. Anette ei juurikaan pitänyt tästä kohta eläkeikään ehtivästä äijänkäppyrästä, joka oli hänen mielestä lukion pahin pällistelijä. Nytkin rehtori antoi Aneten seistä pitkään odottamassa, kun mukamas tutki tärkeää paperia, mutta todellisuudessa kiilusilmät pyöreäsankaisten lasien takaa tapittivat opettajattaren runsasta povea.

Rykien pitkään harmaaseen pujopartaan, rehtori viimein aloitti.

”Istukaan alas neiti Niemelä.” Virallinen sävy ei ikinä tiennyt hyvää. ”Te olette olleet täällä kuinka kauan? Neljä kuukautta?” Rehtori ei oikeastaan kaivannut vastausta, vaan höpötti omiaan. Anette ehti ihmetellä mitä asiaa ukolla oli ja kesti aikansa ennen kuin hän löysi punaisen langan.

”Tunnetteko Te opetuslautakunnan puheenjohtaja Nordströmin?” Toki opettajatar tiesi miehen. Tämä oli kaupungin suurimman yrityksen toimitusjohtaja ja samalla merkittävä pamppu kunnallispolitiikassa. Miehellä oli pelottava maine ja tiedettiin vaikutusvaltaiseksi monellakin saralla. Lisäksi hän oli Jonnen isä. Siis sen lukiopoika Jonnen, joka oli pannut Anettea. Ei siis ihme, että kylmät väreet kulkivat pitkin jumppamaikan selkää.

”Johtaja Nordström on tiedustellut Teistä neiti Niemelä ja jostain syystä toivoo audienssia Teidän kanssa.”

Rehtori kertoi, että Nordström oli toivonut tapaamista jo seuraavaksi päiväksi. Jostain syystä ukko piti tätä kunnia-asiana ja jatkoi paasaustaan tovin painottaen Anetelle, että naisen tuli edustaa lukiota tyylikkäästi. Koulun määrärahat kun olivat suoraan opetuslautakunnan puheenjohtajan takana ja siksi tyylikäs käytös oli tarpeen vaikutusvaltaisen miehen tyytyväisenä pitämiseen. Tapaamista pidettiin niin tärkeä, että Anetelle annettiin seuraava aamupäivä vapaaksi. Sijainen hoitaisi aamupäivän tunnit, mikä oli pennosia pihtaavalta rehtorilta lähestulkoon ihmettä vastaava teko.

————————————————————

Hyvissä ajoin ennen kello kymmentä, nuori opettajatar ajoi kohti kaupungin ulkopuolella sijaitsevaa Nordströmin tehdasta. Yritys oli suuri paikallisessa mittakaavassa, työllistäen toistasataa henkilöä. Mies tunnettiinkin pikkupatruunana, joka halusi johtaa toimintaa omintakeisesti. Tosin pieneksi miestä ei voinut kutsua. Anette oli tavannut hänet pikaisesti eräässä koulun tilaisuudessa ja todennut tämän olevan pitkä ja roteva keski-ikäinen mies. Nordström oli niitä joiden pelkkä läsnäolo hallitsi huonetta ja huokui loppumatonta itsevarmuutta. Siis monella tapaa ujon ja hintelän poikansa vastakohta.

Opettajatar jätti autonsa kaksikerroksisen punatiilisen konttorirakennuksen eteen ja astui sisälle. Hän jännitti tapaamista niin, että vatsanpohjaa nipisti. Anette ohjattiin toisen kerroksen perälle, jossa blondi sihteerikkö vahti toimitusjohtajan huonetta. Anettea kehotettiin istumaan ja odottamaan hetki. Epävarmoin elein hän istahti sohvalle. Jumppamaikka ei kyennyt keksimään mitä varten Nordström halusi nähdä hänet. Ellei se sitten johtunut miehen pojasta.

”Olisikohan Jonne kertonut panohetkestä?” Anette pohti, mutta epäili tätä vahvasti. Nuorukainen ei vaikuttanut sellaiselta, joka juorusi tällaisia asioita. Sen täytyi olla jokin opetuslautakunnan juttu. Joskin sellaiset tyypillisesti hoidettiin lukion tiloissa. Hermostunut nainen risti jalkansa ja jäi odottamaan mitä tuleman pitää. Voimistelunopettaja alkoi pohtia, että olisiko löysät farkut ja väljä pusero liian epämuodollinen asuste, mutta jos hänen määräaikainen työsuhde olisi katkolla, niin hän varoisi tarkkaan pukeutumatta liian provosoivasti.

