search
top

Välituntiohjelmaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

*dingdingding* Hermoja raastava koulun kello kilkatti ja kertoi yläkoululaisten päässeen välitunnille. Vuosien mittaan kello oli tullut hieman liiankin tutuksi. Jostain käytäviltä alkoi kantautua hälyä työhuoneeseeni asti vaikka olinkin koulun toisella laidalla. En antanut asian kauaa häiritä vaan jatkoin töideni tekemistä.

Välitunti oli lopuillaan ja odotin jo kellojen sointia ja ihanaa työrauhaa. Keskittymiseni kuitenkin katkesi vaimean koputuksen kantautuessa korviini. Aloin kääntämään katsettani ovelle päin kun kuulin heleän äänen, ”anteeksi”. Oviaukossa seisoi nuori tyttö, jonka vaaleat kiharat hiukset lainehtivat hartioille korostaen hänen sieviä ja siroja kasvojaan. Tunnistin tytön tänä syksynä aloittaneeksi, mutta hänen nimestään minulla ei ollut mitään hajua. Olin vain pistänyt merkille, että tyttö vaikutti hieman ujolta ja syrjäänvetäytyvältä. Yleensä välitunneilla tyttö istui yksin jossain nurkassa ja lueskeli kirjaa.

”Häiritsenkö? Mä voin kyllä tulla joskus muullonki..”, tyttö sopersi. ”Et häiritse ollenkaan, käy peremmälle.”, kehotin tyttöä, joka astui varovasti kynnyksen yli sisään huoneeseeni. Hän kertoi hukanneensa lompakkonsa edellisenä päivänä jonnekin koululle ja kyseli sen perään. Kysyin hänen nimeään ja sain vastaukseksi Mira. Kehotin tyttöä istumaan alas tuoliin samalla kun kävelin ovelle ja suljin sen. Palatessani ovelta kyselin lompakon tuntomerkkejä. Istuin pöytäni taakse ja jäin katsomaan kaunista nuorta tyttöä. Pisamat poskilla ja silmälasit tekivät ujosta tytöstä jotenkin kummallisella tavalla seksikkään ja suloisen, jotenkin ihanan viattoman oloisen. Mira kertoi lompakon tuntomerkkejä ja kuuntelin tarkkaan samalla kun katselin hänen täyteläisten huulten liikettä. Mielessäni pyöri kuvat kuinka työntelisin suonikasta kyrpääni noiden huulten välissä.

Tyttö sai asiansa kerrottua ja aloin kaivelemaan laatikoitani. Mutisin samalla itsekseni, että kyllähän eilen jotain löytyi. Otin työpöydän laatikostani violetin kangaslompakon ja nostin sen näkyville. Miran silmät kirkastuivat ja hän alkoi hihkua ”ihanaa, se on tallessa!” Ojensin lompakkoa hänellä ja hän kurottautui ottamaan sitä. Juuri kun hänen kätensä oli tavoittamassa lompakkoa nykäisin sitä kauemmaksi ja katsoin tiukasti tytön silmiin. ”Ei tää mikään löytötavaratoimisto oo. En mää huvin vuoksi keräile ihmisten romuja pitkin poikin ja säilö niitä täällä.” Mira häkeltyi ja alkoi ihmeissään kysellä mitä tarkoitan. Vastasin hänellä, että lompakosta pitäisi maksaa löytöpalkkio ennen kuin luovutan sen. Tyttö vaikutti tympääntyneeltä, mutta sanoi, että anna tänne se lompakko niin mää maksan. Nousin seisomaan ja kävelin tytön viereen. Avasin housuni ja pudotin ne lattialle. Kovana seisova kalu ponnahti ilmaan ja heilui Miran silmien edessä.

