search
top

Etelän matkalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...

”Mees nyt siittä jaloista!” ärisin ruusuja kauppaavalle pikkutytölle harppoessani kohti hotellia Alanyan keskipäivän kuuman auringon paahtaessa niskaani. Olin lähtenyt pitkästä aikaa lomailemaan ja naisia etsimään. Viikko oli vierähtänyt eikä mainittavia tuloksia ollut syntynyt. Muutama kömpelö iskuyritys hotellin läheisessä yökerhossa oli koko viikon anti. Pallejani kivisti kuukausia jatkunut saamattomuus. ”Kuka nyt keski-ikäistä hieman vatsakasta miestä huolisikaan”, mietin hiljaa mielessäni. Samassa mieleeni putkahti ajatus, joka sai minut pysähtymään.

Palasin takaisin tytön luo, jota äsken kaltoin kohtelin. Siellä tuo nuori tyttö iloisesti yritti kaupata ruusujaan ohi kulkeville turisteille. Kävelin hänen luokseen ja tuijotin hänen ruskeita silmiään, jotka tuikkivat kuin tähdet konsanaan. Kohtalaisen sujuvalla englannin kielellä hän yritti selittää minulle, että yksi ruusu maksaa 10 liiraa. Katselin tuota suloista ilmestystä. Ikää hänellä oli hädin tuskin 12 vuotta, pukeutuneena nuhjuiseen kaapuun, joka peitti lähes kaikki sulot.

Polvistuin hänen eteensä ja juttelin niitä näitä. Sitten tein hänelle tarjouksen, josta tytön olisi vaikea kieltäytyä. Ehdotin hänelle, että menisimme hotellilleni, setä tekisi tytölle hyvää ja maksaisi hänelle kaikkien ruusujen hinnan. Tytöstä oli todella hankala lukea mitä hän mietti. Hän vaikutti innostuneelta, mutta silti jotenkin epäilevältä. Nousin seisomaan ja tarjosin hänelle kättäni, johon tyttö varovasti tarttui.

Kävelimme hotelliani kohti, jonne ei ollut kuin muutama sata metriä. Jutustelimme matkalla ja sain selville tytön iän (11 vuotta) ja hänen nimensä (Ayla). Lähestyimme hotelliani ja kiersimme hotellin sivulle, jossa huoneeni sijaitsi. Sopivasti maan tasossa. Astuimme parvekkeelleni ja siitä ovesta huoneistooni. Suljin oven perässäni ja katselin tuota pientä tyttöä, joka puristi ruusukimppua sylissään kuin pientä lasta.

Kysyin olisiko hänellä nälkä ja Ayla nyökytti myöntyvästi. Ohjasin hänet keittiöön ja kaivoin jääkaapista hieman leipää ja limsaa. Ayla laski kukkansa keittiön pöydälle ja rauhoittui syömään kanssani. Söimme ja juttelimme. Tyttö alkoi hiljalleen rentoutua eikä vaikuttanut enää lainkaan niin jännittyneeltä kuin vielä hetkeä aiemmin. Uskalsin ehdottaa hänelle suihkuun menoa. Tyttö epäröi selvästi, mutta tarttuessani hänen kaapuunsa hän taisi myöntyä. Vedin kaavun hänen päältään ja haukoin henkeä katsoessani alastonta pikkutytön vartaloa edessäni. Aylalla ei ollut mitään kaavun alla ja edessäni oli sievä pieni tyttö täysin alastomana. Iho kaakaon ruskea, pienet rinnat nöpöllään ja jalkojen väli lähes karvaton. Muutama musta kiharainen karva koristi pientä häpykumpua. Pienet kädet yrittävät ujosti peitellä vartalon kriittisimpiä alueita.

Pudotin kaavun lattialle ja aloin ohjailla tyttöä suihkuun. Samalla kiskoin vaatteitani päältäni ja auoin kylpyhuoneen ovea. Kylpyhuoneeseen päästyämme olin saanut vaatteeni pois ja yritin peitellä täydessä seisokissa sojottavaa kaluani. Ayla käveli edelläni suihkuun ja minä vain katselin noita pieniä pakaroita, jotka keikkuivat puolelta toiselle askeleiden tahdissa. Kävelin hänen luokseen ja avasin suihkun antaen lämpimän veden virrata päällemme. Otin telineestä saippuaa, kyykistyin ja aloin saippuoida tuota pientä vartaloa, joka suorastaan värisi jännityksestä tai pelosta. Ayla ei sanonut sanaakaan liukkauden käsieni vaeltaessa hänen vartalollaan. Levitin saippuaa joka puolelle. Nautin tuosta pienestä vartalosta. Saippuoin Aylaa huolella, käteni vaeltelivat hänen kyljillään, pakaroillaan, reisillään, pohkeillaan. Käänsin hänet ympäri. Vaitonainen tyttö huokaisi hämmästyksestä nähdessään kovana sojottavan kaluni. Nopeasti hän painoi kasvonsa alaspäin kuin ujostellen. Vein käteni hänen leualleen ja nostin hänen päätään ylöspäin.

