search
top

Piina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (114 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ainoastaan sukulaistarina. Monia saattaa ärsyttää, että puuttuu se miljoonissa tarinoissa kuvailtu naimisen hekuma ja loistokkuus. Eroottisuus on muutakin kuin panemista.

-Moi Nanna, miten sulla menee, sanoi Sini vastattuani hänen soittoonsa. Sini oli siskoni, joka avioiduttuaan oli muuttanut Turkuun. Hän oli viisi vuotta minua vanhempi ja oli kahden lapsen ylpeä äiti. Lapset olivat neljätoista- ja kaksitoistavuotiaat poika ja tyttö. He asuivat omakotitalossa Uittamon kaupunginosassa, kauniilla ja rauhallisella omakotialueella.

-Voisitko tulla viikonlopuksi tänne. Me menisimme Jykän kanssa Tukholmassa käymään. Nyt on tiistai, niin voit vielä harkita, ja koitan järkätä jotain muuta jos ei sinulle käy.
-Eiku kyllä mä tuun, lähdettekö perjantai-iltana? Mulla alkaa sopivasti vapaa perjantaina jo puolilta päivin.
-Joo, lähdetään perjantaina, ja voisihan nuo kaksi kai jo kahdenkin olla, mutta parempi on, että joku olisi vahtimassa, ettei täällä puoli Uittamoa ramppaa.
– Mä lähden suoraan duunista, niin olen siellä jo kolmen, puoli neljän maissa. Kerkiätte hyvin satamaan.
-Ei mitään kiirettä. Lähdetään Viikkarilla ja on oltava satamassa vasta joskus puoli kahdeksan maissa. Kiva kun tulet, taas yksi huoli pois. Ne alkaa olemaan nuo kakrut jo aika vaikeita pideltäviä. Ihan ihmeellisiä säätöjä ja mielihaluja.
-No katsotaan miten pärjään, ja hyvä kun ei sen suurempaa kiirettä ole, ehdin käydä kotona vaihtamassa vaatteet ja sen semmoista. Eihän sinne ajaessa mene kahtakaan tuntia.
-Ei niin, nähdään perjantaina. Me tullaan kotiin sitten sunnuntaina aika hyvissä ajoin. Ehdit mukavasti sunnuntai-iltapäivänä ajelle Mankkaalle.
_______
Ajelin melkoisen uutta Yarista kohti Turkua ja putkahtelin pitkiin moottoritietunneleihin, joita en vielä ollut ajanutkaan. Parina kertana kun edelliskerttoina olin Turkuun mennyt, niin aina oli uusi moottoritie jonkin ihmejutun takia ollut suljettuna. Mutta nyt huristelin tunneleita ja välillä avaraa maailmaa ihaillen. Syksy oli jo pitkällä, mutta lämmin ja aurinkoinen sää riemastutti matkaa. Puiden värikkäät lehdet olivat jo suurimmalta osalta maassa, ja oksilla lepattivat vaan sinnikkäämmät taistelijat. Radiossa soi reipas rokki ja juontaja heitteli väliin “viisauksiaan”. Löin musiikin tahdissa kättä vasemmalle reidelleni antaen näin pienten läjähdysten siivittää rytmin jyskytystä. Pää heilahteli ja annoin ääneni kuulua artistin tukena.

