search
top

Synninpäästö I

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkokertomus tosielämästä miten nuori tyttö aloittaa seksuaalisuutensa.

Olen nyt tehnyt ison päätöksen ja ryhdyn kertomaan teille pitkää tarinaa elämästäni. Sellaisesta elämästä joka on ollut kuin helvetin tulessa kierimistä ja monenlaista itsesyytöstä ja itsensä vapauttamista. Olen elämässäni kokenut yhtä ja toista mutta aina selviytynyt kunnialla ja pystynyt elämään näyttävästi kunniallista elämää. Mutta minulla on ollut aina toinenkin elämä, se puoli elämästä joka on suuri tabu ja siitä harvoin itseasiassa tuskin koskaan on ääneen puhuttukaan. Olen usein lueskellut tarinoita, ne ovat aina olleet kategoriassa fantasiaa mutta minun elämässäni ne ovat olleet täyttä totta.

Pyydän ettet lue koskaan tätä tarinaa sillä tämä on henkisesti sellaisille ihmisille hyvin järkyttävää jotka ovat pitäneet lapsia viattomina ja puhtaina sieluina. Minä sitä en ole ollut koskaan, sen tiedän että mitään kasvatuksellista kieroutta ei ole tapahtunut, vaan se on minussa itsessäni. Tiedän nyt että meitä minunlaisiani on muitakin. Tulen kertomaan miten tämän tiedon olen saanut. Sekin voi järkyttää ihmisiä, mutta nämä minun kertomukset ovat kuin fantasiaa. Voit todella pitää niitä sellaisinakin sillä tiedän että nämä tulevat kertomukseni saa tajunnan räjähtämään.

Se että päädyin tämän kertomaan, minun täytyy ensin hieman kertoa miten ja miksi. Sitten tulen kertomaan muutaman seikan jotka pohjustavat tälle. Tämä kertomus on pitkä ja tulee useana pienenä palasina kerrottua joten olkoon tämä lukijalle jatkokertomus. Tämä ensimmäinen osioni on johdantoa seuraaviin ja siis äärimmäisen tärkeä osa koko tarinaketjua.

Minä olen kohta keski-iän kynnyksellä oleva nainen ja minulla on omat lapset, osa lapsistani on jo aikuisia ja yksi on vielä pienempi. Omia lapsiani olen hoitanut hyvin ja huolella eikä he tiedä vieläkään äitinsä salaisesta puolesta. Olen pystynyt salaamaan tätä kaksoispuoltani liki 40 vuotta. Olen kuitenkin elänyt viimeiset parikymmentä vuotta melkoisen hukassa. Kaikki tarinani henkilöt ovat oikeasti jo menneet rajan taakse eivätkä he tiedä että kerron tätä tarinaa johon hekin ovat osallistuneet niin mittavasti.

Alkusysäys ja ensimmäinen juttuni mikä on pakko kertoa sillä se aiheutti tämän tarinan kirjoittamiseen ja on siis olennainen. Minä muutin taas jälleen kerran täysin oudolle paikkakunnalle, sitä olen tehnytkin elämässäni melkoisen monta kertaa. Tällä kertaa aion asettua tänne asumaan sillä olen löytänyt tästä pienestä paikkakunnasta vihdoin sellaisen mitä olen jo pitkään kaivannut.

Heti muutettuani tapasin tuossa tiellä vanhan miehen, hän pysähtyi juttelemaan ja olemme pitkin kesää tutustuneet. Hän pyysi minua kahville ja siitä se sitten langanpäät lähti aukeamaan. Tämä vanha mies on iso ja jyhkeä, hän on toiminut ikänsä poliisina, hänellä on edesmennyt hyvä vaimo ja neljä aikuisiässä olevaa lasta. Hänellä on itseasiassa saman ikäinen tytärkin kuin minä olen, melkeen täsmälleen samanikäinen. Minä olen muuttanut tähän tarinaan kaikkien nimet ja nimesin itseni Enniksi. Tämä vanha entinen poliisi on Erkki. Kaikki nimet ovat täysin keksittyjä. Erkin luona kävin kuitenkin usein kahvilla kesän aikana. Autoin häntä myös usein siistimällä paikkoja . Hänen talonsa on todella kaunis ja näkee että perhe on elänyt hyvää ja säntillistä elämää.

