search
top

Juhlallinen maanantai

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Viides novellini. Aiemmat julkaisin aikoinaan it.orgissa. Perustuu löyhästi tositapahtumiin. Kommentit tervetulleita, niiden takiahan näitä tulee jakoon laitettua...

Arkinen maanantaiaamu oli taas koittanut. Ilta oli jälleen kerran mennyt pitkäksi tietokoneella pelatessa, ja niinpä pelkkä herääminen oli melkoista itsensä kanssa kamppailemista. Olin jo painanut kännykän herätykselle torkkua niin monta kertaa kuin uskalsin, ja nyt oli enää viisitoista minuuttia aikaa pukea ja ehtiä bussipysäkille. Muutamassa minuutissa pukeuduin ja pakkasin koulukirjani mukaan reppuun. Kävin yhdeksättä luokkaa, ja hyvän koulumenestykseni ansiosta minut yleensä laskettiin luokan nörttien joukkoon.

Eteisessä isä oli läppärisalkkunsa kanssa lähdössä töihin, ja tuore äitipuoleni oli yöpaitasillaan häntä ovella saattelemassa. Vanhempani olivat eronneet kolme vuotta sitten. Äiti oli lähtenyt toisen miehen matkaan, ja näin häntä nykyään vain harvoin. Minä olin eron jälkeen asunut isän kanssa kahdestaan, kunnes hän oli viime kesänä yllättäen löytänytkin uuden rakkauden. Sonja oli tämän uuden naisen nimi, ja hän oli isää kymmenisen vuotta nuorempi, ja samalla minua kymmenisen vuotta vanhempi.

Sonja kärsi pahasta masennuksesta ja oli siitä pitkällä sairaslomalla. Hän pysyi suurimman osan päivistä yksin kotona tekemättä mitään, mutta mitään muita oireita en huomannut. ”Masennus” näytti minun silmiini olevan vain kiertoilmaisu laiskuudelle. Ulkonäöltään nainen oli kuitenkin varsin hyvännäköinen; hänellä oli melko sievät kasvot, hoikka vartalo ja pitkät ruskeat hiukset. Ei ollut vaikea ymmärtää miksi isä oli ihastunut häneen, mutta siitä huolimatta heidän alituisen pussailemisensa katseleminen sai oloni vaivautuneeksi. Niin myös tänäkin aamuna, joten mumistuani hyvät huomenet pujahdin heidän ohitseen ovesta ulos ja lähdin rivakkaa tahtia kävelemään bussipysäkkiä kohti.

Olin ehtinyt kävellä melkein pysäkille asti, kun huomasin bussin jo olevan tulossa. Laitoin äkkiä juoksuksi, mutta pikaisesta spurtistani ja vimmatusta heiluttelemisestani huolimatta bussi hurautti pysäkin ohi ennen kuin ehdin sille. Pahaksi onneksi täällä kaupungin laitamilla busseja kulki vain harvakseltaan ja seuraavan bussin tuloon joutuisin odottamaan yli tunnin. Lähdin siksi kävelemään samantien takaisin kotiinpäin. Siinä kävellessäni unelmoin mielessäni luokkani tytöistä, kuten minulla usein oli tapana. Unelmoinniksihan se oli tyttöjen suhteen aina jäänytkin, en ujouteni takia ollut vielä koskaan päässyt kenenkään kanssa edes ”ykköspesälle”.

Omakotitalomme kotipihaan päästyäni huomasin, että isäni oli harharetkeni aikana ehtiny lähteä töihin. Kyytiä kouluun ei siis todellakaan ollut. Avasin kotioven avaimellani ja olin tuskin ehtinyt laskea reppuani lattialle, kun kuulin kummallista ääntä vanhempieni makuuhuoneesta päin. Ääntelijä oli epäilemättä Sonja, ja aluksi kuulosti siltä, että hänellä oli jokin hätänä. Pian kuitenkin tajusin, että kyse oli jostain ihan muusta. Otin ensin kengät jalastani ja takin päältäni, ja sitten uteliaana hiivin hiljaa lähemmäs makuuhuoneen ovea. Huoneesta kuului vähän väliä naisellista voihkintaa ja inahtelua, ja jotenkin ne äänet saivat vatsanpohjaani puristamaan jännityksestä. Makuuhuoneen ovi oli jätetty puoliksi auki, joten oli helppo kurkistaa oven takaa sisään.

Se mitä näin sai minut jähmettymään paikoilleni. Näin ovelta parisängylle varsin hyvin, enkä ollut uskoa silmiäni: Sonja makasi täysin alastomana päiväpeitteen päällä! Hänen jalkansa olivat harallaan, ja hänen molemmat kätensä työskentelivät levitettyjen jalkojen välissä. Siinä se tuore äitipuoleni masturboi silmät kiinni, eikä ollut ollenkaan huomannut että minä olinkin tullut takaisin kotiin. Se oli hämmentävää, mutta myös äärimmäisen kiihottavaa katseltavaa.

Sonjan hoikka vartalo oli alastomana paljon kauniimpi kuin olisin osannut kuvitella. Hänen ihonsa näytti yhä sileältä ja kimmoisalta, vaikka hän olikin jo lähemmäs kolmikymppinen. Rinnat olivat pienet mutta kauniit. Valitettavasti hänen nopeasti liikkuvat kätensä peittivät osittain näkymän jalkoväliin. Vilauksittain näin kuitenkin, että kaikkein pyhin näytti olevan lähes karvattomaksi siistitty. Kaikenkaikkiaan alaston ”äitipuoleni” oli äärimmäisen kiihottavan näköinen. Niinpä aloinkin nopeasti kiihottua sitä näkyä katsellessani. Ymmärsin kuitenkin perääntyä hieman jotta Sonja ei näkisi minua.

