search
top

Isosena osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (121 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...

80-luvun loppupuolella vietin suuren osan kesistä seurakunnan nuorisoleireillä keskisuomessa.
Vaikka leirit oli seurakunnan järjestämiä n.s hengellinen osuus oli suhteellisen pientä. Leireillä harrastettiin
paljon liikuntaa erilaisten pallopelien muodossa ja suunnistusta alueen upeassa luonnossa.
Leirialue sijaitsi upean pienehkön järven rannalla ja suurin osa vapaa ajasta tietty pulikoitiin järven lämpimässä vedessä.
Joillakin leireillä toimin myös ryhmäjohtajana tai n.s isosena.
Yhtenä kesänä sain ryhmäkseni viisi 13-14 vuotiaista tyttöä. Itse olin silloin 18 ikäinen miehenalku. Tyttöjen ryhmäjohtajina toimi tietty yleensä naispuoleiset ryhmäjohtajat mutta tälle leirille ei riittänyt naispuoleisia johtajia joten minulta kysyttiin että suostuisinko tähän järjestelyyn. Leirillä oli kuutisenkymmentä nuorta ja yksitoista ryhmänjohtajaa sekä 3 leirijohtajaa ja kanttiinissa 2 keittäjää.
Olisin mieluummin valvonut poikaryhmää koska kaikki harrastukset ja leirintoiminnat olisivat näin olleet helpompia järjestää ja muutenkin tuntui että tuon ikäisiin poikiin on helpompi luoda tietty yhteishenki jota kyseinen 10 päivän leiri vaatii.
Leirillä asuttiin pienissä mökeissä joissa oli 2 erillistä 6:n hengen huonetta joissa 3 kerrossänkyä kussakin.
Varasin itselleni alapunkan ja tytöt majoittuivat muihin sänkyihin.

Viikko lähti vauhdikkaasti liikkeelle ja aika nopeasti saatiinkin alulle ihan mukava ryhmähenki minun ja tyttöjen kesken. Iltaisin kokoonnuttiin leiritulen ääreen ja paistettiin makkaraa ja laulettiin tai pelattiin pelejä koko leiriväen kesken. Nuorten nukkumaanmenoaika oli ½ kymmeneltä ja pyrittiin saamaan hiljaisuus aikaiseksi 10:n maissa jonka jälkeen me ryhmäjohtajat palattiin leiritulen ääreen viettämään iltaa
ja juttelemaan. Muutamina iltoina nautittiin illalla olutta ja hieman väkevämpää hieman sääntöjä uhmaten.

Toiseksi viimeisenä iltana tuota ilojuomaan tulikin nautittua hieman enemmän ja palasinkin tupaan pienessä hiprakassa. Kuulin jo mökin ulkopuolella hihitystä mökistä joten tytöt eivät suinkaan olleet vielä nukahtaneet vaikka esittivätkin nukkuvaa jo lähtiessäni. Kun Avasin tuvan oven hihitys loppui kuin seinään
ja totesin itsekseni että kyllä 13-14 kesäiset ovat suht lapsellisia vielä jos tosiaan luulivat etten olisi huomannut että leikkivät nukkuvaa astuessani tupaan.

Menin maaten ja sain jopa unenpäästä kiinni kun havahduin kuiskutteluun. Olin kuitenkin nukkuvinani ja kuuntelin tyttöjen keskustelua. Vanhin tytöistä Mira, melkein 15 täyttänyt naisen alku oli tyttöryhmässä jonkinlaisessa johtajan asemassa ja vahvisti sitä joka käänteessä tuoden esiin kypsyytensä muihin nähden ja painottaen kokeneisuuttaan. Muut tytöt olivat 14 vuotias Tiia, langanlaiha pitkähkö urheilullinen tyttö jonka nuoret rinnat olivat vasta kasvunsa alussa, 14 vuotias Noora, puhelias hieman pyöreämpi tyttö, 13 vuotias Sari jonka enkelimäisen kauniit kasvot ja pitkät lähes mustat hiukset saivat pojat villeiksi ja vasta 13 täyttänyt Emilia, ryhmän nuorin ja ehkä siitä syystä myös hiljaisin mutta kiusallisen söpö tyttö.