Kotona olin vaihtanut yhdistetyksi matka- ja oloasuksi vaalean paitapuseron, jonka kiristin vyötärölle vyöllä niin, että helma levisi aavistuksen kellomaiseksi, laskeutuen peittämään puolet pyllystä ja piiloittaen hieman myös edustaa, sekä mustat leggingsit ja mokkanahkaiset ja kamelinruskeat korolliset nilkkurit. Ajaessani kohti Turkua en muuta päälläni tarvinnut, sillä lämmityslaite piti sisäilman kohdallaan. Leggingsit taisivat olla hiukan liian kireät tälle matkalle, mutta olin pitänyt näitä aina ollessani ulkona baarissa tai muuten irrallaan. Ne kiilsivät mukavasti valon sopivasti osuessa niihin ja olivat liukkaan tuntuiset sekä vain aavistuksen paksummat mitä sukkahousut. Moni oli kehaissut niitä ja “jumaloinut” kauniita kaaria joita asu toi esiin. Ja toihan se, kieltämättä. Minulla sattuu olemaan aika hyvät pakarat ja semmoiset on kivasti edukseen tämänlaatuisessa viritelmässä. Kangas upposi kauniisti ja syvälle pakaroiden väliin ja tiukkaa tuntui olevan myös edessä. 3-4 viikottaista lenkkiä sai reitenikin aika jänteviksi, ja sentähden varmaan tahdinlyöntikin nyt matkatessani kajahteli niin napakkaana.
­________
Käännyin Uittamon talon pihaan ja ajoin auton suuren männyn viereen. Hyppäsin autosta ulos ja tempasin kassin mukaan ja juoksin sisään. Jykä kampasi märkää tukkaansa eteisen peilin edessä ja hiustenkuivaajan surina kuului kylpyhuoneesta. Lankomies kääntyi ja tarrasi minusta kiinni ja halasi oikein miesten tavalla. Ehkä liiankin.
-Kiva kun pääsit tulemaan. Sini tuolla kuivaa hiuksiaan ja aikoo panna sinut vielä tekemään jonkinlaisen kampauksen itselleen.
Jykä päästi minusta irti ja kouraisi kotoisasti minua pyllystä, pyöräytti silmänsä pyöreiksi nostaessa paitani helmaa ja katsoessaan minua syliin sekä päästi jotain vihellystä muistuttavaa suhinaa huuliensa välistä. Sinikin tuli kylppäristä ja tervehti halaamalla ja kiirehti heti makuuhuoneen kampauspöydän ääreen. Hän huusi minut sinne ja ojensi föönin ja kamman minulle.
-Kehitä nyt jotain, hän sanoi ja työnteli pöydän purnukoita ja romppeita kauemmas.
-Missä Mira ja Mika on, kysyin kun en heitä ollut vielä nähnyt.
-Ne on tuolla Heikkilässä, kun yksi niiden kavereista lupasi tarjota synttärikahvit tai -limppart sotkussa.
-Sotkussa? Ai niin, se sotilaskoti joo.
-Niin, ne tulee kyllä ajoissa sieltä ja lupasivat olla kotona koko illan, mutta ehkä ne käy huomenna leffassa. Ainakin Mira puhui semmoista.
-Teenkö semmoisen ponnarin vaan ja jotain ruuvikiharoita siihen roikkumaan.
-Sopii.

Istuimme keittiössä kahvia juoden kun Mira ja Mika tulla kolistelivat sisään. Joka kerran kun kävin, niin minusta he olivat muuttuneet aina vaan aikuisemman näköisiksi, ja kävin heillä sentään joka toinen kuukausi, ainakin. Nuoret moikkasivat minua ja istahtivat pöytään, mutta mikään ei maistunut, sillä äskenhän vielä he istuivat synttäreitä. Jykä sanoi Mikalle, että tämä panisi tunnin kuluttua saunan lämpiämään, niin saisimme sitten illemmalla käydä saunomassa omaan tahtiimme.
-Eikö Jykä kohta lähdetä, kiirehti Sini hermostuneena ja täysin valmiiksi laittautuneena.
– No ei nyt tuntiin ainakaan vielä. Mennään olkkariin vielä istuskelemaan ja jutellaan vähän. Oletko Sini muuten nähnyt, mikä seksipommi tuo sinun siskosi on. Hyvä ettei näy finnit noiden sukkisten läpi, ainakin näkyy tuo…
-O nyt hiljaa ja ei ne mitkään sukkahousut ole, vaikka kyllä erehdyttävästi siltä näyttää.
Sini katsoi vähän viistoon leggingsejäni ja antoi ymmärtää, että hän kyllä hieman miettisi ennenkuin semmoisiä päälleen vetää. Minua hymyilytti ja yritin vetää paidanhelmaa alemmas peittääkseni sylini ja mahdollisen “kamelinvarpaan” Jykältä. Ilkikurisesti Jykä vaan kumartui ja kallisti päätään alemmas ja oli kurkkivinaan kiinnostuneena. Nuoret istuivat sohvalla eivätkä kiinnittäneet mitään huomiota sanailuumme, vaan keskittyivät johonkin sarjaan joka televisiosta tuli. Sini selosti ruokatilanteen ja mistä kaikki löytyisi. Mitään passaamista ei tarvitse harrastaa, kunhan aika vaan menee mukavasti ja suuremmilta tappeluilta vältytään. Silloin on kaikki hyvin. Siihen lupauduime kaikki kolme, Mira, Mika ja minä.

