search
top

Etelän matkalla jatkoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.22 out of 5)
Loading...

Hiljalleen tajuntani palaa ja unensekaisen tunteen läpi kuulen vaimeaa nyyhkytystä. Ääni kuuluu jostain läheltäni. Raotan silmiäni ja yritän saada selvää missä olen. Tajuan olevani hotellihuoneessani ja makaavani sängylläni. Samassa mieleeni muistuvat aiemmat tapahtumat Aylan kanssa. Nyyhkytys kuuluu viereltäni. Käännän päätäni ja tajuan Aylan makaavan edelleen vieressäni. Hän makaa alastomana vatsallaan käpertyneenä peittoa vasten ja itkee.

Siirrän varovasti käteni hänen hiuksilleen ja tyttö säpsähtää. Alan varovasti silittelemään hänen päätään ja juttelen rauhoittavasti. Kysyn mikä hänellä on hätänä. Tyttö kertoo säikähtäneensä käytöstäni ja äänehtimistäni. Hän on kuitenkin jäänyt vierelleni, joten oletan, ettei tilanne ehkä ole kovin paha. Keskustelemme Aylan kanssa tapahtuneesta ja hän kertoo sen hieman sattuneen aluksi. Kuivaan kädelläni tytön kyyneleet ja kaappaan hänet syliini. Painan pienen tytön vasten rintaani ja kannan hänet kylpyhuoneeseen. Siellä pesen hänen spermaiset ja itkuiset kasvonsa sekä sottaisen jalkovälin. Jälleen kuivaan hänet huolella ja kannan takaisin makuuhuoneeseen.

Tyttö on huomattavasti rauhallisempi ja katselee minua uteliaana. Minua jotenkin huvittaa tytön uteliaisuus, kuinka hän tutkailee alastonta vartaloani. Erityisesti hänen uteliaisuutensa keskittyi penikseeni, joka alkoi heräilemään uudestaan. Kysyin Aylalta haluaisiko hän koskettaa sitä. Tyttö selvästi epäröi hetken, mutta alkoi sitten hivuttamaan pientä kättään kohti kaluani. Laskeuduin sängylle selälleni ja annoin hänen tutkia sitä kaikessa rauhassa. Aluksi hän sipaisi kevyesti kaluni vartta, mutta vetäisi kätensä nopeasti kauemmaksi sen sykähtäessä kosketuksesta. Kehotin Aylaa kietomaan kätensä varren ympärille. Varovasti hän siirsikin kätensä kalulleni ja kietoi sirot sormensa paksun varren ympärille. Ne eivät yltäneet läheskään täydessä seisokissa olevan kaluni ympäri, mutta silti ujo kosketus tuntui taivaalliselta.

Rohkaisin tyttöä jatkamaan ja hiljaa käsi veteli esinahkaani edes takaisin. Välillä Ayla hihitteli ilmeisesti hassulle näylle, mutta jatkoi penikseni hyväilyä. Kyrpääni pakkautunut veri alkoi jo kivistämään samalla kun suustani purkautui syviä huokauksia. Ayla runkkasi jo hieman rohkeammin ja sai minut todella kiimaiseksi. Kysyin häneltä haluaisiko hän maistaa kalua. Kysymykseni aiheutti tytössä selvästi hämmennystä. Käden liike pysähtyi saman tien ja tyttö jäi tuijottamaan minua. Innostin tyttöä ja samalla vein käteni hänen päänsä päälle. Ohjasin hänen suutaan kohti kaluani. Aylan huulet alkoivat vaistomaisesti avautumaan kalun lähestyessä. En kuitenkaan painanut hänen päätään aivan kalulle asti vaan annoin hänen tehdä sen valinnan.

Aluksi hän antoi varovaisen suukon terskalleni. Penikseni tekemä nytkähdys ilmeisesti kannusti Aylaa jatkamaan sillä kohta hän otti kyrvän kärjen huuliensa väliin. Katselin hetken kuinka hän yritti avata suutaan mahdollisimman ammollaan, jotta saisi kaluni suuhunsa. Äärimmilleen avattu suu, sirot huulet, kietoutuivat terskani ympärille. Suljin silmäni ja nautin tunteesta. Hetkeen ei tapahtunut mitään, mutta tunsin, että terskani oli Aylan suussa. Kieli tutki varovasti penistäni ja hiljalleen pääkin alkoi liikkua edes takaisin. Minulta ei varmaan ikinä ole otettu yhtä huonosti suihin, mutta tunne oli silti uskomaton. 11-vuotiaan tytön suu tuotti minulle suunnatonta nautintoa. Kömpelyys ja ujous kiihottivat minua. Varovasti sormet haparoivat kaluni vartta samalla kun terskani liikkui hänen huuliensa välissä. Juuri kun aloin nauttia tilanteesta Ayla alkoi yskimään ja kakomaan ja hän nousi istumaan.

