search
top

Transyllätys konfferenssissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Konferenssi oli ollut täysin tavanomainen. Ihmiset pitivät esitelmiä, joista ei saanut juuri tolkkua ja joiden aiheet olivat täysin mielenkiinnottomia. Merkittävän poikkeuksen oli tehnyt Kati. Heti kun hän asteli lavalle tunsin värähdyksen sisälläni. Seurasin hänen esitelmäänsä kuin haltioituneena, mutta sen sisällöstä en muista sanaakaan. Se saattoi käsitellä geenimanipulaatiota tai sitten Tsingis-kaanin elämää. Annoin hänen sanojensa vain soljua korviini.

Mieleni teki mennä heti keskustelemaan hänen kanssaan mutta en kehdannut koska olin jo unohtanut mistä hän puhui. Vasta konferenssi-illallisen jälkeen onnistuin pääsemään hänen kanssaan samaan pöytään. Ujutin itseni mukaan yleiseen keskusteluun ja pyrin pysymään siinä. Onnekseni Kati tuntui reagoivan jutusteluuni hyvin ja pian pääsimmekin jo hyvään katsekontaktiin. Illan edetessä muut pöydässä olijat poistuivat yksi kerrallaan ja lopuksi pöydässä oli jäljellä enää me kaksi.

– “Nämä bileet näyttäisivät hyytyvän, siirryttäisiinkö aulabaarin suuntaan?”

Huomasin Katin hieman miettivän asiaa.

– “Mennään vaan.”

Tunsin sydämessäni pienen ilon hypähdyksen ja nousin seisomaan. Katikin nousi ja lähti etenemään kohti ulko-ovea. Katselin hänen muotojaan takaapäin. Jakkupuku ja puolireiteen ulottuva hame verhosivat hänen hoikan vartalonsa uskomattoman kauniisti. Ne peittivät ja paljastivat samaan aikaan hänen suhteellisen hoikkaa vartaloaan. Huomasin housuissani olevan pullotuksen, joten korjasin sitä nopeasti kädelläni ja kävelin hänen peräänsä.

Baarissa tilasimme drinkit ja keskustelimme yleisesti asioista. Pyrin pitämään katsekontaktin ja lukemaan hänen silmiään. Olin näkevinäni siellä aina välillä seksuaalista himoa, mutta se katosi hyvin nopeasti. Olen varma että hän näki minusta hohkaavan kiihkon, mutta ei kommentoinut sitä mitenkään. Kun lasimme olivat tyhjät, päätin viimein tehdä siirtoni.

– “Musiikki on täällä vähän kovalla, mentäisiinkö minun huoneeseeni, siellä olisi mukavampi jutella.”

Katin ilme vakavoitui hetkeksi ja sitten hän käänsi katseensa lattiaan. En sanonut mitään, koska tämä tuli sen verran yllätyksenä. Lopulta hän käänsi katseensa takaisin.

– “Tulisin mielelläni, mutta tämä on vähän ongelmallista.”

Päätin laittaa kaikki kortit pöytään.

– “Kuinka niin? Onko sinulla joku toinen?”

– “Ei, ei suinkaan.”

Kati vaikeni. Hän selkeästi halusi sanoa jotain, joten pysyin vaiti.

– “Katsos kun. Minä…”

Sitten hän käänsi taas katseensa pois ikään kuin häpeissään. Vein käteni hänen olkavarrelleen ja silitin sitä kevyesti.

– “Ei mitään hätää. Kerro vaan, en minä suutu.”

Hän käänsi päänsä hyvin hitaasti ja katsoi minua suoraan silmiin.

– “Minä en ole sitä mitä sinä luulet.”

– “Miten niin? Millä tavalla?”

Hän haki taas hetken aikaa sanoja.

– “En ole nainen.”

Nämä sanat iskeytyivät tajuntaani kuin poltinrauta ja hetken aikaa aivoni pyörivät tyhjää. Edessäni istui erittäin kaunis nainen, jota halusin enemmän kuin mitään muuta sillä hetkellä ja sitten kävi ilmi ettei hän olekaan nainen. Mieleeni nousi kymmenittäin kysymyksiä, jotka kaikki pyrkivät suustani ulos samaan aikaan niin että lopputuloksena en pystynyt sanomaan mitään.

