search
top

Unohtumattomat seksileikit jatkuivat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (138 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä kirjoittamani tarina on julkaistu aikoinaan it.org:in novelleissa.

“Sä olet meidän Tarzan…”

“Me halutaan nähdä kun sulta tulee.”

Nämä Maisan ja Inkun lausahdukset pyörivät mielessäni noina hellekesän kuumina päivinä ja öinä. Minulla seisoi. Mielikuvat upeavartaloisista naapurin tytöistä alastomina kiihottamassa häpykieliään ja minä heidän edessään siitin stondiksessa panettivat jatkuvasti. Nukkumisesta ei tullut mitään ennenkuin kiimainen runkkaukseni päättyi mahtavaan siemensyöksyyn ja toi rentouttavan orgasmin ja unen.

Jos “viidakkomajamme” unohtumattomien seksileikkien muisteleminen aiheutti minulle jatkuvan seisokin, niin kiihotti se myös tyttöjä. Iltaisin kuului Maisan ja Inkun
huoneesta rytmikäs litinä, ja silloin heidän keskustelujensa aiheena oli naapuri poika Mika, siis minä, jolta he olivat saaneet miehisen anatomian oppitunnin.

– Voiks Mika olla vasta meidän ikäinen, kysäisi Maisa orgasmin puna poskillaan, kun sillä on niin upee aikuisen miehen vartalo ja iso kalu?

– Eks sä muista, vastasi Inkku, sehän kutsu meidät synttäreilleen. Mehän luvattiin tehdä sille seksikkäät uikkarit. Sehän olis hyvä synttärilahja. Meillä on vielä sitä samaa joustokangasta mistä me tehtiin omat bikinit. Tehdään sille stringit, sellanen pieni kalukukkaro.

– Käyttääks pojat sellasia? epäili Maisa.

– No, jos ei yleisellä rannalla, niin meidän omalla ainakin. Mikaa olis kiihottavaa katsella, kun sillä rupee niissä seisomaan.

– Joo, se on hyvä idea. Me tehdään, tai siis sä teet. Mä voin antaa hyviä vinkkejä ja piirrän pari kuvaa malliksi. Mulla on mielessä yks malli, joka olis Mikalle just omiaan,
kun sillä on niin komeet reidet ja pakarat, jatkoi Maisa ja hänen kätensä etsiytyi uudelleen klitorikselle.

– Katotaan nyt. Pojan stringeissä pitää olla etumuspussi. Sen teko on paljon vaikeampaa kuin meidän, hymyili Inkku mielessään Mikan komea kalu ja lanteet, kun se ei saa kiristää eikä olla liian löysäkään. Siihen pitää mahtua 18-senttinen seisova kulli ja pulleat kivekset. Niinhän sä mittasit. Lantion ympärys ja haaramitta on mulla muistissa.

Näin tytöt ilakoivat pohtiessaan synttärilahjan ominaisuuksia. Maisa ryhtyi piirtämään ideaansa. Siinä hän olikin etevä: Mikan lantio edestä, sivulta ja takaa. Kuviin hän piirsi komean patukan kohottamaan etumusta.

– Mitähän Mika sanois jos tietäisi mitä me nyt teemme, nauroi Maisa ja piirsi viimeiseen luonnokseen ylisuuren erektion.

– Ohoh, ei Mikalla nyt noin suuri ole, vaikka sillä iso onkin, totesi Inkku piirroksia katsoessaan, toi kapea kalukukkaromalli on paras. Siihen saa etupussin mihin mahtuu Mikan paksu kulli. Mä teen kaavat.

Maisa selosti vielä Inkulle edeansa etumuspussiin tehtävästä avonaisesta taskusta,peniksen kohottajasta, missä kalu olisi aina pystyasennossa.

—–

Synttäripäiväni aamu valkeni kirkkaana ja aurinkoisena. Säätiedotus lupasi helteen jatkuvan. Kun palasin aamu-uinnilta, törmäsin Inkkuun ja Maisaan, jotka olivat vasta menossa rantaan.

– Hei, onneks olkoon. Voidaanks me viettää sun synttäreitä meidän saaressa, kun on niin kaunis päivä? Voitas tehdä kolmistaan kimppakivaa, huudahti Maisa ja vinkkasi silmää Inkulle.

Huomasin miten kevyt puna nousi Inkun poskille ja ohimennessään hän painoi kätensä vaivihkaa shortsieni etumukselle ja kuiskasi korvaani:

– Tarzan! Tuo painokas “Tarzan” kihelmöi nivusissani ja tiesin heti mitä Inkku sillä tarkoitti..

