search
top

Emmi ja Jessica

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäiseni, vaan tuskin viimeiseni.

Kaverini soitti minulle eräänä torstai-iltana viime kesäkuussa, ja sanoi tarvitsevansa seuraavana päivänä kuskia ajamaan hänen ostamansa auton kotiinsa toiselle, kolmensadan kilometrin päässä olevalle paikkakunnalle. Suostuin, kun hän lupasi tarjota yöpaikan viikonlopuksi, saunan, juomat, ruuat ja sunnuntaina kyydin takaisin.
Hain auton perjantaina, ja ajoin käytetyllä, mutta oikein hyvin pidetyllä keltaisella Saab 93:lla kohti pohjoista nautiskellen herkuista, joita omaan 15-vuotiaaseen Opeliini ei olisi aikoinaan saanut rahallakaan. Ajattelin tulevaa viikonloppua, ja vaikka hän olikin luvannut täyden ylläpidon kävin matkan varrella ostamassa laatikollisen olutta.

Oli jo ilta, kun saavuin perille. Villen kasvoille levisi hymy, kun hän ihaili uutta ostostaan. Hän kyseli, miten auto oli toiminut, olinko huomannut mitään outoa, ja vastatessani kieltävästi hän haki siskonsa ja tämän ystävän sisältä tuumaten että nyt lähdetään koeajolle. Mikäs siinä, sanoin, avasin olutlaatikon ja kysyin Villeltä kestäisikö tytöille tarjota myös.
Ville oli aika tarkka lukion toisella olevan sisarensa, jonka isähahmoksi hän oli jäänyt heidän vanhempiensa erottua, tekemisistä. Emmi ei kuitenkaan läheskään aina suostunut komenneltavaksi, joskin oli salaa kiitollinen isoveljensä suojeluksesta.
– Jooko, yhet vaan, Emmi sanoi katsoen Villeä vihreillä silmillään ja ottaen suloisimman ilmeensä jonka tiesi.
– Vaan tän kerran, hänen vieressään kikattava Jessica, punatukkainen tyttö Emmin luokalta kujersi heti perään.
– Vittu koita teiltä nyt jotain kieltää, Ville tuhahti nauruaan pidätellen. – Mutta otatte iisisti sitte.

Kiertelimme pikkukaupungin katuja ja istuimme kukin vuorollamme etupenkillä. Ville puhui taukoamatta uudesta autostaan piittaamatta juurikaan siitä kuunteliko häntä kukaan vai ei.
Istuimme Emmin kanssa takapenkillä ja kyselin niitä näitä hänen kuulumisistaan. Hän oli seitsemäntoistavuotias, oikein kaunis tyttö, jonka vaaleat hiukset ylsivät lähes alaselkään saakka.
Kiusoittelin häntä niistä vähän, ja hän, vapautuneena juotuaan puolet toisesta oluestaan, otti hiuksensa ja kiepautti ne nauraen kaulani ympärille. Hän kiristi lenkkiä hieman ja väitti muka vihaisena ettei kaljupäiltä kysytty asiasta mitään.
– No niin, lapset, rauhotutaas, Ville huudahti hymyillen vilkaistessaan taustapeiliin.

Emmi oli ensimmäisen kerran kiusannut minua hieman epäsopivalla tavalla ollessaan neljäntoista. Tilanne oli ollut jokseenkin kiusallinen, olinhan tuntenut hänet jo kymmenen ikäisestä saakka, ja Ville oli ollut hyvä ystäväni yli kymmenen vuoden ajan, yläasteelta lähtien.
Siitä lähtien Emmi oli selvästikin ollut kiinnostunut minusta, mutta jostain syystä, vaikka Ville olikin selvästi asian huomannut, se ei vaivannut häntä juuri lainkaan.
Hän itse asiassa kiusasikin asiasta sekä minua että siskoaan. Kerran Emmi jopa oikeasti suutahti veljelleen kun tämä väitti ostavansa seuraavana päivänä kihlajaislahjan ja kertovansa ilouutisen heidän äidilleen. Äiti oli tytölle selvästikin arka aihe, hän oli lähtenyt keikkatöihin etelään hieman eronsa jälkeen ja jätti Villen huolehtimaan sekä sisarestaan että talosta.
Kuitenkin, vaikka ilman muuta olinkin otettu nuoren tytön ihastuksesta, koetin lyödä koko jutun leikiksi joka kerta.

