search
top

Isosena osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 3.81 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkosa tarinalle Isosena osa 1

Makasin silmät suljettuina ja kävin läpi mitä oli just tapahtunut. Nooran nesteet valuivat poskiani ja leukaani pitkin ja kutitti mutta en uskaltanut liikahtaa. Pelkäsin jäädä kiinni hereilläolosta jolloin äskeinen teko olisi ollut minulta aktiivista osallistumista laittomaan seksiin alaikäisten kanssa. Pelkäsin sitä että tytöt eivät pystyisi pitämään tapahtumaa salassa vaan kerskuisivat muille nuorille jolloin asia saattaisi tulla yleiseen tietoon…ja mihin se johtaisikaan.

Voin kuvitella että ainakin Mira kerskuisi autuaasti tapahtumasta. Olisi vain turvallisempaa jäädä tietämättömän hyväksikäytetyn rooliin. Samalla poltti käsiä ja mieltä saada tuntea noiden pehmeiden teinityttöjen ihot käsissäni ja tunnustella noita jo tutuksi tulleita pieniä kiimapilluja.
Myös vatsallani lilluva spermalätäkkö alkoi valumaan kylkeä pitkin.

”onks kellään paperia hei! Tää valuu kohta lakanoille, me jäädään vielä kiinni tästä” huudahti Tiia.

”Mull on nessuja. Koitas niillä pyyhkiä” Mira vastasi ja alkoi kaivamaan laukkuaan.

Tytöt pyyhkivät vatsaani tarkasti jonka jälkeen Mira meni Emilian viereen polvilleen.

”oisitsä halunnu kokeilla vai miks kysyit?”

”toi näytti niin ihanalta kun Tiia ratsasti sitä, mä haluaisin kans kokeilla miltä se tuntuu. Mut nyt se on ihan pehmee” vastasi Emilia.

”kyl kundille saa yleensä stondiksen aika pian uudestaan vaikka sillä että imee sitä mut en oo ihan varma ku se nukkuu…kokeile”

”mut ku se on ihan spermassa…yäk!

”no mä voin tehdä sen” Mira tokaisi.

Tunsin Miran pehmeät huulet terskallani ja käden hapuilevat liikkeet velton ja märän kalun paetessa käsistä. Mira otti hetken päästä kullin suustaan ja maiskutti hiljaa ikään kuin maistellen makuja.

”ei tää oo pahaa oikeesti. Siinä maistuu Tiiakin vähän” Mira irvisti.

Muut tytöt hihittelivät taustalla.

”mäkin voin kokeilla” Emilia sanoi teennäisen rempseällä äänellä.

Tytöt vaihtoivat paikkaa ja Emilia imaisi kullin suuhunsa. Yleensä minulla kestää melkein tunnin panon tai runkun jälkeen ennekuin saan työstettyä uutta nousemista ja silloinkin vaivan kautta mutta tilanteen tuoma kiihko auttoi näemmä asiaa siinä määrin että hetki sitten rajun orkun ja ison satsin syöksemä penikseni alkoi näyttämään heräämisen merkkejä taas.

”tää kahvaa huuhha” Emilia sopersi enkä tiedä ymmärsikö yksikään tytöistä mitä hän oli sanomassa mutta minä tiesin tarkkaan mitä tyttö tarkoitti.

Raotin silmiäni saadakseni edes vilauksen siitä kun tuo nuori kiimasta sekaisin oleva tyttö otti minulta suihin ja näky oli suorastaan huumaava. Emilian lyhyt melkein valkoinen kesäauringon vaalentama polkkatukka heilui korvien päällä hipaisten nivusiani joka kerta kun kullini työntyi syvemmälle suuhun.

Tytön vaalea hoikka peppu oli pystyssä kun hän polvillaan nojasi sängyn reunaan. Emilian takana Sari hakeutui lähemmäs tytön takapuolta ja Mira vinkkasi Sarille silmää.
Sari kyyristyi alas ja vei kasvonsa tytön haaraväliin jolloin Emilia nytkähti ja hihkaisi vaimeasti melkein protestoiden tapahtumaa. Samalla Mira laittoi kätensä Emilian olkapäälle ja sanoi vaimeasti:

”jatka vaan…mä lupaan että se tuntuu hyvältä. Sari teki mullekin”

Tunsin pehmeät sormet kiveksilläni ja kuulin Tiian äänen:
”koittakaas näitä, ne on niin pehmeitä”

Tiia pyöritteli kiveksiäni sormiensa välissä ja nosti koko kivepussia kädelläään.

”Mut aika painavat. Miten jätkät jaksaa raahata noit kokoajan. Ja nehän on varmaan tielläkin?”

”Onhan naisilla tissitkin. Noorallakin on aika isot. Kyl nekin painaa. Saaks niitä kokeilla vähän” Mira kysyi.

”joo mut en mä haluu yksin olla tissit paljaina. Kaikki muutkin saa luvan näyttää” Noora tivasi.

