search
top

Synninpäästö II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Keski ikäinen nainen muistelee lapsuuttaan ja vanha mies kertoo samalla tarinaansa, kertomus miltä tuntuu kun on lapsi ja haluaa seksiä ja miltä tuntuu kun on isä ja nai omaa lastaan.

Makasin siinä Erkin sohvalla spermat rinnalleni kuivuneena. Olin onnesta soikeana sillä sain palata ajassa taaksepäin muistoissani siihen kuinka ihanaa oli kun isä tai setä tai joku muu sukulaismieheni hyväili tai nussi pimppaani. Nyt olin kuitenkin Erkin luona Erkin vuoksi ja katsoin tätä vanhaa miestä. Hänen kalunsa lerppui puolikovana ja hän oli kuin lyöty mies. Kysyin siinä käheänä, mitä sinä teit tyttäresi kanssa? Kerro minulle…Erkki mietti hetken ja sitten hän sanoi että tytär nimeltään Reija oli todella isin tyttö. Poliisina minun piti rentoutua mökilläni ja Reija halusi aina isin mukaan mökille kalastamaan. Reija nukkui mökillä vieressäni ja piti kaulasta kiinni. Homma lähti siitä käyntiin että hän unissaan nytkytti itseään minua vastaan ja voitko Enni kuvitella miten vaikeaa se oli siinä maata isänä kun oma tyttölapsi nytkyttää alapäätään minua vasten. Hän osasi unissaan hakeutua sellaiseen asentoon että jalkani oli Reijan haarojen välissä ja tunsin kuinka pieni pillu hinkkasi jalkaani vasten. Himoni räjähti siitä ja vaikka tiesin sen olevan väärin , minä annoin jalkaani tytölle ja imin hänen pieniä nännin nipukoitaan. Minun oli pakko runkata toisella kädelläni tätä kaluani joka on nyt menettänyt paljon voimiaan mutta oli aikanaan kovin seisovainen. Minä laukesin usein tyttöni pimpan päälle ja hän jatkoi silti uniaan, nuolin spermat pois jotta hänen ei olisi tarvinnut kauhistua sitä mitä hänen päälleen oikein roiskutin valtavissa himoissani. Tunsin mielettömän pahaksi itseni mutta en voinut asialle mitään. Tyttöni kasvoi kasvamistaan ja meidän touhut vain yltyivät.

Silloin muistin kesän kun meidät laitettiin sukulaisperheeseen kesäksi. Olin todella pettynyt asiasta ja syy oli ainoastaan se että himokas pilluni kaipasi jotain isän isoa kalua. Olin tunkenut makkaraa sisuksiini, tein jopa muovailuvahasta kalun mallisen peniksen tekeleen. Työntelin märkään himoiseen pilluuni milloin mitäkin ja unelmoin isäni valtavaa kalua sisääni. Mutta se oli todella hankalaa sillä isä oli yhä enemmän pois kotoaan ja luultavasti vanhempani tekivät silloin jo eroa. En muista tarkkaan että minkä ikäinen olin kun kaikki sekstailut kokonaisuudessaan alkoivat. Olen todella varhain kehittynyt ja minun kuukautiseni alkoivat sinä kesänä siellä maalaistalossa, olin yhdeksän vuotias. Tapahtuma isin kanssa silloin sormella oli paljon paljon aiemmin. Ehkä silloin kun olin kuusi vuotias. En todella ole varma iästä, se on kuitenkin ollut jo paljo ennenkuin menin kouluun.

Nyt minulla oli tissit sellaiset pienet nysät, miten niitä kuvailisi, kuin kimmoisat pienet kumipallot joiden päällä oli isot nännit. Ne nännit kovettuivat hyvin helposti, värisin minä kylmästä tai himosta, nännit nöpötti mekon lävitse irvokkaasti. Näin jälkeepäin aatellen irvokkaasti sillä onhan se melko rivoa kun lapsi on varhaisessa vaiheessa kävelevä liukas himotar. Miehet kiinnitti minuun huomionsa, ehkä he haistoivat sen että olin kiimassa tai näkivätkö nännini vai mikä sen teki, en osaa sanoa. Olin laiheliini mutta soma tyttö, pilluni on aina ollut todella kaunis ja turpoaa kiihkosta niin että se näkyy hyvin selvästi housujen lävitsekin.

