search
top

Isosena osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinalle Isosena osa 1 ja 2. aikoinan It.org:illa julkaistu tarinasarja.

Osa 3

Seuraava päivä oli leirin viimeinen päivä. Viimeisenä päivänä järjestettiin perinteeksi muodostunut leirin suunnistuskisa jossa jokaisella rastilla oli arvoitus ja pieni tehtävä jonka ratkaisu kertoi seuraavan rastin sijainnin. Jo aamiaisen aikana Sari ilmoitti leirin johtajalle että hänen krooninen migreeni vaivaa eikä haluaisi lähteä suunnistusretkelle. Suunnistus päivänä käytännössä koko leirialue tyhjenee kun keittäjät rakentavat ruokapisteen radan varrelle ja jokaisen rastin kohdalle tarvitaan johtaja valvomaan ja auttamaan lapsia.

Eilisen illan juomingit oli jättänyt aikamoisen kankkusen ja olin jo miettinyt keinoa kiertää vastuuta jotta pääsisi nukkumaan pahimman kankkusen pois tuvassa.

Ehdotinkin leirin johtajalle että voin jäädä leirialueelle valvomaan ja järjestämään Sarille lounaat ja välipalat.
Sari lähti heti aamupalan jälkeen tuvalle nukkumaan ja jäin itse valmistelemaan ja hoppuilemaan muita ryhmän tyttöjä suunnistus valmiuteen. Tarkistin että kaikilla oli saappaat jalassa käärmeiden ja risukoiden varalta ja että joka ryhmässä oli yksi kompassi ja yksi kartta. Yksikään ryhmän tytöistä ei katsonut silmiin ja
muutenkin tavaksi tullut välitön ja kiusoitteleva tunnelma oli jotenkin muuttunut kiusalliseksi. Ymmärsin asian varsin hyvin mutta jäin miettimään että epäilivätkö tytöt että olin sittenkin ollut hereillä ja tietoinen niiden puuhista vai oliko vain kyseessä normaali arkipäivän morkkis perustuen viimeöisiin tapahtumiin.

Leirialueen tyhjennettyä lähdin kävelemään tuvalle päin. Tuvassa Sari nukkuikin jo sängyssään ja riisuuduin itsekin ja menin maaten.

Viimeöiset tapahtumat olivat kuitenkin sen verran tuoreessa muistissa että en voinut välttää tapahtumien palaamista mieleeni. Kuitenkin kaikki tuntui nyt niin epätodelliselta että kävi jopa mielessäni että kaikki oli vain unta. Kun olin hetken maannut hiljaa sängyssä Sari kääntyili sängyssään ja näin kuinka tummat hiukset nousivat hetkeksi tyynyltään ja hän ilmeisesti katseli minua. Pää painui takaisin tyynylle ja ajattelin että kuvittelin vaan. Tyttö nukkuu niin aion nyt minäkin.

Jonkun aikaa olin maannut horrosmaisessa tilassa jossa unentuloa häiritsi osittain lievä kankkunen mutta myös ajatukset tytöistä kimpussani kun havahduin jatkuvaan rytmiseen kahinaan ja hengitykseen. Asia ei ollut mitenkään epäselvä. Sari tyydytti itseään peiton alla. Rytminen kahina jatkui jonkun aikaa ja taukosi aina taas hetkeksi. Tunsin kuinka jo hieman herännyt kaluni nytkähti hetkessä täyteen seisokkiin.

Korjasin mukamas asentoa ja siirsin peittoa sivuun osittain koska nouseva kiima oli tehnyt olon peiton alla kuumaksi mutta myös toivossa että Sari näkisi tilani.
Jalassani olevat bokserit eivät taatusti peittäneet seisokkiani millään tavalla ja pieni piru mielessäni toivoi että Sari huomaisi tämän.

Kahina loppui kuin seinään kun liikahdin mutta hetken päästä tuo tumma pehko nousi taas tyynyltään.
Näin silmäkulmastani kuinka nuo kauniit ruskeat silmät katselivat minua päästä varpaisiin ja peiton alla olevan käden keskisormi nousi nenän alle. Tyttö nautti kiimansa tuoksuista. Liike oli nopea ja epävarma ikään kuin hän tekisi jotain kiellettyä, kuitenkin sama toistui uudelleen. Välillä liike jatkui peiton alla ja aika kovaan tahtiinkin ja kun liike taukosi käsi nousi kasvoille.