Siirryin siten, että vain juuri ja juuri näin kaiken, ja yritin olla mahdollisimman hiljaa. Miltei pidätin hengitystäni jännityksestä, kun Sonjan kädet näyttivät entisestän kiihdyttävän tahtiaan, ja hän voihki ja inahteli kiihottavasti. Kaluuni alkoi tulla nopeasti eloa. Vatsaani kouraisi kun äitipuoleni äkkiä lopetti alapäänsä hieromisen ja katsoi ympärilleen sängylle. Hetkisen ajan luulin jo tirkistelyni loppuneen nolosti kun hän nousi istumaan pystymmäksi. Hän ei kuitenkaan ollut vieläkään huomannut minua, vaan tarttui toisella kädellään yöpöydän reunalla valmiina odottaneeseen makkaraan! Sydämeni hypähteli hämmästyksestä ja kiihkosta kun näin hänen laskeutuvan takaisin makuulle makkara toisessa kädessään. Tuijotin ahneesti miltei kuola valuen kuinka hän ensin levitti pillunsa huulia ja sitten työnsi käyrän lenkkimakkaran hitaasti sisäänsä. Hän päästi samalla pitkän huokauksen.

Siinä silmieni edessä ihana alaston nainen työnteli sisäänsä Camping -makkaraa, ja se oli minusta äärimmäisen kiihottavan näköistä. Housuissani paisuvalla kalullani alkoi olla tukalat oltavat. Yritin kuin vaistomaisesti siirtyä hieman jotta näkisin paremmin. En kuitenkaan uskaltanut astua sisään huoneeseen, joten siirtyminen ei tietenkään juurikaan auttanut. Sonjan kiihottavan kuuloinen voihkina yltyi äänekkäämmäksi, ja hän vapisi kauttaaltaan työskennellessään molemmin käsin ja yhä nopeampaan tahtiin jalkovälinsä kanssa. Toinen käsi hieroi pillua pyörittävin liikkein ylempää, ja toinen työnteli makkaraa nopeasti sisään ja ulos.

Penikseni seisoi nyt kovempana kuin koskaan farkkujeni etumusta vasten ja vatsapohjassani tuntui voimakas himon polte. Tajusin kyllä, että olisi kannattanut vetäytyä omaan huoneeseeni runkkaamaan, mutta lamauttava himo nähdä lisää sai minut pysymään paikoillaan oviaukossa seisten. Niinpä aloin hieroa ja puristella kaluani housujen läpi. Sonja hieroi välillä toisella kädellä rintojaan, jolloin näin paremmin hänen jalkoväliinsä. Hitto miten kaunis ja kiihottava hän olikaan! Erityisesti näky pillussa puoliksi sisällä sojottavasta käyrästä lenkkimakkarasta oli mielettömän kiihottava.

Oli miltei ihme, että Sonja ei ollut vieläkään huomannut minua, ja vaikka hänen olisi tarvinut vain nostaa katseensa ylös ovellepäin. Aloin kiihkoissani tulla turhan varomattomaksi. Aloin avaamaan housujani saadakseni runkattua paremmin, mutta ikävä kyllä avautuva farkkujeni vetoketju päästi yllättävän paljon ääntä. Samassa Sonja nosti katseensa ja vilkaisi ovelle päin. Tietysti hän näki minut heti kurkkimassa oven suojissa, ja säpsähti kuin olisi saanut voimakkaan sähköiskun. Hän miltei putosi sängyltä kääntyessään nopeasti kyljelleen. Hän ei ensin saanut sanaa suustaan, yritti vain toisella kädellään peittää molemmat rintansa ja toisella häpynsä. Minä seisoin paikoillani samaan aikaan hämmentyneenä ja kiihottuneena, enkä osannut sanoa tai tehdä mitään.

Sonja sopersi jotain epäselvää kuin paniikissa, ja minä vain seisoin paikallani hölmistyneenä. Huomasin pian, että hän peitti rintojaan samalla kädellä joka yhä piti märkänä kiiltelevää makkaraa. Pidin vain housujani ylhäällä ja tuijotin. Katseeni huomatessaan hän jämähti hetkeksi itsekin katsomaan kädessään sojottavaa lenkkimakkaraa. Hänen jo ennestään suloisesti punoittaville kasvoilleen nousi nopeasti voimakas puna samalla kun hän sujautti makkaran äkkiä piiloon kätensä alle.

– ”Häivy! Mene jo siitä!”, hän sai viimein puoliksi huutavalla äänellä sanottua. Mumisin epäröiden anteeksipyyntöni ja peräännyin sitten jalat vapisten takaisin eteiseen, samalla kuitenkin vielä viimeiset silmäykset alastonta naisvartaloa katseellani ahmien.

Sydän hakaten ja kalu kivikovana kiiruhdin omaan huoneeseeni. Heti kun sain oven kiinni perässäni, avasin housuni ja aloin runkkaamaan kuin riivattuna. Kiihotukseni vain kasvoi, kun muistelin sitä mitä olin nähnyt.

Siinä runkkaillessani mieleeni kuitenkin juolahti kohta hullu idea. Olin niin kiihottunut, että edes järkeni vaimeat estelyt eivät minua tarpeeksi hillinneet. Niinpä avasin huoneeni oven täysin auki. Otin sitten farkut ja alushousut kokonaan pois jalastani ja menin vuoteelleni makaamaan. Runkkailin kaluani samalla kuulostellen ja katsellen olisiko Sonja tulossa.

Yleensä minun piti runkatessani olla aina mahdollisimman hiljaa, mutta nyt yritin tahallani pitää sen verran ääntä, että Sonja kuulisi minut ja tulisi katsomaan. Olin jännittyneempi ja kiihottuneempi kuin koskaan ennen, ja entisestään minua kiihotti mahdollisuus siitä, että Sonja näkisi kuinka kovaksi hän oli saanut kaluni. Jatkoin sängyllä runkkailemista, välillä samalla ovea kohti vilkuillen. Pian kuitenkin kyllästyin vahtimaan ovea ja suljin silmäni. Ajatuksissani kuvittelin oman penikseni lenkkimakkaran tilalle, ja ajatus siitä miten tunkeutuisin siihen ihanaan pilluun sai minut nopeasti laukeamaan. Sain vavisuttavan voimakkaan orgasmin ja annoin penikseni sylkeä spermaa esteettä joka puolelle. Vasta silloin huomasin, että Sonja oli kuin olikin tullut huoneeni ovelle. Hiljaisena ja hämmentyneen näköisenä hän katsoi kun yhä kovana seisova kaluni nytkähteli kädessäni, vielä muutaman kerran sperman rippeitä ulos sylkien. Hän oli pukenut yöpaidan takaisin päälleen ja hänen kasvonsa punoittivat yhä. Hänen katseensa näytti nyt sekä hämmästyneeltä että jotenkin hajamieliseltä. Pian hän kuitenkin käänsi katseensa ja kiiruhti pois ovelta mitään sanomatta.