– Joo, mennään vaan, otetaan aurinkoo ja uidaan, vastasin ilahtuneena, mä otan eväsrepun ja makuualustat mukaan. Tavattaisko puolilta päivin Majassa?

Sovittuun aikaan tulin Majallemme eväsrepun ja kolme solukumisen retkipatjan kanssa. Olin hankkinut punaiset tangauikkarit, koska tytöt olivat aiemmin kesällä moittineet vanhoja uikkareitani liian väljiksi ja virttyneiksi ja pukenut ne jo kotona. Nyt ne tuntuivat liian tiukoilta, kun vain ajattelinkin tyttöjä pienenpienissä bikineisään, joissa he olivat minut aiemmin yllättäneet. Olkoon tiukat, olin tuuminut tangoja ostaessani, sittenpä ei seiso heti liian näyttävästi.

Kuulin naurunkiherrystä majasta ja päätin syöksyä yllättäen sisään. Ehdin nähdä Maisan piilottavan pienen keltaisen paketin selkänsä taakse.

– Se on sun synttäriyllätys, mutta saat sen vasta saaressa, hönkäisi Maisa. Hän oli miltei alasti: hänen nuoret rintansa nöpöttivät terhakkaasti paljaina ja pystypäisinä.

Vain pieni keltainen kolmio peitti häpykumpua. Inkku oli selin minuun. Hänen stringiensä pieni kolmio katosi pyöreiden pakaroiden väliin.

– Me päätettiin mennä saareen tässä asussa, niin saadaan aurinkoa jo veneessä, jatkoi Maisa toivuttuaan tuloni aiheuttamasta säpsähdyksestä.

Veimme tavarat veneeseen ja Maisa komensi: – Sinä Tarzan soutaa keskituhdolla. Minä Jane istuu perässä ja Janen systeri keulassa. Tarzan heittä paita ja shortsit pois,
me saada nauttia Tarzanin ihanan ruskea vartalo.

Soutamisesta ei tahtonut tulla mitään; kaluni seisoi tiukoista tangoista huolimatta. En voinut olla ahmimatta näkymää perätuhdolla: Maisan nännit nöpöttivät kovina
paljaissa rinnoissa ja hän ojensi pitkät solakat reitensä levälleen auringon hyväiltäväksi. Joka vedolla terskani hankautui kiihottavasti tangojen liukasta kangasta vasten.

Maisan katse oli nauliutunut haaroihini. Hän halusi selvästi kiihottaa minua ja itseään. Huomasin miten hänen kätensä etsiytyi häpykukkulalle stringien pienen kolmion
alle. Inkku oli myös riisunut bikiniensä rintsikat. Kun käänsin päätäni, huomasin hänen kätensä tekevän pientä liikettä jalkovälisssä. Hän vastasi katseeseeni valloittavalla hymyllä:

– Mä en nää. Seisooks sulla? Sullahan on uudet uikkarit. Mahtuuks se niihin?

– Vielä kysyt, vastasin, ja kun katsoin Maisaa, näytti hän Inkulle nyrkissä olevaa koukistettua kyynärvarttaan.

Voi veljet, ajattelin, mitähän päivä vielä tuo tullessaan, kun kaksi upeavartaloista tyttöä ahmii minua silmillään ja minä heitä? Onneksi olin aavistanut seksileikkiemme
jatkuvan synttäreilläni. Olin ollut jo muutaman päivän masturboimatta. Nyt olisi ihanaa laukaista paineet tyttöjen kanssa. Miten pitkälle he haluaisivat mennä? Olin varmuuden vuoksi ostanut paketin Magic-kortsuja ja pakannut ne reppuuni.

Saaressa oli kahden kalliokumpareen välissä loivasti järvelle viettävä sammaleinen ja tasainen alue, jolle levitimme makuualustat. Touhutessamme oli kiimainen oloni ja erektioni laskenut, mutta kun Maisa kompastui alustaan ja tarttui muka tasapainonsa säilyttääkseen tangojeni etumukseen, olin heti mukana leikissä. Kaadoin molemmat
tytöt pehmeille alustoille ja kysyin:

– Missä se mun ylläri on?

Maisa kaivoi pienen keltaisen kangaspaketin repustaan. Sen päällä oli sydämenmuotoinen kortti, johon tytöt olivat tekstanneet:

“Käyttöohje:
Piilota tähän pippeli,
niin nousee kohta kikkeli.
Kookas kalu kohoaa,
paksu penis pullottaa.
Anna meidän hyväellä,
kulli kiimaan kiihotella,
siemen syöksyyn suostutella,
liukas lasti lennätellä.

