search
top

Synninpäästö IV ja viimeinen osa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässä viimeinen osa Erkki saa anteeksi syntinsä, Reija ja isä saavat toisensa vuosikausien piinan jälkeen, minun tapaukseni ensimmäistä kertaa isäni kanssa. Päätän tämän synninpäästö kertomuksen tähän, nussikaa ihmiset, nussikaa ku vielä voitte.

Nyt täytyy kertoa hieman valaistusta lisää itsestäni. Olen siis näissä aiemmissa osissa melko hätäiseen kertonut näistä lapsuusajan kiimoista. Se on ihan totta että näin kovin kiimainen olen ollut. 12 vuotiaana jouduin jopa lastensairaalan psykiatriselle osastolle tutkimuksiin ylivilkkauden vuoksi ja sielläkin huomattiin yliseksuaalinen käytökseni. Seuraavan kerran olin 15 vuotiaana yliseksuaalisuudesta hoidossa. Tosin se hoito ei tepsinyt yhtään, päinvastoin. Olen saanut kokea elämässäni niin paljon erilaisia panoja joista toiset voi vain fantasioida.

Minun elämäni oli yhtä nussimista tai muistellut edellisiä nussimissessioita. Olen minä pystynyt opiskelemaan ja luomaan myös uraa itselleni. Työpaikoilla olen löytänyt varmasti ihan jokaisen jonka kanssa voi hekumoida. Olen saanut järkättyä itseni sellaisiin porukkapanoihin joista on jopa maksettu minulle. Vaikka todellakaan se raha ei ole siinä ollut vaikuttimena. Miehet ovat vaan sanoneet että ota tyttö hyvä rahaa jotta voit ostaa kauniita seksikkäitä vaatteita itsellesi. Tottakai otin vastaan, en ole siitäkään koskaan tuntenut minkäänlaista omantunnonsoimantaa.

Jälkeenpäin olen miettinyt että entä jos isä olisi pannut minua varhaisessa vaiheessa että olisinko kulkenut niin kiimassa jokapaikassa kyrpää etsimässä? Sitähän se oli, ihan sama missä tilanteessa olin niin munaa piti saada. En todella tiedä olenko saanut seksuaalisuuttani täysin salattua koko suvultani, jostain syystä jotkut sukulaiseni ovat hyvillään kun en pidä heihin enää paljoa yhteyttä.

Tämä Erkki tapaus on ihan huippu, vasta tässä iässä tapasin miehen joka on itse kertonut minulle miten himokasta oli naida omaa tytärtään, tytär siitä nauttien. Nyt täytyy kuitenkin muistuttaa lukijoita etten minä suinkaan hyväksy lapsien hyväksikäyttämistä. Lapsien kuuluu elää omaa viatonta elämäänsä. En itse yritä tai ole koskaan yrittänyt sekaantua lapsiin.
Tätä omaa asiaani olen vain työstänyt vuosikausia mielessäni. Minunlaisia on muitakin samanlaisia kiimaisia pentuja jotka saamme houkuteltua miehen kuin miehen himonsa orjaksi. Tunnistan muuten välittömästi jos näen pikkulutkan, sellaisen tunnistaa kun on samassa huoneessa, ne nakut on kiimaisia ja se eroottinen lataus tuntuu huoneessa. Miehelle se on ihan käsittämättömän vaikeaa hyväksyä omassa mielessään. Eli vaikka mies ei hurjissa kuvitelmissaankaan voisi harrastaa seksiä lapsen tai tosi nuoren tytön kanssa, hän silti menettää otteensa ja antautuu sille himolle. Se himo siis vie mennessään, se on kuin itse perkeleestä sanoi pastorikin. Tosin minä pastorin avustukssella olen sitä mieltä, että tässä välissä on joku toinen maailma ja se ei ole taivas, ei helvetti vaan se on himokkaiden sielujen lepopaikka jotka väliin ottavat jonkun viattoman lapsen ruumiin ja rupeavat levittämään sitä suunnatonta kiihkoa lähiympäristöönsä kulkiessaan.

Nyt mennään asioissa todella koviin asioihin. Tämä tarina on hieman pitempi ja uskon että lopetan numeroinnin sitten tämän jälkeen ja rupean ehkä kertomaan omia yksittäisiä tarinoita. Tässä osiossa tulee kuitenkin se vapautus synnistä ja sen aiheuttamasta taakasta. Se olkoot minulle helpotus, helpotus siitä että isäni on kuollut tämmöisen painavan taakan kanssa, se on kaikille niille miehille vapautus jotka ovat saaneet osansa siitä mielettömästä himosta ja moraalin rappeutumisesta. Se on vapautus niille miehille jotka ovat sortuneet himottarien valtaan olematta silti sairaita hyljeksittäviä olentoja jotka nussivat lapsiaan tai yleensä yhtä niistä.
Tämä ei kuitenkaan ole vapautus niille ihmisille jotka käyttävät lapsiaan hyväksi siten, että he tekevät sen vain omia himojaan tyydyttäen ja aiheuttaen väkivaltaa lapsen sielulle.

Me istuimme neljästään siinä Erkin olohuoneessa. Ilmassa leijui ilmiselvä naimanesteiden haju, olin ihan satavarma että se nainen joka osottautui Reijaksi joka on siis Erkin tytär, aikuinen kuten minäkin, ovat nussineet tässä samassa huoneessa juuri ennen minun ja pastori Arton saapumista. Jumalauta mikä pikkupiru tuli mieleeni että Erkki on sillä irvokkaalla ryhmykyrvällään survonut tuota helvetin mehukasta tytärtään. Reija oli tumma kiharainen tosi rehevä nainen, tissitki oli ihan mielettömät lollot ja tunsin taas kamalan himotuksen aallon lävitseni kun ajattelin miten nuo ryntäät on pomppineet kun isän mulkulla on jyystetty ihan surutta. Huh helkkari mikä visio tuli päähäni.

Tunnelma näytti olevan tosi varautunut, Reija ähötti ihan punaisena mutta ihan selvästi nussittu olemus päällään. Erkki puhui siinä sitten, selventäen hieman tyttärelleen minun olemista siinä. Minä taas kerroin avoimesti siinä osoittaen sanani enemmän Reijalle. Sanoin että kyllä minä tiedän että sinä nussit isäsi kanssa. Minä olen ollut samanlainen, minä tekisin sitä vieläkin jos se vain olisi mahdollista joten Reija hyvä, rentoudu sillä tässä ei ole mitään salattavaa enää. Tässä huoneessa puhutaan nyt oikeista asioista oikeilla nimillä. Istuin Reijan viereen siihen sohvalle missä hänen isänsä oli pannut minua muutama päivä aiemmin. Huuleni teki mieli suudella ja käteni himoitsi noita ryntäitä mutta pidin kuitenkin itseni kurissa ja tyydyin hehkuttamaan tätä eroottista lataustani siitä vierestä.