En voinut kuitenkaan enää olla huomaamatta häntä kun hän viisitoistavuotiaana oli jo päässyt eroon liiasta lapsekkuudestaan. Aivan liian usein hän ohimennessään hipaisi minua tahattomasti, katsoi minua silmiin ja hymyili, eikä hän ujostellut lainkaan niin paljoa kuin olisi ollut suotavaa; hän saattoi liittyä Villen ja minun seuraan kesken kiihkeän lätkämatsin pukeutuneena silkkiseen yöpaitaan ja asettuen saunasiiderinsä kanssa sohvalle sellaiseen asentoon, joka varmasti sai keskittymisen herpaantumaan.
Kun Ville meni vessaan, Emmi kohensi asentoaan hieman, jotta yöpaidan helma nousi ja paljasti pinkit, pitsillä koristellut pikkuhousut.
Hän odotti sen verran että tiesi varmasti minun huomanneen ja vilkaisi minua hymyillen viekkaasti, ja sen sijaan että olisi laskenut paidanhelmaa hän saattoi ojentaa toisen, hoikan jalkansa suoraksi, nostaa kätensä ylös ja haukotella antaen yöpaitansa pingottua pienten rintojensa päälle, katsoen minua koko ajan silmiin.

Tulimme viimein koeajolta ja seuranani oli tällä kertaa Jessica, Emmin punatukkainen, hoikka luokkatoveri. Hän oli aikalailla yhtä pitkä kuin Emmi. Tai oikeastaan he molemmat olivat suunnilleen yhtä lyhyitä, noin 160-senttisiä.
Olin siinä vaiheessa ehtinyt avaamaan jo viidennen oluen, ja uskalsin katsella tyttöjä vähän rohkeammin.
Jessica oli hiljaisempi ja ujompi kuin Emmi, ja he molemmat olivat erittäin hoikkia. Jessican rinnat olivat tosin paria kokoluokkaa suuremmat, ja huomasin että vaikkei tiukahkon, valkoisen t-paidan alta näkynyt rintaliivien olkaimia, niin tuon söpön, pisamakasvoisen tytön rinnat olivat pystyt ja luultavasti oikein kiinteät.
Hän huomasi vaeltelevan katseeni ja punastui, mutta hetken päästä vilkaisi minuun ja hymyili.

Istuessamme Villen kanssa terassilla saunan jälkeen, sisältä kuului kun hänen puhelimensa alkoi soida. Hetken päästä hän tuli takaisin, sytytti tupakan tarjoten minullekin yhden ja sanoi: – Vittu, tuli kuskikeikka. Pitää lähteä käyttämään muutamaa kaveria isolla kylällä.
– No helvetti, vastasin, – meneekö kauan?
– Varmaan koko yö. Voi olla että tuun vasta huomenna. En muuten lähtis, mutta se sakki maksaa hyvin, ei oo niillä rahasta kiinni.
– No, vedetään sitte huomenna päät täyteen, mä lämmittelen jo tänään.
– Joo, näin tehdään. Sori kuiten, siellä on kaljaa, siideriä ja ruokaa kaappi täynnä, ole ku kotonas.
– No ihan varmasti, vastasin ja menimme sisään.

– Okei, mä menen ja tuun takas sit ku ehin, Ville huusi ovelta. – Ja Emmi, et sit vedä kaikkia sidukoita!
– Joo joo, kuului huuto Emmin tullessa keittiöön.
– Oikeesti, tai mä syön sulta pään ja leikkaan sun letin! Moi!
Jääkaapin ovi aukesi samalla hetkellä kun ulko-ovi sulkeutui ja Emmi otti pari pulloa kaapista. En saanut katsettani irti Emmin herkullisen pyöreästä pepusta ja seksikkäästi kaartuvasta selästä kun hän sulki oven ja huomasi minut olohuoneen sohvalla.
Taas tuo hymy, joskin nyt rohkeampi ja kiusoittelevampi kuin koskaan aiemmin.
– Jessi, mennääks saunaan, Emmi huusi Jessicalle ja lähetti minulle lentosuukon. Onneksi jalassani olevat verkkarit peittivät alkavan erektioni, joka sykähti ennestään punapään mennessä ohi. Hänellä oli yllään vain hieman liian lyhyt pyyhe.

