search
top

Erikoista peppuseksiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...

Tämä tapahtui muutama kuukausi sitten. Oli minusta sen verran erikoinen tapaus että ajattelin kertoa sen täällä, vaikken mikään kirjoittaja olekaan.

Olen vähän reilu 40 v mies ja olen aina tykännyt itseäni iäkkäämistä naisista. Hauskaa on tullut pidettyä jopa yli 70-vuotiaiden rouvien kanssa ja kivaa on ollut. 😉 Tämän tarinan rouva (leskirouva) on vähän yli 60 v, sellainen klassisen tyylikkäästi pukeutuva ja huolitellusti meikattu, kaunis ja hoikka leidi. Tutustuin häneen suomi24:n treffeillä, jossa juteltiin muutama päivä ja sitten sovittiin iltateetapaaminen rouvan kotiin.

Menin sovittuun aikaan rouvan luo, juotiin teet ja konjaktit ja juteltiin niitä näitä. Teen jälkeen siirryttiin olohuoneen sohvalle juttelemaan, kosketeltiin siinä vähän ja suudeltiin. Hyväilin rouvaa vaatteiden päältä ja vähän altakin 🙂 ja meno alkoi olla jo aika kiihkeää. Ajattelin, että on parempi käydä tyhjentämässä rakko ennen kuin mennään pidemmälle, joten tuumasta toimeen ja vessaa kohti. Tehtävästä suoriuduttuani palasin takaisin olohuoneeseen, mutta rouva ei ollutkaan enää siellä. Ihmettelin vähän aikaa ja kurkkasin keittiöön, turhaan. Jäljellä ei ollut enää kuin makuuhuone, joten suuntasin sinne, ja jossain määrin hämmästyin kun leidi oli sängyllä kontallaan, ilkosen alasti. Peppu ovea kohti eli “tuijotti” suoraan minua kohti. Ensihämmenystä ei monta sekuntia kestänyt 🙂 ja pikkuveitikkani jysähti saman tien kovaksi. Rouva ei puhunut mitään, joten minäkään en ryhtynyt mitään puheita pitämään 🙂 vaan riisuuduin nopeasti ja menin sängylle rouvan taakse polvillani.

Hyväilin rouvan selkää, kylkiä, peppua, ja kurottauduin sormeilemaan rintoja. Rouva tuntui vähän välttelevän kosketuksiani, mitä hieman ihmettelin. No, ajattelin kokeilla tavaran valmiutta ja kosteustilannetta. En ehtinyt kuin hipaista rouvan pillua, kun hän nopeasti vetäytyi kosketuksestani pois. Hän kurotti kättään vieressä olevalle yöpöydälle ja otti sieltä liukuvoidetuubin, jonka hän asetti notkolla olevalle selälleen, edelleen mitään sanomatta, ja kurotti sormellaan osoittamaan peppureikäänsä. Ymmärsin kyllä yskän 🙂 joten otin tuubin käteeni, puristin siitä liukkaria käteeni ja voitelin sillä sekä rouvan peppureiän että pikkuveitikkani, ja aloin hitaasti työntyä leidin suklaaosastolle. Rouva ei tosiaankaan ollut ensimmäistä kertaa asialla, hän osasi rentouttaa supistajalihaksia jotta pääsin hyvin uppoutumaan peppureikään ja peräsuoleen. Kun olin työntynyt pohjaan, hän tiukensi otettaan ja puristi kullini vartta. Tätä tapahtui aina jonkun aikaa: aina kun työnnyin pohjaan, ryppynaru kiristyi ja kohta taas löystyi, jotta pääsin suorittamaan eestaas-liikettä. Puristus tuntui niin hyvältä, että en hommaa kauan kestänyt vaan laukesin rouvan suoleen. Tällä hetkellä kuulin ainoan äännähdyksen rouvan suusta koko aktin aikana, nimittäin vaimean, tyytyväisen oloisen “uuhh…”

Minä lysähdin äkillisen väsymyksen 🙂 kourissa sängylle rouvan viereen, ja melkein saman tien rouva lähti vessaan. Äänistä päätellen hän tuntui peseytyvän siellä, tuli takaisin makkariin ja alkoi pukeutua samalla jatkaen jutustelua siitä mihin se oli jäänyt olohuoneen sohvalla, kuin välissä ei olisi mitään tapahtunutkaan. Olin taas vähän ihmeissäni, mutta rouva antoi minulle pyyhkeen vihjaisten, että mun olisi aika mennä pesulle. Niin teinkin, pukeuduin ja palasin takaisin olohuoneen sohvalle, missä rouva olikin jo odottelemassa.

Myöhemmin, rouvan asunnolta poistuessani, olin hämmentynyt mutta onnellinen. 🙂 Rouvasta en ole sen koommin kuullut mitään.

Yksi kommentti viestissä: “Erikoista peppuseksiä”

  1. mister says:

    Liikaa hymiöitä. Ei hullumpi tarina, onnistuneesti tositapahtumasta raportoivan tyylinen, josta syystä turhan lyhyt ja aavistuksen töksähtävä.

Kommentoi

top