search
top

Viettelijättäreni naapurista, tyttö 15 v. II kohtaus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: II osa.Yhteisymmärrys jatkuu naapurin Lauran kanssa.

Hätkähdin, kun takaani kuului:
“Morjens, naapurinsetä!”
Se oli Laura, kadun vastakkaiselta puolelta. Aiempi kesäinen vierailija verstaassani, joka silloin sekoitti yhden iltapäivän askartelurupeamani tyystin. Teimme semmoista, jota en olisi ikimaailmassa uskonut tekeväni, ja juurrutti ajatuksiini uuden pohdittavan ja muisteltavan tapahtuman, joka oli arveluttava, mutta teki minut kuin uudeksi mieheksi. Tunsin itseni alle nelikymppiseksi, enkä päivääkään vanhemmaksi, vaikka sitä olin. Takaraivossani häiritsi vain ajatus, että mitä jos jään kiinni, – tai me jäisimme kiinni. Se olisi katastrofi, ja minun olisi lähdettävä tältä kadulta heti.
“Ai sinäkö Laura, mitäs sinä?”
“Mut on jätetty taas yksin. Lappu vaan pöydällä, että nähdään huomenna. Koko jengi lähti enon luo, ja jätti mut tänne yksin, yhyhyy,” oli Laura näyttelevinään itkevää orpolasta.
“Älä Laura ole surullinen,” olin lohduttavinani, “niin on minutkin jätetty, Marja lähti Lahteen siskonsa luo, Susa kaverinsa kanssa Turkuun johonkin rock-tapahtumaan ja Matti melontaleirille Porkkalaan. Taitavat olla reissuillaan ainakin pari päivää.”
Marja on vaimoni, Susa tytär ja Matti poika.
“Ai, lähtikö Susa poikakaverinsa kanssa?”
“Lähti.”
Tyttäreni oli seitsemäntoista, siis pari vuotta vanhempi mitä naapurin Laura. Hän oli tiiviisti seurustellut pitkän honkkelin kanssa, joka oli huomioni mukaan joskus yöpynyt Susan huoneessa. Eihän siinä kai mitään, mukava kaveri. Ei ihme, että kaveria veti Susa puoleensa, sillä tytär oli jo aikamoinen pakkaus, sen olin todennut katseltuani häntä nykyään tarkemmin. Varsinkin kesäisen Lauran kanssa tapahtuneen tapauksen jälkeen. Olin ajatuksissani arvuutellut itseäni, miltä tuntuisi puristaa Susan rintaa ja mille maistuisi sormi sen käytyä hänen pimpissä. Pelottavia ajatuksia isältä.

Kunnostin verstaassa suksiani talven varalle. Poistin vanhoja rasvoja ja pohjustin ne uudestaan odottamaan tulevia kelejä. Laura oli tullut verstaaseen ja seisoi vieressäni katsomassa touhujani. Vaalea ja iloinen poninhäntä heilahteli pään liikkeiden mukana. Kireät shortsit olivat tällä kertaa pois ja päällään hänellä oli tiukkaakin tiukemmat, aivan kuin sukkahousut. Olin näitä asuja nähnyt Susallakin ja kaupungilla niitä oikein vilisi. Niitä leggingsejä varmaan. Elokuu oli vielä lämmin ja Lauralla oli valkoinen, olkaimeton toppi päällään. Se peitti rintoja puoliväliin jättäen herkullisesti nuoren poven uomaa näkyviin. Nännit kuulsivat ohuen kankaan läpi tummempina kohtina ja nipukat kiristivät kangasta koskettelua houkuttelevina kohoumina. Leggingsit, sammaleen vihreät, painautuivat syvälle pakaroiden väliseen kuiluun näyttäen suruttomasti herkulliset tytönkannikat. Litteän vatsan alapuolella kangas painui aavistuksen häpyhuulien väliin ja pani miettimään, olikohan ostopäätös tehty numeroa liian pienelle vaatteelle. Mutta hyvän näköistä oli. Jalassa Lauralla oli tennarit, vai miksiköhän niitä nykyään kutsutaan. Tiedän, että niiden hinnalla saisi neljä paria entisajan tossua.