Tässä äitini siskon maalaistalossa asuivat iso perhe, kolme poikaa, kaksi tyttöä, maatalon emäntä Riitta ja hänen miehensä Tarmo. Tarmo oli sellainen vänkkärä mies, hiljainen maalaistollake, kiharat mustat hiukset ja mustakarvainen. Hän oli todella puhumaton mutta hykerteli ja naureskeli kovasti. Hän iski silmää minulle ja nuolaisi huuliaan. Hän räpsytti silmiään ja pienesti sipaisi nännejäni. Seurasin Tarmoa aina navettapuuhiin mukaan ja mietin että miksi tuo setä on niin omituisen oloinen minua kohtaan. Hän läpäisi minua takamuksiin tai nipisti pienistä rinnoistani. Kerran hän tunki kätensä haaroväliin ja ynähti oikein kun tunsikin paljaan pimppani mekon alta, olin näet oppinut jo siihen ettei märillä housuilla kannata olla eikä niitä housuja edes ollut niin monia että oisin voinut aina kuivat vaihtaa. Joten kuljin melkein koko ajan mekko päällä paljas pillu siellä tuulettuen.

Navetasta oli pääsy heinälatoon ja heiniä hakemaan tietty menin sitten käskystä kaveriksi. Tarmo tuli perässä, hän sanoi että tuosta kohtaa otetaan heinää ammuille. Menin heinäkasaan ylemmäs, sanoin että en ole koskaan näin ylhäällä käynyt ja haluan nähdä minkälainen paikka tämä oikein on. Tarmo seurasi perässä ja nauroi kovin omituista naurua, hän varmaan näki mekkoni alta paljaan pikkuviivani. Minä kompastuin siinä ja lensin vatsalleni heiniin. Jäin siihen makaamaan sillä minusta siinä oli jotain omituista että setäni tuli ja nauroi se nauru oli sellaista kiherrystä ja sitten naurunsekaista ja käheää huohotusta.

Oi katsoppa Enni mikä minulla täällä , Tarmo oli vetänyt kalun esille ja minä katsoin silmät pyöreänä sitä näkyä. Se oli ihan erinlainen kuin isällä, tämä oli päästään kuin sinipunainen pallo ja varsi oli sinertävän kukertava. Tarmo veteli nahkaa siinä ja sanoi että pikku Ennin nännin nipukat on niin kiihottavat että saisisko vähän nänniä hieroa? Käännyin selälleni ja pistin silmät kiinni enkä sanonut yhtään mitään. Tunsin kipristelyä vatsassani ja märkyys hulvahti pieneen pilluuni. Tunsin miten pimpan huulet turposivat ja nytkytin vaistomaisesti lantiotani. Tarmo näpräili nipukoitani paidan lävitse ja hieroi kalua minun kaulaani vasten. En tiennyt oliko se epämiellyttävää vai mitä se oikein oli, se oli melko hiljaista ja sanatonta niin että asiat vain tapahtui, enkä voinut siitä poiskaan pyrkiä. Tarmo vetikin sitten jalkani levälleen ja hujautti märät housuni pois. Minähän arvasin että olet kiimainen pikkulutka, hän rupesi heti välittömästi hieromaan kaluaan minun pimppaani vasten. Hän ei työntänyt kalua sisälle vaan pitkin pientä vakoani vasten ujutti palloa siihen keskelle ja nytkytti tosi voimalla pilluni päälle. Ei mennyt edes kauan aikaa kun kohta lensi valtava määrä limaista maitoa kipristelevän pilluni päälle. En kuitenkaan ehtinyt siinä sitä samaa jo varmaankin tuhat kertaa koettua orgasmia saada. Tarmo veti kiiltävän iljettävän näköisen pallonsa piiloon ja lähti välittömästi siitä pois takaisin navettahommiin. Minä jäin makaamaan siihen heinien keskelle valtava spermaläjä jalkovälissäni ja se mieletön kiima, se oli ihan kauheata kivistystä koko alapääni ja minun oli pakko keksiä jotain miten saisin räjähdyksen aallon tulemaan. Käännyin vatsalleni ja nytkytin sitä limaista pillua kättäni vasten eikä siinä todella mennyt kauan kun tunsin supistusten tulevan ja pilluni rupesi ruiskimalla lennättämään mehujaan, kuten isä sanoi, orgasmimehuja.