Onnea Tarzanille! Toivovat I & M”

Olin hämilläni tyttöjen suorasukaisuudesta. Nyt tiesin, että he halusivat minun olevan ensimmäinen, jolle he voisivat antaa neitsyytensä. En osannut sanoa muuta kuin
kiitos. Ainakin kaluni tiesi mitä piti tehdä: nivusissani kihelmöi jo uusi alkava erektio.

– Ohoh, onpa pienet, en mä voi näihin mahtua, oli ensireaktioni, kun avasin käärön, mistä aukeni ohuesta ja liukkaasta kankaasta valmistettu kalukukkaro. Kangas olikin
hyvin joustavaa, kun venyttelin sitä käsissäni ja Inkku ryhtyi esittelemään.

– Ei ne ookkaan mitkään tavalliset stringit. Tässä etupussin sisässä on tasku. Sä voit työntää siihen alhaalta päin kalusi. Se on putkimainen ja myös ylhäältä auki. Arvaat varmaan mitä varten? jatkoi Inkku ja punastui.

– No arvaan: sattuiskohan mulla joskus seisomaan. Ootteko havainnu? lohkaisin. Mä olen monta kertaa aikonut hankkia miesten stringit, mutta en oo kehdannu, kun kaverit haukkuu varmaan homoks. Kiitti kovasti, nyt mulla on tosi kivat.

– Hanki vaan, mutta vähän peittävämmät. Nää on vain meidän leikkejä varten. Ei ne tee susta homoa, me voidaan todistaa, jatkoi Maisa iskien silmää Inkulle. Vai mitä
Inkku? Mä en käsitä, miks komeevartaloiset pojat käyttää lepattavia shortsiuikkareita. Meidän mielestä niiden seksikkäät reidet ja pakarat ois kauniimmat ja kivat katsella pikku uikkareissa tai hyvin istuvissa stringeissä.

– Mutta nyt me halutaan nähdä miten ne sopii, sanoi Inkku jo vähän kärsimättömästi.

Riisuin tangat ja pujottauduin varovasti pieneen kalukukkaroon. Työnsin paisuneen penikseni alhaalta päin putkimaiseen taskuun. Liukas kangas tuntui hyvin kiihottavalta ja hetkessä kaluni seisoi putkessa lähes täydessä erektiossa. Pullea terska työntyi yläpäästä vyötärönauhan tasalle. Stringien kapeat sivunauhat kaartuivat lantiolta taakse pakaroitteni väliin.

– Vautsi, nehän sopii sulle kuin hansikas, henkäisivät tytöt kuin yhdestä suusta.

– Nyt me pidetään sua hyvänä. Tule meidän väliin, sanoi Maisa posket punoittaen suorsukaisella tavallaan. Hänen pystypäiset nänninsä nöpöttivät kovina ja suurentuneina.

Näitä synttäreitä en tulisi unohtamaan. Tälläisestä oli nähnyt vain unta. Minua ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa, hyppäsin tyttöjen väliin makuualustalle ja käännyin
selälleni. Sivuille ojentamani kädet tavoittivat tyttöjen nuoret terhakkaat rinnat. Pyörittelin hellästi sormiani heidän kovina törröttävien nänniensä ympärillä ja annoin käsieni liukua heidän hoikkien vyötäröittensä yli stringien pienille kolmioille ja edelleen niiden alle. Tunsin miten Maisan stringien läpi oli tullut kosteutta. Sormeni löysivät molempien kovina seisovat liukkaat häpykielet ja hieroin niitä kevyesti sormenpäilläni. Kun yritin vetää sormeni pois, painoivat tytöt käteni takaisin ja Maisa huohottti korvaani:

– Jatka … jatka, Mika…ihanaa…ihanaa…ooh…. Mä saan, mä saan ….

Maisan orgasmi tuli rajuna: lantio jännittyi ja kohosi kaarelle.

Inkku oli hitaampi, mutta kuullessaan Maisan voihkinan, hänenkin patonsa aukenivat. Hän tarttui kouristuksenomaisesti kalukukkarossa seisovaan kulliini ja paineli lantiotaan reittäni vasten. Tunsin hänen huulensä kiinni korvassani ja kuulin ihmeekseni hänen kiimaisen kuiskauksensa:

– Mika, Mika… mä haluan sun valtavan kalun sisääni. Mä ompelin tästä putkesta ainakin yli senttiä paksun, mutta nyt se on kiristynyt paljon paksummaks. Kuin sulla voi
olla noin hirveen kova kyrpä….aah…aah…nyt mä tuun…

Orgasmi vapisutti Inkun koko vartaloa. Pidin kättäni edelleen hänen häpykummullaan. Tunsin miten liukasta nestettä tulvahti sormilleni.

