search
top

Oma Laura 15 v. Naapurista III

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.55 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Naapurintyttö villinnyt nelikymppisen perheenisän täysin.

Katselin ikkunasta kadun yli Lauran kotitalon pihalle, jossa hän keskusteli isänsä kanssa ja viittoili kohti pysäkkiä. Olin ymmärtävinäni, että isä oli tarjoamassa kyytiä keskustaan, mutta Laura kieltäytyi pontevasti ja lähti vetämään lentolaukkua kohti kulman takana olevaa bussipysäkkiä. Mennessään hän vilkutti isälleen ja sanoi vielä jotakin. Portista ulos tullessaan hän vilkaisi altakulmain meidän talomme suuntaan, mutta jatkoi ripeästi matkaansa pysäkille.

Siirryin ikkunasta eteiseen ja otin käsivarrelleni takin ja laukun käteen. Huikkasin yläkertaan vaimolleni lähteväni nyt ja palaavani sitten sunnuntai-iltana.

“Ookoo, pidä nyt sitten hauskaa ja aja varovasti,” vastasi vaimoni, ikäänkuin häntä olisi kiinnostanut menemiseni.

“Kerro Susalle ja Matille terveiset,” sanoin takaisin, sillä en ollut sinä päivänä perillisiäni nähnyt.

Menin ulos autolleni ja panin laukun takapenkille. Hyräytin auton käyntiin ja ajoin portista kadulle jossa käännyin vastaiselle suunnalle mihin Laura oli mennnyt. Ohimennessä nostin kättäni Lauran isälle, joka teki jotain syysaskareita pihalla. Ajoin korttelin ympäri ja pysäköin pienen matkaa ennen bussipysäkkiä. Näin Lauran tulevan toisella puolen pysäkkiä ja kävelevän sen ohi autolleni. Avasin oven ja hän luikahti sisään. Otin Lauran laukun ja nostin sen omani viereen, puristin häntä polvesta, sillä en suukkoa uskaltanut julkisesti näillä kulmilla antaa. Tein u-käännöksen ja pakenimme kahdeksi vuorokaudeksi pois omiemme luota.

Laura, kesän ja koko syksyn ajatuksieni keskipiste, oma koukuttajani ja pääni pyörälle pistänyt ihanuus istui nyt vierelläni kun ajoin kohti Tamperetta. Kesällä oli tämä naapurintyttö ilmestynyt pikkuverstaaseeni, ja siitä oli alkanut salaiset tapaamisemme joita oli jo useampi, ja kaikki olivat johtaneet mitä ihanimpiin kokemuksiin. Olimme suunnitelleet tätä matkaamme jo jonkin aikaa ja nyt, koulun syysloman aikaan se sitten tehtiin. Laura oli kotonaan viisitoistavuotiaan, kohta kuudentoista, näppäryydellä kehitellyt tarinaa vierailusta koulukaverinsa mummolaan Heinolan taakse. Sinne he lähtisivät ystävättären kanssa kahdestaan linja-autolla. Tämä juoni upposi Lauran vanhempiin.

Olimme Lauran kanssa päätyneet siihen, että Tampere olisi turvallinen paikka, sillä kummallakaan ei tietojen mukaan ollut siellä sukulaisia tai muita tuttuja. Olin varannut huoneen Koskikadun Cumuluksesta, ja jos jotain hämmennystä tulisi, niin Laura olis tyttäreni ja minä nelikymppinen, hieman päälle, isä. Sisäänkirjautumisessa käyttäisimme omia nimiämme ja minun osoitetta. Nykyään ei edes nimistä ota selvää, sillä perheissä voi olla useampi sukunimi. Nykymaailma on helppoa, vaikka meidän tapauksessa vaarallinen, alaikäinen ja keski-ikäinen lemmenmatkalla. Kieltämättä Laura oli huomattavastikin ikäistään vanhemman näköinen, varsinkin nyt matkalle sonnustautuneena nuorena naisena. Hän oli myös huomattavasti kokeneempi ikäisiään eräissä asioissa, joihin olin saanut tutustua. Vieressäni istui nuori lady, hiukset laskeutuen sileinä olkapäille. Kevyt meikki ja pukeutuneena kuin aikuinen nainen. Huomasi, että oma äiti on tekemisissä vaatetusalan kanssa, ja siksi myös tytär osasi kantaa asunsa hienosti ja kauniisti. Varmaan oli äidin ohjauksen tulosta nytkin valittu matka-asu, joka koostui kapeasta hameesta ja paitapuserosta, jossa kiitettävän rohkeasti ylänappeja auki. Kiiltävät sukat suojasivat pitkiä jalkoja ja lopuksi korolliset nilkkurit. Ei olisi uskonut naista nuoreksi teiniksi. Suuri oli ero siihen tyttöön joka pihallemme silloin tällöin ilmestyi pienet ja kireät farkkushortsit jalassa joissa sepalusnapit vain soi, tai tiukkaakin tiukemmissa leggingseissä joissa pyllyn muodot korostuivat.

