search
top

Tarinani osa 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Päätösosa tarinaani. Kiitokset lukijoille ja ennen kaikkea kommentoijille. Palautetta voi lähettää minulle myös sähköpostiin kiamia96@gmail.com.

Raotan silmiäni, on vielä hämärää, mutta tiedän, että aamu on jo pitkällä. Nostan päätäni tyynystä ja säikähdän kun huomaan Jukan olevan hereillä ja katselevan minua. Hän katsoo minua iloisilla silmillään ja toivottaa hyvää huomenta. Vastaan hänelle hyvää huomenta ja painaudun tiiviimmin hänen syliinsä. Jukka lähestyy minua ja painaa huulensa huuliani vasten. Tällä kertaa hän ei suutele minua vaan enemmänkin leikkisästi suukottelee minua. Yritän kömpelösti vastailla suukotteluun parhaan taitoni mukaan.

Makailemme hetken sängyllä. Katselemme toisiamme silmiin ja keskustelemme eilisen ja yön tapahtumista. Ajatukset vilistävät mielessäni ja saavat massuni taas vellomaan. Jokin kova painaa vatsaani. Vien käteni massulleni tutkiakseni mikä minua painaa. Se on Jukan penis, joka on jälleen kovettunut. Jukka tarttuu kaluunsa ja ohjaa sen jalkojeni väliin, jotta se ei painaisi vatsaani. Puristan penistä reisieni välissä ja jatkamme keskustelua. On ilmiselvää, että molemmat ovat nauttineet suuresti tapahtumista.

Yhteistuumin päätämme mennä pesulle. Niinpä nousemme ylös ja siirrymme pesuhuoneeseen. Jälleen saan kunnian täyttää porealtaan. Käännän hanan auki ja säädän veden lämpötilan. Jätän hanan solisemaan ja täyttämään poreallasta. Solinasta johtuen minua alkaa pissattaa, joten siirryn vessaan pissalle. Pissattuani aloin kuivailemaan pimppiäni ja huomaan sen olevan jälleen herkkä ja kostea. Nautin tunteesta ja sipaisen vielä sormellani häpyhuulia ja klitorista ennen kuin vedän vessan ja siirryn takaisin kylpyhuoneeseen.

Poreallas on täynnä, joten suljen hanan ja siirrymme Jukan kanssa kylpyyn. Kuuma vesi ja poreet hyväilevät jälleen vartaloani aiheuttaen kylmän väristyksiä. Ihoni nousee kananlihalle ja nännini alkavat taas nöpöttää. Jukka kaappaa minut syliinsä ja istahdan hänen syliinsä. Jukan penis on jälleen kovana ja tunnen sen jalkojeni välissä. Se painaa klitoristani ja saa minut vinkaisemaan nautinnosta. Kourinta massuni pohjassa voimistuu jälleen ja pimppini alkaa kostua entisestään.

Jukka suukottelee niskaani ja pitää minua sylissään nostellen varovasti ylös ja alas. Hänen peniksensä hieroo häpyhuuliani ja klitorista tuntuen todella hyvältä. Huokailen hiljaa ja ummistan silmäni nauttien tilanteesta, Jukasta ja kylvystä. Veden virtaus ja kalun hierova liike saavat kummia, uusia tuntemuksia aikaan pimpissäni ja tunnen kuinka sitä alkaa kuumottamaan. Emättimeni sykähtelee innokkaana kuin odottaen jotain.

Hetken kuluttua Jukka nostaa minut sylistään ja ehdottaa peseytymistä. Pesemme toisemme hellästi joka puolelta enkä voi olla huokailematta Jukan siirtyessä pesemään pieniä rintojani ja nöpöttäviä nännejäni. Ynisen kuin transsissa taitavien sormien pyöriessä saippuaisilla rinnoillani. Samalla saippuoin Jukan karvaisia pakaroita ja kaikkea mihin käteni yltävät. Huuhtelemme saippuat pois ja nousemme ylös kylvystä. Jukka kuivaa minut huolella ja pyytää seisomaan paikoillaan ja odottamaan, että hän kuivaa itsensä. Kun Jukka on saanut kuivattua itsensä ja hän kaappaa minut syliinsä ja kantaa minua kohti makuuhuonetta. Kikatan hervottomasti koko matkan kunnes Jukka laskee minut sängylle.