Nyt minulla todella seisoi: kivikova erektio työnsi vyötärönauhaa irti lantiosta ja kullin varsi kaartui terävänä patukkana stringien kapeassa etumuksessa. Inkku oli ommellut sivunauhaan myös pienen soljen. Sen hän nyt avasi ja veti kullini hitaasti ulos. Tytöt katsahtivat toisiinsa ja Maisa puki ajatukset sanoiksi:

– Ohoh, en muistanutkaan, että sulla on noin suuri oriin kalu, mutta niinhän meidän Tarzanilla pitää ollakin.

Pulleita kiveksiäni pakotti jo purkautumaton paine, mutta päätin odottaa, mitä tytöt tekisivät.

– Sulla on upeat ihanan vahvat reidet, kuiskasi Inkku korvaani ja liu’utti kättään reidelläni kohti nivusiani.

– Ootko Maisa huomannut, että Mikan reisillä kasvaa nuorta pehmeää karvaa?

– Oon. Ne on kauniit ja kiihottavat, vastasi Maisa ja silitti reiteni ruskettunutta kaartuvaa pintaa.

– Nyt sunkin pitää saada. Me kiihotetaan sulle siemensyöksy, älä ite koske, jatkoi Maisa.

Maisa siveli hellästi terskani kärkeä ja pian sen pallukoiden välistä pullahti liukkaita kiimatippoja. Hän hieroi niitä varovasti terskan liepeisiin jolloin kiihotus kasvoi miltei sietämättömäksi. Inkku nosti kaluni vatsan päältä pystysuoraan, painoi sen juurta ja hieroi samalla kiveksiäni hellästi reisien väliin. Liukas terska liukui Maisan sormien hyväilyssä hekumallista nautintoa tuottaen. Kauaa en tätä kiihotusta kestäisi, spermavarastot odottivat purkautumistaan. Silmäni sulkeutuivat nautinnosta ja tytöt
kiihdyttivät kiihotuksen äärimmilleen.

Ehdin tuskin ajatella, etten kestä enää hetkeäkään, kun spermasuihku syvällä nivusissani räjäytti nautinnon huippuunsa. Syöksy tuli valtoimenaan. Kiersin sormeni
Maisan käden ympärille ja huohotin: – Purista …purista… lypsä…lypsä… nyt…nyt multa tulee…aah…aa…

Ensimmäinen ruiskahdus sai lantioni nousemaan kaarelle. Vaaleat spermaroiskeet lensivät sykäyksinä korkealle ja putosivat vatsalleni ja tyttöjen käsille. En tiennyt hetkeen tästä maailmasta mitään. Silmät jälleen avatessani näin miten Maisa maisteli spermaa sormistaan.

– Täähän maistuu raudalle ja vähän makealle vai onko se suolasta. Nyt mua panettaa, jatkoi Maisa ja katsoi kysyvästi Inkkua.

– Niin muakin. Mutta ensin käydään uimassa . Annetaan Mikan vähän toipua, vastasi Inkku käheästi kiihotuksen puna kasvoillaan.

Päivä oli häikäisevän kaunis. Aurinko kimalteli järven selällä heikon tuulen vireissä. Peseydyimme ja kisailimme vedessä ilkosen alastomina pitkään. Lopulta tytöt ilmoittivat palelevansa ja kirmasivat makuualustoillemme. Inkku kietoutui pyyhkeeseensä, mutta Maisa heittäytyi vatsalleen ja ilmoitti:

– Mika saa nyt kuivata mut.

Siihen olin heti halukas. Polvistuin Maisan pakaroiden päälle reidet lantion sivuilla. Maisa oli henkeäsalpaavan kaunis: lyhyeksi leikattu tukka paljasti jalomuotoisen
kaulan. Vesi kimalteli pitkällä selällä, mikä päättyi kapeaan vyötäröön ja hekumallisesti pyöristyvään lantioon, mistä pakarat kohosivat nuorina ja kimmoisina. Annoin

kaluni painua pakaroiden vakoon ja tunsin jälleen kutkuttavan paisumisen nivusissani. Hieroin kuivaksi Maisan käsivarret, selän ja jumalaiset pakarat. Suukottelin lopuksi Maisan niskaa ja pyöräytin hänet selälleen.