– “Oikeasti olen trans. Ymmärrän kyllä jos haluat lopettaa kaiken tähän. Yleensä en kerro tätä ihmisille, mutta sinä ansaitsit mielestäni kuulla totuuden.”

Olin täysin hämmästynyt. Olin joskus katsonut netistä pari shemale-pornopätkää, mutta muuten en tiennyt tästä alueesta juuri mitään. Katsoin Katin kasvoja, jotka olivat yhä yhtä kauniit kuin muutamaa minuuttia aikaisemmin. Tartuin häntä kädestä.

– “Tiedätkö, ei se minua haittaa.”

Katsoimme toisiamme vaiti. Sanat tuntuivat tarpeettomilta, ymmärsimme toisiamme täysin ilman sanoja. Sitten olimmekin jo hississä matkalla kohti Katin hotellihuonetta. Viimeiset neljä kerrosta olimme hississä kahden ja kiedoin käteni hänen vyötärönsä ympärille. Me molemmat tunsimme jännityksen välillämme. Kävelimme käytävän Katin huoneelle, menimme sisään ja ovi kolahti perässämme kiinni.

Heti sen jälkeen huulemme painautuivat toisiaan vastaan. Hän tuntui ihanan pehmeältä ja vähintään yhtä naiselliselta kuin kukaan tuntemani “oikea” nainen. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja minä tein samoin. Lopetimme suudelmamme hetkeksi, katsoimme toisiamme silmiin ja aloitimme uuden, kiihkeämmän suudelman. Liu’utin käsiäni hänen selällään alemmas ja alemmas: ensin vyötärölle ja sitten lantiolle. Katsoin häntä silmiin ja siirsin käsiäni alemmas hänen pakaroilleen. Ne tuntuivat ihanan kiinteiltä ja pyöreiltä hänen hameensa läpi. Sitten nostin hameen pois ja hyväilin pakaroita suoraan. Kati inahteli sormieni liikkeiden tahdissa.

Lopetin ikuisuudelta tuntuneen ajan jatkuneen suudelmamme ja vein käteni hänen takilleen. Hän nosti kätensä ilmaan ja heilautin takin ylös ja saman tien lattialle. Paita seurasi pian perässä. Kun Kati rupesi riisumaan paitaani, katselin hänen rintojaan. Ne olivat hänen hoikkaan vartaloonsa sopivan kokoiset ja möllöttivät rintsikoissa kuin olisivat olleet siellä aina. Paitani lähdettyä kumarruin suutelemaan Katin kaulaa.

– “Mmmmh. Ihanaa, Jukka. Älä vaan lopeta.”

Hän jatkoi kevyin voihkaisuin, jotka rohkaisivat minua siirtymään pikku hiljaa alaspäin.

Rintojen kohdalla pysähdyin ja nuolin kaula-aukkoa intohimoisesti. Sitten avasin rintsikoiden haat ja ihanat rinnat pääsivät vapaiksi. Hivelin niitä kämmensyrjilläni ja suutelin nännejä Katin yhä tihenevän hengityksen säestämänä. Mikään ei paljastanut että nämä rinnat eivät olisi aidot ja alkuperäiset. Olisin voinut viettää niiden parissa aikaa vaikka kuinka paljon, mutta Katilla oli muita suunnitelmia.

Hän kaatoi minut selälleen sängylle ja kävi sepalukseni kimppuun. Avattuaan housuni hän siveli kaluani muutaman kertaa ja otti sitten housuni pois. Ylläni oli enää alushousut ja niistäkin valtoimenaan seisova kullini oli luikerrellut osin ulos. Kati kumartui nuolemaan vatsanpeitteitäni samalla kun hän veti alushousunikin pois. Hänen kielensä tuntui niin kiihottavalta vatsallani että olin laueta jo sillä hetkellä.

Makasin alasti selälläni sängyllä ja Kati seisoi jalkojeni välissä pukeutuneena enää pelkkään hameeseen ja pikkuhousuihin. Ennen kuin hän ehti kumartua ylleni nousin istumaan niin että naamani oli vain muutaman sentin päässä hänen navastaan. Sitten käteni olivatkin jo hänen hameensa vyötäröllä ja hivuttivat viimeisiä vaatekappaleita hitaasti alaspäin.

