search
top

Minä, Osmo ja Lotta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 2.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa novellille Minä ja Osmo. Kyseessä ei ole vieläkään hyväksikäyttö vaan nuorten välistä seksikokeiluja. Pahoittelen kirjoitusvirheitäni.

Yllätettiin Osmon sisko suihkusta. Se alkoi huutaa jumalattomasti, että menkää pois. Osmo sai sen hiljaiseksi heti yhdellä lauseella. Jos olet hiljaa saat munaa. Lotta hiljeni heti ja totesi ” Odottakaa mun huoneessa pari minuuttia”. Lähdettiin Osmon kanssa Lotan huoneeseen. Sienät oli täynnä julkiksia ilman paitoja. Oli siellä muutama Harry Potter juliste kanssa. Juleltiin Osmon kanssa vähän niitä näitä ja samalla kattelin kelloa. Oli mennyt 8 min ja Lottaa ei näy. Alkoi jännittä ihan pirusti. Jatkettiin Osmon kanssa juttelua ja kysyin kummonen porkka olette kun vallan nussitte keskenänne? Osmo vastasi: No me serkukset vähän vaan nussitaan ja välil sisko vaan haluaa munaa ja sitten pikkuveljen kanssa harjoitellaan. Osmon pikkuveli Veikko oli 9-vuotias. Kesken meidän keskustelun kuulin askeleita jotka tulivat ovea kohden ja sitten ovi aukesi ja paikalle syösyi Lotta vain aamutakki päällään. Lotta istui mun ja Osmon väliin. Kysyi, että mikäs on homma nimi. Mää jähmetyin ja Osmo otti puhe puolen haltuun. ” Haluttais panna sua”. Lotta vastasi ” Taas”. Ihmettelin vastausta. Lotta kertoi, että just eilen oli ollut sängyssä heidän 18v serkkunsa kanssa. Osmo sanoi, että ei mene kauan ja jatkoi kun me leikitään kans vähän keskenään. Lotta vaan hymyili ja alkoi hieroa mun etumusta. Katseli mua tarkaavaisesti ja sitten vinkkasi mulle silmää. Sitten toi huulensa mun huulille ja sitten se oli menoa. Vaihdettiin tosi pitkä ja kiihkeä kielari. Lotta osasi kielen käytön hyvin 13-vuotiaaksi. Kielarin aikana Lotta avasi housuni ja ujutti munani ulos. Muutama runkkaus liike ja sitten vaati housujani pois. Tottelin ja huomasin että Osmo oli jo alasti muna pystyssä. Lotta alkoi ottamaan minulta suihin ja minä aloin imemään Osmon munaa. Jumakauta kun tunti ihanalta. Osmon muna tuntui myös suussani kuumalta ja kiimaiselta. Halusin Lotan kanssa 69:n ja pääsinkin. Osmo ujutti päänsä mun perseen lähelle ja nuoli kiveksiä. Lotta imi munaa kuin parhain imuri ja minä lipitin pillua ja kostutin ryppyreikää. Pillu maistui taivaalliselta ja peppu oli aikatavalla sperman makuinen vaikka Lotta oli tulossa suihkusta. Osmon tekemä kivesnuolinen sai hormooni vauhtiin.

Sitten alettiin siirtyymään panemiseen. Lotta haki käsirasvaa ja sillä aikaa minä nuolin Osmon peppua. Lotta puristi rasvaa käteensä ja levitti sitä peppuunsa ja Osmon peppuun. Sitten hän meni makaamaan sängylle haarat auki ja alkoi ottamaan Osmolta suihin. Samalla Osmo sormetti omaa rasvaista peppureikäänsä. Minä ajattelin, että käytänkö kortsua, mutta sitten ajattelin että antaa mennä. Tein muutaman runkkaus liikkeen ja kiimatipppoja tuli ulos munasti. Sitten kävin Lotan tälle ja ohjasin munani kosteaan pilluun. Ei ollut kauhean tiukka, mutta sopi minulle hyvin. Lotta selvästi nautti munan tunteesta sisällään. Aloin rytmikkään panemisen. Osmo nautti myös siskonsa suihinotosta. Mielessäni mietin, että millanen porukka tämä oikein on kun keskenään harrastetaan seksiä. Lottaa paniessani imin hänen pieniä nännejään. Ne nöpöttivät kaunnisti minua varten ja Lotta tykkäsi kun hieman imin niitä. Ajattelin, että älä vaan laukea pilluun koska persekkekkin on vielä panematta. Sain tarpeeksi Lotasta ja siirryin Osmon luo. Muistin, että pepussa oli jo käsirasvaa joten laitoin heti etusormen pepun sisään. Sitä siinä hieman liikuttelin sormea edes sun takas. Osmo meni kontilleen eteeni ilman pyytämättä. ja minä aloin asettelemaan munaani pepun suulle. Muna luiskahti sisään melko helposti. Aloin rytmikkään panemisen. Osmo ähisi tyytyväisenä ja mutta valitti, että muna tuntui enemmän kuin viimeksi. Johtui varmaan viime kerran panotahdista ja kokemattomuudesta ison vehkeen kanssa. Jatkoin silti panemista koska Osmosta en saisi ihan heti tarpeekseni. Lotta oli myös valmistellut peppuaan minulle. Levitti rasvaa niin syvällä anaaliin kuin sormet meni ja katseli minua kysyvästi.