Jukka tulee viereeni ja katsoo minua jälleen vakavasti. Hän silittelee kosteita hiuksiani ja suukottelee huuliani. Sitten hän avaa suunsa aloittaa: ”tiedäthän sä Kia, että mä tykkään susta tosi paljon”. Nyökkään Jukalle sillä minusta tuntuu, että hän tykkää minusta todella paljon. Sitten hän kysyy tykkäänkö minä hänestä. Minua alkaa naurattaa, mutta Jukan katsoessa minua vakavana vastaan hänelle, että tietysti minä tykkään. ”No hyvä”, Jukka vastaa ja jatkaa ”tiesitkö sitä, että kun tyttö ja poika tykkäävät toisistaan todella paljon niin silloin poika laittaa kikkelinsä tytön pimpsaan ja molemmat nauttii siitä. Sitä kutsutaan rakasteluksi”. Olinhan minä sellaisesta kuullut, mutta nyt minua alkoi pelottamaan. Näytin varmaan kauhistuneelta sillä Jukka jatkoi, ettei meidän ole pakko tehdä sitä jos en tykkäisi Jukasta.

Olin kauhean ristiriidan vallassa. Minua pelotti, mutta toisaalta tykkäsin Jukasta todella paljon ja Jukka minusta, joten silloin Jukan piti laittaa kikkeli pimpsaani. Pyörittelin ajatusta mielessäni Jukan hyväillessä hiuksiani ja niskaani. Hän kurottui myös suutelemaan minua, huuliani ja kaulaani. Hänen kätensä siirtyi hyväilemään herkkää nänniäni ja inahtelin hiljaa hänen käsittelyssään. Jukka kuiskutti korvaani ja lupasi olla todella varovainen ja voitaisiin lopettaa koska vaan jos se ei tuntuisikaan hyvältä. Hiljalleen pelkoni kaikkosi enkä epäröinyt rakastelua. Muistan vain sanoneeni arasti ”mitä mun pitää tehdä?”

Jukka kehotti minua käymään selälleen ja rentoutumaan. Asetuin selin makuulle ja samalla Jukka siirtyi päälleni jalkojeni väliin. Hellät suudelmat, kauniit sanat ja vartaloni hyväily saivat jälleen emättimeni sykähtämään, massuni vellomaan ja tunsin kuinka kosteus levisi jalkoväliini. Jukka kehotti minua sulkemaan silmäni ja jatkoi vartaloni suukottelua. Hän suukotteli minua joka puolelle, kaulalle, rinnoille. Hän imeskeli varovasti nännejäni, otti aina toisen vuorollaan huultensa väliin ja pyöritteli niitä hellästi huulien välissä. Sain kuin pieniä sähköiskuja, jotka suuntautuivat nänneistäni kohti jalkoväliäni lisäten kosteutta pimpsassani.

Hiljalleen Jukka siirtyi alemmaksi. Hän suukotteli vatsaani ja hyväili samalla käsillään kylkiäni ja peppuani. Pidin silmiäni kiinni ja voihkin hiljaa. Tuntui kuin olisin taivaassa. Nautin joka solullani. Säpsähdin kun tunsin ensimmäisen suudelman pimpsassani. Jukka oli jälleen siirtynyt alemmaksi ja suukotteli pieniä häpyhuuliani. Hän käski minua rentoutumaan. Samalla tunsin jotain pimppini aukolla. Se pyrki sisääni. Jukka työnsi sormeaan emättimeeni. Aukko venyi sormen työntyessä syvemmälle. En oikein osaa sanoa tuntuiko se hyvältä vai pahalta, mutta Jukan huulten tavoittaessa klitorikseni tiesin miltä se tuntui. Se tuntui taivaalliselta. Hitaasti Jukka työnsi sormeaan syvemmälle pimppaani ja tunsin kuinka emättimeni sykähteli sormen ympärillä. Sormi liikehti sisälläni edestakaisin, hangaten emättimeni seinämiä ja lähettäen miljoonia hyvänolon viestejä päähäni ja kaikkialle kehooni. Lantioni liikkui kuin vaistomaisesti sormea vasten ja Jukan kieli hyväili klitoristani. Ynisin, huohotin, vaikeroin.. En voinut olla täysin tekemättä mitään. Vein käteni nänneilleni ja aloin hyväillä varovasti niitä. Jukan paksu ja karhea sormi tuntui hyvin sisälläni, kuinka se liikkui edestakaisin ja pyöri sisälläni.

