search
top

Eka kerta sidottuna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

– Onko sua koskaan sidottu? kysyit kun kävelimme keskustasta hänen asuntoaan kohti.

Nielaisin tyhjää – Olit heittänyt fantasiani ilmaan kevyesti kuin puhuisi kahvilaatujen paremmuudesta.

– Eipä ole, sanoin niin tyynesti kuin pystyin. Mutta sitä vois olla kyllä kiva kokeilla.

– Selvä, sovittu! vastasit vihjailevalla äänensävyllä. Mulla on sulle pikku yllätys tiedossa!

– Luuletko, että mut pystyt yllättämään? kysyin provosoiden.

– Sehän nähdään, vastasit.

Onneksi matkaa ei ollut enää paljoa jäljellä, sillä housujeni etumus alkoi pullistella oikein tosissaan. Hississä painauduit lujasti minua vasten ja suutelimme intohimoisesti. Tunsin, kuinka lantiosi hankasi vaivihkaa etumustani vasten.

– MMM, mikäs täällä pullistelee? Taitaa ajatus kiihottaa, kiusoittelit kokeillen etumustani kädelläsi. Yritin ujuttaa kättäni hänen paitasi sisään, mutta hän esti sen.

– Ehei, nyt on mun vuoro tehdä sulle!

Menimme sisään ja ohjasit minut saman tien makuuhuoneen puolelle.

– No niin, nyt otat saman tien ylimääräiset vaatteet pois, kehotit.

Minä tein työtä käskettyä ja riisuuduin, kunnes jäljellä olivat enää tiukat mustat bokserit. Kiersit taakseni ja katsoit näkemääsi.

– Hmm, ei hullumpaa.

Painauduit selkääni vasten ja suutelit kaulaani ja niskaani samalla kun kätesi tekivät kaariaan vatsallani ja rinnallani. Tunsin, kuinka sinun rintasi painautuivat selkääni vasten. Sinun toinen kätesi meni hitaasti alas, vatsan yli boksereiden päälle hieroen kevyesti pullottavaa etumustani. Samalla laitoit toisen kätesi boksereiden sisäpuolelle takaapäin puristaen pakaraani.

– Sullahan seisoo jo ihan kunnolla, kehräsit. Mut otetaan nämäkin pois saman tien, sanoit ja vedit bokserini yhdellä käden liikkeellä alas päästäen kovettuneen kaluni vapauteen.

– No niin, sit tonne sänkyyn, patistit.

Minä tein työtä käskettyä.
Katosit eteiseen, kuulin kuinka hait komerosta jotain ja tulit takaisin kaksi huivia käsissään.

– Nosta kädet ylös, komensit sitoen kummankin käteni ranteesta kiinni sängynpäätyyn. Kuin sattumalta sinun sänkysi oli kuin tehty tähän tarkoitukseen, sen pääty oli tehty vierekkäin kiinnitetyistä metalliputkista. Käteni hän kiinnitti kummallekin puolelle laitimmaisiin putkiin.

– Hmmm, sähän olet siinä kuin tarjottimella, kehräsit. Mitäs me sulle oikein keksittäis?

Istuit sänkyyn vierelleni ja kuljetit sormeasi vain kynnellä koskien rintakehäni ylitse hitaasti ja kiihottavasti. Kyrpäni oli edelleen seisokissa ja nytkähti hieman.

– Tää ainakin taitaa tykätä, sanoit koskettaen kyntensä kärjellä kevyesti kyrpäni herkkää alapintaa. Kyrpäni nytkähti uudelleen.

– Joo, selvästihän se nyökkäsi, naurahdit ja kumarruit antamaan minulle kiihkeän suudelman. Suumme imivät toisiaan, kielemme taistelivat keskenään kiihottavasti, kuin naiden keskenään. Sitten nousit ja meni uudelleen toiseen huoneeseen. Mitä ihmettä nyt, ajattelin ja odotin kuumeisena, kyrpä kovana. Kuulin jotain kahinaa josta en saanut selvää.