“Miten sulla on noin monta suksea, ainakin kuusi kappaletta, tai suksia.”
“Joo, niin monta on, mutta kuitenkin vaan kolme paria. Pitää olla vähän sen mukaan miten hiihtää. Katsos, on luistelu- ja perinteisen tyylin sukset ja sitten nämä kombit, yleissukset”.
“Ai, hassua. Oikeestaan hullua.”
“Miten niin”, naureskelin, ” onhan golf-harrastajillakin mailoja joka lyöntitilanteeseen omansa”.
“Joo, mutta ihan hullua kuitenkin. Mutta tiedätkö mitä, arvaa vaan onko hienoa, meille tulee asumaan yksi vaihto-oppilas Irlannista. Se on meillä koko syksyn, talven ja kevään. Se menee himaan vasta kesäkuun lopussa ensi vuonna. Se on yksi tyttö Dublinista ja saman ikäinen kuin teidän Susakin, seitsemäntoista.”
“No sepä mielenkiintoista, tuo nyt meilläkin käymään, tai varmaan Susa häneen muutenkin tutustuu.”
“Joo, voi olla, että ne on samalla luokallakin kun ne on yhtä vanhoja, lukion tokalla, ainakin samassa koulussa ne on.”

Nostin sukset seinälle niille kuuluville paikoille ja pesin käteni. Lauran höpinät olivat saaneet verkkareitteni suojassa köllivään kulliin pientä vireyttä. Tunsin miten se liikkui hitaasti pystympään ja tunki itseään vasempaan. Nojasin huomaamattomasti höyläpenkin kulmaan ja ohjasin kullia sopivampaan asentoon. Laura seisoi kädet selän takana työntäen rintojaan eteen ja nousten varpailleen ja taas alas, varpailleen ja alas. Rinnat pingoittuivat vasten toppia ja ylös alas liikkeen seurauksena aina hieman värähtivät.
“Sinulla on siistit leggingsit. Aika kireät sanoisin.”
“Joo, niin on, mutta ei ne mitään liian kireät ole. On kiva tunne kun on tiukat. Mä tykkään tiukoista.”
“Onhan se kivan näköistä, kieltämättä, mutta eikö se häiritse kun ne painuu joka… Noh, painaa ikävästi?”
“No ei ne paina, mutta mä tulin sen takia tänne ja kun näin, että olet yksin, niin eikö me voitaisi mennä tuonne missä oltiin viimeksikin? Minähän sanoinkin sulle silloin, että taidan tulla vielä uudestaankin.”
Olin hieman hämmennyksissä ja katsoin Lauraa silmiin. Ne katsoivat niin herttaisen anovasti takaisin, etten voinut muuta kuin ottaa Lauran pään käsieni väliin ja nostaa kasvoja hiukan sekä suudella Lauran otsaa. Laura tuli lähemmäksi ja painoi lantiotaan vasten minua ja puristi minua vyötärältä. Kova kullini painoi Lauran vatsaa ja hän vilkaisi alas, nosti päätään ja hymyili silmät sirrillään ja tönäisi itseään kovemmin vasten kovaa.
“Tarkoitatko tosissasi, että menisimme tuonne päätyhuoneeseen, vierasmajaan?”
“Tarkoitan, mennään. Me voitaisiin nyt olla siellä vaikka koko yö.”

