search
top

Työpäivän jälkeen..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...

Saavuin kotiin täysin väsyneenä työpäivän jälkeen. Olin juuri avannut yksityisen hieronta yrityksen keskustaan ja näin alkuun sai tehdä paljon töitä, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä ja levittäisivät ”puskaradiolla” palvelujani eteenpäin. Kotiovella aloin kaivamaan avaimiani taskusta, kun huomasin talossa olevan valot päällä. Kurkkasin keittiön ikkunasta hetken mielijohteesta sisään ja näin poikani Arton olevan jo kotona tyttöystävänsä Marin kanssa. Olin tullut kotiin aikaisemmin, mitä yleensä perjantaisin koska viimeinen asiakkaani olikin soittanut ja siirtänyt hierontansa seuraavaan viikkon. En ollut jaksanut soittaa Artolle muutoksesta, olihan hän jo 18 vuoden ikäinen ja ajattelin hänen menevän menojaan enkä odottanut hänen olevan kotona. Mari oli tullut kuvioihin vasta vähän aika sitten ja olin nähnyt hänet vain kerran aikaisemmin. Hän vaikutti kiltiltä vaaleine hiuksineen ja vaikutti täysin päinvastaiselta tyttöystäväehdokkaalta, mitä Arto yleensä oli kotiin kuljettanut. Totesin siis etten saanutkaan viettää perjantai-iltaa kaljapullo kädessä sohvalla katsellen elokuvaa vaan minun piti pitää seuraa pojalleni ja Marille. Tuhahdin ääneen ja olin kääntymässä kohti ulko-ovea avain kädessäni aikomuksena mennä sisälle kunnes huomasin Marin istuvan keittiömme pöydän päällä ja Arton seisovan hänen edessään. Ihmettelin mitä he tekivät siinä, kunnes näin Arton avaavan Marin paitapuseron nappeja. Hämmennyin tilanteesta niin että jäin seisomaan keittiön ikkunan taakse. He eivät mitenkään pystyneet huomaamaan minua ikkunan takana, koska oli jo marraskuinen ilta jolloin jo neljän jälkeen tuli pimeää. Seisoin siis ikkunan takana hiukan nolostuneena siitä, että seurasin poikani ja hänen tyttöystävänsä lemmenleikkejä, mutta jäin vain jähmettyneenä seuraamaan kuinka Arto avasi yksitellen Marin valkoisen paitapuseron nappeja samalla suudellen hänen kaulaansa. Selvästikään Mari ei ollut kauhean kokenut, kun mitä enemmän Arto sai nappeja auki, sitä punaisemmaksi tytön kasvot muuttuivat. Kurottauduin lähemmäksi ikkunaa, että näkisin paremmin mitä Marin mustien rintsikoiden sisältä löytyisi. Arton kädet vaeltelivat Marin kropalla hiukan kokeillen ja vihdoin menivät Marin selän taakse avaamaan rintaliivien hakasia. Arto laski ensin valkoisen paidan pöydälle ja sen perään auki olevat rintaliivit. Marilla ei ollut kauhean isot tissit vielä vaan arvioin että vasta A-kupit. Eihän hän ollutkaan vasta kuin 16 vuotta vanha, joten ne ehtivät hyvin kasvaa vielä. Mari yritti häveliäänä laittaa kätensä pienten rintojensa suojaksi, mutta poika oli selvästi isäänsä tullut ja työnsi kädet alas samalla kurottaen huulillaan pienten vaaleanpunaisten nännien luokse. Nännit olivat aivan pystyssä ja Mari sävähti Arton huulien kosketusta. Arto otti toisen tissin käteensä ja alkoi hyväilemään peukalollaan arkaa nänniä entistä pystympään samalla kun kielellään leikki toisen nännin kanssa. Mari selvästikään ei tiennyt, että nauttiko tilanteesta vai halusiko Arton lopettavan. Tunsin minulla alkavan seisomaan farkuissani ja mietin miltä tuntuisi koskettaa tuon kokemattoman nuoren naisen herkkiä nännejä. Arton suu alkoi liikkumaan tytön vatsaa alaspäin kohti tiukkojen farkkujen vyötäröä. Tällöin tytön silmät rävähtivät auki ja hän selvästi pyysi Artoa lopettamaan. Arto kuitenkin jatkoi alaspäin suudellen napaa ja samalla hänen vikkelät sormensa avasivat farkkujen ylintä nappia. Mari alkoi työntämään Artoa pois päin itsestään, mutta ei onnistunut, vaan Arto jatkoi vetskarin avaamista pikku hiljaa saaden esille mustat pikkuhousut. Mari selvästi alkoi hätäntymään ja yritti työntää poikaani hartoista pois, mutta poikani oli selvästikin päättänyt maistaa Marin neitsyt pillua ja kiihko silmissään alkoi vetämään farkkuja tytön jaloista pois.

