search
top

Sisko päivän pelastajana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Taustat tälle tarinalle löytyy ”Vahingossa siskon kanssa” sarjasta.

Alkusanat
Jaakko ja Jenna ovat sisaruksia, mutta heidän sisarussuhteensa on kaikkea muuta kuin tavallinen. Parikymppinen Jaakko ja juuri aikuisuuden kynnyksen ylittänyt Jenna tutustuivat toisiinsa aivan uudella tavalla vasta muutama viikko sitten Jaakon viettäessä kesälomansa alkua kotonaan. Kaikki alkoi vahingosta, ja tuon yhden yön jälkeen sisaruksista tuli rakastavaisia. Viimeiset yhteiset päivät, jotka Jaakko ja Jenna saivat kotonaan rauhassa viettää, kuluivat rattoisasti lakanoiden välissä. Jaakko oli luullut olevansa jo kokenut panomies, mutta yllätyksekseen ja ehkä hieman järkytyksekseenkin hän oli oppinut siskoltaan paljon uutta seksin saralla. Nyt Jaakko on palannut opiskelupaikkakunnalleen kesätöihin ja ikävöi kovasti rakasta pikkusiskoaan.

Se kesä oli kuuma.

Oli heinäkuun lopun perjantai-iltapäivä. Puusepänverstas oli hellekeleillä kuuma kuin sauna, eikä työskentelystä oikein tahtonut tulla mitään. Työ ei ollut lainkaan opintojani vastaavaa, mutta jotain oli opiskelijankin tehtävä henkensä pitimiksi. Onneksi verstaan työntekijät sentään olivat rentoa porukkaa. Viikon viimeinen työpäivä lähestyi loppuaan ja oli aika lähteä viikonlopun viettoon. Napsautin vannesahan sammuksiin ja kiirehdin pukuhuoneeseen. Vaihdoin vaatteeni ripeästi ja mietin kuumeisesti jotain järkevää tekemistä yksinäiselle, helteiselle viikonlopulle.

Verstaan esimies Sauli poistui samalla ovenavauksella kanssani. Työkaverini Japi puunasi autoaan verstaan parkkipaikalla. Katsoimme Saulin kanssa huvittuneina Japin totista pakerrusta parikymmentä vuotta vanhan ja ruostepilkkujen koristaman auton kimpussa. Aikani ihmeteltyäni toivotin herroille hyvät viikonloput ja poistuin takavasemmalle kotia kohti.

”Odotas vähän!”, kuulin tutun äänen huutavan. Käännyin äänen suuntaan ja pysähdyin suu auki katsomaan kaunista näkyä. Pikkusiskoni Jenna käveli parkkipaikan laidalta minua kohti, ja kuinka upealta hän näyttikään! Hartioille ylettävät, tummanruskeaksi värjätyt ja kevyesti kiharretut hiukset aaltoilivat askelten tahdissa. Vaalea, vartaloa myötäilevä kesäpaita ja puoleen reiteen ulottuva hame korostivat nuoren urheilijaneitosen upeita muotoja. Olin parilla juoksuaskeleella Jennan luona ja halasin häntä lujasti.

Uteliaina ja viriileinä miehinä Sauli ja Japi olivat tietysti heti paikalla ja halusivat tietää enemmän kauniista nuoresta naisesta.

”Jaa, joo, tää on Jenna, mun p…”, ehdin aloittaa.

”Panopuu! Siis mä oon Jaakon tyttöystävä.”, Jenna jatkoi lauseeni loppuun. Sydämeni pomppasi kurkkuun ja luulin saavani jonkun kohtauksen kun samalla Jenna kääntyi puoleeni ja antoi märän kielisuudelman. Toisen miehen suusta pääsi vihellys. Syrjäsilmälläni näin heidän mittailevan Jennaa katseillaan kiireestä kantapäähän ja lopulta poistuvan autoilleen toivottaen meille samalla kuumaa viikonloppua. Jenna tarttui kädestäni ja lähti johdattamaan minua autolleen.

”Oot sä ihan hullu? Ethän sä voi tollasta sanoo kellekään”, sihahdin hampaideni välistä.

”Rauhoitu”, Jenna vastasi. ”En voinu vastustaa kiusausta. Sitä paitsi, sähän sanoit just eilen puhelimessa että et oo kertonu sun duunikavereille sun perheestä tai naisista mitään.”

”No joo, mut silti…” Päätin kuitenkin siskoni olevan oikeassa ja lopetin nurinani. Äskeinen tilanne oli kieltämättä oudosti kiihottava. ”Mitä sä muuten täällä teet?”