Tasan kello kymmeneltä sihteeri nousi ja koputti toimitusjohtajan huoneen ovea. Saatuaan vaimean vastauksen, hän viittasi opettajatarta astumaan sisään. Huone oli suuren suuri ja koristeltu tavalla, jota Anette piti mahtailevana. Johtaja Nordström istui huoneen toisessa päässä mahonkisen työpöydän takana. Mies oli keskittynyt tuijottamaan tietokoneen monitoria ja vain osoitti huoneen keskellä olevaa tuolia. Hämmentynyt jumppamaikka istahti alas ja jäi ihmettelemään mitä tuleman pitää.

Nordström oli täysin keskittynyt siihen mitä koneen ruudulla oli ja hänen elekielensä oli jännittynyt, niskan ollessa köyryssä ja oikea käsi pöydän alla. Anette ei nähnyt mitä näytöllä oli, mutta arvatenkin jotakin tärkeää. Koska toimitusjohtaja ei halunnut rikkoa hiljaisuutta, nuori nainen käytti tilaisuutta hyväkseen ja tutkaili miestä. Tämä oli 195 senttiä pitkä ja hartiat leveät kuin oven karmit. Ikää tällä oli päältä 50-vuotta, mutta Aneten mielestä ikääntynyt charmantisti. Tummat hiukset olivat paenneet otsalta ja sivuilla oli harmaita raitoja. Kasvot olivat kulmikkaat, mutta eivät liian terävät. Kaiken kaikkiaan vaikuttava herrasmies.

Juuri ennen kuin hiljaisuus kasvoi painostavaksi, Nordström kääntyi nuoren opettajan puoleen. Tervehtien naista, hän alkoi kysellä kuulumisia. Jutustelu oli yleisluontoista ja Anette piti vastauksensa mahdollisimman lyhyinä.

”Kutsu minua Peteriksi. Muodollisuudet ovat niin tylsiä, eikö totta Anette?”

”Ööh tota joo … Peter.”

”Anette, ihmettelet varmaankin miksi olen kutsunut sinut tänne.” Nordström piti lyhyen tauon. Miehen kasvoilla oli outo tutkimaton ilme ja Anette alkoi todella huolestua mitä tällä mahtoi olla mielessään. ”Opettajaksi sinä olet erittäin kuvauksellinen.”

Taas Nordström piti tauon ja sen jälkeen dramaattisella eleellä käänsi tietokoneen ruudun, niin että jumppamaikka näki mitä siinä oli. Anette ähkäisi järkytyksestä. Toimitusjohtajan monitorilla oli sama alastonkuva, joka oli aikaisemmin lähetetty sähköpostiin.

”Löysin tällaisen kuvan poikani kännykästä. Onko sinulla Anette mitään sanottavaa?” Jumppamaikalla ei todellakaan ollut mitään sanottavaa, vaan punastuen kauttaaltaan toivoi maan nielevän hänet. ”Pitkään pohdin mitä valkoiset tahrat saattaisivat olla. Ainetta on niin paljon, että ensin arvelin oleva jogurttia tai vastaavaa jonkin kinkyn seksileikin jäljiltä, mutta sitten tajusin sen olevan poikani siemennestettä. Jonne näköjään laukeaa kuin hevonen. No sukuvika tiemmä. Meillä Nordströmin suvun miehillä on vilkas libido.”

Juuri kun Anette kuvitteli, ettei pahemmin voisi mennä, niin sitten se meni. Äijä selvästi tiesi seksistä alaikäisen pojan kanssa. Ei nainen ollut rikkonut lakia, mutta ei se tehnyt nainnista yhtään sen hyväksyttävämpää moraalisesti.

”Älä nyt näytä noin nyrpeältä Anette. Nuoret ovat nuoria ja ei pienestä leikkimisestä ole harmia. Ethän sentään päästänyt poikaani tussuusi.”

