search
top

Mummolassa, ja sieltä enon kaverin rassailtavaksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Neljäs tarina. Naimisen vimmaa. Enon kaveria on kokeiltava, sitä rassaajaa. Alkoi olemaan huorahtava olo.

Se iski äkkiarvaamatta yllättäen, se naimisen vimma, se vimma siihen maalaisjunttiin pohjoisella Pirkanmaalla. Traktoreiden ja puimureiden rassaajaan, joka myös auton päälle ymmärsi, jopa minun Miniä. Enon vaseliinin liukas kaveri Kaappo, oli syksyisten reissujeni jälkeen mummolaan putkahdellut aika-ajoin mieleeni ja pistänyt jalkovälini ihanasti kostumaan. Hän oli enolle ilmoittanut haluavansa panna minua, ja samalla vähän suututtanut enon. Enon kihlajaisissa se rasvamaakari oli kouraissut minua pyllystä niin, että olin ollut melkein valmis taluttamaan hänet kamariin, ja paljastamaan hänelle sen, mikä hänen päässään pyöri.

Matka mummolan pihaan taittui lauleskellen ja musiikkia kuunnellen. Matkanvarren tuttu kahvi- ja virkistyskeidas oli miehitettynä rekkakuskein ja muilla silmänpyörittelijöillä, kun kävin pakollisella pissatauolla ja irvistelemässä pahalle kahville. Tiukat ja huippukiiltävät päälläni olevat leggingsit saivat ansaitsemansa huomion, ja ulos kävellessäni sain korviini tyypillisiä viestejä ja kommenteja, sellaisia mitä nyt arvata saattaakin. Niistähän en loukkaantunut, vaan pieni hymy kasvoilla kuljin ovelle ja ulos. Taisi siinä pylly hieman ylikorostuneesti pyörähtää ja antaa kiiltävän kankaan suojaamat pakarat välkähdellä.

Mummon tutussa hoidossa meni ilta mukavasti. Saunoin ja kävin enon tyhjäksi jääneessä huoneessa, sillä hän oleili opensa luona kylillä suurimman osan ajastaan. Istuin kauan enon sängyllä ja muistelin kaikkea mukavaa, mitä vuosien aikana olimme tehneet. Muistelin mukavia hetkiä yhteisessä sängyssä ja toistemme vartalon tutkimuksia. Yhdessä olimme edenneet rakastelun aakkosissa, vaikka viimevuosina eno olikin muuttunut suorasukaisemmaksi ja runnovaksi rakastajaksi. Loppukesä oli muuttanut tyylin, ja se oli kihlatun ansiota, sen opettajan. Istuin ja katselin enon tavaroita ja nostin sängyltä paidan kasvoilleni. Haistelin ja nuuskin enon tuttua hajua ja kiimani nousi. Tunsin kostuvani ja sylin sykkeen, nännien kovenemisen ja hirveän halun. Otin paidan mukaani ja menin yläkerran huoneeseeni. Mummo oli mennyt omaan kamariinsa ja oli jo unten mailla. Minä makasin hengästyneenä ja kiihkoissani sängylläni sormettaen itseäni enon paitaa nuuskien ja haistellen. Työnsin sen helmaa pienen matkaa pimppiin ja sain orgasmin.
“””””””

Mummon valmistaman aamiaisen jälkeen nousin uudestaan huoneeseeni ja puin päälleni. Alkoi olemaan kiire Kaappon pajalle, jossa hän vilkaisisi hieman Miniä ja korjaisi jos jotain korjattavaa olisi. Eno oli puhunut hänelle tulostani ja sopinut päivästä, jolloin voisin viedä auton sinne. Ilma oli siedettävä ja siksi en kovin tukevasti pukeutunut, vaan polvipituinen villahame ja jumpperi. Kevyt ulkoilupusero oli päällimmäisenä ja oikein sievät korolliset nahkanilkkurit. Niin, olin jo aiemmin huomannut, miten oli kiihottavan tuntuista, jos pani sukkahousut paljaaltaan päälle ilman pikkareita. Niin tein nytkin, sillä siitä saa todella mukavaa ärsytystä pimpille. Niitä kiksejä.

