search
top

Pauliina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.34 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kommentoida saa ja pitää. Tarina julkaistu aikaisemminkin mutta kiltimmässä muodossa

Firma piti mukavat pikkujoulut, josta sitten päädyin paikalliseen yökerhontapaiseen baariin. Baarilla on tietynlainen maine lihatiskinä. No siinäpä se syy kyseiseen paikkaan menemiseen olikin. Pillua teki mieli. Pikkujoulun takia olin vähän turhan myöhään liikkeellä. Kello oli jo yli kahden ennenkuin pääsin baariin sisälle. Suoraan tiskille, tuoppi käteen ja tanssilattian viereen tutkimaan tarjontaa. Tilanne näytti jo lähes toivottamalta kun silmiini osui pullea eikä muutenkaan mitenkään hyvän näköinen nainen. Nainen hytkyi (kai se luuli tanssivansa) yksikseen tanssilattian nurkassa.

Pillun puute oli sen verran kova ja kello kertoi omaa karua kieltään, joten valinta oli pullukan ja oman nyrkin välillä. Tavoittelin katse kontaktia pullukkaan ja lopulta naikkonen minut huomasikin. Leikin hetken välinpitämätöntä. Sen verran usein pullukka minua vilkuili, ettei aikomukset jääneet epäselviksi. Ryypiskelin kaljaani rauhassa ja välillä vilkaisin naista silmiin. Hetken kuluttua nainen ikäänkuin vahingossa siirtyi tanssilattian sille reunalle missä seisoskelin. Nainen vilkuili minua ja aina välillä kääntyi ja yritti keikuttaa persettään. Tuhti perse ylitiukoissa ohuissa housuissa. Ei varsinaisesti mitään silmän ruokaa mutta viesti kuitenkin tuli perille. Ryyppäsin viimeiset tuopistani ja siirryin naisen viereen. Tarjosin kättä ja esittelin itseni. Nainen vastasi nimekseen Pauliina.

Yritimme pitää keskustelua yllä huutamalla musiikin yli samalla kun Pauliina lievästi sanoen tyrkytti itseään. Pauliina hilautui minuun kiinni ja hinkkasi haaroväliään jalkaani vasten. Välillä Pauliina kääntyi ja hieroi pulleaa persettään etumustani vasten. Vaikka Pauliina ei mikään unelma nainen ollutkaan niin humalani, paha pillun puute ja etumustani hierova perse saivat aikaan väksinkin reaktion kalussani. Seisova kaluni ei jäänyt Pauliinalta huomaamatta. Pauliina kääntyi ympäri ja hyökkäsi kaulaani roikkumaan ja tunki kielensä suuhuni. Reagoin vaistonomaiseti ja vastasin ”suudelmaan”. Pauliina käsi hakeutui haaroväliini ja aloitti kaluni puristelun. Hinkkasimme toisiamme, hetken aikaa kun hitaat alkoivat. Tanssimme yhden kappaleen Pauliinan jatkaessa kaluni puristelua.

Kappaleen vaihtuessa sain kootuksi itsenäni sen verran, että ehdotin pois lähtemistä ennenkuin narikkaan iskisi pahin ruuhka. Pauliina katsoi kiimoisaan minua silmiin ja lähti vetämään m inua kädestä kohti narikkaa. Saimme takit melko nopeasti ja autoin herrasmiehenä Pauliinaa takin kanssa. Kävelimme ulos ja lähdimme kohti lähintä taksi tolppaa. Pääsimme melkein suoraan autoon ja Pauliina ilmoitti osoitteen.