– Valmista, nyt kruunupuoli.

– Sä oot ihana, huokasi Maisa kääntyessään reisieni välissä.

Painoin reiteni Maisan lantiolle ja polveni hoikan vyötärön kummallekin puolelle. Kivekseni painuivat pehmeäkarvaista häpykumpua vasten. Muuta ei tarvittu: kullin paksu
suonikas varsi seisoi hetkessä täydessä erektiossa. Maisan kädet silittivät reisiäni ja etsiytyuivät haarojeni keskelle. Kuulin miten hänen hengityksensä kiihtyi ja kiiman samentamalla äänellä hän sai sanotuksi:

– Sun kullin seisontahan alkaa jo täältä kaukaa pallien takaa. Jos sieltä mitatataan, niin sehän on mun kyynärvarren mittainen. Mä haluan sen sisääni. Mutta meillä ei oo kortsuja?

– Onpas. Inkku hei, annat sä mun repun sivutaskusta kortsupaketin.

– Voinks mä laittaa sen sun rautakangen päälle? kysyi Inkku kiihtyneenä.

Inkku avasi kondomipakkauksen varovasti ja asetti renkaan pulleanan kiiltävän terskani kärkeen. Hellin käsin hän rullasi kortsun kaluni vartta pitkin alas.

– Ei se yllä sun kangen tyveen, huolehti Maisa ja yritti turhaan vetää sitä alemmas. – Mitä jos se ei pidä siemeniä sisällä?

– Kyllä se pitää. Te ootte nyt saaneet mun stondiksen niin hurjan kovaks, ettei sperma mitenkään voi tulla ulos kortsusta. Tää on eurokokoa, mulla taitaa sit olla suurempi. Täytyykin hankkia isokullisten miesten kumeja, vastasin polleana.

Työnsin sormeni Maisan turvonneiden häpyhuulien väliin. Hän oli valmis: liukasteet suorastaan valuivat. Maisa punnitsi kädellään raskaita pallejani ja silitti pulleaakivespussiani ja kuiskasi:

– Miks sun munatkin on näin isot? Mun käteen mahtuu vain yksi kerrallaan.

– Ne turpoo aina teidän seurasssa. Mä oonkin teidän Tarzan, lohkaisin leikisti.

Sivulle katsoessani huomasin, että Inkun silmät olivat nauliutuneet kullini äärimmilleen kiristämään kondomiin, minkä kärjessä spermapussi sojotti napani tasalla.
Huomasin hänen kätensä tekevän haarovälissä pientä liikettä.

– Mä haluan katsoa, kun Tarzanin suuri siitin työntyy sisään. Kestääks sun stondis vielä Maisan jälkeen? kysyi Inkku varsin asiallisesti.

– Kestää, jos pidetään vähän taukoo ja sä kiihotat sen sitten taas pystyyn. Te ootte upeita, vastasin ja tunsin olevani elämäni kunnossa.

Kullini tuntui tosiaan rautakangelta; valtava verentungos aivan pakotti kivikovaa kyrpääni. Maisa tarttui tukkaani ja veti pääni rinnoilleen. Hänen lantionsa työntyi reisiäni vasten, pitkät solakat reidet levisivät ja hän kuiskasi ääni kiimasta värähtäen:

– Työnnä jo sisään, mä oon ihan märkä. Ei mulla oo enää kalvoo, mä oon käyttäny hieromasauvaa jo kauan. Ota mut… työnnä … työnnä jo …

Etsin kuitenkin sormiini hänen kovana napottavan klitoriksensa, jonka liukas kärki työntyi hieman esiin sisempien häpyhuulien yhtymäkohdasta.

– Sullakin on erektio, kuiskasin takaisin ja hieroin hellästi liukasta nappulaa. Hyväilyni purkautui nautinnollisena valituksena Maisan huulilta:

– Älä … älä kiusaa, jatka … jatka kovalla kullilla … tehdään sormileikkejä myöhemmin.

Hitaasti työnsin kovan kankeni Maisan paisuneiden, kiimasta liukkaiden häpyhuulien väliin. Avasin ne lehti lehdeltä. Löysin vaivatta vaginan liukkaan aukon ja työnnyin
samassa tiukkaan tuppeen. En uskaltanut heti painaa pitkää penistäni pohjaan asti näin ensimmäisellä kerralla.

– Aah… se on ihanan paksu… ja pitkä… oo, sä halkaset mut… sä oot nyt avannut mut…Nussi…nussi, poika nussi… Sulla on niin upeet Tarzanin reidet… Mä haluan

hukkua niiden väliin, voihki Maisa ja työnsi lantiotaan kullini vartta vasten.

