search
top

Tarinani osa 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa edellisiin. Tässä osassa koen elämäni ensimmäisen orgasmin.

Illalla sänkyyn päästyäni mietin illan tapahtua. Mielikuvat Jukasta suutelemassa pieniä nöpöttäviä nännejäni, sormistani pyörimässä liukkaalla klitoriksella ja kuinka Jukka puristeli housujensa etumusta… Ja kuinka kaikki päättyi siihen kun Jukan housut kastuivat, hän tuli halaamaan minua ja kuiskasi korvaani ”kiitos”.

Tuo kiitos kaikui kummasti korvissani. En oikein tiennyt mitä oli tapahtunut. Minusta tuntui silti todella hyvältä. Minusta tuntui turvalliselta maata Jukan sylissä lämpimän peiton alla. Kuunnella kuinka hän kuorsasi selkäni takana. Ja kaikkien noiden tapahtumien miettiminen sai pimppini sykähtelemään ja tunsin kuinka se oli edelleen kosteana. Varovasti ujutin käteni jalkoväliini ja painoin etusormeni liukkaiden häpyhuulten väliin. Nukahdin onnellinen hymy kasvoilla Jukan kainaloon.

Aamuyöstä näin ihanaa unta. Unessa ratsastin pienellä ponilla vihreällä niityllä ja satula hieroi satumaisesti klitoristani ja häpyhuuliani. Tunsin kuinka kosteus suorastaan tulvi pimpistäni satulalle. Samassa havahduin hereille. Jukka liikehti takanani. Hän piti kummallista ääntä, ihan kuin olisi rehkinyt kovasti, ähisi. Hänen karhea ja suuri kätensä tuntui lanteillani. Hän puristi minua kevyesti. Jotain liikehti jalkojeni välissä. Vein käteni jalkoväliini ja samassa Jukan liike pysähtyi. Käteni tunnusteli kovaa patukkaa. Se oli paksu ja liukas ja se tuntui jatkuvan pitkälle peppuvakooni. Tunnustelin sen pintaa ja siinä tuntui ohuita, hieman sormeani ohuempia, pehmeämpiä kohtia. En ehtinyt kauaa tunnustella sitä kun Jukka painautui tiukasti minua vasten ja alkoi kuiskia korvaani kuinka hän oli pahoillaan eikä ollut voinut vastustaa kiusausta. En tiennyt yhtään mistä hän puhui.

Kysyin Jukalta mitä hän tarkoitti. Hän alkoi selittää kuinka hänestä oli tuntunut illalla todella hyvältä katsella minua hyväilemässä itseäni. Ja kuinka hän oli nauttinut siitä todella paljon. Kun hän alkoi puhua kikkelistä käännyin ympäri, kasvot Jukkaan päin ja keskeytin hänet. Kerroin tietäväni, että pojilla on pippeli ja tytöillä pimppi. Jukka katsoi minua ja hymähti. Hän alkoi hymyillä ja kertoa siitä kuinka pippeli kovettuu silloin kun poika tykkää tytöstä. Samalla tavalla kuin minun pimppini oli kostunut illalla. Jukka kysyi olinko nähnyt koskaan pippeliä kovana. Enhän minä ollut nähnyt, mutta ilmeisesti olin tuntenut sellaisen kädessäni hetkeä aiemmin.

Jukka katsoi minua silmiin ja kysyi haluaisinko nähdä sellaisen. Hymyilin Jukalle ujosti. Minua jännitti, halusin kovasti nähdä kikkelin, mutta minua ehkä pelottikin hieman. Kädessäni tuntunut patukka oli ollut järkyttävän suuri ja kummallisen tuntuinen. Jukka jatkoi silmiini katsomista ja hetken kuluttua nyökäytin hänelle varovasti. Jukka kääntyi selälleen ja nosti peiton pois päältään paljastaen kohti kattoa sojottavan kikkelin. Hän suuntasi lukulamppua, jotta näkisin hieman paremmin.