Hetken päästä pää laskeutui taas tyynylle ja liike loppui siihen. Ajattelin jo että Sari oli tyydytyksensä saanut ja päätti jatkaa uniaan. Tyttö nousi kuitenkin istumaan sänkyyn ja katseli istualtaan minua ikään kuin epävarmana mitä tekisi. Mielensä rohkaistuna Sari lähti kiipeämään tikkaita alas sängystään ja seisoi vielä tikkaiden edessä lattialla hetken liikkumatta. Päällään hänellä oli vain tiukka valkoinen toppi ja vaaleanpunaiset pikkuhousut jotka olivat tiukasti painautuneet pakaroiden väliin.

Hetkenpäästä tyttö korjasi pikkuhousunsa vetämällä molemmista lahkeista ja kääntyi hiljaa mutta päättäväisesti ja laskeutui polvilleen sänkyni eteen.

Suljin hetkeksi silmäni tyystin koska tiesin että hän vielä tarkkaili että olinko hereillä vai en. Yritin hengittää rauhallisesti mutta kiihko nousi päähäni kankkusen tilalle niin voimakkaasti että rauhallinen hengittäminen tuntui melkein siltä että en saanut henkeä lainkaan.

Hetken päästä tunsin vienon lämpimän käden reidelläni ja tunsin kuinka Sari nosti lahjettani. Boksereiden lahkeet olivat sen verran lyhyet ja väljät että tyttö sai leikiten kaluni esille kokonaisuudessaan lahjetta siirtämällä. Uskalsin taas raottaa silmiäni kun arvailin että tytön katse oli kalussani eikä välittänyt enää tarkkailla kasvojani.

Sari vei varovasti ja sormensa kyrvän päähän ja veti hitaasti esinahkaa alaspäin. Hänen katseensa oli kuin liimautunut turvonneeseen terskaani joka pullahti ulos esinahan alta. Hän vei peukalonsa ja etusormensa terskan reunaa pitkin kiusallisen hitaasti ikään kuin tutkien peniksen anatomiaa ja ihmetellen terskan reunan nystyröitä.
Sormet jatkoivat matkaa peniksen alapuolella olevaa säiettä pitkin ja koko matkaa vartta pitkin kivespusseille. Tunsin kuinka lämmin siro käsi tunnusteli kivespusseja varovasti ja pää nojautui eteenpäin tarkkaillen läheltä lähes uutta tuttavuutta.

Käsi nousi taas peniksen varrelle ja veti jälleen esinahkaa alaspäin samalla kun tyttö nojautui entisestään eteenpäin ja hieroi terskan silkin pehmeätä pintaa hellästi poskiaan vasten. Näytti siltä että tyttö oli täysin omassa maailmassaan. Silmät suljettuina hän kuljetti terskaa edestakaisin poskelta toiselle välillä hipaisten terskaa huulillaan ja välillä ikään kuin tuoksuttaen kalua. Ilmeisesti Sari oli seksi tuoksujen perään menevää tyttöä.

Toinen käsi oli vaeltanut pikkuhousujen sisään ja sormet tekivät selvästi hyvää työtä klitoriksella koska hetken päästä kullillani oleva käsi vaihtui ja näin kuinka sormet kiilsivät kiimamehuista. Toivoin niin että Sari olisi kuljettanut sormet suulleni että olisin saanut maistaa tuota nektaria mutta olin täysin tytön armoilla enkä tilanteessa uskaltanut tehdä minkäänlaista aloitetta.
Kullinpäästä oli nyt purkautunut iso tippa omaa kiimaani ja Sari nousi hetkeksi katsomaan sitä. Hän nosti etusormen kullinpäähän ja levitti kiimatippaa terskalle ja katseli hetken sen kiiltoa. Sitten tyttö rohkaisi mielensä ja nuolaisi terskaa. Luulin että tulisin siihen paikkaan.

Näky oli niin uskomattoman kaunis. Kauniit nuoret mustien pitkien hiusten verhoamat kasvot lähestyivät kulliani ja kauniit ruskeat sensuellit silmät jäivät sitten katsomaan ja ehkä seuraamaan että tuleeko kiimatippoja lisää.
Hetkessä pää kääntyi kasvojani päin ja tajusin että hän katsoi että olinko herännyt äskeiseen käsittelyyn.

Ummistin varovasti silmäni siinä toivossa että tyttö ei ollut huomannut että katselin toimitusta salaa.

