search
top

Kiima voittaa ujouden.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on fiktiivinen fantasia sekoitettuna omaan elämääni nuorempana.

Kaikki sai alkunsa kun olin 11-vuotias ja seksuaalisuus alkoi kiinnostaa minua. Tukiskelin itseäni ja masturboin usein. Koulussa liikunta tuntien jälkeen oli pakollisen suihkun aika, pidin siitä kun pojat riisuutuivat ja katselin heidän peppuja ja peniksiä, se kiihotti minua hiukan, mutta onnistuin aina peittämään sen. Häpesin kiinostustani poikiin sillä se olisi väärin eikö?
Vuodet kuluivat ja fantasiontini vain jatkui mutta, en tietenkään uskaltanut tehdä mitään todellista asian eteen kuten hakemaan seksuaalisi kokemuksia pojista. Koitti aika kun kaikkien oli mentävä rippileirille kesällä. Olin noin 175cm pitkä, hoikka, ruskeat silmät ja tumma lyhyt tukka. Leirillä ollessani olin erttäin kovassa kiimassa yötä päivää runkkasin usein vessassa salaa ja ajattelin erästä poikaa joka nukkui samassa huoneessa kanssani, ylä-sängyssä. Hänen nimensä oli toni. Toni oli ruuminrakenteeltaan saman kokoinen kun minäkin mutta hänellä oli vaalea poikamainen tukka.
Eräänä iltana ennen nukkumaan menoa olimme kaikki pojat suihkussa ja katseeni harhaili tapani mukaisesti poikien kaluissa, mutta erityisesti katselin Tonin munaa se oli kaunis ja hieman suonikas upea kulli. Kuvittelin että, kuinka ihan olisi imeä tuota ihanaa kalua.. Ajatukseni katkaisi Tonin ääni: “tykkäätkö näkemästäsi”? Säpsähdin ja huomasin että kaikki muut olivat jo lähteneet ja olimme Tonin kanssa kahden. Sopertelin että en minä katsonut, mutta Toni keskeytti mut ja tuli eteeni ja suuteli minua pehmeästi, setuntui oudolta kun poika suuteli minua. Olenhan minä suudellut useita tyttöjä ja nauttinut siitä mutta, tämä tuntui erilaiselta, niin kiihottavalta. Vastasin suudelmaan ja me vaihdoimme useita kiihkeitä kielisuudelmia. Kaluni oli aivan kovana ja se hankasi Tonin myöskin kivikovaan munaan. Toni laittoi katensä munalleni aloitti hitaan runkkauksen. Se oli taivaallista, pelkkä ajatus siitä että, poika koskee munaani riitti saamaan kovan kiiman mutta, tällä kertaa se oli totta ja niin ihanaa.
Tarrasin kiimaisena Tonin upeaan munaan ja runkkasin häntä, se oli upeaa kaksi nuorta ja hoikkaa kundia kiinni toistensa kaluissa kiihkeästi suudellen. Olin melkein laukeamaisillani mutta, halusin ensiksi maistaa tonin kalua ja laskeuduin polvilleni kovalle lattialle ja otin kalun kasvojeni edesta käteeni ja varovasti maistoin sitä nuolaisten. Sitten keräsin rohkeutta ja otin sen terskan suuhuni ja aloin itaasti liikuttamaan päätäni edestakaisin hieman imien sitä. Tunne oli niin kiihottava että munani meinasi räjähtää kiimasta. Nuolin sitä joka puolelta ja imin kiristäen tahtia koko ajan. Sitten Toni sanoi laukeavansa ja otin melkein kaiken sperman suuhuni, osa lensi naamalleni. Se maistui kummalliselle hieman suolaiselle mutta oloni oli ihana tuhma ja nielin sen.
Nousin ylös ja Toni aloitti munani imemisen laukesin melkein heti kun hän aloitti se oli niin raju orgasmi etten muista saaneni ikinä samanlaista. Peseydyimme hymyillen toisillemme ja menimme nukkumaan.
Koko aamu ja päivä meni ajatellen edellis iltaista tapahtumaa ja toivoisin sen tapahtuvan uudestaan pian. Ilta-päivällä leirin johtaja ja rippi-pappimme pyysi minut toimistoonsa.
Johtaja oli nelikymppinen hieman kaljuuntunut ja iso mies. “Melkoinen lutka sinä olet!” sanoi johtaja. OLin pudota penkiltäni, en ymmärrä mitä tarkoitat sanoin. “Minä näin sinyt eilen illalla suihkussa imemässä Tonin munaa. Tiedätkö että nyt sinä sitten saat sitä mitä haluatkin.” Sanoi johtaja. Olin hämmentynyt, enkä tiennyt mitä tehdä. Johtaja tuli eteeni ja avasi sepaluksensa ja otti ison kalunsa esiin naamani eteen ja pakotti sen suuhuni. Se paisui valtavan kokoiseksi pienessä suussani. Hän pani pientä suutani isolla kalullani, yritin vain paniikissa myötäillä kalun liikkeitä. Piukku hiljaa aloin kiihottua tilanteesta. Sitten hän nosti minut seisomaan ja riisui housuni ja työnsi minut työpöytää vasten. Siinä olin pieni neitsyt peppu pystyssä ja johtaja oli takanani ja levitti liukastetta peppureiälleni ja työnsi sormea sisääni. Se tuntui melko hyvältä kunnes tuli toinen ja kolmas sormi. Peppuni oli kuin tulessa. Vikisin ja voihkin että sattuu johtaja sattuu, mutta se ei auttanut pieni peppuni tulisi saamaan sitä iso kalua pian.
Sitten hän otti lantiostani kiinni ja asetti munan reiälleni ja alkoi hitaasti painaa sitä sisääni se sattui niin paljo ett, huusin tuskasta mutta, johtaja ei välittänyt vaan työnsi kalun loppuun asti ja alkoi tekemään edestakaisin liikettä yhä koventaen tahtia. Huusin kivusta mutta, oli täysin hänen kalunsa armoilla. Hän pani yhä kovempaa, kivekset osuivat minun kiveksiini työntöjen tahtiin. Nyt johtaja ähki kovemmin ja pani vieläkin kovemmin sitten hän vetäisi yllättäen kalunsa ulos pepustani ja otti niskastani kiinni pakottaen polvilleen ja laukesi rajusti naamalleni. Ravistaen viimeisiä pisaroita kalustaan johtaja sanoi” menehän tiehesi ja muista että, tämä on meidän salaisuus tai muuten sinun salaisuus paljastuu.”