Kun järkeni orgasmin jälkeen hiljalleen palasi, nousin äkkiä ylös ja suljin huoneeni oven. Sydämeni pamppaili edelleen voimakkaasti. Paitani, jalkovälini, reiteni ja petivaatteeni olivat kaikki sperman tahraamia. Jotenkin sitä valui vaalea klimppi seinälläkin. Otin paitani pois ja pyyhin kaiken siihen. Petivaatteilleni jäi märkä tahra, mutta annoin sen olla. Tunsin nyt samaan aikaan sekä lievää häpeää että kummallista katumusta.

Olin kuitenkin 15-vuotias poika, ja seksuaaliset haluni olivat kenen tahansa mittapuulla valtavat. Saatoin runkata joskus kymmenenkin kertaa päivässä, ilman että sain siltikään tarpeekseni. Muisto Sonjan alastomasta vartalosta oli yhä elävänä mielessäni, ja niinpä mieleni teki jo muutaman minuutin päästä runkata lisää. Aloitin uudelleen kaluni hieromisen samalla Sonjan alastoman vartalon suloja muistellen.

Pian kuulin kahvinkeittimen porinaa, ja siitä tiesin että Sonja oli mennyt keittöön. Tunsin kummallista halua mennä hänen luokseen seisova kalu kädessäni, mutta järkeni onnistui pidättelemään minua paikoillaan. Halusin miltei epätoivoisesti naida Sonjaa, mutta en yhtään tiennyt miten se olisi voinut onnistua. Haluani ei hillinnyt edes tieto siitä, että kyseessä isäni naisystävä, vaikka se saikin minut tuntemaan oloni jotenkin syylliseksi ja saastaiseksi.

Olin nyt aivan yllättäen hirvittävän ihastunut Sonjaan, ja yritin kuumeisesti keksiä keinoa millä saisin vieteltyä hänet viemään poikuuteni. Ajattelin, että ainakin menisin hänen luokseen pelkissä alushousuissa ja antaisin hänen nähdä seisokkini. En kuitenkaan uskaltanut sitäkään, vaan runkkailin hiljaa omassa huoneessani edelleen tapahtunutta miettien.

Säpsähdin, kun yllättäen huoneeni oveen koputettiin. Istuin yhä sängylläni täysin alastomana ja kovana seisova kalu kädessäni. Ponkaisin äkkiä ylös sängyltä ja etsin katseellani alushousujani.
– ”Odota!”, huusin Sonjalle hädissäni. En ehtinyt kuitenkaan edes vetää alushousujani jalkaani ennen kuin hän avasi oveni ja astui sisään. Hänellä oli kahvikuppi kummassakin käsissään. Hän näki tietysti alastomuuteeni ja seisovan penikseni, mutta esitti kuin ei olisi huomannut mitään.

Käänsin selkäni häneen päin hetkeksi ja vedin äkkiä alushousut jalkaani. Sonja katsoi minua ensin vaikeasti tulkittava ilme kasvoillaan, mutta ojensi minulle sitten kupin mustaa kahvia. Otin tarjotun kupin käteeni ja maistoin sitä heti hermostuneesti. Penikseni alkoi hiljalleen pehmentyä, mutta siitä huolimatta alushousuni pullottivat edelleen silmiinpistävästi. Sonja istui alas vuoteelleni, aivan märän spermatahran viereen ja hörppäsi kahvia kupistaan.

– ”Istuppa alas niin jutellaan”, hän sanoi liioitellun äidillisellä äänellä.
– ”Okei”, sanoin hämmentyneenä ja istuin hermostuneesti sängyn toiseen reunaan. Pelkkä hänen läheisyytensä sai ihokarvani nousemaan pystyyn jännityksestä. Oli kuin välillämme olisi ollut valtava sähköinen lataus. Hengitin jännittyneesti ja tunsin kuinka kasvojani alkoi kuumottaa. Ristin jalkani yrittääkseni turhaan peittää seisokkiani.

Sonja oli edelleen pukeutunut yöpaitaansa ja näytti edelleen jotenkin hajamieliselta ja hänen kätensä näyttivät jopa tärisevän hieman. Kumpikaan meistä ei tuntunut oikein saavan sanaa suustaan.

– ”Mitä sä teet kotona tähän aikaan? Ja etkö sä hitto soikoon osaa koputtaa?”, hän puuskahti kuitenkin kohta ärtyneesti.
– ”M-m-myöhästyin bussista. Ja mä luulin, että sulla oli joku hätänä… Anteeksi!”, sopersin epävarman vastaukseni. Yleensä en änkyttänyt, mutta nyt pelkkä puhuminenkin oli jotenkin tavallista hankalampaa.

Sonjan kasvot pehmenivät hieman, ja hän yritti hymyillä vaisusti ennenkuin jatkoi: ”No, olen pahoillani että jouduit näkemään… sen minkä näit…” Hänenkin äänensä oli nyt epävarma, ja näytti siltä että hän pystyi vain vaivoin puhumaan asiasta. En tiennyt mitä sanoisin, itse en tietenkään ollut pahoillani, vaan pikemminkin päinvastoin. ”Ei se mitään”, sain lopulta mumistua vastaukseksi.

– ”Voidaanko pitää tämä asia ihan meidän välisenä?” Sonja kysyi kohta, ja katsoi minua jotenkin ahdistuneen näköisenä. ”Tietysti! Tottakai!”, minä vastasin, ja yritin vähän hymyillä sanojeni vakuudeksi. Hänkin yritti hymyillä takaisin mutta ei sanonut mitään. Jotenkin minusta vaikutti siltä, että hän ei oikein uskonut minua.

