search
top

Olga

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

Olin päätynyt työreisulla pienen venäläisen kylän ”hotelliin”. Parin päivän oleskelun jälkeen kävi selväksi, että palvelu ei täytä mitään kriteereitä. Huoneessa kun ei käynyt minkään sortin siivoojaa. Peti petaamatta, hammasmuki (josta oli juotu vodkaa, kokista ja käytetty hampaiden pesuun) ja pyyhkeiden vaihtamisesta oli turha edes unelmoida. Ainoa positiivinen asia oli näppärän näköinen tyttö respassa. Olipahan edes silmän iloa.

Huomautin hotellin palvelun tilasta asiakkaani edustajalle. Jos homma ei paranisi niin asiakas saisi hoitaa minulle uuden hotellin. Asiakas soittikin hotellin omistajalle. Homma kunnossa palvelu paranee, jne. Pääsin illalla hotelliin ja huoneeseeni. Peti oli pedattu OK, toinen pyyhe (toinen ei) vaihdettu eli melkein OK, roskis tyhjentämättä ja se hiton hammasmuki edelleen vaihtamatta. Minulla kiehahti saman tien. Marssin takaisin respaan ja yritin saada respan tytön ymmärtämään, että tahdoin johtajan paikalla. Hetken mesottuani tyttö joko ymmärsi tai päätti pyytää omistajaa pelastamaan hänet. Johtaja saapui paikalle (yllätyksekseni ihan asiallinen näköinen, päälle nelikymppinen nainen) ja osoitin hänet perässäni huoneeseeni. Osoitin naiselle ylipursuavan roskakorin ja muut ongelmat. Johtaja osasi muutaman sanan englantia ja yritti sönköttää jotakin anteeksipyynnön tapaista.

Minulle riitti ja aloin pakkaamaan tavaroitani. Asiakas saisi järjestää uuden hotellin minulle. Johtaja pyysi etten lähtisi. Asiakkaani oli ainoa iso toimija alueella ja hotelli pysyi pitkälti pystyssä asiakkaani vieraiden vuoksi. Johtaja yritti vielä selittää, että tämä anteeksi antamaton asia ei pääse enää tapahtumaan uudelleen. Naisen äänessä oli jopa hivenen epätoivoa.

Eiköhän asiaan löydy sopiva ratkaisu sanoin naiselle, jonka jakun pielessä olevassa nimi kyltissä luki Olga. Olga rauhoittui selvästi ja totesi vain yes yes. Hänelle ei selvästikkään ollut valjennut mitä minulla oli mielessä. Astuin lähemmäksi Olgaa ja aloin riisumaan hänen jakkuaan. Olgan silmät rävähtivät ja suusta pääsi selvä njet. Kohautin olkapäitä ja jatkoin pakkaamista. Olga katseli pakkaamistani. Kun sain laukkuni kiinni ja avasin huoneen ovea, vilkaisin vielä kerran Olgaan päin. Olgan hartiat lysähtivät ja hän alkoi riisumaan itse jakkuansa.

Jakun alta paljastui ihon myötäinen paita, joka ei takin tavoin peittänyt naisen varsin kookkaita rintoja. Arviolta tissit olivat c-kupin koko luokassa. Näytin sormillani, että seuraavaksi piti riisua paita. Olga totteli kiltista ja paidan alta paljastui valkoiset pitsireunuksiset liivit. Seuraavaksi osoitin Olgan hametta. Olga mietti hetken mutta alkoi riisumaan hametta. Kun Olga taisteli hameensa kanssa minä kaivoin kännykkäni taskustani, asetin sen hyllynpäällä ja laitoin videokuvauksen päälle. Kännykästä näkyi sopivasti sängyn edessä riisuuntuva Olga. Olga tiputti hameensa, jonka alta paljastui sukkahousut ja mustat tavalliset pikkuhousut. Osoitin Olgalle sukkahousuja ja melko nopeasti Olga sai nekin riisuttua. Astuin lähemmäksi ja tartuin Olgaa tiseistä molemmilla käsillä. Olga säpsähti kosketusta mutta ei pannut vastaan. Kasvoista kuitenkin näki, että Olga kävi kovaa sisäistä taistelua itsensä kanssa. Puristelin hetken isohkoja rintoja. Liivien läpi ne tuntuivat ihanan pehmeiltä ja täyteläisiltä. Astuin askeleen takaisin päin ja käskin käsilläni Olgaa riisumaan myös liivinsä.

