search
top

Tarinani osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa edelliseen. Mielelläni lukisin myös kommentteja tarinastani.

Varovasti raotan silmiäni ja yritän hämärässä saada selville missä olen. Tunnen kuinka käsi painaa kylkeäni ja joku kuorsaa takanani. Aluksi hätäännyn hieman, mutta muistan, että olen Jukan luona. Minulla on lämmin, turvallinen ja hyvä olo. Kääriydyn tiiviimmin ympäröivään käteen ja suljen silmäni vaipuen hiljaa takaisin uneen.

Havahdun unestani kun joku astuu huoneeseen. Hetkessä silmäni rävähtävät auki ja tuijotan ovelle päin. Jukka seisoo oven suussa. Hän on noussut aiemmin ylös ja laittanut aamupalaa meille. Nousen ylös ja kävelen hänen perässään keittiöön. Istuudun pöytään ja Jukka kysyy juonko kahvia. Saan aamukahvin ja maailman parhaan aamupalan. Samalla keskustelemme jatkosta. Jukka on hyvin ymmärtäväinen tilanteeni suhteen, mutta hän haluaisi silti ilmoittaa äidilleni. Vääntelemme ja kääntelemme asiaa ja lopulta päätämme unohtaa asian hetkeksi.

Jukka kysyy haluaisinko peseytyä ja innostuttuani ideasta menemme yhdessä laittamaan saunan lämpiämään. Kylpyhuoneessa on lisäksi valtavan iso poreamme. Jukka käskee täyttämään ammeen samalla kun hän laittaa saunan lämpiämään. Lämpiämistä odotellessa Jukka lupaa esitellä taloaan. Kiertelemme huoneesta toiseen enkä voi olla hämmästelemättä valtavan kokoista ja hienoa asuntoa. Se muistuttaa mielestäni kartanoa. Joka paikassa on niin hienoa. Tasot ovat vihreää marmoria tai jotain hienon näköistä puuta, varmaan tammea mietin mielessäni.

Kun kaikki huoneet on käyty läpi Jukka toteaa, että sauna alkaisi kohta olemaan lämmin, joten kannattaisi siirtyä kylpyyn. Yksin pesulle meno vieraassa ja valtavan isossa paikassa tuntuu pelottavalta, joten ehdotan, että menisimme yhdessä pesulle. Jukka suorastaan säikähtää ehdotustani.

Pitkään kinasteltuamme ja aikani Jukkaa aneltua sain hänet taivuteltua yhdessä pesulle. Herrasmiehenä hän kuitenkin antoi minun mennä edeltä pesuhuoneeseen riisuutumaan ja kylpyyn. Hän aikoi hakea minulle pyyhkeen sillä välin. Siirryin pesuhuoneeseen ja riisuin vaatteeni. Viimeisenä pujotin Nalle Puh -hipsterini vaatekasan päälle ja pulahdin lämpimään porealtaaseen. Löysin napin, josta painoin poreet päälle. Samassa kylpyhuoneen ovi aukeni ja Jukka astui pyyhe päällä sisään. Hänellä oli sylissään pyyhe, jonka hän nosti vaatekasani päälle.

Katselin raamikasta miestä päästä varpaisiin. Katseeni pysähtyi hänen rintakehälleen ja harmaisiin rintakarvoihin, jotka toivat leveään rintakehään charmikkuutta. Jukka avasi pyyhkeen vyötäisiltään ja nosti sen naulakkoon. Katseeni keskittyi nyt Jukan kikkeliin. Paksu ja suonikas penis lepäsi hänen jalkojensa välissä. Kauaa en sitä ehtinyt katsella kun Jukka pulahti kanssani kylpyyn. Tein hänelle tilaa vierelleni. Tunsin kuinka lämpimät poreet hyväilivät ihoani ja nännini alkoivat kovettua.