Sanoin vain hänelle, ettei mua raha kiinnosti, sun täytyy tehdä jotain sen eteen. Tartuin Miraa hiuksista kiinni ja taivutin hänen päätään taaksepäin. Suu aukeni kuin itsestään ja ennen kuin teinityttö kerkesi sanoa mitään työnsin kyrpäni hänen punaisten huulten väliin. Kaluni upposi syvälle tytön suuhun ja tunsin kuinka hänen kielensä hyväili terskani alapintaa. Otteeni hänen hiuksistaan tiukkeni ja työntelin kyrpääni muutaman kerran edes takaisin hänen suussaan. Tyttö riuhtaisi itsensä irti otteestani ja sylen liukastama kaluni ponnahti hänen suustaan. Mira hyppäsi pystyyn kuin ammuttuna ja alkoi sähistä minulle ja haukkua siaksi ja vaikka miksi. ”Hyvä on, tehdään tää sit vaikeamman kautta jos haluat.” sanoin hänelle samalla kun tartuin häntä vyötäröltä kiinni ja kaadoin työpöydälleni selälleen. Lukitsin sätkivän tytön alleni vartalollani ja katsoin häntä silmiin. Otin hänen hiuksistaan tiukan otteen ja repäisin päätä taaksepäin. Mira sopersi jotain ”ai muhun sattuu”, mutta korotin ääntäni ja ärähdin hänelle, että hän itse kerjäsi tätä.

Lupasin, että jos hän olisi kiltisti en satuttaisi enempää. Näin kuinka hänen silmänsä vettyivät ja pystyin aistimaan pelon hänen silmistään. Painoin huuleni hänen kaulalleen ja aloin suudella intohimoisesti hänen vaaleaa ihoaan. Imuttelin kevyesti hänen kaulaansa, mutta varoin jättämästä jälkiä. Käänsin hänen päänsä parempaan asentoon ja suutelin Miraa suoraan huulille. Tyttö pyristeli vielä vastaan, mutta hentoinen tyttö raskaan vartaloni alla vaikutti lähinnä muodolliselta pyristelyltä. Upotin kieleni hänen huultensa väliin ja jatkoin suudelmaa. Mira käänsi päänsä sivulle ja upotti hampaansa ranteeseeni. Tiukensin otetta hänen hiuksissaan ja nykäisin päätä rajusti taaksepäin. Hampaat irtosivat ranteestani ja ärähdin vihaisena Miralle ”ihan miten vain haluat, keskitytään sitten olennaiseen.”

Olin potkinut jo housuni jaloistani ja nyt keskityin riisumaan Miraa. Riuhtaisin hänen kauluspaitansa reunasta niin, että napit lentelivät pitkin lattiaa. Kankaan alta paljastui valkoiset perusrintaliivit, jotka verhosivat pieniä a-kupin rintoja. Vein käteni hänen selän taakse ja vapautin rintaliivien hakaset. Nykäisin rintaliivit sivuun ja paljastin sievät ketunnokkatissit silmieni eteen. Nännit nöpöttivät kovina keskellä vaalean ruskeaa nännipihaa. Ujon tytön posket punehtuivat ja hän käänsi päätään sivuun. ”Älä tee tätä”, Mira ruikutti, mutta keskeytin teinin puheet ottamalla toisen nännin huulteni väliin ja imaisemalla sitä. Kimeä voihkaus purkautui tytön huulilta. Leivoin pieniä sieviä rintoja kädelläni ja samalla imuttelin ja suukottelin nännejä.

Toisella kädelläni aloin availemaan tytön farkkuja ja revin niitä alemmaksi samalla kun toisella kädellä puristin häntä käsivarresta ja pidin paikoillaan. Tiputin farkut lattialle ja nousin hieman ylemmäksi nähdäkseni hänen hennon vaalean karvoituksen peittämän häpynsä. Pimppi näytti suloiselta, vaikka Mira painoi jalkojaan tiiviisti yhteen eikä halunnut minun selvästikään pääsevän sinne. Levitin voimalla hänen reitensä ja lukitsin hänen vartalonsa tiiviisti alleni. Kädelläni ohjailin kaluani hänen häpyhuulilleen. Suureksi hämmästyksekseni häpyhuulten väli suorastaan tihkui kosteutta. ”Pikku horo taitaa halutakin oikein kunnolla kyrpää”, sanoin ivallisesti Miralle, joka helahti aivan punaiseksi ja käänsi tiiviimmin kasvojaan poispäin minusta.