-Mene nyt Mika pistämään se sauna päälle, niin ei mene niin myöhäiseksi. Me otetaan ja lähdetään nyt vartin sisään. Oletko valmis Sini?
Sini hypähti ylös ja alkoi hetken paikallajuoksun jälkeen haalia vaatetta päälleen ja tarkasti vielä laukkujen määrän.
-Kalle tuli jo pihaan.
Kalle oli Jykän kaveri joka oli luvannut viedä heidät satamaan ja myös sunnuntaina hakea heidät laivalta kotiin. Ovi vaan kolahti kun he kaiken pusuttelun jälkeen pääsivät ulos ja lähtivät ulkomaille.
_________
Istuimme kolmistaan olohuoneessa telkkaria katsellen ja jutellen niitä näitä. Mira kertoi kauhukertomuksia luokkansa pojista ja ei voinut käsittää miten niitten mielestä oli hauskaa kopeloida ja puristella. Heti kun oli alkanut hieman rintaa näkymään paidan alta, niin silloin alkoi kiusaaminen ja tökkiminen, utelut, että onko karvoja kanssa. Luokan tyttöjen mukaan pojat olivat tosi jälkeenjääneitä.

Mika Istui rentona nojatuolissa ja kuunteli hymyillen Miran vuodatusta. Huomasin miten Mikan silmät viivähtivät pitkiä aikoja säärissäni ja paidan helman alta näkyvissä reisieni yläosissa. Annoin hänen katsella enkä välittänyt. Tiesin sen alueen olevan mielenkiintoisen ja varsinkin nuoren, vasta mieheksi kehittyvän pojan mieleen. Huomasin myös, miten Mikalla oli vaikeuksia housuissaan olevan vekkulin kanssa, sillä hänen kätensä hakeutui aika-ajoin housujen etumukselle ja varovainen, asettelusta kielivä käsien liike kertoi totuuden. Minusta pieni kiusottelu oli paikallaan ja tuotti se minununkin alapäähäni pientä virittyneisyyden tunnetta. Rinnoissa nännit sojottivat ja oli oikein mukava ja mielyttävä lataus päällä. Käänsin itseäni kuin huomaamatta uuteen asentoon ja nojasin pitkälle taakse vasten selkänojaa jalat hieman erillään. Näkymän suuntasin Mikaa kohden ja tiesin, tai oikeastaan tunsin miten kireät leggingsit painautuivat häpyhuulien väliin. Ikäänkuin ajatuksissani hivelin hetken reiden sisäpintaa ja olin kuuntelevinani Miran pulputusta poikien maanlaajuisesta typeryydestä. Avasin paitani ylänapeista pari ja sujautin käden paidan alle ja olin korjaavinani rintaliivien olkainta. Mika seurasi tarkasti kaikkea. Hivelin hetken taas reittäni ja vedin käden pois hitaasti yli pullottavan häpykummun, antaen keskisormen liukua pitkin häpyhuulien välistä pientä painaumaa.

-Nyt Mira lähdetään saunaan, sanoin ja nousin.
-Joo, mutta käydään yläkerrassa riisumassa vaatteet ja mennään sitten.
-Niin tehdään, kai sinne voi mennä ihan pyyhe vaan ympärillä?
– No voi tietenkin, tästä eteisen kautta vaan kellariin, oothan sä ennenkin niin mennyt.
Mira juoksi rappuja ylös ja minä perässä. Miten voi noin pienestä ja kevyestä ihmisestä lähteä tuommoinen töminä? Vierashuoneessa riisuin itseni ja kiristin kylpypyyhkeen vyötäisilleni. Mira odotti jo ovella ja oli valmis menemään alas. Ei ollut tyttö malttanut mitenkään itseään suojata, vaan pyyhe liehui kädessä tytön pomppiessa rappuja alas. Mutta mitäpä täällä kotona itseään peittelemään. Minä nyt sentään peittelin joitain paikkoja kun kiiruhdin Miran perään. Rinnat kuitenkin paljaana kiiruhdin alas. Näin ovesta olohuoneen puolelle missä Mika istui ja seurasi tuloamme rapuissa ja viilettämistämme eteisen läpi kellariin johtaville rapuille. En peitellyt itseäni, sillä muistaakseni puoli vuotta aiemmin Mikakin oli kanssamme saunomassa. Silloin oli Sinikin mukana.