Vaikka kuinka olisin halunnut nähdä lopun, en halunnut nähdä poikani raiskaavan 16-vuotiasta tyttöä keittiömme pöydällä, joten kaivoin avaimet uudestaan taskustani ja menin ulko-ovelle. Pyyhin jalkojani tarkoituksella äänekkäästi kenkäharjaan jonka jälkeen tökin avainta avainlukkoon, että varmasti sisällä olijat kuulisivat minun tulevan. Minun ei paljoa tarvinnut tökkiä avainta tahalleen, vaan käteni tärisivät kiimasta niin etten saanut avainta työnnettyä sisälle. Sain loppujen lopuksi avaimen koloon ja käänsin. Otin kahvasta kiinni ja menin sisälle lämpimään eteiseen. Huikkasin kovaan ääneen ”moikka! mä tulinkin tänään vähän aikaisemmin töistä” samalla kun availin kengännauhoja rauhallisesti antaen Marille pukeutumisaikaa. Vaikka olisin halunnut juosta suoraan keittiöön ja nähdä Marin pienet ja terhakat rinnat läheltä, niin ajattelin etten säikyttäisi tyttöä heti toisella kerralla pois poikani luota. Saatuani kengät pois jalasta ja laitettuani takin henkariin, en enää keksinyt syytä miksi viivyttelisin eteisessä yhtään sen pidempään vaan astuin eteisestä suoraan keittiöön. Arto oli punehtunut kasvoiltaan ja mukamas hääräili keittiön pöydän äärelle jotain ja Mari oli selin eteisen ovelle selvästikin napittaen paitapuseroansa kiinni. Näyttelin, etten tiennyt äskeiseisistä tapahtumista mitään, vaikka edelleenkin munani sykki housuissani siihen malliin, että pelkäsin Arton ja Marin huomaavan sen. Mutta molemmat olivat onneksi niin säikähtäneitä lähellä-piti-tilanteesta, etteivät kiinnittäneet minuun huomiota.

”Enpäs minä tiennytkään, että meillä on seuraa tänään” sanoin hyväntuulisesti ”ja luulin sinunkin huitelevan muilla mailla vierahilla. En osannut laisinkaan odottaa, että olisit kotona ennenkuin näin keittiöstä loistavan valon” sanoin vielä Artolle samalla kun kävelin kohti jääkaappia.

”Joo, me tultiinkin meille, kun Marin porukoilla on joitain vieraita ja Mari ei halunnut olla kotonaan, niin mä sanoin et meille voi tulla, kun ei sua kuitenkaan haittaa. Vai haittaako?” Arto kysyi samalla kävellen edelleen hermostuneena keittiön pöydän äärellä. Mari oli selvästikin saanut paitansa takaisin päällensä ja kääntyi meitä kohti. ”Voin mä kyllä kotiinkin mennä, jos sua haittaa. Olisi ihan kiva sittenkin nähdä niitä vieraita”, Mari sanoi ujosti ja huomasin järkytyksen paistavan edelleen hänen kasvoiltaan.

”Ei, ei, tottakai te saatte olla täällä. Mä meinasin avata kaljapullon ja katsella illan leffaa sohvalla, jos se teille käy. Te voitte vaikka olla Arton huoneessa ja lämmittää saunaa, älkää antako mun häiritä teidän oleiluanne.” Sanoin samalla kun avasin jääkaappikylmän kaljapullon ja siirryin kohti sohvaa. ”Arto osaa laittaa saunan päälle, mua ei siihen tarvita. Voisitkin hei laittaa sen saunan päälle vaikka te ette menisikään, mun tekee hiukan mieli heitellä rankan työviikon jälkeen vettä kiukaalle ja antaa lihasten rentoutua,” huikkasin vielä perään.