Hain kaapista oluen ja yritin katsella televisiosta edes jotakin saadakseni ajatukseni rauhoittumaan. En oikein tiedä olinko peloissani vai innoissani saamastani huomiosta, ja lähdin tupakalle.
Saunan ovi oli auki, ja seisahduin niille sijoilleni vilkaistuani huolimattomasti sisään ohi kävellessäni.
Pukuhuoneen erotti suihkuhuoneesta kevyesti huurrettu lasi, ja vaikka lasi oli höyryssä, ei suihkuhuoneen tapahtumista jäänyt epäselvyyttä; kaksi hahmoa, toinen seisoi ja toinen oli polvillaan hänen edessään suihkun suuttimen kanssa.
Saatoin vain tuijottaa, kun seisova tyttö, luultavasti Jessica, kiemurteli Emmin puuhatessa hänen alapäässään.
Huomasin oven alaosan olevan vähemmän huurussa, ja menin pukuhuoneeseen toivoen näkeväni paremmin. Kaluni oli jo täydessä asennossa, ja laskettuani toisen polveni maahan mieleni teki vetää käteen siinä paikassa. Jessica oli mennyt makuulle suihkuhuoneessa olevalle pitkälle penkille, ja Emmi saippuoi hänen hoikkaa vartaloaan, hyväillen ja puristellen hänen suurehkoja, kiinteitä rintojaan käyden välillä suutelemassa häntä ruusunpunaisille, mehukkaille huulille.
Emmi nousi Jessican päälle, heidän jalkansa menivät lomittain juuri niin että he saattoivat hieroa lähes paljaaksi ajeltuja pillujaan toistensa reisiä vasten samalla kun he suutelivat kiihkeästi.
Tuijotin heidän kiihkosta kiemurtelevia, toisiaan vasten kaartuneita nuoria vartaloitaan, kun Jessica äkkiä avasi silmänsä katsoi suoraan minuun. Säikähdin ja juoksin pihalle.

Sytytin juuri kolmannen tupakan kun tytöt tulivat ulos uudet siideripullot mukanaan. Istuimme hiljaa hetken aikaa tyttöjen vilkuillessa toisiaan. Jessica oli taas punastunut, ja punastui entisestään Emmin tullessa viereeni.
– Hmm, Jessi haluais että sä tulisit saunaan meidän kans.
– No hei en, punatukkainen tyttö huudahdi. Emmi sitä halus!
En saanut sanaa suustani, enkä siinä vaiheessa keksinyt suulleni parempaa käyttöä kuin oluen kaataminen kurkkuuni.
– Sä taisit nähdä, mitä me tehtiin, Emmi kysyi.
– Joo, kyllä mä jotain taisin nähdä.
– Tykkäsikö?, Tyttö kysyi, ja noustessaan ylös heilautti viekoittelevasti pitkiä, vaaleita, märkiä hiuksiaan.
– No joo, olihan se melkoinen näky, vastasin rohkaistuneena tajutessani, ettei enää ollut mitään salailtavaa.
– Me on tehty sitä jo jonku aikaa, varmaan viime syksystä asti. Tuu Jessi tänne, Emmi sanoi ja Jessica nousi myös tuoliltaan.
Punapää jäi viereeni seisomaan ja Emmi istahti kursailematta syliini. Hänen silmissään pilkahti hänen tuntiessaan puoliksi seisovan kaluni verkkareiden ohuen kankaan läpi. Jessica oli myös heittänyt osan ujoudestaan menemään.
– Me on vähän petytty jätkiin, tää on paljon ihanampaa, hän sanoi. – Ois kiva saada mukaan oikea mies, tyttö jatkoi ja kosketti kaljua päätäni laskien kätensä niskaani. Ennenkuin ehdin tehdä mitään, Emmi suuteli minua ja huomasin vastaavani suudelmaan. Hänen huulensa olivat lämpimät ja pehmeät, ja hänen kielensä märkä, liukas ja raikas, mansikkasiiderin makuinen.
Jessica asetti kätensä reidelleni ja löysi kovettuneen kyrpäni, joka ei ollut enää vähään aikaan edes yrittänyt piilotella. Hän puristi sitä vähän ja jatkoi kosketteluaan.
– Mmm, hän kuiskasi, meillä ei oo koskaan ollu miestä mukana tässä, tuu sä mukaan jooko…
Emmi veti päänsä pois hymyillen ja otti huikan siideristään. Hyväilin toisella kädelläni hänen paljasta reittään ja toinen käteni hiveli jo Jessican jalan sisäpuolta. Käänsin päätäni ja suutelin viereeni kumartuneen tytön kaulaa. Hän vetäisi henkeä ja suuteli minua vuorostaan. Tytön ujoudesta ei enää tuntunut oleva mitään jäljellä.