Äkkiä tulit takaisin – nyt ylläsi vain mustat sukkanauhat ja sukat. Huh, olit suorastaan tyrmäävän seksikäs, silkkaa tihkuvaa seksiä. Kyrpäni heilahti heti ylöspäin paisuen entistä enemmän katsoessani sinua – vaaleat hiukset otsalle valuen ja siisti, puoliksi ajeltua pillu ja kauniit, kiinteät C-kupin rinnat (kyllä, C:t OVAT ne parhaat!). Lisäksi sinun käsissäsi oli yksi huivi lisää.

– Taidat tykätä? kysyit.

– Taidan, vastasin ääni värähtäen.

Tulit päälleni, istuen hajareisin syliini niin, että kyrpäni jäi hänen taakseen. Otit huivin ja painoit sen silmilleni.

– Nosta päätäsi, komensit ja minä tein työtä käskettyä. Sidoit huivin pääni taakse siten, etten nähnyt enää mitään.

– Just kun tuli niin hyvät näköalat! protestoin.

Et välittänyt vastalauseistani vaan siirryit alemmas siten, että kyrpäni oli nyt lantiosi etupuolella. Kumarruit alemmas ja aloit hivellä nänneilläsi rintakehääni painaen vatsallasi samalla kivikovaa kyrpääni. Tunsin, kuinka kovat nännisi olivat ja tiesin, että tilanne kiihotti sinuakin tosissaan. Samalla siirryit ylemmäs ja aloit suudella herkkää kaulaani. Minä en voinut tehdä muuta kuin ottaa kaiken vastaan. Kätesi liukui vartalollani pitkin rintakehääni nousten äkkiä pois ja tullen aina koskettamaan jotain muuta kohtaa. Tuntoaistini alkoi herkistyä ja pelkkä kosketuksesi ja sen odotus tuntui järkyttävän kiihottavalta! Sitten kätesi pysähtyi nännilleni. Aloit hitaasti puristella sitä etusormesi ja peukalosi välissä. Huh, se tuntui todella kiihottavalta, sattui hieman, mutta kiihotti sitäkin enemmän. Samalla liu’tit kieltäsi kaulaltani alemmas kohti toista nänniäni, imaisit sitä ja näykit kevyesti.

– Aaaauts! huudahdin kiihottuneena.

– Tuntuuko hyvältä? kysyit.

– Arvaa vaan! vastasin

Siirryit ylleni niin, että hänen rintasi osui huulilleni.

– Maista, komensit.

Aloin suudella, nuolla ja imeä rintaasi ja kovettunutta nänniäsi. Puristin sitä melko kovaa huulieni välissä ja värähdit huoahtaen.

– Toista kans, pyysit ja annoit toisen rintasi suulleni. Annoin sille vastaavan käsittelyn, suutelin ja imin nänniä entistäkin innokkaampana. Nam, rintasi olivat todella herkulliset, rakastin niiden suutelemista ja imemistä.

Samassa vedit rintasi pois ja tunsin kuinka kohotit hieman lanteitasi laskeutuen hetimiten takaisin. Ihmettelin miksi niin teit, kunnes tunsin nenässäni tutun tuoksun – kiimasi! Työnsin kieleni ulos ja painoit sormesi sitä vasten. MMMM, sain maistaa sinun ihanaa, kiimaista makuaan – siihen en kyllästy koskaan!

– Maistuuko, kysyit kiusoitellen.

– Lisää! vastasin.

Nostit uudelleen lanteitasi ja tunsin, kuinka sormesi menivät kyrpääni pitkin kiusoitellen suoraan pillullesi. Suuni oli edelleen auki ja nyt annoit kaksi kiimanesteitä tihkuvaa sormeasi nuoltavakseni. Minä imin ja nuolin niitä halusta halkeamaisillani ja huokaillen Sinun naureskellessa kiihottumiselleni. Samalla tunsin kuinka toinen kätesi liukui vatsaani pitkin alas ja tarttui hurjasti pullistelevaan kyrpääni. Nostit lanteitasi ja tunsin, kuinka terskani liukui liukasta vakoasi pitkin.

– Aaaah, huokaisit, haluaisko sekin vähän maistaa?

– Haluais!

– Haluaisko oikeasti? kysyit kiusoitellen vetäen esinahan kauas taakse ja vieden terskan pään jo reiällesi.