Katselin vieressä istuvaa tyttöä ihaillen ja laskin käden hänen reidelleen. Hame oli noussut korkealle ja kiiltävän sukan peittämä raaja värähteli pienissä auton heilahteluissa sen kulkiessa asfaltin epätasaisuuksien yli. Reiden yläosassa pilkisti tummempaa, pitsistä kaistaletta hameen helman alta. Silitin sitä ja totesin sen olevan sukan kiristävää suuta, stayupien resoria. Seköhän se nimi sille on? Laura oli muuntautunut tytöstä naiseksi.

“Nuo sinun sukat kiiltävät, ne on kauniit. Pysyykö nuo hyvin ylhäällä,” tiedustelin ja hivelin lämpöistä reittä.

“Kyllä ne pysyy. Pitää vaan olla oikeaa kokoa ja laadukkaampaa tekoa. Äiti näitä on hankkinut ja näköjään mulle ihan oikean kokoisia.”

“Oliko sinulla vaikeuksia lähdön kanssa? Aikoiko iskä lähteä viemään sinua Kamppiin?”

“Joo, se meinas ihan väkisin lähteä, mutta sain sen uskomaan, etten tahdo ja halusin kerrankin tehdä koko matkan ilman toisten apua,” naureskeli Laura.

Olimme jo lähellä Lempäälä ja moottoritie veti hyvin. Ajelin rentona ja vailla huolia Lauran valitseman musiikin soidessa soittimesta. Hivelin edelleen Lauran reittä hänen pitäessään kättä kädelläni. Kuljetin kättä pitkin sisäreittä polvelle ja takaisin ylös kohti lämpöä hohkaavaa syliä. Työnsin kättä ylemmäs helman alle ja tunnustelin pikkusormellani Lauran pimpin seutua. Sitä peitti pitsinen kangas jonka läpi aistin pulleat häpyhuulet. Liikutin sormea kankaan päällä häpyhuulien välissä ja huomasin miten Laura aavistuksen verran levitti jalkojaan ja katsoi minuun.

“Mitä sinä nyt? Vaarallista, keskity nyt kulta vaan ajamiseen,” ja sitten naurua.

Oli mukavaa kun Laura sanoi kulta. Otin käteni pois sylistä, mutta jatkoin reiden hyväilyä ja Laura laski oman kätensä taas kädelleni.

Ajoin Cumulus-parkkiin jossa nousimme autosta. Laura oikoi hamettaan kuin aikuinen ja pani päälleen vaalean takin. Itse heitin oman olkapäälleni ja lähdimme laukkuinemme hissille ja nousimme hotellin respaan. Laura jäi istumaan tummalle nahkasohvalle kun menin tiskille ilmoittamaan varanneeni huoneen ja tieto ruudulta löytyi heti. Respaihminen antoi avainkortit ja sisäänkirjautumiskaavakkeet, jotka voisimme täyttää huoneessamme. Hän kertoi aamiaisesta ja ravintolan aukiolosta jos haluaisimme illemmalla käydä syömässä, sekä muuta tähdellistä tietoa.