En enää halunnut keksiä mitään verukkeita kieltäytyäkseni tyttöjen tarjouksesta. Menimme saunaan, tytöt edellä ja minä perässä. Kaluni seisoi koko ajan, ja molemmat tytöt vilkuilivat sitä hymyillen.
Arvelin, että Jessicalla ei ollut vielä kovin paljoa kokemuksia miehistä, sillä hän tuntui jäävän katselemaan kovana seisovaa kyrpääni jatkuvasti.
– Jessillä ei oo ollu ku kaks jätkää, Emmi ilmoitti kuin olisi lukenut ajatukseni, – eikä niistä kummastakaan oo ollu oikein mihinkään.
– Pää kii, Jessica sanoi, mutta jatkoi saamatta katsettaan irti elimestäni: – Niillä oli aika pienet, tai toisella oli kyllä pitkä mutta ohut. Ei niillä oikein ehtiny tehdä mitään, kun niillä jo tuli. Hän otti varovasti kyrpäni käteensä ja huokasi hiljaa. – Ihana.
Katselin vuorotellen sivuillani istuvia tyttöjä ja hyväilin heidän vartaloitaan. Kysyin Emmiltä hänen kokeneisuuttaan.
– Muutama, mut Jessin kans mä oon nauttinu eniten, hän vastasi suorasukaiseen tyyliinsä. – Mä oon aikonu tehä tän jo aikasemmin, et otettais jätkä mukaan, mut ei oo löytyny oikein sopivaa. Oot sä kauan halunnu mua?
– Oon, pari vuotta varmaan, vastasin ja nostin etusormeni hanen huulilleen liikutellen sitä edestakaisin niitä pitkin. Hän nappasi sen suuhunsa ja alkoi imeä ja nuolla.
Sillä välin toinen käteni oli löytänyt tiensä ylemmäs kyrpääni hitaasti käsillään tutkivan Jessican sisäreisillä. Kosketin hänen häpyhuuliaan, ja hyväilin niitä lisää huomatessani hänen värähdyksensä.
– Mennään suihkuun, Emmi sanoi.

Suihkuhuoneessa Emmi komensi Jessican makaamaan penkille.
– Leikitääs vähän, Emmi sanoi ja suuteli minua.
Hän ei aikaillut alkaessaan nuolemaan tyttöystävänsä pillua, ja minä keskityin Jessican tisseihin, joiden pienet, kirsikanpunaiset nännit olivat juuri oikean kokoiset näykittäviksi. Suutelin hänen kalpeaa kaulaansa, nuolaisin häntä korvan alapuolelta ja kuljin kielelläni takaisin hänen kiihkeästi kohoileville rinnoilleen ja imaisin nänniä. Tyttö huokaisi ja värähti, ja otin nännin hampaitteni väliin.
Hän etsi kyrpäni käteensä ja sanoi huohottaen haluavansa sen suuhunsa. Nousin ja kosketin punatukkaisen, nuoren tytön poskea kovalla, sykkivällä kalullani. Hän katseli sitä hieman ja otti sen suuhunsa tiukasti kuumien huuliensa syleilyyn. Hän otti kiinni pakaroistani ja veti minua kyrpääni imien ja kielellään ihanan kiusoittelevasti pyöritellen itseään kohti. Kaluni osui hänen suunsa takaosaan ja tyttö piti kyrvän siellä, syvällä suussaan, liikutellen samalla kieltään edestakaisin.

