search
top

Kenraaliharjoitus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (12 votes, average: 2.08 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Päähenkilönä 19-vuotias viulisti Marika ja hänen orkesterinsa kapellimestari Heikki. Mielenkiintoinen kenraali luvassa...

Vilkaisin nuottitelineen yli kapellimestaria, hän tuijotti minua ohjatessaan orkesteria. Poskeni punehtuivat ja sekosin soitossani. “Sori, sori”, huudahdin. Aloitimme alusta, nyt katsoin tiukasti vain nuotteihini. Tällä kerralla saimme koko kappaleen menevän oikein.
“Hyvä, hyvä! Huomenna vedetään oikein hyvä konsertti”, kapellimestari kehui ja läimäisi nuottikansionsa kiinni. Tavaroitani keräillessä mietin kapellimestarin, Harri Kuuston ilmettä. Hän oli tuijoittanut minua kiihkeästi, silmät palaen. Korkokenkäni kopisivat parketilla, kun kävelin ovea kohti. Moikkasin muutamaa soittajaa, ovella. Kiirehdin hissiin ja murehdin ja mietin seuraavan illan juhlia. Niistä tulisi varmaan samanlaiset, typerät orkesterijuhlat jossa puitaisiin konserttia uudestaan ja uudestaan. “Marika, hei Marika!” Harri huudahti ja pujahti hissinovien välistä. Kerrosvälin vaitiolon jälkeen Heikki, äkkiarvaamatta painoi Stop-nappulaa. Vilkaisin häntä yllättyneenä ja hätkähdin silmien kiihkoa. Hän sieppasi käsivarsistani kiinni ja painoi minut hissin seinää vasten. Kiihkeästi hän alkoi suutelemaan minua. Vastasin suudelmaan häkeltyneenä. Hänen kätensä harhailivat rinnoilleni ja Heikki rupesi avaamaan paitani nappeja. Avasin hänen vyönsä, samalla kun Heikki suuteli kaulaani. Lopulta hän sai paitani riisuttua. Heikki avasi farkkuni napin nopeasti ja rupesi repimään niitä pois. Samalla riisuin hänen kauluspaitansa. Hän riisui housunsa ja sitten hänen kätensä siirtyivät selkääni. Heikki hyväili selkääni ja avasi rintsikoideni hakaset näppärästi. Hän puristeli rintaa kädessään, samalla kun kellisti minut lattialle. Heikki siirtyi alemmas ja repi pienet pikkuhousuni pois. Nyt hänellä oli esteetön näkymä pyhimpääni. Käteni hapuilivat hänen vyötärölleen ja sainkin riisuttua hänen bokserinsa. Heikki suuteli minua kiihkeästi, hänen sormensa hipelöi klirotistani ja mukava väre kulki kehoni läpi, saden minut kostumaan. Hänen kalunsa oli aivan pystyssä. Hän liikutti sormeaan muutaman kerran hävylläni, kuin kokeillakseen. Sitten hän työntyi sisääni, raskaasti huohottaen. Haukoin henkeäni mielihyvästä. Tahattomasti huuliltani pääsi voihketta, hänen työntäessään kalua sisälleni. Hän makasi päälläni ja työnteli kaluaan kiihtyvämmin. Hän laukesi sisälleni ja tunsin lämpimän sperman valuvan sisääni. Voihkin ja huusin nautinnosta, kun oma orgasmini tuli heti perään. Hän vetäytyi hengästyneenä pois sisältäni ja makasi vieressäni henkeään haukkoen. Hetken kuluttua aloimme pukeutua. Hissin saapuessa aulaan Heikin ilme oli tyyni. “Oli muuten hyvä kenraali, vedä huomenna yhtä hyvin”, hän huikkasi ovelta ja astui sateeseen.

2 kommenttia viestissä: “Kenraaliharjoitus”

  1. Tatti. says:

    Hei! Hyvä tarina ja jatka samaan malliin! Ensinnäkin Tyypin ei tarvitse tulla mollaamaan virheitä sattuu kaikille. Toiseksi loppu olisi voinut olla pidempi. Kiitos tästä. 🙂

  2. tyyppi says:

    hyvä tarina! olisin kaivannut enemmän asiaa loppuun ja huomasin kaksi virhettä : yhessä vaiheessa heikki oli harri ja klitoris klirotis 😀 ei haittaa(:: jatka kirjoittamista niin edistyt!(:

Kommentoi

top