search
top

Synninpäästö III

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.28 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarinassa edetään ajassa siten että Ennin lapsuus ja nuoruusajan seksuaaliset kokemukset kietoutuu yhteen Erkin, vanhan miehen kanssa joka on aikanaan harrastanut seksiä tyttärensä kanssa. Kohtauksia menneestä ja tulevaisuudesta. Tässä tarinassa Enni tapaa pastorin metsässä ja muistaa omaa lapsuusajan kokemustaan papin kanssa.

Olin ollut monta päivää käymättä Erkin luona, jotenkin vaistosin että miehen täytyy saada olla myös yksin. Eräänä päivänä näin kuitenkin auton Erkin pihassa, uuden mallisen hopeisen värisen auton ja meinasin käännähtää heti takaisin sillä en missään nimessä halunnut mennä häiritsemään jos Erkillä oli vieraita. Uteliaisuuttani kuitenkin kurkistin hieman takapihalle ja näin olohuoneeseen. Siellä oli Erkki ja nainen, tummatukkainen ja isorintainen nainen. Nainen oli rinnat paljaana, Erkki istui tuolissa ja imi rintoja ahnaasti. Minun jalkovälini ulvahti melkein tuskallisesta himosta kun näin miten hän upotti kasvonsa rintoihin. Ajattelin että nyt ei ole Erkki kaikkea kertonutkaan, käännyin pois sillä kohta alkaa naapurit ihmetellä miksi minä kyttään siinä Erkin takapihalla.

Menisin myöhemmin kylään, kävelin siitä metsän siimekseen ja istuin kivelle. Pilluni oli ihan tulessa ja turvoksissa. Sen kanssa olen elänyt koko elämäni , sen tulen kanssa. Mutta himo on kokonaisvaltaista. Se on aina päällimäisenä minussa, olen joutunut opettelemaan elämään tämän himoamiseni kanssa ja voitte uskoa että se on todella vaikeaa. Olen ollut joskus jopa itsemurhan partaalla että pääsisin tästä himostani erilleen. Kunnes opin hyväksymään sen ja ennenkaikkea hallitsemaan sitä.

Nuoruudessani ja todella jopa lapsuudessani minä olin ihan alati leikkimässä miesten kaluilla. Tungin ärtsyyn turvonneeseen pieneen pilluuni esineitä ja annoin miesten naida minua. Tämän kerron vain että en joutuisi tässä ihan kaikkia panojani kertomaan sillä siitä tulisi todella paksu kirja. Kaikki se viattomuus on minusta ihan kokonaan pois, joskus kun mietin että minä vain makasin pillu turpeana jonkun äijän alla ja mietin että miten mahtavalta kyrpä pillussani tuntuukaan, siitä on kaikki se viattomuus pois. Himosin isääni ja hänen isoa kaluaan, siitä kerron ehkä seuraavassa tarinan osassani. Minä vihdoin sain isän voitettua puolelleni. Vaikuttiko siihen isän huonoksi mennyt elämä ja sekaantuminen alkoholiin, en tiedä mutta sain minä krapulaista isääni sisuksiini mutta siitä sitten tuonnempana. Yritän pysyä aikajaksossa.

Himo ja paine siihen tuntuu joka solussani, se on vatsan alapuolella valtavan kovaa painetta ja pillulihaksissa kipua aiheuttavaa tuskaa kun se turpoaa ja sitä kivistää himon kourissa. Pilluni on nytkin lähes keski ikäisenä naisena on yhä vieläkin tiukka ja samettisen pehmeä turvake tai miten jotkut miehet sanoon pehmeän tiukka puristava, imevä uskomaton pillu joka vie miehen mielen ihan sekaisin. Että tämän pillun jälkeen aina miettii naimista Ennin kanssa. Olen usein tavannut miehiä jälkeenpäin siis niitä joittenka kanssa olen nussinut ja aina he ovat sanoneet ettei eläissään ole saanut niin himokasta naintia että sitä on mahdoton selittää, se ei ole vain pelkkää naintia vaan se on jotain käsittämättömän hyvää ja sillä muistolla elää ja saa upeat masturbaatio muistelut. Mälli kuulemma lentää ihan varmasti kun muistelee sitä turpean pehmeää mutta tiukkaa ja liukasta nesteitä purskuttavaa pikkupillua.