Erkki puhui siinä niin, ehkä enemmän pastorille, että hän on elänyt omantunnontuskissa vuosia. Välit Reijaankin ovat olleet katkolla sillä hänen on ollut pakko antaa tyttären elää omaa elämäänsä. Mutta olla normaalisti kuin isä ja tytär tai lapsi se ei ole ollut mitenkään mahdollista. Himotuksen määrä on ollut suunnaton, häpeä sitä suurempi ja tieto helvettipaikasta ei ole tehnyt elämästä yhtään sen parempaa. Voitteko kuvitella sitä ihmisen tuskaa kuinka väärin hän on tehnyt, Reija oli vasta lapsi kun hän tyydytti himojaan tyttärensä kanssa. Reija sanoi siihen, isä, minä itse halusin sitä myös, ei se ollut väkinäistä tai väkisin makaamista. Muistan elävästi sen saunareissun, isä muistatko sen saunareissun kun sinä pesit minua?

Erkki örähti, hän sanoi, se oli ihan sanoinkuvaamattoman härskiä ja silti himokasta ja kaunistakin. Pastori pyysi kertomaan siitä, samalla hän vaivihkaa hieroi etumustaan. Ei sitä huomannut muut ainakaan alkuun kuin minä, minähän se kyllä heti huomaan jos miehen himo rupeaa hyrskyttämään. Erkki rupesi kertomaan miten homma tapahtui, kävin hakemassa kaapista valkoviiniä ja laskin kaikille runsain mitoin viiniä lasiin. Olkoot tämä ehtoollisviinimme, tokaisin siinä ja Arto nyökkäsi hyväksyvästi.

Erkki kertoi että heillä oli muodostunut tavaksi niin, että hän luki Reijalle iltasadun joka ilta sängyssä. Reija ei huolinut äitiään koskaan satua lukemaan, hän vaati aina isän viereensä. Huoneeseen ei koskaan tullut kukaan, ei äiti eikä veljet. Sen verran jyhkeä auktoriteetti siinä heidän perheessään toimi. Iltasadun luku tapahtui siten että minä makasin Reijan vieressä, Reija oli selkä minun rintaani vasten, pylly osui kalun kohdalle ja siitä voitte arvata jo miten asiat kehkeytyivät. Joka ilta kun pystyin sillä minä olin paljon kotoa iltaisin poliisin työn vuoksi poiskin, mutta aina silloin kuin pystyin, makasin Reijan takana, kyrpä pystyssä. Reija hinkkasi kaluani pienellä märällä pillullaan. Reija sanoi väliin siihen, että hän otti sen kalun tahallaan siihen jalkoväliin. Isä ei voinut muuta..hän vaikeni.

Erkki jatkoi ; Toinen käteni oli vapaana ja hieroin hellästi pieniä nännejä, luin koko ajan ääneen satua ja työntelin kalua Reijan jalkovälissä. Pikkuinen pillu oli ihan märkä ja minä olin himosta sekaisin, siitä tuli minulle kuin huumetta. Maata kalua hinkaten oman tyttären vieressä. Laueta siihen posliiniseen pikkupilluun ja nuolla ne spermat itse pois, sen otin kunnia-asiakseni että joka pisaran mitä minusta tuli, nuolin ne suihini. Mutta tytär kasvoi ja kehittyi , hänen rinnat kasvoivat todella nopeasti ja häpykarvoitusta rupesi tulemaan. Tyttärestä muotoutui naisen mallinen nainen melkoisen varhain. Siihen asti kunnes menimme jälleen mökille, heräsin kuin unesta kun pesin tyttäreni naisenmallista vartaloa. Se oli niin järkyttävän kaunista katseltavaa ja se neitsyyden menetys oli enemmän kaunista kuin rumaa ja likaista irvokasta seksiä. Siinä oli jumalointia ja himojen valtaa jota ei voi koskaan kokea enää eikä sitä voi kokea kenen kanssa tahansa.

Ajattelin siinä istuessain, Reijan vieressä, pastori oli sohvan toisessa päässä ja hieroi etumustaan nyt paljon avoimemmin, että voi helkkari mikä sessio. Tämmöistä terapiaa ei saisi mitenkään missään lääkärissä..se ei onnistuisi, sillä siinä kävisi niin, kuten minun tapauksessani erään kerran. Jälleen vajosin muistoihini jolloin olin noin 12 vuotias. Silloin tapahtui jotain järisyttävän kummalista. Tätä ei kannata lukea jos luottaa joihinkin tahoihin esimerkiksi lääkäreihin, mutta erityisesti kehoitan tämän kirjoituksen lukemiseen jos teillä on vähänkään fantasioita lääkärikäynneistä. Tämä ei tosin ole fantsua vaan täyttä totta, tämä lääkäri on elossa ja joudun jotain kuvailuja muuttamaan jottei tämä paljastuisi mitenkään. Myös lähtötilanteeseen on osallisia joten sitäkin joudun muuttamaan ettei vaan kukaan arvaa minun todellista henkilöllisyyttäni.
Minut napattiin omalta kotipihaltani, kerrostalon etupuolelta, jätkien olkapäille. Jäpikät sanoi että nyt lähettiin Enni panemaan. Siinä tilanteessa en kyllä yhtään kaivannut näitä keskenkasvuisia finninaamoja sillä isä oli tullut meille pitkästä aikaa. Olin siinä alhaalla tupakilla ja odottelin isän ja äidin ja muutaman muun seurueen humaltumista. Meillä oli jotkut bileet aikuisilla ja minäkin napsin silloin itselleni juomia salaa. Olin humalassa pikkuisen ja hiukan aggressiivinen. Jätkät vei mua taloon siihen melko lähelle ja rupesivat vuoronperään panemaan mua. Toki minä en siitä niin pahaksi pistänyt mutta taistelin näennäisesti vastaan joten se meno yltyi enemmän väkisinpanoksi. Näyttivät jätkätkin nauttivan että saavat kerrankin raiskata kiimapillua porukalla kuin sitä että tyttö itse oikein vonkuaa mulkkua.