Hissi vei meidät neljänteen kerrokseen ja sain Lauralta hissisuudelman. Tuntui kuin Laura olisi kasvanut kesäkuusta pituutta, sillä hänen silmänsä oli nenäni korkeudella ja suudelman anto oli helppoa. Täydestä naisesta Laura kävi, sen huomasi jo ala-aulassa, jossa emme herättäneet moraalista närkästystä emmekä muutenkaan mitään epätavallista huomiota. Huoneemme oli Tammerkosken puolella, mistä näköala oli moitteeton ja puiston puutkin olivat jo tiputtaneet suuren osan lehdistään ja näköala oli hieno. Huone itsessään oli juuri sopiva kahden vuorokauden oleskeluun, siisti eikä ahdas. Suuri kaksoisvuode jonka kahta puolen yöpöydät. Kylpyhuone, jota tulisimme ahkerasti käyttämään, hohti puhtautta. Vaatekomerossa löytyi kaksi valkoista kylpytakkia ja uskoin niiden olevan suurimman osan ajastamme käytössä, -niinkuin sitten olikin.

“Kulta, käydään hei yhdessä suihkussa ja tullaan sitten tähän sängylle, jooko,” touhusi Laura.

“Sopii, mutta meidän on sitten myöhemmin vielä puettava päällemme ja käytävä jotain syömässäkin.”

“Nii’in, mutta ensiksi mä haluun kyllä olla sun kanssa tässä,” vastasi Laura sillä nuorten kielellä, istuen sängyn reunalle ja taputtaen sitä.

“No niin haluan minäkin.”

“Mutta ollaan sitten aika kauankin tässä,” halusi Laura edelleen.

“Ollaan, ja ajattele, voimme olla kaksi yötä, eikä yhtä, niinkuin silloin elokuussa siellä meidän vierasmajassa.”

“Oli sekin ihanaa, ja kaikki ne kerrat jälkeenkin päin, vaikka aina piti mennä himaan kun porukat tuli.”

“Olisi se hienoa, jos me voisimme talvellakin aina silloin tällöin tavata ja olla lähekkäin. Tietenkin jos sinä haluaisit.”

“Voi kulta, ihan varmasti haluan.”

Laura nousi ja pani kädet kaulalleni ja halasi, antoi suukon poskelle ja käänsi omansa olkapäätäni vasten ja ynisi hiljaa. Tuntui mukavalle kun Laura käytti kulta-sanaa, jonka käyttöön kysyi jo kesällä lupaa. Muualta en sitä enää kuullut, en aikoihin.

Seisoin suihkukopin liukuovella ja katselin miten Laura istui pienellä pissillä polvet somasti yhdessä. Rintojen nännit, kuin maapähkinän puolikkaat, sojottivat kutsuvina koristeina nuoressa povessa. Minä seisoin ja katselin, tunsin kaluni kovenevan yhä lisää siitä puolikovasta, joka oli ollut lähes koko matkan Tampereelle. Lauran käsi sipaisi paperilla reisien välistä syliään ja kuivasi pois mahdolliset pissitipat sekä nousi ja tuli kanssani suihkuun. Kaluni heilahteli vallattomasti tönien Lauraa reisiin, pakaroille ja vatsalle. Meitä nauratti ja annoimme veden valua ylitsemme. Laura tarttui kullistani molemmin käsin ja painoi sitä pilluaan vasten. Olimme kiinni toisissamme, Lauran hymyilevät silmät ja kasvot kohti omiani. Suutelin hänen otsaansa ja ohimoita, vedestä valuvia hiuksia ja painoin pakaroista häntä kiinni itseeni. Hänen lantionsa liikkui ja teki hierovaa liikettä vartalolleni, joka aikaansai aina vaan lujemman erektion. Lämmin vesi valui ylitsemme seisoessamme sen alla kiinni toisissamme, hieman huojahdellen ja antaen vartaloidemme tuntea toisensa. Lauran kädet liikkuivat kalullani ja kiveksetkin saivat taas tuntea hänen hellien käsiensä hyväilyt. Minä tunnustelin hänen jo tutuksi tullutta vartaloaan. Aukaisin hieman pakaroiden välistä rakoa ja hivelin sormella kevyesti aukkoa, sillä tiesin Lauran siitä pitävän. Pylly keikkui käteni alla ja tunsin lujemman kädenpuristuksen kullillani. Laskeuduin hitaasti alemmaksi ja suutelin pystyjä neidonrintoja, imin niiden kovia nännejä ja puristin solakasta vyötäröstä. Kumarruin alemmaksi ja nuolin napaa ja vatsaa ja siistiä karvoitusta joka peitti lyhyenä ja läpikuultavana häpykumpua. Lauran häpyhuulet olivat paljaat niinkuin aina olivat olleetkin, hieman turpemmmat nyt kuin tavallisesti. Koitin sormella niiden välistä pilkottavaa pientä kissankieltä ja levitin sitten hiukan huulia. Vedin sormea hitaasti edestakaisin vaolla joka oli liukas. Laura piti päätäni käsiensä välissä ja painoi kasvojani kohti häpykumpuaan. Työnsin kieltäni vaon yläpäähän ja varovasti alas osuen klitorikseen, joka sai Lauran ynähtämään ja säpsähtämään kuin olisi saannut sähköiskun.