Sonja huokaisi syvään ja katseli hiljaisena kahvikuppiinsa, aivan kuin siellä olisi ollut jotain tavallista kahvia kiinnostavampaa. Katselin vaivihkaa hänen vartaloansa, tutkien sitä nyt aivan uusin silmin. Hänen rintansa näyttivät kukikkaan yöpaidan peittäminäkin kauniilta. Nännit piirtyivät niiden pinnalle selvästi, joten arvelin, että hänellä ei ollut yöpaidan alla rintaliivejä. Ajatukseni alkoi pian harhailla: mietin olikohan hänellä alushousujakaan, samalla kun katseeni kiinnittyi hänen puoliksi paljaisiin reisiinsä. Ajatuksissani näin hänet kohta jälleen alastomana edessäni, märkänä kiiltelevä makkara kädessään, ja sitä ajatellessani tunsin kuinka vähän jo pehmentynyt kaluni alkoi jälleen paisua takaisin pystyyn. Minua alkoi kiihottaa äkkiä ihan liian paljon, ja nieleskelin tyhjää hermostuneena.

Sonjan katse oli edelleen kiinnittyneenä kahvikuppiinsa, joten minä ahmin hänen vartaloaan katseellani kuin hullu, ja kiimaisena yritin yhä kuvitella hänet alastomana. Tietysti kaluni nousi tästä aivan pystyyn alushousujani vasten, ja niinpä niiden etumukseen muodostui jälleen provosoiva kohouma. Liikahdin hermostuneena, jolloin Sonja katsahti minuun päin eikä voinut olla huomaamatta, että minulla oli alkanut taas seistä. Hän vilkaisi housujeni pullottavaa etumusta kummissaan, mutta käänsi katseensa äkkiä siitä pois. Hän laski kahvikuppinsa hetkeksi reitensä päälle, ja tutkaili minua sitten päästä varpaisiin jotenkin epäuskoinen ilme kasvoillaan. Tunsin kuinka kasvojani kuumotti ja vaikka minua jännitti mielettömästi, penikseni oli kovettunut siitä huolimatta täyteen mittaansa ja sojotti viistosti pystyssä alushousuja venyttäen.

Sonja näytti ensin siltä kuin aikoisi sanoa jotain, mutta oli sittenkin hiljaa. Pian hän liikahti hermostuneesti hieman kauemmas minusta. Syntyi kiusallinen hiljaisuus, joka sai minut hengittämäänkin jännittyneesti. Välillämme tuntui nyt käsittämättömän voimakas jännite. Näytti siltä, että Sonjan olo alkoi olla yhtä tukala kuin minullakin, ja hän nousi äkkiä seisomaan. Hän lähti kävelemään poispäin huoneestani, mutta pysähtyi sitten vielä ovelle ja kääntyi takaisin minuunpäin.

– ”Ei sanaakaan tästä sitten kenellekään, eikä varsinkaan isällesi!”, hän vannotti vielä minulle vakavana. ”Ei tietenkään”, vastasin yhä hermostuneena ja jännittyneenä. Sonja katsahti vielä aivan kuin vahingossa pullottavia alushousujani, ja meni sitten äkkiä pois huoneestani sulkien oven perässään.

Kun olin taas yksin huokaisin syvään, samaan aikaan kai sekä pettymyksestä että helpotuksesta. Tajusin, että kohta olisi aika lähteä taas bussipysäkille, mutta koko ajatus kouluun menemisestä tuntui nyt mahdottomalta. Sisälleni oli paisunut valtava seksuaalinen lataus, enkä mitenkään voinut mennä kouluun sellaisessa mielentilassa. Päätin lintsata sen päivän, ja heti sen päätöksen jälkeen yritin kiihkoissani keksiä keinoa vietellä Sonja. Vaikka se tuntui mahdottomalta, en voinut olla yrittämättä rakentaa mielessäni jonkinlaista suunnitelmaa.

Lopulta päätin, että minun olisi pakko yrittää jotain – ja nopeasti!. Himoni oli suunnittelemisesta kasvanut niin ennenkokemattoman suureksi, että en enää mitenkään voinut odottaa pidempään.

Otin alushousuni pois jalastani. Penikseni seisoi nyt paljaana aivan pystysuorassa, mutta se kuului nyt suunnitelmaani. Keräsin vaatteeni lattialta syliini ja sydän jännityksestä rinnassa hakaten avasin huoneeni oven. Astuin alastomana ja vaatepino kädessäni eteiseen. Sonjaa ei näkynyt missään, joten aloin kuulostella missä hän olisi. TV kuului olevan auki, joten arvelin hänen olevan olohuoneessa sitä katsomassa. Eteisestä oli suora yhteys olohuoneeseen, ja pesuhuoneeseen päästäkseen oli käveltävä tuon yhdistävän osion lävitse.

Jalat täristen kävelin eteenpäin ja pian huomasin Sonjan istumassa jalat ristissä olohuoneen sohvalla. Hän oli edelleen pelkässä kukikkaassa yöpaidassaan, piti kahvikuppia kädessään ja katseli TV:tä. Hän huomasi minut heti ja hänen silmänsä välähtivät hämmästyksestä kun hän näki alastomuuteni. Hän ei voinut olla vilkaisematta myös pystyssä seisovaa kaluani kummastuneena. Seisahdin paikoilleni ja katsoin häntä yrittäen saada sanotuksi, että olin vain viemässä vaatteitani pyykkiin, mutta sanat tuntuivat juuttuvan kurkkuuni. Sonja ehtikin puhua ensin: ”Mitä sä teet? Miksi hillut täällä alasti ja esittelet itseäs?”, hän kysyi kärsimättömän kuuloisesti ja jälleen jo valmiiksi mietitty vastaukseni tuntui aluksi juuttuvan kurkkuuni. ”Vien nämä vaatteet vaan pyykkiin”, sain lopulta mumistua epävarmasti. Sonja pyöräytti silmiään ja näytti niin hermostuneelta ja kiusaantuneelta, että katsoin parhaaksi luikahtaa ripeästi pesuhuoneeseen.