– JOO!! parkaisin ja työnsin lantiotani eteenpäin. Tunsin kuinka kyrpäni pää upposi muutaman sentin kuumaan pilluusi, mutta nostitkin lanteitasi ylemmäs niin, ettei enempää päässyt sisään. Sitten laskeuduit hieman alemmas, kuitenkin vain niin, että vain terska meni sinun tiukkaan ja liukkaaseen pilluusi.

– AAAAH, huokaisin.

– Tsot tsot, vielä ei oo sun vuorosi. Vähän vaan maistiaista, sanoit ja harmikseni nousit pois kyrpäni päältä. Nousit sängylle ja nuolaisi kyrpäni herkkää alapintaa alhaalta ylös.

– Sun vuoros tulee vielä.

Sitten tunsin, kuinka tulit ylöspäin tuoden sukilla päällystetyt polvesi molemmin puolin päätäni. Tunsin sinun pillusi kiimaisen hajun nenässäni, se kuumotti aivan suuni edessäni enkä voinut olla nuolaisematta sitä.

– Anna mennä, nuole kunnolla, käskit.

Minä aloitin kielileikkini. Toisaalta halusin kiimaisena nuolla sinua kuin viimeistä päivää, mutta päätin kuitenkin kiusoitella hieman sinuakin, niinpä kieleni leikki vain häpyhuulillasi, nuollen niitä hitaasti vuorotellen ylös ja alas. Pyöritit lantiotasi kieleni tahdissa yrittäen tuoda klitoristasi paremmin sen eteen.

– Kunnolla! Nuole nyt! komensit kiimaisella äänellä.

Päätin jättää kiusaamisen vähemmälle ja imaisin pilluasi kunnolla suuhuni siten, että hänen klitoriksesi osui sopivasti suoraan kieleeni. Aloin nuolla sitä edestakaisin samalla kun imin sinun kiimaisia nesteitään suuhuni. Painauduit tiukemmin suutani vasten ja aloit pyörittää lantiotasi edestakaisin kieleni tahdissa. Minä vastasin liikkeisiisi ja aloin nuolla ja imeä entistäkin kiivaammin, pyöritin päätäni sinun ihanan kiimaista ja kuumaa pilluasi vasten, nuolin ja imin klitoristasi kiihkeämmin ja nopeammin. Tunsin kuinka Sinun lihakset alkoivat jännittyä ja äkkiä laukesit kunnolla suulleni!

– AAAAAAHHHH, vaikeroit. Minä nuolin ja imin, imin ja nuolin, samassa tahdissa kuin sinun lantiosi nytkähteli suutani vasten orgasmin kourissa. Sitten tunsin, kuinka sinun liikkeesi alkoivat hidastua ja lihaksensa hiljaa rentoutua ja painoit kätesi otsalleni työntäen kasvojani poispäin.

– Aaaah, se oli ihanaa, huokaisit. Pitää varmaan sullekin jotain antaa!

Tunsin, kuinka nousit päältäni ja siirryit alaspäin. Liutit kieltäsi rintakehälläni, näykkäsit kevyesti nänniäni ja jatkoit alas. Levitit jalkojani hieman mennen niiden väliin, nostaen kielesi pois iholtani. Tunsin, kuinka Sinun kyntesi liukuivat reiteni sisäpintoja pitkin ylös. Kyrpäni ei ollut laskenut koko aikana, mutta nyt se värähti reilummin odottaessaan malttamattomana mitä tuleman pitäisi. Veit kätesi kyrpäni herkälle alapinnalle ja liikutit sormeasi sitä pitkin alhaalta ylös.

– Voi tätä raukkaa, onko sut jätetty ihan ilman huomiota?

Samalla tartuit kaluni varteen reilummin kiinni ja tunsin, kuinka kielesi liukui terskaani pitkin. Lantioni jäykistyi ja nousi väkisinkin ylöspäin, lähemmäs sinun herkullista suuta. Kuitenkin pidit tiukasti kyrpäni kontrollissa kädelläsi, pyörittäen terskaani herkullisesti kielelläsi.

– Nam, täältähän on tullut touhutippoja enemmänkin, kehräsit.

