search
top

Erikoinen Bussimatka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.08 out of 5)
Loading...

Koristreenit loppuivat myöhään. Muut joukkueen tytöt olivat jo saaneet ajokortin ja lähtivät parkkipaikalta toinen toistaan hienommalla autolla. Itse jouduin kulkemaan illan viimeisellä linkkivuorolla kotiin. Oli pyhäpäivä, joten muita ihmisiä ei pahemmin liikkunut keskustassa. Hyppäsin bussiin nro 267. Ihmettelin, kuinka bussi olikin niin tyhjä. Vain minä ja bussikuski.
Mies näytti äkäiseltä, en sanonut hänelle mitään, leimasin vain korttini ja kipitin äkkiä takapenkille istumaan. Katselin ikkunasta ohikulkevia maisemia. Vaikka oli pimeää, ihmettelin, miten maisemat näyttivät kovin vierailta. Bussi ajoi kaupungin laidalla olevaan halliin, jossa linja-autoja säilytettiin.
Yritin änkyttää kuskille, että olin vielä kyydissä ja että minun pitäisi päästä kotiin. Kuski ei noteerannut puheitani. Hän istui ratin takana ja puuhasteli omiaan. päätin lähteä kysymään, mikä on homman nimi, mutta kuski ehtikin nousta ensin. Hän käveli kohti takapenkkiä rivo irvistys kasvoillaan. Kaikki ei tuntunut olevan kohdallaan.
Kuski sanoi; Sinun lipullasi ei ollut katetta, mitenkäs aiot matkasi maksaa ? Sopersin kuskille, ettei minulla ollut käteistä mukana. Kuski käveli uhkaavasti kohti takapenkkiä. Hän hymähteli ja sanoi, että meillä ei sellainen peli vetele, ettei asiakkaat maksa kyytejään.” Nyt on sinun vuoro tarjota minulle kyyti” hän mylvi. Yritin päästä pois bussista, mutta tajusin, että kuski oli lukinnut ovet.
Hän alkoi availla housunnappejaan ja sanoi, että minun olisi parempi riisuutua itse, tai hän tekisi sen vaikka väkivalloin. En uskaltanut panna vastaan ja aloin vastahakoisesti riisua takkia päältäni.
Mies repäisi minut hiuksista bussin käytävälle ja painoi maahan polvilleni. Hän otti paksun elimensä housuistaan ja painoi sen huulilleni. ”IME SITÄ!” Hän komensi. Rajuin ottein hän liikutti päätäni ja nautti selvästi dominoivasta asemastaan. Yritin päästä irti miehen otteesta, mutta tämän huomatessa pyristelyni, hän repi hiuksistani kovempaa ja alkoi työntää itseään voimakkaammin sisääni.
Itkin pelosta ja häpeästä. Hän purkautui sisääni ja käski nielemään kaiken. Kilttinä tyttönä yritin parhaani, mutta silti osa valui topilleni. Mies repi viimeisetkin vaatteet päältäni väkivalloin. Olin alasti vieraan miehen edessä, sperman sotkemana. Halusin pois, häpesin itseäni, sillä huomasin tilanteen kiihottavan minua ja kalleimpani alkoi kostua pikkuhiljaa. Mies huomasi saman ja naurahti. Teinipillu taitaa haluta vähän hämmentämistä. Kohta saat vähän ISOA VELJEÄ, mies uhosi. Hän kaatoi minut käytävälle ja työntyi sisääni. Yritin päästä pois hänen otteestaan, mutten hentona tyttönä pystynyt siihen. Mies pumppasi rajusti, huusin kivusta, ja kenties hienoisesta nautinnostakin, vaikken sitä itselleni myöntänytkään. Mies pani minua kunnes pääsi huippuunsa ja sai proteiinisen mahlansa sisääni. Aktin jälkeen hän haukkui minut likaiseksi pikkuhuoraksi ja heitti minut ulos bussista antaen pelkän ulkotakkini ja kenkäni minulle matkaan. Jouduin kävelemään lähes alasti läpi kaupungin kohti kotia, nöyryytettynä ja hyväksikäytettynä. Tämän jälkeen en suostunut enää koskaan käyttämään julkisen liikenteen palveluita yksin.

3 kommenttia viestissä: “Erikoinen Bussimatka”

  1. Kiihotti says:

    Olen samaa mieltä kagin kanssa. 🙁

  2. Kagi says:

    Jos kirjoittaja olisi kuunnellut yläpuolella olevan kusipään kaltaisia, olisimme menettäneet hyvän novellistin.

  3. Ootko tosissas? says:

    Ihan tosissaan ohjeistan ettet enää koskaan yritä kirjoittaa yhtään mitään. Tällaista juonetonta, epäloogista proosaa jaksa lukea… “Bussikortilla ei katetta”. Ehkä oikeasti bussikuski olisi pistänyt tytön ulos bussista tai tyttö itsekkin huomannut että kortista on matkat loppu. Surkeaa.

Kommentoi

top