Kesällä kuumalla olen usein istunut Erkin terassilla, kuuma ilma saa minut kovin kiimaiseksi, näin se on tehnyt aina. Tosin minä olen kovin himokas ihminen oli kesä tai talvi. Erkki on kertonut monenlaisia asioita poliisin työstään ja olen kuunnellut usein sekä tavallaan rakastunut tähän vanhaan mieheen. Hän on noin 30 vuotta minua vanhempi mutta niin ihana ja alapääni värisee ajatuksestakin. Erkki näki kuinka usein sivelin häpyäni housujen päältäni ja näin kuinka hänellä oli hyvin vaikea olla. Pyysin yhden kerran etttä voisitko hieman auttaa, sillä minä olen todella kypsää ollut jo pitkän aikaa. Minä niin haluaisin että auttaisit minua. Erkki sanoi ettei hän voi tehdä sitä että hänellä on niin iso asia päästä jumalan kanssa sovintoon ja että hän on tehnyt elämässä niin suuren kauheuden ettei hän enää koskaan tule tekemään mitään jotta hän pääsee asiasta rauhaan.

Minä en voinut hyväksyä asiaa mitenkään ja tivasin usein kahvilla käydessä että kerro minulle, kerro hyvä mies minulle mitä oikein on voinut olla niin kamalaa tässä elämässä että ei voi aikuiset ihmiset edes toisistaan pitää huolta ja helpottaa oloa. Näenhän selvästi että Erkilläkin himottaa, eihän hän voi olla huomaamatta sitä kuinka sivelen häpyäni, tosin housujen päältä mutta koska olen eroottinen olemukseltakin se on ihan varma että Erkki on himoissaan minuun.

Otin kerran Erkin kädestä kiinni ja ohjasin hänen kätensä pulleana olevalle hävylleni, sanoin että ole minulle isä, hivuta hiljaa sieltä. Olin sanonut näin ihan vahingossa, säikähdin kuinka Erkki sävähti ja veti kätensä pois. Hän oli todella järkyttynyt ja hyvin vimmoissaan nousi ja kehoitti lähtemään. Olin ylittänyt jonkun rajan ja taikasana oli tuo isä, ihan ilmiselvästi. Hän ajoi minua pois talostaan ja sanoi että älä tule enään tänne sillä tämä meni ihan yli kaiken. Minä rupesin itkemään, aikuinen nainen. Sopertelin siinä hädissäni, olin kuin pieni tyttö joka on kauhuissaan silloin kun hylätään. Takautumani tulivat aidosti mieleen, itkin ja sanoin siinä nikotellen että Erkki älä hylkää minua sillä se kaikki on minun omaa syytäni. Isä ja moni muu on antaneet minulle niin paljon, olen nussinut heidän kanssaan. Koko pienen elämäni olen vain halunnut nussia näiden miesten kanssa ja minä en vaan mahda sille mitään että kaipaan sitä intohimoa niin kovasti. Kaikki ovat kuolleet jo pois ja minä olen jäänyt täysin yksin näiden asioiden kanssa.