Pettymys oli suuri, mutta lohdutin itseäni, että meillä olisi aikaa. Otin Aylan syliini ja silittelin hänen hiuksiaan. Tyttö oli upottanut kaluni liian syvälle ja säikähtänyt. Hän tärisi. Lohduttelin ja kehuin häntä. Kerroin, että suihinotto oli tuntunut todella hyvältä. Lähes räjähtämispisteessä oleva kaluni keskeytti kuitenkin hempeilyni. Himo sai minussa vallan. Kaadoin Aylan selälleen sängylle ja kipusin hänen jalkojensa väliin. Vein käteni väliimme ja aloin ohjata kiimanesteitä valuttelevaa kyrpääni pienelle reiälle. Tunsin kuinka häpyhuulet painautuivat kaluani vasten uppoutuessani pieneen emättimeen.

Ayla katsoi minua silmiin eikä hän vaikuttanut enää pelkäävän. Milli milliltä kaluni upposi tiukkaan pilluun. Tunsin emättimen jokaisen poimun terskassani työntyessäni syvemmälle. Tyttö sulki silmänsä ja puri alahuultaan. Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen olin painunut tuon ihanan pillun pohjalle. Tunsin kuinka kaluni tökkäsi kohdun kaulaan. Pysähdyin siihen ja nautin tiukasta ja kosteasta puristuksesta. Ayla ei vieläkään sanonut tai äännellyt mitään. Hän avasi silmänsä ja katseli minua. Tähän saakka tyttö oli maannut täysin lamaantuneena allani, mutta nyt hän vei pienet kätensä lanteilleni ja levitti jalkojaan.

Varovasti liikuin hänen sisällään ja jälleen kaluni alkoi luistamaan paremmin hänen sisällään. Kaluni liukui edes takaisin kiimanesteiden liukastamassa emättimessä. Jouduin todella jännittämään pakaroitani, jotta pystyin työntymään uudestaan ja uudestaan tuohon ahtaaseen ihanuuteen. Tämä oli taivas. En ollut ikinä edes unelmoinut tällaisesta. Oikeastaan pedofiilit olivat aina kuvottaneet minua, mutta nyt tämä tuntui niin oikealta, niin hyvältä. Hiljalleen tahti kiihtyi ja huomasin tikkaavani Aylaa melko rajusti. Tyttö vääntelehti levottomana allani. Hänen lantionsa vatkasi ylös alas ja huulten välistä purkautui pieniä voihkaisuja.

Noiden lapsen kasvojen katselu kävi liian irvokkaaksi ja pelkäsin laukeavani, joten vetäydyin jälleen tuosta ihanasta pillusta, joka päästi voimakkaan maiskahduksen kaluni irrotessa vaginan otteesta. Aylan kasvoilta pystyi jälleen lukemaan helpotusta kun kookas kyrpä ei venyttänyt hänen pientä pilluaan äärimmilleen. Ilo oli kuitenkin lyhyt aikainen sillä käänsin Aylan nopeasti ympäri ja aloin sovittelemaan kaluani hänen sisäänsä takaapäin. Nyt upotin kyrpäni huomattavasti rajummin hänen sisäänsä ja sain hänet kirkaisemaan emättimen tehdessä tilaa komeudelleni. Nussin rajusti pitkillä vedoille pieneen pilluun. Siro tyttö sätkyi allani työntöjen tahdissa. Aylan emätin hieroi kyrpääni aivan uudella tavalla ja pitkä selibaatti saivat aikaan äkillisen laukeamisen. En kerinnyt edes tajuamaan tilannetta kun kaluni sykki jo tytön pimpissä ja syöksi paksua spermaa suojaamattomaan pilluun. Viimein sykähtely loppui ja vedin kaluni ulos Aylasta.