Olga mietti pitkään ennen kuin teki mitään. Jouduin kertaalleen hoputtamaan häntä. Lopulta Olga laittoi kätensä selkänsä taakse ja avasi liiviensä hakaset. Samalla kun tissiliivit putosivat myös rinnat lörpähtivät. Suustani taisi jopa päästä pieni pettymyksen huokaus. Tietysti on normaalia, että yli nelikymppisellä, todennäköisesti synnyttäneellä naisella tissit roikkuu mutta rintsikoiden tukemana tissit olivat luvanneet parempaa. Ei silti, isot tissit ovat isot tissit. Astuin taas Olgan viereen ja puristelin toisella kädellä rintoja. Olga oli takuulla kuullut pettyneen huokaukseni ja odottelikin selvän jännittyneenä arviota. Puristelin tissejä vielä hetken, kunnes otin ison nyt jo nöpöttävän nänniin peukalo-etusormi otteeseen. Litistelin nänniä ja tarkoituksella puristin sitä liian lujaa. Olga hätkähti mutta ei tehnyt muuta. Nostin rinnan ylös nännistä roikottamalla ja päästin sen putomaan alas. Olga silmiin ilmestyi aavistus ehkä häpeää hänen tajutessaan, että ilkeilin hänen roikkuvilla utareillaan. Otin uudestaan nännistä kiinni ja nostin tissin ylös. Katsoin Olgaa silmiin ja päästin irti. Hymähdin epäselvästi, nostin peukalon pystyyn ja käänsin sen alaspäin. Aavistus nolostumisen punaa nousi Olgan poskille. Laitoin käteni Olgan tissin alle ja nostin tissejä hieman. Tissit roikkuivat osittain käsienii päällä. Puristelin tissejä aloin läiskimään niitä toisiaan vasten hitaasti. Olga tunsi itsensä selvästi nöyryytetyksi, mikä olisi osittain tarkoituskin. Heiluttelihan, joku täysin tuntematon mies hänen tissejään ja antoi ymmärtää, että ne roikkuivat pahasti. Olgalle roikkuvat tissit tuskin oli yllätys mutta että mies arvostelee niitä oli taatusti noloa.

Armahdin Olgan tissit toistaiseksi ja astuin taas askeleen taakse päin. Osoitin Olgan pikkuhousuja. Olga pudisti päätään. Osoitin uudestaan pikkuhousuja . Tällä kertaa Olga vain tujotti hiljaa minua silmiin. Kävimme tuijotus taistelua, jonka Olga hävisi parin minuutin jälkeen. Tahtoni alistamana hän siirsi kätensä hitaasti pikkuhousujensa uumalla ja alkoi laskemaan niitä alas päin. Näytin kädelläni, että Olgan piti käänty ympäri ennekuin jatkaa. Olga kääntyikin ja tiputti pikkarinsa alas. Olgan perse oli tyypillinen treenaamaton nelikymmpisen perse. Hivenen iso ja roikkuva. Vaikka Olga ei missään nimessä ollut lihava niin perse oli treenin puutteesta jokseenkin muodoton. Astuin taas Olgan viereen ja kouraisin kädelläni toista persposkea. Asetin käteni, siten että keskisormeni puristui lähelle pillua. Jälleen Olga värähti mutta seisoi paikoillaan ja tuijotti tiukasti sängyn yli seinään. Puristelin pari kertaa ja siirsin käteni persposkien alle. Hyllyttelin löysää peppua ylös alas. Läpsäytin pari kertaa kevyesti Olgan takamusta ja ohjasin Olgan nelinkontin sängyllä. Laitoin Olgan polvet yhteen ja painoin ristiselkää alaspäin, jotta peppu nousisi paremin esiin. Yhteenpuristuneiden reisien välistä pilkotti melko suuret häpyhuuletkin. Upeaa näkymää kuitenkin häiritsi häpäreiden ympärillä oleva pusikko… Tarkastelin nyt ensi kertaa muutenkin Olgan karvoitusta. Emäntä ei ollut höylää kuluttanut vaan karvat rehottivat myös kainaloissa ja säärissä.