Istuimme Miran kanssa lauteilla jalat nostettuna ylös ja kurkimme kuumaa kiuasta polviemme välistä. Pienet hikikarpalot valuivat ohimoilta ja oli rauhoittava olo.
-Kunka vanhana Nanna sulle alkoi kasvamaan karvoja tuonne pimpin päälle, kysyi Mira yllättäen.
Katselin hetken kummeksuen Miraa , mutta kysymyshän oli ihan järkevä nuorelta tytöltä.
-Kyllä minulla taisi jo sinun ikäisenä olla muutama, ja olikin. Sittenhän ne alkoivat aika nopeasti kasvamaan lisää.
-Mikalla on jo aika paljon, ihan siinä pippelin yläpuolella niitä on.
-Niin, kyllä te kumpikin siinä iässä olette, että kaikenlaista uutta teissä tapahtuu.
-Katso vaikka, näin niitä jo on, sanoi Mira ja laski jalkansa alas ja painoi vatsaansa litteämmäksi osoittaen sormella häpykummun päällä olevia hentoja karvojaan.
-Tiekkö, ne tuli hurjan nopeasti. Ei niitä vielä keväällä ollut ollenkaan. Onko sulla paljon? Äidillä on, ja se välillä niitä leikkelee lyhyemmiksi.
-No kyllä minullakin on aika paljon ja leikkelen niitä myös. Oikeastaan aika paljonkin leikkelen. Varsinkin kun käy uimahallissa ja kesällä rannoilla, niin ei ole kivan näköistä kun karvoja vilkkuu.
-Näytä.
Laskin jalat alas ja nojasin taakse niin, että sylini näkyi kunnolla. Olin ajellut karvoituksen melko minimaaliseksi niin, ettei ollut muuta kuin kolmio häpyluun päällä.
-Juma, se on hienon näköinen. Miten sä olet saanut sen noin sileäksi tuosta syrjästä ja tuosta ylhäältä? Ja tuolta alhaaltakin, ihmetteli Mira ja taivutti päätään alas katsellen häpyhuuliani. Ja minua ujostutti tytön terve uteliaisuus.
-Tiekkö, tuolla Mikalla paisuu sen pippeli välillä aika isoksi. Kerran näin ihan selvästi kun se seisoi alasti sen huoneessa. Ovesta näin. Se puristi sitä ja vemputti ja niinkuin venytti sitä nahkaa sen päällä, mutta älä kerro sille, että mä olen nähnyt ja kertonut sulle.
Minua nauratti tytön luottamukselliset kertomukset ja miten hän piti minua, kaksikymmentäseitsemänvuotiasta tätiään vertaisenaan. Mukavaahan se. Mira leikitteli pimpillään ja venytteli niitä muutamaa karvaa ja nosti jalat taas ylös penkille levittäen polviaan.
-Katso minkälainen mun pimppi on sisältä. Onkohan sullakin samanlainen? Tämä on aika ihmeellisen näköinen ja mistähän se pissa oikein tulee.
-Jaa, kyllä se sieltä jostain poimujen välistä tulee. -Kuulitko? Mikä tuolla pukuhuoneessa kolahti?
Mira hyppäsi alas lauteilta ja avasi pukuhuoneen oven. Mika siellä istui aivan kuin olisi odottanut saunavuoronsa alkavan.
-Mitä sä täällä melskaat ja vakoilet. Me ollaan nyt Nannan kaa saunassa. Häivy!
Laskeuduin alas ja menin myös ovelle. Mika siellä istui posket punoittaen, vilkuillen alastonta ja hikistä vartaloani.
-Mutta Mika hei, jos haluat tulla mukaan, niin tule vaan. Ollaanhan me ennenkin saunassa oltu yhdessä . Ei kai se meitä häiritse, ei ketään. Vai häiritseekö Mira?
– Antaa sit tulla, murahti Mira ja palasi lauteille.