Tytöt ryhtyivät riisumaan paitojaan ja näky oli hehkeä. Nooralla ja Miralla oli kehittyneimmät rinnat. Nooralla ehkä jo C kuppia, Miralla hieman pienemmät. Tiian rinnat olivat ehkä juuri ja juuri b kuppikokoa suippomaisine nänneineen ja Sarin rinnat ehkä a kuppia. Emilian rinnan aluista näkyi vasta suippomaiset nännit jotka tytön laihasta olemuksesta päätellen tuskin kasvaisivatkaan kovin isoiksi.

Näky toi kullini kasvuun lopullisen tarvittavan kovuuden ja alkoi jo tuntumaan että Emilian yllättävän vakuuttava suihin otto kasvattaisi hänestä vielä joka pojan unelma tytön. Tyttö ynisi jo aikalailla ja nautti selvästi Sarin työskentelystä jalkojen välissä.

Mira siirtyi Nooran rintojen kimpusta Emilian pepun viereen ja avasi nessu nyytin johon tytöt olivat pyyhkineet lastini. Hän nosti sormillaan paperista spermaa ja nosti sen Emilian peppu reiälle.

”hei mitä te…” tyttö inahti, mutta Mira kiirehti väliin:

”ei hätää Emppu, tää tuntuu hyvälle. Mä teen sitä itelleni joskus kun sormetan”

Mira pyöritteli etusormeaan peppu reiällä hetken ja ryhtyi sitten varovasti työntämään sormea sisään.
Emilia ynähti voimakkaasti kun sormi liukui peppuun toista niveltä myöten. Mira aloitti hitaan edestakaisen liikkeen sormellaan ja kullini luiskahti tytön suusta kun niska suoristui ja tyttö huokaili raskaasti. Tiia siirsi kätensä kullilleni ja alkoi vatkaamaan sitä. Sari makasi poikittain pää Emilian jalkojen välissä ja minulla oli suora näkymä tytön pilluun johon keskisormi ja nimetön upposivat jatkuvasti. Tytön lantio nousi rymikkäästi lattiasta ja siitä jo näki että tytön orgasmi ei ollut kovin kaukana.

Noora siirtyi polvilleen Emilian viereen ja alkoi pyörittelemään Emilian pieniä mutta kovia nännejä sormillaan. Tytöt olivat selvästi päättäneet että porukan nuorin viedään nyt seitsemänteen taivaaseen.

”mä haluun kokeilla tota munaa mun sisälle” Emilia ynisi.

”mee vaan tohon päälle niin me autetaan” Mira opasti.

Emilia nousi täristen sänkyyni ja kyykistyi kaluni ylle selkä minuun päin. Jalkopäässä olevasta ikkunasta aamun sarastus valaisi huonetta luoden kauniin profiili kuvan tytön avoimesta jalkovälistä. Ikäisekseen yllättävän suuret häpyhuulet kimalsivat osittain tytön omista nesteistä ja Sarin sylestä ja häpyhuulet olivat armottoman kiihottavasti auenneet luoden V muotoisen varjokuvan ikään kuin nuolen kärki joka osoitti oikean reitin kullilleni. Vaon keskellä muotoutui selkeä pyöreä nupukka. Pienen pieni klitoris joka turpoessaan oli löytänyt tiensä ulos suojastaan. Nupukan kärjestä valui hitaasti pitkä limavana joka tipahti kiveksilleni juuri ennen kuin tyttö aloitti laskeutumisen kyrpääni kohti. Tiia piti toisella kädellä kyrpääni suorassa ja etsi toisen käden sormilla Emilian pillun aukon johtaen terskani oikealle kohdalle.

Tunsin voimakkaan paineen tytön painautuessa koko painollaan kyrpääni vasten. Terskan kärjessä tuntui jo kuinka reikä hiljalleen avautui ja terska painui ehkä sentin verran sisälle mutta luiskahti voimakkaasti aukolta taipuen suoraan taaksepäin lähettäen salamoivan kivun nivusistani. Nytkähdin ja yritin peittää parahdustani mutta syvänä henkäyksenä se taisi paeta huuliltani. Kaikki tytöt jäätyivät hetkessä paikoilleen.

Tyttöjen pelokkaat katseet porutuivat kasvoilleni ja pidin silmäni visusti kiinni ja olin pitkään täysin hengittämättä. Vasta kun Emilia nousi taas haara asentoon uskalsin taas raottaa silmiäni ja hengittää vaimeasti.
Näin kuinka Tiia painoi ensin yhden sormen Emilian pilluun ja sovitti pitkään toista sormea pillun aukolle. Emilia huokaisi kun toinen sormi viimein luiskahti pilluun ja Tiia levitteli sormia ikään kuin yrittäen venyttää aukkoa saadakseen kyrpäni mahtumaan tuohon kireään teinipilluun. Sormien välistä valui noro kiimanesteitä joten kuivuus ei ollut asiassa haittana.