Surautin Minin Kaappon pajan pihalle, jossa hän jo seisoi avoimen oven luona ja viittoili ajamaan suoraan sisälle. Kaappo osoitti semmoista lattialla olevaa onkaloa ja sen päälle minun piti Mini ajaa. Hiukan jännitti, sillä onkalo tuntui olevan leveämpi mitä auto, mutta siihenhän se kuiten hyvin meni. Astuin autosta ulos ja Kaappo tervehti ihan kädestä niinkuin arvovierasta. Hän käveli ympäri auton ja potkiskeli renkaita, ihan niinkuin ennenkin oli tehnyt. Päällään hänellä oli lauantain kunniaksi ruudullinen paita ja reisitaskuhousut. Hän oli puhtaan näköinen.

– No niin kaupungin neiti, onko ritsa pelannut niinkuin pitää?
– On, on oikein hyvin. Pissapoika vaan jotenkin reistaa, en mä oikein mitään muuta tiedä.
– Hyvä, katsotaan katsotaan. Missä sun talvirenkaat on? Kohta on niidenkin aika.
– Ne on isän autotallissa, se lupasi ne vaihtaa alle sitten kun on tarvis.
– Hyvä, mutta sinä voisit mennä tuonne mun “toimistoon” istuskelemaan ja kai sieltä jotain luettavaakin löytyy. Minä katselen vähän tätä peliä. Voisit pistää hetken kuluttua vaikka kahvit tippumaan, värkit on kyllä siellä esillä.
– Juu, mä menen.
Lähdin kohti lasiseinäistä “toimistoa” Kaappon jäädessä kädet taskussa Minin viereen ihmettelemään mistä alkaisi. Toimisto oli tyypillinen pikkuverstaan yhdistetty taukotila, keittiö ja konttori. Iso sohva rotkotti yhdellä seinällä ja pari tuolia toisella pöydän takana. Kirjoituspöytä, jolla röykkiö papereita ja purkkeja peittämässä tammista kantta. Kaappeja ja hyllyjä, varmaan kaikki tarpeellisia. Pakollisia kalentereita oli joka seinällä, parhaalla kaksikin. Jokaisessa eri vuosiluvut, ja olikohan tältä vuodelta kalenteria ollenkaan? Kalentereita koristi kauniit naiset paikat levällään ja monen litran silikonit törröllään. Mustia ja vaaleita malleja, mutta ei yhtään Eloveenatyttöä näkynyt.

Istuin sohvalle ja otin lehden viereiseltä pöydältä, joka oli lastattu täyteen alan ammattilehtiä, Jallua, Kallea ja muita, kaikki kiiltäväkantisia julkaisuja. Löysin yhden Tekniikan Maailman jota selailin ja välillä vilkuilin ulos miten huolto edistyy. Kuulin kuinka Mini käynnistyi ja sille annettiin kaasua, hellitettiin ja taas nostettiin kierroksia. Näin moottorin päällä jonkin mittarin. Olisikohan ollut venttiilien tarkistusta vai mitä, sillä siitä olin aina kuullut puhuttavan Ministä puhuttaessa. Siis miehet siitä keskenään puhuivat ja sanoivat sen olevan tärkeän seurattavan kun on aika kovakierroksinen ja tiukka kone. Sen jälkeen sitten katse minuun ja hiljaista naurunhyrinää ja höpinää “tiukka on kone.” Nousin ja pistin kahvin tippumaan.

Kahvi oli sopivasti valunut lasikannuun kun ovi aikesi ja Kaappo astui sisään officeen.
– Jaa kahvikin on sopivasti tippunut. Otetaanpa tuolta jääkaapista “”tallaspullaa” mukaan. Käytät sä maitoa?
– En kiitos, ihan näin mustana ja ilman mitään.
– Eikö sokruakaan?
– Ei
– No eipä sitten, sanoi Kaappo ja tuli viereeni sohvalle. Veti pöydän lähemmäksi ja asetti mukit ja dallaspullat jonkin lehden päälle ja haki kahvikannun myös pöydälle.
– Se on nyt reilassa koko auto. Pissapoika on kunnossa. Siitä oli letku haurastunut ja vuoti. Nyt on uusi ja kestää auton koko loppuiän.
– Voi kiitos sinulle. Ihanaa kun kaikki on kunnossa, ja ei kai siinä mitään suurta ollutkaan. Mun on kyllä jotain sulle maksettavakin, vielä kun on lauantai ja kaikki.
– Katotaan nyt vaan, sanoi Kaappo ja puristi minua polvesta, liukkaan sukkahousun päältä ja pyyhkäisi kuin ohimennen hameenhelman hiukan ylemmäksi. Salaisesti olinkin toivonut jonkinlaista kähmintää ja koskettelua, jo kotoa lähtiessä siitä hieman unelmoinnut.