Istuin Miran kanssa lauteilla kun saunanovi ujosti aukesi. Mika astui löylyhuoneen puolelle katse lattiassa. Kämmenkuppi peitti keskikohtaa ja saatuaan oven kiinni, niin Mikan miehuus oli jo kahden kouran suojassa. Hän nousi epävarmoin askelin ylös lauteille mahdollisimman kauas sisarestaan, minun toiselle puolelle. Kämmenet pysyivät koko ajan alavatsan suojana.
-Kiva että uskaltauduit mukaan, sanoin ja taputin Mikaa reidelle.
Mika nosti katseensa ja hymyili ujosti. Mira kurkki etupuolitseni Mikaa ja ilvehti ja ilmeili.
-Otahan Mika ja heitä vähän vettä kiukaalle, sanoin ja kumarruin jo valmiiksi.
Mika teki työtä käskettyä, ja irrotti käden nivusiltaan ja tarttui löylykauhaan. Vesi sihahti kiukaalla ja kumarassa ollessani käänsin katseen kohti Mikaa ja näin hänen kullinsa pystyssä reisien välissä. Olihan se jo miehen kalu, vaikkakaan ei vielä valmis. Esinahka oli vetäytynyt puoliksi terskan päältä joka vilkkui punaisena piilostaan. Mika huomasi, että katselin hänen kaluaan ja peitti sen taas kädellään.
-Mika hei, ei me ujostella, me ollaan saunakansaa, eikö vaan, naureskelin ja nostin kädet ylös niin, että sormet napsahti kattoon. Rinnat heilahtivat liikkeen voimasta ja tunsin miten nänneissä taas oli se ihana kipristely. Ja ihan vaan nähtyäni tämän nuorukaisen erektion. Minun teki mieli koskea sitä.
-Vitsi, sulla on hienot tis…, eiku rinnat, sanoi Mira ja katseli rintojani jotka vieläkin värähtelivät rajujen liikkeiden seurauksena. Nännit olivat turpeat ja kovat, vaikka normaalisti saunassa ja kuumassa ainakin minulla on nännit ja nännipiha sileänä.
-Koskahan minullakin on oikeat rinnat, voivotteli Mira ja kosketteli pienen pieniä alkujaan, joissa jo nännit olivat hiukan kohollaan ja koko rintakin antoi jo viitteitä alkavasta kehittymisestä. Mika nojasi polviinsa ja vilkuili minua. Tunsin hänen katseensa joka puolellani. Rinnoilla, vatsalla, pillulla. Voiko katseen tuntea?