Rääväsuu Mira totesi kuullensa muiden ryhmäjohtajien puheita minusta että juovuksissa nukahdan niin syvään uneen että en heräisi vaikka norsulauma rynnistäisi ylitseni ja kuinka olivat yhtenä leirinä kantaneet minut porukalla 150:n metrin matkan järven rantaan ja heittäneet silloin jäätävään veteen ennen kuin heräsin. Tytöt olivat siis huomanneet että olin juovuksissa ja Mira totesi että voivat jatkaa juttelua ja että tuskin heräisin siihen.
Tyttöjen keskustelu keskittyikin poikiin ja jokaisen tytön oli kerrottava kenestä leirin pojista tykkäsivät.
Kuuntelin tunnustuksia mielenkiinnolla ja totesin itsekseni että tyttöjen tykästymiset olivatkin aika hyvin havaittavissa leirin aikana.

Seuraavaksi Mira kysyi tytöiltä että ketkä tytöistä sormettiavat itseään miettiessään poikia ja kuinka usein harrastivat sitä.
Tiia, Noora ja Sari myönsivät sormettavan itsensä melkein joka päivä ja hetken päästä myös Emilia myönsi asian pienen tivaamisen jälkeen. En ollut täysin varma että Emilia edes tiesi mitä sormettaminen oli mutta ryhmäpaine todennäköisesti sai hänet kuitenkin myöntämään asian.
Seuraavaksi Mira kysyi että ketkä tytöistä oli menettäneet neitsyytensä. Tähän ei tunnustuksia tullut kuin Miralta itseltään. Hän oli lahjoittanut neitsyytensä naapurin Markolle perheiden illanistujaisten aikana edellisenä syksynä ja kertoi tytöille kokemuksistaan ja siitä kuinka hyvältä paneminen tuntuu sen pienen kivun jälkeen. Mira oli kuulemma myös saanut taivaallisen orkun sillä kertaa ja vannoi että sormettamisella ei voi yhtä voimakasta orkkua saada.

Kuunnellessani tyttöjen juttuja alkoi paine kasvaa boksereissani ja totesin itsekseni että olisi pitänyt vetää peitto suojaksi ennen nukahdus esitystäni. Nyt en uskaltanut liikahtaakaan siinä pelossa että tyttöjen tarinat loppuisivat siihen. Tunsin kuinka jäykistyvä kyrpäni pyrki ulos shortsien lahkeesta mutta toivoin vaan että lahjetta olisi sen verran peittämään terskan päätä että valoisa kesäkuun yö ei paljastaisi tilaani.

Seuraavaksi Tiia kysyi muilta tytöiltä että sormettiko kukaan itseänsä juuri tällä hetkellä johon Mira totesi heti että totta kai ja märkää onkin jo aikalailla. Vähitellen muutkin tytöt tunnustivat koskettelevansa itseään ja näin jopa silmäkulmasta vastakkaisen yläpunkan pikku Emilian käden hakeutuvan peiton alle jalkojen väliin. Ilmeisesti Emilia kuitenkin tiesi mistä sormettamisessa oli kyse ja oli ehkä kuitenkin harrastanut sitä ennekin.

Aika pitkä hiljaisuus laskeutuikin tämän jälkeen huoneen ylle ja pelkäsin hetken että tytöt saivat kuitenkin unenpäästä kiinni kunnes kuulin kuitenkin yleistä kahinaa huoneessa ja vastakkaisesta alapunkasta aika voimakasta litinää. Mira oli potkaissut peiton pois ja makasi siinä jalat täysin levällään työntäen kahta sormea sisäänsä.

”Haluaako joku nähdä miltä pillu jota tosissaan panettaa näyttää” kysyi Mira kääntyen poikittain sängyssään levittäen jalkansa entisestään.