“Mennään jo tuonne,” sanoi Laura ja nyökkäsi sängyn suuntaan.

Olimme kuivatelleet itsemme mahdollisimman hyvin ja seisoimme ikkunan ääressä katsellen ulos Tammerkosken suvantoa jonka rannoilla muutama perho-, tai virvelimies heilui vapojensa kanssa. Alastomina nojasimme toisiimme hetken ja käännyimme kohti vuodetta. Laura veti suuren päiväpeitteen pois ja laskosti sen tuolille. Minä avasin vuoteen kokonaisuudessaan ja vedin peitteet jalkopäähän antaen valkoisen aluslakanen loistaa. Laura tuli luokseni ja otti minut taas käsiensä hyväilyyn ja mumisi minulle poski vasten rintaani. Mumina oli jotain hyvänolon hyminää ja hän veti minut mukanaan sängylle. Käännyin niin, että pystyin suutelemaan hänen sääriään ja polvia joita nostin hieman irti sängyltä. Työnsin kättäni hänen reisiensä alitse kohti pakaroita ja pitkien raajojen yhtymäkohtaa. Lauran käsi oli hakeutunut reisilleni josta se läheni kullia ja osui ensimmäiseksi kivespussiin. Lämpimät sormet puristelivat hellästi hetken kiveksiä ennenkuin tarttuivat kullin varteen. Hidas runkkausliike kullilla sai sen kovenemaan entisestään ja terska sen päässä kiristyi soivan kireäksi.

Olin selälläni silmät suljettuna kun Laura touhusi kaluni kanssa. Hän venytteli esinahkaa pitkälle alas terskan taakse ja taas yli koko tatin. Tutki terskan aukkoa ja venytteli sormellaan sen laitoja ja tuikki pikkusormen kynnellä siitä sisään. Hänen päänsä lepäsi reidelläni ja kasvot olivat liki seisovaa kullia. Siitä hän väänsi sitä kohti huuliaan ja hieroi terskaa vasten hampaitaan. Hän kohottautui hieman ja avasi suunsa ottaen ensin terskan kielelleen ja imaisi sen sitten suuhunsa. Koko komeus solahti syvälle, nieluun asti. Laura nosti hieman päätään ja alkoi runkata suullaan toisen käden kannatellessa kivespussia. Minä ujutin käteni Lauran pillulle, levitin hieman jalkoja ja työnsin kaksi sormea sisään. Siellä ne kohtasivat kuuman keitoksen, sillä Lauralta erittyi herkästi kiimanesteitä jo pienemmästäkin kiihkon tunteesta. Olin oppinut varaamaan pyyhkeen tai jonkin muun kankaan, jolla pyyhimme välillä liiat märkyydet pois.