Heti kun auto lähti liikkeelle Pauliina kävi taas minuun käsiksi. En kuitenkaan halunnut enää pelkkää pallien puristelua vaan avasin housujeni vetoketjun ja painoin Pauliinan pään haaroihini. Pauliina ei vastustellut vaan imaisi kovan kullini turpeiden huuliensa ja pulleiden poskiensa välilään ja aloitti imemisen. Pauliinan toinen käsi kaivoi kassini esiin ja alkoi puristelemaan niitä. Samaan aikaan Pauliinan pää kulki ylös alas. Välillä Pauliina nosti päätään ja nuoleskeli turpeaa terskani päätä kuin tikkaria. Taksi kuskikin oli tietysti huomannut touhumme ja asetteli taustapeiliä parempaan asentoon. Näytin tummahipiäiselle kuskille peukaloa ja tämä vastasi nostamalla oman peukalonsa. Kuski oli selkeästi pelimiehiä. Kuski nimittäin ajoi selkeästi hitaammin kuin mitä rajoutukset määräsivät. Jätin kuskin katselemaan ja keskityin taas Pauliinaan. Painoin toisella kädelläni Paulinnan päätä ja lisäsin työskentely nopeutta. Samalla aina välillä runttasin päätä reilummin alaspäin ja kova kullini upposi Pauliinan kurkkuun saaden aikaan pienen kakomisen. Toisen käteni siirsin Pauliinan isolle perseelle ja puristelin sitä hetken. Pauliina tuntui tykkäävän, koska pää alkoi liikkumaan entistä kovemmalla tahdilla. Kauaa en malttanut pelkästään puristella persettä vaan siirsin käteni housujen uumasta sisään ja aloin tunkemaan kättäni syvemmälle. Housut olivat tiukat mutta sain käteni niin syvälle, että sormeni ylettyivät Pauliinan ryppy reiälle. En jäänyt aikailemaan vaan työnsin keskisormeni surutta Pauliinan perseeseen samalla kun toisella kädellä painoin Pauliinan päätä syvemmälle ja nostin lantiooni ylöspäin. Pauliinan päästämä ääni oli varsin mielenkiintoinen. Samalla kertaa ynähdys sormen painuessa kuivana perseeseen ja kullin upotessa koko varrenmitalta Pauliinan kurkkuun. Kuski oli juuri sopviasti katsonut peiliinsä ja nosti peukalonsa pystyyn leveän hymyn kera. Jatkoin Pauliinan perseen sormettamista samalla kun kullini upposi Paulinan suuhun yhä uudesta ja uudestaan. Ilmeisesti perseessä oleva sormeni alkoi vaikuttamaan myös Pauliinaan, koska hän joutui aina välillä keskeyttämään suihinoton ja selvästi pidättelemään itseään. Myös itse tunsin lastin liikkeelle lähdön olevan lähellä, joten lisäsin sormeni tahtia ja laittoin keskisormen kaveriksi myös nimettömäni. Tätä Pauliina ei enää kestänyt vaan sai melko äänekkään orgasmin. Taksin ojassa käynti ei ollut kaukana kun kuski katseli enemmän taustapeiliä kuin liikennettä. Vähän aikaa rauhoituttuaan Pauliina otti käden avukseen ja alkoi runkkaamaan kulliani samalla huulet imivät terskaani. Tätä minäkään en enää kestänyt vaan sykkivästä kyrvästä lähti kauan hautunut mälliä kohti Pauliinan kitarisoja. Pauliinalla oli selkeitä vaikeuksia niellä kaikki mutta onnistui kuitenkin hommassa. Pauliina vielä nuoleskeli viimeisiä tippoja kyrväsäni kun taksi kaarsi rivitalon pihaan. Kuski kääntyi kohti takapenkki ja ilmoitti summaksi 43 euroa ja 20 senttiä. Rupesin kaivelemaan lompakkoani ja Pauliina nousi autosta.

– Sietäisit kyllä antaa kyydin ilmaiseksi. Sait kuitenkin aika hyvä shown…
– Teidän takia minulla seisoa koko yö. Ei kivaa. Te maksaa.

Läppäsin 50 eurosen kuskin käteen, nousin autosta ja kiiruhdin Pauliinan perään. Pauliina oli jo avaamassa ovea kun tavoitin hänet. Hyvä kun ovi ehti takanamme kiinni kun Pauliina kävi minuun uudestaan kiinni.

– Mä tahdon sun kovaa kyrpää pilluuni, Pauliina kuiskutti korvaani ja alkoi repimaan takkiani pois päältään.