Kaikki tytöt kääntyivät sängyissään ja katselivat Miran märkää häpyä joka nyt näkyi kosteudestaan kiiltävänä ja turvonneena minullekin. En uskaltanut avata silmäni kuin juuri sen verran että näin tuon ihanan punaisena hehkuvan aukon ja avoimet mehukkaat häpyhuulet jotka olivat turvotuksesta auenneet juuri sopivasti paljastaen aukon josta valui muutama tippa kiimaa ja klitoriksen joka törrötti hupustaan.
Mira vei taas pari sormea aukolle ja painoi ne hitaasti sisälle samalla kun pyöritti toisen käden keskisormella klitorista.

”Vittu mua panettaa niin paljon, ette tiedäkkään”huohotti Mira jota koko tyttö katras komppasi ikään kuin olisivat jokainen nussineet enemmänkin.

”Katookaa hei ton Janin alkkareita, sillä seisoo!” totes Mira yhtäkkiä ja mulla nousi kylmä hiki otsalle.

”Paljoo saan jos kosketan sen munaa?”

”No ainakin saat puhelun himaan jos se herää” totesi Tiia ja kurkottautui yläpuolellani olevasta punkasta katsomaan.

Hetken päästä kuulin kuinka Mira nousi hiljaa sängystään ja hiipi sänkyni eteen ja laskeutui polvilleen keskivartaloni kohdalle.

”ihan oikeesti, se on melkein ulkona. Jos nostan tota lahjetta vähän se näkyy kokonaan”

Miran touhut sai kaikkien tyttöjen mielenkiinnon ja jopa Emilia ja Sari nousivat istumaan sänkyihinsä.
Mira siirsi hiljaa lahjetta sivuun ja tunsin kuinka kurkkuni oli täynnä sylkeä ja olisi pakko nielaista mutta en uskaltanut.

”Kattokaa, sen päästä valuu kiimaa” kuiskasi Mira.

”Onks se spermaa” kysyi Tiia.

”eiku se on sellasta kiimalimaa joka tulee jätkiltä kun niillä seisoo tosi kovaa.”

Tunsin kosketuksen kullin varrella ja lämpimän otteen joka hiljaa alkoi runkkaamaan kullinvartta.
Pidin silmäni visusti kiinni ja yritin pysyä täysin liikkumatta jotta en jäisi kiinni valeunestani.

”Mä otan ton suuhun jos kaikki muutkin lupaa tehdä sen” heitti Mira värisevällä äänellä.
”Onks kukaan ottanu jätkältä suihin?”

”Mä oon kerran ottanu muutaman vedon serkulta landella” totesi Tiia, ”mitä jos siltä tulee?”

”Ei siltä niin pian voi tulla, ja entäs sitte jos tuliskin, oon mä Markon spegua kerran maistanu eikä se ollu niin pahaa”

”Mut mä teen sen vaan jos te muutkin teette”

”Oot hullu” tirskui Tiia ja Noora ”mut OK anna mennä”.

Tunsin hetkenpäästä lämpimän hengityksen lähestyvän terskaa jonka pää oli jo ihan märkänä touhutipoista.
Kun lopulta tunsin huulet terskanpäällä jouduin tosissaan keskittymään liikkumatta oloon. Lämpimät huulet puristivat hellästi terskaa ja liikkuivat alas kullin vartta. En voinut uskoa tätä todeksi. 14-vuotias rääväsuu oli ottamassa multa suihin seurakunnan leirillä neljän muun tytön katsellessa toimitusta.
Sillä aikaa kun Mira työnteli kulliani nopeutuvaan tahtiin suuhuni kuulin kuinka yläpetien tikkaat natisivat muiden tyttöjen siirtyessä lähemmäs katselemaan touhua.
Äkkiä kulli lurpsahti Miran suusta, ”mähän sanoin, ei se herää. Tiian vuoro”

Mira siirtyi sivuun ja antoi tilaa Tiialle joka teki muutaman runkkaus liikkeen.
”se on oikeesti tosi kova, ja aika paksu” totesi Tiia.

Hetken päästä tunsin taas huulien sulkeutuvan terskan ympärille ja varovaisen ehkä hieman hapuilevan imutuksen kullillani.