Yön tunteina sitten kömmin kotiini ja näin kuinka isä siinä keittiön pöydän äärellä soperteli että missähän helvetissä sinä olet ollut. Hän löi nyrkkiä pöytään ja oli tosi vihainen, hän änkyröi siinä että on se saatana kumma ko oma penikka ei pysy kotonaan ja jossain tietysti taas lutkaamassa. Säikähdin noin kovaa vastaanottoa ja rupesin sopertamaan että en voinut mitään, joku porukka otti mut kiinni ja vei taloon ja raiskasivat mua. (Ei todella raiskanneet, kyllä mä nautin monen miehen panemisesta enemmän kuin oisin ollut nauttimatta)

Isä raivostui ihan hiiteen ja sanoi että nyt lähettiin poliisille ja lääkärille. Ne nuoret miehet pitää saada vastuuseen välittömästi, hän tivasi ketä he olivat ja hurjistuneena rupesi selaamaan omasta kataloogistaan jotain numeroa. Hän soitti eräälle lääkäriystävälleen siitä paikasta ja sovittiin että aamulla aikaisin mentäisiin sinne hänen vastaanotolleen.

Minä kauhistuin kuviosta ja menin omaan huoneeseeni ihan raivoissani, itkeä vollotin sängylläni. Isä tuli huoneeseen hieman rauhallisempana. Hän tuli ja silitti minun päätäni ja sanoi että noh noh, mitä sinä itket tyttöseni? Sopertelin että ei isä et tajua tätä juttua ollenkaan, en halua mihinkään lääkärille tai poliisille en halua! Isä oli ihmeissään että mitä? Minä vaan sitten siinä kun olin itsekkin alkoholista ja naimsesta melko vapautunut ja hieman jo krapulainenkin että mä olen isä nussinut miesten kanssa jo pitkään. Mun neitsyys on mennyt jo ajat sitten eikä ole aihetta mennä lääkäriin tai poliisille, ne jätkät on nainu mua ennenkin.
Isä oli ihan kivettynyt ja suu loksahti avoimeksi, ei helvetti oma tytär voi puhua tommosia. Vapisin siinä itkun sekaisesti ja menin sitten selälleni makaamaan, sanoin isä katso nyt, minulla on kaikki. Tissit, lantio, pillu, ihan kaikki naisen värkit ja mä tykkään naimisesta. Tajuatko sinä äijä sitä, mutta ethän sinä sitä tajua kun et täällä koskaan ole! Huusin suoraa huutoa ja isä hyssytti shh…hiljaa , äitis herää kohta tähän mekkalaan. Hän pisti käden suuni eteen ja nojasi minun päälleni. Alkoholin tuoksuinen hengitys löyhähti suoraan sieraiimini ja isän feromonit imeytyi minuun, iskostuin valtavaan kiimaan. Hän nojasi pitkään siinä minun päälläni ja hengitys kävi raskaaksi. Kuola melkeen rupesi suupielistä valumaan kun näin miten kiihottavaksi olo kävi. Vaistomaisesti märentyneen emättimen käskemänä käteni meni automaattisesti isän munille. Isän housuissa oli kova kankea kalu joka tuntui selvästi housujen lävitse. Se sykki ja nyki..se tahtoi mua nussimaan.

Isän ääni rupesi kähisemään, se oli hyvin tuttu tunne, näin miehet rupesi kähisemään kun heidän kiimansa iski päälle. Sanoin isälle, nussi mua saatana, nussi! Isän kädet rupesi kourimaan rintojani jotka eivät enään muuten olleet mitkään nysät vaan todella täydelliset teinin pyöreät ja kiinteät tissit. Hän veti paidan ylös ja rupesi imemään rintojani todella autuaasti ja minä ulisin kiimasta. Rintojen hierominen ja nännien imeminen saa minut ihan sekaisin. Vai olet sinä Enniseni nussinut miesten kanssa jo, saatanan pikku narttu. Arvasinhan että olet pikku lutukka, olen vuosia joutunut varomaan sinua ja siksi minun on pitänyt lähteä muualle etten enää koskaan tekisi niin että omaa tytärtäni himoaisin. Sinä olet Enni täydellinen peto joka saa himot valtaansa.

Isä riisui housuni pois ja sanoi, nyt katsotaan minkälainen pikkuhuora täällä onkaan. Pilluni oli edelleen nussittu ja housut täynnä monen jätkän spermaa ja se varmaan tuoksahti isän nenään. Oletko antanut laskea spermat sisuksiisi? Mitä? Etkö sinä tajua että sinä tulet pian raskaaksi, onko sinulle kukaan kertonut että sinä voit tulla paksuksi? Ihan olin siinä, ei en tiiä niistä asioista mitään, en koskaan ole ajatellutkaan asiaa. Taneli on sanonut monta kertaa että kun uittaa kalua siellä tulee lapsi. Isä oli järkyttynyt ja kiihottunut siinä haisevan pilluni edessä. Hän soperteli, meidän pitää hommata sinulle ehkäisyvälineet, pillerit.Silti minä aion nyt panna tätä rivokasta pillua, saatana mä upotan kaluni tuohon spermojen läjään, ei siinä yksi lasti taida tehdä haittaa mitään, isä kähisi kiihkosta.

Isä hieroi kovettunutta klitoristani ja minä vetkutin kädelläni hänen kaluaan ja uikutin että nussi mua isä nussi saatana, mä tahdon että painat mua ja lujaa. Kohta isä levitti mun jalkoja ja rupesi työntämään kalua sisuksiini joka oli liukas kiimasta, täynnä muiden keskenkasvuisten spermoja, ilmassa oli alkoholin hajua ja mielettömyyttä, sekopäistä kiihkoa. Kaukana kauniista ja rakkaudesta, himo oli puhdasta kiihkoa jossa rajoja ei ollut olemassakaan. Isän kalu työntyi rajuna ja kovana, tätä olin halunnut vuosikausia ja nyt minä sitä sain. Isä ei edes tuntunut isältä vaan joltain perkeleeltä, mielikuvani oli että vain pirun häntä puuttuu ja sarvet päästä. Sain kamalan orgasmin, pillu puristi isän kalua vastaan niin lujaa että hän huudahti kuin kivusta, saatana mikä puristus , isä kähisi kiihkosta ja lähti purkamaan äkillistä siemensyöksyään minun tyttären täysin naituun pikkupilluun.

Nyt palataan hetkeksi Erkin olohuoneeseen ja jatketaan vielä kertomusta myöhemmin mitä sitten tapahtui..

