search
top

Syksyn satoa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

”Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut.” Olin aina pitänyt lainausta typeränä, mutta niin siinä vain kävi. Ihoa hyväilevä tai polttava löyly ja esiintulevat hikipisarat veivät huolet ja ajatukset jonnekin aivan muualle. Ei ollut kiirettä minnekään. Ei tarvinnut tehdä mitään. Olla vain. Vieressäni olevan nuoren neidin kylki oli kylkeäni vasten. Hikemme sekoittui toisiinsa. Neidon vartalo tuntui niin nuorelta, syntisen nuorelta. En ollut uskovainen. En uskonut syntiin. Ja siitäkin huolimatta koko tilanteessa oli jotakin kielletyn kutkuttavaa. Kolme äärimmäisen kiihottavaa nuorta tyttöä, jotka olivat olleet kuolemanvaarassa ja kokeneet ihmepelastumisen. Minä, suuri sankari, joka olin pelastanut tytöt.

Kiuas antoi lahjaksi lämpöään. Ulkona ilta pimeni ja toisaalta valkeni. Kuu työnsi saunaan omaa valoaan ja tähtitaivas näyttäytyi kaikessa komeudessaan, mitä ei koskaan kaupungissa näe. Ilmiselvästi pakkanen kiristi otettaan. Saunan lauteilla vallitsi seesteinen tunnelma. Hikisiä vartaloita, ei enää vilun väristyksiä. Lähes pimeässä saunassa ei erottanut ihmisiä, toisen vain tunsi, myös tuoksun.

Otin pienestä saunan eteisestä mukaan tuomani vodkapullon ja kaadoin löylykauhaan saunaveteen laimennetun ryypyn.

”Arvon neidit, olitte lähempänä kuolemaa kuin luulettekaan. Lähditte hölmöilemään ja meinasitte tappaa itsenne, minut mukaan lukien. Hölmöä ja vielä kerran hölmöä, sanon tämän nyt viimeisen kerran. Meillä kaikilla oli enemmän onnea kuin ymmärrystä, tästä hörpyt sen kunniaksi.”

Työnsin löylykauhaa viereeni ja käteni kosketti vahingossa kiinteää ja hikistä rintaa. Annoin käteni viipyillä ehkä kauemmin kuin sallittua teinitissin tuntumassa ja mutisin jotain anteeksipyyntöä. Vieressäni oleva tyttö ei joko voinut väistää tai ei sitten halunnut. Kauha hävisi lauteitten hämärään, kuului ryystäviä ääniä ja jonkinmoisia huokauksia. Paukku oli tuhti ja irvistin itsekin kun pieni ja siro käsi toi kauhaa käteeni. Hikinen käsi hipaisi kai vahingossa saunan pimeydessä jäykkänä sojottavaa kulliani. Säikähtänyt käsi katosi salamannopeasti. Yritin tunkea rautakankina sojottavan kyrpäni jalkojeni väliin, mutta se sujui huonosti.

Saunan ikkunasta soi kuutamo meille valoaan. Ei sen tunnelmallisempaa voi ollakaan. Hämärässä saunassa neljä hahmoa totuttelivat uutta tilannetta. Kolme neitiä, joiden synttärikännäysmatka oli päätyä katastrofiin. Kaiken menettänyt insinööri, josta oli tahtomattaan tullut hengenpelastaja ja sankari. Millaiset synttäribileet tästä vielä siunautuisi.

Vodkapaukku oli juotu ja taas vähän vettä kiukaalle. Hiki virtasi, ja avannon hyytävä kylmyys oli enää kaukaisena muistona. Harrastimme varovaista small talkia ja neidot osoittautuivat kaikeksi muuksi kuin tusinatavaraksi. Neito vieressäni oli koko kylkensä mitalta pusertunut minuun. Miten sileä iho. Lantio vasten minun lantiotani oli kiinteä ja kapoisa, silti siinä tuntui kiihottavalta alkavan naiseuden pyöreys. Jotenkin vain pimut saivat minun suojapanssarini aukeamaan. Varovaisen viattomilla kysymyksillä he saivat minun kertomaan elämäntilannettani ja sitä, miksi saaressa olin.