Tartuin Maisan kiinteisiin pakaroihin ja vedin hänen lantiotaan omaani vasten kiihtyvien työntöjeni tahdissa. Voi kun kestäisin pitkään, ajattelin. Ja minä kestin. Kortsu vähensi kiihotusta ja tytöt olivat runkanneet minulta jo suurimmat paineet. Mäntäni pumppasi väsymättä Maisan tiukassa hekumallista nautintoa tuottavassa venuksessa.

Voitelu oli kunnossa: liukasteet litisivät. Suljin välillä kämmenteni sisälle Maisan kiinteät rinnat ja suukottelin niiden kovina törröttäviä nipukoita. Maisa avasi ja sulki pitkiä reisiään ja imi vaginallaan kulliani ottaen sen nyt sisäänsä juurta myöten. Kun levitin reiteni Maisan lantion sivuille, jolloin vain siittimeni kärki hieroi paisunutta klitorista, tunsi Maisa fantasiansa täyttyneen: nuori lihaksikas Tarzan hänen päällään, hänen reisiään vasten, hänen sisällään, hän oli täynnä ihanan pojan kookasta kyrpää.

Alastomat vartalot liimautuivat toisiinsa, lantiot lantioihin, karvat karvoihin, reidet eisiin. Jokainen kuuman kullin työntö tiukkaan tuppeen pusersi nautinnon ynähdyksen Maisan huulilta. Maisan tajunta sumeni. Orgasmi alkoi syvällä hänen lantiossaan, vagina kouristeli kullin kovan varren ympärillä. Lämpimät aallot levisivät kaikkialle.

Maisan sormet puristuivat pakaroihini ja vetivät minut yhä tiukemmin haarojen väliin. Koko vartaloni tuntui suurelta sykkivältä siittimeltä, joka vain paisui ja paisui ja jonka
terskan kärjessä kihelmöi hekumallisesti pian alkava purkaus. Maisan huusi silkasta nautinnosta kuin naarastiikeri uroksen alla.

Silloin minun maailmani repesi. Spermasuihku siittimen paksussa tyvessä laukaisi siemensyöksyn liikkeelle. Lantiot niittautuivat toisiinsa. Maisan vartalo kohosi kaarelle
omaani vasten. Aika ja paikka katosivat. Ei kai kortsu repeä, välähti aivoissani, kun kondomi tuntui yht’äkkiä liian ahtaalta siemensyöksyn paisuttaessa erektioni
äärimmilleen. Millaistahan olisi ilman, kun tääkin vie jo tajun?

Vähitellen sperman ruiskahdukset ja vartaloidemme nytkähdykset laantuivat. Vaivuimme sylikkäin lämpimään onnen huumaan. Havahduin vierestäni kuuluvaan
kiimaiseen voihkaisuun ja pakaroitani hyväilevän käden kosketukseen. Tajusin, että Inkku oli sormettanut itselleen orkun Maisan ja minun panoa katsellessaan. Vei käteni
hänen sykkivän kumpunsa päälle ja kuiskasin:- Kohta saat nauttia mun kyrvästä.

– Sun täytyy ottaa kalus ulos, ettei siemenet pääse karkuun, totesi Inkku hetken kuluttua varsin asiallisesti. Kortsu oli jo vähän luistanut. Vedin varovasti siittimeni Maisan ihanasta luolasta. Kondomin kärkipussi oli täynnä vaalanharmaata sakeaa spermaa.

– Ooh, noin paljon, henkäisi Maisa, riittääks sitä vielä Inkulle?

– Riittää, kunhan otetaan jonkin aikaa aurinkoa ja hyväillään sitten taas toisiamme, vastasin. – Mä voin sillä aikaa tutkia tarkemmin teidän upeaa lahjaa ja onko sillä
vaikutusta mun stondikseen. Mutta nyt mä käyn uimassa.

Minua kiihotti tyttöjen kiva keksintö kohottaa kulli etupussissa olevaan putkeen ja päätin sovitella kaluni siihen uinnin jälkeen kaikessa rauhassa. Niinpä kävi kuten olin arvellutkin: kun pujottauduin joustavaan kalukukkaroon ja työntelin turvonneen kullini pystyyn kangasputkeen, se seisoi pian puolikovana. Inkun vuoro olisi kohta saada
parru sisäänsä.