Aneten ilme oli tuhannen taalan arvoinen, kun kauhu ja häpeä vuorottelivat peräperää.

”Ai päästit vai?” Nordström jatkoi huomatessaan pelästyneen ilmeen Aneten kasvoilla. ”Ei hyvä. Ja kun sinulla on tuo määräaikaisuus katkolla kahden kuukauden päästä. Parittelu koululaitakunnan puheenjohtajan pojan kanssa ei näytä hyvältä ansioluettelossa, eihän?”

”Siis mä voin selittää…”

”Älä näytä noin hapanta naamaa Anette. Minulla olisi sinulle eräs tehtävä, johon olet kuin luotu. Jos suoriudut siitä tyydyttävästi, niin en näe esteitä sinun työsopimuksesi jatkon suhteen. Se on aika iso, mutta uskon sinun selviytyvän siitä …”

Puhuessaan Nordström oli noussut seisomaan. Anette oli jo luullut, ettei mikään voisi järkyttää enää lisää, mutta yllätyksistä ei tullut loppua. Toimitusjohtajalla ei nimittäin ollut housuja jaloissaan, vaan oli vyötäröstä alaspäin täysin alaston. Mutta tämäkään ei ollut pahin shokki. Miehellä oli nimittäin täysi seisokki päällä. Ja millainen seisokki! Jumppamaikka oli luullut, että Jonnella oli erittäin suuri siitin, mutta hänen isänsä sukuelin oli mittasuhteiltaan vieläkin isompi. Kalu oli monta senttiä pidempi kuin pojallaan, mutta se ei aiheuttanut Aneten tyrmistystä. Kyrpä oli näet tolkuttoman paksu.

”Luoja!” Eihän toi oo todellinen. Sehän on mun ranteen paksuinen!”

”Hyvä Anette. Vakuutan, että minulla on ehta luomumuna. ”

Varmemmaksi vakuudeksi mies heilautti lantiotaan ja miehuus leiskahti laajassa kaaressa. Erektio ei sentään ollut yhtä vahva kuin teinipojalla, mutta suuresta koostaan huolimatta se nousi reilusti päälle 90-asteen kulman sojottaen suoraa kohti jumppamaikan kasvoja. Ja jos tämä ei olisi riittänyt, Nordströmin jalkojen välissä roikkui kaksi kiivihedelmän kokoista ja yhtä karvaista kivespussia.

”Eiiii. Eih, en voi!” Anette vinkui.

”Toki voit.” Toimitusjohtaja hymyili irstasta hymyä. ”Onhan pikkuveitikkani aika iso, mutta kyllä se on saatu pieniinkin tavaroihin mikäli tahtoa on löytynyt. Mutta en näin ensitapaamisella aio kokeilla sinun mukautumiskykyä Anette. Tällä kertaa minulle riittää, jos saan käyttää vartaloasi itseni tyydyttämiseen samaan tapaan kuin poikani sai laskea liemensä sinun päälle.”

”Mutta, mutta …”

”Älkää nyt nuori nainen. Sehän on vain luonnollista sukupuoliviettien tyydyttämistä. Ihminen on vain eläin ja meillä kaikilla on tarpeemme. Sitä paitsi olethan ollut jo poikani kanssa. Minä en ala tuomitsemaan, mutta on varmasti ihmisiä jotka pitäisivät arveluttavana seksiä alaikäisen koulupojan kanssa.”

”Onko tää kiristystä?”

”Tavallaan. Joskin haluaisin kutsua tätä voimakkaaksi suostutteluksi.”

”Jos en suostu?”

”Toki voimme käyttää aamupäivän keskustellessamme työsopimuksesi jatkosta. Mutta tämä on ohi nopeammin jos nyt vain otat paitasi pois ja tarjoat minulle käytettäväksi noita niin herkullisen näköisiä melonejasi.”

Keskustelu jatkui tovin, mutta lopputuloksesta ei jäänyt epäilystäkään. Anette ei halunnut antaa periksi, mutta jotenkin tunsi henkisen vastuskykynsä murenevan itsevarman toimitusjohtajan tuijotuksen alla. Jumppamaikka arveli, ettei ollut ensimmäinen nainen miehen himon kohteena ja oli helppo päätellä, että Nordström oli tottunut saamaan tahtonsa läpi. Ennen kuin itsekään oikein tajusi, nuori opettajatar oli vetämässä paitaa pois päältään. Toimien automaattisesti hän myöskin riisui D-kupin rintaliivinsä ja paljasti muhkeat pyöreät tisunsa.

