search
top

Polttaripäivän ilta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen pornojuttu, jossa löysin oman ääneni kirjoittajana - tai ainakin niin haluaisin uskoa. Pitäisi kirjoittaa lisää gay-juttuja.

Olin pitkästä aikaa tapaamassa Helsingissä vanhaa koulukaveriani, Minnaa. Vaikka opiskeluajasta oli kulunut jo useampi vuosi, niin välimme olivat edelleen lämpimät, vaikka minä olin jäänyt töihin vanhaan kotikaupunkiini ja Minna taas oli löytänyt työpaikan Helsingistä. Minna oli nykyisin taas menevä sinkku, erottuaan pitkäaikaisesta avomiehestään. Opiskeluaikana Minna oli ollut palavasti rakastunut minuun ja olimme yrittäneetkin seurustella, mutta sitten minun oli pakko kohdata omat tunteeni ja hyväksyä se mitä olin kyllä jo pitkään ounastellut. Pettymyksestään huolimatta Minna kuitenkin pysyi rinnallani tukien ja lohduttaen ottaessani ensimmäisiä haparoivia askeleitani uuden identiteettini kanssa. Ilman häntä asiat tuskin olisivat menneet niin hyvin. Helsinkiin muuton jälkeen olimme hetkeksi kadottaneet toisemme, mutta sitten Facebook oli taas yhdistänyt meidät. Osasyy etääntymiseen opiskeluiden jälkeen oli tosin Minnan uusi miesystävä, joka selvästi vierasti minua ja josta tämän alfa-urosmaisesta komeudesta huolimatta en koskaan oppinut pitämään.

Niinpä istuimmekin kuumana kesäkuisena lauantaina Helsingin rautatieaseman kupeessa terassilla. Edessämme oli jo toiset siiderlasit, vaikka kello hädin tuskin näytti puoltapäivää. Miesten lisäksi siideri oli aina ollut asia joka yhdisti meitä. Minna oli ojentanut pitkät paljaat säärensä ulos pöydän alta ja huvitimme itseämme tarkkailemalla ohi kävelevien miesten ilmeitä. Lähes jokainen heteromies kun yritti muka salaa tirkistellä Minnan kiinteitä sääriä ja reisiä, jotka jotka pilkistivät Millan lyhyen farkkuhameen alta.

Siideri alkoi selvästi jo tuntua päässäni ja puheenaiheemme oli kääntynyt tavallisista kuulumisista miehiin elämässämme. Valitellen kerroin että sillä ritamalla omassa elämässäni ei ollut juurikaan kerrottavaa. Se ainoa lupaavakin juttu oli kuivunut kasaan keväällä,