Laura nousi istumaan ja työnsi minut selälleni. Itse hän siirtyi istumaan reisilleni, nojasi hieman eteen ja piti molemmin käsin kalustani kiinni. Hän hyväili sitä ja kiveksiä saaden hengitykseni kiihtymään. Laura asetti kullin vatsalleni terskan katsoessa leukaani, asettui itse istumaan kalulle häpyhuulet hyväillen kullin vartta. Käsillään hän nojasi olkapäihini ja liikutti lantiotaan hitaasti edestakaisin ja liutti pilluaan kullilla. Olin todennut, että tämä oli yksi Lauran mielitoimia, ja sen jälkeen sitten kullin ottaminen sisään ja ratsastus. Hengitys kiihtyi myös Lauralla hänen liu’uttaessaan itseään kyrvälläni, mutta oli se minullekin miellyttävän tuntuista. Puristelin Lauran rintoja ja nipistelin nännejä. Aina välillä Laura kumartui alas ja antoi kuumien huuliensa koskettaa omiani. Auki olevat hiukset valuivat kauniisti hänen kasvojensa molemmin puolin kuin vaaleat ja hulmahtavat kehykset.

Lauran huulet olivat omillani kun hän liu’utti pilluaan yli terskan ja auttoi kädellään kullin hieman pystympään asentoon, sekä peruutti takaisin ja sai kalun solahtamaan kutsuvan märkään pimppiin. Hän nousi istumaan painaen käsillään rintaani ja alkoi hitaan ratsastuksen. Tunsin miten kulli törmäsi syvyyksissä pehmeään seinään saaden Lauran puraisemaan huultaan, kirahtamaan hieman ja vilkaisemaan minua intohimoisesti silmiin. Hän kiihdytti ratsastusta aina välillä ja tunsin miten kosteutta valui kullinvartta myöden kivespussille. Olin onnellinen tämän nuoren naisen kanssa. Tavallaan elämääni oli taas tullut iloisuutta ja tunsin itseni todella nuortuneeni. Lauran kanssa ollessani unohdin perheen, sen murheet ja yksitoikkoisen elämän johon sain virikettä vain viettäessä aikaani puuhasteluissa verstaassani. Verstaassa, minne kerran kesällä oli Laura eksynyt. Nyt tämä Lolita rakasteli kanssani kaukana arkipäiväisistä murheista.

“Kulta, mä olen ajatellut ja ihmetellyt yhtä asiaa aika paljon. Kun en mä oikein tiedä,” kuiskaili Laura puoliääneen kainalossani johon oli vetäytynyt lopettettuaan ratsastuksensa päälläni.

“No mitä olet sitten pohdiskellut?”

“No me ollaan joskus tyttöjen kanssa käyty pornosivuilla ja nähty videoita ja katseltu kuvia yhdestä jutusta. Kotonakin olen katsellut yksikseni.”

“Minkähänlaisia ne jutut on sitten ollut?” kysyin hymähtäen.

“Niissä on pantu pyllyyn. Oot sä koskaan pannu vaimoasi pyllyyn?”

Kysymys tuli aivan puun takaa ja kohotin päätäni ja katsoin Lauran pyöreisiin silmiin.

“En kuule ole, ei ole minun juttuja.”

“Tuntuu kuin kaikissa clipeissä tehdään niin paljon enempi kuin että pantaisiin pimppiin.”

“Se on sitä pornotouhua, ei kai se niin hirveän yleistä ole. Tai en minä tiedä.”

“Miltähän se tuntuu?”

“Luulisin, ettei se ihan kivaa olisi, ainakaan aluksi. En tiedä. Ja Laura, en kyllä sinun kanssasi semmoista ala tehdä. Vaikka tykkäätkin siitä, että painelen pyllyäsi sormella, niin en kyllä ala muuta tekemään.”

“Mutta kulta, koitetaan kerran niin, että pistät sormen sinne sisään ihan kokonaan. Jooko?”

“Miksi sinulla on tuommoisia haluja?”

“En mä tiedä. Mulla on joskus ihan hulluja ajatuksia ja mä olen kyllä sinne itse pistänytkin sormen, useinkin. Se tuntuu ihanalle. Olen mä myös pistänyt sinne hiusharjan varren ja liikuttanut sitä siellä ja kuvittellut, että sinä panet mua sinne.”