Puristelin ja läpsin Olgan persettä melko huolettomasti, en toki tarkoituksella satuttanut mutta pientä punaa kuitenkin hain pyllylle. Lopulta otin Olgan toisesta kädestä kiinni ja siirsin sen perseelle. Kesti hetken ennenkuin sain Olgan ymmärtämään, että tahdoin hänen levittävän persettään. Lopulta Olga tajusi mitä tarkoitin ja veti toista persposkea sivuun. Löysä on löysä eikä ryppyreikä vielä oikein paljastunut. Siirsin Olgan toisenkin käden perseelle. Näky oli suorastaan mehevä. Olgan kasvot olivat painautuneena patjaan, selkö notkolla ja molemmat kädet levittivät persettä. Annoin Olgan ymmärtää, että nyt löytyi jotakin hyvääkin hänen vartalostaan. Kävin nopeasti nappaamassa kännykkäni ja kuvasin läheltä samalla kun laitoin etusormeni Olgan reisien väliin ja lähdin hitaasti nostamaan sormeani ylöspäin. Olgan klitoris jäi vielä reisien väliin piiloon mutta sormeni liukui hitaasti pilluhuulten välissä ylöspäin. Sormeni tavoitti välilihan ja jatkoi peppureiän yli. Vaihdoin suuntaa ja sormeni vaelsi alaspäin. Pysäytin sormen hetkeksi keskelle ryppyreikää mutta jatkoin nopeasti matkaa. Sormeni vaelsi jälleen pilluhuulten vaossa. Jatkoin leikkiä sormellani jonkin aikaa. Olga oli jokseenkin täysin jähmettynyt asentoonsa. En osaa kuvitella mitä hotellin johtajan mielessä liikkui kun sormeni vaelsi hänen pyhimmässään. Kiihkoa? Häpeää? Tuskaa?

Nuolaisin peukaloni märäksi ja painoin sen kohti klitorista. Syljestä märkä peukaloni työntyi helposti klitorikselle asti. Hieroin klitorista sen minkä pysytin suljettujen reisien välistä. Aloin nostamaan peukaloa ylöspäin painaen peukaloani kokoajan, jotta se päätyisi Olgan pilluhuulten väliin. Peukaloni nousi ja kynti vakoa. Ainakaan Olga ei tuntenut kiihkoa. Pillu huulten väli oli täysin kuiva ja jouduin käyttämään hivenen voimaa saadakseni peukaloni nousemaan pilluhuulten välissä kohti välilihaa. Vedin peukaloni pois ja kostutin sen uudestaan syljellä. Laitoin peukalon Olgan kakkosreiälle ja aloin pyörittelemään peukaloani reiän päällä. En varsinaisesti yrittänyt tunkeutua suoleen mutta pidin painetta yllä. Välillä kostutin peukaloani uudestaan ja maistoin siinä lievän paskan maun. Painoin peukalon osittain reikään, vain sen verran että ryppyreikä joutui antamaan hivenen periksi. Olga ynähti mutta pysyi muuten edelleen likkumattomana. Pyörittelin peukaloani vielä hetken kunnes yllättäen läimäytin Olga perseelle. Olga ynähti patjaa vasten mutta muuta reagtiota ei tullut. Laitoin kännykän takaisin hyllylle.