Minna valitteli samaa. Sitten hänen katseensa kirkastui.
– Voih, tuonkun saisi. Hän osoitti torilla olevaa miesjoukkoa, joka oli selvästi polttariporukkaa.
– Kuka noista?
– Tuon balleriina-asuisen. Juhlakalu oli tosiaan puettu kireisiin ballerinatrikoisiin. Vaikka asu ei miekkoselle oikeutta tehnytkään, niin se toi kyllä varsin mukavasti esille vaalean treenatun vartalon.
– Et vain voi vastustaa naisten asuihin pukeutuvia miehiä.
– Voi se sitäkin olla. Se on yksi Make meiltä töistä, niin nuori ja niin suloinen. Se vaan menee valitettavasti naimisiin.
– Siis hetsku, se siitä sitten. Tosin hyvä takapuoli.
– Niih… Minna huokaisi ja kohotti lasin huulilleen.
Silloin balleriina-asuinen Make huomasi Minnan ja heilautti kättään. Miesporukka hänen ympärillään remahti humalaiseen nauruun. Minna köhi saatuaan siiderinsä väärään kurkkuun.
Make käveli pöytämme luokse, enkä voinut olla ihailematta hänen vartalonsa kaunista symmetrisyyttä ja vaaleita pörröisiä hiuksia. Hänen hymyssään oli jotakin kovin valloittavaa.
– Moro, ja näin aikaisin terassilla.. Make sanoi samalla kun Minna pyyhki pärskynyttä siideriä huuliltaan ja yritti järjestellä hametta ja sääriään edustavimpaan mahdolliseen muodostelmaan.
– Moi, teillähän jo vauhti päällä.
– No, pojat alotti aikaisin. Itse yritän vähän himmailla.
– Taitaa olla pitkä ilta tulossa?
– Saa nähdä mitä nöyryytyksiä nuo ovat vielä keksineet.
– Tuo puku ilmeisesti ei ole tarpeeksi. Pakko sanoa että se pukee sinua.
– Pelkään että tämä on vasta alkua.
– Ai niin tämä… Siinä vaiheessa Minna vasta muisti olemassaoloni esitellen minut opiskelukaverikseen. Katseltuaan minua hetken epäröiden, Make ojensi minulle kätensä. Ravistin sitä, ote oli juuri sellainen kuin olin olettanutkin. Vähän nolostuen huomasin kuinka isot kädet Makella oli.
– Hauska tavata. Make vilkuili minua hetken kuin yrittäen tehdä jotakin päätöstä. Mun täytyy varmaan mennä, kaverit odottaa.
– Pitäkää hauskaa, Minna ehti vielä huikata Maken selälle.
– Olipa sillä kiire, sain sanottua ja siemaisin nopeasti pitkän rauhoittavan kulauksen siiderilasistani. Kuinka minun olikin tullut yllättävän kuuma. Lämpö tuntui leviävän nivusistani ylöspäin saaden poskeni punoittamaan.
– Outoa, yleensä se on paljon puheliaampi. Etenkin kun se on ottanut. Minna sanoi melkein haikeasti ja katseli etääntyvää poikaporukkaa. Pitäisikö meidän syödä jotakin?
Minna tiesi uuden ravintolan ihan siinä lähellä ja pian olimmekin sen hämyisessä nurkkapöydässä tutkimassa ruokalistoja kuohuviinilasien kera. En vain saanut millään mielestäni Maken karheaa ja tiukkaa kädenpuristusta. Aivan kuin hänen silmänsä olisivat kirkastuneet lyhyeksi hetkeksi koskettaessamme. Sen täytyi olla vain kuvitelmaa, kaveri oli selvästi umpihetero ja kaiken lisäksi Minnan kaveri.

Ilta oli jo viilentynyt kun toivotin Minnalle hyvää jatkoa asemalaiturilla. Hänellä oli kuulemma intressejä ehtiä lähiöravintolansa karaoke-iltaan tsekkaamaan yhtä paikallista tuttavuutta. Kyseessä oli kuulemmma varsin lupaavan oloinen tapaus. Eikä kyse Minnan mielestä ollut pelkästään laulutaidoista, jotka nekin olivat kuulemma hyvät. Seuraavaksi piti sitten keksiä tekemistä loppuillaksi. Onneksi ei väsyttänyt vaikka olin ollut jalkeilla aamukahdeksasta asti ja enemmän kuin usean lasillisen nauttineena. Ongelma oli, että en tuntenut Helsinkiä läheskään niin hyvin kuin olisi ollut syytä. Hetken aprikoituani päädyin kaikkein turvallisimpaan vaihtoehtoon ja suuntasin kulkuni kohti lähintä ratikkapysäkkiä.
Raitiovaunu vei minut Vallilaan Sturenkadulle. Olin käynyt täällä joskus vuosia sitten ja oli ollut kylmä tammikuinen ilta. Sain miettiä hetken mihin suuntaan minun piti lähteä. Pienen pyörimisen jälkeen tunnistin tumman toimistorakennuksen joka näytti tutulta. Lyhyen hakemisen jälkeen ovisyvennyksesta löytyi oikea summeri. Kiipesin talon viidenteen kerrokseen ja astuin pariovista sisään. Lämmin ja kostea ilma tervehti minua kilpaa kultaisen adonispatsaan kanssa. Jokin adonispatsaan lihasten kaarissa ja symmetrisyydessä palautti mieleeni Maken ballerina-asun alla pullistelevat lihakset. Nielaisin kuitenkin ajatukseni ja ostin sisäänpääsylippuni homosauna Vogueen.

Taittelin vaatteeni pieneen lokeroon ja kiedoin pyyhkeen vyötäisilleni. Ensin kuitenkin tarkistin ulkomuotoni peilistä. Lihaksissa en pärjäisi aulan adonis-patsaalle, mutta saatoin kuitenkin olla tyytyväinen ulkomuotooni. Olin hoikka, sopusuhtainen ja vähäkarvainen. Aamulla olin ajellut itseni kokonaan posliiniksi alapäästä. Tutkailin ajelun ja nypinnän jälkiä huolella, mutta en löytänyt mitään korjattavaa. Jo pelkkä ajatus homosaunassa olemisesta paljaaksi ajeltuna sai kaluni puolittaiseen erektioon. Piilotin kuitenkin turpean elimen valkoisen pyyhkeen kätköihin ja lähdin tutkimaan mitä illalla olisi tarjottavanaan.