Pysäytin liikkeeni ja katsoin ylöspäin kohti Katin kasvoja kysyvästi. Hän laittoi kätensä olkapäilleni ja nyökkäsi hyväksyvästi. Yhdellä tasaisella vedolla laskin hameen ja pikkarit lattialle ja katsoin uteliaana eteeni tullutta näkyä. En ollut nähnyt toista kalua ikinä näin läheltä. Kooltaan se oli ehkä hieman keskimääräistä pienempi, noin kymmenen senttiä ja hoikka, hyvin samantyyppinen kuin omistajansa vartalo. Se ei seissyt vielä täydessä mitassaan mutta oli jo hyvää tahtia nousemassa.

En tiennyt miten kullia tulee lähestyä, joten aloitin suutelemalla sitä kevyesti kärjestä. Sitten vedin esinahan kokonaan taakse ja suutelin uudestaan moneen kertaan. Kati värisi havaittavasti ja kehui työskentelyäni. Hänen kullinsa kasvoi joka suudelman jälkeen hivenen ja pian sojotti kohti kattoa. Lopetin suutelemisen hetkeksi ja hieroin vaan poskiani pitkin kalun vartta. Se tuntui jollain oudolla tavalla todella kiihottavalta, ihan kuin tämä kalu omistaisi minut ja tekisin vain mitä se käskee.

Sitten oli tullut aika. Otin toisella kädelläni kevyesti kiinni Kalun juuresta ja toin sen suuni eteen. Raotin huuleni ja nuolaisin odottavaa asetta. Kati voihkaisi ja huohotti kun kieleni teki tuttavuutta hänen elimensä kanssa. Muutaman nuolaisun jälkeen päätin olevani valmis ja vein koko kovana seisovan kalun suuhuni. Imin sitä intohimon voimalla ja vedin samalla päätäni ulospäin. Tunsin kuinka olkapäilläni olevat kädet puristuivat tiukemmaksi. Kun kalu vihdoin tuli ulos suustani käännyin katsomaan Katia kasvoihin.

– “Kalusi on todella kaunis ja ihana. Ihan niin kuin sinäkin.”

– “Voi Jukka, …”

En kuunnellut lausetta loppuun vaan upotin hänen kalunsa uudestaan suuhuni ja pyöritin kieltäni nupin ympärillä. Kati keskittyi pelkästään huohottamaan ja korahtelemaan. Imin munaa ikään kuin maailmassa ei mitään muuta olisikaan. Nuolin sen vartta ylös ja alas, pysähdyin välillä nuolemaan jo pingottuneita kiveksiä ja jatkoin taas imemistä. Katillä näytti olevan vaikeuksia pysyä jaloillaan.

– “Voi herra Jumala. Jukka! Ime lisää! Juuri sieltä! Aaah! Aaah! Aaaaah!”

Sitten hän laukesi sanojen muuttuessa epämääräiseksi äänimatoksi. Spermaa pulppusi vuolaasti. Ensimmäinen meni suuhuni, seuraava satsi poskilleni ja kolmas vielä rinnuksille. Kati kaatui viereeni sängylle ja oli vaikea sanoa kumpi kiihotti minua enemmän: vieressäni makaava alaston ihminen vaiko leukaani ja rintaani pitkin valuvat norot. Nautin olostani, joka oli kiimaisempi kuin ikinä eläessäni.

Kati avasi silmänsä ja katsoi minua. Hän tajusi heti tilani, nosti etusormensa näyttäen minulle “odota ihan hetkinen” -merkin ja avasi yöpöydän laatikon. Sieltä paljastui liukuvoidetuubi, josta hän puristi reilun lorauksen käsilleen ja siirtyi kullini kimppuun. Voide tuntui mukavan viileältä hänen levittäessään sitä kalulleni. Hän teki muutaman runkkausvedon saadakseen voidetta kaikkialle.

– “Istu polvillesi.”