Omat muisteloni sai minut raivokkaan kiimaiseksi ja olin itseasiassa hieman ärtynyt kauniista puheista, rakkauksista sun muusta, sillä oikeasti tiedän ettei ihmisten välisissä himoissa ole rakkaudella mitään tekemistä. Rakkaus on tunne ja himo on ihmisessä. Toinen on aivokemiaa ja toinen on sitä mikä palaa meissä alati, toisissa isompana ja toisissa pienempänä. Jos me elettäisiin luolamiesaikoja, me nussittaisiin siinä nuotion äärellä ketä vaan, ilman mitään moralismia ja rakkauksia. Mutta me elämme järjestäytyneessä ja sivistyneessä yhteiskunnassa jossa meidän himomme ovat joka ikisen omassa tiedossa mutta emme vain osaa kohtuudellakaan käyttää niitä. Silloin mies menee ja nussii väkisin omaa lastaan, mutta jos mies menee ja nussii omaa lastaan kun lapsi sitä kerjää, ketä me voimme syyttää? Tämä on todella vaikea paikka tajuta ihmisillä, että meidän elämä on eläimellistä himoa jopa lapsuudesta asti. Uskonnoilla ja sivistyksellä meitä hallitaan moraalilla, järjestyksellä sekä sopimuksilla ettei me voida alati naida ketä vaan, missä vaan. Ja näin pitää ollakkin, ei tämä yhteiskunta muuten pysy järjestyksessä.
Nämä aiheuttavat kuitenkin paljon syyllisyyttä ja omantunnontuskia, ylimenneitä kiimoja joissa otetaan väksin ja käytetään heikompia hyväksi. Mutta miksi minä en koskaan kuule siitä mitään, mihin tällaiset pikku kiimanartut jotka viettelevät isiään, mihin puuhun heidät pitäisi sitoa ja kivittää tai ruoskia se helvetillinen viettelyksen keino pois? Mitä sanovat kukkaistädit sellaisista varhaisista naaraista jotka kerjäävät kalua sisuksiinsa? Mitä sanovat? Varmaan kaksinaismoralismissaan että se on kasvatuksessa syy ja vika, samalla unohtaen sen oman emättimen puristuksen silloin joskus hamassa menneisyydessää, tyynyyn nussittuja orgasmeja joihin ovat sittemin tyytyneet. Jollain opilla he saivat sen himon talutettua tai piilotettua siveyden sipulin roolin taakse.

Erkki kertoi kuinka hän mökkisaunassaan oli ihaillut Reijaa ja kasvavan tyttären naisellisia muotoja. Tyttären rinnat oli ihanan pulleat ja kiinteät , runsaat ja kauniit vaaleanpunaiset nännipihat ympäröi somasti nipottavia nännejä. Näky oli vastustamaton, tulen humina kiukaassa, tummasävyiset paneelit ja luoja miten kaunis lanteikas tytär piti puisesta löylyn kauhasta kiinni. Hän hiljalleen hiutti vartta ja käytti välillä puukauhan päätä häpynsä päällä. Helvetin rietas viettelijätär, oma tytär saatana. Isä katsoi lumoutuneena kauniita huulia, tissejä, alkavaa karvoitusta, silkkisiä kiharoitakin jo eikä pelkkiä pieniä suoria karvanalkuja.

Reija oli pienestä pitäen ollut eroottinen, jopa ihan lapsena hän oli todella seksikkään näköinen, kasvoiltaan, varsinkin huulet olivat kosteat, sydämenmalliset ja aina hieman raollaan. Kielen lipaisu huulella oli kuin kutsu miehelle, tule tänne ja suutele mua. Ensimmäistä kertaa Erkki tahtoi suudella tytärtään huulille. Hän otti kauhan tyttären kädestä ja kaatoi sillä vettä kiharaisille hiuksille. Hän suuteli tytärtään, työnsi kielen suuhun ja teki kielellään eestakaista naintiliikettä, kuola valui suoraan Reijan suuhun ja tytär imi kaiken mehun mikä isin suusta suuhun valui. Vesipisarat tippuivat pitkin kasvoja, ensin vuolaana, sitten pisaroina ja valuen mielettömän kauniisti pulleille tisuille. Hän otti käteensä palan saippuaa ja lähti hellästi saippuaisilla käsillä pesemään tyttären rintoja. Rintoihin kun koski, oli kuin ne olisivat saaneet sähköiskun, nännit kovenivat taikaiskusta ja Reijan eroottisen raollaan olevasta ja kiiltävästä suusta pääsi syvä voihkaisu. Se suu oli kuin toinen sikamaisen kiihottava ruusuke keskellä kauniita kasvoja. Erkki hivutti käsiään vatsalle, navalle, silitti molemmin puolin ihania pieniä mutta niin runsaita lanteita. Reija haarotti jalkojaan vaistomaisesti, kuin antaakseen isoille käsille kutsun mihin niitä käsiä kaivataan seuraavaksi.

Erkki polvistui tyttären eteen, kuten niin monet sadat kerrat ennenkin, liukkailla saippuaisilla käsillä hän siveli tyttären takapuolta näykki kielellä pientä karvatupsua. Reija raotti jalkojaa enemmän ja enemmän sillä hänen häpynsä turposi, klitoris kiilsi ja tuli selvemmin esille. Erkki kielen kärjellä lipoi tätä nipukkaa joka tuntui kovettuvan yhä enenmmän, samaan aikaan Erkin elin oli täysin kovana ja nyki himosta.
Oli vaikea pidätellä rajuja otteita sillä himon yltyessä tulee eläimellinen halu survoa kalua tuohon himottavaan pilluun. Tällä kertaa hän ei ottanut kädellä kalustaan kiinni kuten sadat niin monet kerrat oli runkannut kaluaan kieli tyttären pillussa. Vaan kaksin käsin vei tyttären jalkoja erilleen, kiimaisen nesteiden tuoksahtavan nenään, feromonit sukelsivat johonkin aivoihin asti.

Herkkä hetki oli ohitse ja kiima teki tuloaan, niin tytölle kuin miehelle. Erkin piti nostaa tytärtään sopivasti keskilauteen kohdalle reunalle istumaan,hän levitti tyttären täydellisen kauniit jalat täysin erilleen ja hänen eteensä avauti järkyttävän viehko ja kiimainen, paksuuntunut pillu, sitä ei voi sanoin kuvailla miltä sellainen näyttää. Vaaleanpunainen upotus kaiken kauneuden keskellä kun hieman erotteli paksuuntuneita häpyhuulia. Hän työnsi kielen sisään, ulos, sisään ulos kuvitellen tekevänsä sen kalullaan. Toinen käsi auttoi pienen pyllyn takaa ja hinkkasi reikää isommaksi, kieli survoi reikää ja sormi raotti tiukkaa aukkoa koko ajan isommaksi. Reija uikutti, hän nytkytti kuten ennenkin ja sanoi isi nussi mua vihdoin, nussi mua. Mä tahdon isi sen kalun sinne sisälle asti.

