search
top

Lätkähuumaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina on ollut mielessä jo vuosikausia, ja kirjoitin ekat versiot siitä jo vuosia sitten. Koskaan siitä ei tule täydellistä, mutta ehkä joku nauttii siitä tällaisenakin.

Tämä tarina tapahtuu tulevaisuudessa, joka ei kuitenkaan ole kovin kaukainen, eikä kovin erilainenkaan kuin tämä meidän aikamme. Tarina saattaa järkyttää jääkiekkofaneja.

Prologi (tammikuu 2043)

Uutinen paikallislehdessä:

JÄÄKARHUT TEKI ENNÄTYKSEN

Jääkarhujen joukkue teki eilen illalla kotoisessa jäähallissaan tempun, johon kukaan ei olisi ennen kauden alkua uskonut. SM-liigan kaikkien aikojen peräkkäisten voittojen ennätys on nyt Jääkarhujen nimissä. Ennen kauden alkua häntäpäähän veikattu joukkue johtaa liigaa ylivoimaisesti, ja voittoputki saattaa hyvinkin venyä vielä entisestään. Tähän on vain yksi selitys, uskomaton joukkuehenki, joukkueen ainoa tähti ja itseoikeutettu kapteeni, Suomelle voiton ratkaisseen maalin viime olympiafinaalissa ampunut Tomi Ruuskanen hehkuttaa ilmiötä, joka on pitkin kautta näkynyt katsomoon asti. Syksyllä joukkueella vain natsasi, sen jälkeen olemme olleet pitelemättömiä, Ruuskanen kertoo nauraen, mutta ei halua tarkemmin eritellä, mitä tuon yllättävän muutoksen takana on.

Eilinen peli oli yksipuolista Jääkarhujen näytöstä…

Luku 1 (edellinen syyskuu)

Tutkimusprofessori Anna Muttilainen katseli tyytymättömänä laumaa nuoria miehiä, jotka olivat kokoontuneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion aulaan. Ryhmä koostui paikallisen jääkiekkojoukkueen pelaajista, ja professori Muttilainen jupisi mielessään, että alkusyksyn kiireissä olisi ollut niin paljon muuta, tärkeämpää tehtävää, kuin vetää esittelykierrosta paikallisille gladiaattoreille. Mutta kun laitoksen johtaja, Teppo Lattu-Rajala, sattui olemaan jääkiekkofani, niin totta kai paikalliselle seuralle esittelykierros järjestyi, vaikka kansainvälisille tutkijoillekin vierailuluvan saaminen laitokseen saattoi olla työn ja tuskan takana.

– No, niin, aloitetaan, Anna Muttilainen yritti saada hälisevien miesten huomion. Teppo Lattu-Rajala hössötti pelaajien ympärillä kuin ihastunut kanaemo, ja nuori tutkimusassistentti Milja Nuppola kikatti kuin teinityttö parin pelaajan vitseille. Anna löi käsiään yhteen ja viimein meteli alkoi rauhoittua.

Anna loi vielä silmäyksen yleisöönsä, ennen kuin aloitti. Hän tunnisti hämärästi kansallissankari Tomi Ruuskasen, jonka vieressä laboratorion johtaja seisoi innosta hehkuvin poskin, ja varsin tukevaan kuntoon itsensä päästäneen vanhemman miehen, joka oli joukkueen valmentaja Timo ”Timmi” Huotari. Muut olivat Annalle vieraita kasvoja. Yksi pelaajista kiinnitti Annan huomion vähän pitempään kuin toiset. Olipa siinä varsin komea nuori mies, Anna ehti ajatella ja tuntea mukavan lämpimän ailahduksen haaraperissään.

– Kovin paljon en voi teille tutkimuksistamme paljastaa, Anna aloitti. – Tutkimme aineita, jotka eivät missään tapauksessa saa joutua vieraisiin käsiin, ja siksi turvatoimet ovat erittäin tiukat. Julkisuudessa on kuitenkin jo kerrottu, että olemme kehittämässä kaasua, josta olisi apua väljähtyneitten parisuhteiden lämmittämisessä. Itse asiassa olemme jo aika pitkällä tutkimuksissamme.

– Onko totta, että sillä aineella saisi sänkyyn kenet tahansa haluaa, joku pelaajista heitti kysymyksen, josta oli julkisuudessakin heitetty vitsejä. Muut nuoret miehet hörähtelivät.

– Meidän tutkimukset ovat vielä kesken, Anna Muttilainen vastasi. – Tällä hetkellä tiedetään, että jos tätä meidän kehittämäämme kaasua saa hengitykseensä tietyn, varsin lyhyen ajan, koehenkilöille kehittyy nopeasti syttyvä seksuaalinen halu kaikkia niitä henkilöitä kohtaan, jotka ovat välittömässä läheisyydessä kaasua haistettaessa. Kuinka kauan tuo vaikutus kestää, on vielä epäselvää. Ilmeisesti mitä kauemmin kaasun vaikutukselle on altis, sitä kauemmin se kes…

– Miten niin kaikkia henkilöitä kohtaan? joku huusi välikysymyksen. – Miten se parisuhdetta lämmittää, jos alkaa himoita kaikkia?