Tottelin komentoa samalla kun Kati puristi lisää voidetta ja alkoi levittää sitä perseeseensä. Sitten hän tuli syliini ja puristi vartalomme tiukasti yhteen. Suutelimme intohimoisesti ja samalla tunsin kuinka juuri äsken imemäni kulli oli pehmennyt ja nojasi vatsaani vasten.

Omani oli kivikovana Katin persposkien välissä. Hän vei kätensä alas ja ohjasi mulkkuni reiälleen. Sitten hän alko painaa pakaroitaan alaspäin. Kullini painoi hänen perseeseensä ja tunsin reiän aukeavan pikku hiljaa. Lopulta sulkijalihas antoi periksi ja varteni alkoi upota sisään. Kun se oli noin puoliksi sisällä, Kati lopetti painamisen. Annoin hänen tottua kaluuni perseessään. Hetken kulttua katsoimme toisiamme silmiin ja yhdessä tuumin upotimme kalun sisään pohjaa myöten.

Pumppasin pari pitkää vetoa hänen reikäänsä.

– “Täytät minut todella ihanasti.”, Kati totesi työntöjen lomasta.

– “Tällä hetkellä en halua mitään muuta.”

Näiden sanojen myötä hän aloitti nopeamman ratsastuksen kullillani. Hänen reikänsä lypsi sitä samalla kuin hänen kätensä hivelivät selkääni. Olin niin kiihottunut että en kestänyt kyytiä kauaakaan. Korahtelujen saattamana laukesin syvälle hänen suoleensa. Orgasmi oli niin voimakas, että en pystynyt enää istumaan vaan kaaduin selälleni sängylle. Nautin orkun viime hetkistä tuntien kuinka mulkkuni teki vielä viime nytkähdyksensä uudessa kodissaan. Aaltojen mentyä ohi Kati nojautui eteenpäin päälleni munani vielä tiukasti perseessään. Makasimme päällekkäin tyytyväisinä sanaakaan sanomatta.

Muutaman minuutin päästä katseemme kohtasivat jälleen.

– “Pitäisiköhän …”, Kati totesi ja nyökkäsi päällään kylpyhuoneen suuntaan.

– “Mennään vaan.”

Puhdistimme toisemme suihkussa perusteellisesti ja palasimme sitten vuoteeseen. Makasimme alastomina vierekkäin lakanoiden alla. Silitin kädelläni hänen hiuksiaan kevyesti ja kuuntelin hänen hengitystään.

– “Tiedätkö, olin vähällä olla kertomatta sinulle totuutta. Useimmat ihmiset eivät suhtaudu tähän kovinkaan hyvin. Minulla on ollut aika ikäviä kokemuksia.”

– “Olen siis todella onnekas. Olisi ollut todella ikävä menettää kaikki tämä muiden ihmisten ahdasmielisyyden takia.”

– “Voi Jukka.” Hän suuteli minua poskelle. “Minä olen se onnekas.”

Olin siirtänyt kättäni alemmas ja sivelin nyt hänen rintojaan ja vatsaansa.

– “Sovitaanko että olemme molemmat yhtä iloisia?”

Siirsin käteni yhä alemmas hänen haaroväliinsä. Laitoin kämmeneni hänen kalunsa päälle. Tunnustelin sormillani hänen kiveksiään. Tunsin kalussa hivenen elämää. Kati huokaisi pitkään ja hartaasti.

– “Vielä kun voisin…”, hän sanoi.

– “Voisit mitä?”

Käännyin katsomaan häntä silmiin. Kati ei sanonut mitään ja näytti hivenen ujostelevalta koulutytöltä. Ihmettelin miksi, vastahan me olimme naineet intohimon vimmalla. Kumpikaan meistä ei puhunut, mutta tunsin kuinka hänen kalunsa kasvoi ja koveni täyteen mittaansa. Tunsin kuinka omanikin läheni paraatikuntoa. Sitten ymmärsin mitä hän halusi.

– “Ahaa, tarkoitat siis …”

Käännyin ympäri ja nostin perseeni pystyyn kohden Katia. Levitin pakarani käsilläni ja käännyin katsomaan häntä olkani yli anovasti.