Siirryin innokkaana, mutta hieman peläten katselemaan kikkeliä. Se oli todella paksu ja se näytti siltä kuin se räjähtäisi. Se kiilteli valossa ja sen pinnalla näkyi paksuja verisuonia pullistuneina. Pystyin jopa kuvittelemaan kuinka ne sykkivät. Juuressa oli kaksi suurta palloa, joiden pinnassa oli paljon kiharaisia ja tummia karvoja. Samoin kalun ja navan välissä oli paljon tummia karvoja, osa niistä oli harmaita. Kikkeli oli todella pitkä ja se kaarsi hieman vasemmalle. Sen päässä oli iso punainen pallero.

Olin ilmeisesti hieman pelokkaan näköinen sillä Jukka alkoi silitellä hiuksiani ja jutella rauhoittavalla äänellään. Hän kertoi, että miehillä on suurempi pippeli kuin pojilla ja miehillä sitä kutsutaan kaluksi. Kalu, tykkäsin tuosta sanasta. Jotenkin edessäni oleva patukka ei enää vaikuttanutkaan niin pelottavalta. Jukka vei kätensä kalulleen ja alkoi osoitella eri kohtia kalustaan ja kertoa niiden nimiä. Opin hetkessä monta kohtaa nimeltä, pallit ja terska jäivät parhaiten mieleeni. Niin ja esinahka. Jukka kietoi kätensä kalun ympärille ja liikutteli esinahkaa edes takaisin. Sitten hän otti kätensä pois ja kehotti minua koskemaan siihen.

Epäröin ja jännitin todella paljon. Samalla tunsin kuitenkin sen saman kummallisen kipristelyn vatsani pohjassa kuin edellisenä iltana. Pimpsani oli ollut liukas jo herätessäni, mutta nyt se jälleen sykähteli rytmikkäästi ja tuntui kuin häpyhuulteni välistä olisi tulvinut liukasta nestettä reisilleni tahmaten ne. Jukka puheli rauhoittavasti ja silitteli koko ajan hiuksiani. Kalu huojui kutsuvasti ja ikään kuin odotti kosketustani. Varovasti vein käteni kalulle ja kiedoin sormeni limaisen varren ympärille. Pienet sormeni eivät yltäneet läheskään koko varren ympäri kuten Jukan käsi, mutta Jukka sanoi, ettei se haitannut. Jukka kannusti minua runkkaamaan kalua. En oikein ymmärtänyt mitä Jukka tarkoitti, joten hän opasti, että runkkaus tarkoittaa sitä kun kättä liikutellaan edes takaisin kalun ympärillä. Samalla hän kertoi, että kalua voi kutsua myös penikseksi.

Liikautin varovasti kättä ja samassa huomasin, että terskan päähän ilmestyi kirkas tippa. Jukka opasti, että sitä kutsutaan kiimanesteeksi ja sellaista tulee silloin kun mies on todella kiihottunut ja tykkää jostakin tytöstä todella paljon. Tuo kommentti jäi korviini soimaan ja ajattelin, että Jukka tykkäsi minusta todella paljon. Hän kertoi myös, että se maistuu hyvälle. Katsoin Jukkaa kummeksuvasti ja kysyin voiko sitä muka oikeasti maistaa. Ensimmäinen ajatukseni oli, että en varmasti maista sitä, mutta Jukan rauhallinen puhe ja hellä silittely saivat uteliaisuuteni heräämään. Lähestyin varovasti kalua ja katselin kiiltelevää kiimanestetippaa terskan päässä. Haistoin nenässäni kumman, voimakkaan tuoksun. En pystynyt päättelemään oliko se hyvä vai paha haju. Oletin sen olevan normaali kalun tuoksu.

käteni puristi kovaa peniksen vartta ja suuni lähestyi tuota punoittavaa kalun päätä. Pidätin hengitystäni eikä minulla ollut aavistustakaan mitä olin tekemässä. Suljin silmäni, avasin suuni ja työnsin kieleni ulos. Tunsin jotain kosteaa kieleni kärjellä ja samalla Jukka huokaisi syvään. Vetäisin kielen takaisin suuhuni ja makustelin nestettä suussani. Ei se erityisen hyvälle maistunut, mutta jotain makeaa siinä oli. Jukan ote hiuksissani tiukkeni ja hän alkoi puhua, että ottaisin kalun suuhuni.