Topakkana Laura otti minua kädestä ja veti ovelle. Astuimme pihalle jossa Laura päästi kädestäni ja jäi taakseni minun mennessä edellä rakennuksen päätyyn, jossa vierashuone oli. Avattuani oven jäin Lauran taakse ja vilkaisin pihalle ja portille, enkä huomannut kenenkään seuraavan kulkuamme. Silmäni olivat kiinninauliintuneina Lauran pakaroihin ja kireisiin leggingseihin. En nähnyt minkäänlaisia pikkuhousujen jättämiä kohoumia kireän asun alta. Saattoi olla, ettei alla ollutkaan mitään. Huoneessa Laura heittäytyi taas vuoteelle selälleen aivan kuten viimeksikin. Jalat olivat kohti kattoa ja sieltä hän kampesi tennarit pois ja potkaisi ne lattialle. Minä istahdin sängyn reunalle ja laskin käteni varovasti Lauran vatsalle. Hän ei säpsähtänyt tai muutenkaan pelästynyt kosketustani vaan käänsi kasvonsa minuun ja hymyili. Laura laski kätensä reidelleni ja kasvojen ilme oli aikuisen. Silmät katsoivat omiini ja hänen kätensä liikkui kohti lantiotani ja siitä se hivuttautui kalulleni, verkkareiden päälle. Tunsin pienen tytönkouran tarttuvan kulliin ja puristavan sitä.
“Otetaan vaatteet pois,” kuiskasi Laura ja nousi istumaan.
“Oletko nyt varma? Tiedätkö mihin se sitten taas johtaa ja oletko ajatellut, ettet sitten katuisi. Tästä voi seurata vaikka mitä pahaa.”
“Mitä tästä seuraa. Pahaa? Ei tätä kukaan saa tietää, ei koskaan.”
Laura veti topin päänsä yli ja ihanat rinnat hehkuivat ruusunpunaisin nännein kuin kirsikoilla koristellut herkut. Jalat hän heitti sängynreunan yli ja nousi riisumaan leggingsit. Oli niiden alla pienet stringit. Pienen pieni ja ohut kangas suojasi vaan häpykummun päältä ja osittain häpyhuulia, ohuita nauhoja katosi pakaroiden väliin nousten sieltä vyötärölle muodostaen viritelmän, joka piti konstruktion paikallaan. Ne hän riisui taitavasti ja puristi kouraansa.
“Nämä on hiukan kosteat,” sanoi Laura ja pani stringit käteeni.
Ne olivat kosteat ja vaistomaisesti nostin ne huulilleni joita vasten ne painoin. Kevyt naisentuoksu leijaili nenääni.
“Riisu sinäkin. Saanko sanoa sinulle, että kulta?”
“Saat, tottakai saat, – kulta.”
Vedin t-paidan pois ja riisuin verkkarit ja bokserit ja potkaisin crocsit ovelle. Seisoin alasti sängyn vierellä Laura edessäni. Tartuin häntä hartioitten takaa selästä ja vedin itseeni. Laura painoi häpykumpuaan kohden kullia ja väänteli lantiotaan. Suutelin Lauran otsaa ja ohimoita, kaulaa ja hartioita. Käteni hivelivät sileätä selkää ja pyöreitä pakaroita.
“Mennään sängylle.”
“Odota, otan tuon peiton pois, se on niin karhea,” sanoin ja vedin päiväpeitteen pois.

Puhtaat lakanat loistivat vuoteella jolle laskin Lauran. Itse menin kyljelleni hänen viereensä ja puristin rinnan käteeni. Puristin sitä ja hivelin sormenpäällä kovettunutta nänniä. Iho oli lämmin, jos ei aivan kuuma ja Lauran silmät olivat suljettuina. Hänen lantionsa teki pientä pyörivää liikettä ja huulilta kuului pieniä hyvänolon ynähdyksiä. Siirryin hyväilemään vatsaa ja kiertelin napaa. Upotin pikkusormen navan pieneen onkaloon ja sain Lauran kihertämään. Hitaasti etenin alas kohti hienoisen karvan peittämää häpykumpua. Se oli kauniisti kohollaan ja sen alaosasta alkoi häpyhuulten välinen rako. Pienen pieni punertava kissankieli pilkisti huulien välistä, muuten pyöreät huulet olivat sileät, aavistuksen tummemmat kuin muu osa ihosta. Ujutin varovasti sormea pitkin rakoa alemmaksi ja painoin sormen koko pituudelta alas häpyhuulien väliin. Kuumat huulet hyvälivät sormea. Vedin sormea hitaasti edestakaisin pitkin liukasta rakoa ja Lauran avonaisesta suusta kuului jo hieman äänekkäämpää inahtelua.