Ravistelin heinät pois ja pujahdin ladosta ulkokautta ulos, juoksi rantasaunalle sillä minun oli pakko pestä itseni. Siihen aikaan ei mitään suihkuja ollut ja jos halusi salaiset paikat puhtaaksi oli mentävä uimaan. Pujahdin saunalle sisään ja jähmetyin siihen ovelle, serkkuni Taneli oli saunakamarissa ja hänellä oli elimensä kädessään. Hän punastui ja veti jonkun lehden äkkiä kalunsa peitoksi. Minä muistan tämän todella elävästi kun olin juossut ladosta pillu täynnä spermaa ja käteni haisi myös kuin mikä spermalle ja omille nesteilleni. Siinä yhtä äkkiä katsottiin toisia silmiin ja hävettiin ihan mielettömästi. Taneli on minua muutaman vuoden vanhempi ja silloin hän taisi olla jotain 15 hujakoilla. Pistin sitten äkkiä oven kiinni ja juoksin laiturin päähän, riisuin kyllä todella nopeasti vaatteeni ja pulahdin uimaan. Siinä sitten rauhoituin vähän aikaa ja pääsin niin sanotusti tasapainoon. Pulikoin hetken ja lähdin pikkuhiljaa hippasemaan riihtä päin, se näky että ensin sedän pallomainen elin pimpan päälläni ja heti perään Tanelin runkkaustuokio sai minut ihan mielettömään hurmiomieleen. Kömmin riihen vintille joka oli jo oma salainen Aku Ankan lueskelu paikka, sinne menin ja vedin piilottamani makkarapötköni ja työntelin paksua makkaraa autuaasti pimppani, kalujen kuvat silmissäni fantasioin kuinka minuun upotettaisiin sitä sisuksiini asti. Aina vain unelmoin siitä että isä tunkeutuisi sisääni, himoissani näin vain isäni ison elimen ja haaveilin että se kauhean iso kalu tunkeutuisi sisuksiini. Se oli aina orgasmi ja toiset perään riippuen miten latautunut olin. Yleensä kuvittelin miten isä työntyisi minuun samanlailla kuin äitiini. Inhosin äitiäni, vihasin sitä ihmistä ihan sydämeni pohjasta sillä hän sai olla siinä enkä minä.

Sen kesän aikana annoin Tarmon tahallaan hinkata kalupallolla itseäni, siitä tuli jokapäiväistä hommaani mutta hän ei koskaan jäänyt siihen, hän vain kävi lataamassa nesteensä pillun päälleni sillä irstaalla mulkulla jota en ole koskaan unohtanut. Hän jätti minut aina, ihan joka kerta laukeamispisteeseen, tyydytti vain omat halunsa mutta jälkeenpäin olen sen asian ymmärtänyt siten että hän ei todella kestänyt kauempaa siinä. Mietippä itse miehenä kalua hieromassa himokkaaseen tyttölapseen siis täysin sellaiseen ei niin tosiaan viaton lapsi vaan turvonnut pikkupillu joka oli todella märkä ja nännit nöpötti kivikovina. Mieti miltä miehestä sellainen tuntuu. Minä jäin siihen tilaan sitten yksin hinkkaamaan spermaista vakoani ja saatoin itselleni mielettömät nesteen purkaukset.
Kerran kun jäin siihen, olin edelleen pillu paljaana ja mielettömän kiihottunut ja kuulin heinien kahinaa mutta ajattelin että nyt setä tuleekin takaisin. Leikin että en tiedä mitään vaan pistin silmäni kiinni ja odotin kuinka setä lähestyi. Aukaisin kuitenkin silmäni ja säikähtäin näinkin Tanelin tulevan siihen. Hänellä oli todella kummallinen ilme päällään ja hän sanoi vain että näin mitä teit isän kanssa. Minä olin ihan hiljaa ja ynisin siinä vielä kiihkoissani.
Taneli sanoi että onpa Ennillä tosi sievä pillu, ei sinulla ole karvojakaan ja noin mukavasti esiintyöntyväinen, voi että on ihanan näköinen pikkuinen pillu. Nautin niistä sanoista ja kysyin Tanelilta että tiedätkö sinä tosiaan että tämä on pillu ja mitä muuta nimeä siitä voisi käyttää? Se on minun mielestä kovin märkänä ja vaatii koskettelua ja makkaraa sisäänsä. Taneli sanoi että sitä voi sanoa pienillä tytöillä vain pilluksi mutta sanotaan sitä vituksi myös. Vittu ei kuitenkaan sovi tähän vaan tämä sinun pillu on kaunis sileä pillu. Olen minä nähnyt kuinka isä on nuollut siskolikkojen pientä pillua. Olen myös nähnyt äitini pillun ja se on enemmän vittu, se on tosi karvainen mutta ihana vittu. (Sitä asiaa en jäänyt koskaan paremmin kysymään ja se on vieläkin minulle arvoitus, enkä halua edes miettiä sitä) Taneli jatkoi kuitenkin; olen usein herännyt ja salaa katsellut kun isä suullaan imee Armin ja välillä Teijan pillua, yleensä saunan jälkeen. Armi ja Teija olivat minua noin kymmenen vuotta vanhempia serkkulikkoja ja opiskelivat jo kaupungissa. Olivat usein kyllä maalla kotonaan mutta heitä ei todella paljoa kotona nähnyt. Sitäpaitsi heillä oli jo poikaystävätkin ja Armi oli kihloissakin.