Yhtäkkiä Sari nousi seisomaan ja ryhtyi riisumaan pikkuhousunsa. Katselin taas silmäraosta kuinka pikkuhousut laskeutuivat pitkiä siroja jalkoja pitkin lattialle ja näin selvästi hyvin märän kohdan pikkareiden haaravälissä. Ei jäänyt epäselväksi tytön kiihottumisen taso.

Sari nousi varovasti sänkyyn hajareisin lantioni kohdalle selkä minuun päin. Ihastelin tytön pitkää selkäkaarta ja urheilullisen tiukkoja pakaroita kun tyttö laskeutui kullini päälle ja alkoi hieromaan klitoristaan kalun vartta pitkin. Valloittava lantion liike ja tytön tapa nautintonsa keskellä hieroa pieniä terhakkaita rintojaan ajoi minut hulluksi ja toivoin että hän päättäisi kohta ottaa kullini sisäänsä.

Joka kerta kun lantio työntyi taaksepäin näin kullini liikkuvan häpyhuulien välissä ja tiukan peppureiän katsovan minua ikään kuin anoen kosketusta.
Liike jatkui pitkän tovin ja tytön huokailut muuttuivat jo sen verran äänekkäiksi että ihmettelin että tyttö ei pelännyt minun ”heräävän” ääniin.

Hetken päästä Sari korjasi asentoaan ja lantio siirtyi vähitellen taaksepäin kohti kasvojani. Joka liikkeellä tytön märkääkin märempi pillu hieroutui vatsaani vasten, rintakehääni vasten ja kaulaani vasten jättäen kostean vanaan jälkeensä. Tyttö kumartui eteenpäin ja pillu nousi kasvojani vasten samalla kun tunsin lämpimän raskaan hengityksen kiimamehuista märkää kulliani vasten. Pian tunsin nuo pehmeät huulet terskani ympärillä vaativalla tiukkuudella. Ensin pelkkä kullinpää liikkui tuossa ihanassa kosteassa suussa mutta vähitellen liike syventyi ja lähes koko penikseni sai nauttia ihanasta suihinotosta.

Koko näkökenttä peittyi tuosta valloittavasta näystä: Sirot sisemmät häpyhuulet olivat erillään ja näin tuon märkyyden joka pursui reiästä joka kerta kun pillun lihakset supistuivat tiukasti yhteen. Klitoris oli työntynyt esiin piilostaan ja erottui selkeästi tumman punaisena ja turvonneena. En kerta kaikkiaan enää pystynyt hillitsemään itseni. Nostin päätäni hiukan ja tunsin tuon huumaavan makean kiiman tuoksun kun huuleni lähestyivät tuota kosteata turvonnutta klitorista.

Lipaisin klitorista kerran ja tyttö hätkähti ja koko keho jännittyi. Liike kaluni ympärillä pysähtyi kuin seinään kun Sari tajusi että oli hereillä. Kiusallinen jännittynyt hiljaisuus valtasi huoneen ja tajusin että olin mahdollisesti juuri käynnistänyt itselleni aikamoisen ongelmien vyyhdin. Hiljaisuus tuntui kestävän ikuisuuden ja mietin pääni puhki mitä tähän sanoisin jotta tyttö ei juoksisi ulos raivon vallassa ja kertoisi kaikille vääristettyjä tarinoita hyväksikäytöstäni.

Hetken päästä liike kullillani kuitenkin jatkui ja lantio painui entistä tiukemmin kasvojani vasten. Ilmeisesti tilanne muuttui nyt leikiksi jossa molemmat esittävät epätietoisuutta hereillä olostani tai sitten Sari vain hyväksyi tapahtuman sellaisenaan. Tytön kiihottuneisuus ilmeisesti peitti häpeän tunteen siitä että hän oli tehnyt aloitteen ja lähtenyt tutkimus matkalle kehollani.

Annoin kiimalleni vallan ja ryhdyin nuolemaan tuota kiimasta turvonnutta klitorista nauttien tilanteesta täysin voimin. Välillä nuolin myös häpyhuulia ja työnsin kielen kärjen tuolle märälle reiälle ja painoin sitä sisälle niin syvälle kuin pystyin. Sarin suihinottoliikkeet muuttuivat vaativammiksi ja kerta kerralta syvemmiksi. Tunsin jo tuon tutun kutittavan paineen nivusissani ja heräsi pelko että tulen liian pian. Halusin vielä nähdä mihin tilanne kehittyy. Halusin tuntea tuon tiukan pillun kaluni ympärillä. En vaan tiennyt että saanko tässä leikissä tehdä minkäänlaista aloitetta vai tuhoutuisiko kiihottunut tunnelma siitä.