Mari oli selvästikin sen näköinen, että mietti aivan tosissaan sitä kotiin lähtöä, muttei uskaltanut sitten sanoa sitä ääneen, vaan meni kiltisti Arton perässä laittamaan saunaa päälle. Otin sohvalla hyvän asennon ja aloin kylmällä kaljapullolla painamaan housujeni etumusta, joskos se hiukan laskeutuisi alemmaksi, mutta en nähnyt mielessäni muuta kuin Marin rinnat vaaleanpunaisine nänneineen eikä se helpottanut laisinkaan seisokkiani. Kuulin, kun Mari ja Arto saivat saunan päälle ja menivät sitten Arton huoneeseen, jossa alkoivat selvästikin puhumaan. En saanut sanoista mitään selvää, mutta ymmärsin että äskeisestä tilanteesta puhuttiin. Marin äänestä kuului hänen olevan järkyttynyt ja Arton äänessä kuului kiukkua. Olin useaan otteeseen kuullut Arton harrastaneen seksiä entisten tyttöystävien kanssa, ja nyt varmastikin häntä häiritsi ettei saanut samalla tavalla Marilta kuin aikaisemmilta tytöiltä. Keskustelua jatkui joku puolisen tuntia ja yhtäkkiä kuulin kuinka Arton huoneen ovi aukeni ja he menivät saunaan.

Katsoin rauhassa luontodokumenttia odotellessa illan romanttista komediaa alkavaksi, jota päätin katsoa kun nuoripari olikin paikalla, mutta en saanut mielestäni pois Marin tissejä enkä sitä mielikuvaa, mitä tiukkojen farkkujen alta löytyisi. Mietin miten Arto ja Mari panisivat suihkussa, mutta minun ei tarvinnut kauaa odottaa kunnes tiesin ettei saunassa pantu. Koska sekä Arto että Mari tulivat pikaisen suihkuttelun jälkeen saunasta. Kuulin Arton askeleet kohti olohuonetta ja otin äkkiä sellaisen asennon, ettei kohoumaa housuissani näkynyt ja yritin rennosti katsella televisioo. En kuitenkaan ollut katsonut miten delfiinit kommunikoivat keskenään vaan miettinyt Maria. ”Sauna on vapaa” Arto huikkasi kiukkuisella äänellä minulle ja kääntyi kannoillaan ”ja ainiin, Mari haluaa katsoa myös sen lässyn lässyn komedian, että me tullaan sun seuraksi jos sopii” Arto sanoi vielä perään tuohtuneella äänellä eikä edes odottanut vastausta minulta vaan paineli suoraan huoneeseensa.

Otin saunassa kovat löylyt ja annoin seisokkini olla aivan vapaana pitkän ahtauden jälkeen. Minun oli pakko kosketella itseäni samalla ja huomasin miettiväni edelleen poikani tyttöystävää. En oikein tiennyt oliko se soveliasta, mutta en mahtanut itselleni mitään. Sain tyydytettyä itseni ja menin ottamaan viileän suihkun, jotta se hiukan viilentäisi minua ja ajatuksiani.

Suihkun jälkeen kävin hakemassa toisen kaljan ja menin Arton ja Marin kanssa katsomaan illan elokuvaa. He olivat jo valmiina sohvalla istumassa popparit ja sipsit olohuoneen pöydällä. Artosta huomasi että hän edelleen mökötti aikaisempaa asiaa mutta Marista paistoi selvästikin helpotuksen tunne, ettei tarvinnut olla kahdestaan Arton kanssa, vaan minä olin mukana heidän leffaillassaan. Elokuva alkoi ja istuimme hiljaa jokainen kulmasohvamme eri kohdissa. Arto mökötti sohvan päädyssä, Mari sohvan keskiosassa ja minä sohvan toisessa päädyssä. Keskityin koko leffan ajan siihen, että Marin jalka oli vain 10 senttimetrin päässä omastani. En voinut olla vilkuilematta hänen treenattua kroppaansa. Hän oli lainannut Artolta ison t-paidan, eikä ollut laittanut sen alle muuta kuin alushousut. Välillä Mari istui niin keskittyneenä leffaan, että vaihtoi asentoaan niin, että asento oli hyvin paljastava kun esimerkiksi hän istui polvet edessään koukussa. Munani sykki aamutakkini alla jälleen hereillä olon merkiksi, kun katselin Marin mustia alushousuja. en kuitenkaan kehdannut tuijottaa vaan yritin mukamas keskittyä leffaan, josta en tajunnut mitään, kun aivoni näyttivät minulle mielikuvia mustien pikkuhousujen alta. Puolessa välissä leffaa Arto selvästikin sai tarpeekseen ja totesi menevänsä nukkumaan. Kysyessään Maria mukaan, Mari vain pyöritti päätään ja sanoi haluavansa katsoa leffan loppuun. Jäin siis kahden Marin kanssa sohvalle, joka sai munani entistä elävämmäksi.

