search
top

Pikapano

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.32 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina perustuu löyhästi erillisiin tositapahtumiin.

Kaverini piti tuttuun tapaan isohkoja syntymäpäiväjuhlia jonne oli kutsuttu lähituttujen lisäksi useita heidän liiketuttaviaan. Kaverilla ja hänen vaimollaan oli monta rautaa tulessa liike-elämässä ja kohtalaisesti menestystä. Tästä syystä myös erilaisten liiketuttavien määrä oli iso.Olimme samanikäisiä kohta neljääkymmentä lähestyviä lapsuuden kavereita ja puuhanneet paljon yhdessä kaikenlaista. En todellisuudessa viihtynyt tämäntapaisissa juhlissa, mutta en kuitenkaan ollut kehdannut kieltäytyäkään,joten koitin saada aikani kulumaan. Olin eronnut kolmisen kuukautta sitten tyttöystävästäni, joten olin senkin takia vähän alamaissa. Jossakin vaiheessa iltaa huomioni kiintyi erään kaverin liiketutun kauniiseen vaimoon. Arviolta siinä neljänkymmenenviiden paikkeilla, vaaleat puolipitkät hiukset, oikein mukavan näköinen tapaus ikäisekseen. Katseemme kohtasivat kun katselin häntä, hän hymyili. Vastasin hymyyn ja aloimme vilkuilla toisiamme tuon tuostakin, tyypillistä silmäpeliä. Hänen katseensa kertoi että tylsää, ei voi enempää kiinnostaa liikehöpinät…sama juttu ajattelin.
Lähdin hakemaan lisää virvokkeita, kävelin hänen ohitseen keittiöön. Löysin etsimäni jääkaapista ja avatessani olutta hän saapui myös keittiöön. Hän nojasi keittiön työpöytään ja katseli minua.
Kysyin halusiko hän jotain, johon hän vastasi vähän arvoituksellisesti että kenties…
Aloimme juttelemaan samalla kun kaadoin hänelle viiniä lasiin. Esittäydyimme ja selvisi että hänen nimensä oli Riitta. Olin tulkinnut aivan oikein, häntä kyllästytti tällaiset juhlat. Siinä jutellessamme katselin häntä mustista korkokengistä ylöspäin, mustat sukat, punamusta erittäin kaunis leninki, avoin kaula-aukko joka toi hyvin esiin muodokkaan poven. Kenties katseeni viipyi vähän liian kauan hänen vartalollaan kun hän kysyi miellyttikö näkemäni. Punastuin hieman ja vastasin rehellisesti että, toki miellytti. Riittaa huvitti vastaukseni. Siinä vaiheessa kaverin vaimo tuli keittiöön ja kysyi että mitäs te täällä, juhlat on toisella puolen pälä pälä. Lähdin olohuoneeseen, mutta Riita jäi hetkeksi juttelemaan kaverin vaimon kanssa. Palasin nurkkatuoliin jossa olin istunut aiemminkin. Riitta palasi keittiöstä jonkin ajan päästä viinilasi kädessään ja istui siihen vähän lähempänä minua olevaan tuoliin. Tuoli oli ikkunan vieressä, enempi minuun päin kuin muihin paikalla olijoihin. Silmäilimme toisiamme vähän päästä. Riitta leikitteli kielellään lasinreunaa pitkin pitäen katseen minussa. Hymyilin hänelle hyväksyvästi. Hän istui jalat ristissä toinen jalka toisen päällä naisten tyyliin, mutta laski pian toisen jalkansa polven päältä alas.
Sen jälkeen hän vei käden syliinsä ja alkoi kuljettelemaan sitä siellä hiljakseen. Ensin reittä pitkin ja sitten jalkoväliä kohden, siitä vatsalle ja takaisin. Katselin häntä ja välillä muualle huoneeseen, mutta kukaan ei näyttänyt huomaavan meitä. Riitan käsi etsiytyi puvun helman lähelle ja näpräsi sitä hiukan. Hänen katseensa oli kysyvä ja vastasin siihen omallani myöntyvästi. Riitta alkoi hivuttamaan mekon helmaa hitaasti ylös ja sitten veti sen taas alas. tätä jatkui muutamia kertoja joka kerta ylemmäs ja ylemmäs. Vilkuilin välillä muita huoneessa, mutta edelleenkään