search
top

Mies kuin hevonen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Alun alkaen tarkoitettu IT.orgiin, mutta sivu meni nurin ennen julkaisua. Ensimmäinen novelleni johon olen suht' tyytyväinen.

“Mies kuin hevonen”

Puhelin piippasi kaksi kertaa tekstiviestin saapumisen merkiksi. Milla laski pyykkikorin käsistään ja harppoi keittiöön tarkistamaan kännykkänsä. Vaikka hän tiesi lähes sataprosenttisella varmuudella, keneltä viesti olisi ja mitä se koski, niin silti pieni toivonkipinä syttyi hänen sisimmässään.
Lyhyt pelkistetty viesti kertoi, että aviomies olisi tänäänkin ylitöissä, eikä tulisi kotiin ennen kuin myöhään kun lapset olisivat jo nukkumassa. Hetken Milla oli jo elätellyt toivoa viestin sisällöstä, vaikka hän ei osannut itselleenkään kuvata millaista viestiä toivoi tai keneltä, mutta olisihan se voinut olla kutsu johonkin eksoottiseen seikkailuun.
Huokaisten Milla laski puhelimen pöydälle ja katsoi keittiön oviaukon päällä olevaa kelloa. Se näytti puolta yhtätoista, tytöt tulisivat siis vasta neljän tunnin päästä koulusta. Hänellä olisi siis hyvää aikaa saattaa päivän askareet valmiiksi ja lämmittää eilistä ruokaa nälkäisille koululaisille. Jos hän tarkkaan laski, niin hänellä olisi omaa aikaa useampi tunti keskellä päivää ja tyhjä vatsa muistuttikin jo olemssaolostaan.
Aamiaisesta oli jo aikaa. Kuin varkain Millan katse siirtyi jääkaapin ovessa magneeteilla kiinnitettyyn A4-paperiarkkiin. “Özalanin kebab-pizzeria”, luki arkin yläreunassa. Jospa tilaisi perhepizzan, niin siitä riittäisi syötävää tytöillekin, Milla mietti siirtyesssään tutkimaan pizzalistaa.
Kotiinkuljetus ei maksaisi kuin muutaman ylimääräisen euron ja hyvällä tuurilla pizzakuskina toimisi se nuori söpö turkkilaispoika, jonka hän oli nähnyt pizzeriassa pari viikkoa sitten.
Aprikoituaan hetken Milla teki valintansa listalta ja poimi puhelimensa pöydältä. Toistettuaan katuosoitteen ja tilauksensa huonoa suomea puhuvalle mieshenkilölle pariin kertaan, Milla sulki puhelimensa ja istuutui keittiön ruokapöydän ääreen.
Outo tunne valtasi hänet, kuin vatsanpohjassa olisi ollut parvi räpisteleviä perhosia. Raajat ja mieli tuntuivat levottomilta ja teki mieli tehdä jotakin, mutta hän ei pystynyt millään keskittymään mihinkään. Tekemättömät kotityöt juoksivat pitkänä listana mielen läpi, mutta mikään niistä ei tuntunut tarpeeksi tärkeältä tehtäväksi. Sitten ajatus kirkastui hänen mielessään, sen tekeminen olisi lähinnä turhamaisuutta ja ajanhukkaa, mutta juuri nyt se tuntui tekemisen arvoiselta ja tärkeältä.
Milla melkein juoksi asunnon läpi makuuhuoneeseen ja sen perällä olevaan vaatehuoneeseen. Pikainen vaatteiden vaihto: harmaat kollegehousut ja iso t-paita vaihtuivat lyhyeen ilmavaan puoleen sääreen yltävään hameeseen ja naruolkaimiseen toppiin. Sitten Milla kipaisi kylpyhuoneeseen. Hetken sen laatikoita pengottuaan hän löysi sen mitä oli etsinyt, vaaleanpunaisen Lady Shaven.
Ovikello soi kun Milla oli yhä kylpyhuoneessa tutkimassa itseään peilistä. Vaaleat niskaan asti ulottuvat hiukset kimaltelivat vielä viime viikolla otetuista raidoista ja siniset silmät tuikkivat siistittyjen kulmakarvojen alta. Ohut toppi jätti vaalean kapean niskan ja pienet pyöreät olkapäät paljaiksi. Millan pienikokoisuus ja lyhyys saivat hänet vaikuttamaan ikäistään nuoremmalta. Hän hymyili vielä itselleen ennen kuin ryntäsi avojaloin avaamaan ovea.