Istuin siinä kivellä ja joku mies tuli sienikorinsa kanssa siihen ihan lähelle. Pyysin miehen siihen lähemmäs tupakille ja niitä näitä jaarittelin. Hän näytti sienikorinsa satoa ja otti monenlaisia sieniä esille. Tatteja, voi juma mitä tatteja! Lumoutuneena katsoin paksujalkaisia sieniä joissa oli ihana paksu turpea tatti päällä. Jotkut tatit olivat selkeästi niin kiihottavia että putosin jälleen muisteloihin.

Pidin yhtä pienen pientä tattia kädessäni joka näytti kovalta kyrvältä ja sivelin sen kullimaista päätä ja muistelin miten sain tämän tyyppisellä tatilla menetettyä neitsyyteni. Siis ihan oikeasti kullia pilluuni, kaikkeahan olin sinne tunkenutkin jo vaikka kuinka monta kertaa. Makkara ja kondomiyhdistelmää, vedin joltain pöllityn Sultan kondomin makkaran päälle ja sillä nussin itse itseäni. Mutta tällä muistelolla menin sinne maalle takaisin ja siitä kerron nyt.

Se oli syvää talvea ja minun syntymäpäiväkin oli ollut jo. Siinä samaisessa maalaistalossa olin jälleen lomalla. Mietin heti pihaan tullessani että mitäs nyt kun kaikki paikat on niin kylmiä, eikä heinälatoonkaan ole varmaan paljoa asiaa. Siis tämmöistä pieni tyttö miettii, jälkeenpäin olen ajatellut että tuossa iässä lapsen olisi pitänyt ajatella vaikka mitä muuta kuin kalua pillunsa päälle hinkkaamaan. Mutta ei, ne viimeiset nukkeleikitkin meni siihen että liimasin barbinuken pimppaan karvoja ja pistin Kenin nuolemaan Barbin pillua. Tämmöistä leikkiä meikäläinen harrasti. No kyllä minä leikin ihan tavallisiakin leikkejä enkä siis ihan aina ollut alapää paljaana mutta aika paljon kuitenkin.

Pirtissä oli valtavan iso leivinuuni ja siellä uuninpankko, eli paikka missä pystyi ihan makoilemaan. Se oli kuin suojaisa muuri, vain ahdas porrasaukko vei pankolle ja katon rajassa oli hieman tilaa että näki pirtin katon orret jossa oli leipiä ja vaikka mitä yrttejä kuivumassa. Makoilin usein pankolla ja työntelin makkaraa pimppaani. Tanelihan kävi melko usein tekemässä kielihoidon siellä pimeydessä. Ruikutin häneltä kalua sisuksiini ja näytin monesti että miten makkarakin mahtuu siihen pieneen aukkoon. Mut ei, Taneli aina sanoi että sieltä tulee lapsia jos sinne menee kaluaan uittamaan.

Erään kerran pankolla olikin Raimo nukkumassa. Olin ihan soikeana jännityksestä ja kipusin muurille hiljaa ja pidätin hengitystäni. Nyt hän ei voi minua huitaista pois tästä. Asetuin hänen viereensä ja kämmenen sivulla hiljaa sivelin etumusta housujen lävitse. Tunsin kädessäni selvästi sykkivää ja nousevaa kovaa tuntemusta. Olin pakahtua, tunne oli ihan mielettömän jännä. Raimo välillä korahteli ja kuorsasi mutta ei ainakaan vielä herännyt. Vedin käteni aina äkkiä pois ja olin ihan hiljaa kun Raimo meinasi herätä. Sitten vedin housun vetoketjun auki ja hyvin pikkuhiljaa hivuttelin pientä kättäni todella isoksi paisuneen elimen päälle. Sain ujutettua sormeni alushousun aukosta ja sieltä tuli esille valtava tatti. Alapääni kipristeli taas valtavissa kivuissa, pillulihakseni supisteli ja pumppasi märkää pulppuavaa nestettä ulos. Himon aallot lävisti kehoani ja nännini kivettyivät. Mutta se mieletön tiukka puristus pillulihaksissani oli jotain mikä kertoi miten kipeää teki himotus ja se mieletön haave että saisin sisuksiini kalua. Isin kalua halusin aidosti oikeasti mutta tämä oli nyt tässä. Kuvittelin varmaan kalun kantajaa isäkseni, ummistin silmäni ja tunsin sielussani karhean huohotuksen ja isän tuoksun ja olin totaalisessa tulessa.