Vuosi Rippileiri tapahtumien jälkeen olin uimahallin pukuhuoneessa tekemässä lähtöä kun eräs pukumies sanoi minulle ” mä katselin sua tuolla suihkussa, sulla on upea vartalo, haluaisitko ansaita sillä vähän rahaa?” Tiesin mitä hän tarkoitti ja ajatus oli kiihottava, joten suostuin. Menimme autolla hänen asunnolleen joka oli tyylikkäästi sisustettu. Mies jonka nimeä en edes tienny joka oli noin 30-vuotias, urheilullinen ja lihaksikas, suuteli minua äkisti ja antoi 800e “tässä sinulle palkkio kaikesta mitä tulen tekemään sinulle pian”. Hymyilin ja laitoin rahat farkkujeni taskuun. Menimme makuuhuoneeseen ja mies riisui minut ja itsensä. Sitten hän avasi vaatekaappien ovet ja sieltä paljastui iso valikoima naisten vaatteita, erilaisia peruukkeja ja meikkejä. Mies sanoi “teen sinusta minun pikku lutkan” Ja niin tapahtui hän meikkasi minut suttaisesti laittoi minulle vaalean pitkän peruukin. Jalkoihin stayupit ja punaisen ohuen pitsi mekon joka joka juuri ja juuri ylitti pyöreän pikku lutkan peppuni.
Oloni oli niin tuhma ja kiihottunut. Menin sängylle ja mies seurasi perässä, hän tuli hajaresin päälleni ja työnsi kalunsa suuhuni aloin imeä sitä niin hyvin kuin osasin. Se oli todella kiihottavaa, olin miehen oma lutka. Sitten hän tuli pois päältäni ja laittoi minut kontilleni peppu pystyssä selkä notkolla ja hän nuoli peppuani ja laittoi runsaasti liukuvoidetta yhtäkkiä asunnon ovi kävi ja säpsähdin, huoneeseen astui toinen mies, raamikas ja tumma. Miehet nyökkäsivät toisilleen ja toinenkin mies riisuutui. Hän tuli eteeni ja tarjosi puolikovaa kaluaan minulle, otin sen suuhuni sen enempää välittämättä, koska olin vain niin kiimassa. Mies tkanani työnsi kovan kalunsa tiukkaan reikääni ja aloitti rajun työhtelyn pepussani huusin kivusta ja nautinnon sekoittamasta tunteesta ja imin toisen miehen kookasta kalua niin hyvin kun huutamiselta kykenin. Sitten miehet vaihtoivat paikkaa ja asentoa. Minut laitettiin makaamaan selälteen sängylle ja toinen mies tuli eteen jalat olkapäillään ja työnsi kaluaan peppuuni ja toinen kasvojeni eteen työtäen kalua suuhuni, miehet panivat todella rajusti minun pikku peppuani sitten toinen mies laukesi suuhuni ja kasvoilleni ja heti perään toinenkin tuli ulos pepustani ja laukesi kasvoilleni. Naamani oli sperman peitossa ja peppu hellänä. Meikkini olivat valuneet pitkin kasvojani. Makasin sängyssä melkein turtana nautinnosta ja kivusta.

Olin miesten pikku lutka ja minä nautin siitä.

3 kommenttia viestissä: “Kiima voittaa ujouden.”

  1. Doublebiuble says:

    Voih, kannattaa tosiaan oikolukea. Juoni ei oikein iskeny, tää on niitä kämäsiä jonka illalla viidessä sekassa keksii ja pystyy just ittensä kiihottaa.

  2. Sucra says:

    Surkeita kirjotusvirheitä ja “mitä vittua?” juonenkäänteitä. Nopealle orgasmille hyvä mutta kokonaisuus jäi vajaaksi. Seuraavalla kerralla voisit vaikka jaksottaa paremmin ja keksiä parempia syitä kuin “näin teidät, ota muna suuhun.” Jatka kirjottamista vaan, kyllä susta ehkä vielä hyvä tulee.

  3. Katriina says:

    Kannattaisi oikolukea, useammin kuin kerran. Runsaasti kijoitusvihreitä.

Kommentoi

top