”Nyt me tajutaan, miten pöhköjä me ollaan. Me pyydetään sulta hirveästi anteeksi. Ei me tarkoitettu. Me kyllä jotenkin korvataan sulle kaikki tämä häiriö” selitteli porukan pomo Henna-Riikka.

Tummat hiukset peittyivät lähes saunan hämäryyteen. Kuun valossa välähtivät valkoiset hampaat. Muut tytöt myötäilivät, ja vieressäni istuva porukan pisin lisäsi tuskaani kääntymällä vielä hieman enemmän minun suuntaan. Nuori hirvimäinen Elisa puristautui vartalonsa kanssa vielä enemmän minuun kiinni. Hontelo teinityttö kyljessäni tuntui tulikuumalta. Hikemme sekoittui toisiinsa ja tyttö hieroi varovasti toista tissiään minua vasten. Laitonta. Aseista riisuvaa. Asetta nostattavaa. Mulkkuni katsoi kohti saunan mustaa kattoa.

”Nyt pesulle ja sitten mökkiin” määräsi Henna-Riikka. Jotenkin ryhmädynamiikka oli menossa uusiksi, kersantin natsat olivat menossa minulta muualle.

”Aina valmiina” huudahtivat Elisa ja hentoinen Maria ehkä hieman vodkan voimistamina hyppivät lauteilta saunan kuun hämärästi valaisemalle lattialle. En ollut ihan varma, mutta Elina kyllä härnäsi minua vielä lauteilta lähtiessään. Hän antoi tiukan teinivartalonsa hyväillä vielä kylkeäni ja oikein hieraisi pienen kiinteällä rinnallaan kylkeäni. Jalkojeni välissä oli pakahduttavan ahdasta. Tämä oli sairasta. Tämä oli puhdasta kiimaa ja pornoa.

Kuu valaisi hämärää saunaa kohtuullisesti. Istuin lauteilla kyrpä pystyssä katsoen epätodellista näkyä. Kolme taivaallisen kaunista eri kokoista ja eri näköistä teinityttöä ison insinöörin silmien edessä. Tiesin jotenkin, että kaupungissa minulla ei olisi mitään jakoa tällaisten aarteiden kanssa. Mutta täällä, suljetussa ympäristössä, kaiken tapahtuneen jälkeen, minä saattaisin olla jopa valtias.
Pomo, jonka katraassa kolme kaunista uuhta. Konkurssin jälkeen en ollut kertaakaan ollut yhtä kiihdyksissä.

Tytöt pesivät hiet pois ja ihailin heidän vartaloitaan. Pitkä Elisa oli honteluudestaan huolimatta hengästyttävä. Uskomattoman pitkät jalat, pienet rinnat. Porukan pomo Henna-Riikka oli ehkä kaikkein muodokkain ja kaunein. Jäntevä, kiinteä ja jotenkin käskevä. Hän ei ujostellut saunan lattialla tippaakaan, kaatoi lämmintä vettä vadista päälle ja pyyhki kädellään karvaista luomuvittuaan puhtaaksi. Vain metrin päässä minusta. Pienin Maria oli vasta saamassa naisen muotoja. Vaikka neito oli todennäköisesti yhtä vanha kuin kaverinsa, hänessä oli vielä jotain pikkutyttömäistä. Rinnat olivat vielä aavistuksenomaisia, kuin nupullaan, ja kapean lantion pohjalla oli vasta muutama pillunkarva peittämässä pikkuista pillukkaa.

Odottelin, että tytöt poistuisivat ja pääsisin pesemään vielä itseni mutta toisin kävi.

