search
top

Treffien antia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...

Olin sopinut treffit vanhemman naisen luo. Tiesin, että saisin maistaa tuolla reissulla lemmen huumaa.
Heti ovelle päästyä, tuo nainen otti minut hellästi vastaan. Suumme kohtasivat ja kielet leikittelivät kuin kaksi perhosta. Perhonen oli kyllä vatsassa, mutta sen verran kiihkeä oli vastaanotto, että se ei ei kauaa haitannut. Käteni haroi hänen hiuksiaan takaa ja samalla suuni eteni kaulalle, josta korvanlehti sai kevyen näykkäsyn. Nainen voihki toisen käteni hieroessa selkää ja tuota ihanan pehmeää takamusta. Tunsin kuinka hänen kätensä painuivat takataskuihini ja kuinka ne puristivat taidokkaasti pakaroitani.
Äkisti hän kääntyi ja otti käteni rinnoillensa. Puristin niitä, kun hän sillä välin aukoi nappeja mekostaan. Mekko tipahti lattialle ja edessäni oli muodokas nainen rintaliiveissä ja tangoissa. Olin vielä vaatteet päällä, kun hän kumartui eteeni kontilleen, jolloin sieppaisin tangat alas. Näky edessäni oli hekumaallinen, joten tartuin molemmilla käsillä pakaroihin ja liu’utin kielen toiselta pakaralta reiden sisäpintaa pitkin alaspäin. Kieli nousi ylöspäin mentyään jonkun matkaa alas. Sieltä noustua kieli vaihtoi puolta kostuttaen keskellä olevan mättään ja palaten takaisin mättäälle. Kielen kärki kutitteli klitorista ja häpyhuulia sekä välillä työntyi sisään.
Jonkun aikaa nuoleminen jatkui, jonka jälkeen menimme suihkun puolelle, jossa nainen otti housuni alas ja minä otin paidan. Tulppaanini oli jo helakan punainen ja sen päästä valui mahlaa, tuota läpinäkyvää tahmaista nestettä. Nainen laittoi suihkun päälle ja jäi siihen eteeni hajareisin ja samalla jatkoi nuolemista, mikä jäi kesken eteisessä. Käteni menivät haarojen sisäpuolelta painelemaan pakaroita ja keskellä häpykumpua kieli pyöri valtoimenaan. Hänen jalkansa vapisivat ja voihkinta oli muuttunut jo huututasolle. Vesi valui suuhuni ja nielin varmaan puoli litraa.
Kohta vaihdoimme osia. Nainen ihasteli tulppaaniani ja otti käsillä sen aluksi hellästi käsittelyyn. Kohta tulppaanin pää oli hänen suussaan. Tunsin kuinka kieli kutitteli hepin alapintaa. Toisella kädellä hän pyöritteli pallukoitani. Kohta hän kävi kielellään tulppaanin molemmat puolet. Olin ajanut karvat pois alapäästä, jolloin pallukkakin oli mukavampi ottaa suuhun. Imaisu tuntui kuin jokin olisi vetänyt koko kropan alaspäin. Vahingossa suljin selälläni suihkun, mutta se ei haitannut, sillä seuraavaksi olimmekin menossa jo pehmeään sänkyyn.
Kuivasin hänet pyyhkeellä takaapäin ja hän nautti rintojen puhdistamisesta. Nopsasti otin hänet syliin ja kannoin makuukammarin puolelle. Asetin hänet hellästi pettojen päälle. Huomasin, että yöpöydällä oli suklaakastiketta ja kaadoin pullosta herkullista suklaata hänen häpykummulleen, josta kastike valui alaspäin. Kohta olin nuolemassa suklaata pois. Suklainen pimppi oli mahtava. Hän oli huuteli ja oli märkä kuin suo. Pian hän kuitenkin halusi, et makaisin selälläni, jotta hän voisi laittaa kastiketta heppiin. Sain kuitenkin märän mättään kasvojeni eteen ja jatkoin nuolemista. Nainen imi kuin viimeistä päivää ja mulla oli sulkaamuna. Kuka nainen nyt ei tykkäisi suklaamunasta.
Aikansa imettyä nainen sanoi, että hän haluaisi pienenä vinkkinä jääkaapista vielä vadelmahilloa ja hän otti kädestäni kiinni ja vei keittiöön. Taka-ajatuksena olikin, että ottaisin hänet takaa keittiön pöydällä. Pöytä oli sopivalla korkeudella ja kuuma sekä kostea tulppaani työntyi sisään. Aluksi hiljaisin vedoin ja kohta hän pyysi jo vauhtia. Minun täytyi kuitenkin himmata, ettei heti tule ja käänsinkin hänen toisinpäin pöydälle. Ei muutakuin tulppaani sisään ja suut suita vasten. Hänen ruusunnuppunsa olivat terhakkaana, kun ne painautuivat itseäni vasten. Olisin tahtonut nuolla niitä, mutta sen verran kiihkeitä oli suudelmat, etten voinut niitä keskeyttää.
Menimme vielä sänkyyn jatkamaan ja otin hänet takaapäin. Nyt annoin palaa täysillä. Huuto oli kovaa, mutta kova oli vauhti mullakin.
Kun olin aikani painanut kuin raivo härkä, tuli maitosuklaa syvälle sisään. Käännähdin vierelle hiestä märkänä ja jäimme siihen hyväilemään toisiamma, kunnes olin taas tarpeeksi latautunut…………

3 kommenttia viestissä: “Treffien antia”

 1. Trickster says:

  Ei nyt ehkä se kaikkein onnistuneinen tarina. Tulppaani ei ole myöskään paras kielikuva kuvaamaan miehen elintä. Tarinassa ei myöskään ollut minkäänlaista jännitettä tai pohjustusta, heti vaan asiaan, mikä oli kyllä jokseenkin tylsää.

  Kirjoitusvirheitä oli, muutama varsin kriittisessä kohdassa, eikä kappalejakoakaan oltu muistettu. Ruoalla leikkiminenkin oli jotenkin niin päälleliimattua, että vaikea tästä on mitään hirveän positiivista keksiä.

  Ensi kerralla kannattaa keksiä novelliin juoni, henkilöhahmot ja vähentää epämielikuvituksellisten kielikuvien käyttöä. Muuten tulee huttua, kuten tällä kertaa.

 2. Karamelli says:

  Ihailen kyllä suuresti näitä “buumannin” tapaisia loistavia kommentoijia ja heidän loppuun asti hiottuja lausumiaan. Tästä ei kritiikki en paremmaksi voi tulla! Eihän…?

  Ihan pienenä ystävällisenä vinkkinä vain se, että jos tarina ei miellytä, niin lukemisenhan voi aina lopettaa. Omaa tyhmyyttään ei välttämättä aina kannata tyrkyttämällä tyrkyttää esille. Sellaisella on taipumus paljastua itsestäänkin… valitettavasti!

 3. buumanni says:

  Just joo.

Kommentoi

top