Mika heitti löylyä ja alkoi jo olla hieman tukala olo lauteilla. Mira hyppäytti itsensä alas ja ulos pesuhuoneen puolelle ja huusi mennessään, että hänelle riitti.
-Älä nyt hetkeen heitä sitä vettä lisää, pyysin ja kellahdin selälleni Miralta tyhjäksi jääneelle paikalle. Nostin jalat Mikan selän taakse koskettaen kevyesti niillä hänen selkäänsä, ja ihan tahallani. Mika kavahti istumaan suoraksi ja kulli pompahti esiin reisien välisestä kätköstä.
-Sinulla taitaa tuo pippeli vähän seisoa, sanoin ihan arkipäiväisellä äänellä.
-Ja arvaa vaan miksi, totesi saunakumppanini.
-No normaalia kai se on. Luuletko, ettei tytöt tunne mitään erikoista, jos he esimerkiksi olisivat nakuina poikien kanssa jossain. Vaikka vaan saunassa. On minullakin hieman eri olo ja tunne nyt, kun jos olisin yksin.
-Ai nyt kun mulla seisoo vai?
-No senkin tähden, elämä nyt vaan on semmoista.
-Mutta sä olit niin hyvän näköinen jo tuolla ylhäällä vaatteet päälläkin, että mulla alkoi heti seisomaan.
-Kyllä minä sen huomasin, mutta ei se mitään, ja kai minulla on tarkoituskin aina hiukan herättää huomiota. Pidän siitä ja olen onnellinen, että joku pitää siitä.
-Mä lähden ylös jo, mä oon valmis, kuului pesuhuoneen puolelta ja oven kolahduksen jälkeen siellä oli hiljaista.
-Oletko Mika jo ollut tyttöjen kanssa sillä tavalla, tiedät mitä tarkoitan?
-En, se oli ujo vastaus ja Mikan käsi liikkui hitaasti ja tunnustelevasti omalla kalullaan.
-Kai nyt olet pussannut tyttöjä?
-Oon, paria.
-No, kyllä kerkiät vielä, mutta täällä on mukava nautiskella lämmöstä ja on kivan tuntuista kun on hikinen ja tietää, että pääsee suihkuun pesemään sen pois. Minusta kuuma, märkä ja liukas iho on kiva.
-Niin on, mä heitän ihan vähän vettä kiukaalle. Ole sä siinä.
Lämpö levisi ylälauteille ja heitin toisen jalan Mikan pään yli hänen syliinsä. Makasin Mika istumassa jalkojeni välissä. Hän nosti kädet sylissä olevan jalan päälle ja hitaasti liikutti niitä säärellä ja polvella. Tunsin miten kovana oleva kulli painoi polvitaivettani ja ilkikurisesi, ikäänkuin huomaamatta liikutin jalkaa sillä. Haara-asentoni oli senverran leveä, että pillu oli avoimena aivan kosketusetäsyydellä Mikasta. Tiesin, että näkymä olisi nuorukaiselle houkutteleva ja näin hänen siihen vilkuilevan. Hänen kätensä olivat jo rohkaistuneet niin, että tunsin kämmenten hyväilyn jo reidelläni ja lähenevän puoliavointa pilluani. Itse silittelin rintojani ja puristin hiukan nännejä Mikan vilkuillessa toimiani. Tunsin miten Mikan kulli luiskahti reiteni sivulle Mikan vatsan ja reiden väliin. Käsi läheni pillua ja Mikan hengitys kiihtyi, niinkuin myös minun. Ei ollut kuin senteistä kiinni, etten olisi tuntenut Mikan käden häpyhuulen syrjällä. Pieni pikkusormen ojennus vaan, ja olisin kosketuksesta värähtänyt.
-Hei, mennään suihkuun, sanoin ja nostin toisenkin jalan Mikan pään yli ja nousin istumaan.
Mikan surullinen katse hiukan sävähdytti minua, mutta en halunnut mitään peruuttamatonta tapahtuvaksi, -tai oikeastaan halusin. Laskeuduimme alas ja menimme suihkuhuoneen puolelle.
– Mene sinä ensin, niin huilailen tässä penkillä, sanoi Mika.
-Oukei, tehdään niin, ja tiesin Mikan varmaankin katsovan mielellään peseytymistäni.
Pesin hiukset ja saippuoin itseni kauttaaltaan. Pesin pimpin ja rinnat, nostin jalat vuorollaan jakkaralle ja kuurasin varpaat ja jalkapohjat. Annoin Mikan silmille ujostelemattomasti mielenkiintoisen näkymän. Esittelin mielelläni itseäni, tämmöinen exhibionisti kun olen.
-Kuule, pesetkö mun selän, kysyin Mikalta.
-Jep.
Otin jakkaran ja nojasin käsin siihen. Mika hääri vesiletkun ja pesusienen kanssa sivullani, kainostelematta, kulli huojahdellen.
-Pese oikein voimalla vaan, kyljet ja kaikki. Ei sitä kotona yksin pysty, ja nyt sitten kun on pesijä, niin nautitaan.
Mika hieroikin pesusientä niin, että saippuavaahto lensi seinille. Hartiat saivat tuntea voimakkaat painallukset ja koko selkä notkui hänen hinkatessaan.
-Pakarat myös, sain sanottua. Tämä nuorukaselle kiitokseksi.
Seisoin pienessä haara-asennossa ja tunsin saippuaveden ja vaahdon valuvan kiihottavasti pyllyvakoa alas välilihalle ja lattialle. Tunsin Mikan sormet ohimennen hipaisevan kannikoitani ja niiden välistä rakoa. Kulli osui ajoittain reiteeni, vahingossa vai ei, mutta sekin minua sävähdytti mukavasti.
-Pese vielä nuo kyljet, kainalosta alas, viitsisitkö?
Mika siirtyi ylemmäksi kohti vyötäröäni ja kulli liukui pitkin reiteni sivua. Pesusieni levitti vaahtoaan kylkiini kainaloista alas lanteille asti. Kumarassa noja-asennossa ollessa rinnat heilahtelivat pesuliikkeden tahdissa mikä lisäsi kiihkoani. Miten selviän tästä. Mikan käsi oli jo muutaman kerran osunut rintaan ja se sävähdytti saamaristi. Joka kerran kun käsi kosketti rintaa, sen liike hidastui ja ymmärsin Mikan haluavan kosketella sitä pidempäänkin.
-No niin, eiköhän se riitä, sanoin ja ojentauduin ylös.
-Haluatko, että pesen sinunkin selkäsi. Voisin sen nyt pestä ekaksi, niin voit itse sitten pestä loput, ja minä häippäsen ylös.
-Ookoo sitten, vastasi surumielinen ääni ja ujostelematon kulli Mikan vatsanpohjalta katsoi minua.
Mika kääntyi selin ja kumartui niinkuin minäkin olin tehnyt. Kastelin hänen selkänsä ja hieroin pesusaippuaa sieneen ja hieroin selän vaahtoon. Tein samoin kuin Mika minullekin. Pesin kyljet ja kankut. Käteni tekivät koukkauksia vatsan puolelle, mutta eivät osuneet seisovaan kulliin.
-No niin, nyt riirrää. Käyn vielä suihkun alla huuhtelemassa saippuaroiskeet pois.
-Mene vaan, mä odotan.
Mika istui saunajakkaralla ja katseli minua suihkutellessa itseäni.
-Nanna, sä olet hyvän näköinen, vaikka oletkin meidän äidin sisko. Sulla on kivasti nuo karvatkin laitettu. Ja sitten sun tissit on hyvät. Ei ne edes roikukkaan paljo mitään. Isäkin aina kiusaa äitiä ja sanoo, että ota mallia pikkusiskostas. Ja äiti vähän suuttuu ja haukkuu sua vikittelijäksi. No sitten ne tietenkin nauraa.
-Voi sua Mika, tule tänne suihkuun mun kanssa.
Mika nousi heti ja tuli juoksevan veden alle. Käänsin hänet niin, että hän oli selin minuun ja vedin hänet itseeni. Vedin häntä vatsasta, ja voi kun minun mieleni teki koskettaa hänen kulliaan. Se oli aivan sormieni ulottuvissa. Painoin rintani vasten Mikan selkää ja huuleni suutelivat hänen olkapäätään. Ei hän sitä valuvan veden alla tuntenut, mutta minä tunsin. Otin vielä Mikaa käsistä ja vein ne taakseni ja tunsin miten kiinni me olimme toisissamme.
-Minä olen valmis ja lähden kuivattelemaan ja menen ylös katsomaan mitä se tyttö touhuaa.
Käännyin viellä ovella ja katselin Mikaa joka huuhteli itseään. Hän oli pitkä mies jo, ajattelin.
-Mika hei, lämmitetään huomennakin sauna, eikö vaan?
Mika nyökytteli.
-Mika, tee jotakin nyt tuolle, ja osoitin seisovaa kalua ja hymyilin.
Mika nyökytteli edelleen, hymyillen.