Keskustelimme Jukan kanssa niitä näitä ja tunnelma alkoi hiljalleen rentoutua. Jukka kertoi kuinka mukavaa hänestä on kun asunnossa on pitkästä aikaa joku muukin. Erityisesti hänestä oli ollut mukavaa nukkua vieressäni. Hiljalleen minusta alkoi tuntua, että mukava tunne oli molemminpuolista eikä Jukka enää miettinyt kauheasti lähtöäni. Siirryimme jossain vaiheessa saunaan ja sieltä parvekkeelle vilvoittelemaan. Saunassa Jukka oli häpeilemättä katsellut vartaloani ja hennon karvoituksen peittämää pimppiäni. Ulkona Jukka kehuikin kaunista vartaloani ja ylipäätään sitä kuinka hieno nuori nainen olin. Missään vaiheessa Jukka ei ollut ikääni kysynyt, mutta täytyihän hänen tietää kuinka nuori olin. Peseytyessämme Jukka kysyi pesisinkö hänen selkänsä. Totta kai lupauduin. Pestyäni Jukan selän oli Jukan vuoro pestä minun selkä. Samalla hänen kätensä eksyilivät pyöreille pakaroilleni ja pienille rinnoilleni, mutta en huomannut siinä mitään erikoista tuolloin.

Näin kului joitain päiviä. Tosin keskiviikkona Jukka lähti jo töihin ja jäin yksin hänen asunnolleen, mutta iltaisin meillä oli aikaa viettää yhdessä. Keskustelimme, kävimme kävelyllä ja tutustuimme toisiimme. Viikonloppuna meidän oli tarkoitus keskustella tarkemmin jatkosta tai lähinnä minun kotiin paluusta. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos kun perjantai-iltana vessassa käydessäni pikkuhousuissani oli verta. Säikähdin (ja ilmeisesti kerkesin kirkaista) ennen kuin tajusin, että minulla olivat kuukautiset alkaneet. Elämäni ensimmäiset kuukautiset. Samassa ovelta kuului Jukan ääni, hän koputti oveen ja kysyi mikä on hätänä. Kerroin tilanteen Jukalle, joka pyysi minua avaamaan oven. Avasin vessan oven ja Jukka siirtyi sisälle. Hän istuutui vessanpöntölle, vilkaisi pikkuhousujani ja otti minut syliinsä. Hän kysyi onko näin käynyt aiemmin. Sen jälkeen hän alkoi rauhallisella äänellä kertomaan kuinka minulla on alkaneet kuukautiset eikä niissä ole mitään pelättävää. Hän kertoi kuinka minusta on nyt tullut nainen. Hän käski minua pukemaan pikkuhousut jalkaan ja laittamaan paperia suojaksi. Sen jälkeen mentäisiin käymään kaupassa ostamaan minulle suojia.

Kauppareissun jälkeen menimme jätskibaariin jätskille juhlimaan. Tunsin itseni hyväksi. Jukka kohteli minua hyvin ja sai minut tuntemaan itseni naiseksi. Kotiin päästyämme keskustelu kääntyi minuun, naiseuteeni ja kehooni. Jukka kyseli olinko tutkinut kehoani yksin. En aluksi ymmärtänyt mitä Jukka tarkoitti ja sitten minua nolotti hänen kysymyksensä. Hän kuitenkin selitti minulle kuinka se on täysin normaalia ja tuntuu hyvälle. Lisäksi kun kaksi ihmistä tykkäävät toisistaan he voivat tehdä toisilleenkin hyvää. Samassa Jukka heitti kysymyksen ilmoitti, jota hätkähdin. Hän kysyi olinko koskaan seurustellut pojan kanssa. Viimeiset kaksi vuotta elämästäni olivat olleet yhtä helvettiä. Minulla ei ollut yhtään ystävää, poikaystävää saati, että olisin tutustunut itseeni. Sillä hetkellä tuntui, että Petri oli riistänyt tämän kaiken minulta.