Otin Olgaa lantiosta kiinni ja aloin kääntämään häntä selälleen. Olgan käännähtäessä selälleen Olgan molemmat kädet siirtyivät suojaamaan haaroväliä. Otin ensiksi kiinni toisesta kädestä ja siirsin sen syrjään helposti. Otin toisesta kädestä kiinni ja aloin siirtämään sitäkin syrjään. Nyt Olga laittoi vastaan. Otin katsekontaktin ja huomasin vahvan punan nousseen Olgan kasvoille. Tuijotin tiukasti Olgan silmiin ja siirsin määrätietoisesti käden pois tieltä. Käden alta paljastui normaali karvapehkon keskellä oleva pillu. Häpärit olivat isohkot ja ulkonevat. Olgan jalat olivat vielä tiukasti kiinni toisissaan. Siirsin ensiksi toisen ja sitten toisen jalan levälleen. Nostin jalat koukkuun mahanpäälle. Asetin Olgan käden polvitaipeiden taakse ja levitin jalat. Olgan ilmeestä näki, että hänen häpeänsä alkoi käymään tuskaiseksi. Siirsin vielä uudestaan Olgan käsiä, jotta Olga saisi levitettyä pillunsa kokonaan auki sormillaan. Tätä Olga ei enää olisi millään halunnut tehdä vaan jouduin useamman kerran siirtämään sormet takaisin pillulle. Nuolaisin kahta sormeani ja laitoin ne Olgan klitorikselle joka nyt oli tullut kunnolla näkyviin. Aloin hiljalleen ja kevyesti hieromaan klitorista edes takaisin. Olga pysyi aluksi jähmettyneenä mutta ei lopulta mahtanut mitään hiljalleen nousevalle kiimalleen. Aluksi huomasin, että klitoris paisui hieman, pilluhuulet alkoivat turpoamaan ja lopulta sisempien pilluhuulten väliin ilmeistyi kirkastippa. Tungin toisen käteni etusormen pilluun. Olga huokaisi ja ilmeisesti itsekkin tajusi tässä vaiheessa kostuneensa. Metsästin pillulimaa sormelleni ja siirsin sormeni Olgan huulille. Olga puristi huulensa tiukasti yhteen jouduin vain sivelemään pillunesteitä häneen huulilleen.

Päästin Olgan jalat takaisin alas mutta pidin ne edelleen levällään. Siirsin Olgan toisen käden pillulle ja liikuttelin Olgan sormia klitoriksella ja pillun päällä. Päästin irti Olgan sormista ja Olga lopetti välittömästi sormiensa liikuttelun. Osoitin hänelle, että jatkaa hieromista. Ilmeisesti kiima oli osittain päässyt jo häpeän ohi sillä ilman suurempaa houkuttelea Olga alkoi varovasti sormettamaan itseään. Katselin toimitusta hyväksyvästi ja menin hakemaan kännykkäni kaapin päältä, missä se oli kuvannut koko riisuuntumisen. Olga piti silmiään kiinni eikä huomannut, että otin lähikuvaa hänen runkatessaan itseään.

Laitoin kännykän takaisin kaapin päälle ja keskeytin osittain jo vauhtiin päässeen Olgan. Nostin Olgan kädestä seisomaan ja painoin hänet polvilleen lattialle. Osoitin Olgalle, että hänen piti nyt avata vyöni ja riisua housuni. Olga teki työtä käskettyä, jopa hivenen innokkaan oloisesti. Olgan taistellessa vyöni kanssa riisuin äkkiä ylävartaloni paljaaksi. Lopulta autoin Olgaan vyöni ja nappien kanssa. Olga alkoi hivuttamaan housujani ja boksereitani samaan aikaan alas. Melkein kokonaan kovettunut kyrpäni ponnahti housujen ahtaudesta ja melkein osui Olgaa leukaan. Olga katseli elintäni hetken ja laski sitten housuni kokonaan alas.

Jätin Olgan polvilleen sängyn viereen ja menin istumaan nojatuoliin. Osoitin Olgalle, että hänen kuului nyt kontata luokseni. Olga epäröi jälleen hetken mutta totteli lopulta. Olga lähti kontaamaan minua kohti. Otin kännykkäni kaapin päältä ja kuvasin kohti tulevaa Olgaa. Ilmeisesti Olga nyt vasta tajusi minun kuvanneen koko tapahtuman, koska hänen silmissään oli hetken selkeää kauhua ja hän pysähtyi kesken konttaamisen. Vinkkasin Olga jatkamaan matkaa, mikä herättikin Olgan taas toimintaan. Olga tuli lopun matkaa luokseni ja jäi nelinkontin eteeni. Osoitin hänelle kyrppääni ja tein suihinottoa tarkoittavan elkeen. Olga nousi istumaan jalkojensa päällä otti kyrpäni käteensä. Olga teki, nyt jo kovalle kyrvälleni muutaman runkkausliikkeen. Pidin kännykkääni toisella kädellä ja otin toisella kädelläni Olgaa päälaen hiuksista kiinni. Ohjasin Olgan pään kullini viereen ja aloin painamaan kyrpääni Olgan huulia vasten. Olga avasi suunsa ja kullini upposin hänen suuhunsa. Päästin Olgasta irti ja annoin hänen määrätä tahdin. Olga runkkasi keppini alapäätä ja piteli lähinnä vain terskaani suussansa.