”Lainasin porukoilta autoa ja aattelin yllättää sut”, Jenna kertoi. ”Toivottavasti sun kalenteris ei ollu täynnä, koska nyt joudut laittaan sen uusiksi. Mentäiskö syömään, kuolen nälkään”, hän jatkoi ja vilautti minulle maailman kauneimman hymynsä.

Ajoimme läheiseen pikaruokalaan. Söimme kiireettömästi vaihtaen samalla viimeisimpiä kuulumisia. Pikkuhiljaa jutut kääntyivät vihjaileviksi ja levottomiksi. Kihelmöinti vatsan pohjassa ja nivusissa kasvoi miettiessäni tulevaa seksin täyttämää viikonloppua. Syötyämme Jenna ilmoitti vielä käyvänsä naistenhuoneessa.

Jenna palasi vessasta erikoinen virnistys kasvoillaan. Hän istui takaisin paikalleen minua vastapäätä.

”Anna sun puhelin ja laita siitä kamera päälle”, siskoni sanoi.

Tein työtä käskettyä ymmärtämättä vielä jutun ideaa. Annoin puhelimeni Jennalle ja hän laski sen muitta mutkitta pöydän alle. Hengähdin syvään arvatessani jo, mitä tulisin näkemään. Kameran ääni kuului pöydän alta ja Jenna ojensi puhelimeni minulle takaisin.

”Ei hitto, eihän sulla oo pöksyjä ollenkaan”, sanoin sen verran kuuluvalla äänellä, että parin pöydän päässä istuva neiti kääntyi katsomaan meitä.

”Mitä muuta?”, siskoni kysyi salaperäisesti.

”En mä tiedä, kauniilta näyttää…”

”Anna tänne”, Jenna sanoi ja kiskaisi puhelimen kädestäni. Hän näppäili kameran päälle ja vei taas puhelimen pöydän alle. Tällä kertaa hän nosti vielä vasemman kantapäänsä tuolilleen ja liikautti hiukan lantiotaan ikään kuin avatakseen haarojaan vielä enemmän. Jos joku olisi nyt seissyt vieressäni, olisi hän nähnyt siskoni jalkovälin koko kauneudessaan. Kamera tallensi uuden kuvan ja Jenna ojensi puhelimeni takaisin.

Katselin kuvaa lumoutuneena. Jennan häpyhuulet kiiltelivät kiihottuneisuudesta ja siinä missä olisi pitänyt näkyä ryppyinen persereikä, törröttikin musta kiilamainen kanta. Housuissani tuli ahdasta silmänräpäyksessä.

”Voi sisko, sulla on joku tappi pepussa”, huomasin sanovani jo turhan kuuluvalla äänellä. Katsoin naapuripöydän neitiä. Hän oli kasvoiltaan tulipunainen ja tuijotti tiukasti suoraan eteenpäin.

”Ei mulla ole rintsikoitakaan. Joko panettaa?”, Jenna kysyi voitonriemuinen hymy kasvoillaan.

”Nyt mennään”, tokaisin ja nousin pöydästä vetäen siskoani kädestä perässäni.

Juoksimme autolle. Istuin kuljettajan paikalle ja Jenna tuli viereeni etupenkille. Hän nosti pyllyään penkistä ja veti hameensa tarkasti juuri vesirajalle, että näin vain paljaat reidet mutta en yhtään enempää.

”Pitäähän sun pystyä keskittyä ajamiseen”, siskoni tuumasi huomattuaan pettyneen ilmeeni.

Ei ajamisesta siltikään meinannut tulla mitään. Heti liikkeelle päästyämme siskoni laski kätensä pullottavalle etumukselleni housujeni päälle. Käsi pysyi siinä koko matkan ajan kevyesti keinuen. Emme puhuneet matkan aikana mitään. Jännitys ja odotus oli käsin kosketeltavaa. Loppumatkasta pullotus haaroissani tuntui jo kivuliaalta farkkujen ja siskoni käden puristuksessa.

Liian pitkältä tuntuneen matkan jälkeen kurvasin taloni parkkipaikalle. Auto oli hädin tuskin edes pysähtynyt kun nousimme autosta ja juoksimme kilpaa kerrostalon alaovelle ja portaat toiseen kerrokseen kaksioni ovelle. Heti eteiseen päästyämme halasin taas siskoani lujasti.

“Mä tulin sun luo vain yhden asian takia. Ethän pahastu?” Jenna kysyi.

”Pahastu? No ei sinne päinkään! Mä oon nähnyt susta märkiä unia viime yöt!”, huudahdin.