Jukan rauhallinen ja asiantunteva puhe sai aikaan minulle kummallisen tunteen. Istuimme olohuoneen sohvalla ja välillä Jukka hipaisi hellästi niskaani tai hiuksiani. Hänen hipaisunsa saivat aikaan lämpimän poltteen alavatsassani. Tunsin kuinka vatsassani velloi kummallisesti. En ollut aiemmin tuntenut samaa tunnetta. Hellät kosketukset, kauniit sanat ja Jukan läsnäolo saivat tuon tunteen aikaan. Ja se tunne levisi, se levisi kohti jalkoväliäni. Tunne levisi pimppiini, joka alkoi sykkiä ja kostua. Ensimmäistä kertaa elämässäni tiedostin tuon tunteen. Olin saattanut tuntea sen aiemmin, mutta nyt tiesin kiihottuvani tilanteesta.

Keskustelu ja ilta eteni. Jossain välissä Jukka kysyi haluaisinko, että tutkisimme kehoani yhdessä. Olin hieman hämilläni, mutta samassa Jukka sipaisi niskaani ja epävarmuus katosi. Lämmin aalto eteni kehossani päättyen pimpsaani, joka sykähti innokkaana. Se oli ainakin valmis tähän tutkimusmatkaan. Jukka siirtyi sohvalla lähemmäksi istumaan. Kietoi minut syleilyynsä ja painoi pienen suudelman otsalleni. Minussa tuntui, että olin Jukalle koko maailma. Hänen kätensä tekivät tutkimusmatkaa vartalollani. Hän silitteli niskaani, hiuksiani, selkääni. Hykertelin tyytyväisenä ja tunsin kostuvani koko ajan enemmän ja enemmän.

Yllättäin Jukka vetäytyi hieman etäämmälle minusta, katsoi minua suoraan silmiin ja ehdotti, että riisuisin puseroni. Olin täysin Jukan lumoissa. Pujotin paitani pois ja paljastin nöpöttävät nännini ja pienet rintani Jukalle. Hän katseli niitä, ikäänkuin tutkaillen ja kysyi sitten saisiko hän koskettaa niitä. Nyökytin ujosti hänelle ja samassa tunsin lämpimän käden vasemman rintani ympärillä. Jukka hyväili pieniä AA-kupin rintojani todella taitavasti varoen herkkiä nännejäni. Jukka kallisti minua selälleen sohvalla samalla kun hänen huulensa hamuilivat nöpöttäviä nännejäni. Hänen huulipartansa kutitteli herkkää rintaani ja aloin hihittämään.

7 kommenttia viestissä: “Tarinani osa 2”

 1. kiamia96 says:

  Edellisessä tarinassa B-kuppi 15-vuotiaalla ja tässä 12-vuotiaalla AA. Kyllä on tämä maailma ihmeitä täynnä…

 2. sonni says:

  Edellisessä novellissa kuppik oli b, tässä aa.

 3. Kagi says:

  Pedari-isku lähestyy… Erittäin hienoa kirjoitusjälkeä, hyvä tarina ja monimutkainen mies. Hyvältä näyttää.

 4. vamecum says:

  Okei. Kielteinen ilmaisu on aina mielenkiintoinen: Ei ole tämä tyttö…
  kiamia on kyllä aika harvinainen nimi pojalle.

  Huom. Homma hanskassa, näillä palstoilla pitää vallita vapaus kaikin puolin.

 5. kiamia96 says:

  Ei ole tämä tyttö kirjoitellut muilla nimimerkeillä ja tämäkin kirjoittelu taitaa jäädä tarinaan minun ja Jukan välillä. Elämässäni on viimeisen viiden vuoden aikana tapahtunut paljon ja siihen on mahtunut monia miehiä, mutta Jukka on niistä ensimmäinen ja merkittävin.

 6. vamecum says:

  Hyvää, sujuvaa tekstiä.Pidän. Ylittää varmasti normitason, mitä ikinä se onkaan.
  Huonona ennustajaeukkona tuli mieleen, että nimimerkki on kirjoitellut jollain toisellakin nimimerkillä, kokeilee nyt jotain uutta. Sallittua. Kannatettavaa. Odotan jatkoa.

 7. buumanni says:

  Mukavasti etenee. Sujuvaa kerrontaa. En näe mitään suurta korjattavaa, saati pientäkään. Kielipoliisi en ole.

Kommentoi

top