Katselimme leffaan loppuun ja kun loppu tekstit alkoivat, kumpikaan ei liikahtanut. Minä en munani seisokin takia uskaltanut liikkua, koska se olisi selvästi näkynyt aamutakistani ja Mari ei varmastikaan aikaisemman päiväisen tapahtuman takia. Hetken aikaa välillämme oli hyvin kiusaantunut hiljaisuus, kunnes Mari avasi suunsa kuin sanoakseen jotain, mutta sulkikin sen samantien.

”Noh, sano vain. Minulle voit sanoa ihan mitä vain, minä oon kyllä hiljaa jos haluat jotain salaisuuksia kertoa” naurahdin Marille, joka avasi suunsa jälleen ja kuiskasi arasti ”kun tuota.. mulla on ollut toi vasen takareisi ihan todella kipeä pitkään.. ja tuo Arto kertoi.. tai siis.. Ooksä hieroja? Ainakin niin tuo Arto sanoi.. ja mä mietin et voisitko hiukan katsoa sitä, jos haluat tai siis?” Mari sano nopeasti punehtuen kokoajan lisää. En tiennyt miten päin olisin ollut, kun Mari vihdoin sai esitettyä kysymyksensä, munani hyppäsi pystyyn aivan kuin en olisi saanutkaan saunassa ja mieleni pyöri miten sattui. Sain kuitenkin itseni nopeasti järkiini ja totesin, että jos Mari kävisi vatsalleen sohvalle, niin voisin katsoa hänen takareittään.

Mari väläytti ujon hymyn ja kääntyi pitkäkseen sohvalle samalla vetäen t-paitaa alaspäin. Hänen yrityksensä ei kuitenkaan onnistunut, vaan mustat alushousut jäivät näkyviin. Hänellä oli pieni ja pyöreä peppu, jossa ei näyttänyt olevan laisinkaan ylimääräistä. Hänen jalkansa olivat pitkät ja naisellisen lihaksikkaat. Nielaisin. Minun oli pakko ensin avata huomaamattomasti aamutakkini vyötä auki, jotta kyrpäni pääsi valloileen, eikä sen tarvinnut olla puristuksissa. Laitoin kädet Marin jalalle ja tyttö värähti kosketustani. Aloin hiljalleen sivellä jalkaa samalla tuijottaen Marin jalkovälissä näkyvää mustaa kangasta, joka peitti hänen pyhimpänsä. ”Sattuuko tällainen?”, kysyin varovasti painaen jalan lihasta lujemmin, johon Mari inahti kuin olisin tehnyt jotain muuta. Munani sykähti. ”Entä tämmöinen?” kysyin painaen uudelleen toisesta kohtaa, jolloin tyttö jälleen inahti. Halusin saada tytöstä kuulumaan lisää tuollaisia ääniä, mutta en voinut, koska hän oli poikani tyttöystävä, ja meillä oli ikäeroa melkein 30 vuotta. Yritin hävittää ajatukset pois mielestäni samalla, kun sanoin hakevani hierontaöljyä, jotta voisin irroitella lihaksia jalasta paremmin. Mari nyökkäsi arasti ja jäi makaamaan sohvalle katse seinään päin. Lähdin aamutakki auki, muna pystyssä hakemaan öljyä.