Palasin tyttöjen luokse ja päätin näyttää heille, miten heidän lahjansa kiihotti minua. Asetuin seisomaan kalliolle, levitin reiteni haara-asentoon, tartuin stringien etumuksessa jo kaarelle nousseeseen patukkaani ja runkkasin tehden lantiollani muutamia panoliikkeitä. Tytöt katsoivat silmät loistaen esitystäni. Kun lopetin, erektio oli jo lähes täydellinen.

– Hei, oot sä aika ori, sullahan seisoo taas! huudahti Maisa.

-Inkku, tuu riisumaan nää stringit. Muuten ne repee, mun kalu ei kohta mahdu niihin. Kuin te osasitte tehdä mulle näin kiihottavan kalukukkaron, vastasin ja iskin silmää
Maisalle.

Inkkua ei tarvinnut toista kertaa pyytää. Hän tuli taakseni ja tunsin hänen lämpimän lantionsa painautuvan pakaroitani vasten. Hän työnsi kätensä kainaloitteni alta
rinnalleni, mistä hän antoi sormiensa liukua kovettuneita nännejäni hieraisten alaspäin. Tunsin tytön sormien kiertyvän kullini ympärille ja hän runkkasi sitä hetken
voimakkain vedoin. Lopulta hän pujotti kätensä sivunauhojen alle ja veti seisovan siittimeni pois kangastupesta ja samantien kalukukkarostringit alas, mistä potkaisin ne
Maisan rinnoille.

Käännyimme vastakkain, alastomat vartalomme painuivat toisiaan vasten. Erektioni oli jo täydellinen. Mahtavan kanki seisoi välissämme tummanpuhuvaksi jäykistyneenä
sojottaen ylöspäin tiukasti Inkun vatsaa vasten. Inkku työnsi solakan reitensä haarojeni väliin ja kuiskasi:

– Nussi mua isolla kyrvällä.

Inkku tarttui molemmin käsin kulliini ja veti minut makuualustoille missä Maisa täysin alastomana otti aurinkoa meitä katsellen. Maisa otti repustaan kosteusvoidepurkin ja
tokaisi:

– Sun kalu on jo rasittuneen näköinen. Sitä pitää vähän voidella.

Maisa otti voidetta kämmeniinsä ja liu’utti kulliani niiden välissä. Erektioni oli hetkessä aivan pakottavan kova. Siitintä suorastaan särki; olihan se jo kolmas kova stondis
muutaman tunnin sisällä. Nyt oli Maisan vuoro rullata kortsu kaluni päälle. Sen hän tekikin taitavasti seisontaa vain vahvistaen.

– Tuu jo mun sisään. Ei mullakaan oo enää kalvoo. Mä oon kans runkannu sen jo ajat sitten, hönkäisi Inkku korvaani.

Minun teki mielei survaista kivikova kaluni heti juurta myöten Inkun punaisena sykkivään venukseen, mutta päätin avata Inkun hitaasti kuten olin tehnyt Maisankin
kanssa. Tästä sain nautinnollisen palkinnon: Inkun turvonneet häpyhuulet tihkuivat liukasteita ja imeytyivät tiukkana tuppena kullini ympärille. Inkku oli villin kiimainen ja yllättäen hän huudahti:

– Mä haluun ratsastaa sun oriin kullin päällä!

Käännyin selälleni ja vikkelästi Inkku istahti kankeni päälle ja ohjasi sen kädellään tiukkaan tuppeensa. Hän heitti päänsä taaksepäin ja aloitti villin ratsastuksen. Hänen nuoret kiinteät rintansa pomppivat kiihottavasti silmieni edessä ja pyörittelin sormissani kovina törröttäviä nännejä. Siirsin käteni Inkun pakaroille ja kannattelin kevyesti hänen painoaan. Arvelin, ettei hän jaksaisi kovin kauan jännittää reisiään, joilla hän aina välillä puristi kylkiäni.

Inkku huohotti jo ponnistuksesta ja kiihkosta. Tunsin miten liukasteet valuivat vitusta pitkin kullin vartta häpykarvoilleni. Inkun ensimmäinen orgasmi tuli pian kiihkeän ratsastuksen seurauksena. Huudahtaen hän lysähti päälleni, mutta nousi hetken kuluttua ja huohotti:

– Jatka … jatka … mä haluan vielä sun ihanaa kyrpää … Eihän sulta vielä tullu … eihän?

– Ei multa pian tulekaan, mähän olen saanut siemensyöksyn teidän kanssa jo kahdesti, murisin takaisin ja jatkoin hekumallista panoa.

