search
top

Naapurin setä 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kannustavat ja rakentavat kommentit ovat tervetulleita

Naapurin sedän kanssa ilottelu vain jatkuu..

Olen täyttänyt päiväni turhanpäiväisillä kotiaskareilla. Mutta ajatukseni olivat seinän toisella puolella. Olen jo kertonut teille seikkailustani Naapurin kanssa. Tämä ihana 18 vuotta minua vanhempi mies, joka on koskettanut kehoani ja sieluani. Moraaliton, sekopäinen ja minut hulluksi tekevä kissa-hiiri leikki on jatkunut jo pitkään ja kirjoitan sille nyt mielikuvissani mukavan päätöksen. Naapuri herätti seksuaalisuudessani jotain piileviä tasoja.

Orgasmien tulva sai mieleni sekaisin. En ollut koskaan kokenut moista, kuvittelin sen olevan vaikeaa. Olin kokenut painostavaa jyystämistä himokkaiden teinikyrpien tai koskaan aikuistumattomien imbesillien taholta. Siinä ehtii miettiä makaronilaatikon valmistusta ja siihen sopivaa salaattia, samalla kun joku innokas teini yrittää täysin rinnoin tyydyttää minut. Nimenomaan yrittää. Pyytämättä. Turha vaivautua, jos vaivannäkö on sitä, että ottaa kyrvän esiin ja heiluttaa sitä kuin halpaa makkaraa.

Naapuri on mies menneisyydestä. Pyhä. Hän ei yritä mitään, hänessä on kärsivällisyyttä, joka on kadonnut nykymaailmasta. Tunnen hormonien tulvan ryöpsähtävän kehojemme välillä ja koen valtaisaa nautintoa kiusallisen odotuksen päätyttyä. En halua menettää sekuntiakaan ja imen naapuria itseeni joka solulla. Naapuri on kaunis. Nännien ympärillä on muutama hassu karva. Rinnat vaativat koskettamaan. Naapurilla on täydelliset huulet. Symmetrinen amorinkaari ja hieman suurempi alahuuli kuin ylähuuli. Hampaat ovat isot ja yhdessä etuhampaassa on pieni kolo. Naapurilla on nuorekas vaalea hulmuava tukka. Kädet ovat vahvat ja vartalon suhteet kuin Leonardon taulusta Vitruvian man; täydelliset. Kiinteä peppu, voimakkaat jalat ja kaunis lämmin sydän. Naapurin sydän on kuin lämmin kaakao mansikoilla pakkasen keskellä. Kaunis.

Aistin itseni kauniiksi hänen vierellään. Ja vapaaksi. En ole suorittamassa hyvän vaimon rituaalia tai joka perjantaista tilastopanoa. Olen rakastunut ja kehoni ei voi vastustaa nautintoa. Yritän silti, sillä minulla on periaatteita. Haluan miehen, aviomiehen, joka rakastaa ja kunnioittaa minua. Haluan läsnäoloa ja yhteistä aikaa. Haluan turvallisuutta jatkuvuutta. Haluan normaalin elämän. Lapsen. Kaiken. Haluan olla rakastettu. Yritän pyristellä vastaan. Kehoni huutaa lähelle, mutta järkeni huutaa vastaan. Tyydyn kompromissiin. Menen lähelle, mutta en koske. Näin päätän.

Pimpotan naapurin ovikelloa ja astun sisään. En sano mitään. Kello on jo paljon ja hän on jo tottunut, että ilmestyn hänen viereensä yöksi. Se on meidän hassu tapamme. Kaksi ihmistä, jotka elävät päivät täysin erillään, käpertyvät yöksi toistensa läheisyyteen. Se on jotain erilaista, yritän ajatella että erityistä. Pidän vaatteet ylläni. Hän ei revi niitä pois. Hän on tyyni. Ikään kuin kehoni hormonit eivät läpäise hänen rauhallista mieltään. Hänellä on itsekuria ja itsehillintää. Hän vastustaa minua neutraalisti ja lämpimästi. Ihan niin kuin olisi maailman luonnollisinta vain olla lähelläni koskematta. Kiihkoni vain kasvaa. Vaginani sykkii ja huutaa koskemaan. Käteni hipaisevat naapurin ihoa ja on kuin sähköisku kulkisi lävitseni.

Uskon naapurini aistineen kokemukseni. Pidätellyn kiihkon valtaamat miehen sormet silittävät rintaani. Hetken tunnen olevani arvokas ja rakastettu, jakavani jotain suurta toisen kanssa. Toisaalta kosketus, joka on kuin rakkauden höyhenen hipaisu on vain himoa. Eläimellistä, biologista ja siinä hetkessä lähekkäin olevien vartaloidemme herättämä tunne. Kuka niitä voi erottaa toisistaan. Voiko koskettaa toista kauniisti, niin hellästi, arvokkaasti, kunnioittavasti ja samalla niin kiihkeästi, jos ei rakastaisi. ”Olenko näytelmässä vai onko tämä totta sinullekin…” Pikaisen analyyttisen monologini keskeyttää järisyttävä tunne, joka valtaa aivoni mukaan leikkiin.