Tullessani takaisin, menin polvilleni lattialle, otin öljyä käsiini ja aloin hieromaan Marin seksikkäitä jalkoja. Aina tullessani kipeään kohtaan tyttö inahti saaden munaani entistä pystympään. Tuijotin vain Marin alushousuja ja mitä enemmän hieroin tytön jalkoja, sitä enemmän halusin koskea tätä kiellettyä hedelmää. Kun katsoin tarkemmin alushousujen pimpan kohtaan, näytti aivan siltä kuin ne olisivat märät. Tunsin samalla vienon kiiman tuoksun. Aloin hieromaan jalan sisäreittä, yhä lähemmäs teinin neitsyt pimppaa. Haluten koskettaa enemmän, mutta en siltikään uskaltanut, enhän voinut tehdä niin. Pari kertaa kosketin pikkuhousun reunustaa mukamas vahingossa jolloin Marin huulilta purkautui huokaus, jota hän yritti peitellä. Oma kiimani sai minut tekemään sen loppujen lopuksi, menin hieroen entistä lähemmäs ja kosketin peukalollani häpyhuulta. Tyttö värähti, mutta ei sanonut mitään. Rohkaistuin ja aloin hyväilemään häpyä kankaan päältä hellästi. Tunsin sormillani kankaan läpi tulleen märkyyden ja halusin lisää. Mari ei uskaltanut hengittää. Nostin alushousun reunaa saaden hänen pillunsa näkyviin. Tyttö säikähti ja yritti nousta ylös, jolloin vaistomaisesti työnsin hänet kiinni sohvaan ja käskin pysyä paikoillaan. Kuulin kuinka Marin sydän hakkasi ja mietin itsekin mitä helvettiä teen, mutta järkeni ei enää toiminut vaan ajattelin munallani. Painoin kädelläni Maria tiiviisti kohti sohvaa, samalla kun toisella kädellä raotin uudestaan pikkuhousuja ja työnsin etusormeni pikkuhousujen sisäpuolelle tuntien pimpan liukkauden. ”Ei, et sä voi.. ”, Mari sanoi hiljaa parahtaen, johon vastasin matalalla äänellä ”jos et ole hiljaa, niin Arto kuulee, ja mieti kuinka vihaiseksi se muuttuu kun se näkee sun jakelevan pikku pilluasi mulle, kun et ole vielä sillekään antanut.” Marin silmät levisivät hämmästyksestä ja hän yritti vielä anella ”ole kiltti, en halua, että mua kosketaan sieltä, kun ei kukaan ole vielä sieltä koskettanut”. Murahdin että hänen pitää olla hiljaa tai hän herättäisi Arton. Käskin hänet kontalleen, pylly minua kohti. Mari arastellen alkoi nousemaan kontalleen ja hän selvästikin vapisi odottaessa mitä minä teen hänelle. Ensin vain katselin tyttöä, hänen täydellistä pikku peppuaan jota verhosi mustat tiukat pikkuhousut.