kukaan ei vaikuttanut huomioivan meitä. Lopulta Riitta veti helman niin ylös että saatoin nähdä mustat pitsipöksyt tämän jalassa. Taas hän veti helmaa alemmas kiusoitellakseen. Pyysin katseellani lisää. Hän levitti jalkojaan ja veti helmaa taas ylös, että minulla oli kohtalaisen suora näkymä hänen jalkoväliinsä. Harmi vain että valaistus oli niin hämärä, etten erottanut sen enempää. Yhtäkkiä kaverin vaimo tuli taas häiritsemään, mitäs te täällä nurkassa murjotatte, nyt on juhlat, tänne muiden mukaan sieltä hän komensi. Ilonpilaaja ajattelin, no pakko siitä oli lähteä vaikka puntissa pullottikin mukavasti.
Meni taas tovi ja osa porukasta alkoi olemaan aika hiprakassa. Oli typerää visailua, yhteislaulua humalaisten esittämänä, tietysti sitä turhaa valokuvausta bileistä ja siellä olleista ja muuta hölmöä. Silmäpeli ja vaivihkaiset katseet Riitan kanssa jatkuivat kuitenkin pitkin iltaa. Miesväestä monet olivat siirtyneet ulos terassille tupakalle. En polttanut joten en mennyt sinne vaan lähdin taas keittiöön. Katselin siellä taas jääkaappiin mitä juomaa ottaisin kun tunsin Riitan käden omallani, siinä joka piti jääkaapin ovea.
Hei kulta, se oli kivaa, Riitta aloitti keskustelun ja meni taas nojaamaan työpöytää vasten. Niin oli vastasin, miksi teit sen kysyin. Huvikseni, piristi sopivasti tylsää iltaa hän vastasi. Kerroin sen tosiaan piristäneen iltaa, myös minun. Juttelimme siinä asiasta ja hän alkoi sivelemään taas itseään mekon läpi ja veti hitaasti helmaa ylöspäin. Hengitykseni salpautui, mutta en sanonut mitään, katselin vain. Riitta veti helman kokonaan ylös ja saatoin nyt nähdä punakoristeiset mustat läpikuultavat pitsipöksyt, somasti rajatun pienen karvoituksen niiden alla, pillu oli ilmeisen paljaaksi ajeltu veikkasin. Hei, joku voi tulla, älä viitsi sanoin vaikka olisin halunnut jatkaa katselua. Riitta naurahti huvittuneena ja kysyi eikö kiinnostakaan vai pelkäänkö. Vastasin että totta kai kiinnostaa, mutta ei kai nyt tässä ja nyt, ehkä jossakin sivummalla. Riitta vastasi että jos haluan, niin se on tässä ja nyt.
Selvä, mutta aikamoinen riski jäädä kiinni. Riittaa se ei huolettanut yhtään, vaan tämä tipautti pöksynsä alas ja potkaisi kohti minua. Nappasin ne ilmasta kiinni, katsoin niitä hetken ja laitoin taskuuni. Riitta nojaili pöytään ja paljasti somasti siistityn paljaaksi ajellun pillunsa kuten olin ounastellutkin sitä. Hän sormeili vittuaan kiusoittelevasti ja nuolaisi sitten sormiaan. Sen jälkeen hän kääntyi selin ja nojasi työpöytään pyllistäen herkullisen peränsä kohti minua ja kehotti minua pitämään kiirettä.
Vedin vetskarin alas ja avasin ylänapin housuista. Kovana tykyttävä terska pullotti alushousuissani. Vedin alushousut alas ja kyrpä ponnahti pystyyn ja astelin siihen Riitan taakse kannatellen housujani. Asetuin Riitan taakse ja annoin housujeni pudota alas. Hänen perseensä oli todella naitavan näköinen ollessaan siinä niin tyrkyllä. Häpyhuulet törröttivät olivat töröllään, pillunvako kiilteli kutsuvana ja klitoris oli kuin pieni kirsikka. Pillu suorastaan huusi kovaa munaa sisäänsä. Lähestyin Riittaa ja painoin kovan terskani hänen persettään vasten. Kouraisin niitä mehukkaita perskannikoita ja painauduin sen jälkeen niitä vasten. Riitan kiinteät pakarat tuntuivat ihanan lämpimiltä ja kullini lipui hänen kosteana odottavaan jalkoväliinsä. Tunsin kostean pillun vaon heppini varressa. Ohjastin