Katselin kuinka suihkusta tuleva vesi valui pitkin noita pieniä siroja kasvoja. En voinut vastustaa enää kiusausta. Kumarruin hieman alemmaksi ja painoin huuleni vasten noita pieniä huulia. Tyttö häkeltyi täysin suudellessani häntä ja hän hieman hätkähti. Ayla ei selvästikään tiennyt mitä tekisi. Hetken kuluttua hän rauhoittui ja olin aistivinani, että hän jopa vastasi suudelmiini. Vetäydyin hieman kauemmaksi ja silittelin hänen poskeaan ja hiuksiaan. Saippuoin nopeasti itseni ja huuhtelin meidät molemmat. Suljin suihkun ja otin meille molemmille pyyhkeet. Aloin rauhallisesti kuivaamaan pienen pientä vartaloa. Kuljetin pyyhettä jokaiseen sopukkaan kuivaten huolella joka paikan Aylan pienessä kehossa. Silittelin samalla rauhoittelevasta hänen kasvojaan. Kuivasin nopeasti itseni ja lähdin kuljettamaan tyttöä kohti makuuhuonetta.

Nostin Aylan sängyn reunalle ja polvistuin hänen eteensä. Kysyin häneltä tietäisikö hän mitä me teemme. Tyttö katsoi minua suoraan silmiin, hänen huulensa painuivat tiukasti yhteen, mutta lopulta hän nyökkäsi minulle. Painoin hänet selälleen ja levitin noita siroja pieniä reisiä. Eteeni paljastui kaunein ikinä näkemäni pimppi. Lähes karvaton, kaakaon ruskea pimppi, jonka pienen pienet häpyhuulet kaartuivat pienen vaaleanpunaisen reiän ympärille. Tyttö tärisi maatessaan selällään sängyllä, jossa keski-ikäinen suomalainen mies tutki hänen pyhintään. Pyrin rauhoittelemaan häntä parhaani mukaan samalla kun taistelin himojani vastaan. Kullini sykki lähes räjähtämispisteessä ja sitä kivisti. Näin kuinka kaluni päästä valui kirkasta kiimanestettä ja verisuonet pullistelivat kalun pinnalla.

En kestänyt enää. Nousin kunnolla sängylle. Levitin Aylan jalkoja enemmän levälleen ja nuolaisin pillun märäksi. Tyttö säpsähti kieleni koskettaessa häntä. Nousin hänen päälleen ja aloin ohjata kyrpääni noille pienille häpyhuulille. Liikuttelin kaluani pimpin suulla ja levitin kiimalimojani Aylan häpyhuulille. Levitin hänen jalkansa niin levälleen kuin ne levisivät ja lukitsin tuon pienen vartalon tiukasti alleni. Ohjasin kyrvän liukastetuille häpyhuulille ja aloin painamaan kalua kireään pimppiin. Tiukka emätin kiristyi kaluni ympärille eikä meinannut päästää minua millään sisäänsä. Otin kunnolla vauhtia ja painoin kiimoissani kalua syvemmälle sisään. Kyyneleet kirposivat Aylan ruskeisiin nappisilmiin ja hän ynisi tukahdutetusti. Luultavasti häneen sattui, mutta hän ei huutanut tai itkenyt.

Vaivoin sain painettua kaluni tiukan pillun pohjalle. Tyttö allani vääntelehti rauhattomasti alkaessani vetäytymään hänestä. Hiljaa aloitin pumppausliikkeen elämäni kireimmässä pillussa. Nuori emätin puristeli paksua suonikasta kaluani ja hieroi jokaisella poimullaan herkkää terskaani, joka ei ollut päässyt nauttimaan pillun lämpimästä syleilystä kuukausiin. Jyystin tiukkaa neitsytpillua kuin hurmoksessa. Tunsin kuinka kiima nostatti veren kohinalla päähäni. Pieni vartalo värähteli allani painaessani kaluni aina vain syvemmälle tuohon suloiseen onkaloon. Silmissäni paloi varmaan pelkkä himo saadessani reilusti alaikäistä lihaa pitkän tauon jälkeen.