Otin kiinni alushousujen reunasta ja vedin ne polviin Marin valittaessa etten tekisi sitä. Käskin hänen olla hiljaa ja ihailin näkymää. Nyt Marin peppu ja pillu oli minulle avoinna, täysin tarjolla. Nuuhkaisin pillua ja Mari värähti. Pillusta valuivat kiimannesteet, naurahdin. ”Taidatkin tykätä, kun vanhempaa miestä saat.” Mari värähti uudelleen mutta ei sanonut mitään. Laitoin käteni punaiselle ja turvonneelle häpyhuulelle. Avasin sormillani häpyhuulia, jotta näkisin paremmin hänen pyhimpäänsä. ”Eii, ole kiltti, älä katso sinne! Se on mun pyhin paikka, ei sitä saa katsoa! Ole kiltti!” Mutta minä avasin vain enemmän häpyhuulia ja kosketin etusormellani pienen tytön klitorista, se oli aivan turvonnut. Lähdin sormellani kohti pyhintä reikää tytön pyytäessä peloissaan kuiskaten ettei sinne saanut mennä. En kuitenkaan kuunnellut, vaan työnsin pilluun etusormeni. Pillu oli aivan kostea. Työnsin sormeani pikku hiljaa enemmän sisälle. ”Ei, ei, ei enempää..” Mutta sormeni pääsi loppuun asti vaikka pillu oli erittäin tiukka. Aloin vetämään sormeani mehukkaasta pillusta ulospäin ja mietin miltä kyrpäni tuntuisi tuossa tiukassa ja kokemattomassa pimpassa. Otin sormeni kokonaan pois ja Mari oli nousemassa polvilleen luullen selvästikin, että tuo riitti minulle. Työnsin hänet takaisin kontalleen. ”Vai yrität sinä nousta, katsotaan siis mitä sun pikku pillusi tykkää kahdesta sormesta” murahdin samalla nuolaisten sormiani hiukan antaen niihin lisää liukastetta, vaikkei Marin pillu olisi sitä tarvinnut. Maistoin samalla Marin makua, joka maistui viattomalle ja puhtaalle. Laitoin kaksi sormeani emättimen suulle, pyörittelin niitä hetken kostuttaen niitä enemmän, jotta ne varmasti pääsisivät tytön uumeniin. ”Ole kiltti, ei ne mahdu sisääni.” Mari yritti, mutta olin päättänyt jo työntää ne sisään joten aloin työntämään niitä hiljalleen sisään Marin parahtaessa. Mari oli oikeasssa, pillu oli hyvin tiukka, mutta vähitellen sormeni menivät yhä syvämmälle saavuttaen määränpäänsä. Vedin hitasti sormiani takaisin ja sitten yhtäkkiä työnsin sormeni takaisin syvälle. Mari inahti. ”Vai tykkäät sinä paksuista sormistani” sanoin työntäen sormiani yhä uudestaan ja uudestaan neitsyt pilluun Marin alkaessa huohottamaan työntöjen tahtiin. ”Haluatko lisää?” Kysyin ottaen sormet pois pillusta. ” Ei, ei, tuo riitti, ole kiltti” Mari sanoi ja yritti jälleen nousta polvillensa. Ja kuten viimeeksikin, työnsin Marin takaisin kontalleen. ”Annoinko luvan nousta? Tuosta hyvästä saat vielä kolmannen sormen lisää.” Mari parahti säikähtäen ja aneli ettei enää kolmatta, kun äskeinenkin oli tehnyt jo niin tiukkaa, mutta olin jo työntämässä kolmea sormea sisään. Marin pillu työnsi vastaan, se ei halunnut päästää kaikkia kolmea sormeani sisään. Jätin sormet hetkeksi paikoilleen ja aloin toisella kädellä hyväilemään klitorista, joka sai Marin huokailemaan ääneen. Marin rentoutuessa hieman alkoivat sormeni mahtumaankin tytön sisälle samalla kun Mari aneli ettei enempää. En kuitenkaan kuunnellut vaan päätin, että sormet menisivät loppuun saakka vaikka vaikeaa se oli. Tunsin kuinka pikku pimpan lihakset työnsivät sormiani ulospäin eivätkä halunneet päästää niitä sisään. Mari puristi käsillään sohvamme kangasta rystyset valkoisenaan. Sain kuin sainkin sormet loppuun asti samalla kosketellen kiihkeästi pikkuista klitorista Marin vaikertaessa ääneen. ”Shh. Arto pian kuulee! Mieti miltä tämä tilanne näyttää sen silmistä, hän varmasti ajattelee että sinä ooi mut vietellyt kun oot tuollainen pikku pillu”. Mari hiljeni samantien, olihan hän kiltti tyttö.