Nopea tarkistus suihkussa kertoi illanvieton olevan olevan jo hyvässä vauhdissa. Pestessäni itsestäni helteisen päivän pölyjä, lepuutin silmiäni toisiinsa kietoutuneissa miesvartaloissa ja näiden intohimoisissa suudelmissa. Lopulta toinen mies laskeutui suihkun alla polvilleen ja otti partnerinsa turvonneen elimen suuhun. Pää alkoi tekemään edestakaista liikettä ja vastaanottava osapuoli hyväili hitain liikkein kaverinsa kaljua päälakea. Tunsin kuinka omakin kullini lähti ylvääseen nousuun, enkä voinut olla tunnustelematta sen turvonnutta kirkuvan punaista terskaa. Samalla vastapäisessä suihkussa mies veti kalunsa ulos partnerinsa suusta ja parilla tottuneella vedolla laukaisi komean mällin tämän aukinaisille huulille. Mies auttoi osan leualleen valuneesta siemennesteestä suuhunsa ja nuoli vielä sormensakin huolella. Sitten hän hymyili minulle ja viittilöi minua luokseen.
– Tekisikö mieli, vielä tänne mahtuu? Miehen kuiskaava ääni melkein hukkui suihkujen kohinaan.
– Ei kiitos, taidan jättää tällä kertaa vain katseluun.
– Sääli, komea seisokki, olisi ollut kiva tehdä siihen parempaa tuttavuutta.
– Ilta on vielä nuori, pidän tarjouksen mielessäni.
– Kuinka haluat, mulla ei ole mihinkään kiire.
Poimin pyyhkeeni naulasta ja kuivasin itseni nopeasti. Tarjous oli saanut nesteeni kuohumaan kiveksissäni ja niitä suorastaan pakotti. Minun oli pakko saada jotain viilentävää, ennenkuin aseeni laukeasi itsestään.

Siemailin kylmää päärynäsiideriä ja annoin pulssini rauhoittua. Erektioni ja paine kasseissa helpotti. Saunan anniskelutilassa ei ollut minun lisäkseni kuin kolme vanhempaa miestä, jotka juttelivat keskenään siemaillen samassa olutta. Yksi miehistä oli oli varsin viehättävä harmaine tuuheine rintakarvoineen ja leveine hartioine, mutta en halunnut tunkea herrasmiesten väliin. Jätin asian sikseen. Olisi aika mennä tutustumaan höyrysaunaan.

Höyrysaunan ovella minuun törmäsi jokin. Lensin yllätettynä melkein takapuolelleni. Hetken näin tähtiä, jotka uiskentelivat saunan ovesta tulvivan höyryn seassa. Roteva hahmo seisoi tähtimeressä tummana silhuettina. Meni hetki ennen kuin näköni palasi. En ollut uskoa silmiäni. Olinko tosiaan menettänyt tajuni törmäyksessä ja tämä oli jotakin outoa houreunta?

Make seisoi oviaukossa hiestä kiiltelevänä ja alasti kuin tarujen kreikkalainen jumala. Tämä jumala vain ei ollut mikään myytti ajanlaskun hämärästä, vaan lihaa ja luuta. Pienet vesipisarat valuivat vartalon kauniiden lihasten uria alaspäin kadoten sitten kullanhohtoiseen häpykarvoitukseen. Sen alapuolella roikkui kaunismuotoinen ympärileikattu penis, kuin outo mahlaa tihkuva eksoottinen hedelmä. Maken siniset silmät katsoivat minua kimallellen pitkän otsaan liimautuneen tukan alta.
– Sinä? Maken äänestä kuulsi hienoinen sammallus. Polttaripäivä oli tainnut olla rankka.
– Make… Mitä sinä täällä teet?
– Öööh, tuota. Make pälyili ympärilleen ja sinisiin silmiin ilmaantui eksyneen eläimen katse. Se sama jonka niin monta kertaa olin nähnyt.
– Onko tämäkin joku polttaripila? Kavereillasi taitaa olla aika hurtti huumorintaju. Yritin keventää tunnelmaa, tyyppi oli selvästi pakokauhun ja häpeän lamauttama.
– Ei… ne ei tiedä tästä mitään. Lisää pälyilyä ja puhe oli melkein kuiskausta.
– Okei, ei siinä kai mitään. Voinko tarjota sinulle jotain juotavaa?
– Voisin kai minä kaljan ottaa.