Nännit nöpöttivät jumpperin alla ja kiva kutku tuntui sylissä kun Kaappo taas kuin ohimennen laski kätensä reidelleni. Pimpissä tuntui kosteus ja arvasin sukkahousunikin olevan kosteat ainakin häpyhuulten kohdalta. Olihan ne olleet jo pitkän aikaa ärsyttämässä kosketuksellaan häppärihuulia ja välillä painautuneena aavistuksen huultenkin väliin. Häpykielessä olin tuntenut sukkisten pienen karheuden ja arvasin sen nyt olevan turvoksissa. Kaappon käsi liikkui edestakaisin reidelläni nousten jo rohkeasti aika ylös reiden yläosaan. Kahvimuki kädessäni tärisi ja laskin sen pöydälle pitäen siitä edelleen kiinni. Tätä Kaappon kosketusta olin kaivannut jo syksystä lähtien. Olin uneksinut hänen käsiensä kosketuksesta ja sänkisestä leuastaan. Nojasin hieman taakse ja toivoin Kaappon käden koskettavan jo pimppiäni, hyväilevän sukkahousujen päältä häpyhuulia ja painelevan sormellaan koko pillun aluetta. Levitin hieman jalkojani ja annoin paremman etenemistien hänen kädelleen. Tunsinkin voimakkaiden sormien painallukset ja niiden etenemisen kohti pakaroita. Käsi hieroi hameen alla koko polttavaa aluetta ja hengitukseni alkoi olemaan katkonaista, välillä nenän kautta kulkevaa suhahtelua ja välillä avonaisen suun kautta tapahtuvaa puhallusta. Kaappo työnsi kätensä jumpperin alle ja puristeli rintaliivitöntä rintaani, puristi nänniä niin, että sai minut äännähtämään kuin kivusta. Ei se kipua ollut, se oli himon tuskaa.

Rohkaisin itseni ja vein käteni miehen sepalukselle. Käteen tuntui tosikova patukka ja aloin varovasti napittamaan auki metallisia nappeja jotka sulkivat himoni kohteen paksun kankaan alle. En himoinnut muuta kuin kullia , ja nyt tätä Kaappon kankea. Halusin sen sisääni, enkä himoinnut mitään suurempia esilämmityksiä, sillä olin märkä ja halukas. Kaappo kouri pilluni päällä sukkahousuja ja kuului repeämisen ääni. Hän suurensi syntynyttä aukkoa aina pakaroille asti ja paljasti edestä häpykummun.
– Sori vaan, nyt repesi, sanoi Kaappo ja katsoi ilkikurisesti silmiin.
– Ei se mitään.
– Sulla ei näköjään ole pikkuhousuja lainkaan. Meneekö noin huonosti?
– Taitaa, hymyilin ja vein käteni Kaappon kalulle.
Se oli kuin kaksoisveli enon kullille. Samat kuhmurat, sama terskan muoto ja voima sykähdyksissä sitä puristaessa. Ainoastaan kivespussi tuntui isommalta, riippuvammalta ja siis löysemmältä. Kivekset pussissa muljahtelivat kuitenkin yhtälailla liukkaasti kuin enonkin pussissa. Kaappo painoi minua koura rinnallani sohvaan makuulle. Pääni oli käsinojalla ja toinen jalka Kaappon heittämänä selkänojan päällä, toinen riippui laidan yli nilkkurin ottaessa tukea lattiasta. Tiesin mitä tulisi tapahtumaan. Suorasukainen pano, hässiminen, miten vaan, maalaisjuntturoiden malliin. Minulla ei sitä vastaan ollut mitään, olin valmis ja vastaanottavainen. Olin itsekin syntyisin näiden maisemien vanhemmista ja täällä paljon aikaani ja lapsikesiä viettänyt. Tiesin ja tunsin mutkattomuuden ja suorasukaisuuden, se oli helppoa elämää. Nyt oli myös suorasukaisuus vallalla ja kumpikin meistä valmis toimiin.

Käärin jumpperini leuan alle ja paljastin rintani Kaappolle hänen seistessä sohvan vierellä avaamassa vyötään. Housut putosivat lattialle ja hän potkaisi ne sivummalle. Samalla meni myös bokserit. Kaappo tuli viereeni pään kohdalle kulli kourassa ja ohjasi sitä huulilleni. Tartuin riippuviin kiveksiin ja toisella kädellä kullin varresta, runkkasin sitä ja imin terskan suuhuni. Painelin kielellä reikää terskan päässä ja hivelin myös sen alapintaa, jonka olin todennut enollakin olevan aika herkkä ja hyvää tuottava kohta. Kaappo nojasi toisella kädellään selkänojaan ja toinen rassaili pillussani. Sieltä kuuluikin aika-ajoin märkyyden aiheuttamia litsahduksia. Kulli oli syvällä kurkussani ja silmät kiinni ollessa ei voinut sanoa, oliko kulli enon vai jonkun toisen.