Erkki pysähtyi, hän oli ihan omituinen, silmät kostuivat ja hän rupesi itkemään. Hiljalleen valutti kyyneliään, ei kuten pikkulapsi vaan siten että vedet vain valuivat silmistä ja hän lysähti hiljaa tuoliinsa. Hän sanoi siinä että Enni kulta , olen koko elämäni tehnyt niin pahaa asiaa etten koskaan saa sitä miltään jumalalta anteeksi. Tämä oli shokki minulle sillä olen yrittänyt sovitella tekojani ja nyt sinä tulit tänne ja herätät kaiken eloon. Minä Enni kulta olen sellainen isä joka on harrastanut haureutta tyttäreni kanssa hyvin nuoresta likasta alkaen. En tiedä miten se oikein lähti niin käymään mutta minä kaipaan edelleen tytärtäni mutta samalla yritän tehdä tilejä yläkertaan selväksi.

Asetuin makaamaan sohvalle ja pyysin Erkkiä siihen viereen, hän polvistui siihen viereeni. Ohjasin hänen käden taas jalkoväliini ja sanoin että isä teki minulle näin kun tunsin jotain vatsakipua. Kerroin Erkille että katsoin salaa vuosikaudet kun isä ja äiti touhusivat seksiä sängyssään. Me lapset nukuimme samassa huoneessa kerrossängyssä ja minulla oli todella hyvä tirkistellä heidän puuhiaan. Jossain vaiheessa minun alapääni rupesi kipristelemään ja pieni alapääni supisteli ja jouduin kääntymään vatsalleni ja nytkyttämään itseäni omaa kättäni vasten. Jossain vaiheessa silloin pienenä tyttönä kun olin jo hyvin useasti nähnyt isän elimen uppoavan milloin äidin suuhun ja milloin jalkoväliin, huomasin että oikein odotin koska taas pääsen tätä näkyä näkemään. Kerran isä nousi hiljaisesta sängystä ylös , äiti oli jo nukahtanut, hän kuuli ilmeisesti minun ähinän ja tuli siihen viereen katsomaan onko kaikki hyvin.

Isä kysyi että mikä sinulla on kun kuulin voihkinaa? Katsoin isääni puoliksi silmät avoinna ja käteni oli alapäässäni pienessä märässä pillussani että minulla kipristelee täällä alhaalla. Vatsani on kipeä, siihen sattuu kun sitä kouristelee. Isä veti peittoa alaspäin ja huomasi ja katsoi levällään olevia jalkojani ja äärimmäisen turvoksissa olevaa häpyäni. Hän oli ihan hiljaa, aatamin omena vain kulautteli, hänen hengityksensä oli raskasta ja hän sanoi siinä että voi kulta pieni tyttö sinähän olet ihan kiihottuneena täällä sängyssä. Isä koski vatsaani ja kysyi että koskeeko kipeää vatsaan? Minä värähdin ja vaistomaisesti nytkytin lantiotani, se käsi siinä vatsalla tuntui kuumalta ja vartaloni oli ihan tulessa. Isän käsi meni pikkuhiljaa alemmas ja tuli häpykummulleni, sormi kosketti hyvin herkästi ja varovaisesti pientä posliinista pilluani. Siihen aikaan en tiennyt edes että mikä sen alapään nimi oli, mutta koska tiedän nyt niin kerron ne oikeilla nimillä. Pienen pilluni huulet olivat turvoksissa ja märkyyttä valunut pitkin pyllyvakoani. Isä ujutti sormea sileään vakooni, tuli ihan taivaallinen tunne kun isä sormella hyvin hellästi lipsutti alapäätäni. Hän työnsi sormeaan sinne ihan pieneen reikään, ei syvälle vaan ihan siihen etualalle mutta sen verran että vähän sisälle. Hänen hengitys oli todella raskas ja hänen tuoksu, se isän tuoksu oli huumaava. Tunsin elämäni parhaimman hetken siinä kun isän käsi hyväili pientä pilluani ja raskas hengitys tuli lähemmäs kasvojani. Isä sanoi että tämä on jotain aivan ihmeellistä, että pienen tyttöni pillu on näin himoinen ja märkä. Isin on pakko suudella sinun pieniä tisun alkuja. Hän otti pienet nännit suuhun ja voi luoja miten hyvältä se tuntui, nännit olivat ihan kivikovat ja tunsin valtavan paineen alapäässäni, tunsin oikeastaan sen koko ruumiissani ja jännityin kaarelle kun supistus tuli. Se oli järkyttävän tuntuista, tunsin kuinka pimpasta lensi vettä ja säikähdin että pissa tuli sänkyyn. En kuitenkaan jäänyt sitä miettimään vaan värähtelin pienen ruumiini kanssa siinä, pieni pilluni reiän alkupää supisteli isän sormea vasten niin että tuntui kuin minulla olisi joku iso makkara pimpassani.