Jenna irtaantui halauksesta ja käveli edellä olohuoneen puolelle. Hän otti kiinni lanteistani ja istutti minut sohvalle. Jenna katsoi minua pää kallellaan ja ehdin jo luulla jonkin olevan vialla.

”Harmi kun sä tarvit taukoja aina välillä. Mä oon niin kiimassa että voisin panna jatkuvasti. Mut pitää alottaa sit heti.”

Olin pakahtua kiihkosta

Siskoni kumartui saman tien ylleni suutelemaan minua. Kiedoin käteni Jennan ympärille ja työnsin kieleni hänen suuhunsa. Kuuman suutelun lomassa tunsin siskoni käden housujeni kivikovalla etumuksella. Siskoni nousi ylös ja riisui kevyen paitansa paljastaen kauniit pyöreät käteen sopivat rintansa. Hän laski hameensa hitaasti nilkkoihin ja potkaisi vaatekappaleen eteisen suuntaan. Revin nopeasti paidan ja farkut päältäni. Jenna tarttui boksereideni vyötärönauhaan ja veti ne pois jalastani.

”Mä haluun sua ihan hulluna, mulla on ollut niin ikävä sua”, sanoin siskolleni samalla kun hän hitaasti pyörähti edessäni selin minuun. Hän tarttui molemmin käsin pyöreisiin pakaroihinsa ja levitti ne äärimmilleen pyllistäen samalla, paljastaen minulle persereiästä törröttävän pepputapin kannan. Katsoin kalu tanassa alastonta siskoani. Hänen treenattu vartalonsa oli uskomattoman kaunis näky. Hänellä oli alapäässään vain pieni sievä karvatupsu ja paljaat häpyhuulet kiiltelivät kosteudesta. ”Mä haluun nuolla sua”, sanoin.

Jenna nousi hajareisin ylleni sohvalle ja toi pillunsa aivan lähelle kasvojani. Hyväilin sormellani sileitä ja liukkaita häpyhuulia. Otin kiinni siskoni lanteista ja ohjasin hänet kiinni minuun. Painoin kieleni hänen vaolleen. Jenna huokaisi ja alkoi liikutella häpyään vasten kieltäni. Hän maistui sanoinkuvaamattoman hyvälle.

”Aah mahtavaa…” siskoni haukkoi henkeään kun vuoroin nuolin hänen klitoristaan ja häpyhuuliaan. Hän painoi pilluaan voimakkaasti vasten kasvojani ja hengitti raskaammin. “Mä tuun kohta, älä vaan lopeta”, hän vaati. Ei tullut mieleenikään tuottaa pettymystä. Kasvoni olivat jo aivan märkänä siskoni mehuista. Jenna tarttui kaksin käsin niskani takaa ja veti minua vielä kovemmin vasten pilluaan.

Pyörittelin käsiäni siskoni pakaroilla jatkaen samalla nopeaa kielityöskentelyä klitoriksella. Tavoitin sormillani pepputapin kannan ja aloin pyöritellä ja taivutella sitä. Vedin tappia hiukan ulospäin ja painoin sen takaisin kokonaan sisään. Siskoni kiemurteli ja voihki päälläni. Vedin tappia uudestaan ulos. Tunsin sormillani anuksen kiristyvän tapin ympärillä. Tapin leveimmän kohdan pullahtaessa ulos siskoni voihkaisi ja painoi kyntensä tiukasti niskaani. Hän painoi peppuaan taaksepäin käsiäni vasten, josta ymmärsin hänen haluavan tapin takaisin sisuksiinsa.

Kieleni pyöri villisti siskoni hävyllä mutta päähuomioni oli nyt pepun suunnalla. Painoin tappia pari milliä sisään vetääkseni sitä taas saman verran ulos. Jatkoin milli milliltä eteenpäin, toisaalta kiusoitellakseni, toisaalta taas varoakseni, koska en tiennyt, minkälaista tuskaa kertasurvaisu tuottaisi. Jenna yritti väkisin saada tapin kokonaan sisäänsä painamalla peppuaan lujasti tappia vastaan mutta halusin vielä pitkittää tilannetta hiukan. Imaisin toisen häpyhuulen pitkälle suuhuni ja samalla hetkellä painoin tapin lopulta kerralla sisään siskoni pyllyyn. Tunnustelin toisen käden sormillani aukon kiristymistä tapin ympärille leveimmän kohdan tullessa kohdalle. Peppuaukko tuntui imaisevan ohenevan tapin loppuosan kerralla sisään kantaan asti. Jenna vavahti nautinnosta.