Olin jo räjähtämäisilläni Jessican suuhun, mutta en tosiaankaan aikonut lopettaa vielä. Vedin kaluni ulos Jessican suusta ja Emmi käski meidät omaan huoneeseensa. Tottelimme mielellämme.
Käskin Jessican mennä selälleen sänkyyn, sanoen haluavani maistaa häntä. Hän levitti jalkansa ja haistoin hänen irokeesiksi ajellun pillunsa kiimaisen tuoksun. Annoin hänen odottaa vähän, nuolin hänen reisiensä sisäpintoja, löysin pari herkempää kohtaa, ja kävin välillä tytön vaon lähellä.
Hänen hengityksensä kiihtyi, kun kosketin hänen kosteaa, kuumana hehkuvaa pilluaan kieleni kärjellä, kuljetin kieleni vaon yläosaan ja tein pari nopeaa sivuttaista liikettä. Emmi hyväili ja näykki Jessican rintoja ja kaulaa, ja kävi välillä suutelemassa häntä ja nousi lopulta tytön päälle tarjoten tälle omaa pilluaan nuoltavaksi.
Työnsin kieleni pyörivin liikkein syvemmälle punatukkaisen tytön herkulliseen vakoon, ja liikuin alaspäin liikutellen kieltäni tunnustellen, etsien, kunnes löysin odottavana hehkuvan klitoriksen.
Jessica löi käteni takaraivolleni kun imaisin klitorista hellästi, pyörittelin kielenkärkeä sen ympärillä ja kävin välillä kauempana painaen kieleni hänen pilluaan vasten. Hänen selkänsä nousi kaarelle kun työnsin sormeni hänen sisäänsä jatkaen nuolemista koko ajan. Tunsin hänen lihastensa supistelevan tiukan vaginan sisällä, koko ajan voimakkaammin.
Emmi oli jo noussut hänen päältään ja meni taakseni ottaen kyrpänsä suuhunsa. Hän imi kaluani sen koko pituudelta, saaden sen melkein kokonaan suuhunsa hyväillen samalla kiveksiäni.
Tyttö on treenannut, ajattelin, niin taidokkaasti Emmi käsitteli kivikovaa kaluani suullaan. Hän imi kyrpääni pitkin vedoin, pitäen huulensa tiukkoina ja antaen leukojensa olla mahdollisimman avonaisina. Hän onnistui yllättämään minut ottaessaan kyrpäni suuhunsa niin syvälle kuin vain sai, ja työntäen sitten kielensä ulos kiveksilleni; minulla ei ollut ikinä aavistustakaan, kuinka pitkä kieli Emmillä oli! Tavallisesti olisin tullut jo hänen suuhunsa, mutta juomani oluet soivat vielä kaivattua lisäaikaa.

Työnsin toisenkin sormeni Jessican pilluun, ja panin häntä sormillani jonkin aikaa. Hetken päästä aloin hieroa hänen vaginansa etuseinää molemmilla sormillani kunnes löysin herkimmän kohdan ja vedin sormiani sitä vasten hellästi mutta voimakkaasti. Tyttö vingahti ja luulin satuttaneeni häntä, kunnes voihkina ja hänen vartalonsa liikkeet paljastivat tytön nautinnon.
Nousin hänen päälleen ja työnsin kyrpäni tiukkaan pilluun. Se oli hieman hankalaa, elin oli supistunut todella tiukaksi mutta se oli myös litimärkä, ja sain kaluni sisään muutamalla työnnöllä vähän kerrallaan. Määrätietoisesti terskani avasi reittiä Jessican värisevään, ahtaaseen, märkään vaginaan.
Samalla avasin hänen suunsa kielelläni ja hänen työnnettyään omansa ulos nuolimme niitä. Työnnyin hänen sisäänsä hitaammin pari kertaa, muuttaen kulmaa aavistuksen verran hänen kyntensä painautuivat selkääni voihkinnan ja uikutusten saattelemana kun hän sai.