Näin innostuksen hänen silmissään ja sitten hän kumartui takamukseni ääreen. Pian tunsin lämpimän kielen kiveksilläni ja peräaukollani. Nuoltuaan tarpeeksi hän otti liukuvoidepurkin ja levitti siitä tavaraa persvakooni. Katselin kuinka hän levitti sitä kullilleen ja tunsin pakottavaa tarvetta pumpata omaani. Vedinkin käteni aseelleni ja vedin pari vetoa. Päästin kuitenkin pian irti, koska halusin nauttia tulevasta tilanteesta mahdollisimman pitkään.

Hän tuli polvilleen taakseni. Sitten tunsin kullin pään hakevan paikkaansa perseestäni. En ollut harrastanut peppuleikkejä paljonkaan, joten paine tuntui hivenen epämukavalta. Kati huomasi tämän, hellitti painetta ja alkoi hivellä käsillään vatsaani. Hän toi kätensä mulkulleni ja hieroi sitä kevyesti. Parin vedon jälkeen hän alkoi taas painaa itseään sisääni. Pikkuhiljaa sulkijalihakseni aukesi ja pää luiskahti sisään. Hän piti paineen tasaisena ja painui pohjaa myöten sisään. Oloni oli aivan sanoinkuvaamaton.

Sitten hän veti kullinsa miltei kokonaan ulos ja painoi sen hitaasti takaisin sisään. Päästyään pohjaan hän tuli selkääni ja nuoli minua korvasta. Tunsin Katin ihon koko selälläni ja se oli tuntemuksena täysin ennalta-arvaamaton. Hänen rintansa painuivat selkääni vasten niin että tunsin nännien liikkuvan Katin naidessa minua nautinnollisen hitain vedoin. Sama ihokontakti jatkui pitkin selkääni aina pakaroihin asti, jotka olivat tiukasti kontaktissa hänen vatsaansa. Kaiken kruunasi Katin jämäkkä mutta samalla jotenkin pehmeältä tuntuva penis persereiässäni. Olin tyytyväinen siihen että hänen kullinsa oli varsin siro, sillä jo tämä paneminen venytti reikääni.

Juuri kun luulin päässeeni maksimaaliseen kosketukseen, tunsin käden kietoutuvan kullini ympärille. Kati aloitti runkkaamisen hitain vedoin mutta kiihdytti sitten tahtia sekä mulkullani että perseessäni.

– “Kyllä, pane mua! Pane lujempaa!” huusin täysin vaistomaisesti.

Ja Katihan pani. Montaakaan vetoa ei enää vaadittu kun laukesin murahdellen. Kun suurimmat nautinnon laineet olivat lyöneet ylitseni kiinnitin huomioni perseeseeni voimakaasti pumppaavaan Katiin. Näin että hän ei ollut enää kovin kaukana orgasmista ja valmistauduin henkisesti ottamaan lastin vastaan.

Viimein hän veti selkänsä kaarelle ja korahti. Tunsin suoleeni pulppuavan jotain lämmintä. Kati veteli vielä pari viimeistä työntöä ja sitten kaaduimme vuoteelle päällekkäin. Minä makasin vatsallani ja hän koko pituudeltaan selkäni päällä. Ojensin käteni suoriksi nauttien jälkihehkusta. Kati vei kämmenensä omieni päälle ja puristimme toisiamme käsistä. Katin antaessa poskilleni kevyitä suudelmia totesin olevani sillä hetkellä maailman tyytyväisin mies.

7 kommenttia viestissä: “Transyllätys konfferenssissa”

 1. Misu says:

  Ihanan kiihottavaa, en ole paljoakaan lukenut transtarinoita, mutta tämä toimi tosi hyvin.

 2. VienoSulo says:

  Loistavaa – siirtymä tyttötuntumasta transuseksiin kävi hienosti ja luontevasti! Kuinka monipuolista voikaan t-seksi olla! Pyydän jonon jatkona nöyrästi lisää!

 3. Mr.Mister says:

  Mmmainiota! Lisää! Lisää!

 4. eikka696 says:

  Waude upea tarina 😛

 5. tsaikovski says:

  Kiitos kommenteista.

 6. Lukija says:

  Kiitos, loistava tarina!

 7. Boika says:

  Aivan loistava pano!

Kommentoi

top