Kaappo kumartui ja kulli lopsahti suustani. Rinnat olivat olleet paljaana kohti Kaappoa ja nännit sojottivat vaativina. Kaappo kyykistyi ja alkoi imeskellä kivikovia nännejä jotka olivat todella terhakkaassa kunnossa. Käsi vatkasi kevyesti pillussani ja lantioni pyöri sen aiheuttaman ärsytyksen johdosta pientä onnenpyörää. Olin kiimoissani ja odottavalla kannalla, että koska saan sisääni sitä kyrpää.
– Tule jo. Pannaan jo, anelin.
Nostin takamustani ja asettelin hamettani yötärölle pois alta kaiken mahdollisen valuvan tieltä. Kaappo tuli kulli sojossa päälleni. Tartuin sen suonikkaaseen varteen ja ohjasin Kaappon repimastä sukkisten aukosta kalun pillun portille. Hieroin hitaasti terskalla koko märkää ja sykkivää häpyhuulten sekamelskaa, sekä välilihaa ja vein mulkun kohti suuaukkoa ja nostin lantiotani niin, että terska avasi kuuman käytävän syvyyksiin. Kaappo työnsi syvälle ja lujaa. Antoi kullin olla paikallaan syvyyksissä, ikäänkuin tunnustellen pohjaa ja sen lihasten pieniä värähdyksiä.

Kaappo teki miehen työtä ja minä makasin alla silmät suljettuina ja nautin miltei raakalaismaisesta toiminnasta. Välillä silmät rävähtivät ammolleen oikein kovan iskun kohdatessa pilluni pohjan, ja säkenöivän väristyksen etenevän sylini uumenista. Teki helvetin hyvää. Oli ihanaa, rakastin tätä.

Kaappo alkoi olemaan niin täysin virittynyt, ettei voinut enää kauaa kestää siihen kunnes räjähdys tapahtuisi. Kaappo oli hengästynyt niinkuin minäkin ja pääni vierestä käsinojalta tukea ottaen hän painoi ja pani. Syviä ja poraavia työntöjä. Rintani heilahtelivat rakastelun tahdissa ja nännit olivat pakahtua.

Isku tuli yllättäen. Pillun syvyyksissä tuntui kuin kuuman rasvan roiskahdus käsivarrelle. Onkalo täyttyi ja ylitsevuotava sperma valui välilihaa myöden pakaroiden väliin ja siitä sohvalle. Siitä sitä levisi pakaroiden alle. Tuntui kuin koko sohva olisi ollut yhtenä spermamerenä, vaikka ei se nyt ihan niin ollut. Kaappo piti kullia sisälläni ja pikkuhiljaa tunsin sen löystyvän ja laitoja puristavan voiman katoavan. Sisältäni valui nesteitä, omiani ja Kaappon. Kulli muljahti ulos ja päästi loputkin spermat valumaan. Makasimme edelleen päällekkäin ja halasin Kaappoa ja annoin jopa suukon. Suukottelin myös hänen kaulaansa ja hyväilin lihaksikasta selkää. Käteni olin työntänyt paidan alle ja tunsin hikisten lihaspoimujen värähdykset kämmenieni alla.

Olimme kuin unessa, mitä lie kumpikin ajatteli kun ovi rämähti auki.
– Mitä saatanaa, karjaisi eno ovelta.
– Jumalauta täällä hässitään, ja oli tosi vihaisen näköinen.
Pelästyin ihan hirveästi ja niin kai Kaappokin. Naama punaisena eno seisoi ovella ja oli todella vaarallisen näköinen.
– Mitä sä metelöit, ja mitä sä tänne hiivit.Mä olen kuule jo kaksikymmentäseitsemän vuotta, ja teen just mitä itse haluan. Niinhän sinäkin olet helvetti vie tehnyt, melkein huusin vastaan ja käänsin katseen lattiaan. En alkanut syyttelemään siitä enkä kertaamaan sitä, miten vuosia olimme enon kanssa panneet. En tiennyt, oliko eno kertonut asiasta Kaappolle, ja siksi olin asiasta hiljaa.
-Kai voin tehdä juuri niinkuin parhaaksi näen, niin sinäkin olet tehnyt. Olet kihloissa ja kohta kai open kanssa menette naimisiin. Pidä vaan huoli omastasi.
Olin kai hieman mustasukkainen. Eno näköjään nyt ainakin oli, ja minusta aivan syyttä. Hänellähän oli nyt oma nainen.