Käännyimme lähetyssaarnaaja-asentoon. Nyt oli minun vuoroni pumpata. Sen teinkin koko nuoren kiimani voimalla. Kullini tuntui olevan halkeamaisillaan, kun Inkku taitavasti osasi imeä vaginallaan sen mahtavaa vartta. Koskettelin kevyesti kädelläni hänen klitoristaan. Silloin Inkun toinen orgasmi räjähti valloilleen. Imu kullissani oli voimakas ja yllätti minut täysin: samassa hetkessä tajusin sperman syöksyvän kireään kondomiin ja kuulin oman karjaisuni lantioni sykkiessä nautinnollisessa poltteessa. Hekuman huipun aallot jyskyttivät vartaloitamme toisiaan vasten.

Nyt havahduin ensimmäisenä ja vedin siittimeni hitaasti ulos Inkun ihanasta luolasta. Kortsun kärki oli taas täynnä harmaata spermaa. Asetuin jälleen tyttöjen keskelle.
He painautuivat kainaloihini ja kiersivät sormensa vähitellen löystyvän siittimeni ympärille. Näin lepäsimme pitkän tovin. Lopulta auringon kuumotus pakotti meidät
uimaan. Tytöt halusivat ehdottomasti pestä kullini ja sen he tekivätkin sitä hellästi hyväillen

– Sun kalusta täytyy pitää hyvää huolta. Se on niin ihanan iso ja vahva, he totesivat kuin yhdestä suusta.

Kuivattuamme toisemme kaivoin vihdoin synttärieväät repustani.

– Nyt mä luulen, et mun spermavarastot tarvii täydennystä. Te ootte mahtavia. Mitähän kaverit sanois, jos ne tietäis. Mut täähän on vain meidän oma juttu, eiks niin?

– Joo, pidetään tää meidän ihanana seksileikkinä vastaisuudessakin. Ne kalukukkarostringit on tosi seksikkäät sun ison kullin päällä. Muista ottaa ne mukaan ens kerralla … Tarzan … nauroi Maisa ja iski Inkulle silmää.

11 kommenttia viestissä: “Unohtumattomat seksileikit jatkuivat”

 1. MN69 says:

  5/5, myös edelliselle osalle!

 2. kiima says:

  Tosi kiihottava. Seisokki taattu. Kirjoittajalla on sana hallussa.

 3. Kalukukkaro says:

  Vautsi! Tämähän osui “suoraan suoneen”. Mulla on fetissinä miesten pienet stringit ja kalukukkarot. Miks kukaan tyttö ei oo tehnyt mulle sellasia niinkuin Megapenikselle? Hienosti kirjoitettu kiihottava tarina. Kannattaa lukea useampaankin kertaan, seisokki on taattu.

 4. Bussycat says:

  Linpa taas molemmat “unohtumattomat peräkkäin. Tuli mahtavan kiihottunut fiilis. Pitää päästä naimaan ja nauttimaan pojan isosta kyrvästä kuten näissä tarinoissakin.

 5. Bussycat says:

  Oi,miten kiihottavaa. Haluan runkata ihanan pojan isoa kullia ja sen työntyvän sisääni. Upean kiihotttava ja kauniisti kirjoitetut tarinat: tämä ja edellinen osa.

 6. Adonis says:

  Hienosti kehittelit tarinan kohti panoja. Vaikka henkilöt ovat teini-ikäisiä nuoria, niin räjähtävän kiihottavan erektion se sai aikaan näin vanhemmallekin. Edellinen osa oli mainio pohjustus tälle tarinalle.

 7. Megapenis says:

  myNamelle: On jonkinlainen alkuversio ja ajatus jatkolle. Saas nähdä saankko hiotuksi ja sopivaa aikaa siihen.

 8. myName says:

  Oletko ajatellut kirjoittaa jatko-osaa tälle tarinalle? Tämä novelli sarja on ollut parasta luettavaa pitkiin aikoihin.

 9. Anonymous says:

  Tää oli aivan mahtava.

 10. Nautiskelija says:

  Olipa loistava tarina. Kiihotus kasvoi loppua kohti huikeaksi. Oli pakko masturboida.

 11. Trickster says:

  Hyvin kirjoitettu tarina. Kiihottavuuden lisäksi myös hauska. Runonpätkä oli hieno lisä ja toimi oikein hyvin osana novellia. Joitakin kekseliäitä sanavalintoja, joista myös plussaa.

  Itse ehkä tykkään enemmän kuvailun kautta etenevistä tarinoista, jossa on dialogia vain mausteena, mutta näinkin sen voi tehdä. Hyvä!

Kommentoi

top