sitä kohti maalia ja se löysikin perille tottuneesti. Riitta huokasi ja painoi selkäänsä lisää kaarelle solahdin sisälle pilluun. Aloin rajun nylkyttämisen pidellen Riittaa tukevassa otteessa. Kuinka ihanalta se tuntuikaan, kuumana käyvä limainen naisen vako. Pumppasin kiihtyvällä tahdilla ja Riitta ynisi mielihyvästä. Pelkäsin koko ajan että kaverin vaimo tulee totuttuun tapaansa keittiöön häiritsemään. Kuulin askeleitten lähestyvän ja kaverin vaimon äänen keittiöön johtavasta käytävästä. Kohta jäädään kiinni ajattelin. Mikä näky se olisikaan. Riitta siinä perse pystyssä työpöytää vasten ja minä nylkyttämässä häntä takaa päin housut kintuissa. Askeleet lähestyivät, lisäsin vauhtia, sillä päätin että minä pahus vieköön panen tätä narttua loppuun asti kun sitä kerran kerjäsi. En tohtinut katsoa taakseni vaan katsoin keittiön ikkunaan koska näkisin sieltä peilikuvana kiinnijäämisemme. Tunsin samalla kuinka palleihini kertynyt spermalasti lähti liikkeelle ja syöksyi kohti Riitan halukasta ja naitua vittua. Se purkautui sykkien sen perukoille ja painauduin mahdollisimman syvälle Riitan sisälle. Lopuksi pari varmistustyöntöä, tavarat olivat peräkammarissa, pikainen veto ulos. Spermaa roiskahti lattialle. Vetäydyin taakse päin kohti jääkaappia ja sen kulman taakse näkösuojaan. Kiskoin vauhdilla housujani ylös ja vetskaria kiinni. Riitta oli lysähtänyt pöytää vasten ja oli hetken perse pystyssä siinä spermaa valuva vittu ammollaan, kunnes käännähti ympäri ja salli helmojensa pudota alas. Samassa kaverin vaimo tuli keittiöön ja näki ensiksi Riitan jolla oli hieman hämmentynyt ilme ja lievä punoitus kasvoilla. Sen jälkeen minut kun tempasin jääkaapin oven auki ja otin kaljatölkin sieltä. Jaahas, taas täällä keittiössä, eikö juhlat miellytä kun teitä saa koko ajan etsiskellä. Muhinoitteko te täällä
vai mitä puuhaatte, tulkaahan nyt tuonne muiden joukkoon, hän kälätti. Menimme olohuoneeseen jossa porukka oli jatkamassa juominkeja ja nauru raikui. Näin kuinka Riitan sisäreidessä valui pieni vana spermaani. Se oli ollut tosi tipalla, mutta todellinen pikapano illan kestäneen flirttailun päätteeksi.
Juhlat loppuivat aikanaan ja porukat lähtivät. Puhelimeni piippasi tekstiviestiä, tuntematon numero, kukakohan ajattelin. Jäin kaverille yöksi ja muistin viestin nukkumaan mennessä. Päätin katsoa sen. SMS-viesti sisälsi lyhyen videon meistä Riitan kanssa keittiössä naimassa, kuvattuna keittiön ikkunan ulkopuolelta. Viestissä luki: Kiitos Jukka ihanasta illasta ja upeasta panosta, soitellaan T. Riitta ja Pentti

6 kommenttia viestissä: “Pikapano”

 1. Vuonisluopa says:

  Pallini tyhjentyivät omakätisesti,Dänks!

 2. Hothony says:

  Ihan vitun mahtavaa.

 3. pikapanon mestari says:

  ku luin tota naima kohtaan niin minullakin alkoi seisoa…Ja tyttöystäväni tuli siihen ja alkoi ottaa suihin kiitos tarinasta 🙂

 4. Nuori tyttönen says:

  tää oli mahtava ! 😀 jotenki tosi sulonen, varsinki toi viimenen lause 😀 jatka samaan malliin!

  • Lumimies says:

   Heh;
   Näemmä kaikkien aviomiehet
   ei olekaan mustasukkaisia.
   Oon samaa mieltä kanssasi,
   siistiä hoitaa vierasta Rouvaa
   juhlien aikana !
   Ja vasta myöhemmin tajuta, et joku
   muukin oli näkemässä 😂👍🏻

 5. Kiimainen narttu says:

  aivan mahtavaa,Aikuisten oikeesti tosi hyvä. Ei mitään sikiön raiskausta kuten täällä pedofiilit harrastavat.Muka laillisesti

Kommentoi

top