Ovella seisoi farkkuihin ja valkoiseen t-paitaan pukeutunut isokokoinen mies. Ei kuitenkaan se söpö nuori mies, jonka suklaasilmistä Milla oli hetki sitten haaveillut. Tämä mies oli leveäharteinen, ei erityisen komea, vaan lähes umpimielisen näköinen. Miehen iho oli hyvin tumma ja suuret lihakset pullistelivat kireän t-paidan alla. Milla ei voinut olla kiinnittämättä miehen kireisiin farkkuihin ja niiden pullottavaan etumukseen. Milla melkein nielaisi ääneen.
– Perhe-pizza? Mies kysyi vieraalla aksentilla. Ääni oli pehmeä ja matala ja se sai syviä väreitä kulkemaan Millan selkäpiitä pitkin.
– Ööh, juu. Quattro Staggionohan se oli? Milla sai vaivoin sanottua.
– Se tekee kuusi euroa.
– Tuota, odota hetki niin haen lompakon. Voitko laittaa pizzan tuohon keittiön pöydälle?
Mies pälyili pientä eteistä ja sen jatkeena olevaa käytävää, sitten tämä otti varovaisen askeleen oviaukosta tuulikaapin puolelle.
– Tuolla vasemmalla, Milla huikkasi ja astui askeleen taaksepäin päästäen miehen kulkemaan ohitseen. Miehen kumara asento paljasti tämän olevan varuillaan, kuin väijytystä odottava petoeläin. Milla seurasi miestä keittiöön.
– Laita se vaan siihen pöydälle, Milla yritti saada ääneensä pehmeää kehräävyyttä, mutta ei ollut varma kuulostiko se muulta kuin kuiskaukselta. Mies vilkaisi Millaa tummien kulmiensa alta ja laski pizzan tiskipöydän reunalle. Milla nojasi ikkunan vieressä olevaan ruokailupöytään. Hän veti hartioita taaksepäin tuodakseen pieniä rintojaan paremmin esille. Jalat olivat yhdessä, vasta-ajellut sääret kimallellen yhä kosteusvoiteesta. Mies seisoi häkeltyneen näköisenä antaen katseensa kulkea häpeilemättömästi Millan vartalolla. Milla tunsi kuinka hänen jalkovälinsä kostui.
– Tuu tänne, Milla sanoi ja ojensi kätensä miehen farkkujen etumukselle. Mies astui askeleen eteenpäin ja tämän vartalon vahva tuoksu ja lämpö saivat Millan pään pyörälle. Silmissä tuntui sumenevan ja koko keittiö heidän ympäriltään katosi. Millan sormenpäät hapuilivat kivipestyjen farkkujen napeilla. Yksitellen ne ponnahtivat auki. Se mitä paljastui niiden alta, sai Millan haukkomaan henkeään.
Farkut kahisivat kun mies laski housujaan alas kapeilta lanteiltaan. Jokin lämmin valui pitkin Millan lämmintä reittä. Hän ei ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa, ei ainakaan oikeassa elämässä. Miehen elin oli valtava, kuin musta nyrkkiin puristettu lihaksikas käsivarsi. Terska oli viininpunainen ja kimalteli limasta. Kivespussit roikkuivat reisien välissä kuin kypsät mehusta turpeat granaattiomenat.
Sitten mies oli hänen kimpussaan. Millan valkoiset pikkuhousut repesivät yhdellä tempauksella ja vahvat kädet nostivat hänet istumaan pöydälle. Milla levitti reisiään ja antoi ohuen hameensa nousta vyötärölleen, tarjoten täyden näkymän ajeltuun ja märkänä odottavaan pilluunsa. Sitten hän puri hampaansa yhteen ja valmistui ottamaan miehen jättiläismäisen mustan boan sisäänsä. Kaksi lasta synnyttäneelle naisellehan sen ei pitäisi olla ongelma, tai niin hän luuli. Mies työntyi eteenpäin ja ilman mitään varoitusta survoi valtavan pakkautuneesta verestä kivikovan terskansa Millan häpyhuulien väliin ja sisään. Hetken tuntui kuin hän repeäisi, kun paksu parru tunkeutui yhä syvemmälle Millaan. Tuskainen älähdys pakeni hänen huuliltaan kun jättimäinen kyrpä työntyi hitaan varmasti aina juurta myöten sisään.
Milla oli täynnä miestä, ei enemmän, viiltävä kipu säteili lanteissa ja vatsanpohjassa, kuumat kyyneleet nousivat hänen silmiinsä ja hän joutui todella pidättelemään itkua. Kulli vetäytyi hitaasti ulos tuoden hetken helpotuksen. Mitä olen mennyt tekemään? Epäilys poukkoili hänen päänsä sisällä.