Olin selin Raimoon ja tyrkytin hyvin turpeaa pilluani takaapäin kohti jykevää tattia. Pikkuhiljaa Raimokin ynähteli ja työnteli liekö unessa tai siinä sekavassa olossa kaluaan minun kuumaani märkäpesäkettä vasten. Lopulta hän heräsi, ei helkkari Enni! Ei jumalauta mitä sä olet mennyt tekemään, hän voihkaisi korvaani käheästi. Hän otti pienistä tisuistani takaapäin kiinni ja suuteli niskaani ja työnteli kaluaan pientä koloani vasten niin että se pikkuhiljaa upposi syvemmälle sisuksiini. Tunsin miten iso pallo työntyi ahtaaseen mutta niin liukkaaseen posliiniseen ja samettiseen pilluuni. Kalu työntyi painavasti upoten ja kohta olin täysin seivästettynä takaapäin valtavaan kulliin. Olin ihan sekunnissa laukeamassa, mutta se oli ihan liikaa kun Raimo kähisi korvaani, tätä olen aina halunnut senkin pikkuinen Enni, sinua olen aina halunnut mutta sen vuoksi työntänyt pois kun en saa tällaista tehdä. Kuiskasin kiihkossani, anna mennä vaan. On siellä ollut makkaraakin ja sitä on nuoltu.

Raimo voihkaisi, imi niskaani ja kielellä nuoli korvantaustaani, tiedän kyllä että Taneli on nuollut sinun pientä pilluasi mutta ei hän varmaan ole vielä tullut sisääsi, vai onko? Sanoin Raimolle ettei vaikka olen kerjännytkin, hän ei suostu työntymään sisääni. Olen ihan hulluna halunnut saada kalua sisääni, olen jo sen verran iso että sinne voi laittaa sisään asti. Sopertelin , oli mielessä että voisin puhua tuhmasti , en vaan osannut mitään sellaisia sanoja. Kähisin vaan että sisään sinne vaan uh, tuntuu hyvälle taisin myös hokea tisua, purista tisua. Olin pieni tyttö, kiihottunut pieni tyttö joka tiesi mitä halusi mutta millekkään ei ollut nimeä eikä sanoja.

Raimo työnti muutaman kerran ja puri korvaani ja silloin minuun levisi mieletön kouristus, pilluni sykki kalua vasten ja kalun vielä hieman liikahtaessa sekin nytkähti ja kuumaa laavaa valui meiltä yhtä aikaa. Minun pillunesteeni purskui ja Raimon valtava orgasmi yhtä aikaa joten siellä uuninpankolla oli jotain sanoinkuvaamatonta ja kiihkeää ensimmäistä nussimista. Se ei ollut kipeää eikä veri roiskunut, luulen että olin immenkalvoni puhkonut jo ihan itse aika päiviä sitten makkaroillani. Kipeää teki ainoastaan se himon puristus lihaksissani ja siihen hain alati sitä helpotusta. Tunsin täyttyväni maidosta ihan kokonaan, siis spermasta jota nimitin maidoksi. Sperman hajuun olin tottunutkin mutta en koskaan tajunnut että sisään ruiskutettu maito voisi tuntua näin mahtavalta. Emme kuitenkaan jääneet kovin raukeina makaamaan vaikka kulli valui limoineen päivineen ulos. Kiihko oli nimittäin niin valtava ettei se rentouttanut vaan pikemminkin se jäi niinkuin päälle. Olen toki kokenut sen rentouttavankin tunteen mutta enimmäkseen minä tunnen orgasmin jälkeen olevani entistä enemmän kiimoa.