Revimme toisiltamme vaatteita samalla kun siirryimme kohti makuuhuonetta. Päästyämme sängyn viereen tuuppasin Pauliinan sängylle selälleen ja syöksyin hänen haaroihinsa. Levitin jalat, nostin Pauliinan polvet ylös ja ihailin paljastuvaa näkymää. Ilokseni ja pieneksi yllätykseksi Pauliina oli ajellut pillunsa posliiniksi. Levitetyissä haaroissa näkyivät valmiiksi turpeat pilluhuulet, joiden välissä sisemmät huulet kosteana kiiluivat ja odottivat jotakin kovaa väliinsä, huulien päällä nökötti varsin iso klitoris odottaen edes pientä hipaisua. Laskeuduin alas ja nuolaisin pitkän voimakkaan nuolaisun, joka lähti ryppyreiän takaa. Kieli liukui persereiän ylitse ja jatkoi matkaansa hitaasti pillun ylitse, upoten Pauliinan pyhimpään. Pauliina päästi pitkän syvän huokauksen kielen tavoittessa klitoriksen. Aloitin klitoriksen nuolemisen. Kieleni kulki välillä ylös alas välillä sivuttain klitoriksen yli. Ei kestänyt kauaakaan kun Pauliinan hengityskiihtyi. En halunnut antaa Pauliinalle vielä orgasmia, joten siirryin suutelemaan sisäreisiä. Pauliinan hengitys tasaantui ja siirsin taas kieleno klitorikselle. Herkuttelin ja livoin klittaa edes takaisin. Pauliina otti päästäni kiinni ja lantio nousi vasten kavojani. Minun ei tarvinnut tehdä mitään vaan Pauliina nytkytti lantiotaan kieltäni vasten vaatien orgasmia. Pauliina oli räjähtämispisteessä kun siirsin pääni taas sivuun. Pauliina rukoili ääni käheänä kiihkosta, että antaisin hähelle orgasmin.

 Et vielä saa mitään huora, sanoin tylysti

Työnsin kaksi sormea varovasti Pauliinan läpimärkään vittuun. Liikuttelin sormia varovasti ja aina kun Pauliinan kiihko nousi liikaa pysäytin käteni. Lisäsin Pauliinan vittuun kolmannen ja neljännen sormen. Pauliina alkoi uikuttaa kun kiiman sekaan ilmaantui kipua. Käsittelin märkää vittua, joka työnnöllä rajummin ja rajummin. Runttasin kättäni Pauliinan pilluun tarkoituksena saada käteni peukaloa myöden Pauliinan sisään. Pauliinan ääntely muuttui ulinaksi ja hän yritti työntää itseään karkuun jaloillaan. Pauliinan jaloista puuttui kuitenkin voimaa eikä melkein kokonaan pillussa oleva käteni mitenkään helpottanut Pauliinan pakoyritystä.

 Ei älä, sattuu,
 Itte tätä kerjäsit! Nyt Saat tavaraa, kaikkiiin reikiin niin, että tuntuu

Työnsin kättäni vielä voimakkaammin Pauliinaa kohta ja lopulta käteni upposi peukaloa myöden märkään pilluun. Pysäytin käteni hetkeksi ja annoin Pauliinalla hieman toipumisaikaa. Pauliina nyyhkytti ja keräsi itseään. Pillu alkoi turtumaan käteeni ja aloin hiljalleen taas liikuttelemaan kättäni edes takaisin. Pauliina makasi hampaitaan purren selällään ja yritti levittää jalkojaan mahdollisimman paljon. Hetken työskenneltyäni vedin kättäni hieman ulos pillusta ja lisäsin peukaloni leikkiin mukaan. Aloin painamaan voimalla nyrkkiäni pilluun. Nopeasti Pauliina ymmärsi mitä yritin ja alkoi epätoivoisesti peruuttamaan. Suurimman tehon rimpuilusti vei kuitenkin pilluun työntyvä nyrkkini. Mitä enemmän Pauliina rimpuili sen enemmän pillu venyi ja sattui. Hiljalleen Pauliina kuitenkin peruutti karkuun, kunnes hän lopulta törmäsi sängyn päätyyn. Lisäsin voimaa ja Pauliinan vaikerrus muuttui suorastaan kiljumiseksi, pakoon ei enää päässyt. En tuntenut armoa ja olin päättänyt tunkea nyrkkini kokonaan Pauliinan pilluun. Pauliina vuoroin uikuitti, vuoroin rukoili minua lopettamaan. Lopulta nyrkkini sai revittyä pillua riittävästi ja käteni solahti rannetta myöden pilluun. Pauliinan kasvoilla näkyi helpotus kun pahin paine pillussa helpotti. Pyörittelin kättäni hetken ja aloin keskittymään toisellä kädellä klitorikseen. Annoin aika kovan luunapin suoraan klitorikseen ja Pauliina rääkäisi kivusta. Katsoin Pauliina silmiin, johon oli jo noussut kyynneleitä. Annoin vielä pari luunappia ja aloin vetämään kättäni pois pillusta. Kauhu Pauliinan silmissä kasvoi jälleen kun rystyseni alkoivat venyttämään pillua uudestaan. En juuri aikaillut vaan vedin kättäni hitaasti mutta varmasti ulos. Puristin pillussa olevaa kättäni vielä hieman nyrkkiin, jotta venytys pillussa olisi maksimaalinen. Pauliinaa kiljui ja rukoili minua mutta jatkoin toimitusta rauhassa. Lopulta nykäisin käteni ulos omituisen oloisen äänen saattelemana.