”Sinun vuorosi, hengenpelastaja” määräsi Henna-Riikka. Jotenkin se vain tuli niin luonnollisesti. Neljäkymmentä vuotta vanhempi insinööri antautui koulutytön määräyksestä ja nousi lauteilta ja meni nuorien neitien keskelle. En edes yrittänyt peitellä kyrpääni, se seisoi niin kuin ei koskaan ennen. Jossain syvällä minua häiritsi koko paletti. Minä, jonka piti olla aikuinen, ottamassa nyt käskyjä vastaan pennuilta, jotka olin pelastanut varmalta kuolemalta. Toisaalta tilanteen sietämätön kiihottavuus ja jotenkin uuden alistumisen aiheuttama kutina, saivat minut mukaan. Oliko tämä jonkinlaista roolileikkiä?

”Sinä pelastit meidät, nyt sinä saat nauttia” kuiskaili porukan pomo. Hän oli hyvin lähellä minua. Jopa saunan kuumuudessa tunsi nuoren neidin kehon lämmön. Nuori kiinteä rinta hyväili minua ja tunsin, miten pehmeä lantio painui minua vasten. Pillunkarvat olivat pehmeän samettiset.

”Silmät kiinni” kuului määräys ja jotenkin kummallisesti tottelin. Olin aina tottunut antamaan määräyksiä. Nyt, yksinäisessä saaressa löysin itsestäni uuden piirteen, tottelijan, joka taipui teinien määräyksiin. Olin yhtä kiimainen kuin joskus nuorena poikana. Olisin voinut naida taivaalla valovuosien takaa loistavia tähtiä.

Päälleni kaadettiin lämmintä vettä ja nuoret kädet liikkuivat vartalollani. Niitä oli useita, en voinut olla varma kuinka monet. Ne liikkuivat kehoani aluksi varovasti tunnustellen, sitten rohkeammin, härnäten. Hengitin yhä kiivaammin. Ei tällainen voi olla todellista. Keski-ikäinen mies yksinäisessä saaressa syksyisessä yössä. Ympärillä kolme nymfiä. Vavahdin kun nuori käsi hipaisi ujosti seisovaa munaani. Seuraksi tuli toinen käsi. Kolmas. Nuoret rinnat painuivat rintojani vasten. Pienet, kiinteät. Nänninpäät kovat kuin kirsikat. Nuoret huulet painuivat huuliani vasten varovasti ja ujo kieli tunnusteli suutani.

Olin kiihoittuneempi kuin koskaan. Ei ollut aikaa, ei paikkaa. Minä vain olin. Napaani suudeltiin ja kullini päässä tunsin varovaisen henkäyksen. Sitten ujo nuori suu otti penikseni pään haltuunsa. Lämmin syksyinen sauna, lämpimiä nuoria neitejä ja kullini pää lämpimässä, samettisessa suussa. Minua suuteleva suu liukui kohti korvaani ja kuiskutti hämärässä saunassa:

”Sinä olet meidän sankari, nyt vain nautit.”

Kullini pää otettiin samettisuuhun syvemmälle ja rytmikkäästi liikkuva pää alkoi tehdä ilmiselvää naimaliikkettä. Selkärangassa tuntui uskomattomalta kun herkät huulet ottivat myös kivekseni käsittelyyn.

”Nyt, nyt, apua” huusin silkkaa nautintoa ja purkauduin kuin en koskaan ennen. Suoraan syvälle nuoren neidon sameettiseen suuhun, samalla kun toinen nuori suu nuoli pallejani. Ja kolmas nuori suu suuteli nautinnosta väreileviä huuliani. Taivas, taivas…

4 kommenttia viestissä: “Syksyn satoa 3”

 1. ok says:

  huippua…

 2. Mr bean says:

  Ajatus että itse kokisi tuon on kyllä liiankin kiihottava…

 3. buumanni says:

  Jaahas, alkoi tapahtua jo intiimipuolellakin. Kyllä ne partiotytöt osaa. Taitaa inssi olla aika vetämättömissä kun on kaikki kolme oikein kunnolla hoidellut. Jouluunko mennessä?

 4. MrLove says:

  Voin ihan eläytyä tarinan mukana…

Kommentoi

top