Katselin irvokasta näkymää silmieni edessä. Pieni pillu täysin auki levittyneenä. Vaaleanpunainen väri oli vaihtunut selkeästi tummempaan. Koko pillun suu oli suorastaan verestävä. Näin kuinka valkoinen sperma alkoi valua ulos emättimestä, edeten hitaasti kohti avoimena odottavaa pillun suuta. Yllättäin kaluni ei osoittanutkaan mitään merkkejä siitä, että se olisi pehmenemässä. Päinvastoin, se alkoi kovettumaan uudelleen ja sykähteli innokkaana ilmaa halkoen. Pyyhkäisin sormellani häpyhuulien välistä valuvaa paksua spermaa ja pyörittelin sitä sormieni välissä. Se oli ihanan liukasta, paksua ja aivan valkoista. En edes muista milloin se olisi ollut sellaista tai tuoksunut niin kiimaiselle. Samassa silmiini osui pimpin yläpuolella keikkuva ryppyreikä.

Hetken mietin raskisinko tehdä sen tälle pienelle tytölle. Pelkäsin rikkovani hänet. Tunsin pakottavaa kivistystä kyrvässäni ja samassa hempeät tunteet katosivat. Halusin upottaa kovan kankeni tuohon houkuttelevaan tummanruskeaan reikään. Vein sperman liukastaman sormen Aylan peppureiälle ja silittelin sitä. Tyttö hätkähti ja kääntyi katsomaan taakseen. Hän tuijotti minua silmiin samalla kun paksu ja karhea sormeni hiveli hänen peppureikäänsä. Hain peukalollani lisää spermaa pimpistä ja levitin sitä runsain määrin Aylan perseeseen. Kun reikä oli täysin liukastettu aloin varovasti upottamaan peukaloani tuohon ahtaaseen ryppyreikään. Hiljaa sulkijalihas antoi periksi ja sormeni upposi syvemmälle lämpimään suoleen. Ayla ähisi ja näytti jotenkin kärsivältä, mutta hän ei vaikuttanut siltä, että se sattuisi. Hän näytti ennemminkin siltä, että se tuntui epämukavalta tai oudolta.

Samalla kun aloin liikuttelemaan sormeani varovasti Aylan pepussa kysyin sattuuko häneen. Tyttö vastasi, että vain hieman oudolta. Hänen peppu oli ahdas, mutta sperman ansiosta sormeni liikkui aika vaivattomasti. Otin toisen käden avuksi ja hain pimpistä lisää spermaa. Aloin upottamaan toista peukaloa tytön peppuun. Ayla säikähti ja yritti ryömiä karkuun, mutta seurasin hänen perässään kunnes sängyn pääty tuli vastaan. Jatkoin toisen peukaloni upottamista hänen sisäänsä. Varovasti lisäsin painetta aukolla ja se alkoi avautumaan. Pitkän ähräyksen lopputuloksena molemmat peukaloni olivat hätääntyneen tytön tiukkaakin tiukemmassa perseessä.

Varovasti liikuttelin sormiani Aylan sisällä ja yritin saada häntä rauhoittumaan. Välillä venytin peppua hieman ja hiljalleen sulkijalihas antoi periksi ja sormeni liikkuivat helpommin pepussa. Tyttökin alkoi rauhoittua ja makasi lähes liikkumattomana paikoillaan. Vetäisin sormeni pois pepusta ja jäin katsomaan kutsuvasti avoimena odottavaa reikää. Nostin Aylan peppua ylemmäksi ja aloin sovittelemaan kivuliaan kovaa kyrpääni hänen spermaisille häpyhuulille. Painoin kaluni surutta sisään ja vetelin muutaman vedon märässä pillussa. Katselin kiiltelevää kaluani ja päätin korkata vielä yhden reiän. Vetäydyin spermaisesta pillusta ja kurottauduin alemmaksi, jotta pystyin sylkäisemään peppureikään. Sitten ohjasin kädelläni punaisena helottavan terskani pienelle kutsuvalle ryppyreiälle. Toisella kädellä pidin koko ajan kiinni Aylaa lantiosta, jotta hän ei pääsisi karkaamaan. Varovasti lisäsin painetta reiälle ja aloin upottamaan kankeani tuohon kuumaan onkaloon.

Vaikka perse oli liukas ei kaluni meinannut upota sinne millään. Hikikarpalot helmeilivät otsallani kun sovittelin kaluani ahtaaseen peppuun. Aloin jo turhautua yrittämiseen ja vedin kaluni kokonaan pois. Näin kuinka tytön anus oli jo hieman avautunut. Päätin vielä yrittää ja sylkäisin uudestaan peppureiälle ja levitin sitä sormella hieman syvemmälle. Sylkäisin vielä kouraani ja sivelin sillä kaluni. Ohjasin kaluni uudelleen aukolle ja aloin upottamaan sitä sisään. Päättäväisesti painoin kalua syvemmälle ja hiljalleen se alkoi upota neitseelliseen aukkoon. Sylissäni pitämä tyttö värisi ja makasi täysin hiljaa. Tartuin kaksin käsin Aylaa lantiosta ja painoin voimakkaammin kyrpääni sisään. Hetken kuluttua terskani lupsahti sisään tuohon ihanaan, lämpimään reikään. Samassa tyttö parahti ja alkoi niiskuttaa. Jatkoin kaluni painamista sisään ja päättäväisesti se upposi syvemmälle. Painoin kaluni puoleen väliin sisälle ja vedin sen pois Aylan perseestä.