Työnsin sormen tuohon tiukkaan pilluun ja tunsin sen vaativan puristuksen samalla kun jatkoin klitoriksen nuolemista. Sarin reidet alkoivat yhtäkkiä täristä ja tajusin että tyttö oli erittäin lähellä orgasmia.
Sari nousi kasvoiltani ja siirtyi lantioni yläpuolelle hajareisin ja levitti sormillaan häpyhuulia vieden kullin kärjen pillun aukolle. Sanoinkuvaamattoman ihana tiukkuus tuntui terskassani kun kullin kärki painui parinsentin verran tuohon märkään lämpimään puristukseen.

Tunsin että en mitenkään voisi estää orgasmin tuloa pitkään ja toivoin vaan että pääsen kokonaan sisälle ennen laukeamistani.

Piinaavan hitaasti Sari laskeutui alaspäin ja räjähtämäisillään oleva kaluni työntyi sentti sentiltä pillun syövereihin. Sari oli edelleenkin minuun selin ja pysähtyi hetkeksi kun kaluni oli pohjassa. Tyttö otti tukevan otteen reisistäni ja aloitti ratsastamisen kalullani. Alkuun tempo oli hidas ja nauttiva mutta tytön orgasmin lähestyessä tempo nopeutui nopeutumistaan. Kostutuin peukaloni tytön häpyhuulien välissä ja asetin sen peppureiälle ja pyöritin hetken. Varovasti painoin peukalon kärjen hieman tikkaan reikään ja tunsin että orgasmini lähti liikkeelle. Tunsin samalla peppureiän supistelevan ja tyttö parahti äänekkäästi kun orgasmi iski viimein. Villi ratsastus jatkui vielä ja tiukkaakin tiukempi pillu alkoi myös supistella kyrpäni ympärillä.

Koskaan en ole tuntenut niin voimakasta orgasmia ja Sarinkin orgasmi vei selvästi jalat alta. Supistukset jatkuivat vielä tovin tytön lyyhistyessä eteenpäin. Peukaloni oli toista niveltä myöten tytön anuksessa ja tyttö makasi voimakkaasti hengästyneenä reisilläni. Hiljaisuus valtasi jälleen huoneen ja päätin sulkea silmäni jotta ”leikki” jatkuisi loppuun asti. Hetken päästä tyydytyksensä saanut tyttö nousi päältäni ja kyrpäni ja peukaloni luiskahtivat ulos reistään. Tytön pillusta valui spermaa reisiä pitkin kun hän nousi seisomaan vieläkin selin minuun päin. Sari ei tehnyt elettäkään siivotakseen ulos valuvia nesteitäni vaan kiipesi sanaakin sanomatta sänkyynsä.

Molemmat nukahdimme melkein oitis ja parin tunnin unien jälkeen tapahtumasta ei ollut muuta jälkeä kuin märkä tahra matolla viereisen kerros sängyn tikkaiden alla.
Kysyin normaalilla pirteällä sävyllä Sarilta että onko migreeni helpottanut ja että joko maistuisi ruoka.
Puin vaatteet ja lähdin kävelemään kanttiinia päin.

10 kommenttia viestissä: “Isosena osa 3”

 1. kailin says:

  Ihan mahtavaa kirjoittamista,kaikki yksityiskohdatkin ok!Tällaista lisää,kirjoita pian!

 2. Sexeiran says:

  Tosi hyvä.

 3. Turbo says:

  Hyvä tarina, mutta opettele ne yhdyssanat.

 4. lovers says:

  tää oli loistava. tähän jäi koukkuun. kiitos tää oli täydellinen tarina.

 5. tonitheriki says:

  Aikaloistavaa.

 6. Makke says:

  Olen lauennut näille jatko-osille jo kahdesti tänään..viimeisen kerran 10min sitten ja tästä 3.osasta alkoi jälleen armoton seisokki. Mieletöntä ja ihanan tabua illegal-tekstiä.

  5/5

 7. hullu pervo says:

  tee lisää tarinoita!!!! parasta tekstii tällä sivulla ;)!

 8. muumi says:

  Aivan loistavaa !! Tee toki lisää oot hyvä kirjoittamaan.

 9. Seksilelu says:

  Herraisä miten hyvä. 🙂 Olet paras kirjoittaja. Loistavaa!

 10. Mikkis says:

  Todella hyvä!

Kommentoi

top