search
top

Sattumia (uusi vuosi)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vain farkku- ja pissafetisteille! Tarina on väritetty ja henkilöt muunneltu, mutta osin totta.

SATTUMIA (uusivuosi)

Nea ja Daniela olivat olleet kaverukset jo lapsuudesta asti. Tytöt olivat varttuneet keskisuuressa suomenruotsalaisessa kaupungissa rannikolla. Harrastukset olivat yhdistäneet tyttöjä jo pienestä asti. Kilpailutilanne oli ollut koulussa aina olemassa aivan kuten urheiluharrastuksissakin. Nea oli tumma tyttö. Hän oli aina pitänyt pitkiä hiuksia. Dani oli vaalea ja hänen hiustensa pituus oli vaihdellut. Nyt 23-vuotiaana ne olivat puolipitkät. Molemmat tytöt pelasivat lentistä ja ratsastivat. Molemmat olivat keskipituisia ja varsin urheilullisia vartaloiltaan. Daniela oli hiukan rintavampi ja kasvoiltaan nätti, mutta Nea oli aina ollut kavereista se kauniimpi ja pidetympi tyttö. Hän oli helposti ruskettuva, vaikka hieman pisamanaamainen. Nauravainen ja seurallinen lentisjoukkueensa kapteeni ja passari. Dani muisti kuinka hän oli odottanut valintaansa koulun lucianeidoksi. Hän oli siihen aikaan tarkoituksella kasvattanut jopa pitkät vaaleat enkelihiuksetkin, mutta senkin kunnian oli saanut tumma- ja suorahiuksinen Nea. Heidän ystävyyssuhdettansa sekään ei kuitenkaan ollut pilannut. Harkkatuntien lisäksi tytöt pitivät edelleen tiukasti yhteyttä vapaa-aikana toisiinsa ahkerasti, vaikka opiskelivatkin eri aloille ja eri oppilaitoksissa. Yhteiset shoppailu- ja biletysreissut yhdistivät ja puhelimellakaan ei aina tarvinnut vaihtaa kaikkia kuulumisia.

Vuosi oli vaihtumassa ja oli Danielan vuoro järjestää kaveripiirilleen juhlat. Kämppä oli pieni, mutta riittävän suuri lautapelien pelaamiseen, virvokkeiden nauttimiseen ja pitsan syömiseen noin kymmenelle kaverukselle. Osa oli heidän seurakavereitaan, osa ystäviään ja näiden poikakavereita. Nean ja Danin tilanne oli sen vakituisen osalta vielä avoin. Halukkaita poikakaveriehdokkaita oli molemmille toki aina riittänyt, mutta tytöt eivät vielä olleet viihtyneet kenenkään kanssa yli puolta vuotta. He molemmat etsivät vielä sitä oikeaa, jota ei tuosta tuppukylästä tuntunut löytyvän. Ilta oli railakas ja pojat olivat tuoneet ilotulitteitakin. Niitä oli tarkoitus lähteä paukuttelemaan pikkupakkaseen ja kun kello lähestyi iltakymmentä niin näin tehtiinkin. Kuin taikaiskusta kämppä tyhjeni ihmisistä. Viimeisinä lähtijöinä olivat kaverukset Nea ja Dani. Nea tuntui epäröivän uloslähtöään vielä ovella, kun Dani hoputti häntäkin lähtemään, jotta eivät jäisi matkasta ja hän voisi lukita oven. Nea kaappasi evääksi pari pulloa kuivaa siideriä mukaansa eteispöydältä ja veti lyhyen valkoisen toppatakkinsa päälleen. Danillakin oli pullo olutta takkinsa taskussa.

Ulkona ryhmä vaelsi kunnan keskustaan ja torin laidassa oli valtavasti ihmisiä. Pojat räjäyttelivät ilotulitteita lumipenkasta puistikkoon päin, jossa ihmisiä ei liiemmälti ollut. He uskalsivat keventää nestevarastojaan lumipenkkaan, mutta tytöillä oli hankalampaa. Paikkaa vilkkaalla paikalla ei ollut, missä pyllistää ihmisiltä piilossa. Aikaakin oli kulunut ja kello läheni jo puolta yötä. Dani huomasi Neasta ja Jennasta, että varsinkin heillä alkoi olla jo kova pissahätä. Jenna oli sen jo tunnustanutkin ja Dani oli luvannut hänelle ensimmäisen vessavuoron heidän palattuaan. Nyt Daniela tajusi miksi Nea oli empinyt uloslähtiessään. Sidukkaa Nealla oli kulunut jo reippaasti. Urheilumatkoilla ja lentissaunailloissa seurapiirirakkoaan mainostanut Nea ei hänen nähtensä ollut käynyt pissalla koko iltana. Dani itse särpi oluttaan varovasti. Emäntänä hän halusi olla tolkuissaan.

