search
top

Pikkunartun päiväuni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osittain todellisuuteen pohjautuvaa, miehen ja naisen välistä kiihkeää seksiä, hieman alistamista ja paljon nautintoa ;)

Istun linja-autossa ja koetan lukea kirjaa, mutta en pysty keskittymään. Ihmettelen, miten oikein olen päätynyt tilanteeseen: olen matkalla itseäni huomattavasti kokeneemman miehen sänkyyn tottelemaan hänen jokaista sanaansa. Kutsusi ei kuitenkaan tullut yllätyksenä, sillä keskustelumme oli saanut vihjailevan sävyn jo jokin aika sitten ja olimme edenneet siitä myös videopuheluihin. Kun sait tietää suurimman fantasiani, eli tietynlaisen alistetuksi tulemisen, molemmat alkoivat olla kyllästyneitä pelkkiin sanoihin ja kuviin. Välillämme oleva jännite on muuttunut valtaleikiksi, vanhempi mies käskee ja nuorempi tyttö tottelee mielellään. Olen vihjaillut olevani valmis melkein mihin tahansa, ja koulutukseni ensimmäinen päivä olisi tänään. Puhelimeni värisee tekstiviestin merkiksi ja havahduttaa minut levottomista ajatuksistani. ”Illalla kuudelta, varokin myöhästymästä. Ja unohda pikkuhousut, narttu.” Kun katseeni liikkuu sanojen yli, selkärankaani pitkin kulkee väristys ja alavatsassa alkaa tuntua lupaava lämpö. Viesti laittoi mielikuvitukseni liikkeelle kunnolla ja pian tekisi melkein mieli kiemurrella himosta.

Päästyäni asemalle menen heti vessaan valmistautumaan. Minulla on vielä hetki aikaa ehtiä luoksesi. En malta olla hipaisematta kovina nöpöttäviä nännejäni vaihtaessani vaatteita. Olen ylpeä rinnoistani, ne ovat melko suuret sekä pyöreät ja nännini ovat pienet ja vaaleanpunaiset. Huuliltani on lähellä karata huokaus, niin kiihottunut olen. Puen päälleni mustan, lyhyen hameen ja avonaisen paidan, jonka läpi punaiset rintaliivini erottuvat. Hetken epäröityä riisun jo kosteat alushousuni ja piilotan ne laukkuuni. Lisään hieman meikkiä, harjaan vaaleat hiukseni ja tarkkailen itseäni peilistä. Omasta mielestäni olen hieman liian uhkea kaikin puolin, mutta olen usein kuullut vartaloni mittasuhteiden olevan kohdallaan; leveän lantion vastapainoksi vyötäröni on melko kapea. Astuessani ulos olen varma, että jokainen vastaantulija huomaa lievän punan poskillani ja tietää pikkuhousuttomuuteni, ja oloni tuntuu yhä tuhmemmalta. Ostan vielä kahvin, vaikka siihen ei ole aikaa. Mietin, haluanko myöhästyä tahallani.

Matka asunnollesi tuntuu tolkuttoman pitkältä ja jännitys kasvaa koko ajan enemmän. Korkoni kopisevat asfalttiin kuitenkin tasaisesti, yhtään epäröimättä, sillä tätä minä juuri haluan. Pian olen ovellasi ja vilkaisen kelloa: viisi yli kuusi. Tämä ei tiedä hyvää. Nielaisen kumminkin pelkoni, soitan ovikelloa ja avaat oven. Siinä seisot sinä, pitkä ja komea mies, ja sykkeeni nousee vielä kovemmaksi. ”Olet myöhässä” naurahdat jotenkin enteilevästi ja käsket minua riisumaan takkini. Katseesi liikkuu häpeilemättömästi vartalollani kun vähennän vaatteitani. Uskallan vihdoin katsoa sinua suoraan silmiin, ja ilmeestäsi näen että enää ei ole paluuta, ilma sähköistyy heti.

Tulet taakseni, viet kätesi pakaralleni ja puristat omistavasti. Samalla kuiskaat aivan korvaani, ”myöhästymisestä tulee rangaistus, pikkunarttu” Äänestäsi kuulen, että oma jännityksesi ainakin tuntuu olevan jo poissa ja olet päässyt selvästi rooliisi. Hyväilet takapuoltani melko hellästi, mutta toisen kätesi pitävä ote lanteilla kertoo, että olen täysin vallassasi. Tunnen himon kasvavan huimaa vauhtia ja kosteuteni valuvan pian reisille. Hellyytesi on pian poissa, kun läpsäytät peppuani avokämmenellä. Suustani pääsee yllättynyt voihkaisu. Käännät minut kyselemättä itseäsi kohti, ja suutelet melkein väkivaltaisesti. Jakelet suudelmiasi yhä alaspäin kaulalle, avaten samalla paitani nappeja. Kun paljastat rintaliivini, vetäydyt hetkeksi kauemmaksi ja katselet minua tarkkaan. Tunnen oloni hyvin antautuneeksi ja halvaksi, mutta erittäin kiihottuneeksi. Vedät minut pöytää vasten ja painat ylävartaloni pöydälle, niin, että peppuni on sinulle hyvin esillä. Hivutat hamettani kiusoittelevan hitaasti ylöspäin, paljastaen sentti sentiltä lisää paljasta ihoa. ”Olethan sä sentään jossain totellut”, sanot, kun huomaat, ettei minulla todella ole alushousuja. Silittelet pakaroitani ensin hitaasti kiusoitellen, kunnes läpsäiset taas, tällä kertaa kovemmin. Ensin mielessäni välähtää kipu, joka sitten sekoittuu hyvin nopeasti nautintooni vain lisäten sitä. Jatkat useamman lyönnin ajan, ja juuri kun tuntuu etten kestä enää, vedät minut ylös ja itseäsi vasten. Peppuni on varmasti aivan punainen.