Seurasin Maken kiinteitä ja kapeita pakaroita sekä leveää selkää takaisin anniskelualueen puolelle. Hetken kuluttua nojailimmekin jo tiskiin pyyhkeet lanteilla ja huurteiset tuopit käsissämme. Maken täytyi kuulla aivojeni raksutus, sillä juotuaan puolet tuopistaan pitkällä huikalla hän vihdoin rikkoi vaivaannuttavan hiljaisuuden.
– Sun täytyy ymmärtää että mitään ei ole tapahtunut.
– Siis täälläkö? Sitäkö tarkoitat.
– Niin just, en ole tehnyt mitään. Tulin vasta tunti sitten ja olen ollut tuolla saunassa. Höyrysauna oli yleensä aika kuuma paikka homosaunoissa, enkä tarkoita pelkkää lämpötilaa. Maken oli tarvinnut arvata ajatukseni sillä hänellä oli kiire jatkamaan.
– Siis olen vaan katsellut sitä touhua. Ihan uteliaisuudesta, en mä mikään homo ole. Seurasi lyhyt tauko, jonka aikana hän selvästi itsekin tajusi kommenttinsa. Siis ei mulla mitään homoja vastaan ole. Mua vaan kiinnosti nähdä millasta täällä olisi.
– Ymmärrän kyllä, olet ihan sataprosenttinen hetero. Naimisiin menossa ja kaikkea. Kesähäät ja kaunis morsian. En tiedä mikä minuun meni, mutta jokin Maken kaksinaismoralistisessa asenteessa ärsytti.
– Voi vittu… Maken naama valahti.
– Älä pelkää, en minä tästä kerro kenellekään. Kaikki täällä pysyy seinien sisäpuolella.
– Lupaatko?
– Totta kai. Helppohan minun oli ulkopaikkakuntalaisena luvata helsinkiläisen homoskenen puolesta. Uskokoon ken tahtoo, mutta Make oli selvästi lepyttelyjen tarpeessa.
– No sit, kai mä voin myöntää että olen vähän bi. Sepä olikin vaikea arveta.
– Ootko sä koskaan ollut miehen kanssa?
– Pari kertaa, Laaksossa oon tavannut jonkun tyypin. Ei mitään ihmeellisempää, mut jotain pientä toimintaa on ollut.
– Laakso, sepä se. Lähes myyttinen paikallinen homoväen tapaamispaikka. Etenkin eksyneille bi-miehille, jotka halusivat salata toimensa muulta maailmalta.
– Mutta en mä pidä siitä puskissa hommailusta.
– Tämä on kyllä jotenkin sivistyneempää, viittasin ympärilleni. Eikä sulla varmasti ole vaikea saada seuraa, noin komea kun olet.
– Pidäks sää mua komeana? Make silitti hyvinmuodostuneita vatsalihaksiaan.
– Kyllä, sä olet kyllä mun tyyppiäni. Enkä sano tätä kevyesti. Olen ollut koko kevään selibaatissa.
– Sittenhän sulla täytyy olla aika kovat paineet?
– Älä muuta virko, räjähdän kohta käsiin.
– Haluaisit sä…. Tai siis mistä sä pidät? Ootko sä top vai bottom?
– Pidän ihan kaikesta, kunhan vaan oikea tyyppi on.
– Mä haluaisin imee sua. Ei ehkä romanttisin tarjous mutta vilkaisu paksuihin huuliin ja tuikkiviin sinisiin silmiin teki suostumisen helpoksi.