Samalla kun kerroin tätä tarinaa isästäni Erkille, hän sormetti samettista pilluani, oi Enni sinun pillusi on vieläkin pieni ja tiukka. Todella kiimainen pieni pillu, ihana kun se puristuu sormeani vasten. Voi Enni kulta pieni, näin minäkin tein tytölleni, olen siitä kauhean pahoillani mutta minun pieni tyttöni kerjäsi sitä minulta. Sitten Erkki imi nänniäni, se ei ollut lauta vaan todella mehevä ja pullea tissi jossa on iso nänni, kova kuin mikä. Ja niin on minun klitoriskin kova ja kiimainen.

Kerroin Erkille että viekoittelin isääni, yritin monta kertaa sanoa isälleni että vatsaa kipristää ja alapäässäni on kouristuksia. Isä kuitenkin työnsi minua syrjään eikä suostunut enään pitkään aikaan koskemaankaan minuun. Salaa kuitenkin katselin aina kun isä ja äiti touhusivat ja olin mielettömän kiihottunut kun näin isän elimen työntyvän äidin jalkoväliin. Isän elin oli iso, se oli todella tumma vaikka hän oli vaaleaihoinen mutta hänen kalunsa oli järkyttävän tumman värinen, roikkuvat pallit olivat isot ja ne pitivät ääntä aina kun hän työntyi äitini sisään, kuului valtava pläjähdys ja lotina. Usein katsoin kuinka isä lennätti valkoista maitoa äitini rinnuksille tai kasvoille ja se näky jäi kiusaamaan minua pitkiksi ajoiksi mieleeni. Minä pikkulikka hinkkasin itseäni ja kuvittelin valkoisen maidon lentävän kasvoilleni. Olin oppinut työntämään vaikka mitä esineitä pieneen pilluuni ja makkara oli paras. Minusta oli tullut makkaran syöjä, tosin minä piilotin makkaran patjani alle ja työntelin sitä makkaraa epätoivoisesti pieneen vakooni.

Isäni oli pitkiä aikoja pois ja meidän perhe-elämä oli melkoisen risaista. Olimme useasti sukulaisten luona hoivissa varsinkin kesäajat. Mutta myös muina vuodenaikoina. Tämä kerta, joka on pakko kertoa oli kuitenkin sitä hyvää aikaa vielä kun meillä oli kotielämääkin. Isäni makasi päiväunilla selällään ja minä katselin nukkuvaa isääni ja vaistomaisesti silmäilin isän etumusta. Hänen elimensä oli selvästi koholla ja minun alapäätäni ja vatsaani rupesi kuristamaan oikein todella. Menin siihen nukkuvan isän luokse ja istuin hajareisin hänen housujen päälle, tunsin ison ja kovan kalun pimppani alla. Hinkutin siinä itseäni elintä vasten ja tunsin kuinka se vain koveni ja isoni. Isäni heräsi, säikähti ja yritti työntää minua lattialle. Sanoin kuitenkin isälleni että tämä on kummallisen tuntoista että mikä kummallinen tämä oikein on? Isäni hengitti todella raskaasti ja sanoi että on todella kummallista että pieni tyttöni siinä istuu isän kalun päällä. Se jos mikä, on kummallista.