Säikähdin Jukan puheita ja vetäydyin kauemmaksi. Samassa otteeni peniksestä irtosi, samoin Jukan ote hiuksistani. Jukka kuitenkin alkoi puhua rauhallisella äänellä, että ei kannata pelätä. Hän lupasi, ettei tehtäisi mitään sellaista mitä en haluaisi. Lisäksi hän lupasi opastaa minua koko ajan. Pienen tytön uteliaisuus oli jo hieman kadonnut, mutta Jukan anova katse sai ajatukseni sekaisin. En halunnut tuottaa pettymystä hänelle. ”Kia kulta” oli viimeinen niitti. Aloin taas lähestyä penistä niellen pelkoani. Keskityin vain vellovaan tunteeseen vatsassani. Enää pimpsani ei sykkinyt, mutta vellonta massussani jatkui. Jukka tarttui jälleen hiuksiini ja ohjasi päätäni lähemmäksi penistään.

Hän pyysi minua nuolemaan aluksi kiveksiään. Varovasti nuolin karvaisia palleja samalla kun Jukka ohjaili päätäni. Suussani maistui hiki. Tyytyväisestä ähinästä ja tiukkenevasta otteesta hiuksissani kuitenkin päättelin, että Jukka tykkäsi nuolemisestani ja jatkoin sitä hieman innokkaammin. Jukka ohjasi päätäni ylemmäs ja pyysi nuolemaan kalun vartta. Varovasti aloin nuolemaan vartta, joka ei maistunut lainkaan niin pahalle. Se maistui hieman kirpeämmälle. Tunnistin maun pimppini mauksi. Nuolin hiljaa kalun vartta ja Jukan ähinä lisääntyi koko ajan ja se kävi voimakkaammaksi. Lähestyin peniksen kärkeä ja samassa Jukan suusta purkautui valittava ääni, hänen sormet puristuivat tiukasti hiuksiini, ne suorastaan tukistivat minua. Silmieni edessä kalu nytkähti ja näin kuinka terskan päässä olevasta reiästä alkoi ruiskahdella valkeaa nestettä. Sitä tuli sykäyksittäin ja sitä lenteli Jukan vatsalle, hiuksiini, hieman kasvoilleni ja suuhuni. Säikähdin ja vetäydyin kauemmaksi.

Jukka makasi tyytyväisen näköisenä sängyllä ja huohotti raskaasti. Hän katsoi minua jälleen silmiin ja alkoi puhua rauhoittavasti. Hän oli selvästi pahoillaan siitä, että oli tukistanut minua. Hän otti minut hellästi syliinsä, kietoi kädet alastoman vartaloni suojaksi ja kuiskasi jälleen korvaani hiljaa tuon mystisen kiitoksen. Siinä minä kyhjötin aikuisen miehen sylissä. Olin juuri nuollut penistä ja nähnyt kuinka sen päästä suihkusi valkeaa nestettä. Enkä oikeastaan tiennyt yhtään mitä oli tapahtunut. Jukka silitteli hellästi vartaloani ja se sai jälleen pimpsani sykkimään. Jukka kertoi minulle, että miehen kalusta tulee tuollaista valkeaa nestettä silloin kun on tuntunut aivan taivaallisen hyvältä. Hän sanoi, että tytötkin voivat kokea samankaltaisen tunteen ja että hän halusi hyvittää sen, että oli tukistanut minua. Hän halusi nuolla pimppiäni ja tehdä minulle hyvää.

