search
top

Tarinani osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa kahteen edelliseen. Kahteen ensimmäiseen oli ilmestynyt jo palautettakin. Toivottavasti saan sitä paljon lisää. Pahoittelen pikkutarkkaa kirjoittamistani, mutta mitä tarkemmin käyn muistojani läpi sitä enemmän siitä on minulle apua.

Jukka vetäytyi hieman kauemmaksi ja jäi katsomaan minua syvälle silmiin. Hänen katseensa sai minut rauhoittumaan ja jäin hymyilemään ujosti hänelle. Koko tilanne tuntuu näin jälkeenpäin mietittynä unenomaiselta. En tiedä miksi minua ei pelottanut, enkä tiedä miten tilanteeseen ajauduttiin. Muistan vain, että Jukan seuraava kysymys oli saisiko hän suudella minua. Nyökkäsin ujosti ja samassa Jukka alkoi lähestyä minua. Hän painoi huulensa huuliani vasten. Se tuntui hassulta. En ollut ikinä suudellut kenenkään kanssa. Paitsi äitiä ja isää poskelle, mutta sitä ei lasketa. Jukan huulet olivat pehmeät ja lämpimät. Hän maistui jotenkin oudolta, sisu-pastilleilta.

Suudellessamme Jukan kädet hyväilivät niskaani ja hiuksiani, alkaen pikku hiljaa valumaan alemmaksi, siirtyen hyväilemään paljasta selkääni. Hänen polttavat huulensa suutelivat intohimoisesti kaulaani. Kihelmöinti vatsassani lisääntyi ja tunsin kostuvani koko ajan enemmän ja enemmän. Olen käynyt palattuamme vessassa enkä ollut muistanut laittaa uutta kuukautissidettä. Pikkuhousuni tuntuivat jo nihkeiltä päälläni sillä olin kastellut ne täysin. Jukan siirtyessä alemmaksi hänen suukottelunsa siirtyi rinnoilleni. Se tuntui aivan uskomattoman hyvältä ja värisin mielihyvästä. Hänen huulensa löysivät nännini ja tuntui kuin olisin saanut sähköiskun. Koko pieni kehoni värähti ja pystyin vain nauttimaan kun Jukka jatkoi nännini suukottelua ja pientä imemistä.

Hetkessä olin unohtanut kaikki elämässäni tapahtuneet pahat asiat. En ollut enää vihainen Petrille menetetyistä vuosista. Tiesin voivani kokea kaiken menettämäni tässä ja nyt. Makasin paikoillani täysin jähmettyneenä ja nautin saamastani huomiosta. En osannut tehdä mitään. En ollut ikinä edes haaveillut mistään tällaisesta. En tiennyt mitä minun olisi pitänyt tehdä.

Olin kuin unessa.. Unessa josta voimakas voihkaisuni minut herätti. Voihkaisuni herätti myös Jukan, joka oli imaissut herkkää nänniäni liian lujaa ja hieman satuttanut minua. Hän säikähti ja kietoi minut syliinsä ja alkoi hokea kuinka pahoillaan hän on. Vastasin vain, ettei se mitään. Pyysin häntä jatkamaan sillä se tuntui niin hyvältä. Jukka jatkoi nännieni suukottelua ja pienen vartaloni hyväilyä. Välillä hän vetäytyi kauemmaksi minusta ja vain katseli minua. Sitten hän kehui minua kauniiksi ja suloiseksi, niin viattomaksi.

Jälleen Jukka keskittyi suukottelemaan minua. Hän suukotteli vartaloani joka puolelle. Hänen huulipartansa kutitteli vatsaani ja kylkiäni. Se tuntui hyvältä ja sai aikaan lisää kourintaa vatsassani. Tunsin kuinka jokin sykähteli sisälläni. Pieni emättimeni ilmoitteli olemassaolostaan. Tiedostin sen olemassaolon ensimmäistä kertaa elämässäni. Tunsin kuinka häpyhuulteni välistä tihkui kosteutta pikkuhousuihini samalla kun jokin vatsassani sykki ja myllersi. Välillä huuliparta meinasi kutittaa minua ja aloin hihittämään, mutta silloin Jukka vetäytyi hieman kauemmaksi ja alkoi käsillään hyväillä kutittamaansa kohtaan. Se sai minut rauhoittumaan.

Seuraava muistikuvani on kun Jukka vetäytyi minusta hieman kauemmaksi ja jäi tuijottamaan minua paljon vakavampana kuin tähän saakka. Kysyin häneltä ”mitä nyt?”, johon Jukka alkoi epäröiden vastaamaan.. Hän kysyi haluaisinko riisua housuni. Kaikki siihen mennessä oli tuntunut niin hyvältä, etten epäröinyt juurikaan vaan aloin avaamaan farkkujeni pinkkiä kangasvyötä. Sitten nappi auki, vetoketju alas ja aloin laskemaan housujani alemmaksi paljastaen vaaleanpunaiset perhoskuvioiset lempipikkuhousuni. Jukka auttoi tarttuen farkkujen vyötäröön ja vetäen ne pois jalastani.