Vaadin isää näyttämään ”kalun” kun hän itse sitä nimitti kaluksi, minäkin rupesin kutsumaan isän elintä kaluksi. Kalu sojotti kovana ja isona housun vetoketjusta, siis se oli vatsaan päin kiinni ja minä hivutin pienen märät housuni siihen ja hinkkasin itseäni isän kalua vasten. Isä sanoi että tämä on täysin kiellettyä touhua, mutta kun kerran olet noin himokas pieni pillu siihen tullut isiä hinkkaamaan, niin nyt isin sitten täytyy antaa tämän vaan mennä näin. Isä repi pikkuhousuni pois ja veti minut siihen kalun päälle, makasin siinä vatsallani ja isän kalu oli jalkovälissäni siten että pimppani hinkkasi kalun vartta. Hinkkaaminen oli ihan mahdotonta, minä vikisin että kouristus tulee, alapäätäni rupesi supistamaan ja tunsin kuinka minusta pusertui jälleen nestettä ulos. Luulin sitä taas pissaksi mutta isä sanoi ettei se ole pissaa vaan pikkulutukan orgasminesteet vain pusertuu ulos. Sitten kohta tunsin suonikkaan elimen nykimistä ja pyllyvakooni hurahti lämmintä nestettä, isän maitoa ja siinä isä sanoi sitten että siinäpä sinulle Enniseni paljon spermaa, sitä sinä et ole koskaan vielä saanut mutta nyt sinun pikkuinen alapääsi on täynnä spermaa ja näin sain tietää mitä on sperma.

Erkin kalu oli kädessäni , iso , todella iso sillä olihan Erkki itse miehenäkin iso. Hänen kalunsa oli jotenkin eksynyt käteeni ja vetelin sitä suonikasta kalua siinä kädessäni samalla kun kerroin Erkille ensimmäisestä spermalastista minun elämässäni. Erkin suonia täynnä oleva vanhan miehen muna rupesi yhtä äkkiä pumppaamaan valtavaa lastia, hän lennätti lastia rinnoilleni, se oli kuin kuva sieltä lapsuudestani kun näin isän lennättävän valkoista maitoa äitini tisseille. Hieroin tuota nestettä isoille rinnoilleni, olen elämäni aikana tullut tutuksi tämän valkoisen maidon kanssa. Se on minun elämäni eliksiiriä ollut siitä isän lataamisesta lähtien. Sperma on se jota minä olen himoinnut ja metsästänyt läpi elämäni. En voi sietää miehiä jotka eivät laukea koskaan ja sellaiset pikkuruikkiset ruikkaajat saa minulle aikaan sellaisen pettymyksen että olen suorastaan raivona jos miehen elin ei pumppaa sitä limaista ja ihanaa nestettä minuun mihin kolooni tahansa tai minun rinnoilleni tai kasvoilleni.

Erkki sanoi että hänen pieni tyttärensä pikkuinen sileä pillu piti nuolla aina sen spermalastin jälkeen, että hän on enemmän juonut omaa spermaansa kuin kukaan nainen ikinä…

Tarina saa jatkoa jos te niin haluatte. Olen kirjoittajana täysin uusi ja yritän kehitellä kielikuvaani. Tosin jos lähden kuvailemaan täysin yksityiskohtaisesti, en pääse etenemään asiassa ja tämän tarinan tarkoitus on ensin johdatella tositoimiin..

2 kommenttia viestissä: “Synninpäästö I”

  1. Huomasitkos että says:

    Sanoit että mitään kieroutta ei kasvatuksessasi tapahtunut…

    Vanhempasi harrastivat seksiä samassa huoneessa jossa oli pieniä lapsia. Suomen lain mukaan laitonta sillä se aiheuttaa lapsissa seksuaalisia häiriintymiä. Lisäksi isäsi hyväksikäytti sinua… Missä kohtaa EI tapahtunut kasvatuksellista kieroutumista. Muuten hyvä tarina

  2. masa says:

    todella kiihottava tarina kirjoita lisää pian

Kommentoi

top