“Mä käännyn vatsalleni. Voisit sä painella sormella mua sieltä pyllystä, mutta älä mene sinne sisään. Siitä päältä vaan.”
Laura pyörähti ympäri ja veti jalat koukkuun alleen niin, että kaunis ja sileä pylly oli kohollaan ja pyllyaukko loisti pyöreänä kuin jokin trooppinen kukka. Sen alapuolella vilkkui pillu häpyhuulet tiukasti yhdessä. Nousin sängylle Lauran taakse hänen sääriensä väliin. Painoin sormen varovasti rusottavalle pyllyaukolle ja hieroin sitä keveästi. Se oli kostea ja liukkaan tuntuinen. Pakarat kummallakin puolella olivat sileät ja puhtaat ilman yhtäkään näppylää tai punoittavaa paukamaa. Pistin toisen käden Lauran vatsapuolelle ja silitin häpykummun kevyttä karvoitusta. Puristelin välillä rintoja ja taas häpykumpua. Ujutin käteni Lauran vatsan ali ja reisien välistä vaolle ja avasin sitä varovasti sormin. Vako oli märkä ja lämmin ja kuumeni syvemmällä mihin sormeni upotin. Lauran pylly liikahteli kosketusten kiusaamana. Ujutin vielä toisenkin sormen pimppiin ja kiersin niitä siellä aina vaan märemmäksi tulevassa onkalossa. Kuului pientä märkyyden aiheuttamaa ääntä ja tunsin Lauran valuttavan kiimanesteitään pitkin sormiani ulos pillusta. Vedin käden hitaasti pois hänen sylistään ja sormissani venyi pitkä ja sitkeä nestevana ulos Laurasta. Hän oli täysin antautunut kiihkolleen ja ruumis eritti kaikkia niitä eritteitä, joka polttava kiima saa aikaan. Pistin märän käteni toiselle pakaralle ja levitin hieman kannikoita. Hyväilin edelleen myös pyllyaukon seutua, mutta nyt nousi haluni suudella sitä. Kumarruin ja työnsin kasvoni pakaroiden väliin ja maistelin kielelläni aukon reunoja. Suussani maistui hieman suolainen, makea ja tahmainen maku. Maku oli lähes sama mikä pillussakin. Kiertelin kielelläni aukkoa ja tuikkasin kärjen aivan aavistuksen vaan siitä sisään. Se oli ensikerta elämässäni. Laura huokaisi ja nosti takapuoltaan ja työnsi sitä kovempaa vasten kasvojani.

“Tule kulta taakaa. Ollaan sillälailla.”
Otin Lauraa lantiosta kiinni ja vedin häntä lähemmäksi. Kulli rummutti pakaroita ja odotti malttamattomana pääsyä kuumaan pimppiin. Levitin hieman lisää Lauran reisiä ja aukko aarteeseen avautui. Ei se aukko suuri ollut, mutta kaunis ja kiihottava se oli. Levitin toisen käden sormin häpyhuulia ja toisella kädellä ohjasin kaluni kärkeä kohti nesteistä kiiltelevää tytönpimppiä. Ei näkynyt karvoja eikä iän tuomaa kuluneisuutta ja löysyyttä. Terskaani tervehti nuori ja kimmoisa, halukas pillu. Hitaasti työnsin kaluani sisään. Pysähdyin kun terska oli uponnut kokonaisuudessaan kuumuuteen. Liikuttelin hieman Lauraa lanteista, saaden hänet taas ääntelemään tukahtuneesti tyynyyn, johon hän oli kasvonsa upottanut. Etenin hitaasti ja upotin kullia aina vaan syvemmälle ja tunsin sen osuvan pehmeään pohjaan. Aloin panemisen vetämällä Lauraa lantiosta itseeni. Työnnöt olivat välillä koviakin ja aina kun pohjatöytäisy oli kova, niin Lauran suusta kuului kovempi äännähdys. Ei kivusta, vaan ihan nautinnosta. Jatkoin pitkään näin naimista kunnes Laura alkoi vetäytymään alas kohti vuoteen pintaa. Otin kiiltelevän kullin ulos Laurasta ja laskeuduin hänen viereensä. Makasin siinä kyljelläni käsi heitettynä Lauran selän yli ja tasoitimme kumpikin hengitystämme. Katselin nuoren naisen vartaloa ja ihailin kauniita kaaria selän ja pakaroiden yhtymäkohdassa. Liu’utin kättäni alas kohti Lauran vyötäröä ja tunsin ihon lämmön, hienoisen kosteuden ja lihasten pienet värähtelyt silittäessäni kaarevaa pakaraa.