Tytöt vuorottelivat ehkä noin parin minuutin ajan imien ja nuollen kullia ja mulla alkoi olla tukalat paikat pidätellä lasti sisällä. Jopa Emilia otti kullini suuhun yllättävän varmalla otteella.
Emilian imutellessa mua tytöt hihittelivät ja kuiskuttelivat siitä miltä tuntui kun oli kulli suussa.

”mua vaan pelotti että siltä tulee spermaa kun sieltä tuli jotain lämmintä kun imin” Sari hihitti.

”paljooks saan jos painan pillun sen naamalle” kysyi Mira yhtäkkiä.

”sää oot ihan seko Mira” naureskeli muut

”jos joku nuolee mua sen jälkeen teen sen, muuten en”

”mä en oo ainakaan mikään lesbo” totesi Tiia yökötellen.

”en oo mäkään lesbo mutta se tuntuu siltä niin hyvältä ja mun on pakko saada orkku kohta” Mira valitteli.

”no jos sä sen teet niin kaikki nuolle sua vähän eiks niin?” Tiia kuiskasi.

Tunsin kuinka Mira nousi sänkyyn ja asettui hajareisin pääni ylle kun Emilia vielä jatkoi imuttamista.
Tunsin pistävän pillun tuoksun Miran laskeutuessa alaspäin ja kuumuden joka hohkasi häpyhuulien välistä.
Näköjään tuon ikäisten tyttöjen alapää pesu ei ollut ihan vielä hallussa ja häpyhuulien kosketellessa nenääni pistävä makea haju oli jo aika voimakasta. Mutta tuossa tilanteessa jotenkin vaan niin kiihottavaa.
Mira alkoi hinkaamaan pilluaan suutani vastaan ja korjasi hetkenpäästä asentoaan niin että ylsi hinkkaamaan klitoristaan nenääni vastaan. Muut tytöt hihittelivät ja tirskuivat ja Miralta pääsi muutama voihkaisu.
Emilia lopetti onneksi suihinoton siihen koska muuten multa olisi tullut sillä hetkellä. Vuorotellen tytöt koskettelivat elintäni ja tutkiskelivat sitä sillä aikaa kun Mira tyydytteli itseään naamallani. Välillä en saanut pitkiin aikoihin henkeä kun pillu painautui voimakkaasti kasvojani vasten ja oli työn takana etten paljastuisi kun haukoin henkeä kun Mira viimein nousi päältäni.

”vittu jos se ois ollu hereillä ja nuollu mua samalla, olin niin lähellä tulla” totesi Mira hegästyneenä.

Näin silmäraosta kuinka Mira asettui hajareisin sängylleen ja komensi tytöt antamaan palkintonsa.
Tiia siirtyi ensimmäisenä Miran jalkojen väliin ja ryhtyi varovaisin vedoin nuolemaan Miran jalkoväliä.

”laita sormi sisään samalla” komensi Mira.

Sari ja Noora jatkovat kullini runkkamista hitain liikkein ja tyydyttivät itseään välillä seuraten naapuri sängyn menoa.

Sari vaihtoi paikkaa Tiian kanssa ja Noora nousi puolestaan hajareisin mun kasvoille hinkkaamaan pilluaan Miran tavoin jolloin Tiia totesi:
”mä aion panna tota hei”.

”ootsä tarpeeks märkä?” Mira kysyi, ”muuten se saattaa sattua vähän”

”oon ihan märkä, valuu melkeen”

Nooran hinkatessa klitoristaan suutani ja nenää vasten tunsin kuinka Tiia hiljaa laskeutui kivikovana seisovan kyrpäni päälle.
Emilia ohjasi terskaa huulien väliin Tiian levittäessä häpyhuuliaan vapaalla kädellään niin että tunsin aukon terskaani vasten.
Tiia ryhtyi hiljaa laskeutumaan alaspäin jolloin terskan pää upposi vähän tuikkaan lämpimään puristukseen.

”ei vittu, ei tää mahu” Tiia vaikeroi.

”paina vaan, kyllä se mahtuu. Ekas tuntuu ettei mahtuis mutta kyllä se sitten menee” opasti Mari.