Sujautin kaikki vaatteeni pesukoriin, jättäen sperman tahriman paitani piiloon alimmaiseksi. Sydämeni hakkasi voimakkaasti kuin rankan juoksun jälkeen kun pelkäsin mitä suunnitelmani noudattamisesta vielä seuraisi. Lopulta teinipojan hillitön haluni kuitenkin voitti pelkoni, ja kerättyäni tarpeeksi rohkeutta astuin jälleen alastomana ulos pesuhuoneesta takaisin Sonjan näköpiiriin. Ennen sitä kuitenkin hieraisin muutaman kerran terskaani jotta kaluni pysyisi mahdollisimman kovana pystyssä.

Jäin sitten alastomana seisomaan paikoilleni ja katsoin Sonjaa, joka vain yritti vältellä katsomasta minuun päin. Hän näytti odottavan että menisin takaisin huoneeseeni. En kuitenkaan antanut periksi vaan jatkoin hänen tuijottamistaan. ”Mitä nyt?”, hän parkaisi kohta tuskastuneesti samalla kun katsoi minuunpäin. ”Mitä vittua sä haluat?”, hän ähkäisi kun näki miten katsoin häntä peloissani ja himoiten. ”Sitäpä juuri!”, sain vaivoin vastattua ääni käheänä.

Sonja mykistyi vastauksestani hetkeksi täysin, ja kohta hänen poskilleen nousi vieno suuttumuksen puna. ”Multa vai? Mä oon sun isäs naisystävä, Jumalauta! Mä olen aikuinen nainen, ja sä olet pelkkä pikkupoika!”, hän vuodatti äkäisellä ja järkyttyneellä äänellä. Epätoivon antamalla rohkeudella kävelin kuitenkin odottamatta häntä lähemmäksi, kunnes olin aivan hänen edessään. TV:stä tuli kai ostoskanava, tai jotain vastaavaa sontaa, joten nappasin muka itsevarmasti olohuoneen pöydältä kaukosäätimen ja sammutin toosan pois päältä häiritsemästä. Käännyin sitten suoraan äitipuoleeni päin ja kaluni seisoi nyt aivan hänen kasvojensa edessä. Hän ei enää voinut luontevasti välttää katsomasta suoraan siihen.

Sonjan silmät näyttivät nyt hieman järkyttyneiltä, mutta hän katsoi silti hetken hiljaisena kaluani. Tumman karvoituksen keskeltä yläviistoon sojottava penikseni oli ihan hyvän kokoinen, ja näytti poikamaisen hoikassa vartalossani uskoakseni ainakin isäni kalua suuremmalta. ”En ihan pikkupoika”, sain vaivoin sanotuksi samalla kun työnsin lantiotani uhmakkaasti lähemmäs hänen kasvojaan. Samalla tuntui kuin sydämeni olisi noussut kurkkuuni hakkaamaan.

Siinä seisova penis naamansa edessä Sonja ei aluksi saanut sanaa suustaan, mutta se muuttui kohta kun hän kaatoi vahingossa kahvia syliinsä. Silloin hän tarttui vapaalla kädellään minua reidestä, työnsi minua rajusti kauemmaksi, ja laski sitten kahvikupin pois kädestään lattialle. ”Helvetin helvetti!”, hän kirosi vihaisesti. Vaalea yöpaita oli nyt jalkojen välin, vatsan ja reisien kohdalta mustasta kahvista märkä. ”Mene nyt helvettiin siitä!”, hän karjaisi minulle miltei raivoissaan ja yritti vältellä katsomasta minua. ”Enkä mene!”, protestoin kaiken tahdonvoimani ja tarmoni keskittäen. Suunnitelmani ei ollut toiminut alkuunkaan, mutta en minä enää mitenkään voinut antaa periksi, vaikka epätoivo hiipi jo sisimpääni.

Sonja nosti käsillään yöpaitansa irti ihostaan. Onneksi kahvi ei ollut enää tarpeeksi kuumaa voidakseen aiheuttaa palovammoja. Penikseni uhkasi pehmentyä, ja sitä myötä rohkeuteni karista, joten epätoivoisen uhkarohkeana hieroin äkkiä terskaani hieman oikealla kädelläni. Tartuin samalla vasemmalla kädelläni kaluni juuresta ja osoitin penikseni kärkeä suoraan Sonjaan päin. Kalun hierominen siinä aivan tuon vihaisen mutta silti niin ihanan naisen edessä tuntui mielettömän kiihottavalta, joten jatkoin sitä kuin henkeni olisi siitä kiinni.

Sonja ei saanut sanaa suustaan. Olin miltei liian jännittynyt pysyäkseni edes pystyssä, mutta jatkoin silti runkkaamista. Sonja istui vielä paikallaan ja yritti ensin vältellä katsomasta minua, mutta antoi kohta periksi ja äärimmäisen kiusaantuneena tuijotti kuinka runkkasin siinä alastomana aivan hänen edessään. Helpotuksekseni näin hänen katseensa kohta pehmenevän hieman. Hän tuntui rauhoittuvan ja varmaankin myötähäpeästä kostunein silmin tuijotti kuinka vetelin terskaani edestakaisin esinahan taakse piiloon ja taas esiin. Työnsin tästä rohkaistuneena lantiotani lisää eteenpäin, jotta julkeasti etuviistossa seisova penikseni näyttäisi mahdollisimman isolta. Nieleskelin hermostuneena kun Sonja edelleen tuijotti kuinka runkkasin kaluani. Pian hänen poskensa alkoivat punoittaa somasti, ja hänen katseessaan näkyi uudenlaista kiiltoa. Minusta tuntui että hänen vastustuksensa suli hetki hetkeltä pois, ja oli ilmiselvää että hän kaikesta huolimatta piti näkemästään.