Daniela oli oppinut huomaamaan ihmisten eleistä, koska heitä pissatti. Häntä kiinnosti ja kiihottikin nähdä muiden nuorten naisten pidättelevän, eikä hän olisi pistänyt pahakseen vaikka joku hänen kavereistaan olisi housuunsakin laskenut. Päinvastoin. Muille hän ei ollut uskaltanut kertoa mieltymyksistään. Naisista hän ei silti ollut kiinnostunut millään tavalla seksuaalisesti. Tämän oudon viehtymyksensä Daniela kuvitteli johtuvan hänen omasta mokastaan koulussa juuri herkässä iässä kymmenkunta vuotta takaperin. Dani ja Nea olivat ylä-asteelle mennessään ensimmäisenä luokallaan alkaneet kehittyä naisellisiin muotoihin. Muotitietoisina tyttöinä he olivat alkaneet pitää kalliita laukkuja, vaatteita ja siihen aikaan suosittuja takapuolen hyvin esiin tuovia “makkarankuorifarkkuja” kuten Miss Sixtyn spankyja ja tommyjä. Tämä oli aiheuttanut ylempien luokkien tyttöjen keskuudessa kateutta ja vessaan oli ollut hankala mennä välituntisin, kun lauma vanhempia tyttöjä maleksi vessoilla, töni ja haukkui heitä pissiksiksi. Daniela oli inhonnut vessakäyntejä koulussa ja olikin monesti viivyttänyt käyntiä kotiin asti. Tuon loppupäivän kaksoistunnin aikana hätä oli kuitenkin kasvanut nopeasti ja tyttö oli joutunut kysymään vessaan pääsyä, joka jo sinänsä oli noloa. Opettaja ei ollut kesken tunnin päästää, mutta kun tyttö oli tätä vaatinut toistamiseen, niin hän oli antanut Danin noutaa avaimen vessaan opettajainhuoneesta. Silloisen vanhan koulun ulkovessat avattiin normaalisti vain välitunneiksi vandalismin estämiseksi. Opettajainhuoneen oven avaaminen oli kestänyt tuskallisen kauan. Rehtori oli lopulta avannut, kuunnellut tytön ongelman, ojentanut avaimen ja Daniela oli päässyt vain vaivoin kuivana ulkovessojen raskaalle puumetalliovelle. Tänä päivänäkään Dani ei tiennyt oliko rehtori antanut väärän avaimen vai oliko oven lukko vain ollut niin hankalan tiukka, mutta useankaan yrityksen jälkeen ovi ei ollut auennut. Nuori tyttö oli paniikissaan repinyt kahvasta ja hakannut ovea, mutta mikään ei ollut auttanut. Jäykkä ovi ei ollut hievahtanutkaan ja pissa oli karannut väkisin housuun. Koska oli aikainen syyskesä, ei ollut edes kunnon ulkotakkia peitoksi. Vain pieni valkoinen farkkutakki. Vaaleansinisissä “missyissä” täydellinen polventaustatkin kastellut vahinko oli tietenkin näkynyt avainta palauttaessa ja luokasta laukkua hakiessa. Kotimatka kävellen oli ollut onneksi lyhyt, mutta ei siitä mukavimmasta päästä märissä kengissä ja housuissa. Tyttörukka oli joutunut koko luokan ivaamaksi ja kotona äitinsä sätittäväksi. Jopa paras kaveri Nea oli silloin naureskellut nololle Danielalle kuinka tämä voi kastella housunsa.

Nyt kymmenkunta vuotta myöhemmin juttu oli muilta tietenkin unohtunut. Dani nautti katsella ulkonäöltään ja habitukseltaan “marikakkomaista” Neaa, joka uusissa tiukoissa ja juuri oikeista kohdista vaalennetuissa Onlyn elastaanifarkuissaan välillä juoksenteli, kiemurteli ja tanssahteli. Nean tapana oli ostaa paljon vaatteita ja myydä ne sitten nettihuutokaupassa jo muutaman kuukauden jälkeen. Vaateparret olivat jatkuvasti kierrossa ja hän käytti vain uusimman muodin mukaisia vaatteita. Dani ihmetteli kuinka Nea oli ostanut jo hiukan vanhanaikaiset rodeo drive-malliset farkut. Kadehdittavan hyvin ne kuitenkin liftasivat Nean muutenkin hyvännäköistä treenattua pyllyä. Hän näki, että nyt tyttö ei hakenut poikien huomiota tai näytellyt niinkuin hänen tapanaan joskus oli. Jennalla oli sama ongelma kuin Nealla ja hän hoputtikin jo muita lähtemään. Jennalla oli pitkä musta hame, jonka peitossa olisi ollut helppo kyykätä lumipenkan suojissa, jos se ei olisi ollut niin vartalonmyötäinen. Muut halusivat seurata vuodenvaihtumisen ulkona ja kaikki loput raketit haluttiin lähettää. Danilla ei ollut mitään sitä vastaan kuten ei sitäkään, että hän saisi seurata Neaa vielä Jennan vessakäynninkin ajan.