Välillä kuulin vaimeita tukahdutettuja voihkaisuja altani kun kaluni työntyi tiukkaan syleilyyn. Vedin kaluni kokonaan ulos Aylan emättimestä. Hän huokaisi todennäköisesti helpotuksesta kun kyrpäni luiskahti ulos hänen pillustaan. Häpyhuulet olivat irvokkaasti levinneet paksun kaluni jyystettyä kokematonta emätintä. Tartuin Aylaa kapeasta lantiosta ja käänsin hänet vatsalleen. Nostin hänen peppunsa pystyyn ja pysähdyin katselemaan herkullista näkymää edessäni. Kaluni avaama emätin, jonka yläpuolella söpö pieni ryppyinen peppureikä. Tartuin kiinni limaiseen kaluuni ja upotin sen uudestaan tiukkaan pilluun, joka toivotti minut tervetulleeksi puristuksella, jota ei voi sanoin kuvailla. Ayla vikisi hiljaa tyynyä vasten kun aloin rauhallisesti naimaan häntä. Kyrpäni liukui jo hieman helpommin hänen ahtaassa emättimessään, mutta minulla oli silti vaikeuksia hillitä itseäni. Välillä minun oli pakko hidastaa tahtia, koska pelkäsin laukeavani kesken ihanuuden.

Silmieni edessä avautui irvokkain näkymä mitä olisin koskaan voinut edes kuvitella. Tyttö jota panin painoi hädin tuskin kolmekymmentä kiloa kun taas itselläni painoa oli lähes 90 kiloa ja pituutta tuplaten tyttöön verrattuna. Hänen koko pakaransa mahtui kookkaaseen työmiehen kouraani. Katselin Aylan neitsytpilluun uppoavaa pulleaa kyrpääni, kyrpää jonka ympärille pienet häpyhuulet olivat puristuneet tiukasti ja ohjasivat kaluani tiukkaan emättimeen.

Näkymä sai minut hulluksi kiimasta enkä enää voinut hillitä itseäni. Tein muutaman nopean työnnön tiukassa pillussa ja samassa tunsin suorastaan kipeän vihlaisun palleissani, joka muuttui sykkiväksi nautinnoksi vetäen kassini ylemmäksi. Vetäisin kaluni pillusta ja nostin Aylan istumaan sängylle. Otin häntä takahiuksista kiinni ja vedän päätä taaksepäin avaten tytön pienen suun. Toisella kädelläni tein muutaman runkkausliikkeen ja samassa kaluni alkoi sykähdellä. Vein terskani tytön huulille. Tarkoitukseni oli laskea spermani hänen kielensä päälle, mutta tapahtuikin jotain mitä en ole kokenut moneen vuoteen. Spermani suorastaan räjähtivät kiiman saattelemana kalustani. Valkoinen ja paksu siemenneste roiskahteli useana ryöpsäyksenä kyrpäni päästä pitkin Aylan kasvoja. Muutama ryöpsähdys eksyi tytön suuhunkin ja sai hänet yskähtelemään. Viimeinen muistikuvani on pienen tytön kasvoista, joista valui paksua spermaa leukaa pitkin lakanoille. Samassa kaluni sykähteli viimeisen kerran kädessäni ja silmissäni pimeni. Kaaduin sängylle lopen uupuneena.

7 kommenttia viestissä: “Etelän matkalla”

 1. tuntematon says:

  Oksettavaa, miten joku voi edes kirjoittaa jostain näin sairaasta, juuri tämän takia lapsia hyväksikäytetään, miten tällaista paskaa annetaan edes julkaista

 2. kiihottavaa says:

  Kiihotuin paljon hyvää tekdtiä

 3. Penispumppu says:

  5/5

 4. nahaton says:

  Tosi hyvä. Ei fantasiassa ole iällä väliä. Voi olla vaikka 7 v.

 5. Mikkis says:

  Miksi ei koskaan kukaan mies törmää matkalla samaanaikaan saman ikäisiin poikii. Tuplakivaa?

 6. fr11kk1 says:

  Olisihan sen tytön voinut kirjoittaa vähän vanhemmaksikin, mutta makunsa kullakin. Teksti oli kyllä hyvää ja kuvailua oli monelta eri kantilta tarpeeksi. Vähän lisää juonta olisi voinut myös yrittää laittaa mukaan, vaikka melko hankalaa se tässäkin tapauksessa olisi.

 7. buumanni says:

  Sujuva ja virheetön kerronta, mutta siinä se sitten olikin. Täysin etoava. Nauttiiko joku tämänlaatuisesta? Vaikka onkin täysin fiktiivinen, -olettaisin, voisi sentään lapset jättää rauhaan. Aivan eri asia on, jos tarinassa nuoret keskenään kokeilevat ja pitävät aikuisten leikkejä, niin silloin ok. Mutta iso hamppari ja 11-vuotias lapsi. Sairasta.

Kommentoi

top