Hetken kuluttua Jukka vetäytyi kauemmaksi ja sormi luiskahti pois sisältäni kostean maiskahduksen saattelemana. Avasin silmäni ja jäin raukeana katselemaan Jukkaa. Ihmettelin miksi hän lopetti. Jukka sanoi, että nyt olisi aika tehdä minusta nainen ja viedä neitsyyteni. Pimpsaani alkoi kihelmöidä jännityksestä. Minua ei pelottanut, mutta jännitti kamalasti. Silti nyökkäsin Jukalle reippaasti alistuen hänen tahtoonsa. Jukka vei sormet suuhunsa ja sitten penikselleen. Hän levitti sylkeä sykkivälle kalulle. Jälleen se näytti siltä kuin se räjähtäisi. Se oli tumman punainen, paksu, suonikas ja se kiilteli valossa syljen ansiosta. Jukka käski minua levittämään jalkojani ja rentoutumaan.

Tunsin kuinka hän ohjasi kuuman terskansa vasten pieniä häpyhuuliani. Suljin silmäni ja keskityin rentoutumaan, ihan niin kuin Jukka oli neuvonut. Hän liikutteli kaluaan ylös ja alas hävylläni. Välillä kalu tökkäsi klitorikseeni ja huuliltani purkautui väkisin kimeä vinkaisu. Pimpsani sykähteli ja tunsin sen kostuvan entisestään. Sitten tunsin sen, kalun pää painautuu pimpsani aukkoa vasten ja alkoi hitaasti työntyä sisääni. Jukka huokaili tyytyväisenä ja minä pidätin hengitystäni. Pimppani venyi ja venyi ja siihen alkoi sattua. Pidin silmäni kiinni ja purin hammasta kun Jukka jatkoi kalun työntämistä sisääni. Sitten yhtäkkiä kalu tuntui pysähtyvän johonkin ja Jukkakin lopetti työntämisen. Hän alkoi vetäytymään sisältäni. Avasin silmäni ja katsoin Jukkaa suoraan silmiin. Hän kumartui alemmaksi, suuteli minua huulilleni ja kysyi haluaisinko jatkaa. Päättäväisenä nyökytin jälleen sillä en halunnut lopettaa tähän.

Jukka vetäytyi hieman ylemmäksi, tarttui minua lantiolta kiinni ja alkoi painamaan kaluaan sisääni. Tunsin emättimeni venyvän äärimmilleen. Tällä kertaa se ei sattunut, mutta jälleen tunsin kalun pysähtyvän johonkin. Hetken aikaa Jukka oli paikoillaan eikä tehnyt mitään. Sitten yhtäkkiä hän painoi kalunsa kerralla emättimeeni. Tunsin vihlovaa kipua pimpassani ja kyyneleet kihosivat silmiini. Aloin itkemään. Jukka painautui minua vasten ja suukotteli minua. Hän kuiskutteli korvaani rauhoittavasti ja sanoi, että enää ei sattuisi. Hän vei kätensä meidän väliimme ja alkoi sormellaan hyväillä liukasta ja turvonnutta klitoristani. Hyvänolon tunne levisi tuosta napukasta kaikkialle kehooni ja vihlova kipu sisälläni alkoi hellittämään.

Varovasti Jukka alkoi liikutella kaluaan pimpassani ja se alkoi tuntua hyvältä. Tahtomattani emättimeni sykki kalun ympärillä ja huuliltani purkautui pieniä huokauksia. Jukka huohotti voimakkaasti ja liikutteli suurta penistä pimpissäni. Koko ajan hän nopeutti tahtia ja hänen huohotuksensa voimistui. Lantioni nytkähteli kalua vasten ja tunsin kalun tökkivän jotain sisälläni kun se meni oikein syvälle. Se aiheutti välillä kipua. Pyysin Jukkaa varomaan, jolloin hän pyysi anteeksi ja hidasti tahtia. Tuon jälkeen ei mennyt enää kauaa kun Jukka jälleen nopeutti tahtia ja huohotti aiempaa raskaammin. Lopulta hän työnsi peniksen syvälle pimpsaani, syvemmälle kuin aiemmin. Tunsin viiltävää kipua vatsassani samalla kun tunsin Jukan peniksen alkavan sykkimään sisälläni. Se sykki todella rajusti ja tunsin kun jotain suihkusi sisälle. Jukka karjui todella pelottavasti ja kipu sai minut jälleen itkemään. Nopeasti Jukka vetäytyi sisältäni ja sieppasi minut syliinsä. Makasimme sylikkäin sängyllä ja minä nyyhkytin hiljaa itkuani nieleskellen. Tällä kertaa Jukka ei puhunut mitään. Hän vain piti minua sylissään ja vähitellen hänen hengityksensä rauhoittui.