Tiia painoi vielä lujempaa ja tuon tiukan teinipillun puristus oli mulle melkein liikaa. Tunsin jo kuinka
Lastin liikkeelle lähtö oli lähellä.

Yhtäkkiä jokin avautui ja puristus antoi hieman periksi jolloin räjähtämäisillään oleva kullini upposi juurta myöten tuohon lämpimään puristukseen. Tiialta kuului vaimea vaikerrus ja muut tytöt kysyivät huolissaan että sattuuko.

”ei enää paljoo, itse asiassa tuntuu jo aika hyvältä”

Tiia istui hetken hiljaa kullini päällä ja aloitti sitten hiljaisen varovaisen naimisen.
Noora hinkkasi itseään kasvojani vasten jo aikamoisella vauhdilla ja hengitti kiivaasti ja ynisi hiljaa.

”kattokaa Nooraa! Siltä muuten tulee just. Tuleeks sulta Noora?” Mira kysyi.

”aah…joo taitaa …tulla kohta”

Nooran liikkeet voimistuivat entisestään ja tunsin välillä kuinka Noora suoristi selkäänsä ja ryhtyi voimakkaasti pyörittelemään klitoristaan jolloin tytön peppureikä hinkkaantui nenääni vasten.
En voinut kuvitellakaan että tuo pillusta selvästi erottuva peppureijän haju saisi mut kiimaiseksi mutta se oli niin viaton ja pehmeä.
Tyttö pyritteli peppuaan pitkään nenääni vasten ja klitoristaan sormellaan ja pyysi vaikeroiden, melkein itku kurkussa vierellä olevaa Emiliaa painamaan sormen hänen pilluunsa. Tunsin Emilian käden leuallani kun hän painoi ensin yhden sormen ja sitten toisen sisälle jolloin pillusta ryöpsähti aimo annos kiima nesteitä suuhuni tytön lauetessa kasvoilleni.

”Nooralta tulee!” huudahti Emilia hihkuen ja minä en pystynyt enää pidättelemään orgasmiani.
Tiia ratsasti kalullani jo aika lujaa kun tunsin kuinka iso lasti lähti liikkeelle.
Sperman ryöpsähtäessä syksy toisensa jälkeen Tiian tiukkaan pilluun Tunsin kuinka Tiian pillun lihakset alkoivat supistella ja tyttö huusi suoraa huutoa:
”vittu multakin tulee Noora, aah!!”

Tiian liikkeet muuttuivat väki valtaisiksi kun hän orgsmi ryöppyjen tahtiin painoi kullini täydellä voimalla pohjaan saakka ja tuntui kuin pillu imisi kaiken sperman kullistani.

Tiian ja Nooran lysähtäessä kasaan päälleni kuulin kuinka Mira komensi Saria jatkamaan vielä vähän.
Hetken päästä Miralta kuului pitkä ulvaisu saadessaan pitkän orgasmin.

”vittu se tuli mun pilluun samalla kun multakin tuli” totesi Tiia noustessaan raukeana pois päältäni.

”purista nopeesti pois spermat ettet tuu raskaaksi” komensi Mira vielä hengästyneenä omasta orkustaan.

Tiia kyyristyi katsomaan pilluaan kun veltostuva kullini lurpsahti ulos märästä turvonnesta pillusta, näin silmäraosta kuinka hieman verensekaista spermaa valui aimo annos vatsalleni Tiian levittäessä häpyhuulia.
Pillunreikä aukesi ja sulkeutui toistuvasti kun tyttö yritti puristaa lämmintä spermaa ulos pillustaan niin paljon kuin pystyi. Emilia painoi vielä sormen tytön pilluun yrittäen kaapia loputkin nesteet ulos.

Emilian toinen käsi kävi kovaa tahtia jalkojensa välissä eikä tyttö ollut vielä saanut helpotuksensa.
Vastakkaisen sängyn vieressä polvillaan istuva Sari sormetti myös itseään jatkaen vieläkin Marin nuolemista vaikka Mari oli jo saanut mojovan orgasmin.