Enää ei pidätelty, mitään pelkoja ei ollut, vain mieletön kiima joka sai miehen tunkemaan työläästi suonikasta kalua tyttären pienen pienelle aukolle. Reija huusi ja ulvoi tuskasta kun Erkki työnsi pikkuhiljaa kovemmin ja kovemmin tempovaa kaluaan ääri pieneen pilluun. Puolittain sisään ahdettu kalu tökkäsi johonkin täydelliseen seinään, immenkalvoon. Erkki sanoi huohottaen että nyt vaatii todella lujaa työntöä, kestätkö kivun, kestätkö sen että nussin sua? Reija ynisi ja itki kestän minä, kestän minä..Sitten kiima oli siinä vaiheessa jo niin yltynyt että Erkki meinasi ruiskuttaa orgasmin jo siinä vaiheessa. Tilanne oli niin järkyttävän kestämätön mutta hiukan aikaa jäähdyteltyään siinä puolittain kulli tiukassa pillussa hän sai vaivoin pidettyä orgasmin tuloa. Reija nyki isoa miestä käsivarsista, työnnä nyt..työnnä. Silloin Erkki otti lujaa tyttären takamuksesta kiinni ja nykäisi lujalla ja varmalla työnnöllä niin että kalu vain posahti seinämän lävitse. Huuto oli kaamea, Reija huusi tuskasta ja ihan varmasti myös nautinnosta. Kalun työnnöt olivat sopivan hitaat mutta varmat, ja kun pohja oli saavutettu hän piti tyttöä siinä kuin oisi liimannut sen siihen, veti kalun välillä ulos kokonaan, upotti jälleen hitaasti mutta varmasti, veri tulvahti ulosvedon aikaan reisille ja näkymä alaspäin oli saatanallisen rietas.
Pillu oli liukas ja ahdas, limainen ja verinen ja tunne nussia omaa tyttöä räjäytti päässä sellaisen orgasmin että kun se laavapurkaus lähti tulemaan, Erkki huusi kuin mielipuoli, iski tyttöä tiukemmin kiinni ja survoi laukeavaa kaluaan yhä syvemmälle pieneen aukkoon. Kalu jäi pumppaamaan lastiaan nytkähtäen, nyki ja ruiskutti, sperma vai tursusi ja litisi pienen pillun reunoilta. Lasti lähti liikkeelle painavista palleista syvältä asti ja se tuntui selkäpiissä asti ja teki hetkeksi pallitkin niin herkiksi ettei niihin voinut edes koskea hipaisten. Mutta voi järkytys mikä tunne valtasi kohta orgasmin jälkeen, mieletön hävetys ja epätoivo. Häpeän tunne oli niin valtava ettei sitä varmaan tajua kukaan. Ehkä masturboinnin jälkeinen nolo tunne mutta satakertaisena.

Reija ei tajunnut häpeän tunteesta mitään vaan koki siinä pehmenevä muna sisuksissaan tunteen orgasmin tulosta, se oli täysin erinlainen kuin mitä hän oli tottunut saamaan. Emätin rupesi supistelemaan, päässä räjähti yhtä aikaa kun naisen ensimmäinen emättimeen tullut valtava supistus lähti puskemaan järisyttävällä voimalla orgasmimehuja. Pillu turposi orgasmin voimasta ja ruiskutti nesteitä niin lujaa että pehmennyt kalu suorastaan ampui ulos. Perässä tuli liuta nesteitä jotka kastelivat alimmaisen lauteen niljakkaasti. Hän lysähti siihen puuskuttaen, isä katsoi häveten omaa roikkuvaan puolikovaa veristä mulkkua ja ajatteli Jumalaa ja Saatanaa yhtä aikaa. Erkki lähti saunasta ulos jättäen orgasmista kouristelevan tyttären lauteille, itki ja huusi ulos pimeään sudenhuutoaan. Nyt se oli tehty , saatettu loppuun, se riettaus ja kaikki paha oli tehty. Siemenet ovat tyttäreni sisuksissa, ihan kuin se ajatus että ne ovat jääneet tyttären ulkopuolelle olisi pitäneet aiempia tekoja hieman sallitumpana. Jotain muuttui siitä hetkestä alkaen täydellisesti. Erkistä tuli himojen orja, jos olikin siihen asti ollut tyydyttäen itseään, nyt hän oli sen orja ja se orjapiiskuri oli lutka tyttölapsi joka vaatimalla vaati isän kalua sisuksiin.

Reija istui sohvalla jalat nyt ihan levällään ja ynisi että isä se oli taivaallisen ihana neitsyyden menetys että hän elää sitä hetkeä vieläkin halutessaan kunnon kiiman päälle. Reija siis väliin kuvaili omaa tunnettaan. Uskokaa tai älkää miten vaikea on kirjoittaa toisen kokemuksia, mutta onneksi itselläni niitä on jonkin verran että pystyn edes samaistumaan hiukankaan verran.

Minä kirjoitan tätä mutta en todella osaa kirjoittaa sitä miltä Erkistä tuntui, tätä kertomusta kun kuuntelimme siinä kolmestaan, Reija ynisi ja nyökkäili, hieroi jalkoväliään itse enemmän ja enemmän, hän kuiskasi välillä, isi nussi mua, nussi mua..

Olimme kaikki himosta kankeita, en kertakaikkiaan osannut tajuta enää että missä on se raja mikä meidän moraalia pitää yllä. Olin himosta sairas ja otin Erkkiä kädestä kiinni ja sanoin, kuuntele mitä tyttäresi sanoo, hän sanoo, nussi mua, nussi mua. Mene siihen ..ohjasin tärisevän vanhan miehen runsaan naisen eteen. Erkki upotti päänsä niihin runsaisiin rintoihin. Reija huokasi syvään, en ole sinun tyttäresi, olen sinun pikkulutka ja haluan vain ja ainoastaan nussit minua. Vuosikausiin en ole saanut sinua ja olen luullut että inhoat minua.