Naapurin huulet ovat hyökänneet väreilevien ja odottavien, kaipaavien huulteni kimppuun. Kosketus vei tajuntani mennessään. Huuleni pakottautuvat jatkamaan tanssia. Lähelle ja kauas, kimppuun ja vetäydy. Vetäytyminen ei onnistu, pakottava himo saa minut valtaansa ja minun on saatava lisää ja päästävä voimakkaammin huulten lähelle. Tunnen naapurin kielen omaani vasten ja vaginani räjähtää. En ole koskaan saanut orgasmeja pelkästä suutelemisesta, mutta nyt kaikki kaipaus ja rakkaus purkautuu kehostani valtaisina aaltoina. Vellon hyvässä olossa ja nautinnossa. Olen melkein järkyttynyt. Minähän en ole edes täysin alasti. Naapurin suudelmat ovat täydellisiä; pehmeitä, voimakkaita, kiihkeitä, kovia. Meidän huulet on tehty toisillemme.

Jatkamme leikkiä. Minulla on turvallinen olo. Kiihkon vallassa, ilman että oikein tajuankaan, olen hankkiutunut eroon pikkuhousuistani ja tunnen, kuinka naapurin kova penis hipaisee klitoristani. Luulin jo rauhoittuneeni, mutta sytyn uudelleen. Naapurini painautuu samalla kehoani vasten ja kokeneet kädet hyväilevät rintojani ja kylkiäni. Huulemme syöksyvät yhteen. Suidemme seikkaillessa nautinnon käytävillä alapäässänikin alkaa tapahtua. Naapurin kyrpä työntyy vaginaani täyttäen sen ja saaden hekumani vain räjähtelemään voimakkaammin.

Varpaitani kihelmöi ja päässäni jyskyttää. Olen niin onnellinen. Kehoni on jälleen yllättänyt minut. Voi miten nautin naapuristani. Vaarallisen onnellinen. En haluaisi poistua tästä tilasta koskaan. Uskon syvästi, että naapuri on minulle se oikea mies. Kaikki muu menettää merkityksensä, haluan vain jakaa elämäni hänen kanssaan. Haluan tuon järisyttävän tunteen tulevan elämääni uudelleen ja uudelleen.

Ratsastan vauhkona hänen kyrvällään ja järkeni on kadonnut taivaanrannan taakse. Olen villiintyneenä nautinnon syövereissä. Käteni vaeltavat rohkeasti ja rajusti naapurin keholla imien itseensä jokaisen solun. Tärisen onnesta. Naapuri jatkaa leikkiä. Hän kääntää minut perse pystyssä itseään kohti ja työntää kyrpänsä minuun takaapäin. Hän tarttuu rajusti ja vahvasti minua lanteista ja alkaa hellääkin hellemmän hitaan ja kiusoittelevan tutkimusretkensä. Rukoilen häntä nopeuttamaan tahtia ja hakkaan vartaloani häntä vasten. Hän vain pysähtyy ja hidastaa entisestään. En meinaa kestää. Tajuntani on jo jossain muualla ja olemme vain kaksi hikistä ja kiimaista lihakimpaletta toistemme kimpussa. Naapuri tarttuu minua kovemmin lantiosta ja alkaa hakata niin, että vaginani tuntuu repeävän. Melkein havahdun tuskaan, kun hän yhtäkkiä huutaa ja vavahtelee ja heittää lastinsa sisälleni.

Kompuroimme yhdessä suihkuun ja pesemme toisiamme yhä kiihottuneina. Vaginani on hellänä ja mielikin on jo ihan turta. Naapuri kuitenkin löytää uuden paikan. Suihkussa hän alkaa nuolla anusaukkoani ja huomaa sen olevan myös kostea. Hän painelee sen suuaukkoa peukalollaan ja etusormellaan ja tutkailee sitä. –Sulla on kaunis perseenreikä se sanoo. Yhtäkkiä tunnen naapurin työntävän jotain peräsuoleeni. Tuntemus on miellyttävä. Vedän sen hitaasti tunnustellen ulos. Paineentunne, yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi nautinnollista tunnetta. Se on pieni kortsu, jonka sisällä on muutama pieni helmi nauhassa. Jokainen helmi tuntuu hyvälle, kun sen vetää takapuolesta pois. Nauhassa on myös jotain muuta. Se on kaunis valkokultainen timanttisormus. Nauran ja laitan sen sormeeni. Naapuri vetää sormeensa itselleen vastakappaleen ja liimaudumme jälleen kehojemme sykkeeseen. En halua irrottautua ikinä.

Yksi kommentti viestissä: “Naapurin setä 2”

  1. T says:

    Oho!
    Vähän perinteisestä juttujen tasosta poikkeava. Vaati vähän totuttelua, mutta loppujen lopuksi todella hyvä. Hienoa!

Kommentoi

top