Tästä innostuneena kiihdytin tahtia entisestään, ja pian tunsin olevani lähes laukeamaisillani. Yllättäen Sonja kuitenkin oikaisi selkänsä suoraksi, jolloin hänen nyt somasti punoittavat kasvonsa olivat aivan kaluni edessä. Hän katsoi nyt suoraan kiimatipoista kiiltävään terskaani ja näytti epäröivän, aivan kuin olisi käynyt sisäistä kamppailua siitä mitä tekisi seuraavaksi. Hän pudisti kohta päätään enemmän varmaan itselleen kuin minulle, mutta katseli yhä kuinka vetelin punaisena kiiltelevää terskaani vuorotellen esinahan alle piiloon ja esiin.

Hetken jo luulin, että hän ottaisi penikseni suuhunsa, sillä siltä se näytti, mutta sen sijaan hän työnsi minua jälleen reisistä kauemmaksi. Pettyneenä en enää vastustellut ja astuin suosiolla askeleen kauemmaksi, ja irrotin samalla molemmat käteni kalustani. ”Sä oot ihan pähkähullu!”, Sonja ähkäisi sitten ja nousi tuhahtaen ylös seisomaan. Märkä yöpaita painautui hänen alavatsaansa vasten. Tuijotin häntä jalkoväliin alistuneesti kuin teloitustaan odottava kuolemaantuomittu. ”Niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana”, ehdin jo ajatella surullisena.

Yllättäen Sonja kuitenkin tarttuikin yöpaitansa helmoihin ja veti vaatteen yhdellä liikkeellä päänsä yli. Hänellä ei ollut mitään yöpaidan alla – ei edes pikkuhousuja! Hän heitti yöpaitansa lattialle oli ja seisoi sitten edessäni täysin alastomana.

Hengitin suu auki hänen alastonta vartaloaan ihaillen. Hän katsoi minua nyt hiljaisena ja seisoi paikoillaan suorana kädet rennosti sivuilla roikkuen. Pelkäsin jo, että hän lähtisi pois, mutta sen sijaan hän jäi vain seisomaan paikoilleen ja hänen katseensa harhaili vartalollani. Näin kuinka hänen kauniit huulensa avautuivat raolleen. Kun kuulin hänen hengityksensä äänen, ja tajusin että hänkin oli kiihottunut.

Alaston ihana nainen oli viimeinkin siinä aivan käsieni ulottuvilla, ja ilmeisesti halukkaanakin. Ironisesti en kuitenkaan enää oikein tiennytkään mitä tehdä. Hetken epäröityäni keräsin rohkeuteni ja tartuin molemmin käsin hänen rintoihinsa. Sonja värähti ensin kosketuksestani, mutta ei kuitenkaan tehnyt elettäkään estääkseen minua. Hieroin kovettuneita tummanpunaisia nännejä hellästi peukaloillani samalla kun loput sormeni varovasti puristelivat ihania rintoja. Sonja huokaisi ja alkoi hengittää jotenkin pidättyneesti, ja se rohkaisi minua jatkamaan. Hänen rintansa olivat niin pienet, että mahtuivat melkein käteeni, mutta siitä huolimatta ne näyttivät ja myös tuntuivat ihanilta. Hierottuani niitä hurmioissani hetken ajan Sonja kuitenkin tarttui aivan varoittamatta yhä pystyssä seisovaan penikseeni. Koko vartaloni säkenöi jännityksestä hänen pehmeiden käsiensä kosketuksesta.

Sonja hieroi äärimmäisen herkkänä sykkivää kaluani käsiensä välissä ja kuului hengittävän yhtä raskaasti kuin minäkin. Mielettömät nautinnon aallot kävivät lävitseni jokaisesta kosketuksesta ja tiesin laukeavani hänen käsiinsä ellen pian tekisi jotain. Irroitin käteni hänen rinnoistaan ja siirsin ne alemmas kohti pientä karvatupsua hänen jalkojensa välissä. Minun oli pakko astua vähän lähemmäksi jotta yletyin työntämään käteni hänen jalkojensa väliin. Silloin hänen otteensa kalustani kirposi. Painoin vasemman kylkeni häntä vasten, niin että penikseni kärki lepäsi hänen vatsaansa vasten. Himokkaasti työnsin oikean käteni suoraan hänen pillulleen. Häpykummun pehmeät karvat hyväilivät kämmentäni samalla kuin kiihkeät sormeni hapuilivat yhä alemmas häpyhuulten väliin.

Sonja katsoi hetken minua kasvoihin epäröiden, mutta antautui silti täysin kosketukselleni. Lopulta hän halasi minua molemmin käsin ja hyväili selkääni samalla kun minä etu- ja keskisormillani kömpelösti hieroin häntä häpyhuulten välistä. Sormeni kastuivat pian ja liukuivat helposti edestakaisin vaossa. Tunnustelin pillun muotoja ensimmäistä kertaa elämässäni, ja kesti jonkin aikaa ennen kuin löysin reiän minne niin kovasti halusin työntyä. Heti sormieni upottua muutaman sentin pillun sisään tunsin kaluni nytkähtelevän kiimasta ja miltei laukesin siihen Sonjan vatsan päälle.

Pakotin itseni irroittamaan käteni siitä ihanasta pillusta ja tartuin kaluni juureen. Puristin sitä hetken lujaa välttääkseni laukeamasta, ja aloin sitten kömpelösti mutta päättäväisesti ohjata sitä Sonjan jalkojen väliin. Sonja puristi kuitenkin samassa itsensä minua vasten ennenkuin pystyin saamaan kaluani pillulle. Sen sijaan kivikova penikseni painautui pystyyn hänen alavatsaansa vasten ja hänen pehmeät häpykarvansa kutittivat kuin kiusoittelevasti pallejani.

Hän katsoi minua silmiin, ja nyt näin hänen katseessaan ennen kaikkea himoa. Kun katseemme kohtasivat hän tarttui molemmin käsin päähäni ja suuteli minua sitten pehmeästi suoraan huulille. Se oli ensisuudelmani, ja tuntui mielettömän hyvältä. Sonjan huulet olivat lämpimät ja suloiset, ja ne aukenivat kokemattomien huulieni puristuksesta. Hän työnsi kielensä huulieni väliin ja kostutti sillä niitä kiihottavasti. Kun hän irrotti huulensa omistani suutelin itse häntä uudestaan ja ihmettelin miten ihanalta pelkkä suuteleminenkin tuntui.