Siskoni keho jännittyi ja suusta pääsi kimeä voihkaisu. Jennan lantio vapisi voimakkaasti orgasmin kourissa ja vielä kerran hän painoi häpynsä lujasti vasten kasvojani. Hän laskeutui alemmas syliini keräämään voimiaan. Kaluni painautui siskoni pakaroiden väliin. Pian siskoni nousi pois päältäni ja kumartui suutelemaan minua. Hän nuoli mehujaan pois leualtani ja huuliltani. ”Mä maistun oikestaan aika hyvälle”, Jenna tuumasi. Hymähdin hänelle myöntävän vastauksen.

Jenna katsoi kaluani ja virnisti. Hän pudottautui lattialle polvilleen kumartuen pussaamaan tummanpunaisena hehkuvaa nuppiani, ja samalla pään liikkeellä koko kaluni upposi siskoni suuhun. Suljin silmäni ja annoin hyvänolon tunteen vallata kehoni. Hän alkoi liikuttaa suutaan ylös ja alas pitkin kaluani tarttuen samalla hellästi kiveksiini. Tunne oli mahtava mutta sitä ei kestänyt kovin kauaa.

Jenna siirtyi polvillaan askeleen kauemmaksi minusta. Hän vei molemmat kädet pepulleen ja askarteli hetken tapin kimpussa. Hieman voimakkaammalla vetäisyllä hän sai tapin liukumaan ulos pepustaan pienen ähkäisyn saattelemana. Hän pyyhki tappia nenäliinalla ja ojensi sen sitten minulle.

”Sun vuoro. Luota muhun, se tuntuu tosi hyvältä.” Jenna sanoi raukeasti hymyillen.

Tappi oli lämmin Jennan jäljiltä. Tunnustelin välinettä kädessäni. Se tuntui geelimäiseltä mutta jämäkältä. Tappi ei näyttänyt kovin suurelta, mutta Jenna tiesi että minun peppu oli vielä koskematon. Epäröin hiukan mutta toisaalta ajatus kiihotti. Olinhan juuri tuottanut suurta nautintoa siskolleni samaisella kapineella.

”Mä liukastan tän tapin tällä”, Jenna sanoi osoittaen käsilaukustaan nostamaansa liukuvoidepulloa aloittaen samalla operaation.

”Okei”, myönnyin. ”Mitä mun pitää tehdä?”

”Anna mä autan”, Jenna sanoi. ”Tuu vaikka polvilles lattialle ja nojaa rinta sohvaa vasten.”

Asetuin, kuten siskoni oli opastanut. Minua hävetti antautua siskolleni tällä tavalla mutta en voinut enää perääntyä ja toisaalta olinhan itsekin ehtinyt panemaan siskoani peppuun jo useita kertoja. Jenna painoi vasemmalla kädellään alaselästäni ja tunsin kuinka pakarani levittäytyivät itsestään. Ähkäisin epämiellyttävää asentoa haluamatta kuitenkaan lopettaa. Tunsin tapin kärjen persereiälläni. Ohut, liukastettu kärki upposi helposti sisään. Tunne oli erikoinen mutta oudolla tapaa miellyttävä. Jenna painoi tappia enemmän sisään. Parkaisin kivusta. Siskoni kertoi tapin olevan vasta puoliksi sisällä ja veti sen kokonaan ulos. Pian tunsin taas kärjen painuvan aukostani sisään, tällä kertaa helposti suoraan puoleenväliin. Jenna lisäsi tasaisesti painetta ja veti vuoroin tapin lähes kokonaan ulos.

”Nyt tulee viimeinen silaus. Luota muhun, tää tuntuu hyvältä.” Jenna sanoi minulle rauhoittavasti.

Tunsin tapin taas liukuvan taas sisääni. Paine aukollani kasvoi. Luulin perseeni repeävän. Aukko tuntui panevan kaikin tavoin vastaan ja kipu oli viiltävää. Jenna vain lisäsi painetta minun ulvoessa kivusta. Yhtäkkiä koko alavartaloni läpi kulki ennenkokematon hyvänolon aalto. Tapin paksuin kohta oli painunut aukon läpi ja perseeni imaisi tapin kantaan asti sisään. Siskoni taputti pakaraani onnitteluksi peppuneitsyyden menetyksestä.

Nousin seisomaan ja tunnustelin perseeni täyttävää tappia jännittämällä alavartaloni eri lihaksia. Liikkuminen oli kankeaa mutta tappi tuntui pysyvän sisällä. Luulin tämä jo riittävän ensikokemukseksi ja kurotin vetämään tappia ulos. Siskoni tarttui käteeni.