Hitto, minulla oli vaikeuksia. Teki mieli, mutta ei se nyt käynyt. Mutta miksi ei kävisi? Säännöt kieltää saatana. Olinko nyt hyvä täti? Olin, minusta pidettiin. Mutta oikealla tavallako? Mitä huomenna saunassa? Sama itsensä kanssa tappelu. Retkahdus! Ei, se ei saa tapahtua. Ja taas saatana.

Kylpypyyhe suojana nousin ylös kellarisaunasta ja kurkistin olohuoneeseen. Sohvalla makasi pimu alasti ja katseli televisiota.

-Pane nyt jotain päällesi. Ikkunasta voi joku kurkkia ja näkee ne sinun karvasi.

17 kommenttia viestissä: “Piina”

 1. Nytky says:

  Ihanan kiihottava. Kielletyn rajamailla liikuskelu kiinnostaa aina. Sujuvaa kerrontaa ja fantasioinnin kannalta oiva kiihoke. Samantapaista kaipaisin lisää. Ei sitä naimisen rytkettä jaksa aina lukea.

 2. 15 v tyttö says:

  Kai nyt lisää on tulos

 3. Pakahduin says:

  Tässä oli tarina josta pidin. Niin kiduttava ja eroottinen, mutta niin kiltti. Säästyi siitä miljoonasti kuvaillusta naimisesta. Oli kerrassaan ihana kertomus. On varmaan turha toivoa samankaltaista, -siis jatkoa, mutta niinkuin “voitatti” tuossa aiemmin jo kertoi, ei jatkoa tule. Vahinko.

 4. geo345 says:

  Tämä oli mukavan salaperäisesti koukuttava ja hienoa, ettei tarina päättynyt epäuskottavaan panemiseen. Lisääkin saa kirjoittaa.