Istuin nyt sohvan laidalla pelkät pikkuhousut jalassani ja Jukka oli edessäni lattialla katsellen vartaloani. Hänen silmänsä olivat jotenkin erilaiset. Ne katsoivat minua eri tavalla kuin ennen. Hän halusi minua. Hän katsoi jalkoväliini ja huomasi märän läikän pikkuhousuissani. Hän katseli sitä ja hymähti tyytyväisenä todeten, että olen kostunut. Vedin jalkani yhteen ikään kuin peitellen pimppiäni. Tunsin kuinka puna levisi kasvoilleni ja niitä alkoi kuumottaa. Jukka laski kätensä polvilleni ja alkoi levittää jalkojani. Samalla hän sanoi, että kiihottuminen tällaisessa tilanteessa on ihan normaalia. Hän pyysi minua koskettamaan kosteaa kohtaa. Varovasti vein käteni jalkoväliini ja kosketin kostunutta kohtaa pikkuhousuissani. Tunsin kuinka liukkaus levisi etu- ja keskisormeni päihin, joilla kosketin pimppiäni housujen läpi. Kosketus sai aikaan voimakkaan kouraisun vatsani pohjassa ja tunsin kuinka kosteutta valui lisää pikkuhousuuni. Sama kosketus sai pienen voihkaisun purkautumaan huuliltani ja huomasin hengittäväni kiivaammin ja raskaammin kuin hetkeä aiemmin. Kuin vaistomaisesti sormeni tekivät pientä pyörivää liikettä pikkuhousujen päällä. Samassa muistin Jukan, joka istui lattialla ja katsoi lasittunein silmin touhujani.

Hän pyysi, että riisuisin pikkuhousuni. Minua nolotti ja vastustelin hieman, mutta Jukka puhui niin rauhoittavasti ja kauniisti, että lopulta tartuin pikkuhousujeni vyötäröosaan ja aloin vetämään niitä jalastani. Tällä kertaa Jukka ei auttanut vasta kun pikkuhousut olivat nilkoista. Hän otti pikkuhousuni käteensä ja nuuhkaisi niitä päästäen pitkän huokaisun. Jukka laski pikkuhousut lattialle viereensä ja vei kätensä omien housujen päälle jalkoväliinsä. Hän kehotti minua jatkamaan pimppini koskettelua. Arastellen vein peppuni sohvan laidalle ja levitin jalkojani hieman. Siten, että Jukalle avautui esteetön näkymä pieneen, lähes karvattomaan pimppiini. Minulle oli lyhyen ajan sisällä ilmestynyt monta vaalean ruskeaa kiharaista karvaa pimpsani yläpuolelle. Näin kuinka Jukka paineli kädellään jalkoväliään ja hieman puristeli jotain pullottavaa.

Varoen vein käteni pimpsaani ja aloin silitellä kosteita ja kirkkaan vaaleanpunaisia häpyhuuliani. Voihkin hiljaa samalla kun sormeni etsi herkkiä kohtia jalkojeni välistä. Sormeni seuraili häpyhuulia ja löysi herkän turvonneen kohdan niiden yhtymäkohdasta, klitorikseni. Kurotuin katsomaan sitä sillä se ei ollut koskaan tuntunut siltä ennen. Se ei ollut koskaan ollut niin herkkä, niin iso ja niin kirkkaan punainen. Jukka huohotti hiljaa samalla kun hän puristeli housujaan. Hän käski minua hieromaan sitä kohtaa, jossa sormeni oli. Liukas sormeni alkoi hiljaa pyöriä klitoriksen päällä. Tunne joka siitä levisi vartalooni pakotti selkäni taipumaan kaarelle ja sulkemaan silmäni. Huokailin ja hieroin paisunutta klitorista. Lantioni värisi tahattomasti sormeani vasten ja lämmin tunne levisi joka puolelle vartaloani. En ollut ikinä kuvitellut, että sormeni voisi tuntua niin hyvältä.

Emättimeni sykähteli työntäen lisää liukasta nestettä häpyhuulteni väliin. Jukka ääni oli muuttunut käheämmäksi. Ikään kuin hän olisi juuri herännyt. Hän kehotti minua laittamaan sormen pimpsaani. Epäröin hieman, mutta Jukka vakuutteli, että se tuntuisi todella hyvältä, joten aloin etsimään sormellani aukkoa, joka veisi pimpsaani. Jukka jatkoi jalkovälinsä puristelua ja hänen suustaan kuului välillä kummallisia korahduksia. Sivelin sormellani liukkaita häpyhuulia ja tunnustelin aukon reunoja. Tunne oli sanoinkuvaamaton ja yllytti minua jatkamaan syvemmälle sisääni. Hiljaa sormeni upposi sisälleni, lämpimään, liukkaaseen ja tiukkaan emättimeeni. Paikkaan, jossa ei ikinä ollut ollut mitään. Nyt sinne upposi hiljalleen pienen pieni ja vapise sormeni. Jännitin, mutta samalla jokainen hermosoluni lähetti hyvänolon viestejä pimpsastani. Sormeni ei ollut kovin pitkä, joten hyvin nopeasti se oli niin syvällä kuin se ylsi. Samalla kun aloin liikutella sormeani pimpassani Jukka örähti ja hänen käden liikkeensä pysähtyi. Säikähdin ja nykäisin limaisen sormeni ulos pimpsastani ja jäin katselemaan Jukkaa. Kun hän kurottui minua kohti, huomasin, että hänen housuihinsa oli ilmestynyt märkä läntti. Ihan kuin minun pikkuhousuihin.

Jukka painoi minut hellästi syliinsä ja kuiskasi hiljaa korvaani ”kiitos”.

2 kommenttia viestissä: “Tarinani osa 3”

  1. SunnyBee says:

    no oli kyllä tosi kiihottavaa…alkoi oma nuoruus muistumaan mieleen..miten ekoja kertoja oma emätin heräsi kiimoihin..

  2. kiamia96 says:

    Hyi minua. Kylläpäs olen eilen väsyneenä kirjoitellut mitä sattuun. Kirjoitusvirheitä vaikka kuinka paljon. Pahoitteluni.

Kommentoi

top