Se riitti Nordströmille. Hän avasi pöytälaatikon ja otti sieltä esiin harmaan villahuovan. Sen mies huolellisesti leivitti suuren nahkasohvan ylle. Sitten hän käski jumppamaikan makaamaan selälleen sen päälle. Anette nyrpisti nenäänsä. Huovassa oli runsaasti vaaleita läikkiä ja se tuoksahti härskille. Hänelle tuli mielikuva, että tuon huovan päällä oli otettu useita naisia ja tahrat taisivat olla ukon siementä. Ei siis mikään ihanne makuualusta, mutta toimitusjohtajan pistävä mulkoilu tukahdutti vastarinnan. Hiljaa alistuen Anette nousi tuolista ja asettui sohvalle.

Antamatta nuorelle naiselle aikaa perääntyä, Nordström nousi hajareisin tämän ylle. Raskastekoinen mies polvistui ja sulki reitensä vasten Aneten vartaloa. Vaikka puristus ei ollut luja, roteva toimitusjohtaja oli käytännössä lukinnut opettajattaren allensa. Vastalauseista ei ollut enää mitään hyötyä. Saalis oli vangittu ja Nordström otti aikansa asetellen rauhallisesti kookkaan kyrpänsä rintapallukoiden väliseen kanjoniin. Läheltä katsottuna miehen parru oli suorastaan järkyttävän kokoinen ja vavistukset kulkivat pitkin Aneten kehoa.

Nordström tunsi naisen vapinan ja se kiihotti häntä. Toimitusjohtaja kouraisi kätensä mehevien tisujen ympärille ja hetken leivottuaan, muotoili niistä tunnelin kalunsa ympärille. Tukien käsillään mies alkoi verkkaisesti naida tätä pehmyttä koloa. Jumppamaikan rinnat olivat kohtuullisen kokoiset, mutta niin oli Nordströmin kalukin. Sillä riitti paksuutta ja pituutta, eikä miehellä ollut vaikeuksia saada sukuelintään kulkemaan pitkiä liukuja, niin että terskan nuppi hipoi Aneten nenää. Kiima ilmeni pissareiästä pusertuvina touhutippoina, joita alkoi tippua leualle ja kaulalle.

Tyytyväinen Nordström nautti maitorauhasten samettisesta kosketuksesta vasten suonikasta kalua. Kunnon rintojenväliinnainti ei ollut hänelle jokapäiväistä herkkua, sillä XXL kokoluokkaa oleva kalu vaati vastaavan kokoiset tissit, jotta panosta tulisi muuta kuin turhauttavaa ähellystä. Harjoituksen puute ei näkynyt vanhemman miehen otteissa, vaan tasaista tahtia hän jyysti megakyrpäänsä pulleiden puolipallorintojen muodostamaan kanjoniin. Kutina kasvoi munaskuissa ja sitä myötä nainti sai vauhtia.

Irstas äijä ei ollut vielä halukas laukeamaan ja kehitteli itselleen lisäkiihokkeita. Hetkeksi hän hellitti otteensa tisuista ja poimi pari sohvatyynyä. Vapaalla kädellään Nordström nosti opettajattaren päätä ja asetti tyynyt tämän niskan taakse. Näin Aneten pää nousi pystyyn ja pian selvisi mitä tällä tavoiteltiin. Kun rintapano taas jatkui, jumppamaikka sai huomata, että hänen suunsa oli suoraan jököttävän siittimen tulilinjalla. Ensin Anette piti suunsa visusti supussa ja yksisilmäinen hirviö antoi kosteita pusuja suoraan vereville huulille. Mutta päättäväisillä työnnöillä mies salakavalasti pakotti raottamaan huuliaan. Jokaisen liikesarjan laki tuli aina pidemmälle, eikä opettajatar ehtinyt täysin oivaltaa mitä tapahtuu ennen kuin koko terska oli suussa.