Kysyin Tanelilta että voisitko näyttää miten isä nuolee Armin ja Teijan pillua? Minua ei ole koskaan nuoltu. Taneli sanoi että olethan tosi pieni tyttö mutta ilmeisesti syntyjään lutka joten ei kait se haittaa jos pientä lutkaa vähän nuoleekin. Huh, tunsin itseni tosi arvokkaaksi kun Taneli sanoi minua kuten isäkin : pieni lutka.
Minä olin noussut seisomaan ja seisoin hajareisin siten että alapääni oli Tanelin kasvojen kohdalla. Hän otti pienestä pyllystäni kiinni ja rupesi kielellä nuolemaan pimppani etuosassa olevaa kovaa nystyrää. Se on klitoris, sanoi Taneli, se on tytöillä se paikka mikä tavallaan nousee seisomaan kuten miehillä kalu. Sitä kun kielellä pyörittelee se vaan kovenee ja kohta saat tietää miltä se tuntuu kun kielen työntää sinne sisälle asti. En ollut koskaan tuntenut niin upeaa tunnetta kun se ruma pitkätukkainen ja finninaamainen serkkupoikani työnsi limaista ja todella pitkää kieltään minun pieneen seisovaan pimppiklitorikseeni. Hän imi sitä ja lutkutti, työnsi kielen välillä sisälle, välillä hän nuoli pyllyäni, välillä imi klitoristani ja samalla piti tiukasti pyllystäni kiinni. Olin taivaallisessa ekstaasissa. Vatsaani kipristi jälleen valtava puristusvoima ja tunsin kuinka orgasmimehut lähti suihkuamalla pillustani ja ne lensi suoraan serkkuni naamalle.
Siinä talossa opin sen että talossa nuoltiin ja runkattiin kalua, joka päivä oli jotain, kuulin öisin voihkinaa enkä aina tiennyt että kuka teki ja mitä mutta kaiken aikaa talossa oli päällä sellainen kissa ja hiiri leikki että koska saa houkuteltua talon isännän latoon hivuttaan pillun päälle spermaa tai serkkuani Tanelia nuolemaan pimppaani. Lopulta se meni siihen että Taneli oppi katselemaan sivusta ja kun isänsä lähti, tuli Taneli nuolemaan spermat pois. Mutta en vieläkään saanut kalua sisuksiini, sitä minä haaveilin mutta aina minulle sanottiin ettei voi sillä tulee lapsi jos laittaa kalun sisälle pilluun. Talossa oli myös muita serkkupoikia mutta Taneli oli nuorin. Olin kyllä yrittänyt hiljaa salaisesti viehkoilla myös kiharapäistä Raimoa. En ollut siinä vielä onnistunut, hän yleensä huitaisi minut menemään siitä jos yritin tulla lähelle utelemaan mitä hän milloinkin puuhaili.