”Ei vielä. Sun pitää myös tulla toi sisälläs.”

Jenna asettui selälleen matolle ja levitti jalkansa niin, että saatoin nähdä aivan kaiken. Hän työnsi kaksi sormea sisäänsä ja levitti toisella kädellään häpyhuulensa lanteitaan keinutellen. Polvistuin siskoni jalkojen väliin vain katselemaan häntä. Hän näytti niin sairaan seksikkäältä maatessaan tuhma hymy kasvoillaan, alastomana ja sormensa sisässään. Jenna viittoi minua sormellaan lähemmäs. Laskeuduin siskoni päälle suutelemaan ja imemään hänen rintojaan painaen samalla kaluni hänen jalkaansa vasten. Jenna kietoi kätensä ympärilleni ja juoksutti sormiaan pitkin selkääni.

“Jaakko pane mua” siskoni kuiskasi. Työnsin polvellani hänen jalkojaan enemmän levälleen ja laskin kaluni siskoni häpykummulle. Hän tarttui varteeni ja ohjasi terskani aukolleen. Jenna sulki silmänsä ja huokaisi syvään alkaessani työntyä sisään. Pikkupiru sisälläni käski pysäyttää liikkeen, kun vasta terska oli uponnut tiukkaan lämpöön.

”Ei älä kiusaa! Pane mua jo!” siskoni parkaisi allani.

Työnnyin kerralla juurta myöten sisään ja pysyin vain paikoillani. Tunne oli niin uskomaton, etten halunnut sen päättyvän koskaan. Tappi perseessäni aiheutti aivan uuden mutta miellyttävän kihelmöinnin koko lantioni seudulle. Jenna voihkaisi ja painoi lantiotaan minua vasten. Aloitin työnnöt, ensin hitaasti mutta pian tahti alkoi kiihtyä. Siskoni voihki allani silmät ummessa, kunnes yhtäkkiä tajusin hänen katsovan suoraan silmiini ja puhuvan minulle. ”Ihanaa taas panna… Jaakko… Ihanaa olla sun pantavana… Kovempaa!”

Jennan sanat antoivat minulle lisää virtaa. En ollut aikaisemmin kuullut hänen sanovan mitään vastaavaa. Panin parastani, täydellä vauhdilla ja koko pituudeltani. Joka työnnöllä siskoni ähkäisi. Tahti oli niin raju, että tiesin laukeavani hetkenä minä hyvänsä. Tunsin Jennan pillun supistelevan kaluni ympärillä. Siskoni veti päätäni niskan takaa lähemmäs ja suorastaan söi suutani. Tämä riitti viemään minut huipulle. Laukesin rajummin kuin koskaan aiemmin. Perseeni supisteli rajusti tapin ympärillä ja koko kehoni vapisi kuin horkassa. Spermaa tulvi siskoni pilluun enemmän kuin ikinä. Tappi sai aikaan vielä ylimääräisen hyvänolon aallon koko kehoni läpi viimeisten supistelujen aikana. Rauhoituttuani jatkoimme vielä suutelua ja pidin itseni vielä siskoni sisällä kunnes kaluni pehmettyään pullahti pois pillusta.

Menimme yhdessä kylpyhuoneeseen peseytymään. Kyykistyin lattialle ja nykäisin tapin kerralla ulos. Pieni kipu vihlaisi peppureiästäni, mutta hetken kuluttua tunne vaihtui hyvänolon aaltoon.

”Kiitti, tää tappijuttu oli ihan parasta”, sanoin.

”Mitä mä sanoin”, siskoni hymyili minulle raukeasti. ”Katsos tätä”, hän jatkoi ja vei kätensä pillulleen. ”Ihana tunne olla ihan täynnä sun spermaa.”

Jenna käytti kahta sormeaan sisällään. Ulos tullessaan ne olivat märkänä spermasta ja siskoni omasta mehusta. Hän nuolaisi sormeaan ja toi sitten kätensä kasvojeni eteen.

”Maista tuosta, maista meitä.”

En ollut koskaan aiemmin maistanut omaa spermaani. Hetken epäröityäni nuolin siskoni sormet puhtaiksi nesteistämme. Maku oli erikoinen mutta oudolla tapaa kiihottava.