Marin pillun lihakset alkoivat tottumaan sormiini ja uskalsin nopeuttaa sormieni vauhtia liukkaassa vaossa. Samalla, kuni työntelin sormia edestakaisin, niin katselin olohuoneessamme ympärilleni. Huomasin olohuoneen pöydälle kynttilän, josta sain ajatuksen. Otin sormet pois pillusta ja Mari lysähti sohvalle, peppu kuitenkin edelleen pystyssä. ”Oliko siis niin, että sun pimpassa ei aikaisemmin ole ollut mitään vaikka oletkin tuon ikäinen. Olenko ymmärtänyt oikein?” kysyin Marilta.. Vaikka en nähnyt tytön kasvoja kunnolla, huomasin että ne punertuivat. Mari mutisi jotain josta pystyi päättelemään sen olevan myöntävä vastaus. ”No, nytten kun ollaan aloitettu, niin jatketaan sitten” sanoin, jolloin Mari parahti ja kääntyi minuun päin. ”Ei! Ei sinun munasi mahdu sisälleni, ole kiltti!” Mari sanoi nyyhkien. ”Kukas tässä on munasta puhunut?” Kysyin hämmästyneenä. ”Ei, sinä saat jotain muuta”, totesin ja käänsin tytön takaisin kontalleen. Minulla oli aamutakkini taskussa viime kerrasta kondomeja, joista nyt otin yhden esille. Marin nähdessä kondomin hän mumisi hiljaa, että minä sanoin ettei munaa. Naurahdin ja totesin asian olevan juuri niin. Otin pöydältä kynttilän, laitoin sen kortsun sisään Marin katsoessa minua samalla kauhuissaan. ”Ethän sinä voi kynttilää laittaa sinne, ethän..” Mari kuiskasi hiljaa, mutta juuri niin minä aioin tehdä. Laitoin kynttilän pienen viattoman pimpan suulle, katsoen samalla Marin järkyttyneitä kasvoja. Pyöritin kynttilän päätä liukkaassa pimpassa, välillä koskettaen sillä herkkää klitorista. Työnsin sen hitaasti pari senttiä sisään niin, että se pysyi ilman pitämistä siellä. Mari huokaisi silmät kiinni. Sitten käskin tytön kääntyä niin, että hänen päänsä oli minun suunnassani. Mari kääntyi, samalla kynttilä pillussa heiluen. Silloin Mari näki minun seisovan kyrpäni aamutakkini kätköissä ja kiljahti hiljaa. ”Oletkos ottanut koskaan suihin?” kysyin samalla kun otin aamutakkini kokonaan pois. Mari pyöritti hitaasti päätänsä katsoen häpeissään sohvaan. ”nyt tulee sitten sekin koettua” totesin ja otin Marin päästä kiinni. ”Avaa suusi, juuri noin hyvä. Ja lipaisi kielelläsi tuosta päältä. Hyvä.” Mari alkoi nuolemaan terskaani ja tuntui kuin kyrpääni ei ikinä olisi edes koskettu, niin kiimainen olin. ”Nyt avaa suusi!” Otin Marin niskan takaa kiinni ja työnsin kyrpääni teinin suuhun, samalla kun käskin Maria pakittamaan hieman taaksepäin niin, että sohva tuli vastaan. Tällä tavalla aina kun työnsin kullini Marin suuhun, työntyi kynttilä enemmän Marin sisään saaden Marin parahtamaan ja avaamaan suutansa enemmän. Marin suu oli myöskin pieni ja viaton, joten tuntui uskomattomalta saada työntää suurta munaani sinne. Mari näytti uskomattoman seksikkäältä selkä ojennettuna, peppu pystyssä josta näkyi hiukan kynttilää ja hänen suunsa minun munani kimpussa. Näky sai minyt entistä kiihottuneemmaksi ja minusta alkoi tuntumaan, että saisin pian, joten otin munani pois Marin suusta. ”Noniin, otetaanpas kynttilä pois ja vaihdetaan se yhtä kivaan leluun” sanoin Marin tuijottaessa minua entistä kauhuissammin jos vain mahdollista. Otin kynttilän pois pimpistä sen lurpsahtaessa samalla ihanan äänekkäästi. Otin kynttilän kondomista, laitoin kynttilän takaisin pöydälle, josta otin vuorostani meidän pyöreäkulmaisen digiboxin kaukosäätimen, laitoin sen kondomiin ja käskin Marin selälleen alapää minun suuntaan. Mari hiukan vastusteli, mutta kääntyi kuitenkin jättäen polvet koukkuun peittäen pimppansa. Avasin Marin polvet auki toisistaan ja näin ensimmäsitä kertaa Marin häpyhuulet auenneina edessäni. Laitoin kaukosäätimen vaon suulle. Hän selvästikin nautti totesin katsellessani turvonneita ja punaisia häpyhuulia ja emätintä josta aivan valui nestettä. Sain siis laitettua kaukosäätimen helposti ensimmäiset pari senttiä, mutta tytön vaon ollessa tiukka sain loppu sentit työntää hiljalleen välillä vetäen kaukosäädintä ulospäin ja sitten taas takaisin sisällepäin.

Yhtäkkiä kuulin Arton huoneesta kolauksen ja vedin kaukosäätimen nopeasti ulos Marin sisältä. Marikin tajusi tilanteen ja nosti itse alushousunsa ylös, samalla kun minä laitoin kylpytakin kiinni vauhdilla. Juuri, kun olimme valmiita, tuli Arto unenpöpperössä olohuoneeseen ja ihmetteli, että mitä me oikein teimme.

Jatkoa seuraa… Ehkä 😉

2 kommenttia viestissä: “Työpäivän jälkeen..”

  1. T says:

    Jatkoa.. Kyllä, ehdottomasti!

    Makuja on monia, mutta omasta mielestäni vähän lopahti kun isä osoitti samoja ronskeja piirteitä kuin poikakin tarinan alussa. Loppuvaiheessa kuitenkin alkoi taas homma toimimaan.

  2. vamecum says:

    Hyvin kirjoitettua settiä, toimii. Ehdottomasti lisää kiitos.

Kommentoi

top