Sali räjähti nauruntyrskeisiin. Anna Muttilainen veti henkeä. Anna mun kaikki kestää, hän ajatteli, ja tuijotti hetken nuorta komistusta, jonka oli huomannut joukosta. Oli tarjolla sentään edes vähän silmäniloa, lohdutukseksi tästä kidutuksesta, hän ajatteli. Sitten hän keskittyi taas asiaan.

– Seksuaalinen halu, joka sivumennen sanoen muuttuu täysin kontrolloimattomaksi, jos ainetta vahingossa haistelee liikaa, kohdistuu tosiaan kaikkiin läsnäolijoihin, sukupuolesta riippumatta.

– Ei jumalauta, alkasinko mä haluta tota härski-Heikkilää, joku korsto kajautti ja katseli vierellään seisovaa, kieltämättä sangen kolhon näköistä puolustajanjärkälettä.

– On toki huomattu, että kaksi tekijää vahvistaa tuota halua, Anna Muttilainen jatkoi välihuudoista huolimatta. – Eli halu kohdistuu voimakkaimmin niihin, joita koehenkilö on jo ennen koetilannetta halunnut, ja toisaalta myös niihin, joita kohtaan tuntemansa halun koehenkilö on syystä tai toisesta tukahduttanut…

– Miten teille pääsee koehenkilöksi? joku huusi ja nauratti yleisöä.

– Tämän vaiheen koehenkilöt on valitettavasti jo valittu, Anna Muttilainen totesi kuivasti. – Mutta palatakseni alkuperäiseen kysymykseen, ainetta ei tietenkään ole tarkoitettu yleiseen käyttöön. Sitä voi antaa vain laillistettujen parisuhdeterapeuttien valvonnassa, tilanteessa, jossa muita henkilöitä ei ole paikalla. Näin aineen seksuaalisuutta voimistava ja kiintymystä lisäävä vaikutus kohdistuu vain omaan, vakituiseen partneriin. Olisi täysi mahdottomuus, että tällainen aine tulisi vapaille markkinoille. Väärinkäytön mahdollisuushan on aivan ilmeinen.

– Aatelkaa jätkät, jos sitä ainetta saisi käyttöönsä…, joku kuului haaveilevan.

Luku 2

On siirrytty kiertämään laitosta. Tutkimusprofessori Anna Muttilainen kulkee joukon edellä, nuoret jääkiekkourhot maleksivat veltosti perässä. Suurin osa tuntuu menettäneet mielenkiintonsa näkemäänsä. Jotkut vitsailevat keskenään, nuori ja hehkeä tutkimusassistentti Milja Nuppola on vetänyt joukon pöriseviä kuhnureita ympärilleen, laitoksen johtaja Teppo Lattu-Rajala seuraa kansallissankari Tomi Ruuskasta kuin varjo ja valmentaja ”Timmi” Huotari puuskuttaa joukon viimeisenä ja koettaa paimentaa laumasta eksyneitä takaisin katraaseen.

Muutama pelaaja sentään kuuntelee Annaa kiinnostuneena, ja heidän joukossaan on Annan huomaama harvinaisen komea nuori mies. Välillä mies katsoo Annaa kauniilla silmillään niin, että Annan konseptit ovat mennä sekaisin. Ei kai komistus ole kiinnostunut minusta seksuaalisesti, Anna ihmettelee, ja tuntee taas mukavaa lämpöä alavatsallaan. Minä olen sentään parikymmentä vuotta söpöläistä vanhempi.

– Tässä on nyt sali, jossa kaasumme koe-erät valmistetaan. Itse asiassa juuri parhaillaankin prosessi on käynnissä. Noista putkista saapuu kaasun eri rakenneosat, ne sekoittuvat tuossa sammiossa, ja näitä putkia myöten valmis kaasu menee koelaboratorioon analysoitavaksi. Tutkimme jokaisen koe-erän äärimmäisen tarkkaan ja kehitämme … Anna Muttilaisen suu puhuu automaattisesti, mutta hänen huomionsa harhautuu taas samaan komeaan pelaajaan, joka jostain syystä kurkottelee yhden putken suuntaan. Erittäin seksikäs takapuoli, Anna ehtii analysoida, ennen kuin komea pelaaja kääntyy outo ilme kasvoillaan.

– Täällä on joku halkeama tässä putkessa ja siitä sihisee jotain kaasua, komistus sanoo. – Onko se normaalia, vai onko siinä joku vika?

– Annas kun minä katson, Anna kurkottaa lähemmäs, ei oikein vieläkään osaa ajatella muuta kuin että on aivan komean nuoren miehen vieressä ja miten mukavalta tuntuisi, jos komistus nyt kietoisi kätensä hänen ympärilleen ja …

Hetkinen! Putkessa on tosiaankin vuoto, ja siitä sihisee kaasua, joka tuoksuu oudolta. Ei kai se vain – mikäs putki tämä on – tämä menee koelaboratorioon – SIINÄ ON VALMISTA KAASUA!!!, Anna tajuaa. Sihinä voimistuu koko ajan, Annan on aivan pakko painautua komean pelaajan kylkeen samalla kun hän alkaa huutaa varoitusta.