Suihkun jälkeen istuimme sohvalle katsomaan televisiota. Minä olin pelkissä shortseissa. Jenna oli valinnut kaapistani päälleen vanhan T-paidan ja maastokuvioiset bokserit. Siskoni näytti syötävän hyvälle vanhoissa vaatteissani, mutta toisaalta niin hän näytti hyvältä missä tahansa vaatteessa tai ilman. Nauroimme kippurassa televisiossa hauskuuttavalle stand-up koomikolle. Koskettelimme koko ajan toisiamme ja vähitellen kosketukset vaihtuivat pusuiksi ja pidemmiksi suudelmiksi. Lopulta Jenna vei kätensä shortseihini ja alkoi hyväillä kaluani.

”Jokohan tää ois levännyt tarpeeks?”, siskoni kysyi.

Reaktio oli toivotunlainen. Kaluni alkoi hitaasi kovettua Jennan käsittelyssä. Hymyilin raukeana pikkusiskolleni. Nautin hänen kätensä työskentelystä haaroissani. Mietin ohimenevän hetken salaista seksisuhdetta siskoni kanssa. Kaikki tämä oli niin likaista ja väärää, mutta samalla kiihottavampaa kuin mikään muu. Ja minä halusin lisää.

Pujotin käteni Jennan boksereihin. Tunnustelin hetken häpykummun pehmeää karvatupsua. Sormeni jatkoivat hitaasti klitoriksen yli häpyhuulille. Jenna levitti hieman jalkojaan antaakseen minulle enemmän tilaa työskennellä ja jatkoi samalla kaluni hyväilyä shortseissani. Hän taivutti päätään taaksepäin ja sulki silmänsä. Jennan lantio alkoi keinua sormieni alla. Painoin sormeni liukkaiden häpyhuulien väliin ja palasin pyörittämään keskisormellani klitorista. Jenna voihkaisi ja hänen tekemä runkkausliike kalullani vaihtui pelkäksi puristukseksi. Välillä liu’utin sormeni takaisin häpyhuulten väliin ja sisälle pilluun ja jatkoin taas klitoriksen hyväilyä. Bokserit siskoni yllä olivat kastuneet haaroista läpimäräksi. Siskoni huokailu voimistui kiihdyttäessäni sormeni pyörittelyä klitoriksella. Yhtäkkiä siskoni reidet puristuivat yhteen jättäen käteni tiukkaan puristukseen ja hän laukesi kimeän voihkaisun säestämänä.

”Sun sormet on niin ihanat, samoin sun muna”, Jenna huokaisi ja puristi tiukasti täydessä mitassaan seisovaa kaluani. Hän veti kaksin käsin shortsit jalastani ja hymyili katsoessaan erektiotani. Jenna nousi sohvalta ja veti märät bokserit jalastaan. Hän istui hajareisin syliini, kasvot minuun päin, ja ohjasi samalla liikkeellä kaluni kokonaan sisälle kuumana sykkivään pilluunsa. Otin molemmin käsin kiinni siskoni pyöreistä pakaroista hänen asettaessa kätensä rinnalleni. Ohjastin siskoni kevyeen ratsastukseen kalullani. Hän tuntui uskomattoman hyvältä päälläni. Jenna veti paidan yltään ja alkoi hyväillä rintojaan silmieni edessä. En voinut vastustaa suloisten rintojen kiusausta, vaan suukottelin ja näykin vuorotellen molempia nännejä. Jenna tuntui nauttivan vähintään yhtä paljon kuin minäkin.

Pidin yllä rauhallista tahtia ohjaten siskoani pakaroista. Jennan silmät olivat ummessa ja hän huokaili vaimeasti. Tunsin kalullani jokaisen poimun siskoni pillussa. Puristus ja lämpö oli jotain sanoinkuvaamattoman upeaa. Nostin siskoani pakaroista pitkään liikkeeseen, että tulin melkein kokonaan ulos hänestä ja jälleen kokonaan sisään. Jenna puristeli lihaksillaan varttani sen avatessa tietään uudelleen ja uudelleen tiukkaan onkaloon. Nautimme molemmat täysin rinnoin toisistamme. Kihelmöinti nivusissa alkoi kasvaa. Ähkäisin lähestyvän orgasmin merkiksi.

”Anna tulla, täytä mut uudestaan”, siskoni kuiskasi korvaani. Tunsin paineen kasvavan palleissani. Puristin tiukasti siskoni pakaroista ja kiihdytin vauhdin hurjaan loppukiriin. Jenna pomppi päälläni ja reitemme läiskyivät toisiaan vasten. Pian tunsin räjähtäväni ja vedin siskoni tiukasti itseäni vasten painaen kaluni aivan pohjaan saakka. Vapisin orgasmin aalloissa. Siskoni suloinen onkalo tulvi jälleen täyteen mahlaani.

