search
top

Miten ihanalta se tuntuikaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jokaisella on unelma...

Hymy. Se hymy oli saanut minut jo pitkän aikaa huumaansa. En todellakaan tiennyt, mikä minuun meni aina nähdessäni tuon säkenöivän ja seksikkään hymyn. Tuo hymy oli samalla luokalla olevan pojan, jonka olin tuntenut jo alakoulusta asti.

Jälleen kerran tuon 15 -vuotiaan pojan hymy sai minut melkein tainnoksiin koulun liikuntatunnin jälkeen. Huomasin vatsassani kipinöintiä ja huomasin liikehdintää alapäässäni. Jouduin kuitenkin kokoamaan ajatuksiani, ettei kaluni alkaisi sentään seisoa – suihkussa näkisin tuon pojan koko komoudessaan, ja mikä tärkeintä hänen kyrpänsä. Ei hänen kyrpänsä mitenkään iso ollut, mutta se oli aivan täydellisen näköinen, sopivasti karvaa ympärillä ja hieman käyrä – siis juuri oikeaa muotoa.

Heti suihkutilaan astuessani huomasin ihastukseni, Nikon, olevan suihkussa jo. Onneksi hänen vieressään ollut suihku oli vapaa, joten suuntasin siihen. Salaa aina välillä katsoin hänen kaluaan ja täydellistä karvatonta persettään. Yritin tallettaa tätä hetkeä myöhemmin iltaa varten, jotta voisin tyydyttäessä itseäni päästä tähän tilanteeseen uudelleen.

Havahduin ajatuksistani, kun huomasin Nikon kysyvän jotain:
”Mitä sä oikein kattelet?”, Niko kysyi. Nolostuin vähän, vaikka Nikon äänen sävy ei ollutkaan yhtään kireä. ”En mä mitään… Kunhan tässä vaan ympärilleni katselen…” pystyin vain voikertamaan vastaukseksi samalla katsoen tarkemmin ympärilleni ja huomaten meidän olevan enää kaksistaan suihkussa.

”Kyllä mä huomasin, että tuijotit mua… Mulle se sopii”, Niko sanoi katsoen ensin munaani ja sitten suoraan silmiini viettelevästi. Tilanne kiihotti minua erittäin paljon, joten hetken mielijohteesta heittäydyin polvilleni ja otin Nikon kyrvän suuhuni. Helpotuin huomatessani, muna suussani, että Niko hymyili tilanteelle – unelmasta tulikin totta!

Kyrpä maistui niin taivaallisen ihanalta, paremmalta kuin ikänä olin kuvitellut. Ensin imin hellästi terskaa, sitten nuolin palleja, kunnes aloitin edestakaisin kyrvän imemisen. Olin niin kiimassa, että oli pakko runkata itseäni samlla imien koko ajan Nikon kyrpää. Niko silitteli päätäni ja katselimme vähän väliä toisiamme silmiimme. “Ime mun lekaa, ime mua, aah. Tuntuu ihan vitun hyvältä”, Niko sanoi koko ajan huohottaen yhä enemmän.

Kiristin imemistäni välillä kädelläni auttaen runkaten Nikoa. “En kestä enää. Nyt mä tuun”, Niko sanoi ottaen munansa suustani ja laueten voimalla kasvoilleni. Nielin osan spermasta, joka tuntui ihanan makealle.

Niko nosti minut polviltani, pyyhki spermat pois kasvoiltani ja veti minut itseensä kiinni. Olin vähän Nikoa pidempi ja jouduin vähän kumartumaan, kun aloitimme suutelun. Samalla Niko puristi minua perseestä ja itse vein myös käteni hänen perseelleen ja puristin sitä – kuinka ihanala se tuntuikaan! Suutelimme ja samalla lääpimme toisiamme joka puolelta. Olisin vain halunnut suudella hänen huuliaan vaikka kuinka pitkään tahansa, mutta Niko alkoi hivuttautua alaspäin ja meni polvilleen. Ensin hän nuoli kaulaani sitten nännejäni koko ajan edeten tasaisesti. Huokaisin kiimasta ja tunsin kuinka veri pakkautui koko ajan enemmän kaluuni.

“Ota mun muna nyt sun suuhun”, käskin kun tärisin jo kiihotuksesta. Halusin vain Nikon imevän kyrpääni. Niko hymyili: “Nyt on sun vuoro saada tyydytystä.” Niko alkoi ensin nuolla kielellään kyrpäni vartta samalla toisella kädellä puristaen perseestäni ja toisella silitellen mahaani. Taas näin sen ihanan hymyn! Tällä kertaa se hymyili suoraa kyrvälleni – miten ihanalta se tuntuikaan. Otin Nikon päästä kiinni ja ohjasin kyrpäni suoraan hänen suuhunsa. Vaikka olin kuvitellut tilannetta usein, Nikon suuhoito tuntui paljon paremmalta kuin olisin ikinä osannut kuvitella. Panin kovaa häntä suuhun ja huomasin, että olisin kohta tulossa. En halunnut kuitenkaan vielä tulla. Halusin hänen persettään.

“Mä haluun panna sua perseeseen”, sanoin Nikolle. Hän lopetti imemisen, läpsäisi mua perseeseen ja sanoi: “Okei, pane sitten kovaa kanssa!” Sanoessaan hän hymyili hyvin eroottisesti ja meni polvilleen nostaen perseensä hieman pystyyn.

Otin kiinni munastani ja katsoin kohdettani: märkä unelma perse odotti panemista. Läpsäisin ensin kerran Nikoa perseeseen, jolloin Niko käänsi päätään ja hymyili anelevasti. Ohjasin munani persreiälle ja aloin tunkemisen. Kyrpä upposi heti yllättävän helposti Nikon perseeseen. Niko voihkaisi kun aloin panna häntä. Pidin hänen päästään kiinni paneessani häntä saadakseni paremman tahdin. Niko voihki äänekkäästi. Hetken kuluttua huomasin olevani tulossa.

“Mä tuun ihan just”, sanoin Nikolle samalla silittäen hänen päätään. Niko melkein huusi kiihkosta: “Tuu mun sisälle!” Parin työnnön jälkeen laukesin voimalla Nikon sisälle. “Sun kyrpä tuntui aivan ihanalta sisälläni”, Niko sanoi. Tiesin olevani taivaassa.

3 kommenttia viestissä: “Miten ihanalta se tuntuikaan”

  1. gayanonymouse says:

    Kyllä tästä ainakin kiihottuu!

  2. i says says:

    Ihan kiihottavaa tekstiä, mutta novellisi juoni on turhan yksinkertainen. Jos tavoiteltava henkilö olisi ollut vaikeammin tavoiteltava novellisi olisi ollut paljon parempi.

  3. hmh says:

    Lopusta puuttu vaan “ja sitten heräsin ja huomasin kaiken olleenkin vain unta”. Jos et huomaa ironiaa, niin selvemmin: novellisi on huonoimpia koskaan lukemiani.

Kommentoi

top