– KAIKKI KAUEMMAS!, Anna yrittää huutaa joukolle, joka on kerääntynyt ihmettelemään vuotavaa putkea, mutta liian myöhään. Pieni räjähdyksen ääni peittää alleen Annan huudon, kukaan ei ehdi liikahtaakaan, kun haljenneesta putkesta ryöppyää kaasupilvi huoneeseen.

Anna ehtii tajuta, millainen katastrofi putken halkeaminen on. Nyt vasta varsinainen koetilanne saatiin! Anna ehtii ajatella. Toivottavasti tästä ei ole terveydellistä vaaraa kenellekään, Annan mielessä häilähtää, mutta sitten hän ei enää kykene ajattelemaan työasioita.

Komea nuori jääkiekkoilija Annan vieressä täyttää kokonaan hänen ajatuksensa. Miten voi nuori mies olla noin komea, noin seksikäs, noin haluttava? Anna painautuu nuoren miehen syliin ja tavoittelee hänen huuliaan. Vähintään samalla kiihkolla komistus vastaa hänen suudelmaansa. Miehen kädet puristavat Annaa syliinsä, hierovat Annan rintoja. Annan käsi hakeutuu miehen haaroille, hän tuntee farkuissa jo kovana seisovan kullin.

He alkavat riipiä toisiltaan vaatteita. Jotkut toisetkin kädet riisuvat Annaa ja hän tuntee kuuman hengityksen niskassaan. Myös söpön komistuksen kimpussa on pari hänen pelikaveriaan. Syntyy melkein tappelu, kun komea pelaaja ei halua luopua Annasta, mutta hänen pelitoverinsa painavat hänet väkisin selälleen maahan. Anna ryntää villinä himosta kolmanneksi mukaan komistuksen kimppuun. Kolmestaan pelaajat ja Anna repivät vaatteita seksikkään jääkiekkoilijan päältä, samalla kun joku tai jotkut riipivät Annalta rintaliivejä ja sitten pikkuhousuja pois.

Himokkaan naarastiikerin lailla Anna onnistuu työntymään komean jääkiekkoilijan syliin. Pelaaja kaataa Annan alleen ja alkaa kiihkosta mouruten työntyä Annan sisään. Anna ei ole koskaan halunnut ketään niin hurjasti, niin villisti. Alkaa raju nainti, ja ainakaan Annaa ei häiritse edes ne pari muuta pelaajaa, jotka tuntuvat kiinnostuneena puuhaavan jotain komistuksen seksikkään perseen kimpussa.

Annalta tulee. Mahtava, järisyttävä orgasmi alkaa sykkiä hänen haaroissaan, hän voihkii ja huutaa nautintoaan niin kuin ei koskaan ennen. Komea pelaaja hänen sisällään laukeaa myös. Tuskin nuori mies on ehtinyt vetäytyä Annan sisältä, kun joku toinen pelaaja änkeää jo Annan päälle, työntyy Annaan. Ihana orgasmi jatkuu kiihkeänä Annan sisuskaluissa. Vielä kolmaskin pelaaja ehtii panna Annaa, ennen kuin orgasmi haipuu ja viimein katoaa pois.

Kun neljäs pelaaja yrittää tunkea seisovaa kaluaa Annan sisälle, se alkaa Annasta tuntua jo hieman kivuliaalta. – Anna minä imen sinua, Anna rukoilee, ja pelaaja suostuu. He käyvät kuusysiin, ja Anna tarttuu miehen muhkeaan kaluun ja alkaa nuolla ja imeä sitä. Samalla hän tuntee miehen huulet herkkuvaollaan, kielen kiihottamassa klitoristaan. Anna tuntee sisällään nautinnon kasvavan, kiihkon voimistuva, orgasmi on taas tuloillaan.

Annan vierestä kuuluu komean nuoren pelaajan vaikerointia. – Ei jätkät, ei enää, sattuu. Anna vilkaisee sinne päin. Nuori komistus makaa mahallaan maassa, ja pelaajalauma hänen ympärillään on vain kasvanut. Anna tunnistaa härski-Heikkiläksi nimetyn ison ja ruman miehenjärkäleen, juuri tämä painaa seksikästä nuorta miestä alleen ja kolossin jättikokoinen kalu alkaa tunkea tietään komistuksen pakaroitten väliin.

Komea pelaaja voihkii kivusta ja rukoilee härski-Heikkilää lopettamaan, mutta puolustajan jässikkä on niin kiihkoissaan, ettei pysty keskeyttämään nautintoaan. Kaikesta huolimatta komistuksellakin seisoo ja joku toinen pelaaja vatkaa hänen kaluaan. Kolmas suutelee komeaa kaveriaan ja saa tämän valituksen vaikenemaan.