Istuimme vielä sylikkäin ja sisäkkäin sohvalla, katsellen ja hyväillen toisiamme. Lopulta Jenna nousi päältäni ja katosi keittiöön. En jaksanut tehdä mitään. Seksin jälkeinen raukeus ja kesäinen kuumuus oli vienyt voimani. Siskoni toi lasilliset vettä molemmille ja istahti viereeni sohvalle. Pian Jenna kuitenkin tajusi valuvansa spermaa ja mehujaan sohvalle. Johdatin meidät sänkyyn. Makoilimme pitkään hiljaisuudessa vain nauttien toisistamme. Olimme tiukasti sylikkäin, välillä silmiin katsoen, välillä suudellen. Kätemme tutkivat toistemme alastomien kehojen sopukoita.

”Kiitos sisko, että järjestit mulle tällasen viikonloppuyllätyksen”, rikoin lopulta hiljaisuuden.

”En olis mistään hinnasta jättänyt tilasuutta väliin”, Jenna vastasi puristaen samalla palleistani.

”Eikö vanhemmat ihmetelleet mitään, kun ilmotit tulevas tänne?”

”Mä sanoin tulevani shoppailemaan ja että saan majoittua sun luona. Pitää varmaan viedä joku riepu näytiksi…”

”Ihan paras juttu että tulit. Mä oon himonnut sun kiellettyjä suloja jo aivan liian kauan.”

”Ite oot kielletty sulo”, Jenna kikatti. ”Nuole mua taas, veli kulta.”

Ajatus tuntui ensin ällöttävältä, olihan siskollani siemeneni yhä sisässään. Nousin kuitenkin sängylle istumaan. Jenna kääntyi selälleen ja avasi haaransa niin auki kuin vain sai. Jalkovälistä paljastuikin melkoinen sotku. Spermaa ja nesteitä oli valunut siskoni vaosta ja levinnyt ympäriinsä, häpyhuulille ja sisäreisille. Osa oli valunut pakaroidenkin väliin. Katsoin hiljaisuuden vallitessa siskoani, välillä suoraan silmiin ja välillä eritteiden peittämään jalkoväliin. Koko ajan tunsin kasvavan halun päästä nuolemaan siskoni puhtaaksi sotkuistamme.

”Pliis”, Jenna kuiskasi.

Se riitti. Syöksyin kieli edellä suoraan Jennan haaroihin ja nuolin kuin hullu sieltä täältä. Pidin huolen, että sisäreidet tulivat puhtaiksi. Nuolin välillä pakaroita ja välillä vein kieleni pillun aukolle ja nuolaisin pitkän lipaisun häpyhuulten välistä. Siskoni lantio alkoi keinua kielityöni mukana, ja huohotus voimistui joka lipaisulla. Omien ja Jennan yhteen sekoittuneiden liemien maku sai minut hulluksi himosta, ja ajatus siitä, että nautin tätä sekoitusta suoraan siskoni pillusta, vei haluni aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Painoin huuleni Jennan klitorikselle ja imeskelin ja nuoleskelin tuota nautinnon nappulaa. Työnsin kaksi sormea kuumaan ja märkään onkaloon. Panin siskoani lujasti sormillani, eikä kieleni antanut lainkaan armoa klitorikselle. Vedin sormeni ulos pimpistä. Ne olivat aivan märkänä yhteisistä nesteistämme. Asetin sormeni vasten pyllyreikää ja painoin. Kaksi liukasta sormeani upposi vaivatta siskoni peppuun.

”Uaah, just sieltä”, Jenna huudahti yllättyneenä.

Panin nyt siskoani sormilla peppuun, koko mitallaan aina sormien päistä rystysiin asti. Annoin palaa täysillä heti ensityönnöstä alkaen. Pian tunsin kuinka sulkijalihas rentoutui ja vein taas kieleni häpyhuulille. Nuolin pitkiä vetoja melkein persereiältä aina klitorikselle asti. Pitkään ei Jenna kestänyt käsittelyssäni. Hän alkoi vaikeroida ja sanoi tulevansa aivan pian. Hetken kuluttua Jenna puristi reitensä tiukasti pääni ympärille, etten pystynyt enää liikkumaan. Vaan enpä olisi halunnutkaan mihinkään mennä. Siskoni vartalo alkoi vavahdella voimakkaasti orgasmin kourissa. Jatkoin kieli- ja sormityöskentelyä koko orgasmin ajan, ja lopetin vasta siskoni rauhoituttua. Jenna avasi reitensä ja veti minut hiuksista ylemmäs päälleen ja painoi huulensa vasten omiani.