Olin seisaallani sohvan vierellä oikomassa vaatteitani. Kaappo oli nähnyt märkyyden sohvalla ja levitteli nyt istuimen päälle jostain kaivamaansa huopaa. Näin, että enolla seisoi. Heti sykähti pimpissäni ja tuli muistot mieleen. Ei kai se äijä halua panna mua, ajattelin itsekseni. Voisihan sille antaakin, niin tuttu se sentään oli. Ihan vaikka heti, ja Kaappo mukaan. Olin aivan sekopää ajatuksissani, mutta jotenkin se kiihdytti ihan mielettömästi. Kävelin enoa kohti ja kouraisin häntä seisovata kullista.
– Mitäs tälle kuuluu, tälle tutulle kaverille?
Eno vilkaisi Kaappoa ja taivutti itsensä linkkuun.
-Mitä sä nyt siinä meinaat? Pysy paikoillasi.
-Tekisikö mieli siskontyttären pimppiä? Tekisikö? Onhan se tuttu paikka, ilkeilin katkeruutta äänessäni.
– Ja nyt likka olet perkele kunnolla, tai pannaan sua Kaappon kanssa kimppaan.
Tätähän olin hiukan toivonutkin, ja katsoin ilkikurisesti enoa silmiin. Nostin hitaasti jumpperin helmaa ja paljastin vielä tykyttävät rinnat ja nännit. Olin kuin mikäkin huora. Menin lähemmäs enoa ja nostin hänen kätensä rinnalleni. Ei hän sitä siitä poiskaan ottanut, vaan tunsin aivan pienen puristuksen. Se oli kuin merkki, että jatka. Tartuin enoa kädestä ja lähdin kohti sohvaa.Tartuin myös Kaappoa kädestä ja istahdin sohvalle. Miehet seisoivat edessäni ja aloin availemaan enon sepalusta. Ajattelin, että hän olisi niin morsiamensa pauloissa ja löisi käteni pois, mutta ei. Hän antoi minun avata housujensa etumustaa, ja avata myös vyön. Kaivoin kullin halkiosta esiin ja katselin sitä kuin vanhaa tuttua. Kaappo vierellä ei ollut uskoa silmiään, vaan katsoi suu puoliksi avoinna tekemistäni. Otin enon kalun huulieni väliin ja upotin koko komeuden nieluuni niin syvälle kuin vain voi, ilman että olisi tullut mitään yökötysrefleksejä. Runkkasin suullani tuttua kalua ja puristelin kiveksiä. Kiedoin käteni enon lantioiden ympäri ja puristin pakaroista. Pilluni sykki haluja ja olisin ollut valmis vaikka mihin. Kaaduin selälleni sohvalle ja nostin hameeni helmaa paljastaen risat sukkahousuni. Mahtoi olla rivon näköistä. Kuivunutta spermaa ja muita eritteitä reisillä, sekä häpyhuulet vielä turvoksissa äskeisestä panosta. Pimppi ehkä myös vielä kutsuvasti avoinna.

– Tule nyt enokulta, odotan, tule nyt . Tule sinäkin Kaappo tuohon vierelle.
Eno tuli ja pudotti puoliksi avatut housunsa alas. Kulli seisoi kuin aina ennenkin, hieman katsoen vasempaan, mutta komealla kaarella. Tämä ihana patukka oli ollut yhteisenä lelunamme yli kymmenen vuotta. Pimppini oli saanut tuntea sen vierailuja useinkin ja oli ollut aina siihen tyytyväinen. Nyt halusin sen taas itseeni. Eno laskeutui päälleni ja minä ohjasin kovan sisään häpyhuulieni välistä taas purskahtelevaan märkään kaivoon. Eno liikkui siellä tutusti kuin ennenkin ja olin taivaassa. Ilkkuva ajatuksia pyöri päässäni koskien opea ja vahingoniloa roppakaupalla. Vedin Kaappoa lähemmäksi ja napitin jo toisen kerran saman päivän aikana hänen metallinappejaan auki. Pujotin käden sepaluksesta sisään ja tartuin kivikovasta varresta kiinni ja väänsin koko kangen ulos. Eno katseli touhujani, mutta jatkoi panemista alkaen hiukan jo huohottamaan. Itse otin Kaappon kullin suuhuni ja aloin sen kanssa leikkimisen. Imin, puraisin ja nuolin. Välillä oli lopetettava, sillä hehku ja hyvänolontunne pimpissä niin mahtava, että oli keskityttävä vaan siihen. Kaappo puristeli rintojani, nipisteli nännejä ja paineli päätäni lujemmin kohti kulliaan. Sain kahteen aukkoon.