Käteni harhailee housujesi etumukselle, mutta estät minua. Ei vielä, sinä määräät tahdin. Haluaisin jo upean kalusi suuhuni. Vihdoinkin tuot voimakkaat kätesi rinnoilleni. Puristelet, hierot ja näykit juuri oikealla tavalla ja osaavat sormesi avaavat rintaliivien hakaset hetkessä. Kaadat minut selälleni sängylle ja kiedon jalkani ympärillesi. Lähes kokonaan ajeltu pilluni tykyttää odottavasti housujesi kohoumaa vasten, kun suutelet ja imet nännejäni voimakkaasti. Haluan sinua enemmän kuin tiesin olevan mahdollista, nyt ja heti. Alatkin laskeutua vartalollani alaspäin ja suutelet reisiäni. En malttaisi millään odottaa ja nostan lantiotani sinua kohden, kunnes vihdoin viet kätesi pillulleni. Värähdän, kun saavutat kosteuteni. Hymysi on irstas, kun huomaat kiihottuneisuuteni määrän ja liu’utat sormiasi häpyhuulien välissä taitavasti. Nouset suutelemaan minua ja samalla työnnät kaksi sormeasi varoittamatta syvälle sisääni. Selkäni taipuu kaarelle, ja hengitykseni on yhä epätasaisempaa. Taivutat jalkani irstaasti auki ja painat pääsi jalkoväliin. Aloitat taivaallisen kielityöskentelyn ja nipistät toisella kädelläsi nänniäni niin, että tuntuu. Seinänaapurisi luultavasti kuulee ääneni, en pysty hillitsemään itseäni. Juuri kun olen tulossa, ja huomaat sen, vetäydyt irti minusta. Pettymykseni on valtava ja pilluni vaatii lisää. Kun suutelet minua, maistan oman makuni, mutta jostain syystä se vain kiihottaa minua lisää. ”Nyt saa tyttö näyttää, mitä osaa”, vihjaat, ja tulen polvilleni eteesi. Avaan vetoketjun nopeasti ja nuoren naisen innolla. Suutelen jo boksereidesi läpi tuota tajuttoman kovaa ja kuumaa elintä, kunnes tartut hiuksistani ja annat käskyn imeä kunnolla. Kun kullisi ponnahtaa esiin, en voi hetkeen kuin ihailla sitä. Se on vielä suurempi kuin kuvittelin. Avaan suuni ja alan nuolla vartta ja terskaa nauttien joka hetkestä. Ohjaat kuitenkin kullisi melkein suoraan syvälle suuhun. Opetat minua ottamalla hiuksistani jälleen kiinni ja painat kalusi niin syvälle kurkkuuni, että on vaikea hengittää. Pidät minua paikallani ja nait minua suuhun niin, ettei kukaan ennen. Vien käteni kalusi juureen ja aloitan runkkauksen imemiseni tahtiin, käyttäen kuolaa liukasteena. Kun käsket minua katsomaan itseäsi silmiin, tunnen oloni rivommaksi kuin koskaan.

Vetäydyt irti minusta ja käsket minut nelinkontin pyllistämään eteesi. Saat kumin nopeasti päälle ja työnnyt minuun kyselemättä ja kovaa. Tunne on uskomaton, täytät minut aivan kokonaan. Työnnät ensin muutaman kerran kiusoittelevan hitaasi kokonaan sisään ja ulos, kunnes aloitat nopean tahdin. Taivutan selkäni notkolle, jotta pääsisit juuri oikeaan kulmaan. Pidät lantiostani kiinni lujaa ja nait minua melkein eläimellisesti kun vastaan vartalollani työntöihisi. Nyt naapurille ei ainakaan ole epäselvää, mitä siellä tapahtuu. Ei kestä kauaa, kun tunnen, että tulen. Huokailujeni välistä yritän pyytää lupaa tulla, ja onnekseni saan sen. Tikkaat minua yhä nopeammin ja oma käteni hieroo klitoristani. Tuot toisen kätesi suulleni ja estät minua huutamasta, kun saan kovemmin kuin koskaan. Huoneen täyttää pilluni litinä ja tukahtuneet huokailut. Jatkat naimistani koko orgasmin ajan, kunnes irrottaudut ja käsket nopeasti minut kääntymään. Vetäiset kondomin pois ja runkkaat itsesi loppuun aivan silmieni edessä. Tulet murahtaen kasvoilleni, osa valuu rinnoille asti. Jäät tasaamaan hengitystäsi sängylle, kun käyn huuhtaisemassa kasvoni. Tulen viereesi sotkuisine meikkeineni, etkä voi kun hymyillä narttusi rivolle ulkonäölle. Silität vielä melkein anteeksipyytävästi kovia kokenutta peppuani ja suutelet hellästi. Nukahdamme tyydytettyinä ja tyytyväisinä.

Toivottavasti tästä oli iloa muillekin kuin kirjoittajalle, ainakin erään henkilön toivoisin tästä pitävän 😉

5 kommenttia viestissä: “Pikkunartun päiväuni”

 1. Jesse says:

  Oot tuhma typy 🙂

 2. uuu.. says:

  Ihan hyvä oli mutta vois olla pitempi nois seksi aika!

 3. Huh says:

  Lisää pliis 😉

 4. löy says:

  aivan loistavaa!

 5. Good says:

  Tää oli iha helvetin hyvä lisää tälläsii

Kommentoi

top