Yleensä me Tanelin kanssa leikittiin riihen vintillä, leikkimökissä tai jossain metsässä. Usein menin Tanelin päälle pomppimaan kuten silloin aikanaan isän kalun päälle ja hinkkasin pientä pimppaani kalua vasten. Taneli roiskutti valkoista maitoaan minun päälleni ja nuoli kaiken aina pois, minun ei tarvinnut aina mennä edes pesulle. Joskus yöllä heräsin siihen että Tarmo setäni nuoli alapäätäni ja näin kuinka hän kädellään veti pallokaluaan ja ruiskutti maitoaan pitkin lattiaa. Olin nukkuvinani mutta nautin täysin näistä nuolemissessioista. Niitä oli ihan aina ja opin tosiaan jo pikkutyttönä nuolettamaan pimppaani. Mutta kesä loppui ja oli palattava kaupunkiin, minun pilluni eli omaa elämäänsä ja kohta täytin kymmenen vuotta. Siitä tämä tarina taas jatkuu, kerron miten sitten lopulta sain sitä kalua sisääni ja sen jälkeen olen sitä halunnut aina vaan lisää…

Tunsin kuinka Erkki työnsi valtavan melan ääri kireään pilluuni, hänen vanhat raihnaiset pallit painoi pyllyäni vastaan ja hän nai minua kuin viimeistä päivää, survoi pitkin pituuttaan pitkin ja rajuin työnnöin. Suonet tuntuivat selvästi ja runsas esinahka tuntui pilluni seinämillä, suljin silmäni ja muistin kuinka minua naitiin lapsena, silloin opin sanan nussia ja sitä minä olin alati vailla, nussimista. Erkki, nussi minua, ole kiltti ja nussi minua kunnolla ja vanha mies tärytti kankean kalunsa pohjaa myöten ja mieletön nytkähtely tuntui pillussani kun valtava kalu rupesi purkamaa spermaläjän niin että se tursosi pillun reunamilta ulos. Sitten hän sanoi siinä, kuvittelin että olet pieni tyttöni Reija ja näin kamalan pahasti minä nussin omaa pientä tytärtäni. Sitten hän sanoi ettei koskaan saa sitä anteeksi mutta Reija halusi vain että minä nussin häntä kun sitten siihen lopulta pääsimme. Ensimmäisen kerran nussin tytärtäni saunassa kun hän oli 11 vuotias, hän oli siihen mennessä imenyt ja minä nuollut jo vuosia hänen pientä sievää pilluaan mutta hän halusi että isi nussii ja hän oppi vaatimaan sitä, hän tuli viereeni ja kuiskasi isi, nussi mua. Tämä vanha mies nussi minua kuin omaansa, hän palasi muistoissa taakse kuten minäkin ja nyt me olimme hiljaa, pillu ja kalu ihan turtana, mieli turtana ja onnesta sekaisin. Sanoin Erkille että isi ja isin velikin nussivat minua, ei koskaan väkisin vaan siksi että minä niin halusin.

Mutta tarina jatkuu jos te haluatte kuulla lisää…

7 kommenttia viestissä: “Synninpäästö II”

 1. Nymfo nuoresta saakka says:

  Todella hyvä, wau! Oli suorastaan työ pidätellä loppuun asti 🙂

 2. nimimerkki says:

  kyllä pikkupillu on paras

 3. momo says:

  TODELLAKIN LISÄÄ!!!!!!!

 4. ps.en ole opettaja. Still pretty good? ;)) says:

  Tekstisi sujui oikein mukavasti ja sitä oli mieluisa lukea. Insestihän kuitenkin on jollain tavalla ällöttävä teko, mutta saa kyllä yhden jos toisenkin kiimaiseksi, kun tätä tekstiä lukee. 🙂 Äidinkielen opettajana olisi mieluisaa lukea tämänmoista tekstiä myös lukioni oppilailta. Siinäpä olisikin aihetta seuraavalle tekstille; opettaja ja tiukkapilluinen lukiolaispimu. 😉 Kaikkea hyvää kirjoittajalle!

 5. Jea says:

  Tosi hyvä.

 6. tädädäd says:

  LISÄÄ!!!!!!!!

 7. kirjoittaja says:

  tein virheen kun kirjoitin niistä märistä housuistani, oikeasti niitä housuja ei tuolloin ollut, olen pahoillani. Märkiä housuja kyllä oli usein mutta enimmäkseen ei ja muistini ei hyvin riitä ja kun korjasin tekstiä unohdin korjata juuri tuon kohdan.

Kommentoi

top