Naapurissa tapahtuvien touhujen katselu saa Annan räjähtämään taas orgasmin sykkeeseen. Anna ohjaa tuntematonta pelaajaa kädellään, jotta tämä osaisi antaa juuri oikeanlaista ärsykettä hänen haaroissaan. Samalla Anna imee pelaajan kalua syvälle kurkkuunsa, niin että melkein oksettaa. Sitten hän tuntee pelaajan jähmettyvän. Kohta jääkiekkoilijan spermaa ruiskuaa Annan kasvoille ja rinnoille. Jostain ilmestyy taas uusi pelaaja, joka alkaa nuolla sitä pois.

Luku 3

Laboratorion tarkkaamossa hälytys räjähtäneestä kaasuputkesta pärähti soimaan vain sekunnin kymmenysosia itse tapahtuman jälkeen. Omissa ajatuksissaan torkkunut turvamies terästäytyi toimintaan. Aivan ohjeiden mukaan ja niin kuin kymmeniä kertoja harjoituksissakin oli tehty, hän äkkiä lukitsi onnettomuushuoneen turvaovet, jotta kaasu ei pääsisi leviämään muualle rakennukseen, ja käynnisti automaattisen ilmastoinnin hätävaiheen, joka imi huoneeseen päässeen kaasun tehokkaasti pois hätäsäiliöihin.

Sitten hän hälytti laitoksen johdon ja lääkintäyksikön paikalle. Harmi vain, että johtaja Teppo Lattu-Rajala oli onnettomuushuoneessa mukana. Vastuu siirtyi nyt laitoksen apulaisjohtajalle, jota ei ensin saatu kiinni. Kriisin johtoryhmän kokoontuminen kesti luvattoman pitkään, ja sitä ennen turvamies ei uskaltanut tehdä mitään päätöksiä. Monitoreista hän seurasi tilanteen kehittymistä, ja tarkkaili paikalle tulleen lääkärin kanssa, ettei kukaan huoneessa olijoista näyttänyt olevan hengenvaarassa.

Näky monitoreissa oli uskomaton. Joka puolella huonetta naitiin sellaisella kiihkoilla, ettei turvamies ollut koskaan nähnyt sellaista edes villeimmissä unelmissaan. Suurimmat joukot olivat kokoontuneet tutkimusassistentti Milja Nuppolan, professori Muttilaisen sekä hänen vieressään olevan pelaajan luo. Turvamies, Jääkarhujen otteluiden vakiokatsoja, tunnisti pelaajan Aleksi Tyyneläksi. Turvamies tunsi lievää kuvotusta, kun hän näki, miten joukkuekaveri toisensa jälkeen painoi Tyynelän alleen ja tunki kankeaan tämän perseeseen.

Sen sijaan Milja Nuppolan ja professori Muttilaisen kiihkeitä touhuja oli huomattavasi mukavampi, suorastaan kiihottavaa katsella. Varsinkin nuoren tutkimusassistentin sulot saivat turvamiehen katseen pysähtymään paikoilleen. Harvinaisen kaunismuotoiset rinnat pyörivät seksikkäästi jonkun kiekkoilijan kourien alla, ja kun Milja Nuppola levitti haarojaan ja tarjosi niitä toiselle urholle, turvamies tunsi mustasukkaisuuden pistoksen. Jospa hänkin olisi päässyt mukaan esittelykierrokselle, ja olisi tuolla nyt Miljan suloja leipomassa. Sen sijaan joku nuori jääkiekkoilija jyysti nyt eläimellisesti Miljan sisällä, ja turvamies seurasi hetken nuoren naisen kiimaisia kasvonilmeitä ja huohotusta, kun tämä sai nauttia toisen miehen patukasta.

Mutta missä oli johtaja Lattu-Rajala? Viimein turvamies malttoi irrottaa katseensa nuoresta naisesta, ja hänen silmänsä haravoivat huoneen muita tapahtumia. Ei voi olla totta! Tuolla se antoi persettään jollekin pelaajalle, vanhemman miehen läskit sen kuin hyllyivät jääkiekkoilijan naintiliikkeiden tahdissa. Kukas pelaaja se… ? Turvamies kalpeni ja kauhistui. Tämä ei missään tapauksessa saanut päästä julkisuuteen! Sillä pelaaja johtaja Lattu-Rajalan perseellä ei ollut kukaan muu kuin itse Tomi Ruuskanen, kansallissankari, se pelaaja, joka upotti Ruotsin olympiafinaalissa ja ratkaisi Suomelle kautta aikojen ensimmäisen jääkiekon olympiakullan.

– Tämä ei saa päästä julkisuuteen, kuuli turvamies olkansa takaa kuin ajatustensa kaiun. Laboratorion apulaisjohtaja oli viimein hänkin tullut paikalle, ja tuijotti kauhistuneena Sodoman ja Gomorran näkymää kuvaruuduilla.

– Nyt meidän on pakko puuttua peliin, lääkintätiimin johtajalääkäri päätti. – Tuo lihava mies (hän tarkoitti valmentaja ”Timmi” Huotaria) saa kohta sydänkohtauksen.