Palataanpa kuitenkin aamuun sinne meidän kotiin isän kanssa. Isä tilasi aamulla taksin ja lähdimme siis sinne lääkäriin. Minä olin pessyt ja pukenut puhtaat vaatteet päälleni, alkoholi tosin lemusi edelleen, isällä ja minulla. Olin tosi nyreissäni näin varhaisesta reissusta jonnekkin lääkäriin mutta isä sanoi, tämä on pakko hoitaa. Saavuimme vastaanotolle jossa ei siis ollut muita ja aika olikin varattuna vain meitä varten näin äkillisesti. Lääkärin nähdessäni muistin miehen, hän on siis näitä isäni kavereita. He ovat juhlineet yhdessä, siis aikuiset, muistan oikein hyvin heidän kotinsakin kun olin tosi pieni me kävimme heillä kylässä, yökylässäkin. Isä jutteli Paavon kanssa jotain ja sen jälkeen Paavo pyysi minua kahdenkesken lääkärin huoneeseen. Se oli ihan normaali huone, siinä oli tutkimuspöytä, tuoleja pöytä ja kaikennäköistä lääkärin välinettä.

Istuppa Enni siihen niin jutellaan vakavasti. Istuin siihen jotenkin yrmynä ja semmoisena vihaisen oloisena mutta kuitenkin tottelevaisesti. Paavo jatkoi, isä kertoi juuri että sinulla on ollut seksuaalista kanssakäymistä jo jonkin aikaa? Pitääkö paikkaansa? Nyökkäsin pitkästyneesti, juu niin on ollut, entä sitten? Paavo otti käsistä kiinni, ymmärrätkö tyttö kulta että sinä olet tullut naisenaluksi ja sinä toki voit miesten kanssa ollakkin mutta sinun täytyy olla tietoinen että raskaaksi tuleminenkin on hyvin paljon mahdollista jopa sinun ikäisellä tytöllä, tuskin haluat sellaista itsellesi. Ehkä enemmän nyt kiinnostuin ja heitin vihamielisyyttä pois, niin sanoin vaan ja jäin odottamaan jatkoa. Mitä mun pitää sit tehdä? Paavo sanoi että ensin meidän toki pitää varmistua siitä ettet jo ole raskaana ja sitten tehdä hieman tutkimusta. Sitten katsotaan sinulle sopiva ehkäisypilleriresepti ja aloitat sen välittömästi kun siihen on mahdollista. Se pillereiden syönti aloitetaan kuukautisten ensimmäisenä päivänä. Koska sinulla on viimeksi ollut kuukautiset. En tiedä, en ole seurannut ja joskus ne tulee ja joskus ei ja yleensä tulee melko tiheään ja runsaina. No niin, Enni, hyvä juttu ettei vielä ole sattunut mitään sillä isäsi puheiden mukaan sinä olet melkoisen aktiivinen näissä seksipuuhissa, pitääkö paikkaansa? Minä ynisin että joo.

Paavo pyysi sermin taakse riisuuntumaan ja sanoi, Enni, minun on katsottava hiukan sinun naisen värkkejä, varmistan vain että sinulla ei ole mitään tulehdusta ja teen tutkimuksen ettet ole raskaana, sopiiko? Onko sinulle ennen tehty tällaista gynekologista tutkimusta? Joudun katsomaan lampulla sinne sisään ja otan muutaman näytteen tämmöisellä pitkällä pumpulitupolla. Hän näytti paketissa olevia pitkiä topspuikkoja. Olin että no joo, ei kait nuo satu, onhan tuolla ollut paljon paksumpiakin tikkuja.

Nousin pienet portaat tutkimuspöydälle, kahisevan paperin päälle. Housuja ei ollut lainkaan ja päälläni oli pieni toppi ja rintaliivit. Paavo tuli siihen ja nosti jalkani telineille siten että minun oli pakko levittää jalkani ihan ammolleen. Siinä vaiheessa alapääni tunsi ensimmäisen himon aallon lähestyvän. Paavo veti takapuoltani hieman alemmas ja meni sitten hakemaan jotain välineitä viereiseltä seinältä kaapista. Ehdin maata siinä hetken kirkkaan lampun loisteessa pillu ihan paljaana mutta voih, tunsin kosteuden puristuvan seinämille ja se tutun kiristyksen lihaksistossani pienessä emättimessäni. Klitorikseni rupesi kovenemaan ja tisujeni nännit karahti kivikoviksi. Vaistomaisesti koskettelin nännejäni ja olin ihan vietävän sekaisin ajatuksistani.
Paavo lääkäri istui alapääni eteen, näin vain miehen pään ja sen ilmeen, sitä en unohda koskaan. Paavon ilme oli kuin niillä kaikilla muilla joilla näin himon syttyvän silmiin, huulet värähtivät ja siitä tiesin ihan selvästi kun Paavo pitkän hiljaisuuden jälkeen sanoi erittäin käheällä äänellä, Enni nyt joudun työntämään käteni ja tunnustella sisältä, tämä on sisätutkimus ja painelen myös vatsaasi hieman, kerro jos sinulla käy kipeää.
Hän veti tiukat kumiset käsineet käteensä ja aloitti. Hän laittoi ensin peukalon klitorikseni päälle hyvin kevyesti, se värähti ja rupesi sykkimään, samalla tunsin emättimen puristuksen. Tunsin kuinka sormi työntyi liukkaaseen pilluuni, sormi tuntui menevän sisään todella hitaasti. Paavon käheä ääni sanoi, olet Enni hieman kiihottunut, tuntuuko tämä hyvältä kun työnnän sormen sisääni? Ynähdin ja vispasin nänniäni, vaistomaisesti lantioni teki nytkyliikeen. Paavo veti sormeaan pois ja työnsi uudestaan, samalla kun hän veti sormeaan pois, tulvahti ulos limaista kiimanestettäni.
Paavo nousi seisomaan ja sormi edelleen pillussa hän tuli siihen viereen. Enni, näyttää siltä että nautit tästä ja hän hitain liikkein teki sormellaan liikettä. Sinun nännisi nipottaa myös ja hän toisella kädellä siinä sormi kumikäsineen pillussani hieroi tissiäni. Tämähän on todella kiihottavaa, hän kähisi siinä. Hän työnsi toisenkin sormen ja kohta kolmannenkin ja sanoi, olet liukas kuin mikä, taidat haluta tätä? Hänen etusuortuvansa putosi otsalta silmille ja Paavo lääkäri näytti nyt olevan ihan kiimassa. Välillä hänen kätensä siveli turvonnutta häpykumpuani, siitä tököttävää klitoristani ja minä tunsin kivun siis sen puristavan himokivun tuntuvan tiukemmin pienessä pillussani. Kohta ei mene kauan kun se räjähtää..