Emmi vaati itselleenkin samanlaista käsittelyä, ja kuinka olisinkaan voinut kieltäytyä.
Jatkoimme siten jonkin aikaa, minä Emmin pillun kimpussa Jessican ottaessa minulta suihin.
– Pane mua, Emmi sanoi huohotusten lomasta ja se sopi minulle. Kyrpäni oli ollut täysissä voimissa koko ajan, siitä tytöt olivat pitäneet huolen.
Nousin Emmin päälle ja Jessica seurasi panemistamme läheltä hyväillen samalla Emmin klitorista. Panin nuorta, tiukkaa pillua syvälle, rytmikkäästi, halusin tuntea hänen jokaisen lihaksensa supistuksen kyrpäni ympärille.
– Ota takaa, jooko, hän sopersi ja vaihdoimme asentoa.
Jessica meni eteemme ja veti Emmin pään pilluaan vasten, minä vedin tuota pikkulutkaa nyt jo rajummin ja otin kiinni hänen hiuksistaan.
Olin jonkin verran hämmästynyt siitä, että hän piti hieman rajummista otteista. Jessican kanssa olin ollut varovaisempi, mutta Emmi selvästikin tiesi jo paremmin mitä halusi.

Vedin hänen päätään välillä hiuksista taaksepäin, ja välillä annoin sen painua takaisin nuolemaan voihkivaa Jessicaa.
Hetken päästä Jessica kääntyi siten, että hän saattoi seurata tiiviimmin kun panin Emmiä. Hän työnsi sormensa Emmin peppureikään, sormetti sitä hieman ja nuoli meitä molempia minkä nautinnoltaan ehti.
Tunsin Emmin lähenevän huippua ja otin lujemman otteen hänen lantiostaan.
Jessica työnsi sormensa tyttöystävänsä peppureikään niin syvälle kuin sai, ja Emmin pillu supisteli yhä voimakkaammin.
Viimein, tuntiessani Jessican käsillään hyväilemissä kiveksissäni tutun puristuksen, työnnyin Emmiin vielä vaativammin ja syvemmälle, vedin hänet voimalla itseäni vasten kunnes kuulin hänen kurkustaan nousevat orgasmin äänet, tunsin kuinka hänen vartalonsa alkoi kouristella ja tiukka, kuuma vagina supistui kyrpäni ympärille vaatien tulemaan sisäänsä.
Annoin kuitenkin hänen tulla ensin, pidättelin vielä pari sekuntia ja vedin elimeni ulos, suoraan allamme odottavan Jessican kasvojen eteen.
Tyttö otti empimättä terskani suuhunsa ja annoin kuuman sperman syöksyä sykkivänä virtana kovasta kyrvästäni.
Sitä tuli paljon, ja pari spermavanaa valui punatukkaisen tytön suupielistä, kun Emmi tuli ja nuoli valkoiset vanat Jessican kasvoilta. Sitten hän otti vielä sykkivän kyrpäni kokonaan nieluunsa ja imi viimeisetkin pisarat suuhunsa.
Jessica nielaisi pari kertaa, ja katselin vierestä kun tytöt suutelivat toisiaan hellästi.
– Mä oon tainnu opettaa Jessin aika hyvin, Emmi sanoi Jessican punastuessa jälleen kerran.

2 kommenttia viestissä: “Emmi ja Jessica”

  1. hohhoijaa says:

    Muistelen lukeneeni tän 1-2 vuotta sitten itsetyydytys.org:ssa

  2. Trickster says:

    Ihan hyvin kirjoitettu tarina, varsinkin, jos sattuu olemaan ensimmäinen kirjoittamasi. Alussa jäi hieman epäselväksi, että kuka oli kuka, sillä luulin, että tarinaa kerrotaan ensin Jessican näkökulmasta.

    Kirjoitusvirheitä ei ollut paljon, mutta kiinnitä huomio jatkossa lauserakenteisiin. Kirjoitat pitkiä lauseita, joissa voi olla jopa kolme sivulausetta. Ne toimivat, jos niitä osaa käyttää, mutta sinulla niissä on vielä kankeutta. Pätki lauseita selkeiksi kokonaisuuksiksi tai hio lauseita vielä ennen julkaisua.

    Paikoin oli muutama kappaleenvaihto unohtunut, mutta muuten teksti pysyi kasassa aika hyvin. Siirtyminen seksiin oli ehkä vähän tavanomainen, mutta itse akti oli ihan hyvin kuvailtu. Vähän ehkä luettelomainen loppua myöten, mutta hyvä joka tapauksessa.

Kommentoi

top