Lopulta lopetin Osmon kanssa ja Siirryin takaisin Lottaan. Lotta makasi selällään ja nosti jalkansa koukkuun rintakehälleen. Pienen pepun aukko paljastui kauniisti minulle. Ihailin hetken näkymää ja sitten aloin asetella munaa pepun aukolla. Painauduin vähän munalla ja se upposi kertaheitolla. Lotta vaan nauroi ja minä aloin nussimaan niin lujaa kun jaksoin. Lotta vaan nauroi ja pyysi lisää. Minä hikisenä nussin mielestäni todella lujaa ja kovalla voimalla. Lotta imi samalla Osmon munaa . Hetken päästä Osmolta lensi lasti Lotan naamalle. Lotta keräsi kielellään kaiken mitä irti sai ja purskutteli spermaa ja syljkeä suussaan. Sitten oli sylkevinään, mutta juuri kuin meinasi lasti valua pois suunpieliä pitkin niin Lotta nielaisi kaiken. Siinä nussiessani ajattelin, että jumankauta mikä tyttö ikäsekseen. Mutta vaikka yritin laueta niin en lauennut tähän ihanaan peppuun. Olisi ollut mahtavaa laueta sinne.

Sitten Lotta sai ahaa elämyksen ja totesi: ”Jatketaan suihkussa”. Otti minua ja Osmoa käsistä kiinni ja hinasi suihkuhuoneeseen läpi kämpän. Kun päästiin perille niin Lotta laittoi suihkun virtaamaan. Pyysi mua ja Osmoa istumaan lattialle. Istuttiin kiltisti ja sitten Lotta painoi pillunsa mun naamalle. Luolin sitä minkä kerkesin ja Lotta nautti. Sitten Lotta sanoi ja otti askeleen taakse päin: ”Hiero nopealla tahdilla mun klitoa”. Tein työtä käskettyä ja kun hieroin nopealla tahdilla niin tunin lämpöisen virran, joka muuttui nopeasti Lotan kovaan orgasmiin ja kusemiseen. Kusta lensi mun Osmon päälle. Olin kuin taivaassa. Osmollakin seisoi jo. Lotta syrähti lopuksi minun syliini ja munani upposi Lotan pilluun. Lotta kuiskasi, että ala vaan panemaan mää en jaksa. Tein työtä käskettyä. Osmo siirtyi myös siskonsa taakse ja ujuitti pippelinsä siskonsa peppureikään. Nussimme Lottaa kahdesta suunasta ja silloin olin Lähellä tulimista, mutta yhden asennon vielä halusin. Halusin Osmon ratsastamaan selkä päin minua ja Lotan Osmon päälle.

Kaikille Osapuolille tämä kävi. Osmo istuuntui pikkuhiljaa munani päälle ja Lotta tuli perässä. Pientähän säheltämistä se oli, mutta Osmon pepun tiukkuus varmisti sen, että kohta mullakin lentää. Lotta siirtyi pois meinän päältä ja Osmo meni mahalleen makaan suihkun lattialle. Nosti vähän peppureikäänsä ja minä tulin päälle ja kolmen työnnön jälkeen tulin paineella ja kaikki ei millään mahtunut Pieneen peppuun. Kun otit munan pois anaalista niin vika ruiskaus lensi Osmon alaselälle. Istuin väsyneenä lattialle. Sitten kahmaisin Osmon pepusta sormella kunnon lastin spermaan ja annoin sormen Osmon imettäväksi. Lotta nuoli ja imi Osmon puhtaaksi. Lopuksii otettiin yhteissuihku.

Kun kävelin seuraavana päiväni olin taas Osmolla ja häneen huoneessa alasti aloittamassa pikku panoa niin kuulin kuinka auto kurvasi pihaan. Osmon ja Lotan äiti oli tullut kotiin. Vaudillapuettiin vaatteet ja juokstiin ulos. Tramponiille. Kerkesin shotrsit vetää päälleni kun Osmon äiti huikkasi ovelta, että ompas pojilla kuuma. Ottakaa nyt shortsitkin pois ja ottakaa aurinkoa. Osmo huusi, että ei ole boksereita. Äiti vastasi, että ei naapurit ole kotona eikä tieltä siihen näe. Eikä noin vanhat pojat varmaan ujostele nähdän toisten pippeleitä. Noh se oli käsky. Levitin pyyhkeen ja otin shortsit pois ja menin makaamaan pyyhkeen päälle. Kuulin kuinka Osmon äiti hiukkasi ovelta, että lähtisivät Lotan kanssa kauppaan. Ollaan pois tunti ja saatte rauhassa ottaa aurinkoa. Kun lause päättyi alkoi kaveri jalkojen välissä herätä ja samalla Osmon käsi oli munalla kiinni ja samassa sanoi., että kai täälläkin voi nussia….

Kommentointi on suljettu.

top