search
top

Laivamatka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Uusi novelli kiimaisesta perheenäidistä Millasta, jostain syystä hänestä on kiva kirjoittaa. Tämä on vähän tuoreempi novelli.

Milla huokasi nautinnollisesti ja istui yläkannen yökerhon kapealle jakkaralle. Vihdoin yksin ja rauhassa, tai ei hänen tarkoituksenaan ollut olla pitkään yksin, vaan loppuillan suunnitelmissa oli jotain ihan muuta.
Milla antoi arvioivan katseensa kiertää yökerhon sekalaisessa asiakaskunnassa, lajitellen heitä samalla mielessään. Oman äänekkään ryhmänsä muodostivat hyvin humalaiset turpean punaiset keski-ikäiset suomalaismiehet, joihin Milla ei olisi koskenut pitkällä tikullakaan. Seuraavaksi muutama nuori mies kiinnitti Millan mielenkiinnon hetkeksi, mutta näiden humalainen mölinä sai hänen katseensa jatkamaan eteenpäin. Milla oli täällä etsimässä jotakin hieman eksoottisempaa. Vaaleiden sinisten silmien katse jatkoi vaeltelua miesvartalosta toiseen samalla kun lakatut sormenpäät hyväilivät kylmää gin tonic-lasia.
Halu sai kylmät väreet kulkemaan Millan vartaloa pitkin. Hän oli ollut puutteessa jo aivan liian pitkään. Tottahan tylsää avioseksiä lähetyssaarnaaja-asennossa oli tarjolla aina lauantaisin, kun lapset olivat laitettu nukkumaan ja aviomies, insinööri-Pentti oli saanut rohkaistua mielensä muutaman saunakaljan jälkeen. Milla kaipasi kuitenkin jotain muuta, kiihkoa ja kuumuutta, jota oli tarjolla lähi-pizzerian pizzakuskin muodossa, mutta viime aikoina tämäkin oli suoran toiminnan sijasta alkanut puhumaan yhteisestä tulevaisuudesta ja omasta yrityksestä ja kuinka Milla huolehtisi heidän yhteisestä kodistaan ja lapsikatraastaan. Ei kiitos – pizzareissuja oli ollut pakko rajoittaa eikä mittojen puolesta korvaavaa miestä ollut löytynyt päivisin ruususen unta nukkuvasta riivtalolähiöstä.
Laivareissu, vaikkakin perheen kanssa, olikin tullut kuin Jumalan lahjana. Päivä vain oli ollut voimia ja hermoja koetteleva: odottelua pallomeren äärellä, viimeisistä katkaravuista tappelua eläkeläisten kanssa seisovassa pöydässä ja kiukuttelua Tax Free-myymälän makeisosastolla. Viimein Milla oli saanut Pentin ja tytöt sullottua pieneen C-kannen hyttiin ja pujahtanut itse unettomuutta valitellen tarkistamaan laivan yöelämää. Hän oli jo aikaisemmin illalla iskenyt silmänsä kahteen komeaan tummaan mieheen. Miehet olivatkin vastanneet puolittain lupaavasti hänen merkitseviin katseisiinsa.
Baaritiskin ohi purjehti ryhmä kikattavia tyttöjä liian pienissä mekoissa ja topeissa. Vaatteet paljastivat tiukat treenatut vartalot terhakoine rintoineen ja kiinteine peppuinen. Hetken Milla tunsi itsensä vanhaksi ohuessa tunikassaan ja farkkuhameessaan. Varovasti hän kohensi asentoaan ja risti paljaat säärensä. Vaikka hän ei pärjännytkään kiinteävartaloisille tytöille, niin hän oli aina ollut tyytyväinen reisiinsä ja nyt mustien nahkasaappaiden verhoamiin pohkeisiinsa. Rauhoittaakseen mieltään hän otti syvän kulauksen lasistaan.
Jumputtavat kappaleet vaihtuivat toisiksi ja Milla oli jo seonnut laskuissa kuinka monelle sönköttävälle suomalaisjuopolle hän oli joutunut antamaan pakit. Sitten hänen katseensa tavoitti kaksi tummaihoista miestä tanssilattian toisella puolella. Millan katse kohtasi rohkeasti miehet ja mittaili näiden vartaloita kireiden t-paitojen ja farkkujen alla. Kummankin etumus pullotti lupaavasti ja rintalihakset pullistuivat melkein läpi ohuista paidoista. Varmoin askelin miehet lipuivat läpi tanssilattian Millan luokse. Hitain rauhallisin liikkein hän joi lasinsa tyhjäksi ja laskeutui jakkaralta.