Raimo työnsi pehmenneen tattipään sisääni ja se alkoi kasvamaan uudestaan sisuksissani. Se oli jotain mieletöntä, helvetin iso kalu rupesi kasvamaan pillun sisälläni. Sykki sykkimistään ja minä makasin siinä alla tissin näpykät kivikovina. Raimo imi nännejäni, hieroi pieniä tisujani ja välillä hän työnsi kielen suuhuni. Hänen sylkeään valui suuhuni ja imin hänen kieltä ahnaasti. Oli järkkyä saada myös kunnolla kieltä suuhun yhtä aikaa kun paksu kalu kasvoi pienessä emättimessäni jälleen tosi isoksi. Raimo aloitti hiljalleen eestakaisen liikkeen. Ihan kuin minä sitä makkaraa olen jyystänyt iänpäivät pimppaani. Ensin hitaasti ja varoen. mutta minä imin kieltä ja kähisin, paina paina mua, Raimo oli ihan saatanan kiihkoinen että voi mikä penikka. Olin haljeta ja sain jatkuvia nesteenpurkauksia. Huohotin ihan ekstaasissa ja Raimo kuiski korvaani että nyt mä nussin sua Enni, tajuatko mä nussin sua ihan täysillä. Sua on ihana nussia pikkuinen Enni lutukka, sun pillu on taivaallinen paikka. Silloin opin nussima sanan ja sitä olen usein hokenut, nussi mua, paina se kova kalu sisään, nussi mua. Kalu töisti ja lurtsusi pillussa, välillä hän otti kaluaan ihan kokonaan ulos ja hinkutti kuten isänsä pillun pintaa vasteen mutta minä vaadin että paina se kalu sinne sisään ja nussi mua! Ja mehän nussittiin se päivä siinä useita kertoja siinä pankolla ja spermaa pumppusi pilluani niin täyteen että koko alusta oli kaikesta limasta ihan märkänä. Nussittu muuten monena vuonna ja jopa aikuisiässäkin ollaan muisteltu vanhoja. Joka kesä kun menin maalle mä painuin hakeen Raimoa naimaan mun kanssani. Hänellä oli sellainen kalu joka seisoi aina vaan uudestaan ja pystyttiin naimaan parikin päivää yhtä soittoa. Eikä mitään kuivaa käpistelyä vaan märkää ja himokasta ultihuippunaintia.

Hei, rouvaa, huhuu..haloo oletko täällä. Huh säpsähdin että mitä häh, juuh olen. Anteeksi, hei olen Enni ja sori mä menin tosiaan nyt omiin ajatuksiini. Itseasiassa minä nyt menin hieman vanhoihin muistoihin tämän näkymän edessä, puhua pulputin täysin oudolle miehelle että , huh miten tuommoiset sienet saa aikaan tämmöisen reaktion.
Mies kysyi että käykö rouvakin tattimetsällä? Käheästi naurahdin ja sanoin tälle kiltille miehelle että eiih, ei en todellakaan puhu nyt näistä tateista vaan niistä tateista. Mies meni ihan hämilleen ja käsi vetäytyi äkkiä sepalukselle. Hän sai hyvin nopeasti sepaluksen auki ja vetäisi tosi komean tattipäisen kyrvän siihen luontoon vaappumaan. Tarkoittaako Enni tämmöistä tattia sitten? Katsoin kuinka runkkasit tuota pientä tattia ja näin tässä sitten kävi. En ollut itse edes huomannut että olin sormillani ikäänkuin runkannut pientä sientä joka muistutti todella paljon kunnon tattikyrpää.

Juuh..olin ihan saatanan kiimoissani ja häkeltymättä lainkaan näin yllättävästä kyrvän esille tuonnista nappasin tuon tattipäisen munan huulieni väliin. Tätä just, ihan tätä just tarkoitan ja sanoin tälle oudolle sienimiehelle että nussi mua suuhun saatana. Nussi mua ihan helvetin raivolla.