Heti kun käteni tuli ulos pillusta Pauliina veti jalkansa kyykkyasentoon, kääntyi kyljelleen , veti tyynyn naamalleen ja alkoi itkemään.

 Vittu sää oot paska, jätkä.
 Itte sä sitä halusit.
 Painu vittuun siitä
 Justhan mä olin siellä. Nyt on perseen vuoro, naurahdin ja loikkasin Pauliinan päälle.

Pauliina tajusi sanani ja yritti karkuun mutta oli armottoman hidas. Nappasin Pauliinaa jaloista kiinni ja aloin vetämään häntä sängyn reunaa kohti. Paullina kiljui ja yritti potkia mutta ei mahtanut minulle mitään. Sain vedettyä Pauliinan sängyn laidalle, polvet lattialle vartalon jäädessä sängylle. Läimäytin pari kovaa avaria molemmin persposkille. Pauliina kiljaisi molemmista iskuista ja perse alkoi mukavasti punertumaan. Pauliina yritti vielä päästä karkuun. Painoin hänet kuitenkin sänkyä vasten lujemmin ja läimäytin uudestaan perseelle. Levitin isoa persettä ja massiivisten kankkujen välistä paljastui tiukan oloinen ryppyreikä. Pauliinan nyyhkyttäessä, jotakin lopettamisesta työnsin surutta kaksi sormea kuivana Pauliinan perseeseen. Kiljaisusta päätellen sormeni eivät uponneet kovinkaan kivuttomasti. Työntö oli kuitenkin voimakas ja sormeni päätyivät koko mitaltaan perseen syövereihin. Nussin persettä sormillani, jonkin aikaa. Pauliinan äänet vaihtelivat kiljunnasta nyyhkytykseen ja rukoilusta kiroamiseen. Mikään ei kuitenkaan auttanut vaan sormeni upposivat vastustamattomasti uudestaan ja uudestaa Pauliinan anaaliin.
Vedin sormeni pois ja aloin asettelemaan kovaa suonikasta kulliani Pauliinan pepulle. Vedin esinahan taakse ja painoin terskan pään tukevasti ryppyreikää vasten. Pauliina yritti edeleen anella armoa mutta sitä en hänelle suonut vaan aloin painamaan kulliani perseen uumeniin. Paineen kasvaessa Pauliina yritti vielä karkuun mutta ei päässyt. Asettelin kullini uudestaan reiälle ja runttasin voimalla. Pauliina kirkaisi terskani painuessa väksin lämpimään suoleen. En antanut Pauliinalle hengähdys aikaa vaan jatkoin kyrpäni työntämistä yhä syvemmälle Pauliinan anaaliin. Pauliina vikuroi mutta jäi kyrpäni seivästämäksi. Painoin elimeni pohjaan asti ja pysähdyin hetkeksi. Otin kaksin käsin kiinni Pauliinan hiuksista ja vedin päätä taakse ja vein suuni lähellä Pauliinan korvaa.

 Miltä tuntuu saada kyrpää perseeseen, kysyin.

Pauliina ei vastannut mitään. Runttasin lantiotani eteenpäin ja samalla vedin hiuksista. Pauliina irvisti kivusta.

 Miltä tuntuu saada kyrpää perseeseen, kysyin uudestaa.
 Sattuu, Pauliina nyyhkytti vastaukseksi.
 Kumpaa mieluummin nyrkkiä pilluun vai kullia perseeseen, kysyin. Pauliina vaikeni taas.

Siirsin toisen käteni hiuksista Pauliinan pillulle ja aloin tunkemaan kovakouraisesti sormania Pauliina murjottuun vittuun.

 Kumpaa mieluummin nyrkkiä pilluun vai kullia perseeseen?
 Kullia perseeseen, kiljaisi Pauliina kauhistunee
 Toiveenne on lakini, vastasi

Otin taas molemmilla käsillä kiinni Pauliinan hiuksista ja aloitin rajun nussimisen. Kyrpäni liikkui voimalla edes takaisin Pauliinan perseessä. Tehostin työntöjäni vetämällä hiuksista vastaan. Pauliina nyyhkytti kivusta ja lopulta murtui. Pauliina painoi päänsä sänkyyn ja ja itki samalla kun kullini pumppasi uudestaan ja uudestaan Pauliinan perseessä. Aloin tuntea laukeamiseni olevan lähellä . En kuitenkaan halunnut ihan vielä päästää Pauliinaa, joten vedin kullini kokonaan ulos ja annoin persereiän sulkeuta ja runttasin vauhdilla ja kovaa uudestaan pohjaan asti.