Jollain ihme ju-jutsu kikalla Jenna pyöräytti minut alleen ja könysi jalkojeni väliin. Hän pusutteli varttani ja kutitteli kiveksiäni sormillaan. Vilkaisin siskoani ja hänen kiimainen ja viekas ilmeensä sai aikaan välittömän seisokin. Erektio tuntui jo hieman aralta parin kierroksen jälkeen, mutta pidin silti tunteesta. Jenna nuoli kiveksiäni ja välilihaani. Hän veti kielensä kiveksiltäni pitkin kaluni alapintaa aina terskan kärkeen asti. Siskoni nuoli kaluni kärkeä ympäriinsä ja sai sen kiiltelemään syljellään. Jenna otti tiukan otteen kaluni tyvestä ja otti hitaasti koko näkyvän osan suuhunsa. Koko ajan hän katsoi tiukasti silmiini. Jenna imi kaluani posket lommolla ja pyöritti kieltänsä terskani ympäri. Hän päästi kaluni ulos suustaan pitäen yhä kättään tiukasti kaluni tyven ympäri.

“Jes nyt se seisoo taas. Mun peba kaipaa taas täytettä”, siskoni ilmoitti topakasti kääntyen samalla selin minuun ja pyllisti.

13 kommenttia viestissä: “Sisko päivän pelastajana”

 1. Seksisuhde says:

  Hyvä novelli.

 2. pls says:

  Korjaan Minna

 3. pls says:

  Lisää, oisko mitään jos ois Jenna Jaakko ja Mari olihan se Mari toivottavasti anteeksi jos ei ollut

 4. elsasex says:

  LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ LIA

 5. etcetera says:

  Todella kiihottavia spermaleikkejä

 6. Poju says:

  Aivan mahtava tarina, odotan innolla seuraavaa osaa. ;D

 7. MN69 says:

  hienoa kerrontaa!

 8. lover says:

  jenna on kuten ex:säni yhtä kyltymätön.

  Koska saamme jatkoa aivan loistavaa tarinaa. Mietin jo tossa miten vanhemmat suhtautuu kuullessaan uutiset…

 9. Brosis says:

  Voi kirjoita lisää! Tosiaankin, niinkuin aiemmin kommentoitiinkin, niin muutakin kuin panemista. Kerro seurustelustaan, suhteen peittelystä, raskauden pelosta, ehkä veli lähtee vaikka armeijaan ja siskolla on ikävä, vanhemmat epäilevät jotain jne. jne.

 10. poika says:

  mahtava ihanan irstas tarina

 11. ViiviC says:

  Parasta antia oli kännykameralla napsitut kiusoittelukuvat. Myös tarinan kannalta eniten kutkutti ekan kuvan epäonnistuminen ja naapuripöydän reaktiot.

  Valitettavasti muilta osin tapahtumat olivat minusta turhan suorasukaisia. Ainakaan itse en esittelisi itseäni ventovieraille kenenkään “panopuuna”. Jäin kaipaamaan syvempää kurkistusta SISKON ja VELJEN sielunelämään, ei pelkkään panomekaniikkaan.

  Kiitos kuitenkin tarinasta! Kuvauskohtaus tuotti minulle kuumotusta! …taisin tunnistaa siinä hivenen itseäni! 🙂

 12. Trickster says:

  Mukavan porno tarina, jossa oli esimerkillisen vähän kirjoitusvirheitä. Kieli oli myös kauttaaltaan aika sujuvaa. Aika paljon tapahtumia olit mahduttanut yhteen tarinaan, joten jossain vaiheessa meinasi tulla vähän ähky olo. Itse tykkään ehkä enemmän “realistisimmista” tarinoista, jossa nainen ei ole pornosta tuttu kyltymätön seksikone, mutta tiedän monen muun tykkäävän juuri tällaisista tarinoista.

  Juttu on selvästi kirjoitettu jatko mielessä, mutta mitä aiot tarjota lukijoille jatkossa? Eikö kaikki ole jo ehditty tekemään edellisissä osissa? Jatko ei välttämättä ole enää yhtä hyvä, jos toistat vain lisää vanhoja pornosta tuttuja kikkoja.

  Joka tapauksessa, hyvää työtä!

 13. muuten says:

  tykkäisin,mut liian räikeä,helppo,tavallinen..aloitus ja jatkokin,olihan sentään kysymykessä sisko ja eihän sentään “jokapoika” siskoaan pane.Aihe hyvä ja toivon myös isä/tytär,puhumattakaan äiti/tytär aiheisia fanttasia tarinoita !

Kommentoi

top