“Ei hemmetti sinun kanssa.”

Olin hieman ällikällä lyöty ja käännyin Lauran puoleen ja suutelin hänen hämmentyneitä kasvojaan. Laura painautui minuun ja likisti itseään kovaa vasten vartaloani. Hän pyörähti vatsalleen ja minä aloin suudelmilla kosketella hänen selkäänsä ja niskaa, näykin pikkupuraisuja pitkin kylkiä alas vyötärölle, pakaroille ja takareisille. Suutelin kantapäitä ja polvitaipeita, levitin hieman Lauran jalkoja ja näykin sisäreisiä. Levitin puhtaan sileitä pakaroita ja nuolin niiden välistä rakoa. Laura nosti pyllyään ylemmäksi ja koukisti jalat alleen. Ihanan herkullinen pylly oli pystyssä ja Lauran kasvot olivat painautuneina tyynyyn. Panin sormeni pyllyreijälle, sillä sitä Laura odotti. Sieltä oli erittynyt kiimanesteitä jota levitin ympäri ruusua. Mieleeni tuli äskeinen Lauran puhe ja ajattelin, että voisinhan minä sinne pienen matkaa sormen työntääkin. Sormeni oli kaikesta nesteestä märkä ja liukas, upotin sen hitaasti ja varovasti sisään. Laura huokaisi, oikeastaan voihkaisi aivan kuin ihastuksesta ja työnsi pyllyä vasten sormeani. Sormi oli jo täydeltä mitaltaan sisällä ja aloin pienen panemista jäljittelevän pumppaamisen. Laura huokaili ja oli selvä, että hän nautti siitä. Vaihdoin peukalon sormeni tilalle reikään ja työnsin sormen altapäin Lauran pilluun. Nyt oli aukoissa peukalo ja toisessa sormi. Puristin niitä yhteen ja tunsin miten ne kohtasivat toisensa vain ohut, molempien aukkojen välinen seinämä välissä.

“Ihanaa. Ihanaa, aah,” huokaili Laura.

Liikuttelin kättäni Lauran aukoissa ja painelin ja hieroin ohutta väliseinämää peukalon ja keskisormen välissä. Lauralla pylly heittelehti ja välillä hän nosti päätään ja huokaili aah, aah.

Laura lepäsi selällään polvet kohollaan minun ollessa hänen jalkojen välissä. En ollut kajonnut Lauran pyllyyn muulla kuin sormella ja nyt olin viemässä pakahtuvaa kulliani odottavaan pilluun. Avonaisena se odotti vierastaan ja Laura odotti samoin hienoinen hiki ohimoillaan. Ohjasin kädelläni kullin sisään. Häpyhuulet myötäilivät sen edetessä syvemmälle ja työnsin niin syvälle kuin yletyin. Laura veti päätään taakse ja päästi äänen, joka kertoi mielihyvästä. Aloin verkkaisen panemisen joka kiihtyi hetki hetkeltä laantuakseen taas rauhalliseen liikkeeseen. Märkä pillu päästi ääniä jotka alkuaikoina olivat hämmentäneet Lauraa punastumiseen saakka. Nyt äänet vaan lisäsivät meidän kummankin kiihkoa. Jatkoimme toistemme hyväilyä käsin minun painaessa Lauraan kulmikasta kaluani. Kätemme vaeltelivat villisti toistemme vartalolla ja Laura allani pyöri kuin pienoisruletti. Olin jo tottunut siihen, että sain laueta Lauran sisään, sillä tämä tarmokas ja oma-aloitteinen neitokainen oli hoitanut ehkäisyn jo elokuusta lähtien itse. Nyt panin taas tarmolla ja tunsin spermalastin kohta irtoavan. Laura oli pyytänyt, että minun piti aina antaa merkki koska hän saisi kuuman iskun pimppinsä perille, sillä hän rakasti yli kaiken sen aiheuttamaa kuumaa tunnetta ja ylitsepursuavaa tulvaa.