Katselin irvokkaasti levinnyttä persereikää ja nautin hetken näkymästä. Sylkäisin jälleen kostuketta kouraani ja hieroin sitä kaluuni. Ohjasin kyrpäni avoimena odottavaan reikään ja painoin sen tällä kertaa pohjaan saakka. Ayla ulisi ja vääntelehti allani, mutta lukitsin hänen lantionsa paikoilleen käsilläni. Aloin hiljaa nussimaan häntä perseeseen. Kaluni liikkui edestakaisin tytön tiukassa perseessä ja nautin suunnattomasti sulkijalihaksen puristavasta tunteesta peniksessäni. Suljin silmäni ja nussin Aylaa rauhallisesti, pitkillä vedoilla. En välittänyt enää lainkaan hänen tunteistaan, keskityin vain omaan nautintooni. Jokainen työntö vei minut lähemmäksi ravisuttavaa orgasmia. Aluksi se oli vain kutina palleistani, mutta sitten tunsin kuin sähköiskun selässäni. Samassa koko vartaloni taipui kaarelle ja kyrpäni upposi juuria myöden Aylan perseeseen alkaen sykkiä voimakkaasti. Jokainen sykäys lennätti valtavan määrän spermaa syvälle lämpimään suoleen. Kaluni sykki rajusti ja purki siemeniäni tuon turkkilaisen pikkutytön anaaliin. Viimein kehoni valtasi syvä raukeus.

Vedin kaluni ulos Aylan perseestä ja katselin utuisin silmin sivusta, auki revittyä persettä, josta tulvi runsain määrin paksua valkoista spermaa. Katselin pienen lapsen itkuisia kasvoja ja hetken aikaa istuin raukeana sängyn laidalla, kunnes ajatukseni alkoivat selkiytyä. Kaappasin tytön syliini, vein hänet kylpyhuoneeseen ja pesin huolella joka puolelta. Puin kylpytakin päälleni ja menin olohuoneeseen nojatuoliin istumaan. Kaadoin itselleni konjakkia lasiin ja sytytin sikarin. Kaivoin lompakostani 50 euroa. Ojensin sen Aylalle ja käskin häntä pukemaan ja lähtemään. Ayla kiiruhti keittiöön, puki kaapunsa päälleen ja käveli ohitseni parvekkeen ovelle. Hän pysähtyi hetkeksi, ikään kuin jääden miettimään, mutta hän ei enää kääntynyt. Hän avasi oven ja astui ulos ovesta sulkien sen perässään. Istuin nojatuolissa konjakkilasi toisessa ja savuava sikari toisessa kädessä. Olin paremmin tyydytetty kuin koskaan aiemmin elämässäni ja mielessäni pyöri vain ”mitä olenkaan mennyt tekemään”.

5 kommenttia viestissä: “Etelän matkalla jatkoa”

 1. Sinkki says:

  Harvinaisen hyvin kirjoitettu tarina tällä sivustolla. Ensi kerralla mielellään nuorempi tyttö jotta hieman enemmän vaurioita/verta joka tästä tarinasta puuttui tehden siitä hieman epärealistisen

 2. Sara says:

  Hyiii vittu oot sairas. Lopeta

 3. uh ah pentti says:

  Alya voisi tulla raskaaksi 😉

 4. fr11kk1 says:

  Monesti olen miettinyt tämäntapaisissa tarinoissa että mitäs jos sen miehen itsehillintä pettäisikin ja tyttöä nussittaisiin oikein voimalla, tässä se meni juuri “oikein”. Erityisesti loppu antaa miehestä kuvan kunnon sikana, vaikka välillä hän on helläkin. Kokonaisuutena tämä novelli oli ensimmäistä parempi, yllättävänkin hyvä aihepiirin huomioiden.

 5. Boika says:

  Seuraavassa tarinassa Turkkilaista poikaa anaaliin! Kiitos!

Kommentoi

top