Otin Olgan kädet irti kullistani ja painoin hänen päätänsä syvemmälle. Liikutelin Olgan päätä koko kullini mitalta ja samalla otin lähikuvaa kuinka kyrpäni uppoaa hotelin johtajan suuhun. Olga ymmärsi ja alkoi oma ehtoisesti upottamaan kullina ahnaiden huuliensa väliin. Annoin Olgan työkennellä aluksi omaan tahtiinsa nyt kun hän selvästi oli ymmärtänyt idean. Nautin olostani ja Olgan lämpimien huulten puristuksesta kullini ympärillää. Nostin Olgan päätä ja näytin, että halusin hänen nuolevan kassejani. Aluksi varovasti mutta melko nopeasti jopa rajusti Olga toteutti tahtoani. Olga välillä, jopa imaisi kivekseni suuhunsa. Ei tainut tyttö ensimmäistä kertaa imeä kullia. Osoitin Olgalle, että kyrpänikin tahtoi välillä osuutensa Olgan huomiosta. Välillä Olga imi kullini koko vartta, välillä maiskutteli vain terskaa. Välillä lipoi terskaa kuin tikkaria. Olga ei todellaakaan ollut mikään amatööri poskeenottaja. Asetin lantiotani paremmin ja nostin polveni ylös. Osoitin, Olgalle että edellytin myös perseeni nuolentaa. Tätä Olga ei meinannut tehdä mitenkään. Jouduin laittamaan kännykäni hyllyn reunalle ja ottamaan molemmilla käsilläni Olgan houksista kiinni. Painoin Olgan pään persettäni vasten. Varosti Olga nuolaisin kerran reikääni ja yritti vetää itseään kauemmaksi. Tiukensin otettani ja painoin Olgan pään uudestaan anukselleni. Tällä kertaa Olga työnsi kielensä ulos ja nuolaisi kunnolla reikääni.

En kiusanut Olgaa tämän enemäpää vaan päästin irti hänen päästään. Nousin ylös tuolista ja autoin Olgankin ylös lattialta. Asettelin Olgan polvilleen tuolille, kädet selkänojan päälle ja levitin hänen harojaa. Laitoin sormeni pillulle ja hieroin sitä jonkin aikaa. Olga jähmettyi taas asentoonsa. Otin käteni pois pillusta ja asettelin kyrpäni kunnolla reiälle, otin kunnolla lantiosta kiinni ja runttasin kullini pillun pohjaan asti. Pillu ei ollut kovinkaan märkä, ilmeisesti suihinotto ei ollut kiihottanut Olgaa kuten se olis kiihottanut minua, joten Olga kirkaisi tuskasta kyrpäni upotessa melkein kuivaan reikään. Aloitin välittömästi polkemaan Olgaa. Aluksi tein pitkiä voimakkaita työntöjä. Jokainen työntö kunnolla pohjaan asti. Olga painoi päänsä selkänojaa vasteen ja ulisi kivusta. Pillu oli kuivempi kuin kuvittelin eikä luisto olut paras mahdollinen. En kuitenkaan välittänyt liikoja Olgan kiljumisesta vaan jatkoin voimakkaita työntöjä Olgan pyhimpään.