“Nyt Laura,” kuiskasin hengästyneenä hänen korvaansa ja puskin voimalla kullia sisään.

Laura otti kovan otteen minusta ja puristi itseensä. Oli aivan kuin pillu olisi avautunut ottamaan vastaan kaiken mitä tulee, se oli vaan tunne, mutta kuitenkin. Pillu täyttyi spermasta. Sitä pursui pitkin kullinvartta ulos ja valui Lauran pakaroiden välistä uomaa lakanalle. Lauran suusta kuului korvaani ikäänkuin itkua, mutta tiesin sen olevan hyvänolon ininää. Olin oppinut tuntemaan tämän tytön ilmeet ja ääntelyt täysin. Teki mieli sanoa, että rakastin häntä. Sitä en ollut sanonut ääneen hänelle, en kenellekään. Koskaan.

“Kulta, miten kaikki on niin ihanaa? Voi kun saatais olla aina näin.”

Laura oli taas kainalossani ja höpötteli. Olimme kokeneet ensimmäisen rakastelumme hotellissa. Saanet molemmat sen mitä halusimme ja nyt lepäsimme alastomina vierekkäin ja tyytyväisinä.

“Kulta, meillä on hurjasti aikaa moneen tämmöiseen ihanaan”.

“Niin on Laura. Meillä on kaksi vuorokautta ja nyt on vasta mennyt kolme tuntia.”

“Kyllä me tehdään tätä monta kertaa, eikö? Mutta kyllä mun tekisi mieli vähän käydä ulkonakin katsomassa. Mä en ole koskaan käynyt Tampereella. Onkohan Särkänniemi vielä auki?”

“Ihan varmasti käydään ulkona. Enhän minä koko aikaa jaksa sinua halailla,” naureskelin ja jatkoin, “mutta käydään alhaalla hieman syömässä, käydään vaan ensiksi suihkussa. Sitten kun ollaan syöty, niin mennään kaupungille kiertelemään. Ja Särkänniemi ei varmaan ole näin myöhään syksyllä auki. Nythän hämärtää jo ja on muutenkin mukava katsella kaupungin iltaa. Sitten tullaan nukkumaan, -jos väsyttää.”

“Arvaa väsyttääkö,” naurahti Laura ja katosi kylpyhuoneeseen.

***********

Se oli lukemattomia kertoja mitä minä keski-ikäinen mies sen viikonlopun aikana tein urotekoja. Laura oli aina tyytyväinen ja oli aina vaan enempi aikuinen nainen. Välillä hän palvoi minua ja välillä minä jumaloin häntä yli kaiken, palvelin ja täytin toiveita. Tutustuimme kaupunkiin ja kävelimme katuja. Emme sentään esiintyneet kadulla kuin rakastavaiset. Emme halunneet herättää huomiota ikäeromme takia. Kävin yksikseni ostamassa pienen syntymäpäivälahjan Lauralle, sillä hän täyttäisi kuusitoista tulevana tiistaina.

Sunnuntai-iltana, jo hämärän tultua jätin Lauran korttelimme pysäkille ja lähdin puoleksi tunniksi vielä kiertelemään lähiseutuja. Halusin tulla hiukan myöhempään kotiin kuin Laura. Aivan varmuuden vuoksi vaan. Ennenkuin Laura nousi autosta, hän suuteli minua pikaisesti. Seuraava läheinen tapaaminen oli vaan arvailujen varassa.

“Lolita, elämäni valo, kupeitteni tuli.

Minun syntini, minun sieluni.

Lo-li-ta: kolme kertaa kielen kärki

hypähtää kitalaelle ja koskettaa hampaita.

Lo. Lii. Ta.”

~Vladimir Nabakov~

2 kommenttia viestissä: “Oma Laura 15 v. Naapurista III”

  1. negative says:

    Tämä oli fantasia novelli. Entäpä jos 36 vuotias rakastelee 16 vuotiaan kanssa?

  2. 0reesdfh says:

    40v mies on pedofiili, jos panee 15 vuotiasta tyttöä.

Kommentoi

top