Turvamies tuijotti monitoreista, miten naamaltaan aivan punaiseksi muuttunut ”Timmi” Huotari ähelsi ties monetta kertaa joukkueen nuoren kuopuksen, vasta 17-vuotiaan pelaajan kimpussa. Mikä sen nimi nyt olikaan? Ville Anttonen? Vaikka Timmin kunto näytti olevan aivan lopussa, joutuivat lääkintämiehet väkisin kiskomaan hänet pojan päältä, niin kovasti hän pani hanttiin naintirauhansa häiritsijöitä. Mutta viimein lääkintämiehet saivat Timmin pojasta erilleen ja alkoivat antaa hänelle ensiapua.

Vähitellen toiminta muuallakin huoneessa lakkasi. Huone oli täynnä alastomia jääkiekkoilijoita, toinen toisiaan halaamassa, tai sitten kahta selvästikin ylirasittunutta naista hyväilemässä. Katseet kertoivat hämmennystä, mutta joka puolella luotiin myös ihastuneita, ja vielä osin himokkaitakin silmäyksiä vierustovereihin. Jokunen kalu sojotti yhä pystyssä, jokunen pari antautui vielä suudelmiin, vaikka lääkintätiimi yrittikin saada tilannetta kontrolliin.

– Meidän täytyy keksiä keinot, millä estetään tämän tapahtuman leviäminen tiedostusvälineisiin, apulaisjohtaja sanoi. – Samalla meidän tulee tehdä kaikki voitava uhrien tilan seuraamiseksi ja trauman jälkihoidon onnistumiseksi. Tällä kaikella voi olla vakavat seuraukset uhrien psyykeen, emmekä vielä tiedä tarpeeksi edes kaasun suoranaisista pitkäaikaisista vaikutuksista, hän jatkoi yksinpuheluaan. – Voi helvetti, eikö tuo Lattu-Rajala voisi jo päästää Ruuskasen menemään ja ryhtyä hoitamaan töitään, apulaisjohtaja vaikersi.

– Minä luulen, että Lattu-Rajala ei nyt aivan kykene vielä keskittymään työasioihin, turvamies sanoi, katsellessaan miten laitoksen johtaja painoi päätään kohti kansallissankarin haaroja ja siellä uljaasti jököttävää tankoa.

Luku 4 (lokakuu)

Professori Anna Muttilainen ja tutkimusassistentti Milja Nuppola istuvat edellisen työhuoneessa. Heillä on kädessään tietotekniikan uusimmat vempaimet, joiden tarjoamaa dataa he tutkivat innokkaasti. Onnettomuudesta on kulunut noin kuukausi.

– Terveydentila kaikilla uhreilla on erinomainen, Anna Muttilainen toteaa. – Suurin osa uhreista oli tietenkin kovakuntoisia urheilijoita (tässä kohtaa naiset vilkaisevat toisiaan ja hymyilevät vihjailevasti), mutta onneksi myös meidän työntekijöiden, sinun, minun ja Lattu-Rajalan koetulokset ovat normaaleja. Myös ”Timmi” Huotari on olosuhteisiin nähden kunnossa, ottaen huomioon hänen lihavuutensa ja sen tosiasian, että hän melkein sai sydänkohtauksen onnettomuuden, tuota, jälkiseurausten yhteydessä.

– Joo, ja myös psyykkinen tila tuntuu olevan uhreilla hyvä, Milja Nuppola lisää. – Vai tuliko sulla jotain esille haastatteluissa?

– Jotkut parisuhteessa elävät valittelivat, miten raskasta tapahtumia on salata puolisolta, Anna raportoi ja Milja nyökyttelee päätään. Samaa oli ilmennyt hänelläkin, kun naiset olivat haastatelleet kaikki onnettomuuden uhrit kahdestaan läpi.

– Mutta toisaalta moni kehui elämän maistuvan paremmalta kuin koskaan, eikä seksi ole ollut milloinkaan yhtä nautittavaa kuin nyt, Milja lisää.

– Se muuten pitää paikkansa, Anna hymähtää. – Ihan omakohtaisestikin. Alussa panetti koko ajan niin että se vähän häiritsi elämää, mutta nyt kun aika kuluu, sitä halua pystyy aina paremmin ja paremmin hallitsemaan.

– Joo, enää ei tarvi naida kuin pari kertaa päivässä, Milja naurahtaa. Anna katselee nuorta tutkimusassistenttiaan. Naisen rinnat kohoilevat puseron alla hengityksen tahtiin, ja Anna tuntee, miten lämpö haaroissa taas aktivoituu. Oli mielenkiintoista, miten kaasu toi esille sellaisia haluja, joita ei tiennyt olevan olemassakaan, Anna pohtii. En minä ennen onnettomuutta Miljaa tällä lailla katsellut, en muitakaan naisia.

– Millaisia huomioita sinulla on tullut esille haastatteluissa. Tarkoitan aineen pitkäaikaisvaikutuksia? Anna pakottaa itsensä kysymään. Hän huomaa puolestaan Miljan katseen kohdistuvan rintoihinsa, ja lämpö haaroista alkaa levitä vatsanpohjaankin. – Minä olen ainakin itsestäni huomannut, että himo ja suorastaan hellyys niitä kohtaan, jotka olivat kaikkein lähimpänä ja joiden kanssa ensiksi, tuota, nai, säilyy kaikkein voimakkaampana.