Suihkutilassa oli tyhjää kun nojasin taaksepäin kaakeloituun seinään. Vaikka ilma oli lämmintä ja kosteata, niin kaakelit ja niihin tiivistynyt vesi tuntui kylmältä kuumaa ihoani vasten. Pyyhkeemme lojuivat myttynä lattialla. Koko olemukseni oli tiivistynyt kuumana kiimaa sykkivään kulliini, jonka eteen Make oli polvistunut palvovaan asentoon. Kreikkalaiset jumalatkin siis palvoivat lihaa. Punaiset huulet puristuivat tykyttävän terskani ympärille ja karhea kielen kärki hyväili kullin herkkää alapintaa. Suu oli syljestä liukas ja kaluni upposi sinne kerta toisensa jälkeen. Pallini tuntuivat puristuvan kokoon ja kuuma liemi kiehui pusseissa. Maken karhea käsi kietoutuivat kassieni ympärille ja kielen kärki löysi niiden väreilevän ihon. Toinen käsi pumppasi kaluani. Kirkas lima valui kullin kärjestä ja syvä huokaus pakeni huuliltani. Koko vartaloni tärisi ja lanteeni teki itsestään panoliikkeitä. Levitin haarojani helpottaakseni Makea ottamaan kassini kokonaan kuumaan suuhunsa. Kiima ja nautinto täytti suoneni kohisten ja suihkuhuone hävisi ympäriltäni. Oli vain kulli, kuuma suu ja nautinto. SItten Make otti elimeni uudelleen suuhunsa ja antoi sen upota syvälle nieluun. Puristin käteni hänen märkiin hiuksiinsa ja annoin lanteiteni tehdä työtä. Nain häntä suuhun. Sitten tunsin kuinka pakaralihakseni puristuivat ja kiehuvan kuuma neste purkautui kiveksistä saaden vartaloni nytkätelemään hallitsemattomasti. Kuukausia pidätelty sperma tulvi ulos kullistani syvälle Maken suuhun. Hän tempautui minusta irti ja jäi kakomaan nelinkontin lattialle samalla kun runkkasin itsestäni ulos viimeisimmät nesteet. Harmaat pisarat tipahtelivat Maken paljaalle selälle.

Make seisoi suihkun alla ja antoi veden valua suuhunsa. Välillä hän purskutteli sitä suussaan ja sylkäisi veden sitten lattiakaivoon. Seisoin itse viereisessä suihkussa ja annoin veden vain valua päälleni. Pulssini oli hiljalleen palannut normaaliksi.
– Kaikki hyvin? Kysyin kurlaavalta Makelta.
– Joo, ihan hyvin. Pitää vaan saada tää maku pois suusta.
– Mennäänks hetkeksi saunaan? Se tekee varmaan hyvää. En voinut olla huomaamatta Maken puolittaisessa erektiossa seisovaa kalua. Sain kerätä kaiken tahdonvoimani etten tarttunut siihen. Miltähän se tuntuisi suussa?

Höyrysaunassa oli täysi toiminta päällä. Löysimme vaivoin rauhallsen paikan johon mahduimme istumaan. Joka puolelta höyrystä kuului massutusta ja ähkimistä ja paljaan lihan läjähdyksiä toista paljasta lihaa vasten. Vaikka olin juuri tullut, niin tunsin kuinka elimeni alkoi virkoamaan kaiken sen kiiman keskellä. Make istui vaitonaisena vieressäni ja tuijotti jonnekin lattianrajaan.
– Ei tämä taida varsinaisesti rauhoittaa. Yritin murtaa jäätä väliltämme uudelleen.
– Niin, joo… Make mutisi. Hänen katseensa oli siirtynyt oven vieressä olevassa valoläikässä panevaan miespariin. Vanhempi anniskelualueella näkemäni mies nylkytti nuorta hoikkaa poikaa takapuoleen niin että pelkäsin tyypin saavan sydänkohtauksen.
– Aika menoa, ihan silmä sepää. Yritin jatkaa. Kaluni seisoi pystyssä ja nopea vilkaisu silmäkulmasta kertoi, että Maken elin törrötti kovana vasten hänen kiinteitä vatsalihaksiaan.
– Mun muija, siis se jonka kanssa mä olen menossa naimisiin ei koskaan anna panna perseeseen. Make parahti. No niin, sieltä se tuli. Moneskohan heteromies Make oli, jolta kuulin tämän saman lauseen? En ollut koskaan laskenut ja yritin välttää seuranhaussa moisia, sillä yleensä tapaamisten järjestäminen oli yhtä painajaista, enkä muutenkaan kaivannut mitään draamaa. Ja aina lopuksi ne ryömivät takaisin vaimojensa ja perheidensä luokse lähiöihin, kunhan vain paikat oli ensin pesty kiimasta, liukunesteestä ja spermasta.