Milla laskeutui selälleen kiikkerälle pöydälle ja koetti rentouttaa lihaksiaan hengittäen syvään. Tätähän hän oli halunnut, nyt oli turha perääntyä. Mies tarttui Millan polvista ja nosti ne rintaansa vasten. Milla tunsi pohkeidensa ja reisiensä alla miehen kovat rintalihakset, sitten miehen vahvat sormet puristuivat hänen lanteisiinsa ja mies työntyi Millaan uudelleen.
Kipu säkenöi Millan vartalon läpi miehen runnoessa valtava elimensä häneen yhä uudelleen ja uudelleen. Sitten työntö kerrallaan kipu vaihtui nautinnon lämpimiin aaltoihin, jotka hukuttivat hänet alleen. Keittiö ja talo katosivat Millan ympäriltä miehen jokaisen työnnön nostaessa hänet yhä korkeammalle ja korkeammalle siinä kiiman ja himon tornissa, jota he yhdessä rakensivat. Kuumat aallot kulkivat läpi Millan ja vain etäisesti hän tajusi olevansa hiestä märkä. Sitten jokin vieläkin nautinnollisempi sai hänen vartalonsa värisemään ja kouristelemaan kun kultaiset ilotulitusraketit räjähtivät hänen silmiensä takana. Nautinto oli niin kouriintuntuvaa ja intensiivistä, että se purkautui ulos hänen suustaan äänekkäänä valituksena. Jokin kuuma valui hänen jalkovälistään pöydälle ja lattialle. Milla nousi kyynärvarsiensa varaan ja siisti hien silmilleen liimaamia hiussuortuvia.
Mies oli päästänyt hänestä irti ja piteli tulikuumia spermaklimppeja tiputtelevaa elintään. Musta boa oli menettänyt ylväimmän seisokkinsa ja roikkui nyt miehen käsissä tyhjiin puristettuna. Millan vatsa ja jalkoväli olivat spermasta tahmeita.
Milla nousi pöydällä ensin istumaan ja laskeutui sitten jaloilleen. Hän melkein kaatui ja joutui ottamaan miehestä tukea. Jalat olivat naimisesta ja orgasmista vetelät. Sitten ovikello soi. Milla oikoi nopeasti hameensa paljaan alapäänsä suojaksi ja huomasi harmikseen että ohut hamekangas liimautui spermasta tahmeisiin reisiin.
– Odota tässä, Milla sai henkäistyä miehelle, joka vieläkin seisoi housut nilkoissaan pidellen spermaista velttoa elintään. Nopea vilkaisu eteisen peiliin paljasti kasvot punaisiksi ja hiestä kiilteleviksi. Takaraivon hiukset olivat pöydällä makaamisesta ja edestakaisin rynkytyksestä pörröllään. Sitten ovikello soi uudelleen. Milla astui pieneen eteiseen ja avasi ulko-oven.
– Niin päivää vaan, minä tulin näitä tuomaan, ruma, lihava eläkeläisnainen seisoi oviaukossa ja yritti kurkotella nähdäkseen Millan ohi. Naapuri Maire, kukapa muukaan. Työkyvyttömyyseläkkeellä oleva ammattivalittaja ja taloyhtiön epävirallinen salapoliisi. Milla kirosi mielessään, kun Maire yritti työntää jonkinlaista lehteä Millan käteen.
– Tuota, minulla on tässä vähän kiire, Milla aloitti. Ämmä oli tietysti huomannut lähipizzerian auton seisovan talon edessä tavallista pidempään.
– Niin näitä lehtiä kun ajattelin teitäkin nämä asiat kiinnostavan. Nämä ovat tärkeällä asialla ja nyt kun on vaalitkin tulossa. Tavallisen ihmisen asialla, kun kaikenlaista tapahtuu kaupungillakin. Kyllähän tekin tiedätte, fiksuja kun ootte ja kouluja käynyt. Niitä ulkomaalaisiakin on vaikka kuinka, eihän niistä lehdet kirjoita. Maire tyrkytti lehtiä päin Millaa. “Perussuomalaiset” luki sinisellä lehden kannessa. Samalla jokin tahmea valui hameen alta pitkin reiden sisäpintaa. Milla saattoi tuntea nenässään jalkovälistään nousevan siemennesteen merellisen hajun.
Maire jatkoi sopottamista ja yritti samalla kuikuilla tämän olan yli sisälle.