 Ei älä, kiljui Pauliina

Lähinnä vain naureskelin ja vedin uudestaan kullini ulos ja keihästin Pauliinan perseen uudestaan. Toistin tempun muutaman kerran ja joka kerta Pauliina kirkui tuskasta. Kyllästyin leikkiin ja aloin taas voimakkaan nussimisen. Laukeamiseni oli jo lähellä ja lisäsin vauhtia. Kullini pumppasi pitkiä, kovia ja nopeita iskuja Pauliinan runneltuun anukseen. Lopulta lastini lähti liikkeelle ja runttasin kyrpäni mahdollisimman syvälle Pauliinan perseeseen. Annoin kullini sykkiä rauhassa spermani syvälle Pauliinaan. Pauliina nyyhkytti kasvot sänkyä vasten kun lopulta vedin vielä melko kovan kaluni ulos. Käänsin Pauliinan päätä ja tungin puolikovan kaluni Pauliinan huulille.

 Ime huora puhtaaksi.

Pauliina piti tiukasti huulensa yhdessä. Annoin voimakkaan avarin Pauliinan poskelle. Kyyneleet nousuivat uudestaan Pauliinan silmiin. Hetken Pauliinan silmissä näkyi uhmaa mutta nostaessani kättäni uuteen läimäytkseen Pauliina avasi suunsa ja alkoi imemään oman perseensä mehuja kullistani. Nautin puhdistuksesta ja Pauliinan turpeista huulista kunnes kaluni löystyi.

Aloin pukemaan vaateita päälleni, Pauliina itkiessä sängyllä sikiö asennossa. Poistuessani ovesta huusin vielä Pauliinalla

 Tätä ei sitten tapahtunut. Tiedän missä asut.

7 kommenttia viestissä: “Pauliina”

 1. mies71 says:

  Fantasiaa… onneksi
  henkilökohtaisesti en pitänyt
  sorry vaan.

 2. Nuorinainen92 says:

  Ite tykkäsin tosi paljon, lisää tällasia. Ja siis, nämähän on oikeastikin vain fantasiaa. Todellisuudessa ei tietenkään pidä ketään vahingoittaa ja raiskaus on aina rikos.
  Mutta fantasioissa ainakin meikäläisellä toimii 😉

 3. Arvaamaton says:

  Mies74: Määrittele normaali. Mikään seksifantasia ei ole täysin normaali. Eikä niiden pidäkään olla, nehän ovat fantasiaa. Mielikuvitusta. Oon kyllä samaa mieltä siitä että oikea tilanne ei todennäköisesti kiihottaisi normaalia ihmistä, mutta näissä tarinoissa ei ole sen enempää oikeita tapahtumia kuin vaikka Harry Potterissa. Antaa ihmisten tykätä mistä tykkää niin kauan kuin ne ovat fantasioita.

  Mitä tulee novelliin… Ei ihan se mun juttu kyllä, mutta ehkä 3/5.

 4. Urkulaattori says:

  Oiskohan näitä mahdollista saada vielä lisää? Aika 5/5 settiä nimittäin.

 5. Mies74 says:

  Samaa mieltä kuin ensimmäinen kirjoittaja. Tällainen ei kiihota normaalia ihmistä, liian väkivaltainen ja raaka. Pieni alistusleikki voi kiihottaa, mutta ei tämmöinen p***a.

 6. mister says:

  Novelli kirjoitettu wordilla ja siinä käytetty viivaa. Tämä halvatun alusta sitten näemmä muutti viivat tuollaiseksi.

 7. Trickster says:

  En suoraan sanottuna lämpene tällaisille raiskaus/väkivalta -novelleille. Novelli oli joka tapauksessa hyvin kirjoitettu, muutaman kappaleen olisit voinut pätkäistä puolivälistä poikki, jotta lukeminen olisi helpottunut.

  Ja mitä dialogiin tulee, niin tuollainen “yläviiva” on aika omituinen ratkaisu, mikä tosin saattaa johtua julkaisualustasta. Omasta mielestäni hipsut toimivat paremmin.

Kommentoi

top