En ole varma nukahdinko siihen, mutta ainakin säpsähdin kun tunsin, että pimpsastani alkoi valua jotain reisilleni. Vein käteni jalkojeni väliin ja tunnustelin pimpsaani. Se oli todella kostea ja liukas. Katselin limaista kättäni. Tajusin, että Jukan kikkelistä oli tullut taas sitä valkeaa nestettä pimppiini, mutta kädessäni oli muutakin. Siinä oli hieman verta. Säikähdin sitä ja kysyin Jukalta onko se vaarallista. Jukka katseli kättäni ja sanoi, että se on ensimmäisellä kerralla aivan normaalia ja se liittyy siihen kipuun, jota tunsin. Olin tyytyväinen Jukan vastaukseen ja ajattelin sen olevan normaalia. Vähitellen kipu vatsassanikin hellitti. Jukka nosti minut syliinsä ja kantoi kylpyhuoneessa. Siellä hän pesi huolella lämpimällä vedellä aluksi pimppini ja lopuksi koko vartaloni, joka oli sotkeutunut siihen valkeaan nesteeseen, jota kuulemma spermaksi kutsutaan.

Päivä sujui vaitonaisissa merkeissä. Jukka ei oikein sanonut sanaakaan. Söimme ja kävimme kävelyllä. Illalla keskustelimme pitkään kotiin lähdöstä. En olisi halunnut lähteä, mutta Jukka sanoi, että minun olisi mentävä kotiini. Aamulla Jukka sitten vei minut juna-asemalle ja osti matkalipun kotipaikkakunnalleni. Hän saattoi minut junaan ja kertoi, että olisi mielellään viettänyt kanssani enemmänkin aikaa, mutta minun olisi mentävä kotiin sillä äitini olisi varmaan todella huolissaan. Katselin junan ikkunasta vilkuttavaa Jukkaa, joka loittoni loittonemistaan junan puksuttaessa kohti kotiani. Koko matkan mielessäni pyöri kuluneen viikon tapahtumat. Vieläkään en ollut aivan varma mitä oli tapahtunut eikä sen väliäkään. Minulla oli ollut hyvä olla koko viikon ja tunsin oloni tärkeäksi, ainakin Jukalle. Eväitä etsiessä löysin repustani paperilapun, johon oli kirjoitettu ”Tulethan pian takaisin. Rakkaudella Jukka” ja siihen oli liitetty 100€:n seteli.

Niin päättyi lopulta ensimmäisen karkumatkani. Äiti oli ollut todella huolissaan ja tullessani kotiin huoli purkautui vihaksi. Sain kuukauden kotiarestia ja minut käskettiin heti huoneeseeni. En suostunut kertomaan äidilleni enkä poliisille missä olin viikon viettänyt. Minulla oli salaisuus ja mielessäni pyöri vain uusi karkumatka suureen maailmaan… mutta siitä lisää joskus toiste.

8 kommenttia viestissä: “Tarinani osa 5”

 1. /b/ says:

  “Trolli on internet-slangisana, jolla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, jonka ensisijainen tarkoitus on ärsyttää ihmisiä, aiheuttaa ristiriitoja, turhien viestien kirjoittamista ja saada vastaukseksi fleimejä tai ennalta-arvattavia viestejä taikka peittää kirjoittajan puutteet käsiteltävänä olevan asian tuntemuksessa. Samaa tarkoittava suomenkielisillä palstoilla syntynyt sana on provo, sanasta provokaatio.”

  Ergo: Kagi on trolli.

  Ja itse tarinasta: Oli hyvin kirjotettu, ehkä hieman hitaasti edetty mutta varmasti. Mutta en osaa sanoa kyllä että onko totta vai ei, mutta jos on niin erittäin rohkeaa kertoa siitä näin yksityiskohtaisesti, toivottavasti oli apua.