– Tota, mun on pakko mennä, Milla nykäisi lehden Mairen kädestä ja paiskasi oven kiinni. eteisessä hän nosti hamettaan ja pyyhki tahmean alapäänsä lehteen. Sitten hän palasi keittiöön, jossa musta mies nojaili tiskipöytään täydessä valmiudessa.
Milla käveli miehen luokse ja painoi kätensä tämän vatsalle. Kivikovat muhkuraiset lihakset tuntuivat ohuen t-paidan läpi. Milla työnsi kätensä paidan alle ja kuljetti sormiaan lihasten uomissa. Sitten hän vei kätensä ylemmäs nostaen samalla paitaa kohti miehen rintaa. Rintalihakset olivat kivikovat ja laakeat, aivan toista kuin toimistotyön pehmentämän aviomiehen hintelä ja veltto vartalo.
Milla työnsi paidan kokonaan ylös ja kumartui eteenpäin. Ahnaat huulet löysivät miehen kovan nännin. Kieli hyväili rosoista nännipihaa ja sen keskellä jöpöttävää nipukkaa. Milla painautui vasten miehen kiinteää ja kuumaa vartaloa, hamuten tummaa tuoksuvaa ihoa suuhunsa. Mies vei lihaksikkaat kätensä Millan vyötärölle ja työnsi ihoon liimaantuneen hameen alas hänen reisiään. Milla tunsi kostuvansa alapäässään entuudestaan. Hänen kielensä kulki pitkin miehen rintaa ja lopulta hän joutui nousemaan varpailleen yltääkseen näykkimään tämän kaulaa ja härkämäistä kaulaa.
Sitten Milla tunsi kohoavansa. Miehen vahvat sormet olivat puristuneet hänen pakaroilleen ja nostivat häntä nyt ilmaan. Milla nosti jalkansa koukkuun miehen vyötäisille ja kietoi kätensä tämän kaulan ympärille. Mies nosti Millan seinää vasten ja valtava kulli lävisti hänet uudelleen. Milla puristui viileän betoniseinän ja kuuman, tuoksuvan pizzakuskin väliin. Kivikova kanki naulasi hänet yhä uudelleen ja uudelleen seinään, eikä Milla voinut muuta kuin vaikeroida. Nautinto tällä tavalla otetuksi tulemiseen oli liian suuri sisällä pidettäväksi. Siinä oli jotakin alkukantaista ja luvatonta.
Millan hoikat nilkat puristuivat miehen kapean vyötärön ympärille. Karkeat sormet upposivat Millan pakaroiden pehmeään ihoon ja isot kivekset läjähtelivät hänen reisiään vasten jokaisella työnnöllä. Millan voihkaisut muuttuivat ulinaksi kun ensimmäinen orgasmi teki tuloaan. Miehen työntöjen tahti kiihtyi ja kiihtyi ja Milla roikkui tämän kaulassa kuin hukkuva pelastusrenkaassa. Paitsi että nyt suolaisen meren sijasta hukkuminen tapahtui kiimaan ja nautintoon. Milla tunsi alapäästään roiskuvan jotakin, kun uusi orgasmi pyyhkäisi hänen ylitsensä saaden varpaat kipristelemään. Mies huohotti ja hikoili. Työnnöt muuttuivat epäsäännöllisiksi ja kouristuksenomaisiksi ja kuuma tahmea neste täytti Millan entuudestaan limaisen pillun. Hetken mies piti Millaa huohottaen vielä sylissään samalla kun Millan punaiset ja hikiset kasvot lepäsivät hänen rintaansa vasten. Sitten varovasti tämä laski Millan lattialle.

Näytös oli ohi, keittiön ikkunan takana seisova Maire astui varovasti taaksepäin nähdessään hiestä kimaltelevan parin irtautuvan hitaasti toisistaan. Itsekseen jupisten hän kääntyi sitten kannoillaan ja lähti marssimaan kohti omaa kotioveaan. Hänen naamastaan näki, että jokin kaivoi häntä sisältä päin, jokin tunne jonka olemassaolon hän oli unohtanut ja jonka läsnäolo tuntui nyt erittäin häiritsevältä. Vielä ovenraosta hän jupisi itsekseen kuinka isänmaa ja jumala pyyhkäisisivät tuollaiset syntiset maan päältä samalla, kun Millan ulko-ovi aukesi ja hiestä märkä pitsakuski asteli autolleen.

Yksi kommentti viestissä: “Mies kuin hevonen”

  1. camper45 says:

    Uskottavuusongelmia?
    Missäs maksaa perhepizza kuusi euroa???

Kommentoi

top