Huomasin lauteella jotakin kimmeltävää. Poimin sen käsiini, avaamaton liukkaripaketti. Tänään voisin tehdä poikkeuksen periaatteisiini.
– Huvittaisiko? Kysyin Makelta ja heilutin pakettia hänelle. Jopa höyrysaunan hämyssä näin kuinka sinisten silmien katse kirkastui. Sulla on upee muna, olisi kiva saada sitä.
– Ihanks totta? Make nappasi paketin sormistani.
– Toimintaa, vähemmän puhetta, sanoin ja käännyin kontilleni lauteilla. Jäin odottamaan.

Sormi tunnusteli pakaroideni välissä olevaa herkkää lihaa. Sormi oli syljestä liukas. Muiden saunojien äänet olivat muuttuneet etäisiksi kaiuiksi selkäni takana ja olimme vain me, minä ja Make. Odottamisen jännitys kiristi rintaani, mutta yritin rentouttaa pakarani. Utelias sormi työntyi peräaukkooni yllättäen, melkein huudahdin yllätyksestä. Se liikkui sisälläni hieman kivuliaasti. Sitten se vetytyi taas pois. Jotakin kylmää valui peräaukolleni samalla kun Maken sormet levittivät sitä. Hitaasti sormi liukui takaisin sisääni, ensin yksi ja sitten toinen. Tunsin nautinnon aallon kulkevan lävitseni kuin sähkövirta. Olin jo unohtanut täydellisen alistumisen synnyttämän nautinnon. Kaluni nyki reisieni välissä ilmassa, olin olemassa vain ja ainoastaan Makea varten. Olemasssaolollani ei ollut muuta merkitystä. Sormet vetäytyivät sisältäni ja jäin odottamaan. Vatsaaani kipristeli jännityksestä. Sitten tunsin repeäväni kun jotain suurta työntyi minuun. Parahdin kivusta ja yllätyksestä. Olin varma että sisuskaluni repeäisivät. Täytyin Makesta, jonka valtava elin työntyi minuun ensin hitaasti, sitten vetäytyen työntyäkseen taas uudelleen ja uudelleen. Antautumisen hurmos muutti kivun nautinnoksi. Vaikersin kun Maken kämmenet tarttuivat vyötärööni.Kadotin ajan ja paikan Maken lanteiden hakatessa minua vasten ja suurten kivesten läjähdellessä pakaroihini. Make puristi minua entistä tiukemmin ja tunsin hänen huohotukseni niskassani. Työnnöt olivat muuttuneet kouristuksen omaisiksi ja oma kullini heilui ja tärisi Maken määräämässä tahdissani. Sitten jokin kuuma purkaus täytti peräaukkoni ja laukesin itsekin ilmaan. Make päästi minusta irti ja vajosin vatsalleni lauteille. Peräaukostani tihkui jotakin lämmintä ja tahmeaa. Make istui vieressäni raskaasti huohottaen.

Takapuoleni oli edelleen kipeä pukiessani myöhemmin vaatteita päälleni. Tyhjiä pallejani pakotti, mutta minut täytti rauhallinen ja hyvä olo. Make oli mutissut jotakin vaivautuneena ja jäänyt vielä suihkuun. Toivottavasti polttarit olivat olleet hänelle mieluiset. Ainakin minulle ne olivat olleet. Hississä kaivoin esiin kännykkäni, Mina ei varmasti heti uskoisi mitä minulla olisi hänelle kerrottavana.

4 kommenttia viestissä: “Polttaripäivän ilta”

 1. bisse says:

  Tarinassa olisi potentiaalia vaik mihin, mut loppuu vähän kesken.

 2. Devotees2 says:

  Kiinnostava kuvaus Voguesta. Täytyy joskus itsekin käydä. Peppuseksi kuvaus kiihottava. Sekin on vielä kokematta, muttei toivottavasti enää kauan.:)

 3. Jep says:

  Kopsattu suomi24:sta

 4. hmh says:

  Tarinaa ois voinu viimeistellä paremmin. Joitain virheitä itse kirjoituksessa, mutta eniten häiritsi se ettei henkilöitä syvennetty lähes ollenkaan. Ne vaan rupes panemaan.

Kommentoi

top