Anette kaki, sillä pelkkä terska riitti täyttämään hänen suunsa. Tyynyt estivät nuorta naista vetämästä päätä taaksepäin ja niinpä hän joutui avuttomana avaamaan leukansa apposen avoimeksi. Rivo näky toi perverssiä nautintoa Nordströmille, eikä hän heti jatkanutkaan naintia vaan katseli kuinka härskiltä näyttikään paksun metrikalun nupin katoaminen vaaleanpunaisten huulten taakse. Metalliselta maistuvaa esispermaa tihkui suuhun, eikä jumppamaikan auttanut muu kuin niellä voimakkaanmakuinen neste vaikka se ei tuntunutkaan hyvältä.

Viimein Nordström kyllästyi leikkiinsä ja aloitti uudestaan päättäväisen rintapanonsa. Tasaisesti hän nosti rytmiään kiihottaen itseään kohti huippuaan. Samalla mies puristi tisuja koko ajan lujempaa saadakseen kyrvän esinahalle lisää hankausta. Anette voihkaisi otteiden kovakouraisuuden takia, mutta turpea parru tukahdutti huudon. Hän kykeni vain haukkomaan henkiä hetkittäin kun terska liukui suussa eestaas.

Onneksi toimitusjohtaja ei kestänyt kauan ja väkevä nainti alkoi tuottaa tulosta. Nuori opettajatar ei nähnyt kuinka piilossa rintojensa takana karvaiset kivespussit käpristyivät sykkyrälle valmistautuessaan purkamaan sisältönsä. Siten Anette yllättyi täysin kun kesken liikesarjan mies rutisti tisuja kivuliaasti ja ulvahti kuin eläin. Ennen kuin jumppamaikka tajusi mitä oli tulossa, lämmintä siemennestettä suihkusi hänen suuhunsa. Äklön makuista spermaa pulppusi suoraan nieluun nopeammin kuin hän ehti niellä. Vaistomaisesti Anette käänsi päätään sivuun vain saadakseen seuraavan mällilastin otsalleen ja hiuksilleen. Kuten pojallaankin, isä-Nordströmillä riitti kupeissaan mahlaa mitä siementää opettajattaren päälle. Spermatulvaa jatkui monta pitkää sekuntia ja kun siittimen nytkähdyksen viimein hellittivät, sakeat mällivanat koristivat Aneten kasvoja ja kaulaa. Vielä veltostuessaankin kalun pissareiästä pulppusi tahmeaa miehenmettä, niin että rinnatkin saivat osansa vaaleasta eritteestä.

Kesti aikansa, ennen kuin Nordström toipui orgasmistaan. Vasta sitten hän irrotti otteensa rinnoista, joita hän oli puristanut niin lujaa, että niihin oli jäänyt punaiset jäljet. Mies pyyhki viimeiset tippansa jumppamaikan vatsalle ja sitten nousi sohvalta. Tyydytetyn miehen kasvoilta loisti omituinen sekoitus nautintoa ja välinpitämättömyyttä. Vaikutti siltä, että ellei olisi ollut keskipäivä Nordström olisi kierähtänyt selällensä ja alkanut kuorsata.

”Miehet ja seksi.” Anette mietti, mutta piti ajatuksensa visusti ominaan. Vaikka olikin ollut puhtaasti ottavana osapuolena, kiivas rintapano oli vienyt mehut. Anette makasi velttona sohvalla ja vaikka tajusi saaneensa runsaan spermakuorrutuksen päällensä, hän antoi sen kuivua tahmaiseksi kasvonaamioksi.

Sillä aikaa Nordström oli kyykistynyt ja pyyhkinyt suuren miehuutensa huolellisesti huovan reunaan. Sitten hän otti housunsa tuolilta ja veti ne jalkaansa eleettömästi. Mies oli aikeissa palata työnsä pariin, ikään kuin ei olisi huomannut sohvalla makaavaa puolialastonta naista. Huolimattomasti hän kuitenkin viittasi Anettea siistimään itsenä vilttiinsä. Kun muutakaan ei ollut tarjolla, nuori opettajatar puhdisti suurimmat spermatahrat jo ennestäänkin kovasti käytettyyn huopaan. Toimitusjohtaja oli ehtinyt uppoutua takaisin työhönsä tyydytyksen ollessa selkeästi vain pikainen välipala. Kun jumppamaikkaa ei enää tarvittu, niin hän veti paitansa päälleen ja nousi poistuakseen.