Miten nyt halusinkaan häntä – en ollut koskaan halunnut mitään muuta niin paljon! Himojeni ohjaamana tartuin ronskisti molemmin käsin hänen paljaisiin pakaroihinsa. Ne tuntuivat samaan aikaan jotenkin sekä pehmeiltä että kiinteiltä käsiäni vasten. Hieroin ja puristelin niitä kuin sekopäisenä samalla kun jalkojani koukistaen yritin ohjata kaluani alemmas hänen jalkoväliinsä.

Kun Sonja tunsi kaluni tökkivän uhkaavasti hänen pilluaan vasten hän jännittyi hetkeksi, ja näytti jotenkin vaivaantuneelta. Nopeasti hän kuitenkin tuntui antavan periksi, ja pian jopa levitti hieman jalkojaan minulle. Hetken kömpelön ähisemisen jälkeen penikseni seisoi aivan hänen pilluaan vasten, ja aloin poikamaisella kiihkolla hieroa esinahan alta kurkkivaa terskaani sitä vasten.

Sonja hengitti kiihkeästi ja liikutti lantiotaan siten, että kaluni kärki pääsi lähemmäs hänen pillunsa aukkoa. Vaikka minun oli miltei mahdotonta tunkeutua hänen sisäänsä siinä asennossa, tunsin kuinka penikseni liukastui koko ajan enemmän ja enemmän. Se tuntui mielettömän hyvältä. Olin aivan laukeamaisillani, mutta onneksi jotenkin onnistuin silti vielä pidättelemään orgasmiani.

Sonja inahti seksikkäästi kun lopulta polviani taivuttamalla sain terskani aivan pillun aukolle. Silloin työnsin lujasti ja päättäväisesti itseni naisen sisään, ensimmäistä kertaa ikinä. Terska luiskahti lämpimän pillun puristettavaksi yllättävän helposti, ja mielettömät nautinnon aallot saivat minut voihkaisemaan nautinnosta. Sonja sulki silmänsä ja miltei vikisi kun työnsin itseni niin syvälle kuin pystyin. Hän varvisti sitten hieman ja levitti samalla jalkojaan leveämmälle, jolloin pääsin entistäkin syvemmälle. Asentomme oli hankala ja pakaralihakseni olivat kuin tulessa, mutta en halunnut päästää irti hänestä enää hetkeksikään. Puristin lujasti hänen pakaroitaan ja työnsin niin rajusti että Sonja hypähti työntöni voimasta hetkeksi ilmaan.

Sonja tarttui hänkin minuun molemmin käsin samalla kun painoi vartalonsa tiukasti minua vasten. Hän huokaili ja inahteli kiihottavan kuuloisesti samalla kun aloin työnnellä itseäni sisään ja ulos. Pillu oli aivan liukas ja jokaisella työnnöllä kuului vaimea litisevä ääni. Se tuntui käsittämättömän ihanalta, ja niinpä jo muutaman työnnön jälkeen tunsin laukeavani. En voinut enää pidätellä hetkeäkään, ja niinpä vain työnsin itseni niin syvälle kuin pystyin ja annoin siemeneni purkautua syvälle tuon ihanasti vastaan puristavan pillun sisään. Penikseni nyki ja nytkähteli voimakkaasti Sonjan sisällä ja hänen pillunsa tuntui puristelevan vastaan pyörryttävän ihanasti.

Kun kaluni oli sylkenyt kaiken sperman syvälle hänen sisäänsä, Sonja piti minua vielä käsillään lujasti puristaen paikoillaan. Sitten hän pidätti henkeään hetken ja samalla tunsin kuinka hänen pillunsa puristeli ja supisteli monta kertaa voimakkaasti kaluni ympärillä. Sitten hän huokaisi syvään kuin äärimmäisestä helpotuksesta ja antoi heti sen jälkeen minulle kuumilla huulillaan kiihkeän ja pitkän suudelman. Minä en vielä oikein osannut suudella, pidin huuliani liian jännittyneinä ja suutani kiinni, mutta siitä huolimatta hänen pehmeät huulensa tuntuivat aivan ihanilta. Pakarani tärisivät jännityksestä samalla kun pidin yhä puolikovaa kaluani vielä hänen sisällään. En olisi halunnut sitä koskaan pois ottaakaan. Lempeästi mutta päättäväisesti Sonja kuitenkin työnsi minut kohta irti itsestään. Kuului jälleen litisevä ääni kun penikseni liukui vastahakoisesti ulos siitä ihanasta pillusta.

Kun olimme irtautuneet toisistamme Sonja nosti yöpaitansa lattialta ja alkoi pyyhkiä sen helmaan jalkoväliään. Penikseni seisoi vieläkin puolikovana ja kiilteli märkänä ja Sonja katsoi sitä nyt jotenkin rietas ilme kasvoillaan. Hän teki kädellään kalulleni muutaman runkkaavan liikkeen, jolloin se kovettui heti uudelleen. Yllättäen hän kuitenkin irrotti otteensa. ”Lisää!”, anelin kiimaisena miltei huohottaen. Sonja vain hymähti minulle huvittuneena, ja kumartui sitten ottamaan yöpaitansa lattialta. Heti kun hän kumartui käytin tilaisuuden hyväkseni ja työnsin käteni hänen pakaroidensa väliin yrittäen sormillani ylettyä pillulle. Hän kuitenkin tarttui käteeni ja työnsi sen lempeästi mutta määrätietoisesti irti itsestään.

”Eikös sun pitäis olla jo koulussa?”, hän kysyi sitten kiusoittelevasti. ”Kyllä äiti”, vastasin ilkikurisesti, mikä sai hänet vain tuhahtamaan ja pudistamaan päätään. Sonja sipsutteli sitten karkuun vessaan ja minä seurasin perässä kuin hai laivaa. Sonja meni vessaan kuitenkin yksin ja laittoi oven perässään lukkoon.