Sopiiko Ennille että näytän mitä minun housussani tapahtuu? Hän toinen käsi edelleen pillussani, aukaisi hitaasti vetoketjuaan, veti sepaluksen avoimeksi ja paljasti kalun, se hupsahti siihen vaappumaan ja minä kullin lutkuttaja olin suu avoimena, mielessäni halusin kalua suuhuni mutta olin hiljaa, semmoinen että en muka ymmärrä mistään mitään. Se oli kaikkein kiihottavinta että tekeydyin täysin passiiviseksi ja annoin kiimaisen miehen viedä. Kalu vaappui ja sykki, en edes koskenut siihen vaikka kuinka teki mieleni. Paavo painoi kaluaan reittäni vasten, samalla hän hieroi ja survoi sormiaan välillä pilluun ja välillä hän siveli turpeaa pimpsaani päältä. Sitten hän siirtyi takaisin sinne alapäähäni ja istui tuolilleen, kohta tunsin kuinka niljakas kieli rupesi nuolemaan niin tuhannen kerran nuoltua pimpsaani.
Tunne oli niin kotoisa ja kiihkeä että kun tunsin kielen porautuvan kiimaiseen kireään reikään, minulla lähti se puristavan kamala kipu räjähdykseen. Olin niin herkässä ettei kielen tarvinnut kuin työntää muutaman kerran sisään ja ulos, välillä se kiersi seisovan klitoriksen ympäri, tunsin kumisen sormen työntyvän yhtä aikaa sisään ja silloin rupesin supistelemaan. Samalla kun supistelin, Paavo äkkiä työnsi sormen syvemmälle pilluuni ja tunsi varmaankin sormessaan sen valtavan puristusvoiman. Samalla näin hänen vetävän kädellään omaa kaluaan ees taas ja näin kuinka maito lähti lentämään, siinä vaiheessa hän nousi seisomaan, näin nytkähtävän liikkeen kun kulli värähti ja maitolasti lensi mielettömällä voimalla ylös rintojeni alapuolelle. Tämä kaikki tapahtui todellakin nopeasti, hetki oli sairaan kiihottava, nopeasti ohi. Minulle jäi kiima päälle vaikka sain hyökyorgasmin, en ollenkaan rentoutunut vaan olin koko tutkimuksen ajan äärikiihottunut. Paavo teki tutkimuksen loppuun asti ja antoi vielä reseptin ja pissapurkin johon pitäisi toimittaa aamuvirtsa. Hän siinä lähtiessä sitten mainitsi ettei varmaan kannata ihan kaikkea isällekkään kertoa, olin kuitenkin jo pienessä mielessäni oppinut ymmärtämään että mitä kerrotaan ja mitä ei. En todellakaan kertoisi enkä kertoisi taas tälle Paavolle isän kanssa nussimistani. Olen käynyt sittemmin Paavon vastaanotolla useita kertoja, hän on saanut toteuttaa lääkärintaitojaan minuun hyvin usein. Olen ollut nussittavana kymmeniä kertoja jalat tutkimuspöydällä levällään ja saanut kumisesta lääkärin sormesta orgasmeja. Minulla on vieläkin kaapissani kumisia käsineitä joita tyrkytän joillekkin miehille jotta saisin taas muistella menneitä. Paavo lääkäri on jo vanha mies mutta kuulin että elää kyllä vieläkin, aion joskus ottaa tähän vanhaan tuttavaani yhteyttä.

Tästä vastaanotolta me lähdimme taksilla noin sadan kilometrin päässä asuvan isän veljen luokse kylään. Isä kävi viinakaupassa, poikkesimme kotona mutkan ja sanoimme krapulaiselle väelle jotka olivat siellä meillä kotona että lähdemme nyt yllättäen vierailulle isän veljen luokse ja on hyvä että Enni pääsee nyt vähäksi aikaa vieroittumaan epämääräisestä kaveriporukasta. Äitille sanottiin heipat ja matka alkoi erääseen pieneen kaupunkiin. Kuten aiemmin sanoin, lopetan tämän numeroinnin tähän ja kerron yksittäisiä tapauksia. Se vierailu isän veljen luona oli sanoinkuvaamattoman kiimaista ja upeaa, saan sitä ajatellessani vieläkin orgasmeja. Kerron kokonaisuudessaan tämän jutun erillisenä yksittäisenä tarinana sillä minun on jouduttava kertomaan vielä Erkin luona tapahtuvasta synninpäästöstä.

Erkki oli vetänyt kalunsa esille siinä polvistuessaan Reijan eteen, Reija oli ihan totaalisessa transsissa eikä välittänyt vaikka minä siinä vieressä hieroin hänen rintojaan. Pyysin pastoria lähemmäs, tule tänne, ota se viinilasi mukaan. Pastori tuli siihen viereen lasi kourassaan, hän seisoi sivuttain vähän vanhan miehen takana ja näki kuinka vanha kulli tempoi tyttären edessä. Näetkö nyt mitä kiimaa tämä on? Onko tässä mitään tehtävissä että tämmöinen sairaalloinen synti saadaan yläkerran kanssa anteeksi? Onko mitään mitä jumalan sanansaattaja voi sanoa tähän?

Arto sanoi, tämä ei ole jumalan vastaisia tekoja, tämä on kylläkin saatanallista mutta tämä ei ole vahingoittanut yhtään ketään. Näkeehän sen mikä seksuaalisuuden ilmentymä tämä tytär on, hän on itse kerjännyt ja kerjää vieläkin isän himoja. Sinäkin rietas Enni näytät olevan samanlainen mutta et näytä kovin edes katuvaiselta. Minä olen pastori ja minä olen ihminen myös, me olemme kaikki täällä Jumalan lapsia mutta me voimme vain ja ainoastaan tehdä sielumme kanssa sopimuksen siitä mikä on oikein ja mikä on väärin. Erkki saa anteeksi ihan kaiken ja voin kertoa että tätä on tapahtunut maailmansivu läpi ihmishistorian että meidän joukkoomme syntyy isiemme viettelijöitä. Nämä himokkaat viettelijättäret eivät kyldy koskaa, niin kauan kuin he elävät he saavat kenet isät tahansa polvilleen upottamaan himonsa siihen maailmaan mitä jotkut eivät edes tajua olevan olemassakaan. Samoin sinun isäsi Enni, hän elää nyt jossain hyvässä paikassa eikä tunne syyllisyyttä tyttärensä kanssa harrastetusta hauraudesta, hän on siellä kaikkien niiden miesten kanssa yhdessä jotka ovat olleet kiiman ja himon valtiattaren pauloissa. Ehkä sieltä tulee sellaisia sieluja meitä välillä piinaamaan, he ottavat jonkun pienen kehon ja rupeavat elämään omaa elämäänsä.