 2. Kagi says:

  Pelle, trollina oleminen tai trollaus on slangisanonta nettikiusaamiselle. Nettikiusaaminen sisältää henkilöä, henkilön ominaisuuksia ja suvun tai lähipiirin sanallista kiusaamista, haukkumista ja väheksymistä. Joten ota selvää sanoista ennen kun tulet tänne niitä levittelemään. Ja kaikille muille, se, että esittäisi sähköpostiosoitteensa seksinovellissaan, ei ole automaattinen merkitys “trollaukselle” tai feikkaamiselle, vaan se voi myös olla aika perkeleen iso rohkeuden liike. Kialla oli enemmän munaa kun teillä kaikilla yhteensä (se on muija) kun se laitto tän loistavan tarinan tänne meidän luettavaks. Hävetkää.

  Ja tarinasta… Tää oli erittäin mielenkiintoinen kertomus pienestä tytöstä joka karkasi kotoa. Kia osasi syventyä just oikeisiin kohtiin, kertoa oikeista tunteista oikeaan aikaan. Jukka ittessäänki on mielenkiintoinen sivupäähenkilö, joka on pedariudessaankin nerokas. Arvokas tarina sai arvosensa lopun. Tietenkihän olis voinu syventää tarinaa ja päähenkilöitä dialogilla erotiikkatapahtumien välissä, kuten vaikka mistä Jukka on kotoisin ja miten päätyi Helsinkiin… Tuollaiset pienetkin asiat auttavat lukijaa samaistumaan henkilöihin ja heidän väleihinsä. Tietenkin jos Jukka ei koskaan kertonut ittestään mitään sulle, niin se vähän rikkoisi ideaa jos alkaisi sepittelemään omiaan, mutta sussa olisi potentiaalia ihan virallisenki novellin kirjoittamiseen, ihan oikealle kirjalle. Kannattaa vaan nostaa rima korkealle ja yrittää kaikella millä pystyy. Hieno tarina hienolta ihmiseltä.

  Arvosta itteäs, Kia. Sä ansaitset sen.

 3. vamecum says:

  Tarina oli kokonaisuudessaan hyvää tekstiä. Jotenkin loppua kohti vähän latistui. Huom. tarina. Ei täällä muita olekaan. Ei varmaan kukaan usko, että joku näillä palstoilla tarjoaisi muuta kuin tarinoita. Ei tarvitsekaan, kunhan on Hyviä sellaisia.

 4. Katriina says:

  Ensimmäisen osan alussa kirjoittaja sanoo kertovansa miten päätyi miesten leikkikaluksi. Ei tämä viimeinen osa oikein sellaiseen viittaa… Tarina sinänsä on aika hyvä ja kieli erinomaista. Hotmail-osoite tuskin paljastaa ketään trolliksi, vaikka tietenkin harva “tositarinanovelli” on edes siteeksi totta…

 5. geo232 says:

  99% tositarinoiksi väitetyistä novelleista on pelkkää fantasiaa. Mitä enemmän aitoutta yritetään todistella, sitä heppoisempi on totuuspohja.

 6. Talonmies says:

  Tarina hieman hiipui loppua kohti (ensimmäiset kolme oli parhaiten kirjotettu). Tai oikeammin, ikäänkuin loppua kohden sulle ois tullu kiire saada tarina päätökseen. Oikeestaan se ja sama onko tarina totta vai ei. Kiihottava se on 100%:sesti. Toivottavasti on jatkoa luvassa.

 7. Pronssikausi says:

  Samaa mieltä Pellen kanssa.

  Mielestäni sinulla, tarinan kirjoittajalla, on (eroottisen) kirjoittajan taitoja. Vaikka tämän tarinan genre ei ollut mieleeni, luin jokaisen osan loppuun. Epäilin hieman ensimmäisessä osassa tarinan todenperää, mutta toinen osa paljasti huijauksen. Tuli vain mieleen: pelkäätkö, ettei tarinasi pärjäisi vain fiktiivisenä tarinana?

  Minusta se olisi pärjännyt, ehkä jopa paremmin.

 8. Pelle says:

  Sähköposti-osoitteen pistäminen esille viimeistään paljastaa trolliksi.
  Tarina sinänsä aivan ok. Mutta tositarinaksi tästä ei ole vaikka kirjoittaja niin yrittää saada uskomaan.

Kommentoi

top