– Mutta kyllä sellaistenkin seura, joiden kanssa ei siellä onnettomuuspaikalla edes nainut, saa vieläkin kiihottumaan, Milja vastaa ja tuijottaa Annaa niin merkitsevästi, että professori melkein punastuu. – Ja jotkut haastateltavatkin sanoi, että nyt haluaa ihan eri tyyppejä kuin silloin alussa. Tiedätkö Anna, minä olen melkein mustasukkainen sinulle siitä, että sinä pääsit ensimmäisenä naimaan sitä komeaa Aleksi Tyynelää. Nyt se mouruaa sinun perässäsi kuin kiimaisin kolli, ja minä olen jäänyt ihan ilman.

– Onhan sinullakin riittänyt niitä perässämouruajia, Anna sanoo. Naiset tuijottavat toisiaan silmiin. – Mutta on totta, että Aleksi on tosi komea mies ja ihana rakastaja. Poika-parka saa kyllä kärsiä komeudestaan. Välillä se puhuu, että jatkuvasti joku pelaaja on vonkaamassa sitä, eikä se oikein pysty kieltämäänkään, kun sitä itseäkin alkaa himottaa. On kuulemma usein paikat hellinä.

– Aika jännittävää, että niinkin miehisen lajin kuin jääkiekon pelaajista melkein kaikista löytyy bi-henkisyyttä kun vähän raaputtaa, Milja sanoo, ja nuolee seksikkäästi huuliaan.

– Joo, harvassa ovat ne pelaajat, jotka ei yhdy ryhmäkivaan saunailloissa, ainakin mitä haastatteluissa minulle kertoivat.

– Huomaahan sen itsestäänkin, että bi-henkisyys on kasvanut, Milja sanoo, tuijottaa syvälle vanhemman naisen silmiin ja hymyilee houkuttelevasti.

– Ei tästä analysoinnista taida mitään tulla, Anna Muttilainen sanoo, ja nousee tuoliltaan. – Jollei hoideta yhtä asiaa ensin pois.

Professori Muttilainen lähestyy nuorta assistenttiaan, kumartuu tämän puoleen, hyväilee käsillään tämän hiuksia ja painaa huulensa huulille. Suudelma muuttuu pian kiihkeäksi, ja Annan kädet etsiytyvät assistentin puseron ryntäille, missä hyvinmuodostuneet rinnat houkuttelevat niitä.

Naiset alkavat riipiä vaatteita itsensä ja toistensa päältä. Professori Muttilaisen työhuone täyttyy äänistä: kiihkeää hengitystä, litiseviä suudelmia, huohotusta, voihkintaa. Kummankin naisen rinnat ovat jo paljaana, toisen ahnaiden käsien hyväiltävinä. Professori Muttilainen kaataa vanhemman naisen ja arvoltaan korkeamman työntekijän oikeudella nuoren Milja Nuppolan alleen, alkaa repiä tältä housuja pois.

Milja Nuppola huutaa mielihyvästä, kun Anna työntää päänsä hänen levitettyihin haaroihinsa ja alkaa nuolla. Kohta vanhempi nainen ottaa sormensa avuksi. Hän tietää tarkkaan, miten saada nuoren naisen nautinto kasvamaan. Samalla hän tuntee Miljan kädet, nuori nainen on tarttunut häntä lantiosta ja vetää Annan vartaloa päälleen. Anna painaa haaransa Miljan kasvoille ja hieroo niitä nuoren naisen naamaa vasten. Hetken aikaa naiset pyörivät lattialla pää toistensa haaroissa. Sitten Anna on taas päällimmäisenä ja Milja kirkuu riemusta, orgasmi on alkanut. Anna sormeilee nuoren naisen klitorista, ja yrittää pitkittää nautintoa.

Minulla on dildo, Anna huohottaa, kun Miljan voihkinta laantuu. Pöytälaatikossa. Milja nousee horjuvin polvin, avaa laatikon, ottaa sieltä viimeisen päälle luonnolliseksi muotoillun huippukehitellyn tuotteen. Se tuntuu aivan oikealta kalulta, sen pinta on kuin oikeaa ihoa, se on lämmin, se jopa tuoksuu miehelle. Kohta Milja työntää vehjettä Annan haaroihin ja käynnistää sen. Laite simuloi luonnollista liikettä ja kohta Anna voihkii orgasmin kourissa. Mutta toisin kuin luonnollinen kalu, laite ei väsy. Annan orgasmi jatkuu pitkään.

Luku 5 (marraskuu)

Anna Muttilainen on yksin työhuoneessaan ja tuijottaa samalla viikolla tutkimustarkoitukseen tehtyä nauhoitusta Jääkarhujen saunaillasta.