Jukka silitteli hellästi hiuksiani ja kuiskutteli korvaani. Hän kertoi kuinka hyvältä se tuntuisi jos hänen kielensä kutittelisi pimppiäni. Hihittelen hänen sylissään ja kiinnostukseni heräsi. Pimpsani sykki ja odotti mitä tuleman pitää. Jukka käski minun käydä selälleni ja levittää jalkoja. Kävin selin makuulle ja raotin jalkojani. Jukka meni kontalleen jalkoväliini ja käski sulkea silmäni. Aluksi tunsin kuinka Jukan kädet kietoutuivat reisieni ympärille. Sitten tunsin kuumat huulet, jotka suutelivat pohkeitani, reisiäni, siirtyen koko ajan lähemmäksi pimppaani. Polttavat suudelmat sisäreisilläni saivat emättimeni sykähtämään jälleen ja minusta tuntui, että sisältäni tulvi jälleen kosteutta häpyhuulien väliin. Jukan kädet hieroivat reisiäni ja vatsani alaosaa. Hänen huulensa painoivat suukkoja sisäreisilleni ja pimppini ympärille. Tuo kaikki tuntui niin hyvältä. Pidin koko ajan silmiäni kiinni ja keskityin siihen mitä Jukka teki. Jännitin niin, että välillä hengitykseni salpaantui ja koko pieni vartaloni värisi. Jukka kertoi suutelevansa häpykumpuani ja samassa tunsin kuinka hänen huulensa suutelivat pimppini yläpuolella olevaa aluetta, jossa kasvoi ne muutamat karvat, jotka pimpissäni olivat.

Jukka suukotteli hetken häpykumpuani ja samalla hänen kätensä vaeltelivat selässäni ja pakaroillani. Tunsin hänen kuuman ja tiheän hengityksen pimpilläni. Erityisen hyvin se tuntui kosteissa häpyhuulissani sekä klitoriksessani. Se ei kutittanut, mutta tunne oli samankaltainen. Se tuntui todella hyvältä ja sai pimppini sykähtelemään hengityksen tahdissa. Vähään aikaan ei tapahtunut mitään. Jukkakin pidätti hengitystään. Oli aivan hiljaista. Hiljaisuuden päätti pitkä ja voimakas voihkaisu, joka purkautui huuliltani Jukan painaessa hellän suudelman klitorikselleni. Silmissäni vilkkui tähtiä ja alapääni sykki innokkaana. Karhea kieli tunnusteli klitorista ja häpyhuuliani. Tuntemukset sekoittuivat yhdeksi nautinnoksi enkä enää tiennyt mitä minulle tehtiin. Kaikki tuntui niin hyvältä. Makasin vain sängyllä, nautin ja antauduin Jukalle. Hän piti lupaamansa, piti minua hyvänä ja se tuntui taivaalliselta. Kieli vaelteli pienessä pimpissä ja tutki sen jokaista poimua. Hengitykseni tiheni ja tiheni enkä voinut pidätellä voihkaisuja, jotka karkasivat huuliltani.

Jukka painoi huulensa klitorikselleni, imaisi sen hellästi suuhunsa ja alkoi pyöritellä sitä huultensa välissä. Viimeinen muistikuvani on se kun ikään kuin jokin olisi räjähtänyt sisälläni. Koko vartaloni taipui kaarelle Jukan suuta vasten, emättimeni sykki ja lämmin, raukea tunne levisi vartaloni jokaiseen sopukkaan. Havahduin uudestaan tähän maailmaan kun Jukka tuli vierelleni ja painoi kirpeän suudelman suulleni. Muistan märän huuliparran vasten ihoani vielä ennen kuin nukahdin Jukan hellään syliin.