Laura kääntyi myös kyljelleen kasvot kohti minua ja tuki päätään käteensä. Toisella hän siveli kylkeäni ja siirtyi hitaasti tunnustelemaan kovaa kaluani joka koko ajan oli sojottanut kohti Lauran vatsaa. Hänen kätensä puristi kevyesti vartta ja teki hitaita runkkausliikketä. Esinahka liukui terskan päälle ja taas kauas alas paljastaen lähes violetinvärisen, ja hiukan sydäntä muistuttavan nupin. Soikea reikä oli puoliavoinna kuin henkeä haukkoen. Käsi eteni kivespussille ja ravisteli kahta liukasta, siinä olevaa viiriäisenmunan kokoista palloa.
“Mä haluisin, että sä tulisit mun sisään.”
“Siis mitä sinä tarkoitat?”
“No että sä laukeisit mun sisään.”
“Mutta eihän… Siitähän voisi seurata vaikka mitä.”
“Ei seuraa. Mä käytän pillereitä. Mun täti, siis isän sisko, joka on paljon nuorempi mitä iskä ja tosi kiva ja oikeastaan on mun kaveri. Se on jotain kuustoista vuotta nuorempi mitä isä, ajattele. Se ihan kysyi vaan multa, että olenko minä poikien kanssa. Joo mä vastasin, ja se alkoi puhumaan ehkäisystä. En mä kertonut tietenkään, että mä olen sinun kanssa ollut. Se Jenni sanoi, että minun pitäisi mennä puhumaan terveyskeskukseen ja se lupasi tulla mukaan. Niin mä sain paperin ja hain apteekista pillerit. Pikkusen ne katsoi terkkarissa pitkään, mutta kun mä täytän kohta kuusitoista, niin ei vaikeuksia ollut. Ja nyt mä haluan, että sinä tulet minuun.”
“No kauanko olet niitä pillereitä ottanut?”
“Melkein siitä lähtien kun viimeksi oltiin täällä. On kai siitä pikkuisen yli kuukausi, eli tarpeeksi kauan ja ne vaikuttaa ja toimii.”
“Oletko ollut kenenkään kanssa sen jälkeen kun me oltiin yhdessä?”
“Ei, ja sen tähden haluan, että se olet sinä, joka ensimmäisenä tulee sisääni.”