Näytöllä ilta on edennyt kaikkien odottamaan vaiheeseen. Lukittujen ovien takana, kiinni vedettyjen verhojen suojassa joukkue kokoontui saunapuhtaana ja joka ukko alastomana yhteiseen rinkiin. Kädet naapurien harteilla, päät yhdessä kohotettiin taisteluhuuto ja uhottiin kankean alun jälkeen loistavaksi kääntynyttä kautta. Yhden jos toisenkin pelaajan kalu alkoi sojottaa pystyssä.

Tässä vaiheessa professori Anna Muttilainen huomaa, että tallenteen viileä analysointi on hieman vaikeaa. Hänen katseensa hakeutuu väkisinkin seksikkäimpiin miesvartaloihin, komeimpana sojottaviin elimiin.

– Jätkät, tää on meidän salainen ase! tallenteelta kuuluu.

– Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta!

– Ketään ei jätetä ilman!

Sitten alastomat vartalot alkoivat painautua toisiaan vasten, kädet kietoutua toisten ympärille, huulet etsivät toisia huulia.

– Pakko saada persettä, härski-Heikkilä huohotti.

– Mutta ei sun ole aina pakko saada Aleksin persettä, joku toinen puuttui puheeseen. – Täällä on muitakin, jotka tahtoo panna sitä.

– Mutta sillä on seksikkäin perse, härski-Heikkilä perusteli. Härski-Heikkilä on oikeassa, professori Muttilainen ajattelee tapahtumia katsellessaan. Miten voikin miehellä olla tuollainen herkkuperse. Anna tuntee kiihottuvansa. Ei ihme, että kaikki haluavat päästä sen kimppuun, hän ajattelee. Sillä aikaa nauhalla sananvaihto jatkuu.

– Hei jätkät, jokainen saa ja jokaiselle riittää, kapteeni, kansallissankari Tomi Ruuskanen puuttui puheeseen. – Muistakaa jätkät, me ollaan tässä kaikki yhdessä, me saadaan tästä voimaa ja yhteishenkeä, ei ruveta riitelemään.

– Pelastakaa mut ”Timmiltä” , nuori Ville Anttonen kiljui puoliksi tosissaan. – Mä haluaisin saada välillä jotain nuorempaa ja komeempaa.

– Tuu Ville tänne, Aleksi Tyynelä huikkaa. – Enkö mäkin kerran saa valita kenelle mä annan, ja mä haluan antaa Villelle!

– Vittu, kuului pettymyksen purkauksia useammastakin suusta. Näytti siltä, että ”Timmi” Huotarikin aikoi protestoida, mutta ei sitten lopulta sanonutkaan mitään, antoi vain katseensa kiertää arvioivasti pelaajarivistöään. Muittenkin pettymyksen tunteet unohtuivat pian, sillä jokaiselle löytyi pari, jonka kanssa purkaa paineet, joita kaasuputkionnettomuus yhä tuotti. Jossain kokeiltiin kolmen kimppaakin.

Hetken aikaa näky muistutti erehdyttävästi kaasuonnettomuuden jälkeisiä näkymiä tutkimuslaboratoriossa. Alastomia, toisiinsa kietoutuneita miespareja ähelsi kaikissa mahdollisissa puuhissa toistensa kimpussa. Kuka pani toista perseeseen, ketkä nuolivat toistensa kulleja ja palleja, ketkä olivat uppoutuneita himokkaisiin suudelmiin.

Anna Muttilainen yrittää tehdä tapahtumista tieteellisiä huomioita, mutta joutuu pian luovuttamaan. Kuinka monta kertaa minun täytyy katsella tämä, ennen kuin pystyn tekemään sen viileän analyyttisesti, hän pohtii, samalla kun hänen sormensa etsiytyvät housunkauluksesta sisään, alushousujen alle, kohti jalkoväliä.

Annan huomio kiinnittyy hetkeksi Härski-Heikkilään, joka oli saanut itsensä kansallissankari, kapteeni Tomi Ruuskasen alleen. – Sä panit sisään ruotsalaisten rysään, mutta nyt on mun vuoro panna sisään sun rysään, Härski runoili huohottaen Ruuskasen korvaan, kun alkoi työntää muhkeaa patukkaansa Ruuskasen perseeseen. Ruuskanen tuntui nauttivan Härskin rajuista työnnöistä. Vieressä toimitusta katseli johtaja Teppo Lattu-Rajala, joka oli jostain syrjästä ilmestynyt näyttämölle. Miten tuokin pukki on saanut itsensä kutsutuksi Jääkarhujen saunailtaan, Anna Muttilainen ihmettelee ties monettako kertaa. Ja tietenkin se kyhnyttää Ruuskasen kyljessä, kas kun ei kosi sitä!

Toisaalla Aleksi Tyynelä ja Ville Anttonen olivat antautuneet hellempiin leikkeihin. He olivat uppoutuneet suudelmiin, kieriskelivät toistensa sylissä vuoroin toinen, vuoroin toinen päällimmäisenä. He kuiskuttelivat jotain toistensa korviin, ja sitten Aleksi kävi kontalleen tarjoten persettään Villelle. Anna Muttilainen ei saa silmiään irti näystä, ja hänen hengityksensä alkaa kiihtyä samaan tahtiin sormien liikkeen kanssa hänen haaroissaan.