Jäin kuitenkin sitkeästi odottamaan oven taakse kunnes hän tuli ulos vessasta. Sonja oli tietysti yhä alasti, ja himokkaasti ihailin hänen suloisen vartalonsa muotoja. Halusin taas häntä ja kaluni alkoi jälleen nopeasti kovettua. Ryntäsin taas hänen kimppuunsa ja aloin röyhkeästi ja toiveikkaasti puristella hänen rintojaan ja hyväillä häntä joka puolelta. ”Ei enää”, hän kuitenkin sanoi päättäväisesti. Yritin vielä työntää käteni hänen jalkojensa väliin, mutta hän esti aikeeni tarttumalla ranteeseeni. ”Usko nyt”, hän sanoi yrittäen kuulostaa vakavalta samalla kuitenkin sinnikkyydelleni hymyillen.

Sonjan saatuaan torjuntavoiton minä näytin kai melkoisen säälittävältä. Hän naurahti ensin huvittuneena ilmeelleni, mutta näytti sitten vakavoituvan. Sonja näytti nyt jotenkin huolestuneelta, joten en ahdistellut häntä enää enempää. Vaikka olinkin pelkkä kiimainen ”pikkupoika”, ymmärsin yllä että syytä huolestumiseen todellakin oli. Tartuin kuitenkin vielä häneen sen verran, että sain painettua huulemme vastakkain. Sonja suuteli minua takaisin hellästi, mutta lähti sitten makuuhuoneeseen sulkien oven perässään. Huuliani poltti muisto siitä suudelmasta, kun samaan aikaan sekä suunnattoman onnellisena että oudosti ahdistuneena palasin omaan huoneeseeni.

10 kommenttia viestissä: “Juhlallinen maanantai”

 1. sain says:

  aidon tuntuiseksi kirjoitettu

 2. :) says:

  Loistava tarina!

 3. Rogo says:

  Käsittämättömän hyvin kirjoitettu. Voisin lainata monta lausetta, jotka sai minut tuntemaan todella voimakasta eläytymistä. Pisteitä nimenomaan osuvista kielikuvista kuten “vatsapohjassani tuntui voimakas himon polte”. Ja kaikki sellainen, että epävarmana mutta kiihottuneena kerää rohkeutensa ja laatii suunnitelman, joka ei sitten onnistukaan alkuunkaan. Sait kaiken kuulostamaan ja tuntumaan realistiselta, tavallaan tutulta. Mahtava teksti!

 4. Cromagnolia says:

  Kiitoksia kaikille kommentoineille!

  odonte: Tuo kohta töksähtää kyllä omaankin silmään. Virkkeen viesti on kyllä se minkä halusinkin viestitää, mutta tyylillisesti se on tosiaan huono.
  Trickster: En ajatellut tätä jatkaa. Olen samaa mieltä: tarinassa pitää olla muutakin kuin pelkkää seksiä.

  Uusia novelleja tulee toki kirjoiteltua aina kun tulee idea ja aika riittää.

  Vanhojen täällä julkaisemisesta en ole vielä varma. Nyt olisi kyllä hyvä tilaisuus yrittää viilata niitä paremmiks.

 5. tappisilmä says:

  Kiimainen “pikkupoika” pääsi toteuttamaan haaveensa. Se on moni poika joka kulkee farkut pullottaen varaäitiään himoiten. Nykymaailmassa.
  Tässä tarina eteni selkeästi ja jouheasti, täysin ymmärrettävästi kerrottuna.
  Ilohan virheetöntä kirjoitusta on lukea.

 6. Trickster says:

  Todella hyvin kirjoitettu tarina. Muistelinkin, että olit keskimääräistä parempi kirjoittaja jo it.orgin aikoihin. Tarina oli tosi hyvä ja ennen kaikkea omaperäinen, vaikka asetelma oli aika klassinen. Joka tapauksessa pidit tarinan kasassa ja uskottavana loppuun saakka.

  Minusta pystyit kuvaamaan 15-vuotiaan eka kerran, sähellyksen ja epävarmuuden tavattoman hyvin, mutta samalla kiihottavasti. Sonjakin oli hahmona nimenomaan uskottava, eikä muuttunut tarinan lopussa miksikään kiimaiseksi kotirouvaksi.

  Minä en ehkä jatkaisi tarinaa, jos sinulla ei ole jotain äärettömän hyvää ideaa sen suhteen. Pelkkä paneminen olisi jatko-osana pelkkä pettymys.

  Kannattaa muuten rekisteröityä, jotta ihmiset löytävät jatkossa yhden nimen alta kaikki kirjoittamasi novellit. Toki julkaiset myös vanhat tuotoksesi täällä?

  Ai niin, kirjoitusvirheitä en tainnut löytää ainuttakaan tai ainakaan ne eivät häirinneet lukukokemusta lainkaan. Todella hyvä!

 7. Leppoisa says:

  Aika hyvä, lämminhenkisesti mutta intensiivisesti kuvattu. Mukavasti oli realismiakin mukana (epävarmuutta, asennon hakemista, malttamattomuutta). Itsehän kirjoittelin nuo “Äitipuolen pimeä puoli” -novellit samaa aihepiiriä sivuten, hieman eri tyyliin toki.

 8. odonte says:

  “Siinä silmieni edessä ihana alaston nainen työnteli sisäänsä Camping -makkaraa, ja se oli minusta äärimmäisen kiihottavan näköistä.”
  Alkoi ehkä ihan lupaavasti, saattoi jatkuakin, vaan tuossa vaiheessa lopetin lukemisen. En lue enää. En anna pisteitä.

 9. make says:

  oikein hyvä ja kiihottava tarina, mutta toimintaa olisi voinut olla enemmän. Kirjoita vain lisää jatkoa tälle tarinalle.

 10. Krig says:

  Kerrassaan mahtava! Kerrankin oikeita hahmoja, eikä vain läpinäkyviä himo-nukkeja jotka toteuttavat kirjoittajan fantasiaa. Loistavaa työtä!

Kommentoi

top