Samassa vedit esinahkani kokonaan taakse ja painoit huulesi tiukasti kyrvälleni, antaen sen hitaasti liukua suuhusi. Huulesi puristuivat tiukasti terskalleni, meni sen ohi vartta pitkin, puristaen, aina kyrvän juureen saakka.

– Aaaaah, huudahdin nautinnosta kielesi painuessa kyrpäni alapintaa ja terskaa vasten. Vedit suutasi ylöspäin, puristaen edelleen voimakkaasti huulillasi, imien kyrpääni koko suullasi, sitten taas alas, huulillasi, koko suullasi kätesi myötäillessä pääsi liikkeitä. Toisella kädellään tartuit kevyesti palleihini ja hyväilit ja puristelit niitä hellästi mutta määrätietoisesti.

– Haluaisko tää oikein tosissaan? kysyit kiusoitellen hieroen kyrpääni kädelläsi.

– JOO!! vastasin kiimaisena ja enemmän kuin valmiina kaikkeen.

– Hmm, niin mäkin luulen, vastasit ja nousit ylemmäs. Mut otetaan tää ensin pois sulta.

Siirsit liinan pois silmiltäni. Kesti hetken ennen kuin silmäni tottuivat valoon ja tänä aikana olit siirtynyt ylemmäs, ollen nyt hajareisin ylläni. Pidit kädelläsi edelleen kiinni kyrvästäni, nostit lanteitasi ja hieroit terskaani pilluasi vasten.

– Tännekö se haluais?

– Joo, sinne!

– Haluaisko varmasti?

– Joo, mä haluan sun pilluas!

Vedit kyrpäni kuumalle pillullesi, pyöritit sitä hetken reiälläsi ja istuit sitten nautinnollisesti sen päälle, niin että kyrpäni liukui kovaa suoraan pohjaan asti.

– Aaaah, karjahdin ja aloin liikuttaa lantiotani painaen kyrpääni vieläkin syvemmälle. Liikutit pilluasi ihanasti kyrpäni ympärillä, edestakaisin, ylhäältä alas, pyöritit lantiotasi niin, että kyrpäni oli joka puolella sinun sisälläsi. Supistelit hyvin treenattuja lihaksiasi tiukasti kyrpäni ympärillä, ratsastaen villisti ja kovaa, niin että se tuntui paitsi kyrvällä, myös koko lantiollani. Olin kiimassa kuin viimeistä päivää, nussin sinua vastaan niin kovaa ja voimalla kuin pystyin, halusin tulla tuohon ihanaan, tiukkaan, märkään pilluusi, joka lutkutti ja imi lihaksillaan kyrpääni vaatien sitä antamaan kaikkensa. Veit kätesi reisilleni ja painauduit taaksepäin, liikuttaen lantiotasi edelleen ylös alas, voimakkaasti ja entistäkin nopeampaan tahtiin. Tunnen kuinka pillusi alkaa supistella entistäkin voimakkaammin kyrpäni ympärillä, enkä kestä enää. Olin ollut jo niin kiihottuneena niin kauan, että orgasmini lähtee kaukaa ja syvältä selkärangasta asti, räjähtäen sinun ihanan pillusi kiihkeässä käsittelyssä. Karjahdan lantioni laukatessa ja täristessä tahdottomasti orgasmin voimasta. Samalla huomaan kuinka lantiosi alkaa täristä ja hänkin laukeaa kiljahtaen. Orgasmini tuntuu kestävän ikuisesti, spermaa tulee aina vain uusina sykäyksinä pillusi imiessä ja puristellessa omassa orgasmissaan vaativana ja anteliaana. Lopulta tulet makaamaan päälleni hikisenä ja tärisevänä.

– Huh, sepä oli raju! huokaisen tajunnan alkaessa hiljalleen palautua sinun päästäessä käsiäni vapaiksi..

– Mmm, sama täällä! Taisit tykätä?

– En kai ollenkaan, tosi inhottavaa, naurahdin ja suutelin häntä. Tätä täytyy kokeilla toistekin!

– Joo, niin täytyy, ehdottomasti! Mulla on vielä muutama ajatus sun pääsi menoksi..

– Niinkö? Mut niin on mullakin sun varalle! Sun vuoros on muuten seuraavalla kerralla!

Kommentoi

top