Laura kääntyi selälleen ja veti minua kullista lähemmäksi itseään. Siirryin kiinni häneen ja otin rinnan käteeni ja toisen rinnan nipukan hampaitteni väliin jota varovasti puraisin. Lauran kädet pörröttivät hiuksiani ja hän painoi päätäni lujempaa kohti rintaansa. Siirryin suutelemaan hänen palleaa ja vatsaa, nuolin napaa ja helskytin siinä roikkuvaa korua. Tunsin huulillani hienon villan joka häpykumpua peitti. Se välkehti kosteana ja kullanhohtoisena koristeena siistin pimpin yläpuolella. Levitin Lauran jalat ja työnsin taas sormen avonaisten häpyhuulien väliin ja siitä syvemmälle sykkivään ja kiemurtelevaan pilluun. Lauran käsi oli yhä kullini kimpussa ja tunsin hänen kätensä taas vetävän siitä minua päälleen. Hän halusi minut jalkojensa väliin ja työntävän kullin itseensä. Kohottauduin hieman ja panin kädet Lauran pakaroiden alle ja nostin häntä hieman lähemmäksi kulliani. Kivespussi oli vasten märkää ja avonaista pillua ja kulli heilahteli Lauran häpyluun päällä. Kumarruin vielä alas ja suutelin Lauran kutsuvia huulia ja hän puristi minua lujaa itseensä. Kohottauduin taas ja ohjasin kullin Lauran syliin joka ikäänkuin imaisi kaiken loukkuunsa joka vaan kynnykselle uskaltautui. Laura inahti ja kietoi jalkansa ympärilleni ja alkoi allani elämään kuin villikissa. Tunsin kynnet hartioillani ja pienen puraisun olkapäälläni. Pillusta kuului pieni ääni ja innostuin työntämään kuin nuori teini. Rauhoituin sentään ja aloin ottamaan huomioon nuoren tytön tuntoja ja tekemään hänelle mieluisan rakasteluhetken. Puhalsin kevyesti Lauraa korvanjuureen ja hien kostuttamaan kaulaan. Suutelin silmät ja nenänpielet. Kieleni leikki hänen kielellään ja koko ajan kulli teki pumppaavaa liikettä nuoressa pillussa.
“Sä olet ihana,” kuiskasi Laura, “voi miten ihanaa.”
“Mutta niin olet myös sinä Laura,” vastasin.
“Muista kulta sitten, kun tulet, et saa vetää pois.”
“Muistan.”

Olimme kumpikin aivan märkiä hiestä ja paljosta muustakin, kun tunsin alkavan siemensyöksyn.
“Laura, nyt aivan kohta tulen.”
Tunsin miten Lauran ote minussa koveni ja jalat puristivat minua tiukempaan häneen. Ja silloin tapahtui purkaus. Monen, monen rakkaudettoman päivän jälkeen purkauduin tähän nuoreen naapurin neitoon. Kulli syöksi laavansa kuumina purskahduksina kuumaan pilluun. Tunsin sperman pursuavan kullin vartta ylös ja valuvan Lauran pillusta välilihalle. Kivepussini kastui spermasta sen osuessa vasten Lauran pyllyn ja pillun välistä herkkää aluetta.
“Ihanaa kulta, mä tunsin miten sitä tuli. Monta kertaa. Miten se on näin ihanaa? Ihan kuin olisi polttanut.”
Kullini sykki sykkivässä pillussa. Tunsin sen vähitellen pehmenevän ja luiskahtavan ulos ja samalla aukesi pato päästäen loputkin spermat valumaan pois. Laura kihersi ja suuteli minua.
“Tunnen miten sieltä valuu, sitä menee suoraan pyllyynkin,” hihitteli Laura.
Ajattelin, että tuli lakanan vaihto ja hiukan piilotushommia. Nousin ylös ja otin seinältä pyyhkeen ja kuivasin enimpiä spermoja kulliltani ja Lauran sylistä ja pyllystä. Kullista pyrki vielä norumaan viimetipan tippoja jotka Laura näki. Hän nousi istumaan ja otti kullistani kiinni ja imi tipat suuhunsa. Nuorena tyttö alkoi tämänkin touhun, näin ajattelin, mutta ei minulla sitä vastaan mitään ollut.

Levitin puhtaan kylpypyyhkeen kastuneelle lakanalle ja kellahdimme Lauran kanssa takaisin sängylle. Makasimme rinnakkain Lauran pää käsivarrellani. Juttelimme kuin vanha pari maailman menoista ja nautimme olostamme. Huoneessa oli lämmin ja alastomat vartalomme täynnä hyvänolontunnetta. Alkoi raukaisemaan ja Laura kääntyi kohti minua ja upotti kasvonsa kainalooni. En edes muistanut, koska olisin ollut vaimoni kanssa näin, mutta nyt oli onni pitää nuori neitokainen kanalossa. Laura tuhisi kainalooni ja hän nosti jalkansa alavatsani päälle. Olimme vaiti ja hetken kuluttua huomasin Lauran nukkuvan. Itsellänikin alkoivat silmät painua ja olimme molemmat unessa.