Tattimies aikansa suutani nussittua käänsi minut äkkiä toisin päin, veti housut jalasta alas ja rupesi survomaan kaluaan takaapäin sisääni. Huusin että mistä tiesit että mä haluan sun tattias just takaapäin. Mies piteli isoista nänneistäni kiinni sillä hän ehti pujottaa kätensä takin alta rinnoilleni, nipisti isoja kovia nännejäni ja jyysti raivolla mielettömän märkää pilluani takaapäin. Mies huusi että olet ihan sikamaisen rivo nainen semmoinen joka saa miehen ihan raivohimoon, olet helvetin himotar.

Kohta tunsin nykäyksen ja tunsin kuinka lasti lähti liikkumaan, samalla hetkellä minun orgasmi räjähti melkein yhtäaikaa ja tiukka pilluni puristi laavaa syöksyvää kullia vasten niin että kipeää teki. Nesteet vain purskui ulos kun yhtäaikaiset limat täyttivät ahtaan onkalon. Sitten kulli vaan plopsahti limoineen ulos ihan kuin olisi syntynyt pikku rivous. Mies sanoi että, hei, hän on Arto tämän kylän pastori ja nyt tuli tehtyä luonnonhelmassa jumalan parhaimpia tekoja. Nuolin pastorin kullin vielä puhtaaksi ja sanoin että olipa ihana tapaaminen ja minä taidan tarvita tulevaisuudessa muutenkin pastoria.

Selitin pastorille että olen tehnyt syntiä ja olen houkutellut useat miehet syntiin mukaan. Kerroin että minulla on ystävä tuossa lähellä jolla on samantyyppinen ongelma. Kerroin Erkistä ja siitä mitä kauheutta hän on tehnyt ja hän todella pelkää ettei tilit ole jumalan kanssa selvät. Arto kuunteli tarkasti ja puhui rauhallisella äänellä, hän sanoi että jos Erkki tahtoo, voimme mennä sinne purkamaan tätä asiaa, jutella asioista. Pillu turvoksissa ja litisten ajattelin että haluan mä ehkä muutakin kuin jutella. Mieleeni muistui taas yksi vanha juttu lapsuudestani.

Meidän suvussa oltiin kovin uskovaisia siis tarkoitan äidin puolen sukua. Sukulaisteni taloissa pidettiin kinkereitä vuoronperään mutta yleensä meillä mummolassa ja sit jossain minun tädin luona. Kinkereillä laulettiin virsiä ja juotiin kahvia ja luettiin raamattua. Minä en sitä eikä muutkaan suvun lapset niitä kinkereitä jaksaneet ja silloin meillä oli aikaa tehdä omia puuhia. Eikä meidän penskojen perään muutenkaan kyselty, maalla sai mennä miten mieli teki , sitä tultiin syömään ja nukkumaan kun joudettiin. Erään kerran tämmöisenä kinkeripäivänä olin seikkaillut jo melko pitkälle kuten minulla oli tapana. Lähteä vaeltelemaan tienviertä tai metsää pitkin kylän muihin osiin. Erään kerran näin auton pysäköineen hiekkaisen tien varteen ja auto näytti tutulta, se oli sellainen musta Volvo, pitkäperäinen, niitä vanhanaikaisia enkä kyllä todella muista mitä mallia. Auton takana oli pariovet ja ne olivat avoinna siinä kun auto oli pysähdyksissä.