Kello kävi pitkälle yli kahdentoista, kun he saapuivat takaisin Danin kämpille. Jenna syöksyi vessaan ja Dani ilmoitti asunnon omistajan oikeudella heti ottavansa seuraavan vuoron. Nea pomppi vieressä tasajalkaa ja puristi polviaan yhteen. Hän ehdotti Danin ottavan buutsit jalastaan. Itse hän ei nyt pystynyt. Pitkän taistelun jälkeen tummanpunaiset varvassukat ilmestyivät esiin molemmista mustista pitkävartisista nahkasaappaista. Sukat olivat sävy sävyyn tummanpunaisen tiukan ja avokaulaisen topin kanssa. Topin alta pilkottivat selkäpuolella aivan saman väriset stringit ja kaula-aukon puolella rintaliivit Nean jatkaessa steppaamistaan ja kyykistelyään eteisen matolla nyt sukkasillaan. Lautapeliänsä jatkaneet juhlijat seurasivat sivusilmällä seksikästä tanssia eteisessä. Nea yritti hymyillä heille väkinäisesti molemmat kämmenet jalkovälissään ja pyysi Dania käymään pian, että hänkin pääsisi. Jennan huuhteluäänet eivät näyttäneet helpottavan Nean tuskaa. Kumarassa asennossaan hän irvisteli ja puri tummanpunaiseksi värjättyä alahuultaan.

Daniela ei pitänyt kiirettä. Hänellä ei ollut hätä ja tällä kertaa hän oli päällä. Dani ajatteli hoitavansa ensin muut tarpeensa. Hän ei pitänyt mitään kiirettä siirtäessä kättään alapäässänsä edestakaisin ja kuvitellessaan hyvävartaloista kaveriaan kiemurtelemassa oven takana. Danin ollessa yhä vessassa hän kuuli kuinka Nea avasi jo suurta metallista vyönsolkeaan, paineli sitten pari kertaa käskevästi ovenkahvaa ja huusi ääni väristen: “Mulla tulee kohta housuu… Oikeesti. Tuu jo…” Ja Danillahan tuli. Aallot värähtelivät läpi hänen kehonsa ja hän tunsi niiden vain voimistuvan ja voimistuvan. Oven takaa alkoi pienen hiljaisuuden jälkeen kuulua lirinää! Nean vastarinta oli lopultakin pettänyt ja hän laski kovalla paineella koko rakkonsa sisällön housujensa läpi lattian laminaattipinnalle. Toinen käsi oli kiinni vessankahvassa ja toinen jalkovälissä hänen pyllistäessään olohuoneeseen päin. Muiden naurunsekainen äännähtely oli muuttumassa hiljaiseksi huokailuksi, kun he katselivat tuon upeannäköisen tummaverikön kaarelle jännittynyttä vartaloa, tiukkaa pystypeppua ja sinisen denimkankaan tummumista. Nea oli jähmettynyt paikalleen ja alkoi nyt varoen nostella varvassukkiaan itse muodostamastaan lätäköstä märkien lahkeiden yhä tiputtaessa pissaa lattialle. Dani kuuli kuinka märät bootcutfarkkujen lahkeet suhisivat Nean suunnistaessa määrätietoisesti makuuhuoneeseen pois muiden silmistä. Hän hymyili kuvitellessaan Nean litimärät varvassukat ja housut verkkokalvoilleen.

Rauhoituttuaan Daniela käveli makkariinsa, jossa Nea oli jo riisunut märät farkkunsa pois. Nean pitkät mustat hiukset peittivät hänen kasvonsa lähes kokonaan, mutta Dani näki hänen itkevän ensimmäistä kertaa vuosiin. Valoisa tyttö oli aivan poissa tolaltaan ja vapisi. Nea oli jo hänen vaatekaapillaan valitsemassa kuivia pikkareita. “Ota nää mun Levikset” kommentoi Dani yrittäen samalla edelleen koota itseänsä, “Niissä sä näytät hyvältä”. “Sori, mä kyl siivoon jälkeni” niiskutti Nea vastaukseksi ja sanoi menevänsä samalla suihkuun. Jenna oli jo luuttuamassa lattiaa kuivaksi Nean livahtaessa stringeissään hänen ohitseen kylppäriin. Suihkun jälkeen edelleen hieman vaisu ja vaivautunut kuiviin pukeutunut Nea osasi jo vitsaillakin tapahtumalla ja lupaili ettei taas seuraavaan pariin vuosikymmeneen kastele housujaan. Seurapiirirakonkin rajat tulivat nyt koeteltua. Kylppärin ämpärissä likoavat ja konepesua odottavat farkut, tummanpunaiset stringit ja sukat saivat osakseen ihailevia katseita eräältä illan miesvieraalta hänen jokaisella helpotuskerrallaan, joita kertyi illan aikana useampia. Hän ei ollut koskaan nähnyt ja kokenut mitään edellisen tapahtuman veroista. Samaa ajatteli illan hymyilevä emäntä, joka oli saanut vihdoinkin maksaa takaisin. Korkojen kera.

Kommentoi

top