 5. kaisukka says:

  Arvaan miten miespuoliset lukijat odottivat ja odottivat jotain peruuttamatonta tapahtuvan: niin myös minäkin, tyttöihminen.Mutta ei syntiä tehty, mutta piinaa oli. Ihan kaikilla paitsi utelevalla pikkutytöllä, ja ennenkaikkea lukijoilla.

 6. reijohenrikki says:

  Melkein olisin toivonut, että Nanna olisi livennyt periaatteestaan ja tehnyt jotain. Mutta kuitenkin, tämä oli hieno ja kiihottava tarina. Aivan ehdottomaan parhaimmistoon kuuluva. Jotain vastaavaa haluaisin lukea, – yhtä piinaavaa.

 7. buumanni says:

  Kidutusta, taitavaa kidutusta. Odotusta pojan ensikokemuksen kuvailuun, mutta ei.

  Erotiikka tihkui, dialogi herkullista, mestariluokan esitys.

  Jos tarinaan tulisi jatkoa, niin en uskoisi sen enää koukuttavan niinkuin tämän.

 8. mapidin says:

  Tämä on novelli, joka on terve, mielenkiintoinen, hiukan erilainen, mutta myös aavistuksen synnillinen. Hyvä.

 9. voitatti says:

  Kiitos kiitos kaikista kommenteista! Ne ovat aina yksi innostuksen ja yrittämisen moottori.
  Katriina; erikoiskiitos kirjoituksista, jotka saivat minut tämän tarinan synnyttäjäksi. Kiitos!

 10. Katriina says:

  Aivan ihana novelli! Yksi eroottisimpia mitä tältä sivustolta löytyy. Mielestäni ei vielä oltu aivan “rajalla”, poikaparalle olisi voinut suoda helpotuksen. Joko omalla tai tädin kädellä, tai käsin koskematta suihkussa, vartaloiden välissä tai…. Äh mitä minä parempaani neuvon! 😀
  Kiitos Voikkari!

 11. voitatti says:

  Saattoi olla, että sauna lämpeni seuraavanakin päivänä, mutta tähän tarinaan ei tule jatkoa.

 12. Herkuttelija says:

  Todella hyvin kirjoitettu. Sai mielikuvituksen liikkeelle ja pohtimaan, että entä jos sittenkin :). Mahoikohan se sauna lämmetä seuraavana päivänä? Ja jos, millä menestyksellä ;)?

 13. hmh says:

  Komppaan Tricksteriä…

 14. HM says:

  Hieno esimerkki siitä ettei onnistuseen tarinaan tarvita naimista.

  Kiitos ei jatkolle! Nyt ollaan menty jo rajalle, jopa yli. Pelkään että jatkosta tulisi vain sitä naimista. Kaksin tai kolmin, aivan sama, on jo nähty Jos raja olisi jäänyt saavuttamatta tänään silloin tarina voisi jatkua piinaten niin lukijaa kuin hahmoja.

 15. Tipi says:

  erittäin sujuvaa tekstiä, lisää kiitos

 16. vamecum says:

  Aivan erinomainen tarina. Hyvin kirjoitettu, toivottavasti jatkat. Täydet pisteet.

 17. Trickster says:

  Ihan hyvä tarina, jossa tapahtui paljon, vaikka ei ollutkaan sitä naimisen hekumaa ja loistetta. Tykkäsin erityisesti tarinan päähenkilöstä ja Mirasta, mutta Mika jäi vähän avuttoman oloiseksi poikaseksi. Jykä oli äijämäisyydessään arkkityyppinen mies ja onneksi pelkkä sivuhahmo.

  Päähenkilön taustaa olisit voinut valoittaa hieman enemmän heti alkuun, että hänen “taipumuksensa” olisi ollut paremmin motivoitu. Novellin otsikko oli hyvin tekstiä kuvaava, mutta mietin, että kannattaako tähän edes yrittää keksiä jatkoa? Olet tavallaan kiusannut lukijaa jo niin paljon, että jos jotain oikeasti tapahtuisi, niin se olisi melkein kuitenkin pettymys.

  Kirjoitusvirheitä ei ollut paljoakaan ja tarina oli hyvin jaksotettu. Tähän sivustoon ei oikein sovi dialogin esittäminen viivalla vaan lainausmerkit toimisivat paremmin. En ole paljoa aikaisempia novellejasi lukenut, mutta tämä osoitti, että osaat luoda mielenkiintoisia hahmoja.

Kommentoi

top