Senverran kai eno oli ollut suutuksissa yllätettyään meidät Kaappon kanssa, ettei laukeamisesta ollut tulla mitään, mutta sitkeällä yrittämisellä alkoi orgasmi lähestyä. Osin siihen auttoi se, että olin puristellut toisella kädellä kiveksiä sen minkä hankalalta asennolta yletyin. Toisella kädellä puristelin Kaappon pusseja. Kaappo ensimmäisenä antoi syöksynsä tulla, ohjaten sen pääni ohi lattialle. Siitä olin hänelle kiitollinen, sillä en mikään spermanmaun rakastaja ole. Jos nyt sillointällöin voin tipan maistaa, niin hyvä on. Eno katsoi miten Kaappo puristeli viimeisiä tippoja ulos kullistaan ja kiihdytti tahtiaan. Ei enää mennyt kuin hetki, niin tunsin jo toisen kuuman purkauksen sisälläni. Taas valui eritteitä pitkin pyllyrakoani huovalle kastellen sen suurelta alalta. Eno otti kalunsa ulos ja ravisteli enimpiä lattialle ja loput pyyhki sormiinsa ja ne sitten risaisien sukkahousujeni reisille. -Sika!

Omituinen käyttäytymisemme sai jatkoa kun Kaappo pani kahvit tippumaan ja ehdotti kahvihetkeä. Kenelläkään ei ollut siihen mitään sanomista ja hetken kuluttua istuimme pöydän ympärillä kahvimukit edessämme ja pojilla ne “tallaspullat” kädessä. Konttori tuoksui nyt hiukan erilailla kuin aiemmin tullessani sisään. Sylini tuntui tahmaiselta ja sukkisten risat reunat olivat liimautuneet reisiin. Kaikki oli kyllä hameen peitossa, mutta kuitenkin. Kohta pääsisisin mummon luona saunaan ja sitten olisin taas puhdas ja valmis vaikka mihin, mutta en enää tähän.

Istuin Minissä pihalla enon ja Kaappon seistessä kädet taskuissa katsomassa lähtöäni.
– Maksu kai tuli hoidettua, kysyin Kaappolta.
– Tuli.
– Tuletko vielä illalla käymään mummolassa, kysyin enolta.
– En nyt tänään, mutta huomenna sitten ennenkuin lähdet ajelemaan kotiin, niin me tullaan.
Ai jaha, me tullaan. Tulkaa sitten. Nostin kättäni hyvästiksi ja ajoin maantielle ja kohti mummolaa. En taida tuohon pajaan enää poiketa. Sain mitä halusin.

Eiköhän tämä ollut sitten tässä.

Miksi pitäisi ujostella?

3 kommenttia viestissä: “Mummolassa, ja sieltä enon kaverin rassailtavaksi”

 1. ahmatti says:

  Näitä mummolajuttuja saisi olla lisää, ja monta.

 2. utelias!? says:

  ihana tarina kielletystä seksistä.. sai munt tosi märäks..

 3. MasterJonathan says:

  No niin saihan se rassaajaukkokin 🙂 Mutta pitikö se enokin vielä päästää päälle vaikka oli ja mennyt ottamaan sen opettajattaren.

  Tyylisi käytää kieltä miellyttää. Et ole tainnut missään vaiheessa nimetä päähenkilöä, etkä muutenkaan ole kuvannut häntä paljon. Mutta siitä huolimatta minulla on eloisa kuva tästä sukkahousu-leggins hurmurittaresta. Se jos mikä on taitavaa kirjoittamista.

  Kuvailut aktia hyvin ja siksi olisi halunnut lukea jopa pidempiä kohtauksia. Minulla kun kestää aikansa ennen kuin lämpiän. Jostain syystä pidin enemmän ensimmäisestä rassauksesta ilman enoa.

  Tähän on varmaan hyvä lopettaa tämä jatkosarja ja nokka kohti uusia seikkailuja, joita ainakin minä toivon saavani luettavaksi lisää.

Kommentoi

top