En tiedä paljonko aikaa oli kulunut, kun kuulin korvaani kuiskattavan:
“Kulta. Voitasko me vielä?”
Aurinko ei enää paistanut suoraan verhojen läpi sisään, joten jonkinverran oli aikaa kulunut. Laura nojasi edelleen kyljittäin minuun ja hiveli kädellään palleaani ja vatsaa. Käsi siirtyi alas kullille joka heräsi horteisesta olemuksestaan heti kun Lauran sormet osuivat siihen. Hän nousi istualleen ja kumartui kohti kullia, otti paisuneen kalun huulilleen ja upotti sen syvälle nieluunsa. Tukeva ote varresta piti kullia pystyssä hänen runkatessaan suulla koko kalleutta. Olin taas valmis vaikka mihin kun Laura nousi päälleni ja istui kasvot hymyssä kullilleni. Kulli oli pitkin vatsaa terska kohti leukaani kun Laura liukui edestakaisin kullin varrella. Häpyhuulet olivat kauniisti molemmin puolin vartta ja liukkaus vaan parani. Kauaa ei Laura malttanut itseään siinä liu’uttaa vaan otti kalusta kiinni ja ohjasi sen sisäänsä. Alkoi raivokas ratsastus. Lauran nuoret rinnat vilahtelivat silmieni edessä ja käteni olivat tukevasti Lauran vyötäröllä antamassa lisäpontta hölkälle. Laura huohotti ja välillä kirahti, sattuko vai mitä, en tiedä, mutta vauhti jatkui, kunnes Laura äkkiä pysähtyi. Tunsin hänen vartalonsa jännittyvän ja kasvot kohosivat kohti kattoa silmät ollessa apposen auki. Tunsin kullilla pillun supistuksia. Tätä kesti vaan hetken ja taas alkoi Lauran laukka. Hän oli saanut orgasmin. Mutta Laura jaksoi ja tuli minullakin tunne, että kohta lähtisi minusta taas paukut.
“Laura, kohta tulee taas,” sain sanottua.
Laura aivan kuin riehaantui ja jatkoi ratsastusta. Minä purkauduin taas suoraan sisään ja näin Lauran ilmeistä hänen sen huomanneen ja hiljensi vauhtiaan lopettaen kokonaan. Olimme paikoillamme ja tunnustelimme tuntojamme mille kaikki tuntuu. Laura istui päälläni hiljaa hymyssä suin ja välillä silmät suljettuina. Hän kumartui jälleen alas ja suukotteli kasvojani. Samalla jo löystynyt ja surkastunut kanki lipui ulos pimpistä päästäen saman tulvan kuin edelliselläkin kerralla. Laura nosti takamustaan irti minusta ja katsoi rintojensa välistä syliinsä miten sieltä valui ja valui, ja lopuksi tippui suuria pisaroita suoraan puolijäykälle kullilleni. Kanki oli aivan märkä ja tahmainen. Heitin sen päälle saman pyyhkeen johon olin aiemminkin pyyhkinyt. Laurakin istahti sille ja siihen imeytyi myös hänestä valuva ylimääräinen sperma.

Olimme yhdessä suihkussa aivan kuten edelliselläkin kerralla. Nauroimme ja pesimme toinen toisemme ja kädet eksyivät mihin sattui. Laura oli onnellisella päällä, mutta niin olin minäkin. Ajatuksiani en enää paljoa vaivannut sillä, mitä olin tehnyt, tai siis me. Minä, vähän päälle nelikymppinen ja Laura, viisitoistavuotias tyttö, vaikkakin kohta kuusitoista. Sisimmässäni jopa mietin ja toivoin, että tämä voisi harvakseltaan jatkua, että molempien porukat aina välillä häipyisivät ja antaisi meille, Lauralle ja minulle omaa aikaa.
“Kuule, emmekö me voisi olla täällä meidän pesässä yhdessä koko yö? Kulta, ei kukaan meitä kaipaa.”
“Kyllä me voidaan, ihan hyvin.”

Yksi kommentti viestissä: “Viettelijättäreni naapurista, tyttö 15 v. II kohtaus”

  1. Animalporn says:

    Fuck yeah

Kommentoi

top