– Pane nyt kun kerran mieli tekee, Aleksi hyrisi nuorukaiselle. – Mutta mä haluan sitten panna vuorostani sua.

Lähistöllä ”Timmi” Huotari puuskutti joukkueen toiseksi nuorimman pelaajan päällä, ja saa hetkeksi Annan huomion. Jokunen pelaaja tuntui katselevan tilannetta hieman huolestuneena. He taisivat pohtia, ettei Timmi vain aikonut taas hankkia sydänkohtausta itselleen! Mutta kun hetken kuluttua valmentaja lysähti kasaan nuorukaisen päälle, johtui se vain laukeamisesta, ei mistään sen pahemmasta.

Anna Muttilainen siirtää katseensa takaisin Aleksi Tyynelän ja Ville Anttosen muodostamaan pariin. Nyt oli nuori Ville alla ja komea Aleksi työnsi kivikovaa patukkaansa nuoren pojan perseeseen. Aleksin herkkuperse alkoi liikkua edestakaisin kiihtyvää tahtia. Näky on Anna Muttilaisen mielestä sietämättömän seksikäs. Tallenteella Aleksi karjui nautinnosta, Ville vinkui hänen allaan onnesta, ja professori Muttilaisen työhuoneessa vanhempi tutkija tuijottaa näyttöä käsi haarovälissään vatkaten ja voihkii alkaneen orgasmin ihanuutta.

Vähitellen, pari parilta, pelaajat saivat paineensa puretuksi ja Anna Muttilaisenkin orgasmi sammuu. Pelaajat kokoontuivat takkahuoneen lattialle loikomaan, toinen toistensa viereen, syliin tai päälle. Enää vain harva kaipasi seksiä, suurin osa vain nautti joukkuetovereiden vartaloiden lämmöstä ja läheisyydestä. Hyväiltiin joukkuetoverin hiuksia, suudeltiin hellästi ihoa tai huulia. Anna Muttilainen tuijottaa näkyä raukeana, tyydytetty hymy huulillaan.

– Hei jätkät, tää joukkue tekee vielä ihmeitä, kapteeni Ruuskanen kannusti tallenteella alastoman joukon keskellä. Toisiaan halaillen pelaajat uhosivat voitontahtoa seuraavassa pelissä.

– Me ei haluta tuottaa toisillemme sitä pettymystä, että annetaan periksi, ”Timmi” Huotarikin huohotti äskeisestä panosta vielä hengästyneenä. – Kaikki peliin kaverien puolesta! Hei otetaan vielä ryhmähali!

Anna Muttilainen pysäyttää kuvan. Tallenne on lopussa. Hänelle tulee sietämätön halu katsella se vielä kerran lävitse. Seuraavalla kerralla minun täytyy ehdottomasti pyytää päästä tarkkailemaan saunailtaa paikan päällä, hän ajattelee ja tuntee taas kiihottuvansa. Miten ihanaa olisi olla tuolla mukana, ainoana naisena kaikkien noiden hyvärunkoisten urheilijamiesten joukossa.

Epilogi (huhtikuu 2043)

Uutinen paikallislehdessä

JÄÄKARHUT SUOMEN MESTARI!

Jännittävä seitsemäs finaali päättyi Jääkarhujen voitonjuhliin. Kun summeri soi pelin päättymisen merkiksi, tulostaululla loistivat numerot 4 – 2 Jääkarhujen hyväksi, ja jäähalli repesi riemuun. Katsojat hyppivät, kiljuivat ja halailivat tosiaan, mutta vielä estottomammin tätä yllätysmestaruutta juhlivat Jääkarhujen pelaajat. Pitkän tovin jäällä oli vain kasa pelaajia toinen toistensa päällä, halaamassa ja suutelemassa toinen toisiaan, eivätkä pelaajat tuntuneet saavan tarpeekseen halailuista myöhemminkään. Vielä minuuttien jälkeen iloisesti keskenään vitsailevat pelaajat saatettiin nähdä toisiaan halaamassa ja jopa antamassa suukkoja toistensa suulle. Tarpeeksi suuret tunteet saavat kuin saavatkin suomalaisen karskin kiekkoilijan puhumaan ja pussaamaan!

Itse peli ei muodostunut niin korkeatasoiseksi kuin jotkut aiemmat finaalisarjan pelit, mutta jännitystä siitä ei puuttunut. Pelin sankareita olivat …

5 kommenttia viestissä: “Lätkähuumaa”

 1. Aksuuu says:

  Hahaa. Hyvä tarina ja Kankaanpään Jääkarhut voitti.

 2. One says:

  Hyvin tehty aika erilainen ku normaalisti, jatkoa kiitos

 3. MyName says:

  Kerrankin kiihottavaa tekstiä. Oletko ajatellut jatkaa kirjoittamista?

 4. kynmmenen says:

  Tämä oli loistavan kiihottava, mutta seksikohtauksia olisi voinut kuvailla vieläkin enemmän.

 5. Katriina says:

  Hauska stoori! 😀
  Kerrankin jotain valtavirrasta poikkeavaa.

Kommentoi

top