Muutin tekniikkaa ja tökin vain terskallani Olgan pillua. Joka työnnön välissä vedin terskani kokonaan ulos pillusta. Pillu oli jo hivenen kosteampi kuin alussa mutta työntöni aiheuttivat silti kipua Olgassa. Painoin taas kullini pohjaan asti. Nostin Olgaa ylös päin ja käänsin meidät ympäri. Istuin sohvalla ja Olga sylissäni kulli syvällä pillussa. Aloin nostelemaan Olgan persettä ja Olga tajusikin alkaa ratsastamaan. Olga yritti istuutua, joka kerta mahdollisimman vähän. Kova kyrpäni aiheutti edelleen kipua kuivahkossa pillussa. Annoin Olgan työskennellä omaan tahtiinsa, helpottaakseni hänen oloaan. Olga ratsasti ja välillä vain keikutti persettään kyrpäni päällä. Aina kun Olgan tahti uhkasi mennä liian hitaaksi annoin lantiostani vauhtia ja runttasi kyrpäni pohjaan asti. Olgan jalat alkoivat jo puutua, joten nostin Olgan ylös ja työnsi hänet sängylle mahalleen.
Asetin molemmat tyynyt Olgan lantion alle nostaakseni hänen pyllynsä paremmin tarjolle. Asettelin kullini uudestaan pillulle ja aloin rajun nussimisen. Aluksi Olga painoi naamansa patjaa vasten ja huusi kivusta. Vähän ajan päästä kipu nousi sietämättömäksi runnotussa pillussa. Olga laittoi kätensä lantiotani vasten ja yritti vaimentaa rajuimmat työnnöt. Olgan heiveröiset kädet eivät juurikaan vauhtia hidastaneet. Enemmänkin estelyt innostovat minua lisäämään höyryä. Olga yritti pyrähtää kyljeelleen mutta ei päässyt altani mihinkään. Olga yritti ryömiä karkun mutta seurasin perrässä ja kullini työntyi, joka työnnöllä rajusti Olgan pilluun. En antanut armoa vaan lisäsiin, jos mahdollista, vauhtia ja voimaa entisestään. Olga huutoon sekottui jo itkua ja kyyneleet kastelivat patjaa Olgan yrittäessä tukahduttaa huutoaan patjaan.

Lopulta tunsin, että lastini oli lähtenyt liikkeelle. Vedin kullini nopeasti pois Olgan tuhotusta pillusta ja väänsin Olgan polvilleen sängyn viereen. Otin toisella kädellä kännykkäni ja toisella kädellä tein muutaman runkkausliikkeen. Valtava parin viikon varasto spermaa syöksyi Olgan naamalle. Osa lastista lensi ohi mutta suurin osa osui suoraan Olgan kasvoille, silmiin, nenään ja huulille. Pidin Olgaa aloillaan ja kuvasin läheltä kuinka sperma alkoi hiljalleen valua Olgan kasvoilla. Olga yritti nousta ylös mutta pidin hänet vielä polvillaan ja annoin spermani valua Olgan naamalla. Otin Olgaa kädestä kiinni ja ohjaisin sen hänen naamalleen levittämään spermaa tasaisesti ympäri kasvoja. Kuvasin vielä hetken Olgaa, jonka meikit olivat levinneet kyynelten ja speman mukana ympäri naamaa. Hetken päästä päästin Olgan ylös ja ohjasin hänet suihkuun.

Olgan pestessä itseään siirsin videon kännykästäni läppäriiini. Kun Olga tuli suihkusta ja oli pukenut vaatteensa päälleen näytin henelle pari kohokohtaa videostä.

– I’m here whole week. So we can keep fun many times more

Olga valahti valkoiseksi ennenkuin poistui ovesta.

2 kommenttia viestissä: “Olga”

  1. mister says:

    Huomasin itsekkin nuo kirjoitusvirheet, ikävä kyllä vasta julkaisun jälkeen. Pitäisi lukea tarkemmin (ja useamman kerran) läpi ennen lähettämistä.

  2. Trickster says:

    Hyvin samantyyppinne kuin edellinen novellisi. Kommentoin, vaikka tämäntyyppiset novellit eivät sytytäkkään. Jälki oli edellistä kirjoitelmaa huterampaa ja bongasin suhteellisen paljon kirjoitusvirheitä. Lisäksi olisit voinut ehkä kirjoittaessa käyttää Olgasta jotain muuta nimitystä kuin pelkästään Olga sitä ja Olga tätä. Jossain vaiheessa alkoi olla hieman toiston makua.

    Muuten ihan ok, ehkä kappaleita voisit pätkiä kahtia, niin olisi hieman helpompi lukea.

Kommentoi

top