”Stop tykkänänsä” Nordström kuitenkin nosti katseena ja pysäytti lähdössä olevan naisen. ”Arvostat varmaankin määräaikaisuuttasi niin paljon, että tajuat tämän olleen vasta ensimmäinen osamaksu.”

”Täh? Mutta…”

”Lopullisen hinnan joudut maksamaan pedissä haarat auki.”

”En muuten varmana!”

”Hiljaa nainen!” Nordström ensin jyrähti ja sitten virnisti inhottavasti. ”Sinulla ei ole mitään asemaa väittää vastaan. Tästä lähtien sinulla on vain yksi lause kun puhuttelet minua; ‘Kyllä Herra’. Ymmärrätkö?”

Anette ei vastannut vaan tuijotti hiljaa lattiaa. Nordström toisti kysymyksen raadollisella äänensävyllä. Sanat sivalsivat kuin läimäytys vasten kasvoja. Iho nousi kananlihalle, eikä jumppamaikka uskaltanut väittää vastaan. Häntä pelotti tavalla, joka ei ollut fyysisen koskemattomuuden puolesta, vaan henkistä hyökkäystä. Anette oli tuntenut miehen alta puoli tuntia, mutta jo tässä ajassa tämä oli päässyt ihon alle todella pahasti.

”Kyllä Herra.” Oli hädin tuskin kuuluva vastaus, ennen kuin toimitusjohtajan huoneen ovi sulkeutui takana.

7 kommenttia viestissä: “Jumppamaikka Anette kiristyksen pauloissa”

 1. Leelyah says:

  Ihana! Hyvä että jätettiin se teini pois kuvioista ja siirryttiin aitoon valtataisteluun!

 2. ViiviC says:

  Viehättävä tarina! Ei ehkä niin paljon toiminnan vaan henkisen kamppailun vuoksi. Liika paneminen olisi pilannut tunnelman.

  Harmittavaa että “Keskustelu jatkui tovin” korvasi aika paljon potentiaalista mehevää kerrontaa. Lopussa annettu alle puolen tunnin aikatäsmennys ei oikein tuntunut riittävän sekä painostukseen, petaamiseen, tyydytkseen että siistiytymiseen. Miksei Anette miettinyt mitään antautuessaan kiristykselle? Vasta jälkeenpäin saimme kurkistaa hänen päänsä sisälle “miehet ja seksi”-mietteen verran.

  Siitä huolimatta, missä täällä on tykkää-nappi?

  PS. Ainakaan mun jumppamaikoista kenelläkään ei ollut d-kuppia!

 3. Liirum laarum says:

  Puheenjohtaja = toimitusjohtaja ???

 4. voitatti says:

  No niin, Nordström päässyt dominoimaan pelottimellaan kuntaansa, eli sitä mahtipontista naisten kuritusta, joka on paikkakunnalla ehkä tarpeen.

  Aika rikasta kielenkäyttöä, etten sanoisi.

 5. joku says:

  Kyllä nämä on jotenkin väkinäisiä tarinoita verrattuna Jonnesta kirjoittamaasi tarinoihin…..olisit jatkanu vaan Jonnesta kirjoittamista….!

 6. Leppoisa says:

  Toimii. Hyvä juonellinen jännite, pidän tämän tyyppisistä tarinoista. Muutama turhan humoristinen kohta ja sana “pissareikä” hieman haittasivat. Tarinan jatko kiinnostaa kovasti!

 7. hulmuhelma says:

  Taattua tavaraa. Niin kirjoitus kuin tarinan työkalut, D ja XXL kokoiset askarteluvälineet. Tehtaan suuri päällikkö, oikea patruuna tekee runnomalla mitä tahtoo ja saa kaiken. Mielenkiinnolla odotan tulevaa venytyssesiota. Ja lopuksi, meneeköhän Nordstöm naimisiin Anetten kanssa ja Jonne saa äitipuolen.

  Mutta kyllä aika tavalla naista alistetaan, nöyryytetään.

Kommentoi

top