17 kommenttia viestissä: “Tarinani osa 4”

 1. BT says:

  Tarinana hyvä, mutta niin kuin P.Eräreikäkin sanoi, kukaan pedofilian uhri tuskin tulisi kertomaan tarinaansa tänne seksinovellin muodossa kertoen yksityiskohtaisesti kaikkia panokohtauksia 😂

 2. Jaska says:

  Oho, meni sama kolmesti. No, tuleepahan selväks

 3. Jaska says:

  P.eräreikä, tyhmyys suorastaan paistaa sanoistasi

 4. Jaska says:

  Hei p.eräreikä, tyhmyys suorastaan paistaa sanoistasi

 5. Jaska says:

  Hei p.eräreikä, tyhmyys suorastaan paistaa sanoistasi

 6. tiiuliiu says:

  Olipas surkee homo vittu paska tarina

 7. P.Eräreikä says:

  Ootkohan sä Kagi nyt ihan viisas kaveri?

  Kuka nyt kirjottelis Seksinovellit.comiin tällästä jos olis tositapahtuma 😀

  Loistava tarina kuitenkin…huvittavaa vaan väittää tositarinaksi!

 8. Jmgjm says:

  Lisää

 9. Jimmy says:

  Kyllä vaatii sisua kirjottaa näistä jutuista tänne. Ite ei kyllä edes stondannu tätä juttua lukiessa (älä nyt käsitä väärin, täähän on pelkkää pedofiliaa!) Voimia ja onnea indeed!

 10. jeme says:

  hyvä että saat purettua asiaa edes tämän kautta ja terapeutilla. Itsellä ukkipuoli käytti hyväkseen (silloin 11-13v eli n 2v ajan) ja ennen terapiaan menoa oli pitkään jatkunutta masennusta, viiltelyä ja pari itsemurha yritystä. Nykyään (21v) menee hyvin ja yritän ettei oman tyttären tarvitsisi kokea yhtään mitään samanlaista. Onnea ja voimia toipumiseen <3

 11. kiamia96 says:

  Kiitos Kagi. Oli kiva saada asiallistakin palautetta. Tämä asia on terapeutin kanssa käyty moneen kertaan läpi ja tiesin mitä odottaa. Hyvä palaute ja hyvät arvosanat puhuvat sen puolesta, että olen kyennyt menemään muistoissani riittävän syvälle ja kirjoittamaan ne auki.
  Ja kriittisiä ääniä mitä kommenttien joukossa on niin todettakoon, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen eikä minulla ole tarvetta selitellä valintojani sen enempää.

 12. qwertyfucker says:

  Ahhh…. hyvä etten lauennu näppäimistölle 🙂

 13. Kagi says:

  “laukesin monta kertaa” “kiihotuin”

  Tän novellin on tarkotus auttaa sen kirjoittajaa selvittämään muistojansa ja pääsemään niitten yli. Mua ei kiinnosta onko tämä tositarina tai ei, totuus on sun käsissä, kiamia. Tän ei oo tarkotus palvella teiän seksifantasioita. Enkä mä ala määräilemään mitä te saatte ja mitä ette saa tehdä, mutta jotain rajaa himossakin. Mä oon itekkin käyny terapiassa 2 kertaa viikossa kahen vuoden ajan, mutta mun syyt ei oo mitään verrattuna tähän tarinaan. Ja silti sulla on tarpeeks rohkeutta laittaa tää tänne kaikkien näitten pervojen luettavaks. Kiamia (tai sanotaan vaan Kia) on yks vahvimmista henkilöistä joita mä tiedän. Lapsiväkivaltaa, kotoa karkaaminen, arveluttava auttaja… Ja silti sä tuot tän tarinan tänne ylös. Mä kunnioitan sun kaltaisia ihmisiä, Kia.

  Ja teille pervoille siellä, täällä on muitakin alle 12-vuotiaitten seksinovelleja jossa ei ole kyse kirjoittajan omista traumoista.

 14. Boika96 says:

  Kiitos näistä hienosti kirjotetuista novelleista, kiihottavampia saa hakea! Toivon vain lisää ja pian (:

 15. hkjgbjhbn says:

  mahtava tarina kiihotuin

 16. poika 14v says:

  kiitos laukesin monta kertaa

 17. Joonas says:

  Lisää, pakko saada lisää, kirjoita pian! ;>

Kommentoi

top