Miesten hytti oli alimmalla kannella, lähellä sitä pientä tunkkaista koppia jossa hänen tyttärensä ja aviomiehensä nukkuivat. Milla antoi miesten johdattaa itsensä läpi hämärien käytävien ja ohi maassa sammuneina retkottavien kanssamatkustajien. Lopulta erään oven kohdalla toinen mies kaivoi taskustaan avainkortin ja avasi hytin oven Millalle.
Miehen myskin haju täytti Millan tajunnan kun hän oviaukossa kurottautui kietomaan kätensä toisen miehen kaulan ympärille. Miehen jäntevät kädet tarttuivat hänen vartaloonsa samalla kun paksut tummat huulet painuivat vasten Millan huulia. Toisen miehen kädet kulkivat pitkin Millan selkää avaten hitaasti farkkuhametta. Hame valui alas pitkin Millan reisiä, paljastaen hänen mustat tätä risteilyä varten ostamansa stringit. Millan kädet valuivat alas toisen miehen vartaloa tunnustellen ensin kovia rinta- ja vatsalihaksia ja sitten farkkujen pullottavaa etumusta. Taitavasti Milla vapautti miehen suunnattoman kullin housujen kahleista samalla kun hänen takanaan paksut vahvat sormet puristelivat hänen pehmeitä pakaroitaan. Kuumeinen kiima kasvoi Millan sisällä ja hän aisti enään heikosti kuinka kuumat nesteet liukastivat hänen jalkoväliään. Milla kumartui eteenpäin ja hamusi miehen kovan terskan huuliensa väliin samalla kun otti tukevan otteen miehen kiveksistä ja kullin juuresta.
Mies maistui taivaalliselta, kuin auringon polttamilta taateleilta ja korianterilta. Tuoksu täytti hänen suunsa ja lisäsi Millan himoa. Hän puristi huulensa kovan ympärileikatun kalun ympärille imien samalla elintä posket lommolla. Iso silkkipintainen terska työntyi Millan kielen muodotamaa kourua pitkin syvemmälle kurkkuun. Mies tarttui Millaa hiuksista molemmin käsin ja tukistaen pakotti elimen yhä uudelleen ja uudelleen Millan kurkkuun. Isot kyyneleet nousivat Millan suuhun miehen naidessa häntä suuhun.
Samaan aikaan toinen mies kiskoi Millan stringit alas reisille. Karkea ja vahva etusormi tutki Millan litisevää jalkoväliä lähettäen kivuliaan kiiman aaltoja pitkin Millan vartaloa. Sitten jotain kovaa painui Millan pillua vasten ja työntyi sitten hitaasti sisään. Millan takana toinen mies alkoi hitaasti naida kumartunutta Millaa takaapäin. Millan vartalo kouristeli vuoroin suun täyttämän kullin aiheuttamien tukehtumisreaktioiden ja jalkovälissä liukuvan kullin tuottamien nautinnon aaltojen välillä. Sitten etupuolen miehen kädet herpaantuivat ja kuuma suolainen neste täytti Millan suun ja kurkun. Milla ei saanut henkeä vaan veti tulikuumaa spermaa väärään kurkkuunsa. Kuvottava neste täytti koko Millan tajunnan samalla kun hän etäisesti tajusi takanaan olevan miehen puristavan häntä pakaroista ja miehen pussien läiskähtelyn limaisia reisiään vasten.
Orgasmin tuliset aallot vyöryivät Millan yli samalla kun hän yhä yski ja syljeskeli lastia suustaan. Häntä takaapäin naiva mies urahti jotakin ja painautui Millan selkää vasten. Millan kaikki hermosäikeet soivat ja huusivat hekumasta samalla kun tulikuuma ryöppy purkautui Millan sisälle miehen sykkivästä elimestä. Milla valahti hikisenä hytin kokolattiamatolle ja sulki silmänsä tajuntansa.

Hitaasti Milla tuli takaisin tajuihinsa tuijottaen hytin kellatunutta kattoa. Suussa maistui edelleen oma kitkerä sappineste ja suolainen sperma. Kieli ja hampaat tuntuivat tahmaisilta. Vartalo oli hiestä tahmea ja jalkovälistä valui jotain ulos muodostaen viilenevän lammikon hänen alleen. Hame oli rullattuna vyötärölle ja stringit olivat nilkoissa sotkuisena myttynä. Milla kömpi varovasti pystyyn. Hytin ovi oli auki ja miehet, joiden kanssa hän oli hyttiin tullut, seisoivat käytävässä jutellen matalalla äänellä kielellä jotakin mitä Milla ei ymmärtänyt. Ajatukset juoskivat Millan tokkuraisessa mielessä, kuinka kauan hän oli ollut lattialla tiedottomana? Oliko hänelle tehty jotan sinä aikana? Ja etenkin, oliko joku ohikulkija nähnyt hänet retkottamassa puolialastomana ja spermaisena lattialla?
Hitaasti keräten itsekunniotuksensa rippeitä Milla nousi seisomaan. Käytävässä olevat miehet vaikenivat ja kääntyivät katsomaan Millaa. Haparoivin liikkein Milla aukaisi hameensa ja antoi sen valua lattialle. Nopeilla ja varmemmilla liikkeillä ryppyinen ja tahrainen tunika lensi hytin nurkkaan. Sitten hän astui ulos stringeistään, laski kätensä lanteilleen ja katsoi miehiä pelkkiin nahkasaappaisiin pukeutuneena.
– Mitä täällä tytön tarvitsee tehdä saadakseen lisää munaa? Hän sanoi yrittäen pitää äänensä vakaana.
Miehet mulkaisivat toisiaan oudoksuen ja astuivat takaisin hyttiin.