Menin sinne auton takaosaan ja siellähän makoili se pappi joka on meidän mummolassa ja tätienkin luona käynyt saarnaamassa. Pappi makasi auton perällä peiton alla, sellainen harmaa viltti oli hänen päällään. Kysyin papilta että mitä pappi siinä makoilee? Pappi säikähti, ihan todella säikähti ja nousi salamana istumaan. Istuin itsekkin siihen auton reunalle, tosin olin siinä selin mutta ehdin kurkistaa taakseni kun näin vilauksen papin kalusta! Järkyttävää, olin siinä istumassa auton reunalla ja näin papin kalun. Tunnistin välittömästi sen himotuksen aallon mutta en tehnyt tietenkään mitään, eihän pappi sitä nähnyt mistään ellei sitten huomannut niitä minun kivikovia nännejäni. Hän pyysi minut hieman lähemmäs ja kummallista kyllä miehillä menee ääni kovin käheeksi kun he alkaa pienesti sivelemään nännin nipukoita. Tämäkin pappi hiljaa hieroi olemattomia rintojani, otti sormien väliin nipukat ja pyöritti niitä sormien välissä. Hän huohotti ihan mielettömästi ja kähisi, tuntuuko tytöstä yhtään kivalta kun setä koskee. En muista mitään vastanneeni, menin vain pokkana maate siihen autoon perälle ja levitin jalkojani. Tällä kertaa jaloissani oli housutkin ja pappi rupesi sievästi hivelemään housujen päältä häpykumpuani. Housut kastui ihan oitis, sillä minä sisuskaluissani olin jo tulessa ollut siitä lähtien kun näin vilaukselta papin kalun.

Pappi näytti kaluaan ja hinkkasi häpyäni, hän oli ovelasti siinä siten että tuli hajareisin muka istumaan päälleni, tosin ei siten että omalla painollaan vaan siten että kalu ja karvaiset pallit tuli kasvoilleni. Sitä en ollut vielä koskaan kokenut ja olin hieman äimänä että mitä nyt tapahtuu. Pappi ujutti pallejani leukaani ja suutani vasten. Sitten hän meni enemmän kontalleen ja rupesi ujuttamaan kikkeliään suuhuni. Olin ihan tukehtumaisillani välillä siinä enkä oikein tiennyt mitä minun piti tehdä, en tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin annoin kullin vispoa suussani. Meinasin tukehtua monta kertaa mutta pappi painoi kaluaan entistä syvemmälle ja kohta hän roiskautti mielettömän määrän maitoa suuhuni, spermaa tuli valtavat määrät ja yskin ja pärskin spermaa niin että se roiskui myös papin päälle. Koko naamani oli sperman peitossa ja olin ihan shokissa asiasta. Unohdin oman himoni siinä ällistyksessä, en nimittäin ollut ikinä tajunnutkaan maistaa kalua tai saada spermaa eli maitoa suuhuni! Se oli jotain aivan uutta ja sen jälkeen minusta tulikin jokapaikassa oikea kullinlutkuttaja, olen edelleen sellainen että lutkutan kyrpiä minkä ehdin ja vaikka se olisi pillussani uitettu , otan kullin mielelläni suuhun. Ainoastaan huonosti laukeavien miesten kanssa jouduin joskus punnitsemaan haluanko spermat naamalleni vai pilluuni. Mutta siihenkin sittemmin löysin ratkaisun, sitä nimittäin voi saada yhtä aikaa molempiin päihin.

Havahduin taas todellisuuteen kun pastori Arto kysyi että onko kaikki hyvin? Katsoin häneen ja sanoin että on enemmänkin kuin hyvin mutta mennäämpäs nyt visiitille Erkin luokse, jokohan vieras on lähtenyt, minulla on paljon kerrottavaa ja haluan päästä synneistäni kokonaan pois ja uskon että niin tahtoo Erkki pappakin.

Tarina jatkuu jos vielä haluatte lukea…

2 kommenttia viestissä: “Synninpäästö III”

 1. hessu says:

  Sinä kirjoitat todella kiihoittavia ja nautinnollisia tarinoita -sinun aivosoluissasi kiertää mainioita tunneviritelmiä.
  Kiitos!

 2. Himon valtiatar says:

  sori , tuli taas kirjoitusvirhe, itseasiassa kiihotuin muisteloista niin paljon että en edes muistanut postanneni tätä tänne. Siellä lukee pallejani , jokainen varmaan ymmärtää virheen.

  Itseasiassa huomasin nyt ettei kannata heti välittömästi postata. Mä nimittäin parantelin tätä osiota täällä mut tämä on nyt tänne lähetettynä.

  Seuraavassa jaksossa alkaa oikeasti ne tositoimet ja nämä on olleet himean valaistusta siihen minkälainen penikka olin.

  Lupaan huolellisuutta peliin..

Kommentoi

top