Pastori joi viinilasistaan, pisti lasin kiertämään juokaa tästä samasta lasista, ottakaa se mahdollisuus että Jumala ei suinkaan ole tuonut tänne kiimaisia narttuja syntejä tekemään vaan hänen tarkoituksensa oli ihan jotain muuta. Ne jotka elävät tässä sanotussa synnissä, heille on oma paikkansa, eikä se ole helvetti, ei taivaskaan vaan siltä väliltä jotain ihan muuta. Se paikka on himojen valtakunta ja te kiimanartut olette kotoisin sieltä ja sinne ei ole ihan kaikilla asiaa. Sanon Jumalan nimessä etten voi todella tietää mitä varten teidät on luotu sillä minun ei kuulu laittaa sanoja Luojan suuhun vain hän yksin tietää mikä kaikella on tarkoituksena. Mutta me ihmiset emme voi koskaan tuomita niin kauan kuin osapuolet itse sitä haluavat. Ainoastaan viattomia lapsia hyväksikäyttävät isät kierivät helvetin tulessa sillä he eivät koe edes tehneensä väärin, tässä tapauksessa mies on katunut koko elämänsä mutta ihan turhaan. Juokaa viini tästä lasista ja nussikaa toisianne kunnes maan povi teidät vie kokonaan tomuksi. Amen.

Näihin sanoihin tartuimme, olimme kaikki kiimaisia ja tunsimme himojen jäykistäneen kaiken, jopa ajattelukyvyn. Se tuntui lohdulliselta sillä koko elämäni ajan olen miettinyt mikä tekee ihmisestä isän nussittavan nartun ja mikä tekee ihmisestä kiimaisen niin ettei sitä pysty edes lääkärit kitkemään pois, itseasiassa lääkäritkin ovat vain ihmisiä ja täysin voimattomia tämmöisten voimien edessä, himojen valtiattaret saavat kaiken, ihan kaiken. Jopa Jumalan sananlevittäjän, sillä viinilasin tyhjennettyä avasin pastorin sepaluksen sillä siellä tempoi sellainen tattipäinen kyrpä joka suorastaan tempoi kiimaa, se valui kirkasta kiimanestettä, sillä kukaan eikä mikään voi olla sen edessä kylmä ja asiallinen, peittää himojaan..kahden himon valtiattaren edessä, sellaista vastustamista ei vain ole olemassakaan.

Reija on nykyään minun ystäväni, hänen kanssaan olemme jutelleet elämästämme ja oikeastaan niistä himoistamme. Meillä on paljon samanlaisuutta mutta kuitenkin niin erinlaisuutta. Minä olin koko kylän ja suvun yhteinen pantava kun taas Reija sai jatkuvasti isän himoja, hänen ei tarvinnut kulkea pitkin kyliä kyrpää lutkuttamassa kuten minun piti tehdä. Reijan kanssa olemme jakaneet kokemuksiamme, voitte vain arvata mihin se yleensä johtaa sillä himokkaat lutukat ei katso sukupuoleen , pillun nuoleminen tuntuu aivan yhtä hyvältä oli se finninaamainen keskenkasvuinen tai kiimainen nainen..ja kyllä me naiset osaamme imeä toistemme klitorista ja se että meillä on luonnollinen kyky ejakuloida, laskemme kiimaiset mehumme toistemme kasvoille. Painumme nyt miettimään anteeksiannettuja syntejämme, mutta levätköön ne miehet rauhassa jotka koko elämänsä ajan elivät hirveissä omantunnontuskissaan.

Niin, ja kyllä se vanha Erkki sitten nussikin tytärtään ..ihan silmiemme edessä, taisi minun silmät olla vanhan miehen takapuolessa kun samalla imin palleja niiden lätkiessä helvetin märkää turvonnutta tyttären pillua vasten, samaan aikaan sain kovaa kyrpää pastorilta. Mut sitä kiiman määrää ei voi kukaan sanoin kuvailla, se on jotain veret seisauttavaa himoa. Ei mitään väkinäistä porukkapanoa, ei mitään jyystämistä, ei mitään että kokeillaan tuntuisko tää hyvältä tai sivelläänpä vähän liukastetta. Ei todellakaan, vaan kiimaista eläimellistä nussimista jossa eritteet vain litisi ja loiskui, mieletöntä huippua kun nämä isät purskuttivat nykivistä kyrvistään maitoa meidän kasvoille, pilluun, suuhun ja jopa persereikäänkin.

Kiitos jos jaksoitte lukea. Olen monesti miettinyt että milloinka minun pilluni lakkaa toimimasta ja kiimottumasta, oikeastaan odotan sitä päivää ja samalla pelkään sitä aikaa. Mitä minä sitten teen kun melkein koko elämäni toinen puoli tavalla taikka toisella juontunut monenlaisiin kiimaisiin hetkiin? Varastetut hetket ovat kaikkein kutkuttavimpia, sellaiset äkilliset ja ennalta suunnittelemattomat.

Ainoa mitä voin sanoa niin minuun pätee se sananlasku että onpahan ainakin vanhana mitä muistella ja niitä muisteluita voin toki teille kertoilla jos te lukijat niin tahdotte.

6 kommenttia viestissä: “Synninpäästö IV ja viimeinen osa”

 1. ukkm says:

  10+
  Voiko muuta sanoa.

 2. nymfomaani says:

  ^appelsnille että anteeksi nyt vaan jos rikon kuvitelmasi mutta jotkut tytöt ovat tuollaisia. Itse olin niin kiimanen lapsena että hyvä jos henkee sai vedettyä.

 3. Appelsn says:

  Kirjoittaja taitaa olla vanhempi lestadiolainen mies, jonka mielestä kaikki naiset (paitsi se oma vaimo) on huoria. No, hyvä tarina yhtä kaikki. Kiihottava. Tiedoksi kuitenkin kirjoittajalle että tyttölapset ei oikeasti ole tuollaisia.

 4. kiihottunutpoika says:

  oli hyvä tarina runkkasin koko aja ja sain lasti lentämään 🙂

 5. vamecum says:

  Luin tämän aikoinaan, nyt uudestaan kaikki osat. Jotenkin tuntui paljon paremmalta ja autenttisemmalta, tykkäsi tyylilajista tai ei. Hyvin kirjoitettu kokonaisuus. Kirjoita ehdottomasti lisää. Täydet pisteet.

 6. masa says:

  sinun on pakko kirjoitella lisää näitä kiihottavia tarinoita … ja pian

Kommentoi

top