”Saako pojalle stondiksen uudelleen vaikka sillä on jo tullut spermaa” kysyi Emilia varovasti ääni värähdellen.

15 kommenttia viestissä: “Isosena osa 1”

 1. jpaponi says:

  Tosi hyvä :D:D

 2. yuytyrewe says:

  Minusta tämä oli mielenkiintoinen.
  Oikein hyvä! I want more thank you

 3. jalluvaari says:

  en kommentoi,on Sinulta parempaakin tullut.

 4. jasu says:

  Lisää hullu pyytää

 5. Pertti says:

  @buunanni

  Eihän sitä nyt aivan jokaista lausetta tarvitse isolla kirjaimella aloittaa. Lause ja virke ovat eri asioita, kuten varmaan hyvin tiedätkin. 🙂

 6. Lunta says:

  itsetyydytys.org sivulla ainakin ollut jos sitä vielä mietitte

 7. Mikkis says:

  Jatkoa pöytään.

 8. Trickster says:

  Edelliseen vaan kommentoiden, että ei se oikeinkirjoitus vielä teosta kaunokirjalliseksi tee. Jatkuvat kielioppivirheet antavat kirjoitelmasta vain amatöörimäisen kuvan ja laskevat novellin kuin novellin arvoa merkittävästi.

  Itse novellissa en ymmärtänyt, että miksi alussa oli pakko luetteloida asiat, vaikka niillä ei lopputuloksen kannalta ollut mitään merkitystä. Esim. leirillä oli kaksi keittäjää. So what?

  Ja melkosta sähläystähän tuo sitten oli muuten. Olisiko tämä toiminut paremmin vaikka ihan vain kahdella tytöllä, joista toinen olisi ollut se dominoivampi osapuoli. Tiedä häntä.

 9. buumanni says:

  Rihla, come on!
  Tarinasi kaunokirjallisista arvoista en puhunut yhtään mitään. Takerruin jo ammoin kansa-, peruskoulussa opetettuun oikeinkirjoitukseen. Tässä tapauksessa pisteen käyttöön lauseen lopussa sekä lauseen alkavan ensimmäisen kirjaimen kokoon.

 10. Rihla says:

  Kiitos palautteesta!
  Omin kätösin tämän kirjoitin Itsetyydytys.org:iin aikoinaan mutta kun kyseistä sivua ei näemmän saada enää pystyyn niin päätin laittaa jakeluun tännekin. Ja kiitos buunannille palautteesta. Yritän jatkossa parantaa kielioppia. En tosin uskonut että kukaan täältä kaunokirjallisuutta hakisi 😉

 11. rmrm says:

  Viittaan edellisiin kommentteihin. Kovin oli tutunoloista tarinaa. Eikä ole varmaankaan kovin pitkä aika siitä kun lueskelin juuri vastaavaa. Ettei ollut sama. Ei vaan millään tule mieleen missä ja millä foorumilla törmäsin. Olisi kopioija voinut jotakin vihjettä pistää kommenttilaatikkoon.
  Muuten oli luettava tarina, ei siinä mitään. Oli sitten kenen kirjoittama tahansa.

 12. juuzto says:

  joo on tullu luettua mut perhanan hyvä stoori, kopsaahan hopusti ne 2 muutaki osaa!!!!

 13. Katriina says:

  Ei huono, mutta jotenkin tuntuu että olen lukenut tämän jostain jo aikaisemmin?

 14. rfrfafafa says:

  ihan kuin olisin joskus nähny kyseisen novellin ennenkin 😛

 15. buunanni says:

  Jo alkumetreiltä pisti arveluttamaan, että lukisiko lainkaan.
  Kyllähän käytäntö on se, ja hyvä onkin, että lauseen teksti alkaa versaalilla (iso) ja muu osa kirjoitetaan gemenalla, siis kirjaimet.
  Pistettäkin voisi käyttää virkkeen lopussa.
  Jäi erittäin huolimaton tuntu koko tarinaan, enkä yhdelläkään tähdellä palkinnut.

Kommentoi

top