Terskani tavoitti emättimen suun ja kosteat häpyhuulet kietoutuivat kaluni ympärille. Märkä pillu suorastaan imi kaluani sisään painaessani kyrpääni tiukkaan emättimeen. Kaluni upposi sentin, ehkä vähän toista, kunnes se törmäsi immenkalvoon. Otin tukevan otteen kapeasta lantiosta ja survaisin kyrpäni pillun pohjalle. Miran vartalo painautui vartaloani vasten, ikään kuin hänen selkänsä olisi yrittänyt taipua kaarelle ja hän kerkesi kirkaista kimeästi ennen kuin tukin hänen suunsa kämmenelläni. Pidin kaluani paikoillaan ja nautin supistelevan ja tiukan emättimen puristuksesta. Katselin Miraa silmiin, hänen hätääntynyttä ilmettään ja hengityksen tahtiin laajentuvia nenänreikiään. Odotin hetken, että hän rauhoittui ennen kuin aloin liikkumaan ahtaassa vaginassa.

Mira makasi täysin liikkumatta ja huokaili vaimeasti kaluni soutaessa edes takaisin. Lihaksikas pillu hieroi terskaani jokaisella poimullaan. Välillä suljin silmäni ja keskityin vain nauttimaan kyrpääni kohdistuvasta paineesta. Kaluni varsi oli aivan märkänä Miran eritteistä ja alavatsanikin alkoi kostua hänen nesteistään. Myhäilin tyytyväisenä ja sanoin Mirallekin, että harvoin näin kiimaista teinityttöä pääsee nussimaan. Minusta tuntui, että hän häpesi omaa kostumistaan, mutta minua se kiihotti aivan järjettömän paljon.

Otteeni hänen hennosta vartalostaan tiukkeni ja kiihdytin vauhtia. Kiimainen litinä täytti työhuoneeni kun painoin otsa hiessä kokematonta teinityttöä. Nostin Miran jalat olkapäilleni, jotta pääsin työntymään syvemmälle hänen emättimeensä. Kaluni puski kohdun kaulaa vasten ja tyttö ähisi allani. Koko ajan hänen punehtuneet kasvonsa olivat käännettyinä sivulle ja hän huokaili työntöjen tahdissa.

Jokaisella työnnöllä oma orgasmini läheni. Kiima oli ottanut minusta otteensa ja puskin kyrpääni tiukkaan teinipilluun välittämättä siitä miltä Mirasta tuntui. Tuttu kutina tuntui palleissani, mutta jatkoin hurjaa panemista samalla kun hikipisarat tipahtelivat otsaltani tytön pienille rinnoille, jotka heilahtelivat työntöjen tahdissa. En jaksanut enää montaa työntöä kun tunsin pallieni puristuvan kalun varteen ja ensimmäinen sykäys saatteli siemeneni matkaan. Turpea kyrpäni nytkähteli neitsytpillussa ja sylki kuumaa spermaa Miran suojaamattomaan pilluun. Upotin kaluni niin syvälle kuin se vain upposi ja laskin siemeneni hänen kohdun suulleen.

Rojahdin voimattomana tuoliin ja jäin katselemaan auki nussittua pillua, josta valui valkoista spermaa välilihaa pitkin kohti peppureikää. Miran rinnat kohoilivat hengityksen tahdissa tytön tasaillessa hengitystä. Hetken kuluttua hän nousi istumaan pöydän reunalle. Nostin lattialle pudonneen lompakon ja ojensin sen Miralle. ”Ole hyvä, tää tais olla sun.” Tyttö riuhtaisi lompakon kädestäni ja alkoi pukea kiihtyneenä vaatteita päälleen. Nopeasti hän oli täysissä pukeissa ja tempaisi oven auki. Juuri ennen kuin ovi sulkeutui käytävästä kuului ”Vittu mikä sika!” huuto. ”Aina on ilo auttaa” mietin mielessäni kun makasin tyydytettynä työhuoneeni tuolissa kalun veltostuessa hiljalleen reittäni vasten.

5 kommenttia viestissä: “Välituntiohjelmaa”

 1. Orkku tuli says:

  Ihana! Jatka ehottomasti.

 2. Kiihotti says:

  Ihan hyvä vain pari kirjoitusvirhettä 😀

 3. Mummi says:

  Tosi hyvä.

 4. aba says:

  Mahtava! 🙂

Kommentoi

top