Emilia aloitti uuden laskeutumisen ja Tiia veti sormensa ulos juuri kun terskani pää asettui niiden väliin. Taas tuntui voimakasta painetta mutta Emilia oli selvästi päättänyt mahduttavansa tuon kovan kyrvän kiimaiseen pilluunsa. Terskan painuessa taas sentin verran aukkoon tyttö teki pieniä ponnahdus liikkeitä jolloin terskan pää viimein luiskahti tuon kaikkein tiukimman esteen läpi. Emilia parahti ja alkoi täristä. Tyttö nojasi eteenpäin ja oli pitkän aivan liikkumatta ja onneksi olikin koska tuon ensimmäisen tikukan rengasmaisen esteen läpi työnnyttyään kullini koveni entisestään ja tuntui että minulta tulee mikäli tuo tiukka puristus lähtee pieneenkään liikkeeseen. Muut tytöt siirtyivät Emilian taakse ja katsoivat silmäkovana kuinka terskan pää oli hautautuneena Emilian tiukan reiän sisällä. Tunsin kuinka pillun lihakset supistelivat ja puristivat terskaa ja näin tytön kiiltävän anuksen supistelevan samaan tahtiin.

”Anna mennä vaan Emppu, se alkaa tuntuun hyvältä kun liikut” yritti Mira rohkaista ystäväänsä eikä malttanut olla koskematta tytön supistelevaa peräaukkoa. Peukalo pyöri peräaukolla ja Emilia ryhtyi hitaasti painautumaan alaspäin. Samalla kun tytön kankut osuivat nivusiini tunsin terskaani vasten tuon kireän, kostean ja lämpimän tunnelin päätyseinän.

”Tää tuntuu niin hyvältä” tyttö huokaisi ja aloitti kiihtyvän ratsastuksensa. Tiian käsi siirtyi hyväilemään Emilian klitorista etupuolelta ja Miran sormi painautui ikään kuin vahingossa tytön peppu reikään joka laskeutumisella. Tyttö piti kiinni yläpunkan pohjan säleiköstä ja aloitti villin ratsastuksen. Tytön huulilta kuului vaimeaa yhtäjaksoista yninää josta Emilia itse tuskin oli tietoinen. Tuntui siltä että tyttö oli paennut mielessään omaan nautintojen maahansa jossa hänellä oli vain yksi päämäärä. Saavuttaa orgasmi mahdollisimman pian.

”Multa tulee ihan just”, tyttö huohotti, ja Mira aloitti kiivaan sormettamisen Emilian peppuun.

Tunsin kuinka jo toinen orgasmini lyhyessä ajassa lähti liikkeelle.

Tyttö alkoi täristä ja vääntelehti voimakkaasti, kun orgasmi pyyhki hänen ylitseen. Emilia taipui eteenpäin ja kyrpäni luiskahti voimakkaan lurpsahduksen säestämänä pillusta ja näin, kuinka pillun aukko supisteli orgasmin voimasta. Tiian käsi hieroi voimakkaasti klitorista ja Sari hyökkäsi märkyyttään kiiltelevän kyrpäni kimppuun sen vapautuessa pillusta. Sari aloitti nopeatahtisen suihinoton juuri, kun saavutin orgasmin huipun. Spermani ryöpsähti syvälle tytön suuhun pitkinä voimakkaina ryöppyinä. Tyttö nieleskeli lastini minkä kerkesi ja runkkasi samalla kullin vartta. Tytön kiima oli selvästi nähtävissä.

Orgasmin loppuessa Sari jatkoi vieläkin imemistä ikään kuin toivoen, että nesteitä tulisi vieläkin lisää. Kahden orgasmin jälkeen kyrpä alkoi kuitenkin tuntua sen verran herkältä, että vieläkin jatkuva suihinotto tuntui melkein tuskalliselta. Juuri kun olin nostamassa käteni ja työntämässä tytön suun sivuun, hän lopetti imemisen ja vältyin paljastumasta.

Emilia makasi etukenossa Tiiaan nojaten ja nytkähteli vieläkin voimakkaasti orgasmin jälkimainingeissa. Miran sormi oli pysähtynyt juurta myöten tytön anukseen ja Mira veti sitä hiljaa ulos. Sormen vapautuessa peppureiän puristuksesta reiästä puristui supistelujen tahdissa ulos muutama tippa hieman ruskeaksi värjäytynyttä limaa.

”Toi näytti nii vitun kiihottavalta”, Mira tokaisi katsoessaan märkänä kiiltelevää sormeaan.
Sari nieleskeli vieläkin viimeisiä spermoja ja oikea käsi teki vimmatusti töitä jalkojen välissä.

3 kommenttia viestissä: “Isosena osa 2”

  1. momo says:

    Sain 2 kertaa orkun:]

  2. Mikkis says:

    Loistava!

  3. Seksilelu says:

    Erinomainen tarina, odotan innolla kolmatta osaa. 🙂 Kiihottavia tarinoita.

Kommentoi

top