Toinen miehistä laskeutui selälleen hytin kapealle sängylle ja työnsi samalla kireät farkkunsa nilkkoihin. Valkoinen paita sai kyytiä seuraavaksi. Miehen elin oli jo komeasti pystyssä, kun Milla kiipesi hajareisin tämän päälle istumaan. Millan sormet kulkivat pitkin miehen karvaista rintaa ja hyväilivät tummia pieniä nännejä. Niiltä sormet kulkeutuivat alemmas pitkin vatsalihasten kumpuja ja lopulta ne puristuivat tahmean mutta kovan kullin ympärille. Hitaasti ja nautinnollisesti Milla ohjasi miehen sisäänsä. Tunne tuntui lähes juovuttavalta kun hän ryhtyi liikuttamaan lanteitaan hitaasti keinuttaen. Elin täytti hänet täydellisesti ja hän tunsi taas olevansa elossa. Mies nosti kätensä Millan lanteille ja sieltä alemmas pakaroille. Jokainen Millan nosto levitti hänen pakaroitaan saaden peräaukon kipristelemään viileässä ilmassa. Äkkiä Milla tunsi toisetkin kädet perseellään. Hän hymyili unenomaisesti allaan olevalle miehelle ja kumartui eteenpäin taivuttaen selkäänsä taaksepäin. Toinen mies työntyi hänen perseeseensä. Hetken Milla luuli, ettei paksu elin mahdu sisään vaan sulkijalihas repeäisi. Kipu nosti kyyneleet hänen silmiinsä. Silloin Alla oleva mies survaisi yllättäen lanteillaan millaa ylöspäin saaden perseessä olevan kullin uppoamaan vartta myöten sisään. Milla ulvoi yhtä aikaa yllätyksestä, kivusta ja nautinnosta. Hän ei tiennyt mikä tunteista oli voimakkain, mutta yhdessä ne muodostivat hänen sisässään euforisen pyörteen, joka imi hänet sisäänsä. Milla lakkasi olemasta, hän oli vain lihallinen välikappale yhdistämässä noita kahta miestä, joiden vartalot pumppasivat elimiään Millan ruumiinaukoissa. Milla ei enään pystynyt erottamaan mistä toinen mies alkoi ja toinen loppui ja kumman elin milloinkin upposi häneen ja kumpi vuorostaan vetäytyi. Uliseva valitus karkasi Millan huulilla ensimmäisen orgasmin ravistellessa hänen hentoa vartaloaan hikisten karvaisten miesten välissä. Mutta miehet eivät olleet vielä valmiita, mutisten ja hiestä kylpien heidän vartalonsa jatkoivat Millan pumppaamista samalla, kun milla vuoroin puristui heidän väliinsä, vuoroin taas heidän vetäytyessään. Karkeat vahvat kädet olivat lukkiutuneita Millan pehmeälle vartalolle ja kullit vain jatkoivat kiimaista pumppaamistaan. Milla liiti tällä edestakaisin supistelevalla lihakoneella orgasmin huipulta huipulle. Hän ei enään nähnyt mitään, vaan hiki valui hänen vartaloaan pitkin noroina. Yhä uudelleen ja uudelleen hän täyttyi miesten lihasta ja yhä uudelleen ja uudelleen hän sai kouristuksenomaisia orgasmeja nesteiden tulviessa hänen alapäästään. Millan tajunta tuntui sumenevan kun viimeisin orgasmi kulki ravisuttavina sähköaaltoina hänen lävitseen, samalla hänen sisällään tapahtui kaksi kuumaa räjähdystä kun kumpikin mies voihkaisi tulemisen merkiksi. Kaikki kolme sortuivat huohottavaksi ja täriseväksi kasaksi hytin kapealle sängylle.

Puoli tuntia myöhemmin hikinen ja vieläkin nautinnon jälkiaalloista tärisevä Milla hoippui kohti hyttiä, jossa aviomies ja tytöt nukkuivat toivottavasti syvää unta. Tahmea siemenneste valui hänen reisiään pitkin ja oli liimannut vaatteet hänen lanteisiinsa. Pikkuhousut olivat kadonneet ja toppikin oli ryppyinen ja tahrainen. Milla kuitenkin hymyili autuaasti itsekseen. Varovasti hän avasi hytin oven ja pujahti sisään.

Yksi kommentti viestissä: “Laivamatka”

  1. sari says:

    klisheautomaatti. Pitsakuski ja insinööri-pentti? lähes revennyttä anaalia seuraa orgasmi? =) Insinööri-pentti all right.

Kommentoi

top